עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by miki26,

קניית מKSP דונגל USB של בלוטות' והתוכנה שהיא גם דרייבר שבאה עם המוצר פגה אחרי כמה שעות שימוש אולי יש איזה תוכנה שמטפלת במתאמי בלוטות' שתתאים לי אם מישהו יוכל לעזור ולתת פה את הקישור להורדה מהרשת אני אודה לו.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש המלצות למצלמת רשת איכותית ככל האפשר במחיר של עד כ 300 ש"ח. מה דעתכם על אחת מאלו: Philips Web Camera DMVC300K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_192_1626&products_id=11644 Logitech QuickCam Communicate http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_192_522&products_id=8404 Creative® WebCam Live! Pro Camera http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=171 האחרונה נראתה לי די טובה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by esaly,

שלום! אני מעוניין בפאד טוב לעכבר שלי וראיתי את הכתבה... מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הAQUA3? (לא מצאתי כלום באינטרנט) וכמה הוא עולה בערך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by uguru1969,

מחפס מדפסת משולבת עם סורק ופקס עצמאי מה הכי מומלץ מבחינת אמינות וחיסכון עד 800 שח האם BROTHER אמינים? (דגמי MFC5440 ו- MFC3240 ) תודה על העזרה

5. שלום לכולם, ברצוני לשמוע את הדעות שלכם לגבי מדפסות ממולצות, אני מחפש מדפסת משולבת(מכונת צילום+סורק, פקס זה לא חובה) כמובן עם הזרקת דיו וקריאת כרטיסים, הניסיון האישי שלי הוא עם מדפסות HP, הייתי שמח לשמוע המלצות בטווח המחירים שציינתי. הייתי שמח למדפסת שמסוגלת להדפיס תמונות בצורה איכותית. תודה רבה.

6. Started by gilp123,

שלום, האם מישהו מכיר מדפסת לייזר משולבת שיודעת גם לסרוק משני הצדדים? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by zilbermm,

שלום, יש הבדל בין חברות הדיו החלופי והאיכות? איזה כדאי לקנות ל-Canon Pixma 1500? תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by PsyDream,

שמעו אני מתכנן לקנות מחשב ורציתי לדעת עם המארז הזה שבא עם הספק: raidmax scorpio 868 deluxe silver midi tower 400W case יחזיק טוב עם מעבד קונרו וכרטיסי מסך ג'יפורס 7600 gt (או אולי קצת יותר)????

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  9. זה הדגם שלה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378013 הפשוטה הנוחה והישנה...היא נהרסה לי ואני רוצה להביא אחת כזאת השחור ולבן ולא כחול ולבן כמו בתמונה... איפה בתל אביב וירושליים אני יכול למצוא אותה זמינה ליום שלישי הזה?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by esaly,

היי! מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המקלדת הזו? הבנתי שהיא מגיעה עם חיבור PS2 ואני חייב חיבור כזה כי אני עובד עם KVM... [br]פורסם בתאריך: 23.10.2007 בשעה 16:02:53 מישהו?תגובה???

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by guy94,

נראה מכשיר שווה דווקא. גם רדיו, תמיכה ב - MP3, אומנם רק 32 MB אבל בכל זאת, תמיכה ב - ACC (אין לי מושג מה זה ומה האיכות של זה) רדיו FM מובנה.. נראה יפה, מתחבר לפלאפון ויש לו אפשרויות עם הפלאפון ביחד... רק דבר אחד אלי ירתיע אותכם והוא המחיר העשיקתי: 1118 שקלים חדשים (WTF?!?!?!) למה מי מת !? מה זה המחיר הזה ?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by Joe Blow,

אני מעוניין לקנות webcam, תקציב של עד 500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  13. באו אלי היום בקשר למחשב,כדי לקנות אותו עכשיו המודעה שלי באינטרנט הייתה 1900 שקל,למחשב כולל רמקולים ועכבר! האיש בא היום בבדק ואמר שהוא רוצה את המחשב אבל זה יותר מדי בשבילו,וביקש בערך 1300 -1400 אני לא הסכמתי ,ולאחר מחשבה המצעתי לו עכשיו לקנות ב-1500,הוא שזה נשמע לו בסדר והוא כנראה יסכים אבל הוא יחזור עם תשובה מובטחת ביום ראשון, שאלתי היא האם שווה לי למכור לו ב-1500 שקל,ואז אני צריך להוסיף למחשב 200 שקל,כי התכוונתי לקנות אותו עם 1700 שקל ולא 1500, מה לעשות????????

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  14. זה המארז עם הלדים הצבעוניים שיש לינק לכתבה עליו היום בעמוד הראשי.....

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by Jomestica,

אני מעוניין לרכוש מדפסת לשימוש ביתי/משרדי שמחירה לא יעלה על 700 ש"ח.. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מדפסת טובה במחיר הנ"ל.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  16. קניתי את המארז הזה והוא מ-ד-ה-י-ם!!!! שמתי בצד שלו את הTRILIGHT LED FAN של ANTEC עם גריל כזה חתוך בלייזר של גולגולת הכי יפה בעולם!!!! ולמעלה שמתי את המאוורר השקוף שבע עם המארז!!! מקדימה יש שני BUBBLE LAMPS שזה מנורות כאלה עם בועות בפנים והחלק התחתון שלהם מחליף צבעים והחלק העליון דולק קבוע בכחול!!! הצג טמפרטורה נורא נוח והוא מדויק להפליא!! הניאון הכחול שבתוך המארז חזק, והוא גם אקטיבי למוזיקה!! יש כפתור שמחליף ממצב רגיל למצב אקטיבי למוזיקה!! וזהו בסך הכל.... מקווה שעזרתי.. ניר.

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות מחשב + מארז חדש ואני לא מתכנן oc, ולכן אין צורך לקנות מערכת קירור רצינית אלא רק לעשות שימוש במערכת הקירור שבמארז. איזה מארז אתם ממליצים לי לקנות (בערך ב400-500 שקל), חשוב לי מאוד שהמערכת תהיה שקטה, ושהמראה החיצוני יראה טוב (אני אוהב את השקופים עם האור הכחול באמצע).

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by Dano,

האם במארז CI6A19 בKSP יש ספק? והאם הספק הוא HEC 300W?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by Bose,

סתכלו פה ופה ותגידו לי שזו לא אותה מקלדת ברבע במחיר

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  20. אהלן, ברצוני לשאול,האם הספק שמגיע איתו יהיה מספיק טוב למערכת בערך כמו שלי(ראה חתימה), והאם הוא מרעיש? שווה להחליפו או שניתן להשאר איתו?

21. Started by shlomibandit,

תציעו לי ג'ויסטיק טוב עד 150 -200 שקל שיהיה טוב למשחקים..

22. Started by Haflo,

איזה אפשרויות יש לי עם הכרטיס פריסה הזה? מה אני יכול לעשות איתו?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  23. אני מעוניין לקחת סרט דיוידי מהספרייה ולהפוך אותו לויסידי רגיל שיעבוד על מכשירי דיוידי וויסידי רגילים ושיתפוס מקסימום 3 דיסקים רגילים ושתהיה האופציה לחפצל אותו.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by DJO,

כל כמה שבועות אני מגלה אתר חדש, אלה האתרים שאני מכיר אני אשמח אם משהו יוסיף אליהם עוד, אם אפשר בצירוף הלינקים. פלונטר למיר זיגזג פנדה KSP מרדנית

25. Started by KoDkOd,

אני מחפש רקעים לשלוחן העבודה דברים יפים באמת ולא רגילים אני מאוד ישמח אם תביאו לי קצת דוגמאות.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים