עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. דבר ראשון - איך המשחק לגיימינג? ושנית, בשתי החנויות שהזכרתי העכבר עולה 280ש"ח בעוד שבאחרות לא פחות ב-430ש"ח - אין הדבר נראה תמוהה? מה כבר יכול להיות שבגללו המחיר כ"כ נמוך? כתוב שהעכבר בא ריטייל עם כל הבאנדל. למישהו יש עצות/דעות בנושא? רציתי לדעת האם העכבר הנ"ל מאפשר את אופצצית "פלאג אנד פליי" האם אני אוכל אחרי שהתקנתי את הדרייברים לנתק ולחברו לעיתים קרובות למחשב ופשוט ישר להשתמש בו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז היום בשעה טובה דודה של יבאה מאמריקה עם העכבר שלי רק חבל שלא היה תכחות והביא תאדום אבל חפיף P= אזז.. רציתי לדעת אם זה נכון שהוא העכבר הכי מתקדם כיום (לגיימינג וכדומה) ורציתי גם אם אפשר השוואות של עכברים http://www.kaktos.co.il/forum/attachment.php?attachmentid=12395

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. איזה מארז הייתם ממליצים לי שהוא עד 450 שקל שהוא לגיימרים כבדים (קירור טוב,יופי,)? מארז שהוא גם יפה גם מקרר טוב אני מדבר על מחשב לגיימרים כבדים וגם זול ?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  4. טוב אני צריך את הספק הכי טוב שאתם יכולים להביא לי מבחינת זרימת אוויר, וסרלקציה , בהתחלה חשבתי על ה chenbro , אחר כך CI-6A19 Black ,אבל ראיתי שזרימת האוויר שם לא משהו, דרך אגב ככל שהמארז יותר גדול זרימת האוויר יותר טוב, נגיד אני קונה full tower, הזרימה יותר טובה משל midi? עכשיו , אני רוצה שתמצאו לי מארז מצידי הכי מגעיל בעולם רק ביצועיסט מעולה , אני מתכנן oc כבד, אם תמצאו לי מארז טוב +מאוררים לחוד לקניה גם טוב. טוב הבנתם תודה coolmeen

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

מזה cas. ואיך אני בודק באיזה cas הזיכרון שלי עובד.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by mulderfox,

במחיר טוב ובאיכות טובה? יש לי צורב של ריקו כפול 12. תודה.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Funkyzord,

אזיה קרטיס קול כדי לקנות? ואיפו הכי זול? ובכלל כול מיני הערות אל כרטיסי קול חשבתי אל משהו כמו audigy gamer

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by demultiplexer,

מי יודע איפה אפשר לקנות אותו ומה המחיר שלו בערך ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by crssa,

שלום לכולם מבקש המלצה לעכבר אמין בעל כפתורים שניתנים לקונפיגורציה, שיעבוד טוב גם על משטחים לא קונבנציונלים (למשל מיטה ) וגם ממרחק של כ3 מטר מהמקלט. כזה שיפחית את הצורך להתעסק עם המקלדת בפעולות שכיחות (copy, paste, הגדלת תצוגה וכו) אבל עדיין לא יהיה עמוס מדי בכפתורים. לא לגיימינג. אלא לעבודה לאורך זמן באינטרנט ועם מעבדי תמלילים. הוא צריך להיות נוח ומתאים ליד גדולה. למישהו יש המלצה? תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by DOMMA,

אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד דרייבר מעודכן של הסורק הזה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הפעם צריך עזרה בקשר לכרטיס טלויזיה הייתי בחנות מחשבים כל שניה אמרו לי משהו אחר וכבר הם התבלבלו וגם אני אז מה אתם אומרים? יש לכם איזה כרטיס טוב, זול, ומכיל את כל הפונקציות הרגילות של כרטיס טלויזיה? ובמחיר סביר כמובן, לא יותר מ 400 ש"ח

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by The Terminator,

יש כאן מישהו שיודע/קרא/מה שזה לא יהיה? השאלה שאני רוצה לשאול זה זה : יש לי ג'י פורס 2 GTS ואני רוצה לדעת אם ההבדל בין ג'י פורס 2 שלי לבין ג'י פורס 3 (נגיד TI200) גדול? אני מתכוון מבחינת הביצועים... אני שואל את זה כי יש לי חבר שלא ממש מבין במחשבים, יש לו כרטיס מסך RIVA TNT 1 ככה שהוא רוצה לקנות כרטיס חדש, יש לו 3000 בתקציב , אז מה עדיף לו לקנות, ג'י פורס 2 כמו שלי או את הג'י פורס 3 TI200??? [glow=green, 2, 300]סליחה על הניסוח הלא טוב[/glow]

13. Started by nesber,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ואני רוצה להחליף לו את ספק הכוח מכיוון שהנוכחי עושה בעיות. העניין הוא שאם כבר אני קונה ספק, אני רוצה שהוא גם יתאים למחשב הבא שאני קונה- עדיין לא החלטתי איזה, וזה לא יהיה בחצי השנה הקרובה גם ככה. אני אומר "יתאים" כי ראיתי באתר של TT שכל ספק מתאים למחשב מסוים, עם מושגים כמו ATX שאני לחלוטין לא מבין בהם. למשל, ראיתי בחנות מסוימת את הדגם W0008, שהוא בעל הספק של 420 וואט. כתוב באתר של TT: Designed for AMD K7 and Intel ATX +12V 1.1 and ATX 2.03 version (Fully Support Pentium 4) הבנתי שלא תהיה לי שום בעיה אם אקנה אינטל, אבל מה אם אחליט K8? בקיצור אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד ניתן לדעת האם ספק מסוים יתאים למחשב מסוים..

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by noise,

בצרה צרורה נשפך כוס מים של חצי ליטר על המקלדת המסכנה הזו - באמצע הלילה!!! שלושה ימים ישבתי כמו מפגר עם פאן ויבשתי אותה.. כמה פעמים אמרתי לעצמי לא להניח כוס מים על שולחן המחשב - כמה פעמים אמרתי ולא הקשבתי בקיצור לאחר סימני התאוששות קלים המקדלת חזרה לעבוד בהתחלה כמה כפתורים אחר כך עוד כמה באמצע מ היה יוצא ר וק היה יוצא ע אבל בסדר. עכשיו הכל טוב והמקלדת עובדת כמו חדש... בקיצור S510 עמידה גם במים.... או לפחות במקרה שלי שחצי ליטר מים פשוט עפו להם על המקשים... שבוע טוב לכולם

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by amd950,

שאלתי היא האם קובץ וורד (לדוגמא) שנשמר בחלונות 95 כאשר קבצי הדיסק הקשיח היו מפורמטים לפי FAT 16 על דיסקט פלופי רגיל שיוכנס למחשב עם חלונות 98 שקבצי הדיסק הקשיח הם FAT 32 יוכל להפתח בלי בעיה. בנוסף האם ידועות לכם בעיות של USB בחלונות 95 תודה

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  16. המערכת סטריאו שלי שבקה חיים והחלפתי אותה באחרת בקיצור במערכת הישנה שלי היתה לי יציאה דיגיטלית שדרכה הקלטתי למיני דיסק שלי ועכשיו אין לי אפשרות להקליט שירים באיכות עזרה!!! אני תקועה עם דיסקים ישנים ויש לי מלא שאני מת לצרוב :AR15:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by lirik,

שלום יש לי שני מחשבים חלשים יחסית יש אפשרות לחבר בין שניהם שיתפקדו כמחשב אחד ויחלקו משאבים??? ליריק

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם! קיבלתי לידי את הכרטיס פיירווייר בתצלום ולא הבנתי כל כך מה הסיבה שיש לו חיבור ממש על הכרטיס? לא קיבלתי דרייבר לכרטיס האם צריך? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by M07,

אז ככה קניתי מצלמת רשת של logitech QUICKCAM EXPRESS ואני לא מצליח להתקין אותה התקנתי את הדיסק חיברתי תמצלמה אבל היא לא עובדת לא במסנג'ר ולא באיסיקיו , היא עובדת רק בתוכנה עצמה שבאה על הדיסק אז מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 6kwar,

שלום אני רוצה לעשות שידרוג למחשב שלי ואני מחפש מאיץ גרפי טוב אבל באמת טוב ואני מתלבט מבין שתיהם ati radeon 8500 geforce 3 ti500 שמעתי על הבעיות של ATI עם הדריברים אבל קראתי שATI מנצחת את GEFORCE בכמה מבחנים ויש את הבעיה שלATI עם הAnti-Aliasing אז הכרטיס מתחיל לאבד כח יכול להיות שזה מהדרבירים אבל אין לי מושג אז וGEFORCE מאבד מכוחו אבל לא כמו הRADEON אז בבקשה למי שיש לו את אחד מהכרטיסים האלו וממליץ עליהם בחום אז בבקשה שיגיד לי מה יש לו כי קראתי המון כתבות על שניהם ואין לי מושג מה לקחת ואני לא מוכן לעשות OVERCLOCKING אז הרעיון לעשות את הOVERCLOKING לGEFORCE 3 TI200 שיעבוד כמו הTI500 לא בא בחשבון אז בבקשה תעזרו לי כי אני ממש אין לי מושג מה לקחת???? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by avihay,

אל תשכחו לקחת בחשבון: מחיר, ביצועים ויציבות.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  22. Started by RubricalTwo,

שלום קודם כל אני חדש בפורום אז תקבלו אותי בברכה ;D ! ועכשיו לעניין אני לפני חצי שנה רכשתי מKSP את האוזניות 7H USB ומאוד נהנתי מהם רק דבר אחד כל חודש הייתי צריך ללכת לקנות כי הם נהרסו והם החליפו לי כל פעם לחדשות אז החלטתי שנמאס לי ללכת כל פעם וגם הם כבר לא מייבאים את האוזניות האלה אז שאלתי אותם אם אפשר להחליף לאוזניות אחרות והם אמרו שזה אפשרי עכשיו אני לא יודע איזה אוזניות לקחת. חשבתי על SSS V2 USB או על הMegalodon מה אתם אומרים יותר טוב?? אני גם פתוח להצעות אחרות אם יש לכם משהו יותר טוב להביא. ועוד משהו המחיר לא כזה חשוב כי ה7H עלו לי 575 אז להוסיף 75 למגלודון לא אכפת לי ואם אני אקח אוזניות יותר זולות אני אדרוש זיכוי לקנייה בחנות.. גם לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף אבל…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  23. אני מתכוון לגלגל של הווליום והכפתורים שמעבירים שיר או עוצרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by elgard,

מה לדעתכם עדיף? המחיר שלהם דומה אך לC1 יש זום לעומת זאת לC120 יש מגה פיקסל גדול יותר מה יותר שווה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by ras81,

שלום יש לי UPS של IPPON 600V האם זה מספיק למפרט שלי (ספק חזק)? אני לא צריך שיחזיק לי את המחשב הרבה זמן אחרי הפסקת חשמל - עד דקה זה יספיק לי. תודה

• 3 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.