עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחדש ציוד ובכך גם את העכבר שלי אני מחפש עכבר שדבר ראשון יהיה נוח לעבודה ממושכת (לא קטן ולא נמוך) שיהיה אל חוטי עם משדר קטן (לא יותר ממלימטרים בודדים) שיהיו לו שני לחצנים נוספים (מעבר ל3 הרגילים), ואם לא אז לפחות אחד בעיקרון הוא מיועד לgaming קל (תפקידים-פעולה) ושימוש יום יומי שכולל גלישה, קטלוג ועריכת תמונות בסיסית (לא שימוש מתקדם ב PS) מסמכים וכו' כך שאני מניח שהדיוק יהיה שימושי בשביל המשחקים וגם יהיה נוח בשביל העריכת תמונות התקציב הוא באזור ה 150 נניח (ניתן EBAY וכו' אבל אז עבכל מקרה פחות מ 50$ כי מעל זה יש מעמ) אני מניח שעכבר זה סביר לקנות יד שניה (תקנו אותי אם אני טועה) ה razer הבסיסיים - Abyssus למשל נראה טוב אבל הוא חוטי אני מנחש שיש משהו אל חוטי בסגנון (אני מקו…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום. עד עכשיו הסתפקתי בעכבר TEAC כלשהו ב 50 שקלים שהיה זרוק לי בבית. הגלגלת שלו השתגעה ולא גוללת יותר. זו הסיבה שנדרש לו מחליף. אני משתמש בו שימושים משרדיים ומדי פעם משחק בסגנון GTA IV וכו'. לא משהו שדורש דיוק מירבי או משהו בסגנון. רוב הזמן אני אוחז בעכבר אחיזת Plam. יש לי יד יחסית גדולה, כך שדרוש עכבר ממוצע +. ראיתי בת'רד ההיקפי המומלץ, את ה - Microsoft comfort 6000 Bluetrack. יש משהו מומלץ יותר נכון להיום? אהבתי את אופציית ה Bluetrack שמאפשרת לעכבר לעבוד גם על משטחים "קשים". עדיפות לעכבר חוטי בשל העובדה שהם קלים יותר מאלחוטי עם סוללות. יהיה נחמד אם הוא יותאם ליד שמאל גם כן. ניתן למתוח את התקציב לסביבות ה 150 אם זה שווה את ההפרש. אין לי בעיה עם קנייה ב Ebay.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. בוקר טוב. אני מחפש עכבר כזה שיבצע את הפעולה הזו בעצמו כי אני צריך להשתמש איתו לא עם מערכת מחשב ולא עם ווינדווס או MAC, זה עם מכשיר עצמאי לחלוטין, לכן אני צריך שהוא ישמור את הפעולות וההקלקות בזיכרון שלו (אם קיים דבר כזה) ולא דרך תוכנה כלשהי. מחפש מחפש ולא מוצא.... אשמח לכיוון כלשהו. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yair23,

ראיתי באופיס דיפו את הסט של מיקרוסופט Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000 : http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6040 העכבר יושב מחוץ לקופסא ככה ששמתי עליו את היד והיה לי ממש נוח. הבעיה היא שאני צריך רק עכבר, מישהו יודע אם אפשר לקנות אותו בנפרד ? מה שאהבתי בו זה שיש לו גובה, יושב בדיוק בתוך היד בלי שיהיה מרווח בין הכף לעכבר עצמו... זה העכבר שבחבילה : http://reviews.okaay.com/index.php/reviews/computer-accessories/microsoft-natural-wireless-laser-mouse-7000-review ??? שאלה: איך זה שהסט "נטורל 7000" עולה 380ש"ח ואילו רק העכבר "נטורל 6000" עולה 360ש"ח? הדבר הכי קרוב שמצאתי זה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=11470 http://www.winprice.co.…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by almog_sh,

טוב אז אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לשדרג כימעט את כל הציוד ההיקפי שלי כרגע אני משתמש במוצרים מאוד פשוטים כי המחשב הישן שלי הוא על הפנים והשימוש היחידי בו היה אינטרנט אבל עכשיו המחשב החדש אני מתכוון לשחק בהרבה משחקים ואני רוצה חוויה טובה מאוד עם הציוד ההיקיפי אז אני האמת רגיל למקלדת שהיא עם כפתורים שטוחים כמו במחשבים ניידים יש דבר כזה שמקלדת כזאת לגיימרים? ויש לי רמקולים 2.1 של לוג'יטק מאוד טובים אבל אני רוצה 5.1 או אפילו 7.1 ולפזר בחדר שלי ומאוד חשוב אוזניות עם מיקרופון איכותיות כי שאני משחק בלילה ורואה דברים בלילה לא להעיר את כל הבית ושיהיה סראונד ושיהיה עם LEFT ןRIGHT שאני ישחק במשחקים ויהנה ושימע כאילו יש צעדים מאחורי... אז אם תוכלו להמליץ לי על מקלדת ועכבר המיועדי…

6. החלטתי לשדרג את ה-G5 הישן שלי, ולהחליף אותו בעכבר חדש אבל אלחוטי. אני מאוד אוהב את הנוחות של ה-G5 ואת הדיוק שלו, אז אני אשמח לעכבר דומה אבל אלחוטי. העכבר החדש לא צריך להיות עכבר לגיימרים, אני כבר לא משחק במחשב, וכשאני כבר משחק אני משתמש בגיימפאד של ה-360. בקיצור, עכבר אלחוטי,נוח כמו ה-G5, אבל לא חייב להיות מיועד לגיימרים. אשמח להמלצה בנושא, אני מחליף גם את המקלדת כנראה ל-http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/5994, אשמח לדעות גם בנושא שלה. הדרישה פה היא בעיקר למקלדת אלחוטית... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by idanarieli,

שלום אני מחפש עכבר למחשב עם כמה מאפיינים: 1. הכי הכי חשוב זה הנוחות (אחיזה palm) 2. כפתורי קדימה ואחורה אני לא משחק הרבה, בעיקר באינטרנט ואני הרבה זמן עם העכבר אז חשוב לי שיהייה נוח. אני מוכן להשקיע בערך 400 שח (גם אם יש הצעה יקרה יותר תציעו) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  8. היי אני מחפש משהו נחמד שאוכל לעבוד איתו בנוחות רבה ולאורך זמן על הDESKTOP (כלומר לא משחקים וכו') משהו שיהיה גדול, שכל היד יושבת בנוחות עליו. אפשרי גם אלחוטי (אין לי בעיה ואולי אף רצוי כזה!) מה דעתכם? מה יש שאפשרי לשקול? ולגבי מחיר - נראה לי כל דבר מ200 ועד 400 (גבול עליון סביר, לא?!) יהיה בסדר רק שיהיה איכותי מאוד וטוב מאוד.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן, אני משתמש כבר כמה שנים בעכברי Logitech G5 למיניהם ולאחרונה הגעתי למסקנה שהם לא נוחים לי. מעבר לכך הופיעה אצלי תופעה של כאבים בשורש כף היד ואני חושש שאולי גם לעכבר הייתה תרומה לזה. אני שם לב שכשאני אוחזר בעכבר אני עושה מאמץ את היד ומחזיק אותו בצורה לא טבעית. השימושים שלי הם עבודה לאורך כל היום בתכנות, עיצוב, שימושים כללים וגם משחקים. כשאני חושב על זה אני חושב שהעכבר שהיה לי הכי נח היה העכבר האופטי הקלאסי של מיקרוסופט. אני חושב שבגלל שהוא היה עבה ושטוח יחסית, זה מה שעשה אותו כל כך נח. האם יש עכברים שדומים לו גם היום? מבחינת מחיר אני מוכן לשלם כמה שידרש בעבור עכבר טוב באמת, אבל אני מניח שזה לא יחצה את המחיר של 500 שקל מקסימום. תודה!

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  10. שלום לכולם מאחר והעכבר הזה מתחיל לגסוס אחרי ששירת אותי נאמנה 5 שנים, אני מחפש להחליף אותו. הדרישות מאוד ספציפיות ובררניות, אבל לא נראה לי שהן מוגזמות לאור העובדה שהעכבר הנ"ל קיים את כולן מלבד היותו חוטי: 1) אלחוטי: פה המפתח בעצם לכל הפוסט שפתחתי. אם הייתי מעוניין בעכבר חוטי, הייתי כנראה קונה שוב בדיוק אותו עכבר ב 50 ש"ח (לפני שאתם מעירים, ראו נספח למטה) 2) קשור ל 1: משקל - קל כמה שיותר, בסדר גודל של העכבר הישן. עכבר כבד לא ישרת אותי כמו שצריך, ברוב תהליך העבודות הגראפיות עם העכבר אני מזיז אותו בעיקר עם האצבעות וככה אני משיג עדינות ודיוק מירביים. אני מתאר לעצמי שרוב העכברים האלחוטיים הם כבדים יחסית, אז אם ההבדלים הם משמעותיים כנראה שאלך על עכבר חוטי. 3) חשוב שיהיה סימט…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ברצוני לקנות עכבר אופטי שולחני סימטרי (כזה שמתאים לימניים ושמאליים כאחד). חשוב לי שיהיו 5 כפתורים לפחות (שניים + גלגלת/אמצעי + זוג כפתורים בצדדים המשמשים ל-Back/Forward בדפדפן). רוב העכברים שיוצא לי לראות מותאמים לימניים בלבד ושני הכפתורים האלה ממוקמים באותו צד, ואני מעדיף שיהיו בצדדים שונים. במחשב הישן יש לי Logitech MX310, שהוא עכבר מעולה ובדיוק כזה שאני אוהב, רק שהיום כבר קשה להשיגו. האם יש משהו דומה, רק חדש וזמין יותר? עדיף לא אלחוטי.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום העכבר שלי ( מיקרוסופט לבן רגיל ) עומד למות ואני מחפש עכבר שיחליף אותו עד 100 שקל. אני מחפש קודם כל עכבר נוח ( המיקרוספט היה לי נוח ), אחר כך שיהיה קצת יותר טוב ( מדיוק ) ממנו ושהיה עכבר עם חוט ולא אלחוטי. השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט וקצת משחקים כי אני בצבא, יש לציין שהעכבר הזה היה מעולה לי למשחקים כך שאני לא צריך משהו מיוחד . המקומות שאני יכול לקנות בהם זה בKSP, IQPC, IVORY וכל חנות באשדוד, בIQPC קניתי את המחשב שלי כך שזה יתרון אם אני יקנה משמה. ראיתי את העכבר הזה והוא נראה טוב http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5898 מה אתם אומרים ? הוא נוח לעבודה כללית? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום אני רוצה עכבר עד 100-130 אני מעדיף משהו טוב של לוגיטק אם יש אני לא צריך משהו מיוחד אני יסתדר אם הכול כי אני רגיל להשתמש בעכברים שעולים 40 שקל אז כל ההצעות היו טובות תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום אני מחפש עכבר עד 100 שקל שהיה למשחקים ומהחנות KSP חשבתי על העכבר ?SilverLine Wireless? אבל אני לא יודע אך הוא תגידו לי אם יש משהו יותר טוב ממנו בKSP

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by ori-silver,

אני מחפש עכבר בחיבור חוטי למשחקים, חשוב לי שהוא יהיה קל מאוד ונוח,יש לי עבר אלחוטי ובגלל שהוא די כבד יש לי כאבים בפרקים ביד ימיו,מה יהיה הכי טוב בשבילי?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mosheva,

שלום, כמה טוב שיש את הפורום הזה... אז ככה, יש לי כרגע עכבר אלחוטי של ויונקו ואני ממש לא מרוצה ממנו כל שניה נתקע והגלגלת כבר נהרסה... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואין לי מושג מאיפה להתחיל... אני מפחד לקנות שוב אלחוטי ומאמין שקנית חוטי זה לחזור צעד אחורה... אני מעוניין בעכבר מבית לוג'יטק המליצו לי על ה LX-7 ואני רואה שעל עכבר חוטי כולם פה אחד G-5... השאלה היא האם אולי שווה להשקיע עוד 100 שקל ולקנות את ה-G7... אני לא גיימר או גרפיקאי למרות שיוצא לי לעבוד על הפוטושופ... אני רק מחפש עכבר נוח שיעשה את העבודה וישאיר אותי "משודרג" לעתיד... תודה לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  17. זה נראה לי מאוד נוח. מישהו יודע איפה אני מוצא כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום אני מחפש עכבר עם קצת יותר כפתורים מהרגיל, אני לא צריך הרבה יותר מהרגיל, אלא אפילו 2 כפתורים מעבר ל-3 הכפתורים הרגילים יהיה לי טוב. מבחינת חוטי/אלחוטי אני גמיש (אבל מעדיף חוטי, אם יש) אין לי העדפה למותג מסוים, הכל הולך, גם משהו סיני מאיביי שיעשה את העבודה יהיה נהדר. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Cahiml,

לאחר שימוש חוזר בעכבר עקיבה M570 "הדפוק" של לוג'יטק, נמאס לי... ההתנהגות שלו ממש מוזרה, לפרקים עובד תקין לפרקים בקושי זז, מתי "שבא לו". מישהו יכול להמליץ על עכבר עקיבה אלחוטי אמין ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  21. Started by asaf44,

מחפש עכבר בעל מידות קטנות לבני בן ה 3.5 (ה G5 שלי לא נוח לו בכלל) רצוי מה שיותר זול , אם אפשר שיהיה אלחוטי ?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by manenbu,

אני מסוגל לאחוז עכברים אך ורק באחיזת tip. לכן עכברים גדולים/גבוהים שיוצרים מגע כלשהו עם היד שלי איפשהו חוץ מקצות האצבעות גורמים לכף היד שלי בתת מודע לעלות גבוה יותר, ומהר מאוד זה גורם לי לכאבים בכף היד ואני לא מסוגל לעבוד. כרגע יש לי razer krait בבית וזה בערך הגודל והגובה) המקסימלי של עכבר שאני מסוגל לעבוד איתו. אני צריך אחד לעבודה, ואם עדיין היו מוכרים אותם הייתי קונה עוד אחד, אבל כבר לא מוכרים אותם. איזה אפשרויות יש לי? בגלל שזה לעבודה ולא לבית אני לא צריך איזה משהו מדהים עם מיליון DPI ופונקציות מיוחדות אלא משהו פשוט, אבל אני אשמח לדיוק המשופר שיש בדרך כלל בעכברי גיימינג. גודלם של עכברים לעיתים רחוקות מצויין ב specs של העכברים, וגם אז בדרך כלל זה אורך ורו…

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by danielzy,

שלום, יש לי כרגע G9, מכוון שהשגתי אותו ממש ממש בזול, אין לי בעייה למכור אותו בפחות או יותר אותו מחיר ולקחת משהוא אחר. כשקניתי תG9 התייחסתי ל DPI וכפתורים, ממש ככה. אחרי חודשיים שלושה עם הG9, אני מבין שכל השיט הזה של ה DPI זה חרטא ואף אחד לא משחק על יותר מ1000DPI. האופציות שחשבתי עליהם : DeathAdder \ Habu קורצים לי גם בגלל שאפשר לקנות אותם ב PCgames באמצעות PayPal, שיש לי שם כסף. המלצות ?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by jaq,

ננסה שוב, אולי הפורום התעורר קצת...

25. Started by eliav-peretz,

אני מחפש עכבר שיתאים למשחקים.. אינטרנט.. וכל מה שמשתמש רגיל עושה..! המליצו לי על הסדרה לוג'יטק אבל רציתי לשאול את מי שמבין יותר..משתמשי HWzone! תקציב -300 שקל! (חשוב שהוא יהיה אלחוטי אופטי נטען!)

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים