עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Satlan,

מה אתם אומרים על העכבר ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11764 תראו מחיר, והוא בעל 1600DPI שלא מבייש אותו.. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. לא מצליח בשום אופן שהוא להרכיב שם את הצורב שלי, יש שני חתיכות מתכת שחוסומות לא הגיוני בחיים לפרק אותם ישבתי על זה שעות :s05: עכשיו אני עובד שהמחשב פתוח והצורב נמצא על ספרים (התמונה בהודעה שלי למטה)

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  3. שלום, אני לפני רכישת אל פסק לשמירה על המחשב+מסך, טלווזיה, מערכת קול וכו'. ישנם הרבה חברות המוכחות כטובות (Apc, Advice ,Gamatronic). אך, אותי מעניינות שני חברות פחות ידועות, את שמותיהן ציינתי בכותרת ההודעה. EVER POWER, חברה שלא שמעתי עליה אף פעם, ו- Eitan engineering, החברה קיימת משנת 84 ומספקת ציוד רפואי (לא נראה לי שהמוצר שלהם צריך לפול מאל פסק דוגמאת Gamatronic).לפני שאני מחליט סופית איזה אל פסק לרכוש, אותי מעניין אם יש פה אנשים שמשתמשים באחד מהUPSים הללו. אשמח לשמוע לדעתכם. תודה.

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. קניתי מארז חדש הכי טוב שמצאתי... Thermaltake Tai-Chi with liquid cooling עלה קצת יותר מ2000 שקל ואני צריך לקנות ספק כוח שלא יבייש את המערכת אני לא רוצה להשקיע יותר מ500 600 שקל התכונות החשובות הם המראה כמובן עם ציפוי סלייוינג לכל הכבלים וההספק שיהיה לא פחות מארבע מאות וואט

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  5. אני יודע על בוררים של מדפסות, שאם יש מדפסת אחת ו--2 מחשבים אז אפשר להזיז מתג שעושה שכל פעם המדפסת מחוברת למחשב אחר. יש לי בבית עכבר ומקלדת שאני משתמש בהם למחשב שלי. יש לי גם מסך נוסף. כשאני מביא מחשב לטפל בו להריץ עליו בדיקות וכו'... אני מחבר אותו למסך, מקלדת ועכבר. אני מחפש מכשיר שיוכל לברור לי עם מתג - שאני ארצה שהמקלדת והעכבר יהיו מחוברים למחשב שלי אני אשים את המתג בצד אחד. וכשאני ארצה שהמקלדת והעכבר יהיו מחוברים למחשב השני אני אזיז את המתג וזה יהיה כאילו חיברתי אותם למחשב השני. (אני יודע שעכבר ומקלדת עולים פחות מ-100 ש"ח אבל בורר כזה יהיה לי הרבה יותר נוח) קיים כזה דבר? אם כן אז היכן אוכל להשיג? כי בזאפ לא מצאתי משהו כזה...

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  6. בזמן שהותי בחו"ל קניתי לפטופ ששימש אותי בכבוד אבל פה בארץ אין לי יותר מדי שימוש לו אלא אם יהיו לי מקשים עם תגליפי עברית. האם למישהו יש רעיונות הצעות... אשמח לשמוע מה ניתן לעשות :silly:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by yairperetz,

מה ההבדל בין 2 הדגמים האלו : EG365AXVEb VS EG-365P-VE האם מדובר באותו הדגם ?? ואם לא מי יותר מוצלח ?? תודה לכל העוזרים !!

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by nimrodi,

אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר גלילה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  10. אם למשל ניקח את העכבר שיש לי בבית, הדגם הכי פשוט של לוג'יטק אני חושב. לעומתו עכבר שעולה 500 שקל ומעלה, מה ההבדל מבחינת ביצועים. (עזבו אל חוטי ושטויות כאלה, מעניין אותי רק ביצועים). תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by alia,

שלום-אבקש לשאול אם יש הבדל בין חיבור של המסך לספק של המחשב או חיבור ישיר לשקע החשמל-אצלי החיבור של המסך הוא לספק כח-האם כדאי להחליף את הכבל? המחשב הוא פנטיום פרסקוט 2400 ספק 300 וואט מסך crt 17 כרטיס מסך פשוט mx4000 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by TeaTime,

הורדתי את התוכנה מהאתר של לוג'יטק, הוא אומר שדרוש עידכון, אני לוחץ על פלאש, העכבר נכבה והתוכנה נשארת תקועה על prepering to flash יש משהו נוסף שאני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. הנה כל הפרטים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2809663&refid=198 וזה גם בא עם DISK ON KEY... אז שווה או לא? (זה צריך לתמוך במפרט שלי) תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ShahafH,

שלום. אני משחק קאונטר סטרייק ויש לי עכבר פשוט של מייקרוסופט והוא לפעמים עושה לי בעיות לדוגמא פתאום הקוונת שלי עפה לשמיים או שהיא זזה מעצמה! למישהו יש הצעות עד 350 שקל לעכבר מקצועי למשחקים בשביל יד שמאל? תודה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. Started by frank053,

שלום לכולם. אני מחפש ספק כח, שיעשה את עבודתו בצורה טובה ושלא יהיה יקר במידת האפשר. המחשב שיש לי: Pentium 4 2.4Ghz Intel Gigabyte 865G 80GB HD ATI Radeon 9200 512MB RAM *400Mhz LG CD-RW LG DVD-RW אני מחליף כרטיס מסל ל-GeForce 7800GS. ומוסיף עוד RAM, או 512MB או 1GB. תודה לכם.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  16. שלום לכולם - קודם כל אנ רוצה לציין שעשיתי חיפוש ולא מצאתי הודעות שעזרו לי בנושא ולכן אני כותב. יש לי 2 מחשבים - 1- amd 300+64 bit + 1gig of ram 2- amd duron 800mghz+ 256 sdram אני רוצה לקנות UPS שיחזיק את שני המחשבים ואולי גם את המסך אבל בעיקר את המחשבים - הקניה הכי טובה כרגע זה ה ECOM700 של advice השאלה היא האם הוא יחזיק את שני המחשבים ? אני לא צריך 15 דקות של גיבוי אלא 5 דקות רק שיספיק לסגור את ה WIN בצורה מסודרת. מה אתם חושבים ? תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  17. Started by AVI.S.T,

קניתי כרטיס מסך ואני צריך עוד חיבור של הספק השאלה שלי עם אלה בקשר לMolex TO SATA Power Cable זה מין חות שמחברים לאחד וזה מפצל אותו לשני חיבורים? הנה תמונה של זה: והנה המוצר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1347&products_id=10404 הא וגם אני רוצה לדעת עם זה יכול לגרם לספק יותר מדי עומס (אני רוצה לחבר אחד לצורב ואחד לכרטיס)? עריכה : לפי מה שהבנתי זה לא זה אז תתנו לי תשם של איך שקורים לזה בבקשה ותאנו לי על השאלה ששאלתי עם זה פוגע בספק. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by paulyoung,

היי, מישהו מכיר את הספק הזה? Enermax EG475P-VE (24P) Noisetaker ATX 12V v2.0 Power Supply כאן: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/cases/Enermax_EG475P-VE_5.html הוא קיבל ציון מעולה מיועד ללוח SLI כרגע עם כרטיס מסך יחיד, ובעתיד להוסיף עוד אחד. תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by rb024,

היי לכולם! יש לי בעיה עם המאוורר של הספק כוח. בזמן האחרון הוא עושה רעשים בלתי סבירים... פתחתי את הספק(לא נתקלתי במשהו חריג), ניקתי אותו מאבק אך ללא הועיל. עוד אציין שכשאני נותן מכה קלה על המאוורר הרעש מפסיק לכמה שניות וחוזר. אשמח לשמוע הצעות בעניין...

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  20. שאלה בכותרת אני חושב. אם אפשר גם את הlayout של החוטים (כלומר מה כל חוט מוביל) זה יהיה ממש נחמד

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  21. השאלה בכותרת , הזמנתי סט מקלדת ועכבר אלחוטי של CREATIVE שהטווח קליטה הוא 1.8 M . בעל משדר RF . בגדול המשדר יהיה ממש קרוב לעכבר בזמן משחקים . השאלה : האם יש DELAY ואם כן עד כמה הוא מורגש ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gilza,

אני מעונין להחליף מארז וספק כח,כרגע קיים ספק של 145W ,כשאני בודק נתונים של ספק חדש יותר נניח של 350W ' הנתונים של הזרם היוצא (AMPER) בספק החדש גבוהים בהרבה מהספק הישן,האם זה אמור להשפיע באיזשהו אופן על לוח האם.חיפשתי בחוברת של הלוח הגדרות של זרם ולא מצאתי.המחשב הוא פנטיום 3 . האם אני יכול לחבר ספק חזק יותר (350W) למחשב הנ'ל. תודה למי שיכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש בנרות כבל SCSI2 פנימי (50 גידים בחיבור 50 פין בדומה לחיבור IDE) באורך של לפחות 80 ס"מ. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג כזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by kinggil,

מחפש מארז עד 400 שח, בבקשה מארז טוב, ובלי הדלת הזאת שנפתחת לכוננים.

• 9 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים