ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי לפני כמה ימים קניתי את האוזניות logitech g733 כשראיתי סרטונים שמעתי שהאיכות סאונד לא טובה אז החלפתי לאוזניות הקודמות שלי (hyperx clowd ii) ובאמת האיכות הייתה יותר טובה מאשר הG733 יש לכם עצות/ הערות? תודה הערה: כשאני משווה את הצלילים של הG733 וה CLOWD II זה מרגיש כאילו הסאונדG733 הוא מאחורי משהו כאילו כמו שאני אדבר ואשים את היד שלי מול הפה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
- 1 follower
-
-
1.אני צריך ספק חדש .. אבל חייב שיהיה כמה דברים.. סליבים-היה לי את ההאק בלי עכשיו יש לי עם אני לא מוכן לוותר על זה ואני לא מיתכוון לחזור על התהליך שוב ;D ספק שיראה טוב אם איכות גימור טוב. אם אפשר מודולארי אז למה לא .. וכמובן שיהיה יציב ואיכותי גם בביצועים אם כי לא חייב הטוב ביותר מעל 400W יש לי 300W.. לא מספיק כבר ועוד יבוא כרטיס מסך אחר מקרוב . אז מה האפשרויות שלי ? חשבתי על ה OCZ 450W .. יש משהו דומה בפחות כסף ? 2 אל פסק . אני לא צריך שעה של מחשב עובד ... אלא רק לימנוע את השניה שיש קפיצה . ואני צרי להחזיק מערכת כבדה יחסית .. A64 754 2000@2500 גיגה זיכרון כניראה 6800GT HDD 160 גיגה הספק שיבחר . CTR 17 XJ770 של מאג וזהו בערך אז איכות או כמות ?! או…
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי אני צריך לעסק מדפסת משולבת שחור לבן. כמות ההדפסה משתנה מפעם לפעם. אבל מדפיסים כ 3000 דף לחודש. יכול להיות שביום אחד ידפיסו 50 דפים ויכול להיות ביום אחד 300 דפים(שיקים) שמהירות ההדפסה לא תרד מ 20 דף לדקה. המחיר עד 4000 שקל. ברור שעדיף כמה שיותר זול. הבעיה העקרית שאני נעזר בכם היא שאני לא מוצא חנות נורמאלית, כל החנויות או שהם יקרות מידי או שמנסים לדחוף לי מדפסות אחרות שאני לא רוצה. אם אתם יכולים לתת לי רשימה של חנויות זה יעזור מאוד. תודה!
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את ה-G5, ויש לי שאלה עליו... הלחצן האמצעי לא מתפקד במשחקים... הלחצן האמצעי בעצם לא עושה את הפקודות שנתתי לא במשחק... הוא עושה מה שהגדרתי בדרייבר, וכאשר הגדרתי שלא יעשה כלום זה גם לא עזר. כמו כן עם התוכנה בבילון, אין לי אפשרות לתרגם מילה בעזרת הלחצן האמצעי... יש פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, אני מחפש סורק חדש עבור אישה שעובדת כציירת וכגרפיקאית. הסורק הקודם שלה היה CanoScan LiDe 700F. אני לצערי לא מבין כלום בסורקים - אז בגדול אני פשוט אשמח לשמוע על סורק שווה באיכותו לסורק הזה או טוב ממנו, שאפשר להשיג בחנויות... עדיף לסורק של חברת קאנון עצמה, כי היא רגילה לחברה. אשמח להמלצות, ולהסבר קצת על התחום אם מישהו מבין בו. המון המון תודה לכל מי שיענה!
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
רוצה לקנות צורב דיוידי אבל לא יודע איזה באיזה חיבור אני צריך לקנות ide או sata ? אגב לוח האם שלי הוא asus p4s800d תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני די מתבייש להודות בזה, אבל, אני לא מבין כלום במדפסות... :-\ (אולי רק שהן יודעות להדפיס תוך כדי לקיחת דפים וזריקת דיו וזהו... עכשיו הבעיה הגדולה היא שגם לא ממש אכפת לי, כלומר, לא מעניין אותי איך מדפסת עובדת ומה הופך מדפסת לטובה או לא טובה... מה שמביא אותי לבעייה הבאה... אני צריך לקנות מדפסת עכשיו בהתחלה ישר קופץ לך לראש hp... אבל עם 200 שקל לראש דיו... (או לפחות ננסה למצוא אפשרות אחרת) ואז יש את epson... אבל המדפסת האחרונה שהייתי לי שלהם הייתה כזאתי דרעק... :-[ נשארו canon ולקסמרק (תנסו לכתוב את זה באנגלית!! lexmark...) עכשיו, המדפסת שאני כרגע משתמש (או לפחות אמור להשתמש, כי היא לא פועלת...) היא canon bjc-6200, כזאתי מדפסת מחורבנת לא ראיתי בימי חיי היא…
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הגה ודוושות, משהו טוב לא חרא שיהרס אחרי יום וגם שיהיה רוטט במחיר סביר לא בשמים אני אשמח להמלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ולא התייחסתי אליה .. וזה ממש מעצבן אותי אני חייב את עזרתכם לוח אם gigabyte ep43 ds3l הצורב הוא asus DRW 2014L1T זה קורה רק עם דיסקים dvd עם דיסקים רגילים הכל בסדר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת C3183 של HP, הכל היה תקין עד שניסיתי להדליק אותה יום אחד ופשוט הנורה של הpaper jam והנורה של הcartridge jam שתיהן דלקו ביחד, בנוסף הנורות של הצילום (ש.ל. וצבע) דלקו, חיפוש קצר בגוגל העלה את האתר הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01447224&tmp_track_link=ot_recdoc/c00652863/en_vn/c01447224/loc:2&lc=en&dlc=en&cc=vn〈=en&product=1146340 ניסיתי את כל הפתרונות באתר והבעיה לא נפתרה, המדפסת מחוץ לאחריות יש משהו אחר לעשות חוץ מלהפגיש אותה עם הפח זבל? תודה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם... אבא שלי בתאינלד ואני מתעניין ברכישת מדפסת לייזר צבעונית הכוללת פקס בתוכה... על איזה חברה אמינה ואיכותית אתם ממליצים? מבחינת תקציב הייתי שמח לקבל כמה אפשרויות.... סופ"ש נעים לכולם
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
החנות שממנה רכשתי את המחשב שלי מספקת לי ספק של אנטקW 480 איני יודע איזה דגם לבחור מהרשימה המצורפת ומה ההבדל בינהם האם צריך ספק גדול יותר לפי המפרט המצורף כמובן שזה בתוספת תשלום. אין לי אפשרות לבחור בחברה אחרת אלא רק ANTEC. ANTEC PSU 480W NEOPOWER A.PFC, PCI-E, 24-pin, SATA, Antec TruePower II 480Watt Antec NEOPOWER 480W +120mm(silent)+SATA+24pin+pc ANTEC PSU 480W TRUE BLUE PSU480B PSU480B ANTEC Power Supplies TP-II 480 Blue 480 Watt ATX12V v2.0 PSU להלן מיפרט המחשב שרכשתי. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G COOLER : זלמן 9500 כרטיס Geforce PX7900…
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
טוב קיצר קיבלתי את העכבר עכשיו וסתם שיחקתי עם הדבר הכחול של המשקולות ... ניסיתי לשחק עם בלי ועם משקולות, לנסות להחליף אותם באחרות..ועכשיו אני לוחץ על הכפתור של הV הזה שיוציא את הפד של המשקולות, וזה פשוט לא זז יש דרך איך שהו להוציא את זה?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מחפש מתקן, קטן, הכי פשוט שיש.... מה אני צריך בו? -4 כניסות USB. -1 כניסת אוזניות. -1 כניסת SVid לחיבור לטלוויזיה (4 פינים, הפשוט). צריך שכל זה יתחבר למחשב בחיבור USB יחיד... הקיימת מפצלת שכזו? לא משנה המחיר, פשוט הכי זול שיש שעונה על כל הדרישות הנ"ל.... ו...תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הייתי עכשיו בפלונטר וראיתי את הכרטיס הכי חדש של gainward, 750 ultra שמבוסס על g4 ti 4600. קיצר, היה כתוב שם שהוא מתאים רק לווינדוס באנגלית. מישהו יודע מה פשר השטויות האלו?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי יש לנו מחשב משפחתי משותף, אני רוצה להשתמש במקלדת רגילה ושקטה והילדים במקלדת מכאנית בשביל המשחקים אז האם אפשר לחבר למחשב 2 מקלדות עם איזה מתאם, ולבחור כל פעם עם מה עובדים ? אשמח ללינקים
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני איזה חצי הייתי אצל חבר של חבר שלי ;D בכוכב יאיר, ולאח שלו הקטן (שהוא פריק CS לא נורמלי) היה פד מטורף לעכבר ! זה היה פד חלק חלק וקשיח כזה, עכשיו בנוסף הוא הוסיף מאין סילוטייפ כזה לתחתית של העכבר, איפה שיש עיגולים קטנים (יש את זה בכל עכבר זה בדרך כלל בקצוות) שעוזרים לעכבר להחליק על המישטח.. התוצאה: וווווווווווואוווו, עכבר המחליק לו להנאתו על הפד, פשוט מדהים, הבעיה ששכחתי איך קוראים לזה, הוא מאר לי עלוף העולם ב CS מתשמש בוף אולי זה יכול לעזור בכל מקרה אני מחפש את הפד הזה, ולפי מה שזכור לי הוא לא קיים בארץ שלנו, אזלכל מי שידוע במה מדובר אני ישמח לשמוע. גם הפד וגם הטייפ החלק. תודה לכל העונים 8)
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את ההגה MOMO Racing Force,למרות נסיונות רבים ונשנים, אני לא מצליח להגדיר את דוושות הגז והבלם בתוך המשחק Live For Speed אני מתקשה להבין מדוע משום שבמשחק אחר (GRID) הדוושות פועלות נהדר. אם מישהו יודע כיצד להגדיר אודה לו מאוד!
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום מחפש מדפסת משולבת אלחוטית כוללת פקס, בין 500-600 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום כמו שהבנתם כבר מהכותרת אני מחפש סט אלחוטי של מקלדת ועכבר. חשוב לי שהעכבר יהיה עם גלילה חלקית ולא גלילה רצופה... יש לי עכשיו את הסט של microsoft wireless desktop 3000 וסך הכול אני מאוד מרוצה, חוץ מהעניין שהעכבר הוא בעל גלילה רצופה וזה משגע אותי לעבוד ככה בסולידוורקס או לחלופין להחליף נשקים במשחקי פעולה וכדומה התקציב הוא עד 200 שקל לסט תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה אני יכול למצא דריברים בשביל וינדוס XP לכרטיס קול: Aztech PCI 288-Q3D :AR15:
-
אני הולך לקנות מחשב חדש של AMD 1800 רוצה המלצה איזה לוח אם לקנות 1. GIGABYTE GA-7VTXE PLUS 2. GIGABYTE 7VTXH תודה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מחפש המלצה לערה כלשהי או דברים שיעזרו לי לנקות את המחשב בעיקר בתוכו במקומות הקטנים. תודה לעוזרים ואם מישהו יכול להביא לי אולי איזה מדריך לניקוי מחשב אני אשמח כי לא מצאתי בפורום.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
יש את Logitech® Media Keyboard Elite שנראית לי די סבבה. אני משחק במשחקי רשת אז קחו את זה בחשבון... מה אתם אומרים על מה שהצעתי? יש לכם הצעות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-