עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן, אני מחפש לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים למחשב שלי. בעיקר חשוב לי שהעכבר יהיה מדויק בצורה סבירה (אני יודע שבעבר הם היו גרועים) בשביל שאני אוכל גם לשחק עליו משחקים. לא מדבר פה ברמה של פרו אבל עדיין. מקלדת, שפשוט תהיה נוחה. בקיצור מה מומלץ לגיימר הממוצע. תקציב - עד 600 ככה.. (אגב לא חובה שזה יהיה סט של שניהם...)

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by Joe Blow,

אני מעוניין לקנות webcam, תקציב של עד 500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  3. היי אני צריך עצה על מדפסת לייזר קטנה לעסק שתהיה ליד הקופה ותדפיס חשבוניות... יש לי אחת במשרד עצמו אבל אני צריך עוד אחת שתדפיס מהר כמה שפחות תקלות כמובן ושל תהיה יקרה..יש למישהו הצעה? תוה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  4. שלום רב. יש לי מספדת לייזר מבית HP, lasterjet 4000, אבל בעקבות שדרוג המחשב, ומכיוון שהיא בעלת כניסת פריפרל, והמשחב רק USB, ומריץ 7, המדפסת לא עובדת כראוי (מוציאה ג'יבריש). לכן, אם אין פתרון אחר, אולי הגיע הזמן לרכוש מדפסת שחור לבן חדשה. האם יש המלצה על מדפסת שחור-לבן שמהווה יחס שקל-להדפסה טוב, וידועה באמינות שלה? סורק - לא חובה, כי יש לי סורק עצמאי שיושב בעמדות. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by esaly,

אנשים! אני מצטרף תמונה של הספק שלי.. האם הוא מספיק למערכת שלי? מה יקרה אם אני אהיה מעוניין בOC קטן ובכרטיס מסך יותר טוב? האם מומלץ להחליף אותו? בבקשה תגובות!!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by thedarkman,

‏Razer Imperator Ergonomic Laser Gaming Mouse‎ SteelSeries Xai Laser Mouse‎ איזה עכבר יותר טוב? איזה עכבר יותר איכותי? איזה עכבר יותר מקצועי? לאיזה עכבר יש חיישן יותר מדויק? איזה עכבר יותר נוח ליד? איזה עכבר הכי משתלם כאלו שווה את הכסף? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by Ronen Mars,

אני רוצה לקנות מארז בעלות של עד 500 ש"ח. בחנתי מספר מארזים ובאתי ליראות פה אצלכם ביקורת על כמה מהם. עכשיו יש לי שאלה טיפשית.. למה מארז תותח כמו סאן-בים http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/7 מקבל ציון יותר גרוע ממארז של רייד-מקס http://hwzone.co.il/reviews/scorpio868/6 בכל מקום שהלכתי אני קיבלתי ביקורת יותר טובה על הסאן מאשר על הרייד. אני כבר המון המון זמן פה באתר ואני מאמין שמי שכתב את הביקורות ידע מה שהוא עושה. אבל תראו ת'הבדלים ות'הבדלים בציונים..

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by DJO,

כל כמה שבועות אני מגלה אתר חדש, אלה האתרים שאני מכיר אני אשמח אם משהו יוסיף אליהם עוד, אם אפשר בצירוף הלינקים. פלונטר למיר זיגזג פנדה KSP מרדנית

9. Started by Badi_Mami,

???

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by שורטי,

שלום אני צריך מדפסת צבעונית אני צריך אותה בשביל להדפיס עבודות לפעמים גם תמונות והתקציב הוא בוא נגיד 800 שקל שתהיה איכותית ושהדיו לא יגרום לי למכור את הבית

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  11. שמועות אומרות שה cordless desktop wave pro זו ערכה טובה, במחיר הנ"ל, ברם אשמח לשמוע אם קיימים דגמים עדיפים בתקציב שצוין לעיל. תודה מראש g0vner_t.s.y

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by Fyuz,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום קוראים לי דניס רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הפאד מה הבדל בין פאד קשיח ופאד רך ? ואיזה פאד כדאי לי לקנות יש לי עכבר של RAZER ABYSSUS חשבתי לקנות אולי razer megasoma או razer vespula תודה לעוזרים וממליצים

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  13. שלום זה זמן רב אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים הבעיה שאני מחפש סט שבו לעכבר יהיו בנוסף לכפתורים הרגילים כפתורים בצדדים (אלו שמשמשים כקיצור של קדימה ואחורה בדפדפן). לא ראיתי עד עכשיו אף אף סט שיש לעכבר את התכונה הזאת בבקשה תעזרו לי למצוא סט כזה תודה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  14. 1) נימאס לי ממארז גדול ואני רוצה להיפטר מהשולחן מחשב.. רציתי לדעת אם מוחרים בארץ מארזים שולחניים יפים וטובים... אם כן איפה? ואם יש תמונות אני ישמח 2) האם קיימת מקלדת+עכבר אלחוטיים שאתם ממליצים עליהם? 3) וכמה יעלה לי מסך מחשב 19'-21' שטוח (לא TFT) מחברה דיי טובה ולא הכי יקר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  15. טוב קראתי כמה ריוויו שהיו עליו וכמה נתונים טכניים ואישית לא הבנתי כלום....... * 1600 dpi, twice that of conventional high performance sensors * High speed motion detection, up to 40ips and 15g * Frame rate over 6400 frames per second (5.8 megapixels per second) * 16 bit data path, as compared to 8 bit and 12 bit data paths used by other conventional mice * Always On Mode the optical sensor never powers down - provides instantaneous response at all times during gameplay * Buttons 7 physical buttons optimized for gaming response and independently programmable * Ultra large non-slip mouse buttons, tactile response design * Non-slip side rails and new ergono…

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by ZigZag,

אהלן, רציתי לקנות בחו"ל Logitech Mouseman optical בגלל העיצוב המעולה שלו, ונחרדתי לגלות שהוא פשוט נעלם לאחרונה ! גם מהאתר של לוג'יטק וגם מכל אתרי פיירס ואטצ' ! נשאר רק הDUAL עם העיצוב הנחות ! למישהו יש הסבר? או חנות בניו יורק שמוכרת ?? תודה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  17. ה HTPC יושב בסלון ויש צורך במקלדת שתגיב למרחק של כ 4 מטר ולאו דוקא ישיר הייתי מעדיף שזה יהיה גם סט עם עכבר אבל הכל תלוי במחיר.. אני מוכן להשקיע כ350 ש"ח אלא אם כן המחירים ממש לא בסקלה הזאת ואז אשמח לשמוע פתרון אחר.. תודה

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by ParanoidLoneWolf,

לאחרונה, לאחר קבלת סכום-כסף מכובד, גמלה בליבי ההחלטה לרכוש משטח/פד חדש לעכבר שלי, המשטח/פד מיועד לנוחיות, לעיתים קרובות המשטח/פד הנוכחי שלי מגביל את התנועות שלי בגלל גודלו המצומצם. לפי מה שהבנתי רוב המשטחים הגדולים יותר עולים סכומים לא-נמוכים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_280&products_id=2675 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=7638 יש לי מספר שאלות: *האם ניתן למצוא בארץ משטחים/פדים גדולים יחסית במחירים זולים? *האם השימוש במשטחי-בד (cloth) שונה מהשימוש במשטחים ספוגיים למיניהם? *משטחי-זכוכית (Icemat) או מתכת (ultiMat), חוות-דעת נחוצה *האם ניתן למצוא את שני המשטחים שהבאתי לעיל במחירים נמ…

19. Started by metoh,

אני צריך שתמליצו לי על מארז בסביבות ה400-500 ש"ח, שיהיה דיי גדול (ישלי מארז קומפקטי וזה טעות שאני לא מתכוון לחזור עליה), עם יציאות קדמיות (יואסבי\רמקולים\מיקרופון, קיצר הדברים הרגילים שיש) עם ספק אני הולך על Albarton K8NF4X nForce 4-4x AMD Athlon64 3000+ וכנראה 6600GT 256mb

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

http://www.thermaltake.com/xasercase/kandalf/bws/va9000bws.htm לא הייתי מתנגד לאחד כזה. משהו שנראה לא נוח בו זה שיש 2 דלתות מקדימה במקום 1, אבל הגודל ומס הכוננן שיכולים להכניס מפצה על זה.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by esaly,

שלום! אני מעוניין בפאד טוב לעכבר שלי וראיתי את הכתבה... מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הAQUA3? (לא מצאתי כלום באינטרנט) וכמה הוא עולה בערך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by curdi1,

מישהו שמע / מכיר / התנסה עם חברת "ראש דיו" שמוכרת דיו תחליפי ?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by Samty,

איפה כדאי לקנות ראש דיו לא מקורי? חשוב איכות ומחיר

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by nisimm,

שלום אני מחפש מנקה מסך איכותי, קניתי אחד באיזה 30 ש"ח והוא משאיר איזה כתם מרוח על המסך יש חומר איכותי שאפשר לקנות?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

מה זה : 1. MMC 2. MSI

• 5 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.