עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by -JobNick-,

הצורבים נבדיל זה מזה במספר דברים שאחד מהם זה ההגנות שהם יודעים לצרוב, חלק יודעים יותר חלק פחות. השאלה שלי נגיד יש לי צורב שלא צורב איזושהי הגנה ואני בכל זאת רוצה לצרוב את הדיסק הרי אני יכול לעשות מהדיסק הזה אימג' (הגיד עם התוכנה WINISO) ואז אני אצרוב את זה מההרדיסק. אומנם דרך ארוכה יותר מאשר לצרוב ישר מהCDROM עצמו אבל בכל זאת יהיה לא דיסק צרוב של משחק/תוכנה שהיו מוגנים. או שאי אפשר לעשות ככה (אני מתכוון שאפילו עם אני אצרוב את הקובץ ISO שעשיתי זה עדיין ידפוק לי את הסדיסק ורק הצורב יוכל לקרוא אותו)?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by Ibrow-Now,

שיש להם מאווררים שקטים למעבדי AMD (שתומכים עד 2100+ ובטח בעתיד ייתמכו ביותר) עם עוצמה של 27 דציבילים..... מאווררים שקטים. מי היבואן שלהם... יהיה טוב להביא מאוורר עם עוצמת רעש נורמלית. (זה לא מאוורר לOC..... רק 3500 סיבובים, אבל עדיין....)

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  3. כן קראתי את זה באתר של Viahardware והינה הציטוט: UMAX, a company widely known for its scanner technology, has evidently decided that providing free drivers for product support is too much trouble. Attemping to download any drivers from the company leads to a page that informs the customer they must pay an $8.95 fee to have a program called VistaScan mailed to them. Once they have VistaScan, it will be possible (in most cases) to update their drivers. This is ridiculous. One of the things the Internet has done best is to give end-users of technology quick and easy access to a variety of tools, from drivers to user support. Charging for driver download not only has the pote…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  4. בארץ אבל בלי חלון

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  5. למצלמה יש יציאות וחיבורים רבים, זוהי מצלמת וידאו דיגיטלי שמקליטה או על D.V או על כרטיס זיכרון. אני מצליח להעביר בעזרת ה U.S.B רק את מה שנשמר על הכרטיס זיכרון איך אני מעביר גם מה שהוקלט על ה DV בעזרת ה U.S.B? תודה.

6. Started by Elrond,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספק חשמל (המתאם זרם) למדפסת HP 660? ??? נ.ב: בלי לבקש מ HP ייצור מיוחד

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  7. אני לא בטוח שזה "ה"דבר שציפינו לו אבל זה שווה בדיקה ללא ספק!! דרייברים חדשים ל-ATI Radeon 8500 יצאו!! הדרייברים אינם של ATI ומתאימים לסביבת win xp בלבד!! שווה בדיקה בהצלחה ובתקווה שדרייברים טובים יפורסמו על ידי ATI!! איל כתובת להורדת הדרייברים- rage3d או ב- windows update

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  8. יש ברשותי 2 מודולים של זיכרון של חברת קינג סטון מדגם KTS7001/256 בררתי באתר ושם רשום שזה זיכרון למחשבי סאן השאלה שלי מה מהירות הזיכרונות הנ"ל והאם הם מתאימים למחשבים אחרים בייתים ויש להם 100 פינים מכל צד של הזיכרון ומן הסתם הם ארוכים וגבוהים יותר מסתם זיכרון SDRAM ואל תגידו לי לברר באתר לא מצאתי שם יותר מידי מידע בנושא הנ"ל בתודה GOLANI

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by huber,

יום ראשון אני מתכוון לקנות מחשב חדש (טוב לא מחשב שלם אלא מעבד+לוח אם+זיכרון) ראיתי את הבנדל הזה ורציתי לדעת אם יש באותו טווח מחיר משהו משתלם יותר?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  10. Started by nutty,

אחרי שקראתי את הכתבה על כרטיסי מסך (חלק נרחב לפחות) גיליתי שעל פי הנתונים הטכניים: הradeon 8500 זהה ל-geforce 4 ti-4400, וש-radeon 8500LE יותר טוב מgeforce 4 ti-4200. בנוסף אמרתם כי לא היה חידוש טכנולוגי בגי'פורס 4 ו-nvidia אפילו בפיגור לעומת ATI מבחינה טכנולוגית. לפי זה ניתן להבין כי עדיף לקנות radeon 8500\8500LE!!!

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  11. יש לי במחשב נישא את תכונת ה- bluetooth ורציתי לדעת האם ניתן לחבר לזה אוזניה/אוזניות כמו שיש לטלפונים סלולרים עם אותה הטכנולוגיה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by mrsph666,

שלום, לאחרונה החלטתי לרכוש את העכבר הבא: Logitech MX 518. ברגע זה, ברשותי העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0, ואינני משתמש במשטח כלשהו לעכבר. שמעתי שיש איזו חברה דנית שמצטיינת במשטחיה המעולים, האם כדאי להשקיע במשטח בכלל? בלעדיו נח לי, אבל האם זה בסדר לעכבר? האם היעדר ממשטח מזיק לעינית האופטית שלו? אשמח לראות תגובות, תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום הנה מספק תמונות של המארז שלי. הבעיה היא כמו שאתם רואים היא שיש מלא חוטים ולמרות שאני מנסה לקבץ אותם ולהסתיק אותם זה לא עוזר. בסביבת הלוח אם אין כמעט אבל בשאר המארז יש הרבה (חלק גדול מהם הוא של המאווררים (שיש הרבה במארז שלי) יש מה לעשות? יש למישהו איזה שיטה שבעזרתה הוא הצליח להגיע לתוצאות יותר טובות או שאין מה לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by DeadByDawn,

אוקי,אני הרי מעביר קבצים מהפלא' למחשב ולהפך. עכשיו אני משתמש בתוכה המובנית בXP...מה שמעצבן זה...שהיא לא יודעת להעביר מספר קבצים במכה. אני יכול לסמן 1000..אבל כל פעם היא תשלח אחד,ואז תחכה שאני שוב אלחץ (גם שאני שולח למחשב וגם ממנה לפלא') מישהו מכיר תוכנה יותר נחמדה????????????

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by brighi,

שלום, אז אחרי שנפלתי עם 2 ג'ויסטיקים, אני מעוניין לקנות משהו איכותי. בעקרון הוא ישמש לFIFA ואולי כמה משחקי פעולה כמו SPLINTER CELL. עכשיו הייתי רוצה שהוא יהיה כמו הג'ויסטיקים של פלייסטיישן 3, שאין צורך בבטריות והן נטענות דרך הUSB. אני מתכנן להביא את הג'ויסטיקים דרך EBAY, ככה שהסכום המירבי הוא 60$. אז מה ההמלצות שלכם?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  16. Started by bambut10,

אני מחפש רמקולים טובים בשביל סרטים ושירים ככה שאני אשמע טוב בלי קטיעות ופיצוצים כאלה. אין לי טווח מחירים אני פשוט מחפש רמקולים זולים שעושים את העבודה כמו שצריך. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by MATMON,

אשמח להמלצה למקלדת גיימינג עם עברית בתקציב של 350 ש"ח

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  18. Started by moranhoresh,

אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר שחור לבן ללא פקס, סורק וכד'. אני מתלבט בין 2 דגמים: 1. Brother HL-2270DW 2. SAMSUNG ML-2851ND אשמח לשמוע דעתכם.

19. Started by parker,

לאחרונה הספק שלי נשרף ולקח איתו את הכרטיס מסך, למרות שהוא היה ספק שנחשב לאמין (ספק HEC שבא עם המארז של compucase) אז עכשיו אני מחפש ספק טוב של בערך 400w ב300 שקל פלוס מינוס. כל תרומה למאמץ המלחמתי תתקבל בברכה p:

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by dennis14,

1) איזה ספק כוח יותר טוב ולמה מתוך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 2) איזה ספק כוח יותר טוב ולמה מתוך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 http://www.coolermaster.co.il/product_info.php?products_id=182&osCsid=feca1a870f6644d17f63c924af27fc3e

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by Buffer,

שלום לכולם, אני מחפש עכבר למחשב הנייד שלי, מעדיף לא את העכברים הקטנים האלה. צריך להיות אלחוטי, עם מקלט קטן יחסית(לא הענקיים האלה של MS) צריך להחזיק הרבה זמן ללא טעינה. אני כנראה אקנה ב-Ebay אז תקציב על 40$

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by huan,

אהלן אנשים אני מחפש עכבר+מקלדת אלחוטיים(לא חובה סט) מרחק עבודה של 6 מטר, תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  23. תודה

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  24. MX Revolution של לוגיטק או G7 Laser של לוגיטק מתלבט לגבי כדאיות שניהם בעלי נוחות אשמח לקבל חוות דעת מבעלי ניסיון

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by בזיק2,

אני שוקל לקנות אחת משתי המדפסות הבאות: Xerox Phaser 3140 או Samsung ML1915 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743096 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746950 לייזר - כי אני מדפיס כ15 דפים בשבוע, ומדפסת דיו לא משתלמת אחת מהשתיים לעיל - כי יש להן מגירה לדפים (חשוב לי) איך הן? ראויות לקניה ויעמדו במשימה? האם אחת עדיפה על השניה, ואם כן איזו ובמה היא עדיפה?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים