ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש בארץ איזה שהן מקלדות מאלומיניום חיפשתי בכלל דגמים של מקלדות מאלומיניום ולא מצאתי הרבה, אך מהדגמים שמצאתי, ה Enermax Aurora נראה לי הכי מתאים בשבילי אך לצערי לא מצאתי את הדגם בארץ, ושום מקלדת אחרת מאלומיניום בארץ (חיפוש און ליין) אני יודע שלמקלדת שאני רוצה אין אותיות עם הדפסה בעברית אבל זה לא משנה לי, אולי בגלל זה לא מייבאים אותה? -אם אין פה את הדגם הזה או מקלדת אחרת איכותית מאלומיניום, מאיזה אתרים מחול אפשר להזמין לארץ ללא בעיות? -אילו מקלדות אחרות גם לא מאלומיניום תמליצו לי? אני רוצה משהו פשוט אך איכותי, ועדיף לי עם מקשים דקים, כמו שיש למחשבים נישאים
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם! מנסה לאתר בנרות מצלמות רשת ספציפיות. אשמח אם למישהו נשאר בצד איזה פריט מבין הנ"ל: - philips spc900 - Philips ToUcam לכל גירסאותיו. - logitech 3000/4000 מדובר במצלמות אינטרנט ישנות מאוד. אם יש מישהו שמעוניין להיפטר מהן במחיר סימלי, אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איזו הקלה אני מרגיש עכשיו אחרי שהצלחתי לשכנע את חבר ובעיקר את אבא שלו לא לקנות אצל "חבר" שהציע להם את המפרט הבא: P4 1.7Ghz 256MB SDRAM גיפורס 2 MX200 הארד-דיסק 40 ג'יגה 7200 RPM לא ברור של איזו חברה.. לוח אינטל - אין דגם מקלדת - "מולטימדיה משוכללת" מארז - "מפואר" ........... אלה לקנות את המפרט הבא אצל זיגזג: HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE AMD ATHLON XP 1600 CRUCIAL / MICRON 256 mb DDR 2100 Gigabyte GA-7VTX-H Maxtor - IDEMAXTOR (D740-6XL) -40GB -7200 RPM - ATA 133 Creative Modem Blaster 56K - PCI Quantum 104 Aopen HF45C - Midi ATX 300W Mitsumi 1.44 MB ASUS X 52 כל זה ב-4158.00 שקל כולל מע"מ מה אתם אומרים?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה שם של לוח אם לפנטיום 4 שתומך בזכרונות ראמבאס RDRAM PC-1066 שיתאים לאוברקלוקינג.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר חודשים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ומן הסתם המפרט משתנה כל רגע. עכשיו זה כנראה עומד על amd xp 1.8-9, 512ddr, כרטיס מבוסס ati radeon 7500 all in wonder, ועל בורד וקייס אני מוכן לשמוע המלצות. בכל אופן, שמתי לב שכל החנויות שנתקלתי בהם, כולם גנבים רמאים וחובבנים. יש למישהו שמות של חנויות מומלצות? (זולות, שירות, מקצועיים). שמעתי על שבי ברח' גאולה דברים טובים. מישהו מכיר עוד? (כמובן שעדיף לקנות את הרכיבים לבד מהיבואנים ולהרכיב בבית, אבל אין סיכוי שאני אתמודד עם ההרכבה של הבורד/מעבד), כל השאר שטויות. מאזור המרכז והסביבה. (ת"א, ר"ג, וכו'...) תודה רבה מראש!
-
- 47 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני העכברים הנ"ל - האם לרבולושן המטען הוא גם סטנד לעכבר? כי ראיתי שבג'י 7 צריך להוציא את הבטריה ולהטעין אותה בנפרד מהעכבר כל פעם (העכבר מגיע עם 2 בטריות באריזה). והמטען/סטנד שלהם - הוא מתחבר ליו אס בי בשביל המתח, או ישר לשקע חשמל? אני ראיתי את שני העכברים בהפרש של שקל בבאג, אבל עכשיו בזאפ אני רואה שהג'י 7 גם משמעותית יותר זול (343 מול 525 במינימום), אז יש איזה פיצ'ר נוסף שאני צריך לשים לב אליו, שעלול להטות את הכף לטובת הרבולשן בכל זאת? נ.ב. - יש לשניהם או לאחד מהם כבר דרייברים לויסטה? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת משולבת תומכת wifi . אני מחפש משהו מומלץ. קניתי פעם ב-300 שקל והיא מתה אחרי חודשיים . פתאום הפסיקה לעבוד. תקציב עד 600 מעדיף משהו נורמלי שלא יתקלקל. מאפיינים: סורק הדפסה בשחור וצבעוני פקס תומך wifi וגם דרך הסמארטפון ישמש בעיקר להדפסות רגילות לא משהו מיוחד. שימוש לבית ולפעמים לעסק. מה אתם ממליצים? אני מחפש משהו שיש לו הרבה ביקורות טובות כי אני לא רוצה לזרוק עוד פעם כסף על מדפסת שתהרס אחרי חודשיים. מה כדאי? דיו או לייזר? אשמח לעזרה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כבלים למחשב כגון:מסך, מקלדת, עכבר (בשביל סויץ') איפה אני יכול לקנות בזול והאם יש מקומות בהם עושים קבלים לי מטר? אני גר באזור המרכז תודה :
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אוקי אחרי שאמרו לי כאן ש500W של KSP גרוע, החלטתי להרחיב אופקים (או יותר נכון את הכיס) ולקנות מחנות אחרת, אז החלטתי לקנות מזיגזג, שאמרו לי שהם טובים, ומצאתי שם את הTT SILENT PUREPOWER 420W, וזה נראה לי כמו אחד טוב, חברה טובה, מספיק וולטים, אז הוא בטח טוב, אז זו השאלה שלי, הוא טוב? והאם הוא יחזיק את זה (בקצרה): P4E 2.8GHz 2* 256 DDR 3200 GF6800NU וכונן דיסקים רגיל (לא צורב, לא דיוידי) אז הוא מספיק טוב? וזה לא רק זה, אני אולי אעשה OC קטן, ואוסיף מאווררים וכוננים ובלה בלה בלה, זה יספיק? ויש אחד יותר זול שגם יספיק? (350 שקל לספק זה לא קצת, סך הכל ספק)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העכבר שיש לי עכשיו הוא עכבר רגיל של מייקרוסופט בלי גלגלת! הוא לא נוח לי הוא קטן מדי בשביל היד שלי וגם חסרה לי הגלגלת! מה אתם אומרים על העכבר הזה Microsoft IntelliMouse Explorer Optical 3.0? כדאי לי לקנות אופטי? אני לא מעניין באלחוטי! לא תהייה לי בעיה עם עכברים אופטיים במשחקים? תודה.
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה הזאת ויוכל להגיד לי עם הספקי כוח שלה טובים tsunami... חשוב מאד! אני נוסע בלילה אז ככה שזה היום או עוד שבוע לענות
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איך הוא נראה לכם? והאם למישהו יש ביקורות מהאינטרנט? ודבר שני, הוא בא עם ספק כח נמוך יחסית... רק 300WAT אבל מאושר AMD. אתם חושבים שהוא יחזיק מערכת של RADEON 9700 וXP1900?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע עם logitech G5 והלחצן בצד ימין שלו נתקע ועושה רעשים מציקים כאילו נדפק שם משהו בצד, אז אני מחפש עכבר אחר עד 300 ש"ח שיתאים למשחקים וגלישה באינטרנט, לא משנה לי סוג העכבר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אחרי שהעכבר הישן שלי התחיל לחסל סוללות בקצב מטורף ו/וא לא לעבוד לפרקים החלטתי לזנוח את WIRELESS OPTICAL MOUSE 2 היקר שלי ולחפש מחליף. לא ממש מעניין אותי הDPI שלו - אני לא ממש גיימר. הבנתי שכרגע הכי טוב שיש לשוק להציע זה הMX REVELOUTION - רציתי לדעת האם אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד, והכבל שמחבר בין הטאצ'פאד לבין לוח האם - נקרע... מברור שערכתי באינטרנט קוראים לסוג הכבלים האלה: Flexible Flat Cable, או בקיצור, FFC. אני חייב להביא כבל כזה חדשמ כדי שהטאצ'פאד יחזור לעבוד. ספרתי את מספר הגידים וזה 12 גידים, האורך לא צריך להיות ערוך - 10 ס"מ יספיקו... אפילו פחות איפה אפשר להשיג כזה כבל? וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות איכותיות OVER-EAR שישרתו אותי למשחקים וסרטים. שיהיום נוחות לשימוש ממושך. עם מיקרופון איכותי, ומתכווננות כי יש הראש שלי לא קטן 1. צריך כבל של 3 מטר לפחות. *לא אלחוטי, גם אם נכנס לתקציב. 2. אין לי העדפה למשהו מסויים. 3. והאם כדאי חיבור PL או USB? הבנתי שעם חיבור USB זה יותר איכותי ? או שזה רק תיאורתי... 4.יש אופציה לשליטה של pause\play על הסרט מהאוזניות? היו לי פעם thermaltake eSports שהיו סבבה לגמרי, רחבות ונוחות לאוזן עם קשת מרופדת. עד שהחליפו לי באחריות(אחרי כמעט שנה של שימוש) לRAZER electra שלא אהבתי אז מכרתי אותם. תודה.
-
- 20 תגובות
- 5k צפיות
-
-
ברצוני לקנות ספק 400W (להחליף ת400W גנרי שלי) לספק טוב ושקט! אני יודע שHEC טובים במחירים לא מוגזמים רציתי לדעת אם הם שקטים? ועוד משהו איך בKSP המחיר ל ?HEC 400W (True Watts)? 190 שקל ונגיד ב נעה/פנדה המחיר מגיע ל290? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11450 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת ורציתי לשאול כמה דברים: 1. מה עדיף מדפסת לייזר או הזרקת דיו רגילה 2.האם במדפסת לייזר לא צריך להחליף כלום אף פעם או שנגמר משהו כמו הראשי דיו 3.אם אפשר אז המלצות למדפסות לייזר שמדפיסה מהר וצבעוני עד 600 ש"ח תודה D:
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כפי שידוע יש PCI-E בכפולות שונות (X1,X2,X4,X8,X16) והשאלה היא מה ההבדל בניהם מספר הערוצים הטוריים ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישר שראיתי אמרתי לעצמי אני צריך כזה ממש מגניב ומומלץ לינק
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי את ההגה למחשב(לוג'יטק אני לא זוכר את השם המלא)ובכל השמחקים הוא עובד.אני רק צריך להכנס להגדרות ולסמן את ההגה. בגריד אני לא רואה את זה .מישהוא התנסה פה בהגה בגריד?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
טוב , העכבר שלי דיי שווק חיים , קראתי את הביקורת כאן על העכבר החדש של רייזר והבנתי שהוא ממש טוב , וככה גם המחיר שלו , אבל קראתי בפורום אחר , של ארה"ב , שכל הדברים האלו שיש לו כלומר 1600dpi , 16bit וכל הנתונים האלו , פשוט לא יהיו משמעותיים . כי כדי לנצל את זה , תריך להוזיז בערך 40 אינץ ל שניה , שאני לא חושב שיש מישהו בעולם שעושה דבר כזה. בכל מקרה , אני צריך שהעכבר יקרא מהר את המשטח , כי אני משחק על רמת סנסטיביטי יחסית נמוכה ולפעמים אני צריך להוזיז את העכבר דיי מהר , אז רצוי שלא יתקע :\ הממ , אני מעדיף עכבר קטן וקל , מאשר עכבר גדול כזה ש "מתלבש" על כל היד... בואו נגיד שמבחינת צורה , הרייזר דיי טוב בשבילי , הרבה יותר מה mx למשל , שהוא כבר נראה לי יותר כבד , וגדול פיזי. ובלי…
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות למצלמת רשת איכותית ככל האפשר במחיר של עד כ 300 ש"ח. מה דעתכם על אחת מאלו: Philips Web Camera DMVC300K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_192_1626&products_id=11644 Logitech QuickCam Communicate http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_192_522&products_id=8404 Creative® WebCam Live! Pro Camera http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=171 האחרונה נראתה לי די טובה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=3651 איך הוא?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-