עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by vid170,

השימוש הוא כ-50 דפים בחודש, בעיקר צריך שחור לבן אבל בשביל הדגשה של מילים וכו של עבודות סטודנטאליות יש צורך באפשרות צבעונית. בעיקר אני מחפש אמינות, חסכוניות וראשי דיו זולים. מהירות הדפסה ושקט הם שיקולים משניים.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  2. שלום. קראתי את הכתבה שפורסמה בעמוד הראשי של האתר על האדם שבנה מחשב בווידאו, ולא יכולתי שלא להתפעל. עכשיו אני מחפש לבנות משהו דומה (אם כי לא כזה מדהים, אבל אני חושב שיש מצב למארז שדומה קצת לרסיבר, אם אחלץ אחד...) ואני צריך אחד כזה. התוכלו להמליץ לי על אחד שיש להשיג בארץ? וגם אדם במשפחתי מתחיל לעבוד עכשיו בautoCAD, והוא צריך לוח גרפי, ואני בתחום הזה לא יודע ולא מכיר, התוכלו להאיר את עיני? בתודה ענקית, עצומה, אמיר.

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by erez_hazan,

שלום, רציתי לקנות מדפסת חדשה אחרי שהישנה שלי התקלקלה. אני צריך שהמדפסת תהיה מהירה, והדיו לא ייגמר אחרי שבועיים- אני מדפיס כ15+ בשבוע. ושתהיה לה אפשרות להדפסה דו צדדית. התקציב הוא בסביבות ה600. חשבתי בכיוון של HP 6500.

4. Started by Gnome,

רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על המצלמה הזו (PHILIPS PCVC740K-TOUCAMPRO) כי לא מצאתי עליה הרבה מידע, אם אתם מכירים אותה אז איך היא? האם יש לה זום? ועוד כל מני דברים... בכל מקרה אשמח מאוד לקבל לינקים וקישורים לדפים של הסבר או כל מני דברים של המצלמה הזו ד"א: מה לדעתכם עדיף, היא או ה LOGITECH QUICKCAM PRO 4000? כל העניין הוא שאני רוצה לצלם דרך הטלסקופ שלי ואני יודע שאותה קל יחסית להתאים לעדשה של הטלסקופ אז רציתי לשאול אם גם ה QUICKCAM PRO 4000... בכל מקרה אם אתם לא מתמצאים בזה אשמח מאוד ללינקים, קישורים והסברים תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by dino,

שלום, יש סיכוי שחבר של אבא שלי נוסע לארה"ב עוד שבוע-שבועיים בערך... אז כמו שאמרתי יש סיכוי וזה יכול להיות 50,50... בנתיים אני מתכנן על מצלמה דיגיטלית ככה שהתזמון מצויין. אני צריך משהו לא יותר מ-300$... חשבתי משהו Canon... אני מתלבט בין ה-Canon A70 לבין ה-Canon S30... האיכות של סדרת ה-S חבל"ז... עוקפות כמעט את כולם באיכות התמונה. את סדרת ה-A אני לא מכיר ככה שאני לא יודע מה לקנות. אז תגידו לי אתם. ובכלל אם יש עוד מצלמה מתאימה בתקציב ויותר טובה אז סבבה. ואם אפשר לקבל גם מחיר מדויק בארה"ב. תודה, מתן.

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  6. השעות מול המחשב עם היד המושטת קדימה לא עושה לי טוב. אני מחפש עכבר אלחוטי, לא חייב להיות לגיימינג. עכבר תקני עם שני הכפתורים והגלגלת + כפתורים שאפשר להגדיר כback/forward. משהו מומלץ עם טווח של 2-3 מטר (בפועל זה יהיה יותר קרוב, אבל שיהיה) אם יש משהו טוב בזול באתר מוכר בחו"ל (play נגיד), גם יתקבל בברכה. מודה לכם מראש

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by r1sk,

שלום לכולם, לא ממזמן קניתי טלוויזיה לחדר שאותה חיברתי למחשב. כעת הייתי מעוניין במקלדת אלחוטית שדרכה אוכל לשלוט על הטלוויזיה גם מהמיטה. הצעות כלשהן למקלדת אלחוטית טובה ואולי הכי טובה בשוק כיום? המחיר אינו מוגבל, תתפרעו. נ.ב - כולל לוח מקשים בעל עברית ואנגלית.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by Ooza,

AMD ATHLON XP 1800Plus + FAN Msi KT3 Ultra-RU OCZ DDR PC3000 Memory 256MB Maxtor 40GB 7200RPM Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE ASUS CD X 52 Mitsuni floppy 1.44 TASK CASE - 3003G מה אתם אומרים על הלוח אם והזכרונות? עובדים טוב ביחד? Msi KT3 Ultra-RU OCZ DDR PC3000 Memory 256MB הלוח הוא טוב כמו הלוחות של אסטס גיגהבייט? מישהו יכול להסביר לי טיפה על הלוח הזה? יש בו כרטיס רשת וכרטיס קול?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  9. leadtek geforce 4 ti 4400 (החלפתי לכרטיס הזה) והלוח אם הזה הוא לרדרם והוא יותר טוב מכל ההאחרים וגם יותר יקר... ועבר מיקרוסופט אופטי מהחדשים...

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  10. ברצוני לרכוש מחשב כף יד (GPS מובנה ובלוטות' חובה) במחיר סביר (נגיד בערך 3000 ש"ח גג וגם זה בקושי) בלי תוכנת GPS, כי כבר יש לי. חשבתי על המכשיר הזה: Asus A632 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2649&scat=182&tcat=22 תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  11. אני מוכן להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס מסך רמקולים ועם נשאר אז מסך וצורב

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  12. שלום כולםם יש ברשותי מדפסת דיו צבעונית של HP דגם 930C שקניתי לפני כ-6 שנים עד היום היא פעלה מצויין, רק מה מחירי הדיו ממש מעיקים ולהחליף אותם זה כמו לקנות כמה מדפסות כאלה (כשכיום כל מדפסת דיו בסיסית של HP עולה כ-150ש"ח) לאחרונה אני חושב אולי להחליף אותה למדפסת לייזר צבעונית ועשיתי סקר קטן בעניין והגעתי למדפסת לייזר צבעונית של Xerox דגם 6110 במחיר של כ-1000 ש"ח האם מדפסת הלייזר שהזכרתי היא טובה? ואם לא תוכלו להמליץ על אחרת? באותו תקציב בערך.. מה מחירי הטיונרים שלה? (הבנתי שיש לה 1 שחור ו-2 צבעוניים?) האם טיונר של לייזר הוא יותר חסכוני? האם מחירי הדיו האלה אולי שווים את ההשקעה? תודה.

13. שלום, קניתי את הפנל הקדמי של Enermax http://www.pch.co.il/docs/pd725115170.htm ואני לא יודע איך לחבר את חיישני מהירות המאווררים, יש לי שני מאוורים ואני לא יודע אך מישהוא יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by אורתוגונלי,

אני ודע שאפשר להדפיס מדבקות ברוב המדפסות, ע"י דפי מדבקות ותוכנה כגון WORD. אבל לטובת הדפסה מאסיבית של מדבקות, לאורך זמן, האם יש מדפסות ייעודיות למטרה זו ?

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by HellBoY,

מה המארז הטוב ביותר לoc ולמודינג? אני רוצה לקנות מארז אבל לא יודע איזה איזה מומלף למודינג רגיל אורות וכאלה וOC ?

• 13 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by esaly,

היי! מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המקלדת הזו? הבנתי שהיא מגיעה עם חיבור PS2 ואני חייב חיבור כזה כי אני עובד עם KVM... [br]פורסם בתאריך: 23.10.2007 בשעה 16:02:53 מישהו?תגובה???

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by Jomestica,

אני מעוניין לרכוש מדפסת לשימוש ביתי/משרדי שמחירה לא יעלה על 700 ש"ח.. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מדפסת טובה במחיר הנ"ל.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=11140&PHPSESSID=3872b402e4b7bf820e941f9ab3ca9419 המארז כמו של הAlienWare בצבע לבן אני מתכנן לעשות עליו מודינג נחמד... ככה הוא נראה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  19. קניתי את המדפסת לא מזמן ועכשיו אני צרך לסרוק 2 דפים. בדיסק ההתקנה התקנתי רק את 2 התוכנות החיוניות ולא את שאר התוכנות האופציונליות. כשקניתי את המדפסת היתה לי בעיה שחיבור הUSB לא זיהה אותה ולכן לקחתי את המדפסת לחבר ושם היא עבדה. גם סרקנו באמצעות תוכנה שהיתה אצלו. יש לציין שהמדפסת אצלו לא קנון אלא HP. בסוף הבעיה היתה בחוט שסופק לי שמחבר בין המדפסת למחשב והחליפו אותו ועכשיו הכל עובד. אז בקיצור-מה צריך לדעת כדי לסרוק? אני מניח שצריך תוכנה, האם חייבים להתקין תוכנה ספציפית של קנון? לא נראה לי בגלל שציינתי קודם שבמחשב אחר דווקא סרקנו. לכן אני שואל מה להוריד, מאיפה ואיך עובדים בכלל. [move]תודה לחברי הפורום[/move]

20. בימים האחרונים אני מחפש דרכים להפוך את השולחן שלי למסודר ונקי יותר... החלפתי מסך מFLATRON F700P לLCD של LG 1970HR עכשיו להשלמת המראה ההסטטי אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים.. עכבר כבר מצאתי http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=794&scat=201&tcat= בתוך עכבר לייזר אלחוטי עם תחנת עגינה ו1600DPI זה מחיר מאוד הוגן.. אלה אם כן הבטריה שלו גרועה , מה דעתכם עליו? מקלדת זאת כבר בעיה ואני צריך עזרה... עד עכשיו לא מצאתי מקלדת אלחוטית ללא עכבר אלחוטי (סט) אני מחפש מקלדת אלחוטית מקסימום 100 שקל..ויש לי שאלה.. מה אני עושה עם הבטריות? האם יש למקלדת תחנת קליטה עם מטען סוללות? איך זה עובד? וכל כמה זמן בערך צריך הלחליף סוללות ? אגב אני לא שולל סטים של מקדלת ועכבר אלחוטיים... אבל חשוב שהעכבר…

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by Amit BL,

שלום. אני מעוניין בעכבר+מקלדת+הדסט, אין תקציב נכון לעכשיו, יש בבאג מבצעים על SteelSeries, מה שיכול להיות מגניב אם יש להם דגמים מעולים. בכל מקרה, תמליצו על רייזר, לוג'יטק או סטיל, כמובן אפשר עוד חברות. תודה <: אגב שלא יהיו מקלדות ועכבר MMO

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by aski,

יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  23. שלום, רציתי לקנות מקלדת ועכבר חדשים סוף סוף ואני מוכן להשקיע נגיד 400 שקל אז בבקשה תעזרו לי למצוא משהו שיתאים לי ויהיה טוב המטרה של המקלדת ועכבר זה לגיימרים

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  24. אהלן יש לי מדפסת לייזר מדגם kyocera mita fs-1010 שמשום מה כל הדפסה שאני שולחת לה היא מדפיסה לי רק על רבע הדף התחתון כך שההתחלה של המסמך שהדפסתי מתחיל בסוף הדף. אז יוצא לי גם רק רבע מסמך וגם כעט כל הדף ריק..לא הצלחתי למצוא בהגדרות משהו לא בסדר. רעיונות מה יכולה היות הבעיה???!

• 1 תגובה
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.