עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dd7,

אני צריך אבטחה בראשון לציון שטח פתוח 100 מ"ר משו כזה, ולשלוט בה בצפת ע"י מחשב מה הציוד שאני צריך...

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את הסט המדובר והבנתי שיש בעיתיות לאפשר את העבודה שלו עם לחצני הF1-F12 בצב "DOS". וזאת על מנת להיכנס לביוס בחלק מהלוחות (שלא בעזרת DEL) או לבצע כל פעולה אחרת לפני העליה של הווינדוס. האם מישהו יכול לאשר? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  3. שלום לכולם, אני קניתי עכבר אלחוטי של מייקרוסופט משהו סדרה 3500 ממש דרק,לא קולט בכלל ליותר מ2 מטר. אני צריך עכבר בשביל שאני מחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ואני במיטה אני יוכל להעביר פרקים של הסדרות שאני רואה בכל מקרה המרחק בין המחשב לעכבר הוא כזה 5 מטר..... אני מחפש עכבר כזה קטן לא משו ענק(מבחינה פיזית) ושיתפוס 5 מטר כמו שצריך... אם אפשר המלצה או מישו שיש לו ניסיון בדבר אודה.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by theone123,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה עד המחיר 850 שקל -+ המדפסת שאני רוצה צריכה להיות טובה בעיקר לתמונות מדפסת (פוטו) יש כמה דגמים שחשבתי עליהם epson c-84 epson -r200 hp 5652 hp 7260 פחות או יותר אלו האפשרויות שחשבתי חשוב שהאמינות של המדפסת תיהיה טובה וגם שלא זוללת צבע אני אשמח לקבל עזרה בנושא

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by kobi_af,

יש לחבר שלי ספק שנקרא atx ראיתי בהרבה ספקים דברים שקשורים ל atz מה זה בכלל ה atx זאת חברה או מה ..? רשום לו atx 450 .. גנרי ?

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by arkadur,

אני מחפש מדפסת לייזר, זולה ואמינה, שלא מפחדת מעבודה קשה.. תקציב? עד 500 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by Dano,

תראו אנשים את המפרט שלי ותגידו לי אם באמת צריכים ספק: Athlon 64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT AV8 (s939) sata,GBL זיכרונות? DDR 400 512MB A-DATA כרטיסי מסך? PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים? CD Recorders Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans 12 cm Case fan מסך-ViewSonic LCD- VE710S מארזים? HEC Compucase CI-6A19 המארז בא עם ספק כוח HEC?

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by no nick,

שלום, אני צריך את עזרתכם אני מחפש עכבר ומקלדת(סט או לא) אחלוטיים (או BT), לא משהו fancy, אני צריך לשימושים פשוטים..מה שאני צריך זה- עכבר גדול. יש לי יד גדולה, ואני לא מצאתי עדיין עכברק שיהיה מספיק גדול כדי שכל היד תשב עליו, ולא רק קצות הצבעות. לגבי המקלדת רצוי כזו עם מקשים "רכים" כמו של לפטופ. אם אין עכברים כאלה בארץ(כי בחנויות שחפשתי לא מצאתי) אז גם מחול אפשרי. לגבי התקציב- אני לא יודע כמה המחירים אמורים להגיע, אז בוא נגיד שאני גמיש, אבל מחפש את המינימום שיענה על מה שבקשתי. תודות

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Razer Ornata V3 TenkeylessSteelSeries Apex 3 TKLSteelSeries Apex 3SteelSeries Apex 7 TKL

10. Started by yohaish,

האם מישהו יכול להביע חוות דעת על הסטים הנ"ל : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10087 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6936 ואיזה סט עדיף משניהם (משמש בעיקר למשחקים, עריכת תמונות וסרטים, וכו') תודה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  11. שלום לכולם, יש ברשותי עכבר לוגיטק מדגם V450 וכשאני מחבר את המודם שקיבלתי בסלקום(ZTE MF636), לעכבר מתחילות פתאום בעיות קליטה, והוא זז לאט ובקרטוע, הכפתורים פעם עובדים, פעם לא... פרט למאריך USB למודם, יש לדעתכם עוד אפשרות ? או שאם הבעיה נגיד בתדרים האלחוטיים או משהו כזה, האם עכבר אחר יעבוד יותר טוב ?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  12. קיט BT ב-320 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  13. מה אתם אומרים עדיף? לפי חיפושים באינטרנט מהביקורות הדואל טריגר טוב יותר, מה אתם אומרים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1446&products_id=8737 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1140&products_id=11839

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  14. שלום. חשוב שהמדפסת תהיה אמינה ושהתוצאות שלה יהיו סבירות. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by KF,

שלום אשמח לקבל המלצה למדפסת בסביבות 300-500 ש"ח. הHP1410 איבדה את זה כבר.. שימוש ביתי ותו לא. תודה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  16. Started by maazg,

שלום, לאחר קניית העכבר razer abyssus ואכזבה גדולה החזרתי אותו, והסיבה שלעכבר יש צורה מוזרה שאי אפשר להחזיק אותו עם claw, העבר גבוה מאחורה ודק מקדימה שיותר מתאים לאחיזת palm. אז אני מעוניין בעכבר עבור אחיזת claw וחשוב לציין שנוח לי מאוד עם הכבר logitech m705 שהבעיה היחידה שלו שהוא אלחוטי ולכן קצת כבד. לא חשוב לי כפתורים נוספים- מספיק לי 3 הכפתורים שמגיעים עם כל עכבר רגיל. אז מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  17. יש לציין שאני לא מתכנן לקנות כרגע... ראיתי את הלוגי'טק MX518 ורציתי לדעת אם יש סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים שכוללים עכבר ברמה כזאת? איזה עוד דגמי עכברים לגיימרים קיימים? לא רק של לוג'יטק ענין נוסף שראיתי שאין הרבה יצרנים של מקלדות ועכברים איכותיים כמו לוג'יטק ומיקרוסופט בארץ. יש עוד חברות שלא שמתי לב אליהן? האם לסטים האלחוטיים ברמה הגבוהה יש בעיות רציניות לעומת חוטיים? נגיד Delay בתגובה? לפני כמה חודשים ראיתי איזשהו סט אלחוטי והעכבר היה ממש כבד ולא נוח לשימוש. זה ככה בכל הסטים?

18. Started by Singularity,

אני רוצה לקנות את המדפסת המשולבת של officejet 5510 HP היא אמורה להיות משולבת טובה? אני מדפיס בעיקר מסמכים שחור לבן או צבעוני ואני צריך גם את הפקס והסורק שבה האם הפקס שה עצמאי או שצריך שהמחשב יהיה דלוק כדי לקבל פקסים? קראתי גם בחדשות באתר שHP יורידו מכירים על המכשירים המשולבים עם פקס מישהו יודע אולי מתי זה יקרה?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  19. מישהו יכול להגיד לי את כמות האמפרים שמספק כל אחד מהספקים הבאים: Enermax 350W (EG365P-VE) HEC (Heroichi) 475VD-T

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by kyyle,

אומרים שהמארז הזה בא עם 7 מאווררים חכמים. אני רואה רק 5 מאווררים ואולי מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה חכם במאווררים האלה? http://www.thermaltake.com/products/cases/5000a.htm

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  21. Started by Omri4u,

מישהו שמע על זה קראתי על זה הרבה מאיפה אני יכול להשיג יותר חומר עליו

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by AcidBurn10,

שלום חברים .. יכול להיות שיש לי בקשה קצת מוזרה , אבל אני צריך המלצה ל-KVM ל-2 מחשבים , שיודע לעבוד עם עכבר USB אלחוטי של מייקרוסופט. כרגע יש לי רק עכבר אלחוטי מקלדת עדיין לא. בכל מקרה אני צריך KVM שאני אוכל לחבר אליו את העכבר ושלא יעשה לי בעיות ויתקע שאני עובר בין המחשבים. כל ה-KVM's שראיתי היו עם חיבורי PS2 וזה אומר שצריך מעביר PS2->USB וזה אני לא כ"כ רוצה כי אני יודע שיש עם זה בעיות. עזרה, מישהו ??? תודה !! ולא לאכול הרבה מופלטות

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  23. Started by Oranili,

אני אחד שאוהב לשמוע הרבה מוזיקה במחשב .... מה אתם אומרים לקחת אותם?

24. Started by amd950,

אנא עיזרו לי להחליט בין 3 הכרטיסים : 1.GLADIACTM 511 TV-Out ELSA 2.ASUS V7100 PURE GeForce2 3.ATI Radeon 32 MB DDR+ TV האם הוא יכול לעבוד עם לוח sdram 4.אם יש עוד המלצות לכרטיס עד 500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by mich4el,

אני מעוניין לקנות מקלדת חדשה, ותהיתי מה עדיף מבין שתי המקלדות הבאות: Razer Lycosa http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24793&catid=1815 Razer Lycosa Mirror Edition http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28213&catid=1815 תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים