ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שאני רואה על עכברים בחנויות "NANO" זה אומר שהמקלט USB של העכבר קטן יותר ? או שזה גם טכנולוגיה חדשה שמשפרת את איכות הקליטה בעכבר ?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי Razer Mamba 2012 בן חודשיים. ראיתי את הרגליים האלה מוצעות למכירה באתר Razer. האם הן שונות מרגלי ה"סטוק" שמגיעות עם העכבר? ואם לא, מה ההבדל ביניהן לאלה שמגיעות עם העכבר? תודה לעוזרים, חגי.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
תסתכלו על מבחר התמונות מהכתבה: http://www.gruntville.com/images/hardware/cases/cm_centurion/CM15.jpg http://www.gruntville.com/images/hardware/cases/cm_centurion/CM14.jpg http://www.gruntville.com/images/hardware/cases/cm_centurion/CM11.jpg אם אתם בעלי מארז Task 300X או יצא לכם לעבוד עם אחד כזה - זה פשוט אותו מארז רק עם צורה חיצונית טיפה שונה!
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש ברשותי את הלוג'יטק MX1000. כאשר אני משתמש בדפדן פיירפוקס, כפתורי ה BACK/FARWARD לא מגיבים כלל. עידכנתי דרייבר מאתר היצרן ו"שיחקתי" עם על האופציות של התוכנה מהצורפת - נאדא. מישהו?
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
סופסוף עכשיו לי יש בעיה אחת,וזה הספק! אני פותח תמחשב ולתהדמתי הרבה אני רואה שהספק 250W!!! ועוד ג'נרי אז השאלה שלי היא אם אני אחבר את הכרטיס יש סכנה שיקרה משהו? או שמקסימום הספק לא יחזיק ותהיה הודעה על כך. יש איזה סיכון? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם הוא סופג מים?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות גיימינג עד 650 שקל? אני רוצה headset נוחות עם רמקול, בעלות איכות שמיעה הכי טובה שאפשר למחיר. הלוח אם הוא Gigabyte X79-UD3 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(וזה מאוד חשוב לי היו אס בי מקדימה וגם הפאיירוואיר) ושיבוא עם ספק כוח בבקשה במחיר עד 200 ש"ח יש כזה דבר...?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי כלום נגד ה COMPUCASE אני פשוט חושב אולי יש לי אופציות אחרות... יש כמה דברים שאני חייב במארז! שיהיה מקום לשני מאוורריי 120MM כמה שיותר פילטרים למאווררים!!! אם יש רק אחד למכניס אוויר זה נראה לי מספיק כמובן, USB ו AUDIO קדמי... יש לי עכשיו את ה ANTEC 1030B, הוא בן 4-5 שנים... אני חושב שעבר זמנו למרות שהוא מצויין... הבעיה שהוא שואב אבק פנימה בצורה מטורפת והמאווררי 80 די מעצבנים אותי, אני מעדיף 120 באותה עוצמה שמכניסים יותר אוויר, הגיוני לא? תודה אגב, אין לי תקציב מסויים... ועדיף מארז שבא בלי ספק... אם לא, לא נורא, אני כבר יסתדר... רק תנו לי את הדגם של המארז גם אם הוא בא עם ספק כח יניב
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למטרות של משחקים כמו WOW וכדומה.. שיהיה נוח לשימוש אשמח אם תיתנו לי כמה אופציות.. אני מעדיף מלוג'טיק לא חייב שיהיה סט.. יכול להיות אחד חוטי או משהו כזה.. רק שיהיו מתאימים למשחקים כמו WOW GTA וכאלה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות אוזניות גיימינג, חשוב לי שהמיקרופון יהיה איכותי ביותר, אין הגבלת תקציב. האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים וסקייפ, מעט מאוד מוסיקה וסרטים בכלל לא. חשבתי על הדגמים הבאים: Razer Piranha Gaming Headset Plantronics GameCom 777 מה דעתכם? בנוסף מעוניין גם במקלדת, מה מומלץ? תודה מראש, דני
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית מחשב חדש. האם שווה לחכות עד סוף החודש לפני הקנייה, לכניסה של הבלו-טות'? האם תהיה לכך משמעות? האם בכלל כדאי לקנות עכבר, מקלדת, מסך וכו' מתקשרים בבלו-טות'? האם בכלל יהיו מוצרים בעלות שווה עד סוף השנה? אשמח לתשובות / להפניה לת'רד. תודה
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות ולחבר שני גיים פאדים למחשב כך שבמישחקים מסוימים אני יוכל לשחק עם אדם נוסף בשניהם, האם זה אפשרי? ואיזה גיים פאד מומלץ באזור של ה-120 שקל לאחד? יש לציין שאני משתמש בחלונות ויסטה אם זה משנה משהו. תודה!
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר משולבת שחור לבן, , אין צורך בכמות גדולה של דפים או במהירות גבוהה, מה שכן חשוב זה קומפקטיות סורק ספר(סורק שנפתח כמו מכונת צילום)מחיר אמינות ועלות הדפסה נמוכה פר דף השימוש של המדפסת הוא בעיקר משרדי. למישהו יש מוצר טוב שעונה להגדרות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, בעקבות ה-BF שבא עלינו לטובה ראיתי שיש 50% הנחה על פאדים של החברות Ttesports,Zowie,Roccat בחנויות של KSP ו-IVORY. אני מעוניין לקנות לעצמי פאד במחיר של עד 80 ש'ח אחרי ההנחה השימושים העיקריים הם: -אינטרנט -משחקים כרגע העכבר שיש לי הוא Microsoft Wireless Mouse 1000 אבל כנראה שאני אשדרג ל Zowie AM-GS (הומלץ פה בנעוץ). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן שבוע הבא לקנות מקלדת+עכבר אלחוטיים. בינתיים ראיתי שהכי משתלם לי לקנות את אחד מהסטים הבאים: Logitech Cordless Wave Logitech Cordless Lx710 איזה מביניהם עדיף מבחינת העכבר\מקלדת ? ובנוסף רציתי לדעת מהו העכבר של כל אחד מהסטים ,והם הם מתאימים ליד רגילה. תודה רבה,אני מתכנן לקנות את זה כבר יום ראשון אז מצפה לתגובה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה זה ה-polling rate בעכבר של RAZER ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מסוגל לאחוז עכברים אך ורק באחיזת tip. לכן עכברים גדולים/גבוהים שיוצרים מגע כלשהו עם היד שלי איפשהו חוץ מקצות האצבעות גורמים לכף היד שלי בתת מודע לעלות גבוה יותר, ומהר מאוד זה גורם לי לכאבים בכף היד ואני לא מסוגל לעבוד. כרגע יש לי razer krait בבית וזה בערך הגודל והגובה) המקסימלי של עכבר שאני מסוגל לעבוד איתו. אני צריך אחד לעבודה, ואם עדיין היו מוכרים אותם הייתי קונה עוד אחד, אבל כבר לא מוכרים אותם. איזה אפשרויות יש לי? בגלל שזה לעבודה ולא לבית אני לא צריך איזה משהו מדהים עם מיליון DPI ופונקציות מיוחדות אלא משהו פשוט, אבל אני אשמח לדיוק המשופר שיש בדרך כלל בעכברי גיימינג. גודלם של עכברים לעיתים רחוקות מצויין ב specs של העכברים, וגם אז בדרך כלל זה אורך ורו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מקלדת בתקציב לא מוגדר, שתהיי נוחה בעיקר לעבודה מול מחשב (כתיבה) פחות משחקים. מחפש מקלדת עם תאורה (אפשר בדגם הזה לכבות אותה או משהו כזה? או שהכפתורים תמיד "זוהרים"?) אני קונה בחו"ל ככה שלא אכפת לי עברית לא עברית, המחיר של המקלדת בחו"ל 70$ = ~270 ש"ח (כאשר בארץ רוצים 550 ) תודה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25829
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני צריכה עזרה בבחירת מדפסת. אני סטודנטית ומדפיסה די הרבה כ- 100 דפעם בשבוע, לכן אני צריכה מדפסת שההדפסה שלה תהיה זולה. אני מחפשת מדפסת שמדפיסה שחור לבן (אין צורך במשולבת אבל אם יש באותו המחיר אז למה לא) מדפסת מהירה (עדיף יותר מ- 22 עמ' לדקה) אני גם רוצה מדפסת שמסוגלת להדפיס דו צדדי אוטומטי, שיכולה להכניס את הדף חזרהנ ולהדפיס מהצד השני (אבל הבנתי שזה מייקר מאוד את המדפסת...) בכל אופן טווח המחיר שלי הוא עד 1000 אבל אני כמובן רוצה מדפסת כמה שיותר זולה (800 עד 100 זה כבר די הרבה ) בבקשה תתנו לי המלצה למדפסות , יש יותר מדי בשוק... :-) תודה
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע פקס למייל ולשם כך אני צריך צריך תוכנה מצאתי תוכנה Ez fax 2 mail אבל היא בתשלום אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי כולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת שתכלול מדפסת( מן הסתם ) , מכונת צילום ופקס. סורק לא צריך שיהיה אבל אם יש אז בסדר. לא משהו יקר מדי- שיהיה בסביבות ה750+ , חשבתי למשל על ה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2387 , מה אתם אומרים? אם יש לכם משהו אחר להמליץ, מניסיון או משהו, אז תודה. מקווה שמישהו פה מבין בזה.....
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לשימוש ביתי אני רוצה מכשיר אמין ומהיר שיענה על הדרישות הביתיות עם מינימום תקלות
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מדפסת ביתית חסכונית ורצוי שזולה. חובה שיהיה לה סורק ורצוי שיהיה אפשר לקנות גם דיו זול לא מקורי. אני מדפיס כ-50 עמודים בחודש. אשמח להצעות ולעזרה. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-