עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי גיימפאד לוג'יטק Rumblepad אלחוטי ישן שכמעט לא יצא לי להשתמש בו (כי אני משחק בעיקר משחקי FPS עם עכבר ומקלדת). קיבלתי את טומב ריידר האחרון עם רכישה של כרטיס מסך וקראתי שהוא מתאים מאוד לגיימפד, ואני חושב לקנות את NBA 2013 שגם כן אמור לעבוד הכי טוב עם גיימפאד. השאלה אם הלוג'יטק שלי ייעשה את העבודה או שכדאי לשדרג לגיימפד חדש יותר, כמו למשל ה-360 של מיקרוסופט. אשמח לתובנות בנושא. תודה!

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by JaPaTa,

היי, אחרי הרבה חיפושים אחרי נגן ננעלתי על הSansa View 8GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677268 למישהו יש המלצה בעד/נגד הנגן הזה או נגן אחר יותר טוב? אני לא רוצה לחרוג במחיר מעבר ל600 שקל

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  3. היי, אני מתלבט בין שני מכשירים משולבים של LEXMARK...... הם עולים אותו דבר בבקשה תעזרו ל ילהחליט מי עדיף... X5130 או X5150?? כי ב5130 אפפשר לשלוח פקסים מהמחשב לפי מה שהבנתי ויש חיבור USB2 וב5150 יש אפשרויות אחרות אבל לא נראה לי אפשר לשלוח פקסים מהמחשב ואני לא מיבן איזה חיבור יש שם... בבקששה תעזרו... תדוהה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  4. מצאתי מדפסת מסוג HP OfficeJet 5510 זרוקה ברחוב. וחיצונית אין לה בעיות. אני מניח שהיא לא תקינה, וכיוון שברצוני לקנות מדפסת חשבתי שאולי כדאי לי לקחת ולתקן אותה. הבעייה היא שאין לי ספק כח מתאים כדי לבדוק אם כדאי בכלל להשקיע עליה. אם למישהו מהפורום יש את אחת מהמדפסות האלה: Hp OfficeJet 5500 Series All In One Psc 1315 Psc 1400 Psc 2410 Photosmart All in One Psc 2500 Photosmart All in One Series Photosmart 7900 series וגר באיזור רעננה, אני מבקש שיתן לי לבדוק אם היא נדלקת אצלו, כדי שאני יוכל לדעת אם שווה לתקן אותה. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  5. ראיתי שיש פאנק סרפייס, יש אייסמט, יש סטילפד אצל סטילפד יש בערך 5-6 סוגים שנעים בין 170 ל300 שקל מה בעצם ההבדל בינהם חבר שלי רוצה לקנות סטילפד כי הוא גיימר רציני, השאלה אם קניה של נגיד פאנק תיהיה נפילה מורגשת? וסתם לידע כללי מה בעצם ההבדל (בתחלס.. לא פרטים טכניים) בין הסטיל של 170 שקל לבין הסטיל של ה 300 שקל ועד כמה זה משפיע לגיימרים תודה (:

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by pelpal,

שלום, אני לפני קניית מחשב חדש. האם שווה לחכות עד סוף החודש לפני הקנייה, לכניסה של הבלו-טות'? האם תהיה לכך משמעות? האם בכלל כדאי לקנות עכבר, מקלדת, מסך וכו' מתקשרים בבלו-טות'? האם בכלל יהיו מוצרים בעלות שווה עד סוף השנה? אשמח לתשובות / להפניה לת'רד. תודה

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  7. אני צריך עכבר טוב. אלחוטי, עם קליטה טובה, נוח, ואמין! לשימוש רגיל, עם מחשב נייח ואם אפשר - גם לא יקר מדי (: אשמח לשמוע המלצה תודה!!!

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  8. Started by onn_the_vy,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1005241142&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  9. בתדירות של פעם בשבוע המחשב שלי נכבה בפתאומיות ונדלק רק אחרי שאני מוצא את השקע ומחזיר. אבל אף פעם זה לא קרה תוך כדי עבודה על המחשב. פעם היתה את הבעיה הזו ואז הפסיקה ושוב חזרה. יש לי ספק 300W. AMD 2200 מה לדעתכם הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  10. היי! אני לא בטוח שזהו הפורום הנכון אז מנהלים, תעבירו אם צריך. רציתי לשאול את בעלי ההגה SideWinder(בלי רטט) של Microsoft, כמה מעלות ההגה מסתובב לכל צד?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by אנדי,

היי לכם, אני רוצה להתקין במחשב השולחני שלי מנהל התקן למדפסת HP מסדרת deskjet5200. הסיפור הוא כזה - המחשב שלי מחובר בכבל רשת לנתב 'הוטבוקס' שנמצא בחדר אחר. אל הנתב הזה מחובר מחשב שולחני נוסף (גם הוא באמצעות כבל רשת) והמדפסת הנ"ל (באמצעות חיבור אלחוטי). המדפסת מחוברת למחשב השולחני השני באמצעות כבל USB. לא מצאתי במדפסת חיבור רשת. מהמחשב שלי אמנם הצלחתי להגיע לממשק ההגדרות של המדפסת (באמצעות הקלדת כתובת ה- IP שלה) ולהדפיס דף מבחן, אבל תוכנת ההתקנה של מנהל ההתקן שלה אינו מאפשר לי להתקין אותו כל עוד המדפסת אינה מחובר ישירות למחשב שלי באמצעות חיבור USB. כלומר, לכאורה עלי להעביר את המדפסת מהמקום שבו היא נמצאת כעת, לחבר אותה למחשב…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by fuck23,

אני כבר בשלבים אחרונים של קנייה של האוזניות האלו ולפני שאני קונה אני אשמח לחוות דעת מאלו שמבינים יותר ממני באוזניות הייתי רוצה לדעת מה החוות דעת שלכם על האוזניות האלו ואם יש יותר טובות שיגידו אילו תודה לכל מי שיעזור!

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  13. Started by kaboonkal,

שבת שלום לכולם.בקצרה אני צריך אוזניות חדשות למחשב.שימוש עיקרי יהיה משחקים, פה ושם גם מוזיקה וסרטים.תקציב עד 300-350, אם באמת צריך לחרוג אפשר קצת.רק צריך שיהיו נוחות כמה שיותר וקלות, מיקרופון נדרש גם כן, ושיכסו את כל האוזן או לפחות את מרבית האוזן. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  14. XEROX XA7-192I LCD *כולל כיסוי מגן מזכוכית לשמירת המסך לזמן ארוך יותר מוצר: ``19 LCD XA7-192I צבע שחור תכונות ממשק אנלוגי ודיגיטלי, עיצוב דק במיוחד טכנולוגיית צג ``19.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה אופקית 140 מעלות זמן תגובה ms 8 גובה פיקסלים (מ``מ) 0.264 מ``מ רזולוציה מרבית 75Hz @ 1280 x 1024 קצב רענון אנכי (Hz) 60-75 בהירות 250nits יחס ניגודיות 800:1 תמיכה Mac ו-PC כניסת וידאו אנלוגי ו-DVI כוונון אוטומטי כן הפעלת משתמש בקרי מסך דיגיטליים הספק צריכה 30W / Energy Star Plug & Play כן ממשק חיבור לקיר כן (תקן VESA) אחריות עד 5 שנים

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  15. Started by udif,

הרכבתי לפני שבוע מחשב חדש במארז 6A19 ושמתי לב שאין לו רמקול פנימי (המעאפן הקטן שיודע רק לצפצף). מיד תלשתי רמקול כזה ממארז ענתיקה שהיה לי בצד והרכבתי בפנים. למזלי המגנט של הרמקול נתפס חזק במארז, אז לא טרחתי להדביק אותו בכלל. מה המצב במארזים אחרים היום? האם גם הם מגיעים ללא רמקול? אני מוצא את הרמקול מאד שימושי בזמן boot.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by J0n1,

ראיתי את המקלדת הזאת בזאפ אבל אין לה שום חוות דעת, אז יש לי כמה שאלות: 1. איך השימוש הכללי בה? היא נוחה? 2. איך היא מתחברת? 3. מה זמן הסוללה שלה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  17. אז ככה.. לפני כמה ימים פתחתי דיון בשאלהאיזה עכבר ופאד לקנות... ובסוף הגעתי למסקנה שאני קונה את העכבר : Logitech® G5 Laser Mouse ו ופאד : Steelpad S&S אז עוד שאלה לי לפני שאני מזמיןץ... האם הפאד יתאים לעכבר החדש? כי הפאדים האלה יצאו לפניו ונוסו על סידרת ה- mx ...מי אמר שזה יתאים לעכבר החדש שלי בכלל?? שלא נכלל בסדרת ה- mx .. ואולי בכלל כדאי לי לקחת פאד יותר מתקדם Steelpad 4S בתוספת של 30 שקל בלבד.... אבל רשום שם על ה- 4s ככה: Does not work with Logitech Optical mice other than the MX Series ושוב שלי זה לא mx ...אוף אני שוב מבולבל מה לעשות... דרך אגב רוב הפאדים כיום לא נוסו על g5 ....מה עושים תודה מראש לעוזרים...

18. אני מתעניין במדפסת שתוכל להתחבר לרשת שלי (באופן חוטי) אך במחיר זול יחסית. יש לי כיום HP 1020 (לייזר שחור לבן) שאני מאוד מרוצה ממנה, היתי רוצה משהו בסגנון, פשוט, לייזר שחור לבן, עם החיבור לרשת וזול עד כמה שאפשר. על מה הייתם ממליצים? תודה, דור.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  19. Started by BAR - moah,

צריך עזרה בבחירת אוזניות לנגן mp3, מיועדות לשמיעת מוסיקה ורדיו באימוני ריצה ובאוטובוסים. עם כבל סימטרי. האם sennheiser cx 400 ii יתאימו ? אם כן אשמח לשמוע היכן ניתן לרכוש אותן עם אחריות היבואן הרשמי.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  20. Started by bigblue,

http://gizmodo.com/gadgets/optimus-video/optimus-keyboard-video-30-seconds-of-lust-plus-gallery-325615.php אחד הקלדות המדהימות בעולם מעניין אם יהיו כאלה אי פעם בארץ

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  21. Started by elad_jacoby,

יש לי שאלה... האם זה טוב? או שכדאי לקחת חוטי.... לדעתי חוטי.. תראו זה יעשה בעיות אלחוטי? זה יכול להיתקע? והאם זה נוח לשחק משחקים?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  22. רציתי לדעת אם אל פסק של EVERPOWER 500VA יחזיק לי את המחשב יחד עם המסך הרגיל 17 אינץ' AMD 3000 + 64BIT ספק כח רגיל 500VA כרטיס מסך 6600 GT

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  23. אני מתלבט בין המקלדת הזו Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 עולה כ100~ ש"ח. לבין המקלדת הזו Genius KB-21 Multimedia PS2 שוב זה לגיימר עם תקציב די נמוך,ורציתי לדעת איזו בין אלו יותר נוכה מבחינת מקשים רכים (לא יותר מידי) ולמשחקים בכללי?

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  24. מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב נייח עם הנתונים הבאים: 1. שיהיו כמובן נוחים ללחיצה. 2. במקלדת - שיהיו מקשי מולטימדיה. בעכבר - גלגלת לפחות ללמעלה וללמטה. 3. חסכוניים בסוללה!! אני עכשיו עם עכבר שכל חודש מחליף לו סוללה. 4. שהעכבר והמקלדת יהיו בעלי אותו גודל של סוללה. 4. עדיפות לחיבור נאנו למחשב. לא בגודל של USB. בנוסף, מחפש רמקולים איכותיים למחשב עד 250 ש"ח - עדיפות לחסוך כמה שיותר. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  25. * 3.3V @ 28A+ * 5V @ 40A+ * 12V @ 18A+ * 5V @ 1A- * 12V @ 1A- * 5VSB @ 3A+ האם זה נחשב ספק כח איכותי?, מישהו יכול להסביר לי את המספרים ואיזה מתח אופטימלי צריך להיות

• 2 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים