עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by intel suck,

אני צריך מדפסת משולבת מחברה מוכרת עד 400 ש"ח

2. שלום! אני הולך לקנות מקלדת של מייקרוסופט לגיימרים ורציתי לדעת מה אתם ממליצים,ביינתים חשבתי על ה reclusa אבל רציתי לדעת אם אתם ממליצים על משהו אחר.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by Danits1,

אהלן. אני משתמש במחשב שלי לצורך צפייה בסרטים / סדרות, בעיקר בשעות המאוחרות. בכדי לא להעיר אף אחד, חשבתי על לקנות איזה אזניות אלחוטיות. השאלה: איזו שיטה מומלצת להעברת שמע בצורה אלחוטית ? 1. אזניות בלוטות' + מתאם. 2. אזניות אלחוטיות כמו של טלוויזיה. נתונים נוספים : מחשב עם מעבד i5, USB2, מרחק צפוי של כ-4 מטרים בין המחשב לאזניות.

4. אז ככה אני יכול להביא איזה עכבר שאני רוצה של Logtiech הקטע שאני מזמין מחר אני שחקן Low sens משחק הרבה... אז ככה G9 נראה לי מוגזם מידי יקר מידי ולא שווה תכסף G5 עד היום חשבתי שזה העכבר שאני יביא אבל התברר מכם פה בפורום שעדיף להביא את MX518 MX518 אתם אומרים שזה יותר טוב מהG5 אז ככה נורא חשוב לי שאני משחק שיהיה דיוק מירבי ולא פתאום הכוונת תזוז או משהו כי אמרתם שלG5 יש מלא בעיות ובלה בלה... קיצר זה נורא חשוב מחר אני מזמין אני כל כך רציתי להביא G5+STEEL SRIES 5L ואז שמעתי על הבעיה הזאת שלו והתבאסתי טילים אגב רציתי להביא Deathadder ואני יכול להביא אבל זה יוצא יקר להביא DA+RAZER DESTRUCTOR משהו כמו 525 והקטע של logtiech מסתכם ב350 שקל גג כולל הפד קיצר זה נורא דחוף לי כי אם אני מ…

5. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני זקוק להמלצה על עכבר לא אלחוטי דגשים עיקריים: שיהיה מאוד נוח ואיכותי עד 250¤. תודה. ליאור.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by Intelee,

שוב מודה לכם על תשובות שלכם זה מאוד עזר לי והרחיב לי את ידע בעוד כמה צעדים קדימה וכל זה בזכותכם ;D !!! יש לי עוד שאלה , סילחו לי על כל כך הרבה שאלות !)) מה עליי לעשות כדי שבכיבוי המחשב דרך הווינדוס המחשב יכבה אוטומטי וללא צורך בלחיצת כפתור POWER יש לי P-4,לוח אם של PCPARTNER, מקווה שמידע הנ"ל יעזור בפתירת הבעייה!??? :-/ :bash:

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  7. כי המחיר שונה מאוד...

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  8. העכבר החדש של מיקרוסופט הX8....

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת +פקס לשימוש ביתי, הזרקת דיו, וללא עלויות גבוהות של מחסניות דיו (לא מקורי). המחיר המקסימלי הוא 600 ש"ח. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מדפסת מהסוג הנ"ל. נתי.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  10. ממצב? (לא לענות) טוב שמעו חבר שלי היתמכר למירוצים פיתאום אז הוא אמר הוא רוצה הגה חדש אמרתי לו שיתן לי שאני אבדוק לו אז למישהו יש המלצות (לא להיתחשב במחיר) תודה מראש

11. Started by vid170,

השימוש הוא כ-50 דפים בחודש, בעיקר צריך שחור לבן אבל בשביל הדגשה של מילים וכו של עבודות סטודנטאליות יש צורך באפשרות צבעונית. בעיקר אני מחפש אמינות, חסכוניות וראשי דיו זולים. מהירות הדפסה ושקט הם שיקולים משניים.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by curdi1,

מישהו שמע / מכיר / התנסה עם חברת "ראש דיו" שמוכרת דיו תחליפי ?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by Samty,

איפה כדאי לקנות ראש דיו לא מקורי? חשוב איכות ומחיר

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by ofer_mat,

מה זה : 1. MMC 2. MSI

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  15. יש לי ספק 400W ואני רוצה להחליף אותו לאחד חדש יותר כי יד לו שני מאוורים גדולים וכי הוא חדש. השאלה היא עם אני יחליף אותו זה לא יכול לגרום לשליחת מטחים לא נכונה ולהרוס את כל המחשב.???? ???

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by dominic16,

אני צריך מקלדת לגימינג אם אפשר מחנות בחיפה תודה ראיתי שתים Microsoft Sidewinder X4 או Razer Arctosa יש משהוא יותר טוב אולי ?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  17. רכשתי מדפסת לייזר של זירוקס (3155) וכשהדפסתי את דף הבדיקה, ההדפסה יצאה דהוייה משני צידי הדף. כששאלתי לפשר העניין, הבנתי שהטונר המצורף למדפסת היה אמור להיות ארוז בנפרד, ואני היא זו שאמורה להכניס אותו (לאחר ניעור). המדפסת הגיעה אליי ארוזה כיאות, אך הטונר היה כבר בתפנים. האם זה תקין או שהמדפסת היתה כבר בשימוש ומישהו החזירה לחנות מסיבה כלשהיא? כיצד עליי לנהוג? האם לדרוש להחליפה? מודה מראש על הייעוץ.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  18. ???

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by dino,

שלום, יש סיכוי שחבר של אבא שלי נוסע לארה"ב עוד שבוע-שבועיים בערך... אז כמו שאמרתי יש סיכוי וזה יכול להיות 50,50... בנתיים אני מתכנן על מצלמה דיגיטלית ככה שהתזמון מצויין. אני צריך משהו לא יותר מ-300$... חשבתי משהו Canon... אני מתלבט בין ה-Canon A70 לבין ה-Canon S30... האיכות של סדרת ה-S חבל"ז... עוקפות כמעט את כולם באיכות התמונה. את סדרת ה-A אני לא מכיר ככה שאני לא יודע מה לקנות. אז תגידו לי אתם. ובכלל אם יש עוד מצלמה מתאימה בתקציב ויותר טובה אז סבבה. ואם אפשר לקבל גם מחיר מדויק בארה"ב. תודה, מתן.

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  20. היי אני צריך עצה על מדפסת לייזר קטנה לעסק שתהיה ליד הקופה ותדפיס חשבוניות... יש לי אחת במשרד עצמו אבל אני צריך עוד אחת שתדפיס מהר כמה שפחות תקלות כמובן ושל תהיה יקרה..יש למישהו הצעה? תוה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by swisaman,

אחרי שהסיביריה הלכו סופית הגיע הזמן לקנות אוזניות חדשות. אני מחפש אוזניות ברמה של הסיביריה ואף טובות יותר. חשוב שיכללו מיקרופון. כמובן שאני מדבר על אוזניות גיימינג.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by iceman90,

מדובר במדפסת HP deskjet 656C. הכבל חשמל אבד לי. מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות כבל כזה, או לפחות תחת איזה שם/סוג עלי לחפש ? תודה מראש. מטי.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  23. שלום! עדכנית לעכשיו אני משתמש במקדלת של Microsoft - Natural. אני מאוד אוהב אותה, אבל היא כבר בת 6 שנים כמעט. היא נוחה לי מאוד, אבל אני חושב שמגע שלי לא רך כמו שאני זוכר (אולי זה בגלל שפרקתי אותה או משהו. בכל מיקרה אני לא הצלחתי לעשות אותה רכה בשום צורה או אופן עוד פעם). אז עכשיו אני מחפש לי מקדלת אורגונומית חדשה ואני זקוק לעצתכם. הברירה הברורה - Microsoft Natural Multimedia טיפה יקרה לכיס שלי (320ש"ח בערך). אני מעדיף משהו טיפה יותר זול. אני כרגע שוקל לקנות את המפוצלת של Quantom. היא עולה הרבה פחות (125ש"ח). יש לכם הצעות אחרות בשבילי? אתם יודעים איך המקלדת של quantom? הדבר הכי חשוב לי שהמקשים יהיו רכים והיא תהיה נוחה. אני מוכן לעלות עד 200-230ש"ח, אבל יותר יהיה קשה לי לסחו…

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  24. שלום לכולם, מחפש המלצה למדפסת טובה ואמינה משולבת עם פקס בתקציב 600-700, חשבתי על ה5610 - אך שמעתי על דרייברים בעייתיים.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  25. קצת מצחיק וקצת לו טק אבל - יש ברשותי מספר רב של דיסקים קשיחים רבים מתוכם נראים חיצונית בדיוק אותו הדבר. מחפש שיטה / מדבקות לסימון חיצוני יציב ואסטטי לכוננים.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים