ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את הסט המדובר והבנתי שיש בעיתיות לאפשר את העבודה שלו עם לחצני הF1-F12 בצב "DOS". וזאת על מנת להיכנס לביוס בחלק מהלוחות (שלא בעזרת DEL) או לבצע כל פעולה אחרת לפני העליה של הווינדוס. האם מישהו יכול לאשר? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אוקיי אז קודם כל זה הפורום הנכון o,0 ? רציתי לקבל קצת חוות דעת על אוזניות ה Creative Ftal1ty Headset והמקלדת (Logitech g15 gaming keyboard (2007 תודה רבה למי שעוזר =]
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שוב סליחה אני מכיר את התנאים אבל לא מצאתי משהוא בנושא באתר ??? אני צריך מידע מסויים על ספקי כח אין לי מושג ורק אתמול ידעתי שזה חשוב ;D אני צריך ללכת לחנות שממנה קניתי ושיחליפו לי ספק למשהוא עם "שם" אז עם תוכלו איזה שמות של חברות קיימות בנושא תודה (לכלל עם הודעה זו תיחסם תוכלו לקשר אותי למשהוא בנושא בהודעה הקודמת שלי ) ושוב סליחה ותודה
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
איזה זיכרון יותר טוב? וכמה כל אחד עולה? http://hwzone.co.il/archive/1139359854/92100/ או http://hwzone.co.il/archive/1138103220/58386/ ?? הכוונה לזכרונות במהירות: 1 GB
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
המקור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=409543 מנסה שוב... זקוק לרמקולים לשימוש מזדמן ולא תדיר עם מחשב נייח, אבל אין לי חיבור אוזניות (PL) פנוי וגם אין לי חשק להתעסק עם עוד חוטים גם אם היה. 1. שיהיו קטנים ככל האפשר. 2. זולים ככל האפשר אבל לא זבל שישרף אחרי שעתיים (~100 ש"ח נשמע סביר?). 3. אודיו דרך USB ולא דרך שקע אוזניות. גם אלחוטי (RF נאמר) הולך אבל זה מייקר אני מניח. 4. חשמל דרך USB או בטריה נטענת דרך USB תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש לי את מדפסת הלייזר hp laserjet pro m1212nf. התקנתי את הדרייברים שלה וכשהיא מחוברת חוטית היא עובדת בצורה תקינה. כשהיא מחוברת לרשת ונכנסים ל-IP שלה במחשב רואים את כל ההגדרות שלה וגם מהבחינה הזאת נראה שהכל תקין. העניין הוא שכשאני רוצה להוסיף אותה במחשב כמדפסת רשת הוא לא מאתר אותה. מה יכולה להיות הבעיה? דבר נוסף הוא שעובר גם קו טלפון דרך המדפסת וברגע שמתקשרים לאותו מספר הצלצול נשמע במדפסת ולא בטלפון. יש דרך לשנות את זה כך שהצלצול יישמע בטלפון ולא במדפסת?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. יש לי מדפסת משולבת מהדגם שבכותרת. היא בת 4 שנים לפחות, עד כה עבדה מצוין, החסרון היחיד היה המחיר המפלצתי של הדיו עבורה, אבל זאת בעיה ידועה עד כמה שאני מבינה בסוג מדפסות כאלה ואני גם מדפיסה לא הרבה, אז הסתדרנו. היום המדפסת התחילה לעשות בעיה בהדפסה. כששולחים מסמך כלשהו להדפסה, לא משנה מאיזו תוכנה, מצב ההדפסה נתקע בשלב של 99% ולא מודפס דבר. לאחר מכן, גם לא ניתן לבטל משימת הדפסה זו בשום צורה, רק דרך ביטול כל משימות הדפסה ואתחול מחשב מחדש, או לחלופין דרך כיבוי כל התהליכים שקשורים במדפסת במנהל משימות . עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי בדיוק דיון לגבי הבעיה הזו במדפסות לקסמרק, רק מדגם אחר (ראו הפניה http://www.fixya.com/support/t306022-lexmark_x6170_stops_printing_99)…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי זמן רב שאני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטאלית סוף סוף קיבלתי אישור מההורים. אני מתלבט בין כמה מצלמות ומקווה שתוכלו לעזור לי להחליט. המצלמות הן פוג'י finepix 203 ב1079 אולימפוס C220 ב1125 Canon powershot A200 ב1150 וMinolta Dimage E223 ב1180 האם אתם חושבים שהמצלמות טובות? האם יש לכם מצלמות אחרות שמתאימות לקטגוריה? וכמובן איזו מהן הכי טובה? תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
1) Foxconn 3GTK-278 + FSP 250W + 80mm Fan - 1Y Warranty 2) Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty מבין השניים מה עדיף??? ומה ההבדלים?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
השלט של ה-XBOX 360 עולה 250 ש"ח. וה-RUMBLEPAD של LOGITECH עולה, 209. מה עדיף? ובבקשה תפרטו.... תודה לעוזרים מראש נ"ב ומה זה השלט הזה-http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2225,CONTENTID=12183 נראה מעניין...
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אני מחפש ספק איכותי ורציתי לדעת על מה כדאי לשים לב, מה צריך לחפש בספק? אילו חברות נחשבות לטובות? מחשב סטנדרטי, לא למטרות אוברקלוקינג... כנארה מערכת קונרו עם כ. מסך בינוני/גבוה
-
- 11 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי! קניתי את הדיוידי של אסוס במהירות 16.. מישהו יודע איך אפשר לבטל לו את נעילת האיזורים? שמעתי שזה אפשרי אבל אני לא יודע איך.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת brother 250C ורציתי לדעת עם מוכרים לדגם הזה טונר כי זה ניראה לי ביזבוז כסף כל פעם ליקנות לה דיו ואני רואה שהרבה פה מדברים על טונרים ושזה זול לפי מה שהבנתי טונר זה כמו בקבוק קטן שאני אמור למלות איתו את המחסנית דיו הריקה שלי זה נכון? ואיך עושים את זה? כמה לישפוך וכו..
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
האם עניין האלחוטי הוא יותר מסתם גימיק? השאלה שלי האם שווה לי להשקיע בזה, כי ממילא אני צריך מקלדת ועכבר חדשים
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני 3 חודשים עכבר mx 510 אחרי שעבד חודשיים חלק התחילו לי בעיות זה קורה לרוב במשחק world of warcraft העכבר מתנתק מעצמו (נכבה ) ומתחבר כעבור 10 שניות בערך או כשאני מנתק פיזית ומחבר אותו לusb אחר התקנתי את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי עם העכבר שנקנה בנועה מחשבים לי כעיקרון נראה שהדרייברים לא בסדר אבל אני לא סגור על זה . המחשב והחיבורים עובדים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
היי, לא מצאתי טופס לבקשת המלצה אז אני פשוט אנסה לכתוב כמה שיותר ברור: יש לי כרגע את Logitech mx1100 (אל חוטי), הסיבה שאני מחליף אותו היא שיש לי אותו כבר כמה שנים (4) והוא עושה בעיות, לפעמים Double clicks ונגמרת לו הסוללה נורא מהר (כשהוא היה חדש הוא היה מחזיק חודשים ללא החלפת סוללות). אני מחפש עכבר במבנה של העכבר שכרגע יש לי (זו עדיפות). תקציב: עד 60$ או ב250 ש"ח (היחס ביניהם לא מדויק, אני יודע) מקום קניה: לא משנה לי אם בישראל או בחו"ל כל עוד המוצר טוב והמחיר כולל המשלוח לא חורגים מהתקציב. - עדיפות לעכבר אל חוטי. - עדיפות לצורה / מבנה כמו של הMX1100 או הg9x (שניהם logi). - עדיפות לאחיזה מלאה. מטרת העכבר: גיימינג - FPS, RPG וכדומה אני סומך עליכם שתמליצו לי על עכבר טוב. …
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שיתנו תחושה כאילו אין חיכוך.. במה זה יותר תלוי? בעכבר או בפאד? תקציב 400 שח
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ערכות של מקלדות ועכבר.....האם תוכלו לעזור לי להחליט בבקשה אני מתלבט בי Genius Twintouch+ Office Wireless Optical Rechargeable Kit לבין Microsoft Wireless Optical Desktop 3 או שיש לכם המלצה יותר טובה ....... אגב אני יכול גג להוציא עד 450 ש"ח.... אז אם בא לכם לעזור לי אתם מוזמנים..... ותודה מראש לאלה שיעזרו לי בבחירה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום... בהרבה חנויות מוכרים "ערכות לניקוי כונני CD-ROM", מדובר בדיסק ומן משחה שאתה מורח על הדיסק. אני מניח של- PS2 החלוד שלי זה לא יזיק וגם לא למחשב עצמו, מידי פעם. האלה - האם זה באמת עובד, אפקטיבי, ושווה להוציא על זה את ה- 50 ש''ח? תודה...
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
http://thermaltake.com/product/Accessory/keymou/a2354/a2354.asp מה אתם אומרים שווה קנייה? זה עולה בערך 140 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
סוף-סוף פתחתי את המחשב, ולהפתעתי גיליתי משהו מעניין. במדבקה כתוב שוצא מהספק מקסימום 160 ואט באיזור הוולטג' +, ו120 ואט בעיזור הוולטג' -. האם זה אומר שהספק שלי יכול להגיע רק ל-160 ואט. זה נראה לי קצת לא הגיוני, כי זה מחשב די חדש, עם פנטיום 4, ועוד כל מיני אביזרים כבדים. איך אני יודע לעזאזל כמה ואט יש לי?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הספק הוא TT TR2 430W W/PPFC זה לא נורמלי, נכון? אין אפשרות לבדוק אותו מהביוס (את הרייל) כי הביוס מראה רק 3.3 ו12.
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
Hello again. This time I'm looking for KeyTronic keyboards. None of Zap's retailers seem to carry them. Anyone know who does? Thanks. Piyono[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 09:57:52 If not Keytronic, then I'm after any high-quality membrane keyboad with a traditional IBM layout, including a large, L-shaped Enter key.Piyono
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-