ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
ת'כלס לא משנה לי חברה רק לא משהו זבל. התקציב הוא 500 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני קונה 6800GT אז ספק של HEC 300W יספיק לי בשבילו ולמחשב הזה: ואם אני עושה אוברקלוק זה משנה?? לוח אם INTEL D865PERL CHPSET 865PE זה הלוח אם: http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=IN80003&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=26&aff=zap# מעבד P4 2.66GHZ HT זכרונות DUAL 512MB??(256x2) kingston 800MHZ כרטיס מסך club3d 6800gt 256mb 256bit דיסק קשיח MAXTOR 80GB SATA כוננים DVD LG SAMSUNG צורב 12 -8 -32 כונן דיסקטים 1.44
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי מדפסת לייזר XEROX ויש לי מילוי גדול של מכונת צילום משרדית גדולה של קוניקה מינולטה (בקבוק אבקת דיו) האם אני יכול למלא למדפסת שלי מהדיו הזה?? האם הדיו הוא אותו דיו?? תודה רבה לעונים! דותן
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי ספק שכתוב עליו MLT 400W ולמטה כתוב בקן איפושהו LG tech. כרגע יש אצלי הרבה דברים במערכת והכל פועל טוב. (נדמה לי). 1. האם ספק גרוע או לא יציב יכול להיות סיבה לאי מימוש מירב הפוטנציאל הגלום במערכת? 2. האם הוא ג'נרי?? (מה זה לעזאזל ג'נרי? חברה? כינוי לחרא של ספקים?). 3. הוא יהיה מסוגל לשאת OC של המעבד מ2500 ל3200? תודה מראש. עריכה: כשאני מכניס את הכבל של החשמל של המחשב (הכבל מהספק לשקע, כבל של קומקום כזה) יש הבזק של חמשל, אפילו הבזק דיי גדול.. ולפני כמה רגעים גם המארז חישמל אותי..מה זה בדיוק אומר?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
למה המהירות של מערכת הוא 99.68 והFSB 398.70 ????
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במדפסת עד800 ש"ח שתדפיס תמונות 10X15 באיכות מצויינת, ושתתחבר ישירות למצלמה דיגיטלית. בנוסף לכך אני צריך המלצה לדפי פוטו 10x15. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-
שאלה פשוטה (ומסובכת) האים מישהוא הצליח לבצע לכידת וידאו או כול דבר אחר עם כניסת הוידאו על ה ASUS 7700 DELUXE , על חלונות XP ? למרות שהתקנתי את הגירסה האחרונה של ASUS WDM Capture Drive גירסאה מספר 1.04 ל XP , עדיין אני מקבל הודעת שגיאה " capture device was not detected " , יש לציין שבמנהל ההתקנים מופיע התקן זה תחת השם של MICROSFT MDW IMAGE CAPTURE ולא תחת השם ASUS או NVIDIA . גירסאת הדריברים לכרטיס המסך היא 21.88E (למרות שזה לא ניראה לי קשור , כי כרטיס מסך עצמו פועל נהדר) כמו כן בזמנו , תחת 98 SE פעל התקן זה בצורה מושלמת . אנא עזרו. דרור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מחפש להתחדש במקלדת מכאנית בתקציב של עד 200 שקל למשחקים וכתיבה, אני מחפש משהו בסיסי ונוח ונעים להקלדה לא צריך RGB וכל מיני כאלה, לא חייב עברית גם אבל ראיתי שבאמזון המחירים שווים אם לא יקרים מישראל. ראיתי את המקלדת בTMS עם עברית GIGABYTE FORCE K83 MECHANICAL GAMING KEYBOARD CHERRY MX וראיתי עליה ביקורת די טובות יש למישהו המלצות אחרות בטווח תקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
-
חבר שלי מחפש מארז TOWER או FULL TOWER. הוא לא רוצה חלון, מעדיף אלומיניום כמו כולנו... חשוב שיהיה יפה ומאוורר טוב... ושיהיה במחיר "עממי"..(עד ~850 ש"ח במקרה הכי גרוע). מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי ראיתי באתר של Thermaltake שהם מביאים עם חלק ממארזי ה- LAN Party שלהם רצועות נשיאה למארז.. למסיבות רשת וכדומה.. האם יש אפשרות להשיג איפשהו רצועת נשיאה/ידית למארז? או שאולי ניתן לעשות אחת כזו.. יש לי מארז של Antec 1088 והוא אממ די כבד למען האמת כדי לסחוב אותו.. (אני לוקח אותו פעם בחודשיים ככה לניקוי בלחץ אוויר אצל אבא שלי..)
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הכרטיס שלי יוצר על ידי msi זו חברה טובה ואין עליו מאוורר ואני לא מבין את זה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל ליקנות מחשב עם מעבד Cellron ורציתי לישאול אם תיהיה לי אזושהיא בעיה עם הרצת משחקים חדשים . תודה .
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי.. יש לי את העכבר MX 518 כבר משהו כמו שנתיים +- אני מרבה לשחק במשחקי פעולה כמו CS וכו', ואף פעם לא הייתה לי בעיה של "בריחת העכבר" זאת אומרת שהרגשתי שהעכבר עף לי כתוצאה מsensivety גבוה \ נמוך תמיד לאחר זמן מסוים אחרי עבודה במחשב אתה מרגיש את העכבר נוח ועובד לך ביד ולא בורח בסגנון כזה, זה אף פעם לא קרה לי לפניכן,ישנה אפשרות שזו פתאום בעיה בעכבר של דיוק? לאחרונה גם החלפתי את הפאד מ QCK MINI ל QCK רגיל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לכל השדים והרוחות ....... :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלטתי להפתר מהרמקולים הגרועים והמרעישים שלי יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות את Hercules XPS 210 האם הם טובים? הכרטיס קול שלי הוא קריאיטיב 128 הרמקולים יעבדו? כדאי לקנות כרטיס קול חדש?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 שקל ואני לא בדיוק יודע אזה מה ההמלצה שלכם???
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך זכרון ה-DDR של Crucial? הנה הוא הוא יכול לעבוד במהירות של 160?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
*צונזר* אין לפרסם הודעות מכירה בפורום. פרסם ב-Tradezone. ננעל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה... אבל שלי רוצה מחשב כף יד (לא קוראים לזה Palm נכון? - Palm זה שם של חברה) הוא רוצה משהו נוח לשימוש, שיוכלו לעשות לו Backup על המחשב. בקיצור, אבא שלי לא מבין כלום במחשבים ואני לא מבין כלום במחשבי כף יד אז תעזרו לי בבקשה... במיוחד איך כל העסק הזה פועל - לפי מה נמדדים הביצועים וכל זה... פשוט ראיתי מחשב כף יד של Compaq פעם שיש עליו Win XP אז כאילו יש הבדל בביצועים של מעבדים וכל זה?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המדפסת היא כותבת לי paper empty custom in mp ובעצם יש דפים http://www.fixya.com/support/t732998-printer_message_paper_empty_custom_in אם הבנתי נכון מהתשובה שם אז צריך להכניס את הדף מהצד ? לא בדיוק הצלחתי לעשות זאת.. המדפסת הזו עשתה לי בעבר שגיאה שחסר טונר וכאלה אבל היה פשוט צריך לנקות אותה. אני לא מוצא את המספר של התמיכה של סמסונג בישראל אם בכלל יש להם ככה שאני קצת תקוע בנושא אשמח לקבל עזרה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מפרט: מעבד P4 3.2 E מסך R9800XT 256MB לוח MB- GIGABYTE 1000PRO 3 DULE זכרון 1G מארז ARURA E BOX ב170 ש"ח הטמפרטורה במחשב גבוהה מאוד והמאוורר של המעבד מאוד מאוד מרעיש 1. רציתי לדעת אם כדאי להשקיע במאוורר של זלמן (B7000 CU) ? 2. האם כדאי להחליף מארז ?? ומה אתם אומרים על המארז הבא ? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2508 אני מודע למחיר (יש מצב להשיג אותו ביותר זול)
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי מעוניין לרכוש כסא. שתי שאלות בנושא: 1. בשנים האחרונות נכנס מושג חדש של כסאות גיימינג. לאדם שיושב הרבה מול מחשב אך לא גיימר, האם עדיף כסא רגיל או כסא גיימינג? מה ההבדל ביניהם? 2. האם יש חנות שיש בה תצוגה של כסאות. זה מסוג המוצרים שאני מעדיף לבדוק אם נוח לי ולא לרכוש סתם מהאינטרנט. שולחן - אני מחפש שולחן בגודל לא סטנדרטי, באזור ה-1.8-2 מטר רוחב. באיקאה יש שולחן במחיר סביר אך נראה שהחומרים לא איכותיים. מהיכן ניתן להשיג פלטה כזאת מעץ בוק? ניסיתי לבדוק עם איזה נגר אבל הוא רוצה 1,200 וזה כמו מחיר של שני שולחנות כאלה באיקאה כולל רגליות.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים שלום אולי מישהו נתקל במקלדת אלחוטית +עכבר שיש גם חיווי למצבי ה CAPS/NUMLOCK - לצערי לא מצאתי בזאפ תיאור כזה אשמח להעברת המידע והמלצות אשמח לקבל פה המלצה ע"מ שאוכל לבצע רכישה חכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 250 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך 2. מה שימושי המחשב ( ? עריכה ועבודת משרד גרפית לקבצים ברזולוציה גבוהה. אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קבוע בפוטושופ, אילוסטרייטור וקורל דרואו. OFFICE ג) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא - 3)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-