עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מעוניין לרכוש בקרוב מקלדת אלחוטית, לפי מה שברור לי זה שחייבים לקנות עימה עכבר אלחוטי שבא יחדיו איתה בחבילה\סט. אני מעוניין במקלדת שמקשיה שקטים במיוחד, מפני שאני כותב הרבה וזה מפריע לאנשים שנמצאים בסביבה שלי(בעיקר באמצע הלילה). אז אני פתוח לכל ההצעות ולכל המחירים... אם אין מקלדת אלחוטית שקטה אז תתנו לי את האלטרנטיבה הכי טובה לקטגוריה של האלחוטיות(ושלא תהיה בלוטות, כי זה יקר). תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by oDot,

1.2.06 http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by [NOS],

קיים כזה דבר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. http://www.newtonperipherals.com/

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by Mr Gadget,

ראיתי שבכמה חנויות מוכרים את OCZ PowerStream 520W אבל לפי היבואן שמצאתי(CD-Log) מחזיק רק 600W וכמו כן באתר הרישמי של OCZ "*600W PSU Only **International Version Only" מה הסיבה? ומי עוד מייבא OCZ חוץ מ Cd-Log?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ashkenazone,

שלום, אני מחפש סורק במחיר נמוך ככל האפשר, לצרכים משפחתיים פשוטים. גודל: חח , כל מה שלא קטן מA4, רצוי שיהיה דק. תודה.

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  7. שלום! אני מעוניין לרכוש עכבר לעבודה גרפית (בעיקר שעות רבות עם פוטושופ).ראיתי ביקורות טובות על Logitec mx518 , אבל בעיקר למשחקים. חשובה לי תמיכה טובה לכף היד (כף יד גדולה יחסית) ודיוק מירבי (האם יש מכשיר כזה?). אשמח להמלצות (תקציב עד 250-300 ש"ח). תודה,

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  8. שלום יש לי בעיה בהפעלת המודם!! יש לי מערכת הפעלה XP מצאתי דריברים עדכניים ונכונים, במנהל ההתקנים כתוב שההתקן פועל כראוי אך שעושים שאילתה למודם הוא כותב "תגובת המודם נכשלה , ודא כי המו מחובר כראוי וכי הוא פועל. ודא כי הפסיקה עבור היציאה מוגדרת כראוי" איך אפשר להגדיר פסיקה והאים זו הבעיה? תודה מראש שי יומן השאילתה. 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\tapisrv.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\unimdm.tsp, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\unimdmat.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\uniplat.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. אני לקראת קניית מחשב - ורציתי לדעת, כי אני לא זוכר ממש.. האם הוא משמיע רעשים גם שהמכסה סגור. ואם כן אפשר לכבות את המאווררים \ לקנות את הסמוראי של אותה חברה ולהוסיף מאווררים איכותיים? תודה..

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  10. Started by j,

למערכת שכוללת 3800*2 הבנתי שהמאוורר של הTT שבא עם המארז לא מספיק טוב.. א. במה זה מתבטא? ב. למה להחליף?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by GbeTech,

שלום! ראיתי במאפיינים של העכבר של לוג'יטק - G7 - שיש לו 2000dpi. מה זה אומר? dpi לא קשור לרזולוציה (dpi = dot per inch??)

• 10 תגובות
    • 24.6k צפיות
  12. Started by psycotix,

שלום רב! החלטתי ליצור פרוייקט מודינג חדש,ובשבילו אני צריך מארז TOWER. אשמח לשמוע חוות דעת ל בעד ונגד עבור מארז SX1040B של ANTEC. עד כמה שראיתי אותו - יש לו 3 מאווררי 80 מ"מ - שניים מאחור ואחד בקדמת המארז. המטרה שלי - התקנת מערכת קירור מים עם רדיאטור 120 מ"מ מאחור , והסטת שני מאווררי 80 מ"מ לחלון שאני אחתוך במארז. מה דעתכם? אם רצונכם להמליץ לי על מארזים אחרים - אנא התחשבו בכך שיש לי תקציב דל - עד 700 ש"ח. P.S. האופתיה השנייה למארז TOWER הוא ה-AURORA של GIGABYTE

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות GAMEPAD למחשב ( כמו ג'ויסטיק של ה-PS2 אבל שמותאם למחשב עם חיבור USB), אבל אני לא רוצה לקנות משהו של חברה זולה שלא יחזיק מעמד ולא יעבוד לי טוב, לכן אני צריך שתציינו לי מהן החברות הטובות מהבאות: 1. LOGITECH. 2. GENUIS. 3. THRUSTMATER. 4. Speed Link. בנוסף אני צריך עוד 2 דברים: 1. תתנו לי עוד כמה שמות של חברות אמינות במיוחד. 2. תתנו לי קישורים למכירות של כמה גיימפדים טובים במחירים סבירים של בין 100-250. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Thermaltake Kandalf VA9000SWA למי שלא יודע אז... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3011 1300ש"ח א. אמרו לי שהוא מארז מצויין במחינת קירור (מאווררים)(גודל מארז) ....... האם זה נכון? ב. האם אני מקבל איתו ספק? אם ל אז אני אשמח לקבל עצה לספק 450W-500W ג. האם שווה את המחיר..?

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  15. השאלה בכותרת... MX518+steel pad qck שזה 320 ש"ח... או ששוה להשקיע על G5 ולהוסיף בהמשך את הפד הזה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. משהו טוב לגיימרים ראיתי את laser 6000 ניראה לי טוב בשביל המחיר

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by Norm4nde,

שלום! יש לי את הפאד של subeam מהזכוכית! והוא מכוספס... העכבר לא זז עלוי ובקיצור הוא עלה מי 95 ש"ח! זה אמור להיות פאד אמיתי או סתם ליופי? תמונות: http://img229.imageshack.us/my.php?image=12219tl.png http://img232.imageshack.us/my.php?image=lolfu7ii.png

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by aviadbd,

קישורים: Cidav 770 U Connect Skype Box B2K אני מחוייב, למען האתיקה, להגיד שאני מקושר למוכרים של המוצר האחרון. בכל זאת הייתי רוצה לדעת את דעתכם האובייקטיבית, שכן אני לא יכול להיות כזה. אביעד.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  19. Started by CrashZone,

לא יודע בדיוק איפה לשים את זה...ככה שאם זה לא המקום אנא תעבירו. יש לי את מחשב כיף היד הנ"ל אבל המחשב לא מזהה אותו, לא קיבלתי דיסק של דרייברים או משהו כזה... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by a-gold,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2259#detailed כדאי לקנות?

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by idoleff,

שלום, יש לי הגה של מיקרוסופט אבל השנאי שלו נעלם... מישהו יודע איפה אפשר לקנות שנאי כזה או לחלופין איך מכינים דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by The_Maestro,

חשבתי על לקנות אחד כזה מהארץ...(כן מה אני יעשה יותר נוח לי תשלומים)... אבל אמרו לי שעדיף לקנות את הגרסה האמריקאית ולא את האירופאית ... השאלה היא איך מזהים אם מדובר בגרסה האירופאית או האמריקאית?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. מעדיף מקלדת חוטית ושתהיה צרה (כל המרובע בצד ימין מספרים\חצים לא יהיו בשימוש ולכן אני לא צריך את החלק הזה)... מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? (עדיף באינטרנט).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Drek Boy,

שלום רציתי לדעת אם כדאי לי לי לקנות את המארז הנ"ל עם ספק כוח של hec 300 watt ב380 שקל. זה לא למטרות OC רק ליוםיום בעקרון הוא נוח או לא נוח? יש לו בעיות או משהו כזה? ולא צריכה להיות בעיה לגבי גודל הלוח אם נכון? לכולם יש אותם הברגות לא?!

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by Axel Foley,

אני צריך בבקשה המלצות לאל-פסק שיחזיק את המערכת שלי (ראה מפרט) תודה לכולם והאם 700V יספיק?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים