עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by b3ta0,

כרגע אני רגיל ל G400 אבל רוצה כבר לשנות לא מצאתי יותר מדי מידע על ה Alcor וה Mizar אבל הם נראים טוב מישהו יכול לתת חוות דעת לגביהם? אני אוהב את ה G400 ורוצה תכונות דומות, כולל אפשרות ל DPI נמוך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Integer,

רציתי לדעת בכללי איך הספקים של החברה הזאת?? יש לי את הספק שלהם HIPRO HP - A2307F3P איך הוא ומה הנתונים שלו...?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  3. הWAT בעמוד הנ"ל הוא לגבי ספק איכותי בלבד שנותן trueWATS ולא ג'נריים, כי הם משקרים לרוב. http://www.extreme.outervision.com בבקשה. מצאתי, ישר חשבתי להכניס את זה לפה, רציתי כביכול להכניס את זה לדיון של ה420 עמודים, אבל נעלו אותו, ורציתי לשתף את כולכם, זה נראה לי מאוד אמין. לי אישית המלצתם על 370W enermax noisetaker , ויש לי 7800GS שצריך להיסחב עליו, ובהחלט לפי העמוד שנתתי, המחשב שלי ידרוש בסביבות ה250W כך שליאור צדק כביכול שאמר לי להזמין את הספק ... לא שפיקפקתי לרגע, אבל תמיד טוב לראות הוכחות

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by yuval1101,

יש לי שאלה על המארז CoolerMaster Ammo 533. אני מעוניין לקנות אותו ולפני יש לי שאלה חשובה מאוד שזו הסיבה העיקרית שאני מעונין בו: בגג שלו יש פתחי איוורור, אתם אומרים שזה יהיה בסדר אם אני אחבר לשם מאוורר בגודל המתאים ע"י אזיקונים ( אני לא רוצה לחורר חורים לברגים או משהוא כזה כי אני מפחד על האחריות )? זה לא יגרום לויברציות או משהוא אחר? זה בכלל יהיה חזק מספיק?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  5. כרגע יש לי עכבר של לוג'יטק (G600 עם 10 כפתורי מאקרו) שמופעל באמצעות Logitech gaming software. ניסיתי לחבר הגה של לוג'יטק G29 והייתי צריך להתקין G-HUB. ה G-HUB הדפוק מנטרל LGS וחלק גדול מהאפשרויות שקיימות ב LGS (הצבת כפתור מקרו ספציפית לאפליקציה) לא קיימות שם... אחרי הסרת ה G-HUB הכל חזר לעבוד. -האם באופן כללי ניתן להפעיל הגה של לוג'יטק ללא ה G-HUB הדפוק? -האם ניתן להפעיל/להפסיק את ה G-HUB הדפוק תוך כדי עבודה או לנטרל אותו כדי שה LGS יעבוד?

6. 1. לשמאליים (או, סימטרי כמובן) 2. חוטי 3. אופטי בעל רזולוציה טובה מספיק למשחקים 4. בעל כפתורי BACK ו- FORWARD בצדדים לנוחות גלישה באינטרנט 5. שאינו העכבר Intellimouse Optical Microsoft תודה לכל עונה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. הייתי בחנות ורציתי לקנות מארז של אנטק כמו שיש בפנדה, בחנות אמרו לי שיש להם מארז של HEC ושזה אותו מארז כו האנטק רק זול ב 200 שקל וכולל ספק של 300w, יכול להיות שהם עובדים עלי מכיוון שאין להם מארזים של אנטק ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by arik_bulldog,

ואין לי דרייבר, יש דרך לזהות את סוג המצלמה ולמצוא לה דרייבר להורדה?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  9. Started by vista,

שלום אשמח להמלצה על מדפסת משולבת אשר השימוש בה יהיה לפעמים לטקסט ולפעמים לשילובי תמונות. חשוב שתתן איכות תמונות מעל לממוצע. השימוש די מועט, כ 10-15 דף לחודש. תקציב פתוח אבל לא חושב שצריך לייזר או יותר מ 1K. רוב תודות

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. חשוב לי שיקלטו לפחות ממרחק של 2 מטר , זמן תגובה נמוך ככל שניתן , קליטת זויות של עד 170 מעלות מהמקלט. אני יודע שמקלדות מחברות מותג יכולים להטות בציפיות , לכן אבקש המלצות מנסיון אישי של אנשים ע"פ הקריטריונים שציינתי.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by ex_,

היי, איפה אפשר להשיג את התקן/ים למארזים?(הכוונה מה חייב המארז כי לתפקד ולהתאים לחומרה הקיימת) אני מניח שיש בסיס על פיו כל החברות שמייצרות מארזים עומדות בו = מידות/חומרים/חיבורים וכו' וכו' בלי קשר לעיצוב אותו כל חברה מוסיפה בקיצור מה חייב להיות במארז(תוכניות מפורטות אם יש) (כבר עשיתי חיפוש, לא יצא מזה כלום) תודה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  12. שלום לכולם אני עוד כמה ימים מקבל עכבר חדש MX 700 ואני לא יודע אם אני בסוף אקח אותו בגלל בעיה קטנה אני משחק במשחק UNREAL TOURNAMENT (לא 2003) ולחבר שלי שיש את ה- MX 500 העכבר לא תומך תמיכה מלאה בעכבר (או שרק הגלגלת עובדת או כל שאר הכפתורים ואי אפשר את שניהם ביחד) עכשיו הקטע הוא שלו יש WIN 98 ולי יש WIN XP HOME EDITION ויש סיכוי שבגלל ה- XP שלי העכבר יתמוך תמיכה מלאה במשחק? או שזה לא קשור? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by dragon772,

איזה ספק אני יצטרך בשביל הכרטיס הזה?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  14. חשבתי לקנות CONTROLLER למחשב בסלון. למשחקי PC אני מעדיף מקלדת ועכבר אבל יש משחקים שפשוט חייבים CONTROLLER כמו PES. בנוסף אני רוצה בקר שיעבוד עם אמולטורים כמו PS2,GAMECUBE,DREAMCAST יש את הבקרים של מיקוסופט ולוגיטק אבל הם די יקרים ואני לא ממש מעוניין להשקיע כסף בבקר הזה. ראיתי שמוכרים גם בקרים זולים לדוגמא של SPEEDLINK ב KSP. השאלה היא האם בקר זול יעשה את העבודה או שהוא לא פשוט לא שווה כלום? איזה בקר אתם ממליצים לי לקנות?

• 20 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. Started by 8-Ball,

יש לי התלבטות בין שני מארזים (התקציב מאוד מצומצם אך עם זאת גם הדרישות) אני צריך שיהיה קטן ופשוט ושיהיה לו ספק אמין (מספיק 300W), המארזים שביניהם אני מתלבט הם: Compucase 6C29 Black 300W ו- Foxconn TLA570A USB Front True Power 300W FSP Case הקומפיוקייס עולה 255 ואילו הפוקסקון עולה 230. ההפרש לא רציני, השאלה מי מהם יותר טוב. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by dans41,

מה אתם אומרים עליו? אני פשוט שוקל להזמין אחד, על הנייר הוא נראה די מושלם בשבילי. בעיקר לעבוד עם עריכת וידאו/תמונות ואינטרנט, ובין היתר גם קצת משחקים ועבודה משרדית (במשרדית זה פחות משנה). לא חשוב לי מאוד האלחוטי אבל זה כן יתרון לדעתי, כרגע אני עם אלחוטי וזה די נוח שאין את הכבל, ופה אם צריך אפשר להטעין תוך כדי שימוש שזה גם משהו.

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. כאמור ברצוני לרכוש מדפסת ועברתי בעיון על הצעתך בנ"ל לשתי המדפסות מתוצרת "קנון" ו-"ברדר". להלן שאלותי: 1) האם מאז תאריך ההמלצות, אין אולי עדכונים ושינויים או שאת מחזיקה בדעתך לגבי שתי המדפסות הנ"ל ? באם התשובה היא כן אעבור לשאלתי הבאה: 2) אני נוטה לכוון מדפסת ה-"ברדר" משום היותה חסכונית יותר ומשום ממדיה הפיזיים הקטנים יותר (לא בהרבה אבל משהו). למרות שהמדפסת ששימשה אותי לפחות כעשר שנים היתה "קנון", שאין בפי אלא מלים טובות עליה והשאלה היא: מה ביחס לסטטיסטיקת הקלקולים של שתי המדפסות שהומלצו על ידך ומה בענין מתן השרות של החברות המספקות אותו ? אשמח לשמוע הערותיך בנושא. המשך ערב נעים מוטי הרשקוביץ

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by zow-zow,

יש לי ג'ויסטיק יחסית ישן (עם יציאה רגילה SERIAL) קניתי מחשב חדש ואין לי בו את הכניסה הזאת מישהו יודע אם יש איזשהו מחבר שמעביר את היציאה הזו ל USB ? או שיש אופציה אחרת ? חשבתי על לקנות כרטיס קול זול רק שיהיה לו את הכניסה הזו אבל נראה לי שמחבר יותר פשוט (אם יש כזה בכלל) תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  19. בתקציב של 200-300 ש"ח על איזה מדפסת הייתם הכי ממליצים? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, אני אחד מהחורשים על ה WHO HAS THE BIGGEST BRAIN ב FACEBOOK (משחק שצריך לענות על שאלות כמה שיותר מהר בדקה) ושמעתי שזה שמקום ראשון משתמש בעכבר logitech MX500 אז רציתי לדעת אם אפשר להשיג אותו (אני לא ראיתי איפה אפשר) ואם לא איזה עכבר שלא ממש יקר ( עד 500 מקסימום- אבל עדיפות לפחות אז רק אם יש משהו משמעותי תציעו לי) וחשבתי אולי שמשטח לעכבר גם יעזור.. אז גם זה אם אפשר ב100-200 שקל אלא אם כן יש משהו ממש טוב בקצת יותר אז תודה מראש לעונים.. נ.ב. האם יש דרך במחשב להעלות עוד את הסנסיטיביטי של העכבר??

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by pavel19,

היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על המארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp ולמי שיש אותו תוכלי בבקשה להגיד לי האם הוא מעריש עם המאווררים המקורים שלו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

ושוב מתעלולי מיקרוסופט. נמעס לי מהעכבר הישן שלי שעבד בPS2 עם כדור צובר אבק ואז נזכרתי בעכבר של אח שלי ששוכב במגירה. לקחתי אותו, חיברתי אותו לUSנ ואפילו הורדתי לו את הוכנה מהאתר של ממיקוסופט. והוא עובד אחלה עד שהוא נתקע. ואז צריך לנתק אותו מהUSB ולחבר מחדש. ואז הוא עובד שוב. אני רק אוסיף ואומר שהלד האדום לא נכבה בשום זמן, ושמערכת ההפעלה היא XP יום כיפור שמח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יכול להיות שיש תכונה כזאת בתוכנה של המדפסת ולא ידעתי? למשל אם אני רוצה לדעת כמה הדפסתי בחודש ינואר לעומת אוגוסט...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by maxxy,

אני צריך מארז זול (לא יותר מ-400 כולל ספק) שיהיה נוח, שקט, זול עם ספק נורמלי. הומלץ לי על: http://www.pch.co.il/docs/pd-909764041.htm כי יש לו 2 מאווררים של 120 (שקט) ושיש לו ספק יחסית טוב. אם משהו יוכל להסביר לי את ההבדל בינו לבין: http://www.pch.co.il/docs/pd1712863686.htm אז אשמח. בנוסף, מה לגבי: http://www.isracomp.com/TohenMainF.asp?idd=14&cat=Case כאשר מדובר ב-TK-6007 או TK-6200? אודה לכם על תגובותיכם והמלצותיכם!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tigery,

קנית תעכבר g5 פשוט תענוג. הוא עובד נפלא ונח לשימוש.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.