עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by danielzy,

שלום :> יש לי מקלדת של Logitech דע עתיה בת כמה שנים ובא לי להחליף מקלדת סוף סוף :> היה לי את ה G15 החדשה לפני כמה חודשים, לא התלהבתי ממנה יותר מדי... חשוב לי מקרואים! דברים שראיתי עד עכשיו : M SideWinder x6 - נראת נחמד מאוד, הקטע עם המקשים הנשלפים מעצבן אותי, זה נראה מכו גימיק מעפאן שיתקלקל Reclusa של רייזור ו מקירסופוט נראת נחמד מאוד אבל יש בה הגבלה מעצבנת במקרואים -.-" G15 - אולי, לא התלהבתי מהאיכות שלה. Razer Tarantula - יש הגבלה במקרואים תייעצו מה עוד יש :>

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. איזה עכבר נוח יותר למשתמש ימני, לשימושים משרדיים, עם פד סיליקון ארגונומי? ה Deathadder 3.5G או הIkari laser ? כרגע יש לי G5 , האם שניהם/אחד מהשניים למעלה יהיה עדיף על הG5? או שבכלל לא שווה לי לחפש עכבר אחר? אני חושב להתחדש כמו ששמתם לב. ומה ההבדלים בין הDeathadder ה"רגיל" לבין הגdeathadder החדש 3.5G.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז ככה יש את Razer Copperhead Laser Tempest Blue ב-390 שקל ויש את Logitech® G5 Laser Mouse ב-380 שקל איזה מהם עדיף? או שעדיף בכלל עכבר אחר לגמרי? תנו דעות =] יש לי יומולדת ובא לי משהו מגניב כי אף פעם לא היה לי עכבר טוב ואני לא רוצה אלחוטי X:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. האם יש לוחות אם שלא יתאימו למארז MINI (קטן יותר)? האם במארז MINI ייכנסו כל כרטיסי המסך כולל GF 4 שכידוע מאוד ארוכים?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  5. דיברתי עכשיו עם החנות ואמרו שצריך לקחת למרכז שירות. זה לא ממש משתלם להפסיד נסיעות וזמן. עדיף כבר לקנות חדשה (הנוכחית אצלי 9 חודשים). הבעיה שאני רואה מעט עשן מהפתח של יציאת הדפים וגם שמידי פעם היא מושכת מספר דפים להדפסה ולא רק אחד. זה מעצבן כי לפעמים אני מדפיס עבודות גדולות וצריך להדפיס הכל מחדש וגם להדפיס במקבצים קטנים על מנת לשים לב שהיא לא מושכת. מה עצתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הפקס הנוכחי התחיל להשתגע, וכרגע הוא שולח פקסים מהמזבלה העירונית. מחפש מכשיר חדש,זול, אמין, לא גדול, שישמש כפקס,ומכונת צילום מסמכים פה ושם(לא בכמויות). אין לי צורך שישמש בתור מדפסת, יש לי מדפסת אחרת טובה. משהו שלא יגמור דיו כל שני וחמישי. אם יש סורק- זה יהיה נחמד, אולי ישמש פעמיים בשנה. חשבתי על CANON MX320 ראיתי שיש גם 360 ב 20 שקל יותר... מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. פתחתי תראד בפורום אמריקאי ( נקרא לו ), שביקשתי מכולם לתת חוות דעת, לפי דעתם, מה המשטחים ה Hard ו - Cloth הכי מומלצים לשימוש. בנתיים הרשימה נראית ממש טוב. מבחינתי זה עשה את העבודה, כי מצאתי מחליף ל SX שחיפשתי כל כך הרבה זמן. הוא מופיע בסוף הרשימה אתם תוכלו לרכוש אותו ישירות מהחנות עם משלוח אם אתם מתגעגעים לביצועים של SX ויותר, לפי מה שהמוכר אמר למישהו נוסף בפורום. אני הוספתי את סוג המשטח או סוג ה Surface שהמשטח עצמו מספק. כרגע התראד מתמקד ב Hard ו ה- Cloth זה סוג של בונוס לצורך השוואה או עזרה באיתור משהו יותר טוב שמישהו מחפש. Currently Full List : Hard: Steelseries 9HD ( Plastic ) Razer Scarab ( Fractal 2.0 coating ?) fUnc F-10 XL ( Smooth surface ? / Polycarbo…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yoavb,

שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם LG. בד"כ, המחשב פועל כשהוא מחובר לשקע חשמלי. שאלתי היא: האם מוטב במצב כזה להוציא את הסוללה מן המחשב כדי למנוע מצב שבו היא מתמלאת ומתרוקנת לסירוגין וע"י כך להגדיל את הבלאי שלה, או שמוטב להשאיר אותה במחשב? (למשל, כדאי לאפשר אספקת חשמל גם בזמן נפילת מתח). בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  9. היי חברה קודם כל רציתי לשאול אם מישהו רכש לארונה מארז גנרי MIDI בצבע כסף ובחזית יש לו מן חלק שקוף כזה כם לד כחול זוהר. אם יש ביניכם מישהו כזה אנא רשמו פה כי יש לי כמה שאלות לגבי מארז זה. תודה.

10. חסר לי ההגה(אני גם ככה לא משתמש בו) וחשבתי אולי אוכל לנצל את הדוושות בFLIGHT SIMULATOR הסט הוא של THRUSTMASTER ויש לדוושות חיבור שנראה כמו PS2 שמחבר להגה ובהגה יש חיבור USB. האם יש דרך לחבר את הדוושות בנפרד?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  11. אני רוצה לקנות את המקלדת G19 ומחפש שותף שרוצה גם לקנות מוצר שונה במחיר דומה שנעשה חצי חצי אני מאזור המרכז

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, אני צריך מצלמה לצילום של חלקי המחשב והמחשב בכלל, אני מבקש מכל מי שיש לו מצלמה דיגיטלית ויכול ויש לו זמן לצלם לי חלק במחשב שלו {בתוך המארז} באיכות בינונית ככה שהתמונה לא תשקול יותר מ-200KB, ולציין איזו מצלמה יש לכם, ויש לכם המלצה למצלמה כמה שיותר זולה אבל שתוכל לצלם חלקי מחשב באיכות טובה? תודה מראש, מתן.

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by ofirlik,

אני הולך להשתמש בעכבר ובמקלדת בעיקר לגיימינג לכן עדיף חוטיים. אני ישתמש בו למשחקים כמו skyrim ו bf3 ולגלישה באינטרנט. אני חושב שהיד שלי גדולה לכן עדיף גודל גדול או בינוני. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  14. Started by Or94,

אני מעוניין לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר. איזה סט יותר טוב מבין אלה: זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=16432 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=19755 איזה עכבר מגיע עם כל אחד מהסטים ואיזה סט יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה להקלטה של שידורים מיס עכשיו המליצו לי על הדגם http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_hvr1200mckit.html WinTV-HVR-1200 (שעולה 340 בKSP) אבל אני רואה שיש דגם של GIGABYTE שאומנם זול יותר (280) אבל תומך בMPEG4 וכל מיני דברים *שניהם מKSP כי זה מה שיש לי בב"ש אז רציתי לשאול מה עדיף לי לקנות תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by kindermaN,

היי, רציתי לשאול האם הוא תומך בעברית, זאת אומרת גם במסך אלסידי שלו וגם באותיות על המקלדת. דבר נוסף, האם הוא נמכר בארץ בגרסתו הישנה או החדשה ? תודה.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by haimamazavs,

שלום לכולם! בקרוב אני טס לחול לכמה חודשים ואני רוצה לקחת איתי את המחשב הנייח, איך אני יכול לעשות את זה בלי קייס? ואם אי אפשר בלי קייס אז מאיפה אני מביא אחד כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by yamamoto,

מה משמעות תוספת האותיות למספרי הדגמים בhp למשל C J או M וגם officejet deskjet

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  19. יש לי נסיון טוב עם hp דיו מה ממליצים המומחים פה? לשימוש ביתי ומשרדי משולב, אנא ציינו 2 דגמים מומלצים, וחשוב לי שתהיה "קופסתית" בצורה ולא גדולה מדי (שני חתולים קופצניים וילד חבלן בסביבה) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Dilbert Marker,

טוב הלך לי המאוורר של הספק הג'נרי, אז אמרתי לעצמי שאקנה כבר ספק נורמלי, וכצ'ופר גם מארז נחמד. אז את התקציב אני רוצה להשאיר בסביבות ה500 אולי 600, אלא אם תהיה לי סיבה טובה להעלות אותו. בקשר לספק, אני די סגור על הHEC 300ART שיספיק למערכת שלי (Intel 2.4C + P4P800Deluxe + 2*256MB + WD 80GB + Sapphire 9600P). בקשר למארז, חשבתי על הצ'נברו ספיידר אבל אני לא בטוח שאוהב את המראה ה"חזק" שלו. גם לא ממש חשובה לי העובדה שאין בו ברגים והוא מאוד נוח והכל, אני לא חושב שאתעסק בחומרה יותר מדי. אז בעיקרון אני צריך המלצה למארז קריר (אני אעשה OC כנראה ל3GHz) ויפה באיזור ה300-400 ש"ח. מה יש לכם להציע לי?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  21. מחפש המלצה למדפסת צבעונית פשוטה לשימוש ביתי. כמויות הדפסה קטנות. מעוניין במדפסת אמינה במחיר זול, במיוחד מבחינת תחזוקה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

אבא שלי החליט לשדרג לWINXP, המחשב שלו זה המחשב שאליו מחובר כל הציוד ההיקפי בבית וכהלכתי לאתר של UMAX גיליתי שאין להם דריוורים לסורק שלי (600P) לWINXP. למישהו הפיתרון? מה לעשות איך להפעיל, מה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sefid1,

אני מתלבט איזה גיימפאד לקנות. איך זה? (Logitech® Cordless Rumblepad)

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by yuval_f,

...סקר....

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  25. לתדהמתי גיליתי שזה הרבה יותר מסובך מכפי שזה נשמע... בגדול אני צריך משהו שנראה כמו מקלדת לפטופ - צורת מלבן ישרה ודקה עם כפתורים נמוכים ורכים להקלדה שקטה. רצוי מאוד בצבע בהיר. אבל מה לעשות, 90% ממה שמציעים אתרי המכירות זה כל מני "מולטימדיה משחקים" שנראות כמו צעצוע זול וחסר צורה לחלוטין. כל מי שחושב ש Apple Keyboard או Logitech Ultra Flat נראות טוב, שימליץ על משהו. (אם הלוג'יטק הייתה באה בלבן - הת'רד הזה לא היה נכתב) אנשים, עיזרו להחליט!

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.