עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yoni_h,

לאור המבצע באמזון אני שוקל לקנות את העכבר הזה למטרת גיימינג ושימוש כללי. האם יש לו בעיות נפוצות? האמת שלא חשוב לי שהעכבר יהיה אלחוטי, אז האם בטווח המחירים הזה כדאי לקנות עכבר חוטי טוב יותר? האם המחיר היקר הוא בגלל האופציה האלחוטית?

• 62 תגובות
    • 12.3k צפיות
  2. Started by GeForce,

קניתי כבל Parallel to USB למדפסת. המחשב מזהה את הכבל אבל כאשר אני שולח מסמך להדפסה הוא רושם לי שיש שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  3. אני מבקש המלצה למדפסת הזרקת דיו הכוללת סורק ופקס. אבקש המלצות למדפסות אמינות עם מחיר דיו לעמוד הכי נמוך. מאד אשמח אם המדפסת כוללת חיבור wifi, אך לא חובה. כמו"כ מאד אשמח אם קיימת מגירה עבור הדפים, כך שלא אצטרך לפתוח אותה כל פעם בשביל הדפסה. בנוסף, אשמח אם המדפסת תפסת כמה שפחות מקום מבחינת אורך ורוחב (הגובה פחות משעותי עבורי). יש לי כעת מחסנית של דיו צבעוני של HP מספר 57, כך שאם ההמלצה כוללת מדפסת מקבלת דיו זה הרי זה משובח. תודה מראש על עזרה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by ithamar21,

שבת שלום! אז ככה אני מעוניין לרכוש עכבר גיימינג חדש אלחוטי או חוטי לא משנה לי העיקר שהיה טוב למשחקים בעיקר משחקים כמו BF3 וכדומה. חשבתי על המוצר הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12367 מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. תציעו לי עכבר אלחוטי של לוגיטק יותר טוב מה MX1000 שלא מספיק להתקלקל לי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by marvje,

מצלמת 1.3MP עם 8MB, בקיצר הנה מפרט: חיישן CMOS (1.3 Mega Pixel)המאפשר צילום תמונות ברזולוציות של עד 1280x1024. מצורף כרטיס זיכרון SmartMedia בנפח 8 MB המאפשר שמירה של עד 133 תמונות ברזולוציות 640x480 או 25 תמונות ברזולוציה של 1280x1024. (מספר רב יותר של תמונות או זמן ארוך יותר של וידאו יתאפשר ע´´י שימוש בכרטסי הרחבה). חריץ הרחבה לשימוש בכרטיסי SmartMedia בנפחים של עד 128MB (כרטיס 8MB כלול במצלמה). שימוש כמצלמת אינטרנט איכותית. פלאש מובנה להפעלה אוטומאטית או נגד עיניים אדומות. אפשרות לקביעת איכות התמונה : FINE 1280 x 960. LOW 640 x 480. צילום עצמי באיכות גבוהה או נמוכה. אופציית White Balance לשיפור איכות הצבעים. יציאת TV Out לחיבור המצלמה למכשיר טלוויזיה. העבר…

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by arikez,

קניתי אל-פסק ADVICE 700 עם חיבור COM למחשב אך אין לי יציאות COM בלוח (ABIT AW8) האם ניתן לחבר אותו איכשהו? אם לא איזה אל-פסק קיים עם חיבור USB?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  8. Started by lpp.phpme,

יש לי כרטיס זכרון שהשתמשתי בו בעבר בשביל להתקין על הנטבוק שלי ווינדוס 7. הבעיה כרגע היא שכאשר הוא מפורמט מופיעה לי הודעה bootmgr is missing האם יש אפשרות לבטל את ההודעה הזו. ניסתי לפרמט אותו אבל לא הצלחתי, עדיין מופיעה לי הבעיה הזו.

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  9. קודם כל... הוא נחשב חומרה אחרת נכון ? anandtech לקחו לסיבוב כרטיס החדש ועשו בדיקת ביצועים במישחק Ghost Recon .. התוצאות לא היו משהו.. בכל המיקרים ה FPS היה גבוה יותר ללא הכרטיס, ליפעמים אפילו בהפרש גבוה מאוד . **עדיין לא קראתי את כלל הביקורת אני חושב על סיבה שביגלל זה ככה... הרי ידוע שאי אפשר להפעיל את ההגדרות המקסימליות ללא הכרטיס ... אולי ללא הכרטיס הם היו על הגדרות רגילות ועם הכרטיס הם היו על ההגדרות המלאות של הפיזיקה ...?!? http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2751&p=4

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Nevo,

העכבר הזה: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=35208 או העכבר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=150484 או בכלל זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=29497 שימושים: גלישה באינטרנט, כתיבה באינטרנט. והאם העכברים מתאימים ללינוקס? אני לא גיימר > היה אפשר להבין את זה במשפט קודם לכן שכתבתי שיש לי לינוקס.

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by r1plet,

שלום, לפני מספר ימים רכשתי את הDEATHADDER 3.5G של RAZER והעכבר הוא פשוט תענוג. מה שכן, אני שחקן שרגיל לשחק בלי פד לעכבר, על השולחן העץ שלי שיש לו טקסטורה כמעט חלקה לגמרי ואני בטוח ב100% שהTRACKING מדוייק והכול קשיח. רגלי הטפלון של העכבר כל-כך חלקות שתזוזת עכבר כזו עוד לא הכרתי, ואני לא רוצה לאבד את זה. האם באמת נחוץ לרכוש פד לעכבר כדי לשמור על רגליות הטפלון, או שהן לא באמת נשחקות על משטח קשיח בצורה שתגרום לי לשים לב?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Logitech Cordless Desktop Wave http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 315 ש"ח עם חמש שנים אחריות בIQPC מקווה שזה יהיה הנסיון האחרון עם אלחוטי מוצלח ולא מה שהיה עד עכשיו! האם הסט מומלץ יש הצעות אחרות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הדור השלישי לממשק הייעודי מבית אינטל מציע קצבי שיא וגם ידידותיות למשתמשים לשם שינוי, תודות לאימוץ המחבר הפיזי של ה-USB Type C החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-thunderbolt-3-%d7%94%d7%95%d7%a4%d7%9a-%d7%9c-usb-%d7%a2%d7%9c-%d7%a1/

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by maxwell10,

מחפש מקלדת עם חיבור USB ועם כניסת USB שאוכל לחבר בה DOK מעדיף מקלדת עם שוליים צרים ככל האפשר ולא כמו המקלדות הענקיות של microsoft שתופסות חצי מהשולחן. משהו בגודל הזה: http://angelo.mandato.com/wp-content/uploads/2008/02/dell-multimedia-keyboard.jpg ועדיף זול ככל האפשר תודה[br]פורסם בתאריך: 5.07.2010 בשעה 14:48:40 עזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ghosthunter,

http://www.thermaltake.com/xasercase/kandalf/bws/va9000bws.htm לא הייתי מתנגד לאחד כזה. משהו שנראה לא נוח בו זה שיש 2 דלתות מקדימה במקום 1, אבל הגודל ומס הכוננן שיכולים להכניס מפצה על זה.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  16. מדובר בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוגיטק דגם דסקטופ הוראות ההתקנה וההפעלה פשוטות ואכן המקלדת עובדת אבל העכבר לא. לפעמים נראה שהעכבר מזוהה על ערוץ 1 או 2 אבל ללא הופעת סמן כלשהו. אבל יתכן שמדובר בזיהוי משני של המקלדת משום מה הסוללות חדשות כמובן. סוג חיבור PS2 לשניהם מערכת הפעלה W2K אנייבל לוח אם 7VRXP נוסה עם ביטול התקני USB (בביוס) וללא ביטול. אין הבדל בתגובה. נראה שהלוח לא מזהה עכבר PS2 ולכן גם אין זיהוי במקרה הזה השאלה היא האם יש היכן שהוא בהגדרות הביוס התיחסות ל PS2 . אני לא מצאתי כלום כולל עם CTRL F1 נבדקו גם דריברים והתנגשויות כסיבה לבעיה. כל רעיון רציני יתקבל בברכה מסתבר שההמלצה של לוגיטק לא להשתמש ב USB אינה תקפה במקרה הזה. לאחר סידרת נסיונות ע"פ ההמלצות התמיכה…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by tzatza,

יש לי את המדפסת ללא כבלים לאל כלום רק חשמל לקחתי כבל USB עם צד אחד וכבל עם הראש הקטן כמו שיש במדפסות אחרות (לקחתי מהמדפסת הקודמת של HP ) וכו' חיברתי את המדפסת אך אני לא מצליח להתקין אותה, הורדתי דרייברים מהחברה וזה רושם ש לא יכול לההשלים בגלל ה printer spooler is stopped גם שאני עושה חומרה חדשה מקובץ זה רושם שלא יכול להשלים כי RCP לא עובד משהו אולי אני צריך USB רגיל ? יש בתוך המדפסת עוד חיבור כזה או שזה למצלמה בקיצור.. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. מקלדת ועכבר Microsoft, Wireless Laser Desktop 6000 V3 http://www.officedepot.co.il/catalog...124301&pr=&N=2 פה זה הפרטים שלו, מזמן רציתי לקנות אותו, אתם ממליצים? העכבר נראה נוח וכך גם המקלדת. השימושים שלי זה גלישה באינטרנט ומשחקים[לא כבדים, פעם בשבוע ככה יריות או MMORPG] מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  19. Started by CliCK,

אני צריך המלצה לקניית סורק בסביבות ה-300 ש"ח לחבר שלי. אנא ענו לי מהר כי הוא רוצה לקנות את הסורק היום בערב. תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by mrBezos,

היי, לא מצאתי טופס לבקשת המלצה אז אני פשוט אנסה לכתוב כמה שיותר ברור: יש לי כרגע את Logitech mx1100 (אל חוטי), הסיבה שאני מחליף אותו היא שיש לי אותו כבר כמה שנים (4) והוא עושה בעיות, לפעמים Double clicks ונגמרת לו הסוללה נורא מהר (כשהוא היה חדש הוא היה מחזיק חודשים ללא החלפת סוללות). אני מחפש עכבר במבנה של העכבר שכרגע יש לי (זו עדיפות). תקציב: עד 60$ או ב250 ש"ח (היחס ביניהם לא מדויק, אני יודע) מקום קניה: לא משנה לי אם בישראל או בחו"ל כל עוד המוצר טוב והמחיר כולל המשלוח לא חורגים מהתקציב. - עדיפות לעכבר אל חוטי. - עדיפות לצורה / מבנה כמו של הMX1100 או הg9x (שניהם logi). - עדיפות לאחיזה מלאה. מטרת העכבר: גיימינג - FPS, RPG וכדומה אני סומך עליכם שתמליצו לי על עכבר טוב. …

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by VBMaster,

האם אתם מכירים מכשיר שמקבל אות מכרטיס המסך על רזולוציה גבוהה יותר, לדוגמא 2560X1024 ושהוא יחלק את הרזולוציה הזו לשני מסכים שונים, מה זאת אומרת? המסך הראשון יקבל (על גבי ציר ה-X) את הנקודות בין 0-1280, והמסך השני: 1281-2560. בעיקרון אני מעוניין לעשות Dual Monitor אך רק עם כרטיס מסך אחד (אני כרגע עובד עם שניים אך במחשב החדש אני קונה אין אפשרות להוסיף כרטיס נוסף) תודה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  22. שלום .. יש לי תמכונה המשולבת שמצויינת בכותרת - התקנתי את הדרייברים המטורפים שלה (לוקח הרבה זמן להתקין אותם והם 700 מגה ) לבעיה... אחרי שאני מתקין את הדרייברים המכונה עובדת נפלא.. עד שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש... אז כל פעם שאני מנסה להשתמש במכונה המחשב אומר שהמכונה לא מחוברת ויש לבדוק את החיבורים - והיא מחוברת היטב ודולקת! ... אז התקנתי את הדרייברים שוב מחדש (לאחר הסרה כמובן) ועוד פעם המכונה עובדת נפלא עד כיבוי של המחשב ושוב אחרי הפעלה מחדש היא לא עובדת! מישהו נתקל בבעיה מסוג כזה? תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by gromeck,

שלו לכולם, אני מעונין לדעת, מהן החברות שכדאי להתקרב אליהן בתחום הארגונומי של העכברים, לזוית אחיזה אנכית של היד. ואילו דגמים כדאי? תודה אני

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by ofer40,

היי אני מנסה למצוא בארץ את המקלדת הקומפקטית של לוג'יטק מדגם K340 ואני לא מוצא אותה בשום אתר. האם אפשר כבר להשיג בארץ את המקלדת הזאת? אני צריך מקלדת לא גדולה והיא המקלדת היחידה שעונה על הדרישות שלי. יש יותר קטנות כמו ה ARC של מיקרוסופט אבל יותר מידי קטנה בשבילי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Yap,

אם יש לי שני סוגי זיכרונות בנפחים שונים אשר עובדים על תדרים שונים, מהו התדר שעליו יעבוד המחשב..?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.