עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, כמה זמן העכבר מחזיק אצלכם בין טעינות בממוצע? כלומר, באיזו תכיפות\תדירות\מה אורך הזמן הממוצע שאתם עושים שימוש בעכבר וכמה ימים הוא מחזיק בין טעינות? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  2. שלום. אני מעוניין לקנות את הקונסולה PlayStation 2 ומעוניים לדעת האם כל המשחקים עבור קונסולה זאת משווקים במדיה של DVD או שעדיין יש משחקים שמשווקים על מדיה של CDROM ? אשמח לקבל פרטים על הנושא תודה.

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  3. מעבד 3200 AMD BARTON ABIT NF7 MB768 DDR 400 GF4MX440 מודם 3 מאווררים במארז צורב CD הרדיסק 80 גיגה 1.44 פלופי ממממ האם יש עומס על הספק?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  4. האם הסטיקים האנלוגים מסתובבים ב 360 מעלות בצורה עגולה בדומה לשלט של SP2/3 או בצורה מרובעת? בחנויות רשום 360 מעלות אבל תגובה ב ZAP של אחד המשתמשים נאמר שזה זז בצורה מרובעת. מה מבין השניים הוא הנכון (מבקש תשובה רק ממי שיודע ב 100%) תודה וכן אני יודע שקיים גיים פאד של XBOX360 - אני לא מעוניין בו (מעדיף צורה של סוני פלייסטשיין)

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  5. בבקשה למישיש את זה ויכול לשלוח לי אול להביא לי איזה לינק

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  6. אם למשהו יש מושג איפה למצוא דריבר (fusion 878A) יש לי דריבר אבל הוא ממש ישן ולא מתאים ל-win xp

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  7. שלום רב אני מחפש הגה לחיבר לPC שיעבוד עם המשחקים החדשים כגון: GRID NFS החדשים יש לי כרגע הגה של TRUST שרכשתי ב150 שקלים והוא עובד רק עם NFS גרסאות ישנות כל כך ישנות שהפג'ו 206 היא מכונית מירוץ שם תקציב עד 350 שקלים אם מישהו מכיר דגם מסויים שיש לו נסיון טוב איתו אשמח לדעת על הדגם (שמעתי שלוג'יטקים טובים ) תודה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by udif,

הרכבתי לפני שבוע מחשב חדש במארז 6A19 ושמתי לב שאין לו רמקול פנימי (המעאפן הקטן שיודע רק לצפצף). מיד תלשתי רמקול כזה ממארז ענתיקה שהיה לי בצד והרכבתי בפנים. למזלי המגנט של הרמקול נתפס חזק במארז, אז לא טרחתי להדביק אותו בכלל. מה המצב במארזים אחרים היום? האם גם הם מגיעים ללא רמקול? אני מוצא את הרמקול מאד שימושי בזמן boot.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by DXT,

יש לי כרגע מארז ATX רגיל אבל מאד נוח (כזה שלא צריך ברגים בכלל . הספק בו הוא 300W. אני מתכנן לשדרג בקרוב ורציתי לדעת האם אני חייב לקנות ספק חדש עם יותר הספק? אני משדרג למשהו כזה: AMD AXP 1800+ לוח אם םמבוסס KT333 256MB PC2700 או PC3000 כרטיס מסך שיש לי עכשיו GF2PRO 64MB DDR הלוח אם יהיה כנראה MSI KT3 Ultra ARU או GA-7VRXP.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by Rom1993,

CPU - Intel Core i7 6700K @ 4.00GHz Skylake 14nm Technology RAM - 8,00GB Single-Channel DDR3 @ 797MHz (9-9-9-28) Motherboard - ASUSTeK COMPUTER INC. H110M-K D3 (LGA1151) Graphics - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960 (MSI) Storage - 20MB PS3109S9 (SATA) 931GB Seagate ST1000DM003-1SB10C (SATA ) Optical Drives - TSSTcorp CDDVDW SH-224DB Audio - Realtek High Definition Audio

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  11. אני לא מצליח להבין מה הבעיה שלו... הלד(נורה) לא נדלק קבוע... אני משחק עם הסוללות והיא נדלקת ונכבת כל שניה... עכשיו אתם בטח אומרים זה בטוח מגעים.אז זהו שאני לא חושב... לא יודע מה לעשות... עכבר טוב חבל לי עליו... אשמח להצעות

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  12. איך המקלדת הספציפית למשחקים כבדים (פעולה)? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2148 ובכלל איך הביצועים (זמני תגובה וכו') של מקלדות אלחוטיות? יש מבצע בבאג רק היום ומחר מחיר לאחר הנחה = 723 ש"ח. בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by taschi,

לכל המומחים מה דעתכם על המקלדת+עכבר הזאת, מי שקנה אותה יספר איך היא...בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by yuvyuv,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1006517811&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  15. האם למישהו יש המצלמה על משהו טוב של HP או BROTHER ? אני רואה שהמבחר לא מזהיר אבל האם למישהו יש קצת מידע על אחזקה של מדפסות כאלה ועלויות של טונרים בהמשך ?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by shloosh,

ואני מתכוון ל-oem

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  17. אהלן, חבר'ה . מחפש אוזניות, וצריך את העזרה שלכם. המטרה העיקרית היא לגיימינג, אבל גם כדי שאני אוכל להשתמש בהן למוסיקה לדוגמא. הן צריכות להיות בעלות מיקרופון ונוחות ברמה סבירה (אין לי אוזניים גדולות כ"כ, אבל האוזניות הנוכחיות שלי נורא לוחצות ומציקות לאורך זמן). בגלל שאני לא רוצה לעבור את טווח ה-300 ש"ח כי אני לא משחק יותר מדי, אני רוצה ללכת על הSteelSeries Siberia V2, אבל יש לי כמה שאלות לגביהן: אני משתמש בכרטיס קול חיצוני, אז כמה דברים : א' - האוזניות הנוכחיות שלי תפקדו ככרטיס הקול של עצמן. זאת אומרת שחיברתי ל-USB ומיד הן עבדו בלי קשר לכרטיס קול של המחשב. האם גם בסבריה זה אותו הדבר? ב' - איזה חיבור יש להן? במידה ולא USB, האם תהיה לי אפשרות להשתמש במתאם PL קטן לגדול (ל…

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by kob27,

אני מתנצל, אני השתמשתי במילה "סקירה" אך התכוונתי לכל מה ש HWZONE מפרסמים באתר ומודיעים על מוצרים חדשים, הטעות היא שלי ואני מתנצל על כך! סליחה אם פגעתי במישהו.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  19. Started by giliboy,

תגידו אך הגיפורס 4 של חברת ABIT? 1685 זה מחיר טוב בשביל גיפורס 4 TI4400 לא?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  20. Started by udicol,

לאחרונה החל המאוור של הצ'פסט של לוח האם - Gigabyte vtxe לעשות רעש .הסרתי את המאוורר . אשמח לקבל חוות דעת . אני חוזר ואומר : מדובר על המאוורר של הצ'פסט .

21. Started by ras81,

שלום הנה מספק תמונות של המארז שלי. הבעיה היא כמו שאתם רואים היא שיש מלא חוטים ולמרות שאני מנסה לקבץ אותם ולהסתיק אותם זה לא עוזר. בסביבת הלוח אם אין כמעט אבל בשאר המארז יש הרבה (חלק גדול מהם הוא של המאווררים (שיש הרבה במארז שלי) יש מה לעשות? יש למישהו איזה שיטה שבעזרתה הוא הצליח להגיע לתוצאות יותר טובות או שאין מה לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by hichcock,

http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=1732&option=com_virtuemart&Itemid=1 מה דעתכם? שווה את הכסף? איך זה מתחבר למחשב? חשוב מאוד.... לא מצאתי שום דבר כתוב בנושא.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  23. לי חשובה בעיקר האמינות והחסכון בהוצאות בשותף. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746950 http://www.office.xerox.com/printers/laser-printers/phaser-3140/enza.html

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by Black_Devil,

אני מחפש מקלדת טובה בתקציב של עד 300 שקל... בלי לחרוג יותר מדי. עדיפות לאלחוטי. ועכבר בתקציב של עד 500 שקל, רצוי אלחוטי עם מטען. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  25. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש ברשותי עכבר של לוג'יטק השייך לסט MK250, החלפתי את הסט הקודם שלי זמנית מכיוון שהתקלקל. שמתי לב שבמשחקים כמו BF3 קשה לי לכוון למרחקים, זה זז בקפיצות ולא חלק... האם זה שייך לDPI הנמוך שיש לעכבר זה? (בסביבות 1000). והאם העכבר שהזמנתי יזוז טוב יותר מכיוון שיש לו 5700 DPI ? הדגם הוא G700 .

• 3 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים