עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by X7-007,

שומעים עד שחיברתי לקח זמן בעע החיבורים כאלו לא נסגרים טוב, בקיצור חיברתי מהאל פסק את שני החיבורים אחד למחשב ואחד למסך והחיבור השלישי לחשמל , עכשיו בעיקרון הכל עובד וזה אבל כשאני לפעמים עושה לו בתוכנה SELF TEST או בכפתור במכשיר עצמו המחשב מתכבה לי וגם המכשיר עצמו ויצא לי פעם אחת שעשיתי את ה SELF TEST ולא כיבה שום דבר אז אני לא מבין פשוט איפה הבעייה ומה לעשות הוא לא מחובר בחיבור הלבן כמו שאמרתי מחובר רק כפי שאמרתי וגם דרך חיבור יוסאבי תודה באמת שמישהו יעזור אני חייב עזרה עלה הרבה כסף :-X

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  2. בKSP מוכרים את HEC Compucase CI-6A21 400W?(!!) ב360ש"ח ואילו את HEC Compucase CI-6A19 300W? ב400 ש"ח מה ההגיון?? לפי http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=44344 ו- http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=44342 ההבדל העיקרי שהבנתי הוא בכך של6A21 יש 2 מאווררים לעומת 1 של 6A19 (תקנו אותי אם אני טועה) וכן ה6A21 מותאם לכוננים 4x 5.25"+ 1x 3.5" לעומת 4x 5.25" + 2x 3.5" של 6A19 1.זה לא מוזר מאוד שKSP מוכרת מארז עם הספק גבוה יותר ב100W אך זול יותר?? 2.איך ההבדל הנ"ל לגבי תאימות כוננים משפיע עליי? מה השימוש לכונן 3.5" מלבד פלופי 1.44(או שפספסץי פה משהו?) נ.ב. תהייה-מה אתם חושבים עדיף:מארז+ספק מעפנים-דפוקים-זולים יחד עם אל פסק - או : מארז איכותי כמ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Dimer,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את המארז והספק שלי..... שניהם יעבדו עם מערכת מבוססת A64 עם NF4U , זיכרון 1 GB , כרטיס מסך X800XL או GF 6800GT. אני לא מתכוון לעשות OC גדול והוא יהיה רק למעבד. בעתיד בטח תיהיה גם מערכת יותר חדשה שגם אותה הספק צריך להחזיק. בהתחלה חשבתי לקנות את המארז RAIDMAX Scorpio 868 עם הספק 420WATT שבא איתו, אבל אחרי התקלה עם הספק הנוכחי שלי שדפק לוח אם וכרטיס מסך החלטתי ללכת על ספק איכותי של ANTEC , ENERMAX, OCZ או TAGAN. החלטתי לקנות את המארז ההוא וגם ספק 430WATT (פחות או יותר) של אחת מהחברות שציינתי. רציתי בהתחלה TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC אבל המחיר שלו בפנדה עלה בזמן האחרון ועכשיו הוא יקר לי מידי. גם המחירים של OCZ ModStream Power Sup…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by rp,

אני רוצה לקנות מחשב עם מפרט כזה... AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 1Mb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty מעבד DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard לוח אם 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty זיכרון פנימי - מודול שני SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial-ATA - 3Y Warranty דיסק קשיח NEC 3540A Black - DVD±R16/DVD+DL8/DVD-DL6/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW32 - 2Y Warranty Bulk צורב Gigabyte Geforce FX6600GT 128mb GV-NX66T128VP כרטיס מסך Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס קול …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Cyron,

יש לי בעיה עם מסכים כחולים, רציתי לדעת האם המתחים האלה תקינים: EVEREST: Voltage Values CPU Core 1.78-1.74 V +3.3 V 3.26 V +5 V 4.95 V +12 V 12.74-12.86 V +5 V Standby 5.03 V תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by mega1234,

היי מפאת חוסר מקום אני מוכר את המארז שלי (AOPEN H700B) ומחפש מארז חדש , בלי ספק ורצוי שיהיה סולידי (בלי כול מיני קשקושים) וזול (מתחת ל200 ש"ח) , לא בלי לקנות איזה משהוא גנרי דפוק ונתקלתי במארז הזה , מה דעתכם ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3773 http://briefcase.walla.co.il/data/s/u/p/e/r/m/a/n/m/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200505191927041120/200507121845582620/6C_Case.pdf תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by Smgr,

ההתלבטות שלי היא בין : 1) Thermaltake VB1000BS SUPRANO? - שעולה 400 וקצת שקל 2) ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO - שעולה 500 וקצת (כולל משלוח) אני נוטע כרגע לכיוון ה THERMALTAKE בגלל העיצוב היפה , אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני לגבי מארזים אחרים ולפרט לי איזה מהם כדי לקחת. אגב התקציב שלי הוא בסביבות ה -450 שקל. נ.ב עד היום כל התשובות ששאלתי נענו במקצעויות ובפירוט אני מקווה שתמשיכו ככה ואני לא אקבל תגובות כמו : "תיקח את ה Antec כי היה לחבר שלי" או כי "אין על ANTEC". לצערי מידי פעם עולות פה תשובות כאלה. תודה, Smgr

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

מניסיון של 2 מקלדות אני יודע לא לנסות ליבש מעט וישר להפעיל במחשב כי טיפות מים שנשארו על הלוח תוך כמה דקות מתחילות לשרוף מגעים או משהו בסגנון. אני לא מתכוון לחבר את המקלדת למחשב עד שאני בטוח במאה אחוז שזה בסדר, מה צריך לעשות חוץ מסתם יבוש חיצוני עם מיבש שיער או משהו בסגנון? תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by MATTAN,

היי מה המצב לדוד שלי יש מחשב נייד dell latitude cpx עם מעבד פנטיום 3 והבעיה היא שנשברו לו כמה מקשים במקלדת והוא מעוניין לקנות מקלדת חדשה ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג מקלדת חדשה וכמה בערך היא צריכה לעלות ?? זה מאוד דחוף כי זה מחשב עבודה שלו והוא מישתמש בו כל היום תמונה של המקלדת

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  10. זה חשוב לי נורא אז תודה לכל המתייחסים והמגיבים אני מעריך את זה הדעה שלכם חשובה לי בגלל זה אני שואל סמסונג 845 או נוקיה 3220 וסתם אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על נוקיה 6230 תודה רבה ...

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by Gill2,

האם עכבר ומקלדת אל חוטיים טובים למשחקים? הם קולטים כמו שצריך?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by bommer,

יש לי מחשב כף יד MIO 168 ואני רוצה לחבר לו אינטרנט. איזה דרכים אפשר לעשות את זה?ואם יש אינטרנט אלחוטי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by X-It,

אתם יכולים לתת לי את האתר הזול ביותר שאפשר לרכוש בתוכו את העכבר של לוגיטק MX510 תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

חבר שלי קנה מדפסת תמונות ביתית של קנון וכל התמונות שהוא מדפיס יוצאות לו בהירות מאוד... איך אפשר לסדר ככה שכל התמונות שהוא מדפיס מראש יצאו לו כהות יותר? או איך אפשר לכוון את הכהות של המדפסת מראש?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הי, רציתי לדעת עם מישהו שמע או יש לו ניסיון עם המדפסת לייזר צבעונית HP Color LaserJet 2600n ואו יכול להמליץ על מדפסת לייזר צבעונית טובה ולא יקרה גם מבחינת ההחזקה שלה. השימושים העיקריים הינם הדפסת מסמכים, פרוספקטים וכד'.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. אני מחפש כרטיס TV לצפיה בטלויזיה במחשב. שמעתי שרק הכרטיסים של ATI טובים זה נכון?אשמח לקבל לינקים לכרטיסים טובים... תקציב:300 ש"ח

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Fertilizer,

אני מחפש כבל ... מ PCMCIA ל MINIPCI מישהו יודע איפה ניתן לרכוש? מישהו יכול לתת לי לינק לחיווט הפנימי שלו?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by tania131,

היי רציתי לדעת עם שני ה GAME PADS האלה שווים קנייה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5013&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 נראה לכם שזה זול מדי לידיות אנלוגיות וזה בטח חרא של חברה וישבר מהר,או שכדי לקנות אותו? וגם הGAME PAD הזה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5012&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 איך ה GAME PAD הזה? אני לא יודעת מה שווה לי לקנות כי אולי עדיף את הזול ,כי שניהם בטח חברה חרא , אז עדיף שישבר הזול ואז לקנות אחר...? אז איך הם.. תודה ;D

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by scylla,

חבר שלי מתלבט בין כמה מארזים, בסביבות ה500 ש"ח. הוא מחפש את השילוב המושלם של עיצוב (הוא לא יעשה מודינג) וקירור. הוא מתלבט בין הסאנבים טרנספורמר לאנטק 1000AMG. אני מאמין שהאנטק הרבה יותר איכותי ומקצועי, אבל מהסאנבים הוא יכול יותר להנות מהעיצוב וסה"כ הוא בא עם 4 (!) מאווררים במקומות מאוד אסטרטגים! -הוא לא עושה אוברקלוק אבל לא רוצה מחשב חם. -הוא לא ימצא את האיכות והפוטנציאל של האנטק. -אבל אולי עדיף מצד שני להשקיע במארז אמיתי ולא מצועצע?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by ran_meir,

יש לי בביית שני עכברים אופטיים, אחד שקיבלתי עם המחשב, הוא עשה בעיות והנחתי שהעכבר הוא שדפוק פה. לא מזמן קניתי עוד עכבר, וגיליתי את אותן בעיות - משיכות לפינות המסך ורעידות מוזרות. פעם אמרו לי שזה עניין של חומרה, אבל לשני העכברים אין דרייברים (ולחדש רשום על האריזה שיש צורך בהתקנת הדרייבר). איפה הבעיה? ומה אני אמור לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. מכל הבחינות... וגם- במילה אחת איזה עדיף? ושאלה שניה- איזה חיסרון יש דווקא בשימוש ב1600DPI, עובדה שקיימת האופציה להשתמש בעכבר בנמוך יותר.. עד 400, ה1600 מכביד על משהו?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by kobi_af,

המארז הזה טוב? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1530&catcode=344 ואגב הספק שבתוכו גנרי?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום.. יש לי איזה ספק מעפן של 520W אמרו לי 250W נקי ככה (לא זוכר איזה חברה ) שזה גרוע בעע ואין ביוכלתי כרגע כסף לקנות ספק אחד טוב ב550¤ ככה,וברשותי עוד ספק 500W(אני חושב 200W נקי או קצת יותר) ואני רוצה לחבר את שתיהם ביחד איכשהו.. האם זה ניתן? יש בזה סיכונים? זה לא יכול לעשות קצר? שריפה? משהו? ואז ככה ,*לבנתיים* עד שאני אחסוך כסף,ואקנה אחד טוב יהיה לי 2 ספקים שייעבדו בערך כמו אחד ולא יהיה לי לחץ על הספק ההוא שיש לי כרגע... תודה מראש לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  24. שלום יש לי p4 1.7ghz willamette asus p4s333-m geforce 6600gt agp דיסק קשיח 40 ג'יגה כונן תקליטורים 52X צורב רגיל וכל השטויות האלה בכל מקרה הכרטיס שלי צריך עוד חשמל אני מבין והספק שלי הוא 400 ג'נרי כרגע אין לי כסף לקנות ספק לא ג'נרי וחדש אבל לבינתיים אם אני ישאיר את דלת המארז פתוחה ויפעיל ספק נוסף כדי לחבר אותו לכצד של הכרטיס עם המולקס כדי שיהיה לו עוד חשמל זה יכול ליצור התנגשות בחשמל ולשרוף משהו?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  25. אתמול בזמן ששיחקתי במחשב, התפוצץ הספק כוח ובעקבות זה התפוצצו גם חלקים בלוח אם......עכשיו אני צריך המלצה לספק חדש, בסביבות 250 שקל אבל שיהיה אמין..........

• 2 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים