עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Linkin Park,

בעצם 2 שאלות : 1. יש לי מחשב בן 3 בערך. הוא עובד נפלא חוץ מהמארז המעצבן שמאד מציק לי אני מעוניין להחליף אותו במארז חדש. האם כל מארז יתאים לרכיבים היחסית ישנים שלי (לוח אם EPOX 4PEAD 845e)? ובנוסף הייתי רוצה שמהארז יהיה מרווח מספיק,שקט, בעל ספק אמין (כרגע אני מחליף ספק בממוצע כל 3 חודשים) והכי חשוב שיתאים לשדרוג עתידי של המחשב. התקציב רצוי שלא יעלה על 500-600 ש"ח . למי שיש המלצות אני כולי אוזן.. 2. יש לי ניסיון עם פירוק והרכבה של כל הרכיבים במחשב למעט הלוח אם והמארז. האם ניתן לבצע את ההרכבה של המחשב למארז החדש לבד בלי להסתבך יותר מדי? תודה לעונים!

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by Dano,

האם זה מארז מומלץ ויתאים מבחינת הספק שלו (זה בחנות KSP) זה יספיק לי לכרטיס מסך X800GTO2? תודהה ואם מישהו יודע באיזה צבע הם מספקים את המארז? ולא צריך לקנות עוד מאוררים או דברים אחרים נכון?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by composite,

שלום... ובכן - בדיוק כמו בכותרת - בכל שאר העולם הוא כבר נמכר... חיפשתי בשתי חנויות שבדר''כ מביאות את הדברים האלו ממש מהר, אבל לא מצאתי. מתי הוא יגיע? ואולי הוא כבר הגיע? (אם כן - לאיזו חנות?) תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by ariel7766,

תגידו הטכנאי אמר לי שאפשר לכבות את האור של המארז אם הוא מפריע לי לישון בלילה הוא אמר שיש כפתור ולא מצאתי אותו במארז איפה הוא נמצא אם יש כזה בכלל ? ושאלה נוספת האם יש מאוורר שהוא פועל רק במצב שהמארז מתחמם מידי ומתי שהוא לא חם הוא מפסיק לפעול אני מדבר בקשר למארז שלי בלבד... ?

5. Started by Idan-h,

תראו אני מתכנן כבר כמה זמן לקנות את הFoxconn TLA570 והוא אמור לבוא עם ספק 300W של FSP. לפני הרבה זמן בLogic היה כתוב שהמארזים באים עם ספק של350W ושל FSP ואז העסקה נראתה לי מאוד מפוקפקת. לפני זמן לא רק הם שינו את כל המארזים להיות עם ספק FSP 300W, מה שהרבה יותר הגיוני, ולכן חשבתי לקנות בימים הקרובים את המארז. היום באתי להסתכל בתעריף המשלוח והמחיר ואני רואה ששינו את הספק לFSP 250W. עכשיו למרות שזה FSP, הספק 250W הוא נמוך מאוד. קישור לחנות: http://www.logicpc.co.il/eng/itemlist.aspx?cnam=A01143 באתר היבואן כתוב שהמארזים באים עם ספקים 300W רובם ומעטים עם 350W (כנראה טעות). http://www.cd-log.co.il/products.asp?pcid=2&pcsid=6 נראה לי שעכשיו אני אלך על ה6C29 של קומפיוקייס.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by aviramb,

שלום, אני דיי חדש פה ויש לי שאלה. אני מעוניין לקנות מארז חדש (למערכת חדשה) כשהדרישה העיקרית שלי היא שקט. מארז שחור לא בא בחשבון והתקציב הוא עד 1000 ש"ח (למארז + ספק). אני לא מתכוון לעשות O/C או לייעד את המחשב למשחקים "כבדים". צימצתי את הבחירה שלי במארזים לשתיים: Antec High Performance 1088 AMG או COOLER MASTER Cavalier 3 ההבדל הוא בספקים, שידוע לי שהספק של ANTEC הוא הרבה יותר טוב אך CM הוא מארז יותר אסטתי וקומפקטי אך הספק שלו 350W ואני לא יודע אם הוא שקט או לא מה דעתכם? אולי יש לכם SETUP יותר טוב?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Meidan2005,

אוקי אז ככה : 1.האם הוא מנגן MP3 ? איך הסאונד ? 2.האם הוא טוב לשימושי אינטנרנט ? 3.יש לו GPS מובנה או אנטנטתGPS ומה עדיף ? 4.האם הוא טוב למשחקים ? תודההה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. Started by semi-t,

יש לי כרטיס כזה של msi וקראתי פה בפורום על כמה שכתבו שאפשר לפתוח לו את צינורות העיבוד.. יש לו 16 צינורות.. מה עוד אפשר לפתוח? ??? הם לא פתוחים כבר? ובמה זה יועיל? אופס.. טעות בפורום.. מצטערררר... אם אפשר אז תעבירו את ההודעה לפורום תצוגה וגרפיקה..

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  9. Started by FatalElement,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4265 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 איזה ספק יותר איכותי? מה לקנות

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  10. הזמנתי דרך amazon.com עלה 89 דולר. אם בא לכם תמונות ברזולוציה או פשוט לדעת איך הם עובדים ביחד זרקו מילה. (האמת שאני אעלה תמונות בלי קשר...בשביל השוויץ <<עריכה>> זהו הוא בדרך יגיע בקרוב ואוו הוו

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by xXDevil4Xx,

חברה תעזרו לי לבחור מארז מה יותר כדאי זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9467 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9468 (הם הורידו את המחיר בגלל שהתלוננתי שזה יקר לעומת אתרים אחרים....)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by jeyjey,

יש לי מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט, הורדתי את הדרייבר שלה כדי שאני יוכל להשתמש בכפתורים ששולטים בנגנים.. אבל כשאני מנסה להתקין קופצת לי הודעה כזאת: setup cannot continue because an unexpected error has occurred מה הבעיה למה אי אפשר להתקין את זה?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  13. Started by neo690,

האם צריך שיהיה על משטח? או זה לא חשוב? אני שומע כל מיני חריקות שהוא עובר על השולחן עץ שלי

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by MS-D,

שלום, אני מחפש מכשיר משולב - כשהדגש הוא על המדפסת, ליתר דיוק הדיו. המכשיר צריך לעמוד בכמה קריטריונים קטן יחסית, זול (אין לי מושג מה טווח המחירים לכן הייתי מעוניין לקבל המלצה למכשיר הזול ביותר) ובנוסף מכשיר משתלם, ז"א שלא יצא מצב שהמכשיר יהיה זול והדיו יהיה יקר מאוד. אני מעוניין לקנות את המכשיר בדחיפות לכן אשמח לקבל המלצות בהקדם האפשרי, תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by TheTNT.COM2,

היי ! אז ככה... אני מעוניין לקנות עכבר אשר ישמש אותי למשחקי רשת, התקציב שלי כרגע עומד על 250, למרות שזמן הקרוב הוא יעלה לסביבות ה- 400, אני שמאלי ואני מעוניין בעכבר שנותן ביצועיים בינוניים-טובים, עדיף שלא יעלה על 250 שקלים. תודה ! עריכה: שמעתי על Razer Copperhead מתי הוא אמור להגיע לארץ? כמה הוא צריך לעלות ותכונות שלו..

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by xXDevil4Xx,

שלום רציתי לדעת כמה דברים בקשר לכרטיסי מסך: 1.מה זה פתיחת צינורות בכרטיס מסך? 2.איך עושים את זה? 3.יש סיכונים? 4.לאיזה כרטיסי מסך?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  17. חברה מצטער אם זה לא קשור לפה אבל אני לא ידעתי אםן זה קשור לפה אבל רשמתתי בכל זאת אני צריך מידע על חיישן משקל על חיישן ליזר אדום ועל משקל שנמדד בעזרת קפיץ מי שיודע ויכול לעזור לי שילח לי הודעה בפרטי אבל רק בעברית בבקשה זה די שחוף לפרוייקט בית ספר

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by just_me,

יש לי את הפלפון החדש הזה של IMOD מדגם מוטורולה עכשיו יש בו מצלמת ווידאו ואפשר לעשות סרטונים - הכול טוב ויפה קניתי לו כבל שאני יכול לחבר אותו למחשב שאני יוכל להעתיק את הסרטונים מהפלפון למחשב (זה חיבור USB) אבל זה לא מזהה לי אותו. כלומר יש תגובה המחשב מזהה שהוכנס USB הוא בה להתקין אותו ואז הוא אמור שהוא לא יכול כי הוא לא מוצא את הדרייברים המתאימים. יש למישהו פה מושג איזה דרייברים צריך? ואגב התקשרתי לכול מקום שיכולתי חנויות פלפונים וסלקום ואף אחד מהם לא תומך בפלפונים האלו :<

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. אני נמצא בארה"ב ומחפש לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים ולא יודע מה כדאי אני מחפש משהו אמין שלא יהרס תוך חצי שנה ומשהו שטוב גם למשחקים עד תקציב של 120-150 דולר תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by neo690,

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=065&active_tab=overview מה זה? ומוכרים את זה בארץ?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by cosinusminus,

שלום בימים הקרובים אני מתכוון לקנות AMD64 3200 + ATI X800-GTO2 עם כל הנלווה. המחשב הנוכחי שלי, ארוז בתוך Compucase 6A19 עם הספק HEC 300W שהגיע איתו. האם באמת יש צורך ברכישת ספק חדש חזק יותר, או שהמחשב החדש יסחוב עם הספק הנוכחי? כמו כן, במארז מאוורר אחד בלבד, האם גם זה מספיק בהנחה שאני לא מתכנן OC? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  22. שלום, אחי קיבל ומחשב ועכשיו הוא רוצה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים, אין מצב לחוטיים מכיוון שהמחשב לא מחובר למסך רגיל אלא לטלוויזיה. הסט לא למשחקים אלא סתם לאינטרנט ולא יותר מזה.. התקציב: עד 250 שח

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  23. אני רוצה עכבר ומקלדת יותר חשוב לי העכבר מאשר המקלדת אני שמאלי והתקציב 600 לשתהם אלחוטי....רוב השימוש שלי אינטרניט ומשחקים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קניתי אותו ואני מצטער, מארז יפה ביותר אבל התכנון שלו ממש דפוק חבל שלא שמו את המאוורר יותר למטה, עכשיו הוא בעצם מול המאוורר של המעבד, מה עשינו בזה ? סתם דפיקה של הזרימת אוויר. ויש את הקופסא המעפנה הזאת לשים בה 2 מאווררים, שמתי בה 2, בקושי הוציאו אוויר (בגלל התריסים האלו), עכשיו שמתי אחד והדבקתי אותו עם 2 בתי אזיקונים (מן מוד שהמצאתי באותו רגע) ואני שם את היד מאחורה יוצאת הרבה יותר כמות אוויר (וזה עוד רק מאוורר אחד!) כל זה מה עושה ? מן סרקולציה מוזרה כזאת בחלק המארז העליון ומה בחלק המארז התחתון ? יש מקום למאוורר בפרונט של המארז, אבל יש לו הרבה "הפרעות" בגלל הפאנל הקדמי של הסמוראי נ.ב: הקטע הם המאוורר הצדד ישהוא על המעבד יכול להיות מצוין לאלו שרוצים לשים SONIC TOWER, עם הסונ…

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by V00d00,

אני בונה מחשב עם הנתונים הבאים: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE 1 1250 1250 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 1 690 690 זכרונות? DDR II 533 כמות מחיר סה"כ 512MB Twinmos 2 270 540 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E, VIVO 1 2540 2540 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 500 500 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 (Black) 1 50 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 265 265 מארזים? כמות מחיר סה"כ Thermaltake Sviking …

• 3 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים