ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
בבקשה לא להיחשב במחיר או ביופי. המפרתים: http://www.compucase.de/English/product103.htm http://www.compucase.de/English/product100.htm
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
-
לאחרונה רכשתי עכבר אלחוטי של LOGITECH מדגם M705. עד כמה באמת חשוב לכבות אותו בסיום העבודה מבחינת חיי סוללה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לשלטי גיימינג (כמו של הקונסולות) עבור מחשב נייח. אני מחפש לקנות לפחות שני שלטים, השלטים של הקונסולת מאד יקרים בארץ.. אז אשמח להמלצה שגם תהיה זולה יחסית אך לא תרד בערך השלט עצמו עריכה: שכחתי לציין שאני מחפש אך ורק שלטים שהם גם אלחוטיים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אם מישהו יכול לייעץ איזה סוג עכבר עדיף?!?! ובכלל מה ההבדלים בניהם?! שמעתי על עכבר של מייקרוסופט explorer ועוד אחד דגם 6000? מצד שני יש עכברים בלוטות'... מה עדיף ??
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לתקן מחשב נייד שנמצא אצלי כבר הרבה זמן, אבל חסרים לי כלי עבודה המתאימים לפתוח את המחשב. אודה מאוד אם מישהו יוכל לכוון אותי לחנות ברשת שמוכרת כלי עבודה המתאימים לעבודות כאלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם-הבנתי שבארץ המקלדת והעכבר עולים 800 שח. יש לי אפשרות להשיג אותם מאיביי בלונדון ב 250 שח חדש. הבעייה שכתוב שזה בספרדית,למה הם מתכוונים? שהאותיות על המקלדת בספרדית? לא יהיה לי בעייה להקליד עברית איתה? ומה דעתכם על הסט? האם הוא טוב? ומתאים למשחקים?אני בין היתר משחק הרבה במחשב.תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח לשמוע על איכות המקלדות של ג'ניוס, אורך חיים, נוחות. יש להן מחיר יחסית נמוך.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3567581,00.html נראה חרטה
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום! רכשתי רמקולים של קריאטיב דגם: a220 חיברתי את הרמקולים למחשב הנורת ביקורת עובדת וברגע שמגבירים את הווליום ישנו צליל חזק מהסאב והרמקולים ואין שמע מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קונה ציוד היקפי למחשב מסך, מקלדת ועכבר. אין סכום שאני יודע להגיע כי אני לא כלכך מכיר את המחירים. אשמח למשהו זול יחסית ובמחיר סביר. כמובן שמוצר אמין תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה מארז חיצוני לדיסק קשיח בשביל מחשב נישא? מה אני צריך לעשות, לקחת הארד דיסק רגיל כמו שיש במחשב שולחני עם חיבור EIDE ולחבר אותו דרך המארז למחשב נישא? עכשיו בקשר לזיכרון, יש לי IBM THINKPAD 600E עם זיכרון 160, האם זה אפשרי להוסיף לו עוד זיכרון? מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על כרטיס רשת רגיל? לא אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
חבר'ה! הרגע הגיע ואני בבבסיס סוגר היום.... BFG Ageia Physx הגיע עם שליח הביתה ישירות מיבואן BFG בחו"ל. (הכי מדליק!! לא בקשו ממני לשלם מכ"ס או מע"מ אפילו שהכרטיס הגיע מחו"ל...מוזר לא?) קניתי את הכרטיס במחיר 340 דולר כולל משלוח! עכשיו במחשב שלי יושב לו בנחת XFX GEFORCE 6800GT ובדרך במטוס כבר טס לו ATI AIW X1900 שיחליף את כיסה המלכות (בתקווה שיגיע לארץ כבר השבוע!!!!) שאלה שלי, מה השיפור שאני הולך להרגיש שאני אוסיף את PHYSX בנוסף ל 6800GT? ומה השיפור שיהיה לי אחרי שאוסיף את ה X1900! חבר'ה יאאלה תגיבו...תעשו לי את הערב/לילה בבסיס קצת יותר מהנה תודה!!
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למערכת רמקולים 5.1/2.1, למחשב. למען האמת אין מטרה עיקרית, אני כן שומע הרבה מוזיקה ואני מאמין שזה יהיה הדגש העיקרי, אבל גם גיימינג חשוב לי וסרטים בין לבין. עד עכשיו הסתובבתי עם מערכת של MIcrolab FC360 5.1, היא הייתה אחלה אבל נהרסה לי אחרי מס' שנים. עוד שאלה - האם שווה להשקיע במערכת של 5.1 שוב פעם? או שפשוט ללכת על הבייסיק של 2.1? אם כן שווה, איזה יתרונות יש למערכת 5.1 על 2.1. תקציב - לא מוגבל, העיקר שיהיה טוב, שניתן יהיה לסמוך על זה, ושיתן ביצועים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיכלול את Saphire 9800 pro............בהתחלה תיכננתי שהמארז יהיה Simbadda LU Master 480W אבל אז שיניתי למשוה אחר ....(בגלל מקום הרבה יותר זול)....המשהו האחר הזה הוא CHENBRO PC61166(Gaming Bomb) XPIDER Silver no PSU וThermaltake TT360AP PFC 360WATT רציתי לדעת מה דעתכם....ואם אתם מציעים שינויים אז שלא יעלו לי עוד כסף... תודה רבה ..דן.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי באינטרנט את X5470 וקיבלתי את X5490, אף אחד לא הודיע לי על השינוי, וזה לא נראה לי אמור להפריע לי כי זה דגם משופר, ההבדל היחיד שראיתי זה שה X5490 מדפיס עוד 2 עמודים בדקה או משו כזה, מישו מכיר עוד הבדלים? היא באמת יותר טובה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה אבל זה היה נראה לי הפורום הכי מתאים... טוב אז אחרי שקניתי את המדפסת canon mx455 שהצוות פה המליץ לי עליה (דרך אגב, היא מעולה, תודה!) אז אין לי מה לעשות עם המדפסת הישנה שלי וחשבתי לתרום או למכור במחיר נורא נמוך, הבעיה שאני לא יודעת מה המחיר כי כבר לא מוכרים אותה. המדפסת היא של חברת lexmark בדגם mx5470, היא בכללי מעולה אבל היא נתקעת לפעמים שהיא מדפיסה, בשביל להמשיך עם ההדפסה אני צריכה להפעיל מחדש את המחשב והמדפסת. אבל חוץ מזה הסורק והפקס עובדים מעולה. אז אם אפשר, בבקשה תתנו לי מחיר ונראה אם זה ישתלם לי. קנינו את המדפסת בסביבות 2007 במחיר של כ100 דולר... תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ישנו ברשותי RAZER DiamondBack (למי שלא יודע, העכבר עבר סיקור אצלנו באתר : http://hwzone.co.il/reviews/diamondback/), התקנתי על המחשב את הדרייבר האחרון מהאתר של RAZER. הבעיה שלי היא כזאת, יש פונקציה בעכבר הישן שלי (MICROSOFT Intellimouse explorer 2.0) שמאוד אהבתי, והיא שכפתורי הצד של העכבר שימשו כ-BACK וכ-FORWARD, וזה איפשר לי לעבור מאוד מהר בין דפים באינטרנט. השאלה שלי היא האם ניתן לתכנת גם את הכפתורים של ה-DiamondBack שלי, ככה שיהיו BACK ו-FORWARD.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני לא כל כך מרוצה מהכיסא והשולחן שיש לי עכשיו, שאני יושב על המחשב יותר משעה מתחיל להיות לי כאב גב וגם הידיים נתפסות לי אז עכשיו אני צריך שולחן מחשב חדש וגם כנראה כיסא חדש. יש לכם אולי המלצות לשולחן וכיסא טובים שיהיו נוחים לעבודה ממושכת אני בדרך כלל נמצא על המחשב יותר מ-4 שעות אז צריך שזה יהיה באמת נוח ?(אורטופדי)
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ברשותי מצלמת MINI DV של סוני, דגם PD150 צילמתי איתה טקס סיום של הביצפר שלי, יש לי חיבור פיירוויר במצלמה ובמחשב, חיברתי, עכשיו אני צריך איזהשהי תוכנה או משהו שאפשר איתה להוציא את הסרט למחשב, בפורמט קריא.. עזרה?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
דוד מגיע מחול ומחפש להחליף את ה lycosa השבורה, רוצה מכאנית עדיפות גדולה לMx Cherry Red אפשרי גם בארץ אם יש אופציה נוספת יותר טובה ויותר זולה זה מה שאני מתלבט - אינלי מושג איך להחליט SteelSeries 6Gv2 Mechanical Gaming Keyboard - Red Cherry Switches Edition http://www.amazon.com/SteelSeries-6Gv2-Mechanical-Gaming-Keyboard/dp/B008OQTGBQ/ref=sr_1_10?s=videogames&ie=UTF8&qid=1371316223&sr=1-10 CM Storm QuickFire Pro - Mechanical Gaming Keyboard with CHERRY MX RED http://www.amazon.com/CM-Storm-QuickFire-Pro-Mechanical/dp/B009D8ZW3U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371322983&sr=8-1&
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
המחשב אינו מצליח להגידר את הפאלם שלי. יש לי וינדוס XP PRO מופיה הודעה " התקן USB לא מוכר" מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-