עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Greave,

הכותרת אומרת את הרוב. מחפש סורק אמין, בעיקר לסריקת מאמרים באנגלית והקראתם במחשב. בטווח הסורקים עד 300-350 ש"ח, האם הסורק הנ"ל מומלץ? תודה לעונים, נועם.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  2. יו.אני צריך המלצה לגויסטיק איכותי במיוחד עבור המשחק הנ"ל.המלצות יתקבלו בברכה.אין תקציב משוער כי אני לא מאמין שזה הוצאה גדולה מידי.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  3. אני מתכנן בקרוב לשדרג את המחשב עכשיו יש לי ספק 350W של חברה דיי אנונימית אני צריך לדעת האם הוא יחזיק את המחשב אחרי השדרוג של הרכיבים האלה: מעבד AMD 3200 +Freezer 64 Pro לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרונות Ballistix PC4000 X2 כרטיס מסך LEADTEK 7600GT השאלה היא האם צריך להחליף את הספק ואם כן לאיזה ספק הכי משתלם

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  4. מדובר בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוגיטק דגם דסקטופ הוראות ההתקנה וההפעלה פשוטות ואכן המקלדת עובדת אבל העכבר לא. לפעמים נראה שהעכבר מזוהה על ערוץ 1 או 2 אבל ללא הופעת סמן כלשהו. אבל יתכן שמדובר בזיהוי משני של המקלדת משום מה הסוללות חדשות כמובן. סוג חיבור PS2 לשניהם מערכת הפעלה W2K אנייבל לוח אם 7VRXP נוסה עם ביטול התקני USB (בביוס) וללא ביטול. אין הבדל בתגובה. נראה שהלוח לא מזהה עכבר PS2 ולכן גם אין זיהוי במקרה הזה השאלה היא האם יש היכן שהוא בהגדרות הביוס התיחסות ל PS2 . אני לא מצאתי כלום כולל עם CTRL F1 נבדקו גם דריברים והתנגשויות כסיבה לבעיה. כל רעיון רציני יתקבל בברכה מסתבר שההמלצה של לוגיטק לא להשתמש ב USB אינה תקפה במקרה הזה. לאחר סידרת נסיונות ע"פ ההמלצות התמיכה…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  5. רציתי לשאול אם מישהו פעם התנסה במקלדות האלה שמוכרים בתוך רולדה כזאת, זה נראה כמו כפתורים של פלאפון, ממש עינוי וכל לחיצה זה שעתיים, אני טועה ? הנה תמונה מגוגל.. ידיים של דינוזאור, מה זה ? בעקרון זה אמור לעבור שואה גרעינים, כביסות ופירורי עוגיות וקל לשטוף את זה..שזה מעולה.. אך האם הכתיבה נורמלית או שזה כמו פלאפון נוקיה ישן ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לשים מחשב בסלון ולהשתמש במקלדת ועכבר אלחוטיים. הבעייה שהמרחק בין המחשב לשולחן הוא משהו כמו 3.5-4 מטר, והבנתי שהסטים ה"רגילים" טובים ל-2 וחצי מטר או משהו כזה. אני יודע ש bluetooth יפתור לי את הבעיה אבל הוא יקר (700-800 שקל לסט נורמלי של מיקרוסופט או לוגיטק) יש איזה פתרון אחר (בתקציב של כ-500 ש"ח) ?

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by vacuuuum,

רציתי לשאול, עד כמה פאד איכותי משפיע על הביצועים במשחקים? יש לי תקציב של 300 ש"ח האם שווה לקנות עכבר ופאד או ששווה יותר להשקיע רק בעכבר ולהשאר עם פאד ב20 שקל? ואיזה פאד מומלץ לקנות?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  8. שלום. מחפש עכבר wireless לצרכים משרדיים, לעבודה מרובה עם המחשב. תקציב עד 150 ש"ח. אפשר דרך ebay עם יותר זול. ניסיתי לחפש לבד אבל הסתבכתי הגעתי לעכבר הנ"ל Logitech Couch Mouse M515 mouse http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=Logitech+Couch+Mouse+M515+mouse&_dmpt=Mice&rt=nc&LH_ItemCondition=3 המלצה שלו ב cnet http://reviews.cnet.com/mice/logitech-couch-mouse-m515/4505-3148_7-34453719.html תודה

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  9. Started by The-Fox,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_207_1591&products_id=10044 אני אישית מאד אהבתי, למי שחפש מקשים רכים ועם פרופיל נמוך בסגנון הלפטופים זאת נראית מקלדת מרשימה, לי לפחות היא עושה את זה מאד, למרות שהמחיר שלה קצת גבוה. מישהו מכיר/התנסה איתה ? למרות שממה שדיברתי עם פנדה, זה בעיה קצת להשיג אותה מכיוון והיבואן מביא את המקלדת הזאת בכמויות בודדות מאד. כמו כן חשבתי אולי ללכת על המקלדות הבאות של לוג'יטק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_207_1591&products_id=7839 ויש גם את המקלדת הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_207_1591&products_id=1498 אם אני לא אצליח להשיג את ה ULTRA X נראה לי שאני אלך על ה Media keyboard עוש…

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by arik_bulldog,

כמו שאני יכול לקנות דיו בנפרד ולמלא בעצמי, יש דבר כזה גם עם טונרים? או דרך אחרת לחסוך כסף?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by ski_farm,

לי יש מפצל USB אחד ל4 שקיבלתי מתנה מהבנק ואין עליו שום לוגו של יצרן בנוסף אותו התקן הוא גם גוף חימום אשר מקבל את הספקת הזרם מן פורט ה USB במחשב ההתקן עבד עד לזמן האחרון שבו המחשב אומר לי שזהו התקן לא מזוהה (בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב) ושאין לו דרייבר ולכן לא ניתן לעבוד עם המפצל כי המחשב לא "מתחיל" לזהות את ההתקנים שחוברו למפצל. חיברתי את המפצל לחשמל חיצוני בכדי למנוע בעיות של זרם ועדיין אותה בעייה המחשב ניסה למצוא את הדרייבר באינטרנט ונכשל ממתי מפצל USB צריך דרייבר ???? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה החמורה הזאת ?? תודה רבה מראש ski farm

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by nbav,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת להדפסת חומר דפים סרוקים. מכיוון שבמדפת שלי לוקח לי משהו כמו 10 דקות לדף, החלטתי שאין ברירה אלא לקנות מדפסת אחרת (דפים רגילים היא מדפיסה במהירות סבירה) אשמח להמלצות בנושא אני מעוניין במשהו בסיסי ולא מעבר שיעשה את העבודה ניסיתי לחפש בזאפ, אבל קשה שם למצוא איזה טונר שייך לכל מדפסת ומכיוון שאני לא מבין בנושא החלטתי לשאול כאלה עם ניסיון וידע. דרך אגב, אני מחפש משהו עם טונר יחסית זול (מבחינת עלות לדף) שמעתי שיש גם טונרים חלופיים, אז אם הם עושים את העבודה, אפשר גם ללכת עליהם בקיצור, אשמח לשמוע את עצותיכם אני מקווה ביום ראשון לסגור את נושא הרכישה ככה שכל מי שיש לו מידע, מוזמן לרשום (אני לא בטוח שאני אוכל להיכנס לבדוק את ההודעות לפני יום ראשון, אז לא בטוח…

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  13. השלט של ה-XBOX 360 עולה 250 ש"ח. וה-RUMBLEPAD של LOGITECH עולה, 209. מה עדיף? ובבקשה תפרטו.... תודה לעוזרים מראש נ"ב ומה זה השלט הזה-http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2225,CONTENTID=12183 נראה מעניין...

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  14. Started by elena_ash,

יש לי ביעה עם סמן או סמן כבר המון זמן. הוא "בורח" -) וזה ממש לא נוח. זאת אומרת אם עובדים איתו אז באמצע הפעולה הוא פשוט נעלם ומופיע בפינה שמאלית למעלה או פשוט כל הזמן זז. ניסיתי לשחק עם הגדרות וממש לא עזר. גם אחרי פירמוט המחשב לא ממש עזר. זאת בעיה קטנה אבל ממש מציקה P.S סליחה על שאלה בלונדינית

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  15. המחירים מאוד זולים. רשום מארז atx, בלי פירוט. מה זה בדיוק התוספת של usb במפרט של המארז?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by Red-AnGel,

ממ אני צריך לקנות ספק חדש כי שלי נשרף עכשיו אני לא יודע כמה W אני צריך אם 300 או 400 אני צריך שיספיק למעבד ללוח אם ל6 מאווררים + מאוורר של כרטיס מסך + קתודה וכל השאר (כוננים הארדיסק וכדומה...) על כמה אתם ממליצים לי ? 300 יספיק? עכשיו עוד משהו לגבי החברה של הספק שמתי לב שהספקים של ג'נריק ממש זולים 80-130 ש"ח לעומת חברות אחרות 300 + ש"ח אז לא שווה לי להשקיע במשהו יקר? למה גנריק כל כך זולים? הספק מעפן או מה? וגם של HEC זולים אני צריך משהו זול אז ללכת על ג'נריק? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  17. המדפסת חייבת להיות אלחוטית, לגבי לייזר או רגילה האמת שאני לא יודע ממש מה ההבדל אם מישהו מוכן לתת הסבר קצר אני אשמח. כמו כן אנחנו כמעט ולא מדפיסים בבית ככה שלא חובה שהמדפסת תהיה צבעונית (וגם לא צריך משולבת וכו'.. רק מדפסת) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. שלום אני מחשב מערכת רמקולים אייכותית שאוכל להינות ממשחקים וסרטים במחשב. העדפה היא למערכת אל-חוטית.. פשוט יש לי ניסיון מאוד מר עם מלא כבלים שאתה לא יודע איפה הם נגמרים X_X ועוד יותר בעדיפות, גם מערכת שמגיעה עם שלט רחוק תודה רבה! (דרך אגב, איפה אפשר לברר בקשר להמלצה לטלוייזית 47-52 אינצ'?

19. Started by Kiril,

אני רוצה לדעת איזו גרסה אתם ממליצים לקחת גרסת ה SPEED או גרסת ה CONTROL אני משתמש ב G5 ככה שמהירות היא לא ממש בעיה בשבילי ההבדל בכלל משמעותי ? אותו מחיר בדיוק ושניהם במלאי.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by tintin,

יש לי ב EPSON R200 3 2 מחסניות צבע ריקות וכל ה4 האחרות כמעט מלאות. התוכנה של EPSON מגבילה אותך מלהדפיס ולפי מה שקראתי ובדקתי נשאר משהו כמו 25% דיו במחסנית שאפסון אומרת להחליף! אני מנסה להדפיס וזה לא מצליח! זה פשוט בזיון. מאיפה אפשר למצוא דיו זול וטוב עם משלוחים מהירים? זאת אומרת איזה חנות אתם ממליצים מנסיון. האם דיו תואם יכול להרוס או להיות פחות איכותי? תודה!

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  21. שלום. מישהו יכול להגיד לי אם הספק הזה נחשב לג'נרי ? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by limer,

אנח מעוניין לקנות עכבר יש לי דילמה בין 3 עכברים הייתי מעוניין שתמליצו לי על פי נסיון ! {יתרונות חסרונות ובעיות כאלה ואחרות שנתקלתם בהם} העכברים הם .....מייטי מאוס ....פינקי.....וכמובן המח....! Wolfking Trooper Gaming Mouse http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5659&perur=2&t=9&c=201 Logitech mx-518 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6283&perur=2&t=9&c=201 עכבר למשחק LOGITECH דגם G5 בחיבור PS2/USB http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12353 תודה רבה מראש לכל המגיבים העוזרים נותני העצות ובעלי העניין והדעת......

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by DeadByDawn,

אוקי,אני הרי מעביר קבצים מהפלא' למחשב ולהפך. עכשיו אני משתמש בתוכה המובנית בXP...מה שמעצבן זה...שהיא לא יודעת להעביר מספר קבצים במכה. אני יכול לסמן 1000..אבל כל פעם היא תשלח אחד,ואז תחכה שאני שוב אלחץ (גם שאני שולח למחשב וגם ממנה לפלא') מישהו מכיר תוכנה יותר נחמדה????????????

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by Xane,

האם ה-Thermaltake BigTyphoon יכול להכנס בלאנבוי של אנטק? בהתחלה חשבתי לקחת Sunbeam Transformer אבל בסוף החלטתי שאולי אני אקח את ה-Lanboy, כולה תוספת של 110 שקל ויש לי מארז מאלומיניום.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  25. אהלן, אני מחפש notebook cooling pad לXPS M1530 ויכול לקנות גם מארה"ב ולכן עניין התקציב גמיש. אשמח להמלצות וביקורות/חוות דעת על משטחים כאלה. תודה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים