עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. המדפסת חייבת להיות אלחוטית, לגבי לייזר או רגילה האמת שאני לא יודע ממש מה ההבדל אם מישהו מוכן לתת הסבר קצר אני אשמח. כמו כן אנחנו כמעט ולא מדפיסים בבית ככה שלא חובה שהמדפסת תהיה צבעונית (וגם לא צריך משולבת וכו'.. רק מדפסת) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by no nick,

שלום, אני צריך את עזרתכם אני מחפש עכבר ומקלדת(סט או לא) אחלוטיים (או BT), לא משהו fancy, אני צריך לשימושים פשוטים..מה שאני צריך זה- עכבר גדול. יש לי יד גדולה, ואני לא מצאתי עדיין עכברק שיהיה מספיק גדול כדי שכל היד תשב עליו, ולא רק קצות הצבעות. לגבי המקלדת רצוי כזו עם מקשים "רכים" כמו של לפטופ. אם אין עכברים כאלה בארץ(כי בחנויות שחפשתי לא מצאתי) אז גם מחול אפשרי. לגבי התקציב- אני לא יודע כמה המחירים אמורים להגיע, אז בוא נגיד שאני גמיש, אבל מחפש את המינימום שיענה על מה שבקשתי. תודות

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by dani688933,

בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 ש"ח אבל רק עם שה יעשה הבדל גדול. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  4. Started by maazg,

שלום, לאחר קניית העכבר razer abyssus ואכזבה גדולה החזרתי אותו, והסיבה שלעכבר יש צורה מוזרה שאי אפשר להחזיק אותו עם claw, העבר גבוה מאחורה ודק מקדימה שיותר מתאים לאחיזת palm. אז אני מעוניין בעכבר עבור אחיזת claw וחשוב לציין שנוח לי מאוד עם הכבר logitech m705 שהבעיה היחידה שלו שהוא אלחוטי ולכן קצת כבד. לא חשוב לי כפתורים נוספים- מספיק לי 3 הכפתורים שמגיעים עם כל עכבר רגיל. אז מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  5. Started by yohaish,

האם מישהו יכול להביע חוות דעת על הסטים הנ"ל : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10087 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6936 ואיזה סט עדיף משניהם (משמש בעיקר למשחקים, עריכת תמונות וסרטים, וכו') תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  6. Started by M7a,

מארז של Thermaltake דגם VA9000 Kandalf black הוא כולל 2 מאווררים מ"מ ו- מאווררים 2 מ"מ הוא פיזית ענק 220x530x560 ושוקל 18 קילו עשוי מאלומניום 1 מ"מ יש לו 10 מפרצי 5.25 ו-2 מפרצי 3.5 חסופים ועוד 3 מפרצי 3.5 פנימיים תוסיפו לו את הבקר שליטה ל- 4 מאווררים וחיישני חום HardCano 13 (יש אליו ביקורת בפינת הביקורות באתר) אני אהבתי! כמה שאלות שיש לי: לערכה הזאת... איזה ספק כדי לקנות (עדיף של Thermaltake) ? בכמה כסף הכי זול יש את שני החלקים האלו בארץ מהנסיון והידע שלכם? תודה!

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by Elrond,

יש לי לוח אם 850 גריבלדי מקורי של אינטל. מאז שקיבלתי אותו הפרה-בוט (pre-boot) שלו לוקח המון זמן (לפחות 3 דקות), מה יכולה להיות הבעיה? ??? הפוסט בוט דא"ג לוקח כמה שניות :

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by nutty,

שלום, האם כדאי לי לחכות עוד כחודש ואז לקנות מחשב עם לוח אם מבוסס KT333A ועם Geforce 4 ti-4400 ??? התקציב שלי הוא בסביבות 8000 ש"ח. עוד משהו - במפרטים שלכם אין מערכת הפעלה, שזה תוספת של כ-600 ש"ח! וזה הבדל משמעותי אם מוסיפים את זה לתקציב של 7500 למשל...

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by ofir,

עמדות בפני שני אפשריות האחת היא canon i320 והשנייה Hp 5550 אני נוטה יותר לכיוון של הcanon רק בגלל המחיר הזול של הדיו השאלה האם המדפסת הזאת תוכל להדפיס לי גם באיכות גבוהה כמו הhp ?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  10. אהליין. אז כתבתי פה פעם ולא ממש הצלחתי לקבל תשובה...ולכן אני מבקש שוב את עזרתכם...בעוד כשבוע וחצי אני ממריא לאוסטרליה ובדרך עוצר בהונג קונג בחנות של ג`וני הידוע כמוכר אמין לישראלים, במחירים מעט פחותים מהמחירים שבארה"ב. מוצרים מקוריים. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית רצינית לצילום באוסטרליה וניו זילנד. אינני צלם מקצועי אך אני אוהב מאוד לצלם והרבה. יש ברשותי מצלמת HP של 2.1 MP בלי זום, אשר עשיתי אלפי צילומים בצבא כחובב... אני מעוניין במצלמה רצינית עם לפחות 4 MP (נראה לי שעדיף יותר) וגם זום למעלה מX8...אינני חושב שאצטרך דיגיטלית ריפלקס. נראה לי שעדיף גם כמובן מהשמות הגדולים של ,FUJI,NiKon,MINOLTA,CANON וכו`. אני לא מבין גדול במונחים המקצועיים..ולכן מבקש את עזרתכם...אי…

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by eliranl,

אני קונה 6800GT אז החלטתי לקנות לו בית אני צריך ספק טוב שיחזיק אותו ומארז יפה שיחליף את המארז המכוער שלי!! ופרט ליופי שיהיה שקט תודה מראש

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by alia,

שלום-אבקש לשאול אם יש הבדל בין חיבור של המסך לספק של המחשב או חיבור ישיר לשקע החשמל-אצלי החיבור של המסך הוא לספק כח-האם כדאי להחליף את הכבל? המחשב הוא פנטיום פרסקוט 2400 ספק 300 וואט מסך crt 17 כרטיס מסך פשוט mx4000 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  13. שוב!! הגיעו דרייברים חדשים דישים דישים ממש חדשים... טריים מהתנור ממש חמים בהההה אני עדיין מוריד אותם... האם לזה חיכינו??? הפתרון המושלם ב- 14mb? אני מוריד עכשיו מכאן זה מאתר הבית של ATI תהנו... ותכתבו דעתכם... punani בשבילך

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  14. סך הכל רציתי להחליף את המקלדת האומללה שלי במשהו חדש ואלחוטי...שיהיה יפה לחדר וטוב למשחקים. ומשום מה כל מקלדת אלחוטית שאני רואה שמוצעת למכירה באה עם עכבר......אבל אני לא צריך יש לי את הDIAMONDBACK שלי וזה סתם בזבוז כסף...למה?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by טל,

חשבתי לקחת את המארז הזה http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=5#, איך הוא ? ורציתי לשאול המארז הזה HEC Compucase CI-6A19 300W? אפשר לקנות אותו בKSP אם ספק 400W במקום 300W?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by Bar_B_q,

אני רוצה לקנות בלוטות למחשב שלי כדי לחבר את ה אנג'ייג' מה אני צריך לדעת שאני קונה בלוטות? שאני לא יקבל איזה משהו שלא יהיה לי טוב כי ראיתי שיש הרבה סוגים עם אנטנטה בלי אנטנה mini לא מיני וראיתי שהרוב זה 2.4 GHZ זה מה שצריך להיות? צריך להיות משהו מיוחד שאני צריך לבדוק שיש?

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by onioni,

היי! קניתי את הדיוידי של אסוס במהירות 16.. מישהו יודע איך אפשר לבטל לו את נעילת האיזורים? שמעתי שזה אפשרי אבל אני לא יודע איך.. תודה!

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  18. Started by Omri4u,

מישהו שמע על זה קראתי על זה הרבה מאיפה אני יכול להשיג יותר חומר עליו

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  19. אממ, היי, יש לי את המדפסת הנ"ל כבר זמן מה, ואתמול היא רשמה לי הודעה על המסכון שלה Cartridge Error: Cartridge on right must be replaced עכשיו, המיכל דיו הימני, השחור, כמעט מלא, מרגישים עליו, וגם שמנו אותו כולה לפני חודש בערך אז לא סביר שהוא ייגמר שאלתי איפה שקניתי את המדפסת ואמרו לי "לנקות את המגעים" (WTF) הקטע שהדבר הזה משבית לי גם את הסורק והפקס שנמצאים באותו מכשיר, ואפילו לסרוק אנלא יכול מישהו נתקל בזה ויש לו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by FeedMe,

שלום! קניתי לאחרונה 7900GT ומכיוון שלספק הכוח הנוכחי שלי (TT 420W) יש רק משהו כמו 13A על ה-+12V, החלטתי להחליף לספק TOP-550P5! ;D הביצועים לפי פנדה מחשבים: 12V1 20A 12V2 20A Max combine current 30A אני יכול להשתמש בספק הזה גם ליצירה של SLI עם שני 79GT? :s05: (בעתיד) (למרות שהוא לא מאושר SLI ) תודה! עריכה: חשוב שהוא גם יספק מתח יציב ל-OC.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  21. http://www.xtremesystems.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=32 הכל שם, ביקורת לא רעה מבית XS. תהנו

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  22. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=19755

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  23. האים כן כמה הוא עולה? כי מתי שהייתי באופיס דיפו היה שם רק גוסטיק חוטי למחשב..[br]פורסם בתאריך: 2.06.2007 בשעה 13:19:42 אני מתכוון שאים יש דבר כזה גוסטיק אלחוטי למחשב של x-box360

24. שלום לכולכם אני שוקל לקנות בימים הקרובים מדפסת לייזר משולבת. שמתי עין (ביחוד בגלל המחיר) על מדפסת של ברדר מדגם 7010 הנמכרת כיום במרבית החנויות ב-800 שח. ראיתי את המדפסת בחנות והיא נראית לי לא גדולה במיוחד ובגדול נשמע כי היא מתאימה לצרכים שלי. המדפסת מגיעה עם טונר חדש (אמור להדפיס ל-2000 עד 2500 הדפסות). הצרכים שלי: - הדפסה: סביר שהשימוש יתבטא בלא יותר מ300 הדפסות בחודש בשלב הראשוני (אולי יגדל ל-500 עד 600 בשלב מאוחר יותר). - סריקה - מעט צילום - אין צורך בפקס מובנה מכיוון שאני מתכוון להשתמש בתוכנה המותקנת במחשב שלי בשילוב עם פונקצית הסריקה. רציתי לשאול כמה שאלות למי שיש נסיון / ידע על המדפסת הנ"ל:1. 1. האם אתם ממליצים עליה באופן כללי? אם לא, מדוע? 2. מחיר/תועלת - מה דעתכם …

• 6 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים