ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לנו מדפסת Lexmark X5495 ואני רוצה לחבר אותה לרשת ולתקוע אותה בחור ולא לידי האם זה אפשרי... כי אני לא ראיתי אצלה מקום לחיבור או שיש איזה כונברטר מ-USB לרשת...?
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
1.מה זה הקפיצת מחירים העצבנית הזאת לזכרונות 2.מה דעתכם על הלוח epox 8kha? 3.מה דעתכם על הלוח msi kt266 pro? 4.מי לוח יותר טוב למחשב למשחקים ללא צורך ברכיבים מובנים וללא צורך ביכולות המהרה ?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
נו אז כמה אתה תשקיא 700 או 100 או יותר או בכלל לא תקנה מארז חדש?? ;D
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
האים כן כמה הוא עולה? כי מתי שהייתי באופיס דיפו היה שם רק גוסטיק חוטי למחשב..[br]פורסם בתאריך: 2.06.2007 בשעה 13:19:42 אני מתכוון שאים יש דבר כזה גוסטיק אלחוטי למחשב של x-box360
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
-
שוב!! הגיעו דרייברים חדשים דישים דישים ממש חדשים... טריים מהתנור ממש חמים בהההה אני עדיין מוריד אותם... האם לזה חיכינו??? הפתרון המושלם ב- 14mb? אני מוריד עכשיו מכאן זה מאתר הבית של ATI תהנו... ותכתבו דעתכם... punani בשבילך
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
יש לי סלרון 500 ורציתי לשדרג לסלרון 900 ורציתי לשאול אם הלוח אם שלי יתאים יש לי לוח אם VIA CA64-BC זה חשוב לי מאוד בתודה מיאיר נ.ב מצורפת תמונה שבטוח תעזור היא מקווצת בזיפ.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, ראיתי ברשימת ה"מפרטים הממומלצים" שכמעט בכל מפרט שהוא לא דל תקציב, כלול ספק כוח ומארז. למשל במפרט למשחקים ב 5000 ש"ח בלי מסך, מומלץ ספק כוח של אנרמקס- Enermax 420W - EG425P-VE FMA שמחירו 450 ש"ח ועוד מארז שעולה 280 ש"ח. האם יש כזאת חשיבות לספק כוח ומארז שכדאי להוציא עליהם 730 ש"ח???? למה לא לקנות מארז "פשוט" עם ספק ב 300 ש"ח ולהשקיע ברכיבים אחרים? אשמח לתשובה, עמרי.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה למחשב של Logitech And MOMO והמקום היחיד שמצאתי בינתיים זה פאנדס והם אמרו שהם כבר לא מייבאים אותו לארץ אז רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו... תודה כפרה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מצלמת אינטרנט של Silver Line עושה לי בעיות כאשר אני מנסה לצפות בעזרת תוכנה הניתנת עם המצלמה "Video Impression 1.6" היא כותבת לי את השגיאה הבאה: "Cannot connect to video capture device" ונפתח לי בלון שגיאה שאומר שאין די רוחב פס וכו'..המצלמה צריכה 60% והיא מחוברת למפצל usb ל-4 יציאות,העכבר מחובר לשם,המדפסת(כבויה),והמצלמה עצמה.. במחשב עצמו יש לי רק 2 יציאות usb, לאחת מהן מחובר המודם ולשניה המפצל. עזרה לתפעול המצלמה תתקבל בברכה..(=
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על מארז הבא :Chieftec Mesh Medi-Tower Black / Black / Silver (No PSU) אני צריך לדעת האם הוא טוב בקירור ושקט מספיק למפרט הבא : מעבד : אינטל D930 (החלק החשוב שאמרו שצריך עוד קירור בשבילו) לוח אם : של גיגהביט אני לא יודע בדיוק את הדגם משהו GI9... זיכרון : DDR II 256 מ"ב 533 מג"ץ כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600GS חוץ מזה אני רוצה שתתנו לי מידע על המארז אם הוא טוב בכלליות אם כדאי לקחת אותו או אם כדאי לקחת משהו אחר וגם אני רוצה לדעת איזה מאווררים יש לו והאם הם מספקים מספיק קירור בשביל המעבד פנטיום D930 כי תמיד שאומרים מתי שקונים מעבדי אינטל צריך עוד קירור כי אין להם מספיק קירור ואני רוצה להיות בטוח שיש למארז הזה מספיק קירור אז בבקשה תגידו לי אם יש לו מספיק קי…
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות את הקונסולה PlayStation 2 ומעוניים לדעת האם כל המשחקים עבור קונסולה זאת משווקים במדיה של DVD או שעדיין יש משחקים שמשווקים על מדיה של CDROM ? אשמח לקבל פרטים על הנושא תודה.
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את 3 האתיופים הראשונים שלי, מדגם ה "Field Worker" (אני מת על גאדג'טים..... ) היצרן ממנו קניתי את המוצר לא סיפק דוקומנטציה או אפילו מדריך בסיסי בנוגע להתקנתם. חיפשתי באינטנרט, ומצאתי את המדריך הבא - http://users.kymp.net/feuer/nigger_user_manual.txt אי אפשר שלא לשים לב שהמדריך די מיושן, ואף מתייחס לניגרים אמיתיים - לא יהודים כמו שרכשתי. מכיוון שברשותי 3 יחידות מסוג "Field Worker", עקבתי אחרי עצת המדריך לחברם בחיבור סריאלי. שמתי לב שהחיבור הסריאלי החדש גרם להם למעוד רבות, יצר בילבול, איטיות וירידה בתפוקה - לפני חיבורם הם היו משיגים ציון 311 ב 3DMark ללא מאמץ. האם עליי לתת להם להסתגל לחיבור החדש, או להחזירם למצב StandAlone? שמעתי גם על Overclocking - האם…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1) איזה ספק כוח יותר טוב ולמה מתוך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 2) איזה ספק כוח יותר טוב ולמה מתוך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 http://www.coolermaster.co.il/product_info.php?products_id=182&osCsid=feca1a870f6644d17f63c924af27fc3e
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר(שחור לבן) או הזרקת דיו בתקציב של 300-400 השימוש במדפסת הוא בעיקר להדפסת מודעות ומסמכים מWORD . רצוי מדפסת לייזר זולה עם טונר זול. תודה.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
בבקשה למישיש את זה ויכול לשלוח לי אול להביא לי איזה לינק
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בדקתי כמה עולה כבל לפלאפון שלי, אמרו לי בסביבות ה 250 שקל אני גם מחליף כל הזמן פלאפונים והחלטתי שיותר עדיף אם אני יקנה פשוט מתאם לאינפרה אדום.. ככה זה יצא יותר אפקטיבי ושימושי... עכשיו, אני מאוד מפחד בעניין של מוצרי USB כי הזיכרון דיסק און קיי האחרון שהכנסתי שרף לי את הלוח.. אחרי 3 חודשים שעבד מצויין אז ככה שאם אני הולך עכשיו על משהו אני רוצה ללכת על משהו איכותי ואמין שהסבירות שיעשה לי נזק כזה או אחר נמוך עד מאוד מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום טוב, אז ככה, אבא שלי מחר טס לחו"ל, אז ביקשתי ממנו שיקנה לי שם כמה דברים, ואחד הדברים שביקשתי ממנו הוא עכבר. טוב בכל מקרה, אני מתלבט בין 3 עברים ה MX 510, הרייזורבאק וה MX 518 החדש. בקשר ל MX 510 אני יודע הרבה, ודיי יודע מה הוא שווה, אבל הקשר לשניים האחרים אני לא ממש יודע, ולא יודע מה הם ביחס אליו, ואיך הם ביחס של מחיר לביצועים... אז בבקשה תמליצו לי על העכבר הטוב מבין ה3 האפשריות שציינתי פה...ואני גם אשמח אם תציינו מכירים מוערכים שלהם...ואני רוצה להבהיר שזה יקנה בחו"ל... :-* תודה.
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אחד מהשימושים העיקריים במחשב שלי הוא צפייה בתכנים שונים (סרטים ותוכניות) באמצעות הטלוויזיה שמחוברת ליציאת כרטיס המסך במחשב. במהלך הצפייה קיים צורך לעצור ולהפעיל מחדש, להעביר אחורה וקדימה מבלי לקום למחשב, אבל לצערי, כיום אין בידי את היכולת הזאת. האם קיים שלט למחשב שמיועד לבצע את הפעולות הנ"ל? אגב, האם צריך לעבוד עם תוכנות מדיה ספציפיות בשילוב השלט? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חשבתי על המארז הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6274 למחשב חדש ואני צריך דעות לגביו: הוא מספיק גדול? k8n nf4 ultra יכנס? הוא מאוורר מספיק? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות עכבר למשחקים לפי הביקורות אני אולי יקנה את ה-intellmouse explorer 3.0 אני יודע שיש גם גירסא 4, מה עדיף? ומאיפה אפשר לקנות כי חיפשתי הרבה ולא מצאתי...
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
האם למישהו יש המצלמה על משהו טוב של HP או BROTHER ? אני רואה שהמבחר לא מזהיר אבל האם למישהו יש קצת מידע על אחזקה של מדפסות כאלה ועלויות של טונרים בהמשך ?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איזה עכבר יותר טוב: LogiTech MX610 או LogiTech V450 שתייהם באותו מחיר (200 שקל)..
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי את המארז soprano של טרמלטק ואני רוצה לקנות בקר של מאווררים עכשיו יש את הבעיה למארזים עם דלתות שאחרי שמתקינים בקר עם כפתורים גדולים אז הדלת של המארז לא נסגרת וזאת תיהיה בעיה עכשיו אני רוצה לדעת אם יש מספיק מרווח בין הדלת לכונן ככה שהיא תוכל להיסגר כמו שצריך? תודה
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-