ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
טוב אני קונה מחשב חדש, רציתי לדעת מה האופציה הכי טובה למשתמש הביתי - למשחקים. האם לקחת את הantec הכסוף עם 430W TRUE POWER (עולה בערך 850 ש"ח בפנדה) או אופציה אחרת שאתם תציעו לי שתעלה בערך אותו הדבר. לא ראיתי אשכול מרוכז על מארזים אז פתחתי אשכול חדש.. ובואו ניזכרו, אל תביאו לי מארז קטן של קומפיוקייס עם ספק טוב .. כי המבנה שלו בטח מעפן ומתחמם מהר.. ועוד דבר, למה הantec עם הספק true power 430W לא מופיע באתר הרשמי שלהם?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני עוד כמה דקות הולך לקנות ספק וכרטיס מסך וזכרונות,המחשב שיש לי עכשיו כתוב במפרט אבל רק אני הולך להוסיף עוד 512 זכרון שלGEIL וכרטיס מסך 6600GT של GIGABYTE במקום ה5200FX,אני צריך מהר תשובה לפני שאני הולך איזה ספק לקנות? יש לי קצת כסף עכשיו,בסביבות 300 שקל לספק! אז אם אתם חושבים שיש איזשהו ספק שיכול להחזיק תמחשב הזה שיתן לי את שמו,אבל ספק איכותי ולא ספק שהוא טוב ויכול להיות שיש לו כמה סיכונים מזעריים או בעיות נפוצות! תודה על תשובה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
משהו נחמד שאני באמת לא מבין איך לא יצא עד עכשיו. מקלדת עם HUB USB2, משהו חמוד http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.2205 http://matias.ca/usb2keyboard/index.php עולה בחו"ל בסביבות 40 דולר.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני צריך עכבר ומקלדת בערך ב-350 שח עם אפשרות לחריגות(אבל לא יותר מידי) לא חייב מיקלדת אלחוטית אבל חייב איכותית!!!! עכבר חייב להיות איכותי לא חייב להיות אלחוטי ולא חייב שהם יבואו בסט אפשר גם עכבר בנפרד ומיקלדת בנפרד תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב עם ספק של 480W של טרמלטק והוא פועל אצלי 24/7 כמה חשמל הוא "מבזבז" עד שאני מקבל את הטופס תשלום? 200 שקל?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא דגמים של עכברים שעושים מסז'....? יש אחד שניסיתי לא של לוג'טק או מייקרוסופט הוא עושה מסז' בן זונה מישהו מכיר??
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, יציאת ה-PS-2 שלי נדפקה, וכדי להימנע מלטפל בלוח האם החלטתי בהתאם להמלצות לרכוש מקלדת בעלת חיבור USB. כשהלכתי שמח וטוב לב לחנות הקרובה למקום מגוריי, הציע לי המוכר לרכוש מתאם USB-PS-2, כך שאוכל להמשיך ולהשתמש במקלדת (ה-PS-2) הישנה שלי אך לחברה לכניסת ה-USB של המחשב. שמח וטוב לב רכשתי את המציאה, חיברתי את המקלדת באמצעות המתאם, ליתר בטחון הגדרתי ב-BIOS את Legacy USB כ-Enabled, ו... אז החלו הבעיות. Windows XP לא זיהה דבר וחצי דבר וכמובן שהמקלדת לא פעלה. ניסיתי לעבור בין כל ה-Port-ים של ה-USB - נאדה. לבסוף, חיברתי Hub "פושטי" שיקבלתי במתנה כפרדומת (מפצל יציאת USB אחת לארבע יציאות) - והפלא ופלא, כשחיברתי את המקלדת והמתאם שלה דרך ה-Hub - סופסוף Windows התעוררה לחיים, ו... זי…
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום חבר שלי נוסע לקוריאה, האם יש משה שכדאי לבקש ממנו להביא (למחשב כמובן-חומרה, ציוד היקפי וכו') תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על TT ARMOR? הוא מארז טוב? יש משהו יותר טוב במחיר של עד 1000 שקל ללא חריגות בכלל? צרכים במארז: שיהיה גדול ומרווח שיהיה יפה שיהיה עם חלון צד ושיהיה עמיד ובנוי היטב *לא חייב עם ספק כוח
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות מארז עם 1. מאורר 120 ממ מקדימה ומאחורה 2. דלת שנפתחת ימינה מה שלא עומד ב-2 הדרישות האלה לא עוזר לי אז אל תציעו...
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מקלדת Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1.1 , ובמקלדת הזאת הפכו את מקשי הF לפעולות כמו Undo, Redo, New, Open, Save וכ'ו. בתוכנות כמו וורד למשל זה יכול להועיל. אבל לי זה מפריע מאוד! איך מבטלים את זה ומחזירים למקשי הF את התפקיד המקורי ? תודה ענקית לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי צורב ישן (AV AVISION AV363C) שחיברתי למחשב שלי הוא התקין את הדרייבר אבל התוכנה המצורפת לא עובדת יכול להיות שהיא אמורה לעבוד על גרסאות ווינדוס ישנות איך אני יכול למצוא תוכנה שתעבוד על המחשב שלי (פנטיום 4 מעבד 1.8) בבקשה תעזרו לי :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות הארד דיסק 80 גיגה בייט אבל יש מיבחר ממש גדול יש לכם המלצות בישבילי?!
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היייייייייייי אנשים שבת שלום!!! אז ככה רציתי קצת פרטים על מחשבי כף-יד כאילו אני מחפש משו עם GPS מסך נחמד שלא יקרטע ויהיה נחמד אם יהיה לו גם מקום לSIM (כדי שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט מחוץ לבית) ו.......אה כן מצלמה אם למישו יש המלצות וקצת מחירים דגמים אני מאוד אודה לכם (כותבים אודה או הודה?? ) תודה ושבת שלום עידו
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים מדפסת משולבת של לקסמרק. הדגם הוא X1180. אחרי שהתקנתי את התוכנה שבאה עם המדפסת, בהפעלה הראשונה של התוכנה המחשב מתחיל לחפש "יישומי סריקה" ואז התוכנה נתקעת ובהפעלה הבאה העניין חוזר על עצמו. חשוב לציין שהמדפסת מדפיסה וסורקת אך כדי להשתמש באפשרות צילום המסמכים יש להפעיל את התוכנה. ניסיתי להוריד תוכנה חדשה יותר מהאינטרנט וגם זה לא עזר אשמח לעזרה ותודה רבה מראש לכל מי שיעזור :-)
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ממה עשויה הדלת של הכוננים האופטיים במארז Sunbeam Samurai? מפלסטיק או ממתכת? והאם המארז הכי טוב בתקציב שלו? 300 ש"ח כולל משלוח מנועה מחשבים! ויש לו כפתור ריסט? תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני זקוק לעכבר טוב, לא משהו יקר, עד 50-60 שקל שיהיה נוח, יפה, אמין ואיכותי (למטרות משחקים) אלו האופציות שמצאתי עד עכשיו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=10186 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1617&products_id=9758 ומקלדת כמובן (הכי חשוב שתהיה ארגונומית ונוחה - עד 70 שקל) סליחה על ההטרדה ותודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה כדאי לשלם על i mate pocket pc http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=33578&orderby=price המכשיר יד שניה בלי כל הכבלים והחיבורים שמגיעים בקופסא המקורית (ככל הנראה גנוב) יש דרך להשיג את כל מה שאמור להגיע איתו בקופסא?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה מארז חיצוני לדיסק קשיח בשביל מחשב נישא? מה אני צריך לעשות, לקחת הארד דיסק רגיל כמו שיש במחשב שולחני עם חיבור EIDE ולחבר אותו דרך המארז למחשב נישא? עכשיו בקשר לזיכרון, יש לי IBM THINKPAD 600E עם זיכרון 160, האם זה אפשרי להוסיף לו עוד זיכרון? מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על כרטיס רשת רגיל? לא אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
כרגע ב - DOK שלי מוגדר FAT, וכל פעם שאני שם מלא קבצים, הוא תופס יותר מקום ( למיטב זכרוני ב - Fat הוא מוסיף לכל קובץ עוד 16k או משהו כזה ), האם אפשרי ומומלץ להעביר את ה - DOK ל - FAT32 או ל - NTFS ?
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
איזה ספק אתם ממצליצים הכי טוב שנותן את התמורה לכסף מחיר עד 500 שקל שאמור להחזיק מערכת כזאת Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1 M.BOARDS for AMD ASUS A8N-SLI PREMIUM(s939) NF4, 2xPCI-E, GBL 1 MEMORY DDR 400 512MB 400MHz V-DATA 2 VGA CARDS xfx 6800GT 256MB DVI, TV, DDR3, PCI-E 2 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Units 200GB SATA II 7200RPM 8MB 1
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני כבר די הרבה זמן מנסה להפעיל ולא עובד לי המחשב מזהה את הפלאפון וההפך ואי אפשר להעביר כלום, בהתקנים רשת מראה לי שזה מנותק כנראה זה בגלל זה אבל אני לא מצליח להפעיל.. בבקשה עזרו..., תודה רבה אלי! אגב זה מראה מנותק כשזה מחובר! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום... לא מזמן קניתי מחשב חדש עם ציוד הקפי והכל... המקלדת שקניתי היא Microsoft Multimedia Keyboard ומאז ומתמיד הכפתור Prtscn לא עובד ! הכוונה כמובן לכפתור שמצלם את המסך... תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/eclipse/silver/eclipsesilver.htm thermalrock eclipse בא עם 2 מאווררי 12 ס"מ מאחורה ומקדימה.. מישהו שמע עליו? ראה ביקורות? איך הזרימת אוויר שלו וכו..
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם של RAZER: http://www.razerzone.com/ אגב הDIAMONDBACK והDIAMONDBACK PLASMA זה אותו דבר נכון (מבחינה טכנית) ?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-