עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ktanta harta,

באחת החנויות מרמת גן שלא אציין את שמה יש את המוצר הזה האם הוא מתאים לכל לוחות האם או רק ללוחות אם של SHUTTLE? שחכתי לתת כתובת לאתר המוצר: http://us.shuttle.com/specs_access.asp?pro_id=235

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by THE-MASTER,

זקוק להמלצה לעכבר מותאם לכף היד אורטופדית בטווח מחירים של עד 200 שקל.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ZeppeliN,

אני קונה את הכרטיס הנ"ל עם הקירור Acclero X2 ואני צריך ספק. עד 450 שקל משהו כזה.. שיחזיק את זה טוב! יש לי מאוורר 120MM, אחד של 80MM, אני מתכנן עוד 80MM על המעבד יש לי את הפריזר 7 פרו שיש לו מאוורר 92MM יש לי HD אחד ושני כוננים חשבתי על ה Enermax LIBERTY EL400AW שעולה 449 שקל אבל הכרטיס צורך 450W לכל המערכת ככה שאני לא יודע אם זה יפעל טוב עוד המלצות? מה עם הTopower 550W ב384 שקל?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by AlphaRomeo,

שלום לכולם, הידע שלי במכשירי פקס שואף ל0, ולכן אני זקוק לעזרתכם. יש לי צורך במכשיר פקס לצורך שליחה/קבלה של מסמכים פעם ב... (יכול להיות פעם בחודש) ראיתי שמכשירי פקס יעודים גדולים ויקרים. לא כ"כ משתלמים לשימוש שלי. ישנם מכשירים זולים בהרבה, שמשלבים גם מדפסת וסורק. איך המכשירים הנ"ל? האם הפקס שלהם עובד טוב? ז"א המסמכים נשלחים/מתקבלים באיכות טובה? מכשיר לדוגמה : http://ksp.co.il/?uin=22643&BlackFriday2016 תודה לעוזרים.

5. יכולה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by DIPSET,

היי, אני מעוניין לקנות מדפסת ביתית (אולי גם כזו שתשלב סורק / מכונת צילום), והייתי שמח לקבל את ההמלצות שלכם (שייקחו בחשבון גם את העלות השוטפת שמעבר לעלות הקנייה, כמו למשל אם ליצרן מסויים יש דיו יקר מדיי וכו'), כרגע אין לי מגבלת תקציב קונקרטית, אני לא בקיא בכלל במחירים כ"כ, אז אני מניח שבסביבות המחיר הסביר שקיים בשוק בימינו... בגדול פשוט הייתי רוצה שתהיה תמורה טובה עבור המחיר... תודה!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום. בשש השנים האחרונות השתמשתי באוזניות מסוג pc151 של senheiser, אתמול לצערי הפסקתי לשמוע בצד שמאל של האוזניות ואני חייב להחליף אותם, האוזניות הקודמות שלי היו ממש טובות גם למוזיקה וגם לגיימינג ואני אשמח לקבל המלצה לאוזניות שיהיו שוות להם ואף יותר טובות. השימושים הם בעיקר מוזיקה, ופחות גיימינג ומחשב. רצוי שלאוזניות יהיה מיקרופון גם לגיימינג וגם לסקייפ.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by Moo,

ראיתי את המארז הזה ב TECHTV. הוא נראה חבל על הזמן. יש למישהו אותו ? לפי התמונות באתר הוא נראה חבל על הזמן. תמונות: איך אפשר להשיג אותו? תודה!

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  9. היי, קניתי לפני כמה ימים G502. בסה"כ מרוצה מאוד. את הגלגלת ניתן להזיז גם ימינה ושמאלה (במין לחיצה קלה כזאת). אצלי, טיפה לפני הלחיצה, אני מרגיש שיש חופש ימינה ושמאלה, מאוד קל, שמורגש גם בגלגול רגיל (לא במצב חופשי). מקווה שזה מובן. האם מישהו נתקל בזה? האם זה תקין? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by o.m.l,

קניתי מקלדת חדשה של מיקרוסופט ויש מקש שנקרא F lock מישהו מוכן להסביר לי מה זה|?:?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kw,

יש מישהו שקנה ספק מארה"ב ויכול להגיד אם צריך מתאם לחשמל ?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  12. היום קניתי טלפון של פנסוניק (חוטי) דרך יורוקום. אחת האפשרויות המיוחדות או בעצם היחידה היא יציאת DATA לטלפון שנראית כמו יציאת טלפון רגילה, שלפי חוברת ההוראות משתמשת לחיבור הטלפון למחשב. למה זה משמש? ולאן מחברים את זה? למודם?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  13. על איזה סורק הייתם ממליצים לסריקת נגטיבים ושקופיות כאשר התכונות החשובות בו הם קודם כל איכות, קלות שימוש, ואפשרות להזנה של מספר שקופיות / נגטיבים בכל פעם ? יש לי מספר רב של נגטיבים ושקופיות מהעידן שלפני המצלמות הדיגיטליות שברצוני לסרוק כך שגם מהירות הסריקה הינה פקטור. מה טווח המחירים של סורקים כאלו ?

14. Started by liorwohl,

שלום, יש לי כרגע עכבר פשוט ועמיד ב20 שקל שכבר נהיה מגעיל מרוב שימוש, אז אני רוצה לקנות עכבר חדש והחצי מחיר בבאג קורץ לי מאוד. מה שאני מחפש זה עכבר שיהיה נוח לשימוש ארוך ליד גדולה עם אצבעות ארוכות, שיהיה עמיד לשנים, שיהיה מחוספס ולא חלק, (העכבר הנוכחי שלי כבר נהיה חלק וזה פשוט מגעיל שמזיעים עליו) ושיהיה טוב למשחק fps שמשחקים בו מהר מאוד (nexuiz) ושיהיה קל לעבור פיקסל פיקסל בפוטושופ ושלא יקפוץ 2 פיקסלים. ועדיף שהוא יהיה שחור כי צבע אחר יראה לא קשור. אני רוצה להוציא עד 150 שקל. עדיף פחות. אז חשבתי על Logitech G500 או Logitech MX518 או Microsoft SideWinder X3 יש להם גם razer אבל ממה שקראתי הם ממש לא מתאימים לי (לא נוח, לא עמיד) אני שם דגש יותר על העמידות והעיצוב ופחות על הבי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by asinnn,

שמעו אני מחפש צורב כונן לא יודע איך שקוראים לזה שעושה תמונות על דיסקים אבל מהיר אני צריך לעשות כמויות גדולות של דיסיקים איזה מכונה זאות בדיוק ? אפשר המלצה על מכונה כזאות ?

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by Cryptonite,

שלום,אני רוצה לקנות(או לעצב בהזמנה אישית) שלט אלחוטי למחשב שיאפשר שליטה גם בהדלקת המחשב וכיבוי (או אפשר לשלוט במצב מנוחה),ושיהיו לו אפשרויות נוספות כמו ניווט, בחירה וכו' חוץ מזה אני מחפש גיימפאד חזק שיוכל לשמש כתחליף גם לעכבר (במשחקי אסטרטגיה זה קל אבל לא יודע בקשר למשחקי 3D כמו אנריל) שיאפשר מרחק של 3 מטרים תודה יום טוב

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  17. ?8005 Transparent, 3 Color Fan, 480W?-זה שמו ב-Ksp ואני פוחד מנפילת מתח או משהו כי יש לי שם כרטיס מסך יקר ודברים יקרים מאוד אז האם או טוב או שצריך לקנות ספק בנפרד? איך המארז? לא ברור לי כל כך איך הסרקולציית אוויר שלו, מה הוא כולל ?(תאורה,מאוררים,חלונות,עיצוב וכ'ו) עריכה:נוווו.... לא מגיע לי איזה תשובה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by oren12,

צריך משהו שיחזיק לי תמחשב נגד כל הקריסות חשמל האלה.. לאחרונה קורה פה הרבה ואני חייב משהו שיחזיק את המחשב.. אחד איכותי ושיחזיק מעמד עד 500 ש"ח.. תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קודם כל יש לציין שהג'ויסטיק הוא למחשב.. עכשיו; הכפתור בג'ויסטיק/גיימפאד שאחראי על סיבוב זווית התמונה (ובעצם מהווה תחליף לעכבר) איטי מדי יחסית לעכבר... לגבי העכבר, אני יודע שיש הגדרות שדרכן אפשר להמהיר אותו... השאלה שלי היא, האם גם את הג'ויסטיק אפשר להמהיר דרך הגדרות כלשהן?.. ואם כן, אז הייתי רוצה לדעת איפה ההגדרות הללו נמצאות.. תודה לכל מי שיענה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nirmiranda,

שלום,קניתי עכבר לוגיטק G500 לפני כ-שנה וחצי, היום הוא עושה לי בעיות ואני לא יודע אם זה רגיל שאחרי שנה וחצי תקופת החיים שלו נהרסת? הוא כל כמה שניות או לפעמים דקות כאילו מתנתק,אני שומע צליל של חיבור התנתק מהמחשב,ואי אפשר להזיז,ואחרי כמה שניות אני שומע צליל של חיבור מתחבר למחשב והוא עובד... יש דרך לתקן? וזה אמור להיות כעבור שנה וחצי ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Scoob,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב(לא בדיוק בעיה), קיבלתי מכשיר שנותן לי לדבר עם הטלפון במחשב שזה מעוד נוח לכל התוכנות דיבור. אבל מיכיבן שאחד מהחיבורים למחשב או החיבור האדום(של המיקרופון). ואז נוצרת לי בעיה וגם שאני משחק אז אני צריח לדבר לתוך הטלפון. חשבתי אולי משהו יוכל לעזור. אני חשבתי אולי יש מפצל לתקע האדום במחשב אל אני לא בטוח ולא יודע איפו ליקנות את זה אז בבקשה עיזרו לי בבקשה :s05: :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. הבנתי ש MX1000 LogiTech עכבר מצוין אבל לא נוח למשחקים רציתי לדעת אם משהו ניסה אותו במשחקים אם באמת לא נוח לשחק איתו.... אשמח לקבל הצעות לעכברים נוספים תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  23. Started by s1nus,

http://www.thermaltake.com/xaserCase/eclipse/silver/eclipsesilver.htm thermalrock eclipse בא עם 2 מאווררי 12 ס"מ מאחורה ומקדימה.. מישהו שמע עליו? ראה ביקורות? איך הזרימת אוויר שלו וכו..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם , יש ברשותי עכבר אלחוטי של מייקרוסופט שקניתי לפני כשנה בערך והוא נוראי במשחקים. גם כבד ומעייף את היד וגם יש לו דיליי כזה מרגיז וממש לא מדוייק. אין לי מושג כמה DPI אבל לא נראה לי יותר מ 400 .. עכשיו אני חושב לקנות את הלוג'יטק 510MX שעולה 160 שקל. הבנתי שהוא 800 DPI ואח שלו היקר יותר 518MX 1600DPI . האם יש הצדקה להוסיף כמעט 100 שקל בשביל זה ? האם 800DPI יהיה מספיק מדוייק למשחקים ואני לא ממש ירגיש בהבדלים..? תודה על העזרה. **עריכה** שמתי לב בטעות שכתבתי את ההודעה בפורום משחקים במקום ציוד היקפי.. לתשומת לב המנהלים אבקש להעביר את ההודעה למקום הנכון. תודה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  25. Started by DaMN,

שלום רב. אני מחפש עכבר אופטי אל חוטי למחשב, העכבר לא אמור לשמש למשחקים יותר מידי, מידי פעם פה ושם. דבר נוסף שאני לא יודע כמה הוא חשוב (פה אני רוצה את דעתכם) הוא המעמד של העכבר שגם טוען אותו. הבנתי שהמחירים לעכברי עם מעמד יקרים בהרבה יותר מהאלחוטיים הפשוטים יותר, עד כמה זה משנה אם יש לו טעינה או לא ? כמה זמן מחזיק עכבר עם סוללות רגילות ? אין לי תקציב גדול ואני לא מתכוון להשקיע יותר מ-200 ש"ח. חשוב שהעכבר יהיה נוח במידה סבירה (לא רוצה מסאז'ים ושטויות). העכבר שאני עובד איתו כרגע הוא INTLI MOUSE של MICROSFT, הכי פשוט שיש, 2 כפתורים וגלגלת, אין לי צורך ביותר מזה, אבל יש לי צורך ביותר נוח מימנו, הוא פשוט קטן לי. כל הצעה תתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.