ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, לפני כמה דקות העכבר שלי Microsoft/Razer Habu שווק חיים (או שאני הרגתי אותו, עדיין לא ברור). כתוצאה מכך אני מחפש עכבר חדש. מאוד אהבתי את העכבר הזה, היה לי מאוד נוח. יש לציין שלא השתמשתי כללי בכפתורי התוספת (בצד ולמעלה) אבל כן הייתי על 2000DPI. השימושים שלי במחשב זה בעיקר תכנות, גלישה באינטרנט וכדומה. לא ממש חשבתי על מחיר, אבל הכיוון הוא 100 ש"ח עד 250 ש"ח. הדרישה היחידה היא עכבר נוח (Habu מאוד נוח לי) ולא אלחוטי. אולי כדאי לציין שיש לי בעיית הזעה קלה בידיים (אף על פי שעד עכשיו לא ראיתי שום הבדל בין עכברים בנושא הזה). אשמח לעצות מכם! תודה, שי
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שיש בעיה בחיישנים של פיליפס (שמרימים את העכבר) יש עכבר מאילו שנתתי בכותרת שמשתמש בחיישן של פיליפס? אם אפשר התרשמות כללית מבחינת נוחות של העכבר (מאלו שבכותרת)
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר משולבת פקס וסורק, תקציב בסביבות 1200 ש"ח והשימוש הינו ביתי (לא עסקי). האם למישהו יש המלצה למדפסת שהוא משתמש בה ושהיא טובה הן באיכות והן במחיר הטונר? מצאתי באינטרנט כמה מדפסות של זירוקס/סמסונג/בראדר במחירים האלה אבל הביקורות עליהם לא היו טובות.... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות מדפסת חדשה אחרי שהישנה שלי התקלקלה. אני צריך שהמדפסת תהיה מהירה, והדיו לא ייגמר אחרי שבועיים- אני מדפיס כ15+ בשבוע. ושתהיה לה אפשרות להדפסה דו צדדית. התקציב הוא בסביבות ה600. חשבתי בכיוון של HP 6500.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום קוראים לי דניס רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הפאד מה הבדל בין פאד קשיח ופאד רך ? ואיזה פאד כדאי לי לקנות יש לי עכבר של RAZER ABYSSUS חשבתי לקנות אולי razer megasoma או razer vespula תודה לעוזרים וממליצים
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת לגימינג אם אפשר מחנות בחיפה תודה ראיתי שתים Microsoft Sidewinder X4 או Razer Arctosa יש משהוא יותר טוב אולי ?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למשחקים סרטים ומוזיקה מתלבט בין: microlab M-860vs logitech x540 תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
leadtek geforce 4 ti 4400 (החלפתי לכרטיס הזה) והלוח אם הזה הוא לרדרם והוא יותר טוב מכל ההאחרים וגם יותר יקר... ועבר מיקרוסופט אופטי מהחדשים...
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמת אינטרנט Kensington VideoCam, והבעיה היא שהם הפסיקו לייצר אותה עוד לפני תקופת ה-XP, ולכן הם אומרים באתר שהם מצטערים - אבל אין! מישהו בכל זאת יודע היכן ניתן למצוא דרייברים ל-XP? זה די דחוף...
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבחון את הספק שלי בעזרת מולטי-מטר... עכשיו הבנתי שאדמה זה הגוף והפלוס זה הצהוב אבל איך אני יכול לבדוק עומס ? איך אני מעמיס על המערכת ? ובכלל אין לי כרטיס מסך (בנתיים) האם זה ייחשב מספיק עומס ? אני יום ראשון קונה FSP 400W V2.01 אבל מהאנשים פה בפורום הבנתי שיש צורך במסילות 12V ב18A בערך לספק טוב ראיתי באתר של FSP שהמסילה הראשונה היא 14A והשניה 15A http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=131 זה לא "גרוע" ? חן
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שאפשר לשחק איתו חלק משחקים כמו DOOM וכל אלו, ב XBOX זה כובד חלק ב PC חייבים מקלדת ועכבר יותר כיף לשחק עם סטיק,מניסיון
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני פשוט צריך את ה-5V כדי להכין מטען לדיסקמן למישהו יש סירטוט של החיבור?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט והוא לא ממש מודייק וזז לא טוב נצתקע לפעמים וכו'.. האם אני יכול לייל את פעילותו ע"י החלפה ללד חזק יותר? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה המארז הטוב ביותר לoc ולמודינג? אני רוצה לקנות מארז אבל לא יודע איזה איזה מומלף למודינג רגיל אורות וכאלה וOC ?
-
- 13 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום! אני הולך לקנות מקלדת של מייקרוסופט לגיימרים ורציתי לדעת מה אתם ממליצים,ביינתים חשבתי על ה reclusa אבל רציתי לדעת אם אתם ממליצים על משהו אחר.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי קניתי את Brother 130C לאחר המלצות רבות- 'מדפסת משולבת זולה וחסכונית בדיו (4 מיכלי דיו..)' אני לא מרוצה מהמדפסת משתי סיבות.. דבר ראשון, כשנגמר דיו מסויים (נגיד הצהוב) אז אי אפשר להדפיס! אפילו אם אני רוצה להדפיס בצבע אחר (כמו שחור) אז אי אפשר! דבר שני, זה נראה שהוא דיי זללן בדיו. אנחנו לא מדפיסים הרבה בכלל ויחסית זה נראה שכבר הוצאנו הרבה כסף על דיו. אם מישהו כאן יגיד לי שהיא באמת לא חסכונית, אז אני אמכור אותה או משהו ואקנה משהו נורמלי. תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום יש לי את ההגה הזה שמתחבר גם ל PS2 וגם ל USB במחשב.. ההגהה עצמו עובד (מנורות דלוקות) ואםילו מגיב לדוושות אבל לא עובד במשחקים. לא קיבלתי איתו דיסק.. כך שאין לי דריוורים או משהו... סמנהל ההתקנים לא מופיע כלום על חומרה חדשה או משהו. ניסיתי לחפש דריוור בגוגל אך כל נסיונותיי עלו בתוהו.. אשמח אם תעזרו לי נפתר, ההגה היה תקול... הוחלף בחדש
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המארזים: 6aR6 6A19 עבור המפרט הבא: core 2 duo 6400 ASrock conre mother board graphic card- 7600 gt psu- fsp 400w active pfc מי משני המארזים 6aR6 או 6A19 עדיף מבחינת קירור, שקט? האם יש צרוף אחר של מארז וספק כח שיחזיק מערכת זו במחיר נמוך מ 700 ש"ח?
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי מזפסת CANON MP390 עם כניסה ויציאה של USB. יש לי נתב רשת אלחוטי WLAN USB יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר עכשיו יש דרך לחבר את המדפסת באופן אלחוטי?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת לא כל כך חזקה אבל בכל זאת אני מעדיף ספק איכותי כרגע יש לי ספק כוח של סאנשיין קומה 400 וואט המפרט שלי הוא לוח אם של פי סי פרטנר פנטיום 3 1000 מגה הרץ+מאורר שני סלוטים של 256 SDRAM במהירות 133 מגה הרץ כרטיס רשת 100\10 כרטיס קול של קראיטיב כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO+מאורר של הכרטיס שני הרדיסיקים אחד 20 גי'גה ווסטרן דיגיטיל 5400 סיבובים לדקה והשני חברת סגט 40 גי'גה במהירות 7200 סיבובים לדקה כונן פלופי, צורב וסידרום ושני מאוררים לקירור המארז אני רוצה לקנות את הספק של חברת HEC ART 300W האם הוא יחזיק את המערכת שלי? והאם הוא מתחבר לפנטיום 3 ואם לא על איזה ספק אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על עכבר לייזר אלחוטי (רצוי LOGITECH) לשמאליים התלהבתי מאוד מהעכברים Logitech MX Revolution ו- mx1000. זה הסגנון שאני מחפש אבל לצערי שני העכברים המעולים האלו לא מתאימים לשמאליים . יש מצב שיוציאו גירסה לעכברים אלה לשמאליים? מה לעשות שייצרני עכברי המחשב מקפחים אותנו....אך אולי תפריחו לי את השממה ותמליצו לי בכל זאת על עכבר לייזר אלחוטי (בלי סוללות) שמגיע עם תושבת נטענת. בתודה מראש איציק
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך היום לקנות עכבר ויש לי דילמה בין G5 ל MX518! מצד אחד ה G5 יותר מדויק ויפה ומצד שני אין לו את כפתור ה FORWARD שזה ממש מפריע לי!! שמעתי שיש לו גרסה עם הכפתור הזה... ואני רוצה לדעת כמה הוא עולה ואיפה אפשר להשיג אותו??? אם אפשר קישור לאשכול שבו כתוב מה כדאי יותר אני אשמח...
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מקלדת ועכבר למחשב אלחוטיים אמינים ונוחים ולא מתוחכמים רק שיהיו אלחוטים. תודה eyalk
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, מה פחות או יותר טווח הקליטה של מוצרים עם משדר של 2.4MHZ? אני רוצה לקנות סט של מקלדת+עכבר אלחוטיים שלLOGITECH והמרחק קליטה די חשוב לי. (אני לא רוצה מוצרי Bluetooth בגלל המחיר הגבוה) תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שמועות אומרות שה cordless desktop wave pro זו ערכה טובה, במחיר הנ"ל, ברם אשמח לשמוע אם קיימים דגמים עדיפים בתקציב שצוין לעיל. תודה מראש g0vner_t.s.y
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-