עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Fertilizer,

אני מחפש כבל ... מ PCMCIA ל MINIPCI מישהו יודע איפה ניתן לרכוש? מישהו יכול לתת לי לינק לחיווט הפנימי שלו?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by JUVE,

אני הולך לקנות מחשב חדש של AMD 1800 רוצה המלצה איזה לוח אם לקנות 1. GIGABYTE GA-7VTXE PLUS 2. GIGABYTE 7VTXH תודה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by bellboy,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר עם אפשרות להדפסה דו צדדית אוטומטי עדיף שהיה לה גם מגירה לדפים וכמה שיותר זולה תודה!

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by maor-a-,

יש את המקלדות והעכברים של מייקרוספוט שבאים בחבילה אחת ( עולות כ 200 שח +- ) רציתי לדעת ( למי שיש לו כזה או מכיר) לכמה זמן מחזיקות הסוללות בערכה שכזאת

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  5. אני מקווה שזה מקובל לפרסם כאן ואם לא אז סליחה את ההגה אני מוכר ב 990 ש"ח, מדובר בהגה Logitech G25 המהולל! אני לא אוסיף עליו חוץ מזה שהוא שמור בצורה יוצאת מן הכלל! חדש למיטב ידעתי עולה 1700-1900. אני מוכר עקב הגיוס שלי, בטח לא יהיה לי זמן לנשום אז לשחק בטח שלא, זה מוצר חובה לכל חולה הגה, ובזכותו לא עשיתי שטויות על הכביש האמיתי, יש מקום לפרוק את הצורךךךךךך הזה וזה רק ההגה הזה באמת! חחחחחח, עפתי אבל תשאלו כל מי שיש לו את ההגה הזה, קשה להיפרד ממנו אבל 990 ש"ח יחסרו לי יותר בזמן הצבא 0544520245 אביב את ה FPSGUN של ZALMAN ב 100 ש"ח, וכאן אני מתחייב שהוצאתי אותי מהקופסא, שיחקתי בו פעם אחת והחזרתי, הוא צורך זמן התרגלות שאין לי כוח אליו, זה מטורף וזה כייף, אבל צריך ל…

6. Started by RDS,

לא מזמן רכשתי את ה-G5, ויש לי שאלה עליו... הלחצן האמצעי לא מתפקד במשחקים... הלחצן האמצעי בעצם לא עושה את הפקודות שנתתי לא במשחק... הוא עושה מה שהגדרתי בדרייבר, וכאשר הגדרתי שלא יעשה כלום זה גם לא עזר. כמו כן עם התוכנה בבילון, אין לי אפשרות לתרגם מילה בעזרת הלחצן האמצעי... יש פתרונות?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  7. שבת שלום חברים! ראשית כל הכבוד על ההתנדבות המבורכת שאתם עושים כאן בעזרה, עצה ושיחה עם כל המתענינים והזקוקים לפתרונות בתחום המחשוב. אני תמיד אומר יום יבוא ויהיו פורומים כאלה לכל תחום גם לאיך מתקנים את מכונת הכביסה שהתקלקלה, כדי שגם עקרת הבית תוכל לקבל עזרה ולא רק עסקני כונני מחשב למיניהם כמוני.. שאלתי היא : 1. יש לי עכבר Microsoft Basic Optical Mouse 1.0A. עם חיבור USB כמובן. 2. האם גם אתם נתקלים במצב בו את ם מפעילים את המחשב שלכם (שהיה כבוי), וכשהוא מגיע לוינדוז העבר פשוט לא מזיז את הסמן. העכבר פשוט לא מתפקד, וגם אין אור אדום שזוהר תחתיו....ואז אתם מוציאים את ה USB של העכבר מהמחשב ומחברים שוב....ואז הוא קם לתחיה. 3. האם יש פתרון? אולי דריבר יעזור? למה פעם כן זה …

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by erez_levy,

האם עדיף לקנות את המארז הזה לבד : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W איך שהוא עם הספק כוח והכל או שאני משנה את המארז לזה: Foxconn TLA570A USB Front True Power 300W FSP Case ומוסיף לו ספק כוח של Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply זה משתלם יותר? השאלה אם להשאיר את הספק של המארז ולהוסיף אליו בנוסף את ה-420 או לקבל זיכוי של 50 ש"ח על הספק שבמארז ולהכניס רק את ה-420. ואם יהיה למחשב 720 וואט זה מוגזם ביותר וזה דורש הרבה יותר חשמל בעיקרון? (שאני לא אקבל פתאום חשבון חשמל בשמיים ואתפלא). ד"א המפרט הוא: AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray Albatron K8NF4X nForce 4X Socket 939 Motherboard Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory Samsung 160GB 7…

• 15 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by kikkler,

אוקיי שני המארזים הם - 1) Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window http://www.pch.co.il/docs/pd-2050385026.htm 2) Antec SX1040BII 400W Case http://www.pch.co.il/docs/pd-1032115326.htm על מה הייתם הולכים ? המארז של אנטק כולל ספק ממש טוב, ואני מניח שאיכות הבניה מצויינת. המארז של סופרטלנט לא מגיע עם ספק, ורכישת של אחד, אפילו ברמה פחותה מזה של אנטק, תגרום לכל החבילה להיות יקרה יותר מצד שני הוא עשוי מאלומיניום ומגיע עם 5 מאווררים (3 יותר מהאנטק). הוא גם כולל חלון, שלמרות שזה שיקול די משני, הוא עדיין קיים.

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by Crash5,

אני מחפש את הספק המתאים ביותר עבור המערכת שאני קונה. בסיס המערכת כולל: P4 1.6A GHZ @ 2.4GHZ דיסק קשיח אחד סידירום וצורב. אם החסרתי איזשהו פרט חשוב אנא ציינו זאת. בעיקרון אני מעדיף ספק שקט, אמין ובמחיר הנמוך ביותר, אך חשובה לי יותר האמינות מאשר המחיר. אני מעדיף להשקיע יותר כסף עבור ספק ששווה זאת. יש לקחת בחשבון שבחנות שבה אני מתכנן לקנות את הספק אין הספק הבא HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply אך יש את דגם ה ER. תודה מראש :saint:

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by Th3-0n3,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1008228178&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by tryf,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מדפסת משולבת. אני צריך מדפסת צבעונית עם סורק, פקס ופידר לסורק. אני מריץ לינוקס אובונטו ורוצה לרכוש מדפסת שתתאים. רציתי לדעת אם אני קונה מדפסת שמתחברת דרך ethernrt אם עדיין צריך להתקין דרייברים. בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by Elite_Sniper,

אם לא, איזה שלט/ים כן תומכים שיש להם את המאווררים‏?‏ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by ccc,

שניהם פה מה לשים? לאוברקלוקינג בלבד, כל מי שישר יקפוץ ויגיד צונמי שיבדוק קודם בגוגל, תראו אין שם כלום, צונמי זה אשכרה ג'נרי רק מנסיון

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  15. אהלן. אנחנו די אובדי עצות אשמח אם תוכלו לעזור. במרפאה שלנו, יש 3 מחשבים שהיו מחוברים למדפסת אחת באמצעות מפצל סוויץ' כזה שהיה פראללי. אחרי שהמדפסת התקלקלה, קנינו חדשה אבל החיבור בה הוא כמובן ב USB כך שהסוויץ' הישן כבר לא רלוונטי. רצינו לקנות כזה ל USB וטכנאי שבא התקין. אבל התאכזבנו לגלות שהסוויץ' הזה לא עובד אוטומטית אלא צריך בכל פעם ללחוץ על הכפתור שמפעיל את המדפסת עבור המחשב שרוצה להדפיס. דבר שיוצר בלבול רב ובנוסף הופך כל מדפסת שלא מדפיסה לאוף ליין כל הזמן. זה לא מה שאנחנו צריכים. האם יש מכשיר כזה שייחלק את המדפסת למחשבים ופשוט נלחץ על הדפסה והכל ייעשה כמו פעם? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by The-Fox,

לפני איזה חצי הייתי אצל חבר של חבר שלי ;D בכוכב יאיר, ולאח שלו הקטן (שהוא פריק CS לא נורמלי) היה פד מטורף לעכבר ! זה היה פד חלק חלק וקשיח כזה, עכשיו בנוסף הוא הוסיף מאין סילוטייפ כזה לתחתית של העכבר, איפה שיש עיגולים קטנים (יש את זה בכל עכבר זה בדרך כלל בקצוות) שעוזרים לעכבר להחליק על המישטח.. התוצאה: וווווווווווואוווו, עכבר המחליק לו להנאתו על הפד, פשוט מדהים, הבעיה ששכחתי איך קוראים לזה, הוא מאר לי עלוף העולם ב CS מתשמש בוף אולי זה יכול לעזור בכל מקרה אני מחפש את הפד הזה, ולפי מה שזכור לי הוא לא קיים בארץ שלנו, אזלכל מי שידוע במה מדובר אני ישמח לשמוע. גם הפד וגם הטייפ החלק. תודה לכל העונים 8)

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  17. אז בוא נעזוב מחיר כרגע (לא יודע, שיהיה עד 1000 שקל נניח), יש כזה דבר עכבר שממש איכותי ומתאים לGAMING וכנל לגבי מקלדת, ושהם אלחוטיים ? משהו שאתם ממליצים בחום ?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  18. חשבתי על Logitech G15 אבל ביאס אותי לגלות שיש לו USB 1.1 ולא USB 2.0, רציתי גם לשאול אם ל G15 יש כניסה של אוזניות ומיקרופון? בנוגע לאוזניות, הציפייה היחידה שלי מהאוזניות זה שהם פשוט יהיו נוחות על האוזן, יש לי אוזניות ישניות של SONY והן מכאיבות לי כעבור חצי שעה~ שעה.. תודה מראש! יש חריגה ל800 וגם אפשר לחפש ביד 2..

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  19. Started by idanarieli,

שלום אני מחפש עכבר למחשב עם כמה מאפיינים: 1. הכי הכי חשוב זה הנוחות (אחיזה palm) 2. כפתורי קדימה ואחורה אני לא משחק הרבה, בעיקר באינטרנט ואני הרבה זמן עם העכבר אז חשוב לי שיהייה נוח. אני מוכן להשקיע בערך 400 שח (גם אם יש הצעה יקרה יותר תציעו) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by ehudtr,

יש לי מארז מחשב שאמור להתחבר לטלביזיה וכדי שיהיה לי נוח יותר אני מעוניין במקלדת אלחוטית נטענת עם משטח מגע.ראיתי שיש ללוג'יטק מקלדת כזאת אבל שמתי לב שבשורה שצריך להיות ה-f1,f2 ...וכו ... יש לחצנים אחרים . אשמח להמצלה של מקלדת אלחוטית עם הלחצנים של ה-f ושיחזיק לי הרבה זמן בין טעינה לטעינה. תודה.

21. אני כרגע עם logitech G5 והלחצן בצד ימין שלו נתקע ועושה רעשים מציקים כאילו נדפק שם משהו בצד, אז אני מחפש עכבר אחר עד 300 ש"ח שיתאים למשחקים וגלישה באינטרנט, לא משנה לי סוג העכבר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by dan9,

תקשיבו תקשיבו חברה!!! אני חייב אבל חייב מקלדת ישנה של P1 !!! ;D קיבלתי מחשב כזה שאני מת לשפץ אותו ולשים בו משחקים נוסטלגיה של פעם חחה הכל עובד בו אתם חיבים לראות אפילו הCDX1 חחחחה היתם מאמינים? איפה אני יכול להשיג או לקנות מקלדת או אפילו מחבר בין הישן לחדש!!! אתם חייבים לעזור לי אני כבר לא עומד בזה אני מת להדליק אותו.....

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by Carlito,

חשבתי על ה-Sunbeam Transformer אומרים שהוא טוב.. יש לכם משהו אחר להמליץ אולי יותר זול?(הוא לא בא עם ספק) תודה מראש נ.ב. שיהיה יפה, לפחות עם חלון צד

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  24. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול , אבל לא מצאתי פורום של מארזים.. ??? מה אתם אומרים על המארז הזה ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1564&catcode=351 הוא בא בלי ספק (תוספת של 70 ש"ח ל ספק 400) . האוורור שלו מספיק ? , עדיף ללכת על COMPUCASE רגיל ? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  25. Started by YinnoN,

איך הmx 310 בשביל גיימר בינוני ועבודות וגלישה וכאלה ? הוא יחליק לי טוב על פאד ג'נרי מחוספס ? ביקשתי מאבא שלי לקנות לי mx 510 בתאילנד אבל הוא לא מצא אז הוא קנה 310 ב20$ (בארץ 245ש"ח) זה נראה לי עיכבר מעולה לא ? זאת אומרת לא כמו הmx 1000 אבל טוב יותר מהלוג'יטר הפשוטים ואלה של מיקרוסופט. בקיצר איך העכבר הזה ? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים