עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by IdoZ,

אני הולך לקבל את הסט הזה עוד בערך שבוע-שבועיים, אפשר חוות דעת עליו? למישהו פה יש אותו? סט טוב? נוח? אה ואיך הקליטה שלו? זה חשוב לי מאוד תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  2. Started by gab1234,

קניתי מחשב חדש (תתחדש לי )... AMD 64 3200 EPOX 8KDAJ3 SAMSUNG 512 DDR 400 MSI RADEON 9800 PRO NEC 3500A DVD-R LITEON DVD X16 HP OFFICEJET 5510 HYUNDAI Q17S LCD-TFT וכול זה במארז - HEC 6A19 ... אבל , לא חשבתי בכלל על להחליף ספק ...? זה מאוד קריטי ? אני לא יצליח לעבוד או להריץ משחקים ? תענו לי כי אני קצת מודאג !!! :(

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by guyw,

שלום, ראיתי קיטים באתרים בארה"ב למילוי טונרים למדפסות (באיזה 10 דולר) יש לי מדפסת HP LaserJet 1018, עם טונר דגם Q2612A. האם יש חנויות בארץ שאפשר לקנות רק את תוכן הטונר במקום לקנות טונר חדש ב200 שקלים ולמלא בעצמי? תודה מראש, גיא

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  4. למדפסת באיכות די גבוהה.. לא צריך משולבת... שתיהיה לה אפשרות להדפיס על דיסקים... באיכות די גבוהה.. (אני מדבר על מתקן כזה מיוחד שמכניסים בו את הדיסק המיוחד וזה מדפיס עליו..|)

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by dudidu08,

שלום לכולם קודם כל אם אני כותב את ההודעה במקום הלא נכון אני מתנצל פשוט לא מצאתי אשכול יותר מתאים לבעיה שלי אז ככה: יש לי מצלמה דיגיטלית CANON A80 ואני רוצה להעביר את התמונות שיש עליה למחשב... בעבר פשוט הייתי מחבר את הצלמה למחשב בעזרת כבל נתונים USB וישר היה קופץ לי חלון של כונן חיצוני והייתי מעביר את התמונות עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מחשב את המצלמה למחשב אני שומע את הצליל הזה של חומרה חדשה אבל שום חלון לא קופץ לי ושום הודעה על חומרה חדשה לא קופצת לי... ואין לי מושג איך אני מחבר אותה למחשב מה לא ניסיתי... ניסיתי לחבר בכמה יציאות USB של המחשב ולא עזר ניסיתי לחפש אולי צריך דרייברים אבל אין אף פעם גם לא השמתשתי בדרייברים למצלמה גם כשהצלחתי להתחבר איתה למחשב... מה עושים? תודה …

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  6. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש ברשותי עכבר של לוג'יטק השייך לסט MK250, החלפתי את הסט הקודם שלי זמנית מכיוון שהתקלקל. שמתי לב שבמשחקים כמו BF3 קשה לי לכוון למרחקים, זה זז בקפיצות ולא חלק... האם זה שייך לDPI הנמוך שיש לעכבר זה? (בסביבות 1000). והאם העכבר שהזמנתי יזוז טוב יותר מכיוון שיש לו 5700 DPI ? הדגם הוא G700 .

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by jitz,

לפני כשבוע הזמנתי את המחשב החדש שלי מפנדה,...: Bundle: AMD Athlon XP 1900 + MSI KT3 ULTRA-ARU + CORSAIR XMS256 MB 3000DDR MSI GeForce4 Ti4200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version CDRW: Liteon 32x12x40 Case: Chieftec Dragon AH-01SL Aluminum Case Silver Power Supply: Tsunami 350 Watt Thermal Take Volcano 7 Plus ALPS Floppy 1.44 אז ככה, את הכל הם יוכלו לספק.. ולא תהיה בעיה (ייקח עוד איזה שבוע עד שהלוח והכרטיס מסך יגיעו לארץ... אבל.. חפיף)... חוץ.. מהמארז (שיגיע אליהם עוד אחד כזה רק עוד איזה חודש, ואין מצב שאני מחכה חודש). אני מחפש מארז שיהיה כמה שיותר היי טקי/יפה/מקורר - אך בו זמנית ייכנס לי לספריה (מה שמגביל אותי לגובה של בערך 47 סנטימטר של המארז) - בגלל כל הסיבו…

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by xlSnaK,

אני צריך עכבר עד 200 ש"ח שיהיה בחדרה חנויות כמו אלוף מחשבים,באג,אלף אנד אלף וכו' תודה D:

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by ShayGTi,

המחשב שלי מחובר למסך 32 אינץ LCD איכותי, סרטים מדהימים, גם משחקים רואים יותר יפה מPS3.. עכשיו מסך כזה בלי גיימפד זה פשוט פשע. ראיתי שיש את הלוגי'טק RUMBLEPAD 2 אלחוטי, קראתי עליו כמה ביקורות ברשת מאוד התלהבו ממנו, יש פה מישהו שניסה אותו ויכול לתת פידבק? כמו כן האם יש לו כפתורי לחץ? ז'תומרת למשל שהR2 או L2 הם כמו דוושת גז וכו'? איזה עוד גיימפדים טובים יש בשוק? אני מעוניין רק באלחוטי...

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by Elrond,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספק חשמל (המתאם זרם) למדפסת HP 660? ??? נ.ב: בלי לבקש מ HP ייצור מיוחד

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  11. מעבד 3200 AMD BARTON ABIT NF7 MB768 DDR 400 GF4MX440 מודם 3 מאווררים במארז צורב CD הרדיסק 80 גיגה 1.44 פלופי ממממ האם יש עומס על הספק?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by below_z,

כרגע יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך מודם שמחובר למחשב. אני רוצה לחבר לאינטרנט גם את המחשב השני, אך בשיחה אם בזק הסתבר שהם רוצים סוג של התחייבות לשנתיים (דרך פריסת תשלומים שמתאפסים) עבור הראוטר, והייתי רוצה להימנע מזה. מכאן עולה השאלה האם יש דרך לעשות איזושהי רשת חוטית או משהו בסגנון ולהימנע מהצורך בראוטר? ואם לא אז איזה ראוטר מומלץ לקנות באופן עצמאי (אם בכלל)?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  13. בבקשה למישיש את זה ויכול לשלוח לי אול להביא לי איזה לינק

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by swisaman,

היי, ברצוני לקנות בקר משחק(כמו של XBOX),שמתי לב שKSP מוכרים שניים שניראים דיי זהים. http://www.speedlink.com/?p=2&cat=3132&pid=22714&paus=1 ואת זה : http://ksp.co.il/link.php?uin=9596 מה ההבדל ביניהם?שניהם נראים כמו בקרים רגילים לגמרי,כדאי ללכת על זה של SPEEDLINK?הוא זול יחסית למיקרוסופט... תודה.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by goodspeed,

יש לי את המקלדת הנ"ל (כחלק מסט - סדרה 1000 אם אני לא טועה אבל העכבר עובד תיקן, רק המקלדת בעייתית). הבעיה מתרחשת כשאר מחברים אותה למחשב השולחני (ויסטה +ga-p35-ds3l) : מידי כמה זמן המקלדת אינה מגיבה כלל, למעט מקש F lock. כאשר אני מחבר אותה למחשב נייד (אפילו ללא התקנת הדריבר מהדיסק המצורף) הכל עובד חלק. עוד יותר מוזר כשעכשיו גיליתי שכאשר המקלדת מחוברת למחשב השולחני דרך הפאנל הקדמי היא עובדת. כלומר הבעיה היא רק כאשר המקלט של המקלדת מחובר לפאנל האחורי בלוח האם... התקנתי דריברים עדכניים ללוח האם, לא נפתרה הבעייה... עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by rk666,

בתור עכבר, האם העכבר הנ"ל עובד כמו שצריך? האם הוא מדוייק? אין דיליי (אלחוטי)? יש אותו ב150 שקל ורציתי לדעת האם הוא שווה את המחיר שלו? לדף המוצר באתר של מיקרוסופט

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם אני מתכנן פרוייקט HTPC ואני רציתי לדעת מאיפה אני משיג בארץ כזה ספק כוח ??.... כי למארז שלי יימצא מקום רק משהו כזה הוא גם ככה צפוף סידי רום של ניד ד.קשיח של נייד עם מתאם ונאר מקום קטן לספק אז בבקשה עזרו לי עריכה: נ.ב הספק צריך להיות ATX

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  18. שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון. למנהלי הפו…

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by klips,

שלום יש לי מדפסת של HP J6413 אני מנסה להתחבר למדפסת דרך הwireless ואני לא מצליח דרך המחשב. יש לי ראוטר. יש אומרים שעדיין אין תמיכה של המדפסות האלה בווינדוס 7 אשמח על כל עזרה שתגיע

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  20. Started by DXT,

יש לי כרגע מארז ATX רגיל אבל מאד נוח (כזה שלא צריך ברגים בכלל . הספק בו הוא 300W. אני מתכנן לשדרג בקרוב ורציתי לדעת האם אני חייב לקנות ספק חדש עם יותר הספק? אני משדרג למשהו כזה: AMD AXP 1800+ לוח אם םמבוסס KT333 256MB PC2700 או PC3000 כרטיס מסך שיש לי עכשיו GF2PRO 64MB DDR הלוח אם יהיה כנראה MSI KT3 Ultra ARU או GA-7VRXP.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  21. מי שרואה זאת סימן שהוא יודע את התשובה אז שיכתו אתה בפורום ואם צריך גם כתובת אינטרנט

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  22. שלום, חלק מהמקשים במקלדת נ"ל עושים 2 פעולות לפעמים, למשל הקאפס לוק גם כותב +, או שלחיצה על אות אחת כותבת 2 אותיות, או ששינוי שפה (ALT+SHIFT) פותח את הדפדפן... איך מסדרים את זה? התקנתי את דיסק הדרייברים שבא איתה, מקשי קיצור הדרך והפייבוריטס עובדים כמו שצריך. פשוט בלתי אפשרי לכתוב איתה ככה. וזה מחובר ל USB. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by taschi,

לכל המומחים מה דעתכם על המקלדת+עכבר הזאת, מי שקנה אותה יספר איך היא...בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת האם מישהו מכיר חנות בארץ שניתן לקנות בה את העכבר MX400 של לוג'יטק. ניתן לראות פרטים שלו כאן: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2142,CONTENTID=11551 נראה עכבר מבטיח (אני לא גיימר או משהו כזה אז אני לא צריך יותר מזה למרות שאפילו זה קצת יותר מדי )

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by itay127,

איזה עכבר יותר טוב: LogiTech MX610 או LogiTech V450 שתייהם באותו מחיר (200 שקל)..

• 3 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.