ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מהם ההבדלים בין שני הדגמים הללו ? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ל - ?HEC Compucase CI-6A19 400W?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום... בהרבה חנויות מוכרים "ערכות לניקוי כונני CD-ROM", מדובר בדיסק ומן משחה שאתה מורח על הדיסק. אני מניח של- PS2 החלוד שלי זה לא יזיק וגם לא למחשב עצמו, מידי פעם. האלה - האם זה באמת עובד, אפקטיבי, ושווה להוציא על זה את ה- 50 ש''ח? תודה...
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
אני מחפש עכבר תואם Mac שמאפשר גם גלילה ימינה שמאלה עדיפות לאלחוטי עד 200-250₪ אחיזת Palm למרות שלא כל כך משנה לי *לא יודע כמה הדרייברים של לוגיטק השתנו בחודשים האחרונים, אבל כשבדקתי את ה g700s שלי על המאק הגלילה ימינה שמאלה לא עבדה והוא לא זיהה את הכפתורים הנוספים אם אין משהו בטווח מחירים הזה אני מניח שאני פשוט אקנה את ה Magic Mouse...
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מארז וחשבתי ללכת על המארז הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2666 האם הוא טוב?ואם הוא לא טוב תגידו לי למה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת חדשה בשביל הסט החדש של אם ה-Mx 510 תודה ענקית לעוזרים,
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~33536~19~0.htm כותרת..
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=366665&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=135 מה אתם אומרים על המארז? הספק מקורי?באמת 400W? חשבתי אולי להחליף את הספק שקיים בזה: Antec TRUE430 ATX12V כי ה-400 הוא לא מקורי של ANTEC נראה לי...אז אקח את זה בתוספת של עוד איזה 80 שקל. שווה? או שכדאי משהו אחר?אני מחפש משהו איכותי אבל לא מעל 700 שקל. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לא ראיתי תואמים. האם זה משנה בכלל? האם ניתן לקדוח חור עם מקדחה במיכל המקורי ולקנות מילוי ואז להוסיף דיו עם סתם מזרק? ואז לסגור עם סרט הדבקה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
http://www.jscustompcs.com/power_supply/ לא ראיתי לינק אליו אף פעם, ונראה ממש חביב... סימנתי את המפרט שלי, ואני צריך מינימום של 265 WATT (מזל שיש לי ספק 300 ). מקווה שיעזור לאחרים.
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לפרוס תשתית של מס' כבלים מאריכים לUSB. לפני הפריסה, אני מעוניין לבדוק האם הכבלים המאריכים עלולים לגרום להפרעות בהעברת המידע, אובדן נתונים העוברים בהם וכ"ו. האם יש תוכנה מסוימת שאוכל להפעיל כך שתיתן לי נתונים סטטיסטיים לגבי אחוזי אובדן המידע ומהירות ההעברה תוך שימוש בכבל, על מנת שאוכל להשוות למצב הנוכחי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בפאד טוב לעכבר שלי וראיתי את הכתבה... מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הAQUA3? (לא מצאתי כלום באינטרנט) וכמה הוא עולה בערך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום,היום חיברתי הגה די ישן שיש לי בבית אבל מדהים עד כמה שזה מדוייק לעמות המקלדת אבל נורא קשה להשתלט על זה מהירות גבוה. אני ניסיתי רק את המשחק NFS MSW כנראה זה משחק הכי טוב להגה. המממ אז זה נכון שיש משחקים יותר טובים לנסות?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק להמלצה למדפסת טובה ויש לי כמה פרמטרים שאני צריך שהיא תעמוד בהם: 1. הזרקת דיו צבעונית 2. משולבת - מדפסת, סורק ופקס. 3. שהפקס יהיה עצמאי (ללא קשר למחשב) - גם אם אין לו שפורפרת. 4. מחיר עד 800 שקל 5. שיהיו לה מחסניות דיו זולות יחסית (לא כמו של HP שעולות 300 שקל)... ** (יש לי חוויה טובה מלקסמרק, אז אם יש התלבטות - עדיף) ** (לגבי הסורק - עדיף Flatbed אבל לא חובה). האם אתם יכולים לכוון אותי לדגם (או מספר דגמים מצומצם) ספציפי? תודה רבה רועי
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת פשוטה עם מקשים שקטים, כמו שיש במחשב נייד בדרך כלל. אין צורך במשטח touchpad, אני מעדיף בלי אני צריך מקלדת עם עברית. השימוש העיקרי הוא תכנות, גלישה וטקסט. אני לא גיימר ולא משתמש של מולטימדיה, כך שאין צורך ממשי במקשים מאוד מיוחדים במקרה שלי. בברכה דן
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה כרטיס TV של PHLIPS הגיע עם דיסק דרייברים עבד מצוין על WIN2000 ב XP SP 2 הדרייבר עובד אבל מוציא כמו רשת על התמונה ניסיתי דרייבר אחר :שלא ממש מתאים לו" עובד אבל הפקודות לכניסות TV SVIDEO COMPZIT הכל הפוך כך שאין בעיה חוץ ההדייבר הכרטיס ניקנה מחברת מטריקס מודה מאד על עזרה במציאת דרייבר אחר מיועד ל ציפסט PHLIPS 7134
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי, רציתי להתייעץ איתכם על איזה מהם אתם ממליצים, תקציב כ 200 ש"ח. אחד שתיים שלוש תודה רבה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם אפשר לקנות אוזניות אלחוטיות טובות (לא לאודיופיל) בסכום הזה? אם כן, אפשר המלצה? אם לא, האם האוזניות האלה מומלצות? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901520 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחירו: [ ¤ 279.77 ] תמונה: http://pchardware.co.il/assets/big/master1lublack.jpg לפי מה שאני חושב הוא מארז פ33ה בגלל שהוא 480 וואט אבל המחיר טוב (העם יורידו לי דברים מסוימים למשל מאוררים או משהו...?)
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן רכשתי סט אלחוטי (עכבר+מקלדת) והעכבר מצוין! גם המקלדת (wireless comfort keyboard) אך נתקלתי בבעיה דיי מוזרה: לעיתים (לא בזמן מוגדר) כשאני מקליד יש תווים (לא מסויים מים, אפילו קורה עם רווח ואנטר) שנכתבים, למרות שלחצתי פעם אחת על הכפתור של אותו תו, יותר מפעם אחת (שולש ארבע ואף חמש ושש פעמים יותר9 נאמר, אם לחצתי על 'א' וקורה אותו מקרה מוזר אז יכתב 'אאאאאא' הגרסה של intellitype היא החדשה ביותר לפי האתר של מייקרוסופט (5.2) ובדוק שהבעיה אינה קשורה בcharacter repeat speed. מישהו יודע מה הבעיה?! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אלחוטית או bt או 2.4 GHZ , שתהיה קומפקטית לפחות כמו ה arc של מייקרוסופט , עם תאורה ולשם שינוי גם עברית , אני מחפש בנרות מקלדת כזו , מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, למישהו יש העדפה מסוימת בין השתיים ויכול להגיד לי אם אחת מהן עדיפה על השנייה? SteelSeries Apex Raw vs Razer DeathStalker Essential תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
תכננתי לקנות את אחד העכברים האלה לגיימינג...משחק CS כבר 3 שנים לפחות (: ה518 עולה כמעט פי 2 יותר מה510, אז רציתי לראות השוואה בין שניהם מבני אדם שהשתמשו בהם כבר ניסיתי כבר את הhabu שלא היה לי נוח והG5 מעבר לתקציב
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום זה העכבר שיש לי היום: פשוט, זול וגדול יחסית: 12 על 5.8 ס"מ +-. אני מאוד מרוצה ממנו מלבד העובדה שהוא חוטי- לא נוח כל כך. השימוש הוא סטנדרטי לחלוטין- אינטרנט, אופיס ופה ושם גיימינג. אז החלטתי לשדרג לאלחוטי, ארגונומי עם אחיזת clew. אין לי בעיה להחליף סוללות באופן תכוף (כל חודש נניח... :s05: ), אין צורך שיעבוד בטווחים ארוכים, אין צורך בכפתורים נוספים מעבר לגלגלת, מקש שמאלי וימני, העיקר שיהיה נוח מאוד וזול (150 ש"ח בלחץ). חשבתי דווקא ללכת על הסיניים הבאים מ DX ודומיו אבל אני לא בטוח עד כמה הם אמינים: 1. rapoo 7600 2.4GHz 500/1000 DPI- כמעט 100 ש"ח , גודל מעולה, נראה נוח ואיכותי (נראה...), סוללה אחת. 2. MC Saite 2.4GHz 500/1000DPI- פחות מ50 שקל, נראה ארגונומי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר mx1000 ואני מחפש לו פד טוב אני רוצה לדעת אם ice mate v2 או אחד מהדגמים של steel pad מתאימים מבקש המלצה על אחד המוצרים של שתיי החברות הנ"ל בבקשה עכשיו לשים לב שזה mx1000 שעובד בטכנולוגית ליזר ולא אופטית... תודה לכל העוזרים..:]
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-