ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
בשביל המשחק GTA SA. עכשיו, אני לא יודע מה המחירים הרגילים, אז אני פשוט אתן תקציב של 130 ש"ח! יש אפשרות להשיג במחיר כזה GAMEPAD טוב? אם לא אז כמה להוסיף לתקציב כדי להשיג משהו נורמלי? אני די לחוץ בעניין התקציב.
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gf 2 ti של inno3d, ויש לו יציאת tv out. ניסיתי להפעיל את היציאה ע"י חיבור כבל מתאים(לקחתי מחבר שלי - אצלו הכבל עובד עם וודו 3), הכבל מתחבר ליציאה ומשם לטלויזיה ע"י חיבור מלבני עם קודקוד אחד אלכסוני (אם זה 21 פינים למה יש לו רק 20?). כשחיברתי את הכבל נוצר בווינדוס אופציה לסימון ה Tv out, סימנתי ובחרתי שיטת שידור Pal -n (אני לא בטוח אבל בחרתי את השיטה שעובדת אצל חבר שלי). וכלום לא קרה! למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? אולי צריך להשתמש בכבל שונה? באיזה שיטת שידור אני אמור לבחור?
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ברשותי מחשב HTPC בסלון עם וינדאוז 7. כאשר אני משתמש בעכבר האלחוטי סמן העכבר שלי "מתגלצ' " בזמן גרירת העכבר, דבר שמאוד מקשה על העבודה עם העכבר. במטרה למנוע את התופעה עשיתי את הפעולות הבאות: חיבור עכבר אחר ניתוק כל מכשיר אלקטרוני \ ובסביבה (ראוטר, רמקולים וכו) החלפת משטח העכבר אין לי מושג מה לעשות כדי למנוע את התופעה הכל כך מרגיזה הזו שהופכת את השימוש בעכבר למאוד קשה משום שהסמן פשוט גולש מעט מעבר למקום בו בחרתי לעצור. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אחרי קרוב לחמש שנים הלוג'יטק mx518 שלי מת וצריך להחליף אותו, איזה עכבר כדאי לקנות עד 150 שקלים ? כדאי לקנות עוד mx518 ? הייתי מאוד מרוצה ממנו במהלך השנים.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מעדיף אוזניות על פני רמקולים, אבל יש בעיה קטנה: החוט של האוזניות כל פעם נדרס ע"י הכסא או נתפס ברגל. היות ואני לפעמים צופה בסרטים מהמיטה אני חייב חוט ארוך (3 מטר), אבל בישיבה רגילה רובו יהיה על הרצפה... אני מודע לכך שיש אוזניות אלחוטיות, אבל הן יקרות ודורשות סוללות \ טעינה כל פעם. האם קיים דגם מומלץ של אוזניות עם חוט בעל ליפוף קפיצי, כמו לעכברי מיני ללפטופים, או איזשהו פטנט אחר? כבר שברתי לא מעט אוזניות בכך שהעפתי אותם בטעות על הרצפה.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני נכנס להגדרות של העכבר ומשנה את מהירות הסמן ועושה שמור הוא שומר ומתי שאני עושה ריסטרט למחשב ההגדרות לא נישמרות מדוע? ???
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
למה מביאים לפה רק אדפטרים גנריים class 2 או 3 אפילו (הם בכלל לא מפרסמים את הנתון הזה כשבארה"ב כן). בכלל יש כאן בארץ חוסר מודעות מזוויע ומחירים אסטרונומים על כבלים (70 ש"ח בחנות לעומת דולר אחד באיביי עם משלוח חינם -אמנם איטי- מסין) ומתאמים. אני מוצא את עצמי עושה רשימה של דברים שאני צריך וכל כמה חודשים מזמין במרוכז מארה"ב.. למה העולב הזה, רציתי אירופה קיבלתי מזרח תיכון
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
רכשתי את הנ"ל למחשב המשני בבית. רציתי משהו פשוט בערך ב200 ש"ח וזה היחידי לדעתי שקיים anyways, להלן התרשומתי לאחר מס' שעות: המקלט קצת גדול אבל די אלגנטי (מוזר שהוא אליפטי, עדיף עגול לדעתי) תדר 27mhz- מהסוג הישן אבל זה RF אז אין לי בעיה. מה גם שאני נמצא קרוב למקלט. ניסיתי להתרחק עם המקלדת כמה מטרים והוא לא איבד קשר. hotkeys ומקשי מולטימדיה זה ה-דבר, לא ידעתי עד שלא התנסתי. הדברים הקטנים שעושים את ההבדל הגדול. מקשים רכים במקלדת, פשוט מצוין. סט איכותי למרות המחיר. עמיד במעט נוזלים, יפה מאד. אחותי תבדוק את זה כמו שאני מכיר אותה העכבר מאד דומה לintellimouse optical הסטנדרטי, טיפה קטן יותר. black is beautiful... מקשי F לא מגיבים בboot של המחשב. הייתי צריך safe mode ל…
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
רכשתי אתמול את העכבר הנ"ל ואני מרוצה so far לפני שקניתי אותו הייתי בטוח שהמטען הוא רק פריוילגיה למי שלא רוצה להשאיר את המחשב דלוק בזמן הטענה אבל לא הצלחתי לטעון אותו בעזרת USB בלבד. ככה זה כל העכברים האלחוטיים? אם העכבר מחובר ב USB למחשב למה הוא צריך עוד מקור חשמל? נשמע לי כמו כן , עם הזמן בכפתור האמצעי ניהיה יותר קל ללחיצה? נכון לעכשיו אני מתאמץ ביחס לעכבר הקודם. תודה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה היתרונות של ה518? אם יש כאלו. האם שווה להשקיע 70 שקל יותר?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בעכבר שדיוקו ו''ביצועיו'' גבוהים (לגיימינג מן הסתם). קודם כל,כולם חייבים להיות מהאתר Nweegg.com,תג המחיר שלי הוא מקס' 80$. בעיקרון אני מתלבט בין כמה סוגים - :Logitech Logitech MX518 (1 Logitech G9 (2 Logitech VX Revolution (3 Logitech G5 (4 Razer: RAZER RZ01 Infrared DeathAdder Guild Wars Edition Gaming Mouse(1 RAZER RZ01 Optical DeathAdder High Precision Gaming Mouse (2 אשמח אם תאמרו לי מי יותר טוב, ואם יש אחד אחר,אשמח לקבל גם אותו. בתודה, רועי. ---ההודעה נערכה,ולכן היא פחות קשורה לתגובות---
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני לא משעו מבין במפריטים בבקרשה מישעו יכול לבנות לי מפרט טוב עד 4 אלף שח' לא כולל מסך. שהיה כרטיס מסך טוב. אני לא יודע אם מתעים לכתוב פה הודעה אני פשוט צחדש בקהילה הזאת. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קראתי בביקורת שהמקלדת הזו, אם כל הטוב שבה, מתקלקלת די מהא בגלל הצורה שבה המקשים בנויים? האם זה נכון? אין טעם לקנות את המקלדת הזו? אבל הארגונומיות שלה הכי טובה מבין כל המקלדות בשוק. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חוץ מה- G15 והטרנטולה של razer. אני רגיל פשוט למקלדת שהמקש ctrl נמצא בצד השמאלי ללא תוספות מקשים. תודה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני מניח שהמתחרים העיקריים הם: Logitech G7 Logitech MX1100 Logitech MX Revolution Microsoft Arc Microsoft Explorer with BlueTrack Microsoft Laser Mouse 8000 בעיקר אני מחפש עכבר לשימושים כללים של גלישה + אופיס וגם שבמשחקים לא יאכזב (אני לא גיימר מטורף, אבל משחק). חשוב שיהיה אלחוטי, שיהיה נוח ושלא יצטרכו כל יום להטעין. אישית מאוד לא אהבתי את הגלגלת של ה MXRevolution ככה שהעכבר הזה אני כנראה לא יקח, האם ה MX1100 מכיל את אותה גלגלת בדיוק ? ובכלל על איזה עכבר אלחוטי איכותי אתם ממליצים (ולמה) ?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה שאני רוצה לעשות זה להפוך שתי מדפסות "רגילות" (HP 1020 + HP5610) למדפסות רשת (שלא תלויות במחשב עצמו). בישביל זה ראיתי שרת מדפסות והבנתי שמצד אחד הוא מחובר לראוטר ומצד שני למדפסות. השאלה קודם כל אם יש שרת מדפסות אחד שיש לו שתי כניסות USB כדי שאוכל לחבר את שתי המדפסות, והאם זה יעבוד בכלל כמו שצריך על אותו אחד בעצם. כמובן שאם קיים אשמח להמלצה למשהו טוב ולא במחיר אסטרונומי. כל עצות/הערות/הארות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת משולבת סורק HP PSC 1510 הבעיה איתה שכל הזמן היא מתעקשת להדפיס לי את הדף הזה שמכניסים לסורק, והוא כביכול מיישור את העייניות או משהו כזה. זה משגע, אפילו עשיתי את התהליך הזה מספר פעמים וזה לא מפסיק.. מה עושים?? תודה
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת הנ''ל (חח) ואחרי כל פעם שאני מדפיס בה זה מדפיס לי גם את הדף הזה של הבדיקת צבעים זה נורא מעצבן נ.ב לא ידעתי אם זה בעיה תכנית אבל בכל זאת נכנסתי לפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת אינטרנט שתהיה מספיק איכותית המטרה בעיקר ל- MESSENGER וכדומה. מחיר של עד כ- 300 ש"ח. תודה מראש למלצותיכם
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שמתאים ללוח רגיל ATX... שיהיה זול ופשוט בלי שלטים ודברים מיותרים..ובלי ספק כוח. תודה..
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות לגבי מקלדת נוחה, עם אפשרויות מולטימדיה (עוצמת קול, כפתור Play, Stop וכד'), וכן עם קיצורי דרך (כמו My Fovarites וכד', שאפשר להקצות עצמאית). מעוניין בהמלצות הן לגבי חוטיות ואלחוטיות תודה
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איזה מדפסת יותר כדאי יותר מבחינת כלכלי מדפסת לייזר Xerox דגם Phaser 3140 או מדפסת לייזר HP LaserJet P1005 איזה טונר יותר זול מבחינה כספית וכמות הדפסה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אני צריך מתאם מהחיבור שבתמונה לusb זה שייך לגיטרה של guitar hero http://yfrog.com/6wimg1226lj
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום האם שווה להשקיע עוד כ-200 ש"ח בשביל המארז של HEC?
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-