ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם! ברגעים אלו ממש הMX 1000 הדנדש שלי בהטענה. עכשיו, ברצוני לשאול אתכם שתי שאלותודיי טיפשיות: 1.ההטענה הראשונה צריכה להיות 24 שעות? 2.אחרי ההטענה הראשונה, כמה זמן צריכה להיות כל טעינה?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
רכשתי חשב חדש עם כניסת FIREWIRE. חיברתי את מצלמת הוידאו וניסיתי ללכוד דרך movie maker. במחשב מיושן יותר בביתי אני מצליח לבצע לכידת קול ווידאו בלי בעיות - אבל במחשב החדש אני רואה וידאו אני מצליח לשלוט בבקרות המצלמה אבל לא שומע קול. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר (כנראה שחור לבן, אולי צבע) שתעניק את העלות הזולה ביותר להדפסה. אשמח לקבל המלצות למדפסות שיהיו אמינות, לא יקרות במיוחד (עד 1000 ש"ח, רצוי כמה שפחות), והכי חשוב: עלות ההדפסה תהיה כמה שיותר זול. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מדפסת לקסמרק X5070 יחסית חדשה שלאחרונה הפסיקה להגיב. כשאני מפעיל אותה היא נמצאת במצב פקס ורשום בתצוגה: "Unrecoverable Fax Error" ואז היא עוברת למצב העתקה ומאותו הרגע שום כפתור לא מגיב. גם פעולות דרך התוכנה המסופקת או פקודות PRINT לא עובדות שכן נדמה שהמחשב לא מרגיש את המדפסת מחוברת. בדקתי את הכבלים והם בסדר, גם ניסיתי לנתקם ולחברם וגם להפעיל מחדש את... את הכל! בבקשה עזרה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר אוזניות אלחוטיות למחשב שישמשו גם כמיקרופון דרך מקלט בלוטוס. רציתי להזמין מקלט אבל קצת התבלבלתי עם כל הסוגים. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי עם איזה לינק (אלי אקספרס/אמזון/חנות אנטרנטית אמינה) אני אודה לו מאוד. אני צריך משהו אוניברסלי ולא מוגבל לחברה מסויימת (כמו מקלטים רק למוצרים של לוג'יטק וכו') תודה
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, יש סיכוי שחבר של אבא שלי נוסע לארה"ב עוד שבוע-שבועיים בערך... אז כמו שאמרתי יש סיכוי וזה יכול להיות 50,50... בנתיים אני מתכנן על מצלמה דיגיטלית ככה שהתזמון מצויין. אני צריך משהו לא יותר מ-300$... חשבתי משהו Canon... אני מתלבט בין ה-Canon A70 לבין ה-Canon S30... האיכות של סדרת ה-S חבל"ז... עוקפות כמעט את כולם באיכות התמונה. את סדרת ה-A אני לא מכיר ככה שאני לא יודע מה לקנות. אז תגידו לי אתם. ובכלל אם יש עוד מצלמה מתאימה בתקציב ויותר טובה אז סבבה. ואם אפשר לקבל גם מחיר מדויק בארה"ב. תודה, מתן.
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים למחשב שלי. בעיקר חשוב לי שהעכבר יהיה מדויק בצורה סבירה (אני יודע שבעבר הם היו גרועים) בשביל שאני אוכל גם לשחק עליו משחקים. לא מדבר פה ברמה של פרו אבל עדיין. מקלדת, שפשוט תהיה נוחה. בקיצור מה מומלץ לגיימר הממוצע. תקציב - עד 600 ככה.. (אגב לא חובה שזה יהיה סט של שניהם...)
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש את המוצרים האלו: http://www.logitech.com/index.cfm/notebook_products/stands/devices/4841&cl=us,en http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5747&cl=us,en אתם יודעים אולי אם ניתן למצוא אותם איפשהו בארץ? ואם לא אולי יש אתר שעושה משלוחים לארץ? באיביי המחירים מוגזמים...
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מזמין את המקלדת הנ"ל, והבנתי שאני צריך מקלט IR האם מדובר במקלט שניתן לבנות לבד בעזרת המדריכים הנפוצים? לקנות מתאם USB? או שצריך להשקיע כסף נוסף ולקנות מקלט ייעודי של מייקרוסופט (שזה עוד דרך שלהם לעשות כסף..) אם מישהו כאן עובד איתה, הייתי שמח לדעת איך היא כל תגובה תתקבל בברכה אלי
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קודםכל המארז הוא Foxconn 350w tla475, חבר שלי קנה מחשב לפני חודשיים. לאחר חודש המחשב שלו התחיל להפעיל את עצמו ללא שום התראה ומסך כחול ! היום שמתי לו את הדיסק הקשיח שלי כדי להעתיק לו משחקים ושמתי לב שהספק שלו 250 וואט ג'נרי !! עכשיו היה לי ברור מה היתה הבעיה, איך ספק 250 וואט יכול לסחוב מעבד 3.0ghz, ג'יפורס 6600GT, ג'יגה של רום ועוד דיסק קשיח וסידירום. עכשיו סיפרתי לכם את כל זה כדי לשאול האם למישהו שקנה את המארז הנ"ל היה מקרה כזה ???
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לשאול,האם הספק שמגיע איתו יהיה מספיק טוב למערכת בערך כמו שלי(ראה חתימה), והאם הוא מרעיש? שווה להחליפו או שניתן להשאר איתו?
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבזמן האחרון התחיל לעשות המון רעש. בין הדברים המרעישים מצויים גם המאווררים על הלוח אם ועל המעבד (לוח אם- Abit IC7, מעבד p4). שימנתי וניקיתי את כל המאווררים ע"פ ההוראות המופיעות כאן אבל זה לא כל כך עוזר. חשבתי להחליף גם (בנוסף למארז) מאווררים אלה- יש לכם אולי הצעות (וגם איך אני מוצא מאוורר מתאים ללוח האם שלי)? אני לא מבין בזה הרבה אז אני מבקש תשובות פשוטות. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אוקי אז כחה אבא שלי בקרוב קונ מחשב בישבילו מישרדי אז רציתי ליקנות מארז חדש ולהחליף בשלי אז יש לי כמה שאלות: קראתי שיש בעיה עם החיבור של הUSB הקידמי הוא משהוא מיקדימה אז נכון ? למי שיש אותו הוא מרוצה מינו חוות, דעת כמה רעש? זה הוריד הרבה מעלות? האם זה קשה להחליף מארזים למי שלא עשה את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המארז הבא : COOLER MASTER Stacker http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=STC-T01&other_title=0 זה מאתר הבית של המארז ,שאלתי האם מדובר במארז איכותי והאם מישהו כבר התנסה בו? הודה על כמה שיותר פרטים לגביו ! תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הדי וי די שלי לא קורא לי דיסקים צרובים הוא של חברת TOSHIBA מישהו יודע מה אפשר לעשות בעניין? תודה לעוזרים עריכה: חשבתי שהדגם יהיה נחוץ ושכחתי מזה DVD-ROM SD-M1212
-
- 14 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מה המארז הטוב ביותר לoc ולמודינג? אני רוצה לקנות מארז אבל לא יודע איזה איזה מומלף למודינג רגיל אורות וכאלה וOC ?
-
- 13 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני כנראה עומד לרכוש מצלמה דיגיטלית, כבר הגעתי להחלטה פחות או יותר איזו מצלמה לקחת, אבל אני רוצה שיהיה לי לפחות 2 מצלמות טובות עם 2.3MP~ בטווח מחירים של 1700 מה שחשבתי עליו זה ה Minolta DIMAGE E-201, יש לה 2.3 מגה פיקסלים, 8 מגה זכרון (אני מוסיף בכל מקרה עוד סטיק של 64 מגה ככל הנראה) וזום דיגיטלי 2.5X (כל הזום הזה בכלל שווה משהו ? עד כמה הוא מגדיל ? ) הזום לא בדיוק חלק להתמקד בו, עדיף שיהיה אבל לא משהו מופרז, ועוד משהו זה בחירה טובה המצלמה שציינתי ??? אה ועוד משו קטן, אני מעדיף שיהיו מינולטה כי יש פה חנות בערד שעושה מבצעים על כל המצלמות הדיגיטליות של מינולטה אז עדיף, כי גם בטוח יהיה אותם בערד, ואני לא מתכוון לקנות כזה דבר באינטרנט בקיצר, אתם יכולים להמליץ לי על מצלמו…
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
סתכלו פה ופה ותגידו לי שזו לא אותה מקלדת ברבע במחיר
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.esreality.com/?a=longpost&id=1265679&page=22 MX500 הוותיק מפתיע לטובה וכך גם MX518 וה-X7 של A4TECH. לפי הסקירה, עכברים אופטיים איכותיים פשוט טובים יותר מעכברי הלייזר... מעניין לקרוא (22 עמודים)
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
הלוח אם שלי דורש חיבור הספק ליציאה של 20 פינים ועוד יציאה של 4 פינים. כמו כן רשום שהלוח א?ם יוכל לפעול רק במידה ושני הכבלים מחוברים ל- 20 ול- 4. אני מצרף תמונה. האם ספק שבמפרט רשום 20+4 Pin מתאים לי? האם ספק שרשום שיש לו 24 - אני צריך לחתוך באופן ידני את ה- 4 ???? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
ראיתי מספר דגמים כמו 2210 2215 2110 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם כי לא ממש מובן באתרים בעיקר מה ההבדל בין הדגמים 2110 2115 כי נראה שהם ממש דומים! אם יש למשהו דומה שימליץ על דגם כלשהו.. יש לי עד 1500 שקל תקציב עוד שאלה האם יש אפשרות להוסיף למכשירים אלו תוסף של הדפסה דו צדדית? האם מכשירים אלה מגיעים עם מכלי דיו מלאים? וכמה עולה בערך דיו! עוד שאלה האם איכות התמונות יהיו דומות בתוצואות למדפסת ישנה יותר 970 cxi מקווה לעזרה! ולהמלצות תודה מראש! :)
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
להקהילת HWZone, שלום רב. אני מחפש לקנות מדפסת שחור-לבן לצורך הדפסת טקסט בקמויות גדולות במחיר הכי זול (תפוקת דפים גדולה במחיר קטן). הדפסת צבע ותמונות בכלל לא חשובה לי. איזה סוג מדפסת יותר תתאים למסימה, לייזר או דיו? האם יש מישהו שמנוסה בתחום הנ''ל שמע או יודע משהו ויוכל להמליץ? בתודה מראש, מר. זמן תה.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב 8 יציאות USB וזה מספיק לי לחלוטין. אך מכמה סיבות הייתי רוצה לרכז את כולם ל HUB אחד גם בגלל הנוחות שבדבר. הבנתי שהחסרון של HUB הוא השיתוף של המתח החשמלי של יציאה אחת למספר יציאות את הבעיה הזאת ניתן לפתור ע"י HUB מוגבר. האם ישנם בעיות נוספות שאינני מודע אליהם? האם זה פוגע במהירות של ההתקנים (אני משתמש ב DOK, GPS, מסך מגע, גויסטיק ועוד) ה HUB שמצאתי לי ב EBAY הוא בעל 7 פורטים ומוגבר חשמלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
יש מבצע כרגע באופיס דיפו(על הHP שעולה )1000 ואני מתלבט קשות ביניהם.במכשיר לייזר משולב הכי חשובה לי ההדפסה .
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-