ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,419 דיונים בפורום זה
-
איזה מארז כדי לי לקנות למחשב שלי????? 1. Shark VA7000BWA/SWA? של TT או 2. 69U6 400W? של HEC תגיבו דחוף תודה
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מבחינת קירור, עיצוב וכדומה.... מה ההבדלים? חוץ מהמחיר כמובן... תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
למי שזוכר, במשך לא מעט זמן (ולפני לא מעט זמן), היה באתר של VANTEC איזשהו דוגמא למארז שהם תכננו להוציא, מישהו יודע מה התקדם עם זה? הם עשו פרסה או שהוא באמת יצא אבל לא הגיע לארץ?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר מדפסת HP PSC 1215 שמחוברת בUSB לראוטר שלי. כמובן לחיבור ETH. האם יש מתאם USB<ETH? איפה אפשר להשיג / לברר פרטים? האם המדפסת תדע לעבוד עם הנתונים ישירות מהראוטר?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי את המערכת הבאה ברכב: DEH-1750 של PIONEER ... רצית ילדעת אם אני יכול לחבר לה כבל שהוא משדר ה- FM ודרכו לשמוע במערכת של האוטו את המוזיקה מה- mp3 .... תודה לכל העוזרים.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מחפש מכשיר משולב (אין צורך בצבע), מבוסס לייזר, למשרד קטן. 1479 ש"ח XEROX PE16 אשמח להמלצות נוספות
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
איזה ספק כדאי? שיתאים? שיהיה כמה שיותר תקציבי... יחס תמורה-מחיר. תודה!!!! המפרט למטה...
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע מה ההבדל בין Logitech® Media Keyboard ל-Logitech® Media Keyboard Elite? חוץ מההפרש במחיר..... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_112&products_id=2793 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_112&products_id=3991 או באתר של לוג'יטק http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=8655 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=10568 לפי מה מצאתי עד עכשיו, ההבדל הוא שלראשון אין USB ול-Elite יש חיבור USB. ואם יש למישהו את יש את הדגם בלי ה-USB, איך הוא מבחינת תקיעות במשחקים?
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הזיכרון הנייד הנ"ל.. התקציב שלי די מוגבל למען האמת, והייתי רוצה לדעת את המחיר הכי זול שבו ניתן לרכוש אותו (האחריות היא לא פונקציה בשבילי). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אני לא גיימר כבד , אבל משחק המון ב-ut2004. מצד אחד אני רוצה עבר אלחוטי ומצד שני אני רוצה דיוק ב-ut. אני מפחד שאני אל אצליח להתרגל למשקל של ה-mx1000 או להרגשה המחוספסת של ה-g5 . עריכה: אני נוטה יותר לכיוון של ה-g5 , כי הבנתי שאני לא ממש צריך עכבר אלחוטי. אבל אני מפחד שהוא לא יהיה נוח (הציפוי שלו). אחרי שימוש ממושך עם העבר היד מזיעה? תודה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, בסוף החודש אמורים לבקר אותנו קרובים מארצות הברית ואני חושב מה אפשר לבקש מהם לקנות לי למחשב. חשבתי על עכבר משובח, מקלדת ואם יש לכם הצעות נוספות זה יהיה מצויין תודה
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש בוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1767835 זה יפעל לי במחשב? או שבכלל כדאי רמקולים אחרים
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
שלום לכם, הייתה לי אפסון C86, אבל בשבועיים האחרונים הראש כנראה נסתם והיא מושבתת (אלא אם כן למישהו יש פתרון קסם להציע), ובכן לאור הניסיון העגום חיפשתי מדפסת עם אחריות רחבה יותר (היא התקלקלה חודשיים לאחר סיום האחריות), קניתי קנון PIXAMA4200, שמציעים 3 שנים, אבל מבט מקרוב על התעודה מראה שכמעט כלום לא כלול בחאריות כולל גם ראשי ההדפסה. ובכן שאלתי אליכם אם יש לכם המלצה מה כדאי לי לקנות, במיוחד לאור זאת שמדפסת אחת כנראה נסתמה (יכול להיות שהיה פרק זמן שבו לא השתמשתי בה וזה גרם לה את זה), לכן אני מחפש אחת שלא תסבול מאותה תופעה. דגשים נוספים - איכות, אמינות, שירות, מחיר הדיו, כמות הדפים למחסנית. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני לא טועה זה מתחבר לי ב-PCI... התקציב הוא 100 ש"ח +-... יהיה די רצוי אם אפשר לקבל יחד עם הכרטיס גם כמה חיבורי USB II... זה לא יהיה רע ואני מוכן לעלות את התקציב בשביל זה... תודה לעוזרים מראש נ"ב החיבור FIREWARE זה בשביל לחבר מצלמת וידאו דיגיטלית אז שיהיה בהתאם...
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות עכבר BT קטן מחברה טובה למחשב נייד יש המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
Xerox PE16 הדגש הוא על הדפסת לייזר ופקס, מכונת צילום זה רק משפר את הנושא. המליצו לי על ה-brother בלי לפרט מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הרבה זמן כבר קורא חומר ומחפש מארז שיתאים לצרכים שלי ובסופו של דבר מצאתי את הביקורת הזו http://hwzone.co.il/reviews/centurion_532/ הוא מגיע עם ספק 380W של colormaster, מאוורר אחד120,גוף אלומיניום(!),הכנה למאוורר שני מאחורה, כלוב יעדוי לכונן 3.5 וכמובן שהוא טול-פרי. לפי הביקורת הוא נראה לי אחלה, מתאים לצרכים שלי, והמחיר מעולה - 500 שקל כולל הספק. אם מישהו שהוא בעליו של המארז הזה יוכל לתת לי עליו ביקורת זה יהיה נפלא, וגם אם לא אני אודה לאנשים שמבינים בנושא. בקשר לספק, האם הוא איכותי מספיק בשביל להריץ מערכת כזו: Amd 3200+ box gigabyte k8nf9 ultra 2X512 ddr geforce 6800GS 120 GB sata2 כונן CD צורב DVD FLOPY ועוד מאוורר אחד שאני יקנה בשביל להוציא …
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 ואני לא מצליח להתקין אותו. יש דיסק עם דרייברים אבל ההתקנה שלהם נתקעת. מדובר בנגן 512 מ"ב של יונדאי. בזיהוי של הווינדווס הוא לא מוצא שום דרייברים מתאימים. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המפרט הבא: Pentium 4 1.7GHz 478 512MB DDR ASUS P4SGX-MX Gigabyte Radeon 9000 Pro WD 80GB 7200 WD 20GB 5400 לא מערכת מדהימה אבל מספקת לצרכי החייל שבאמת נוגע במחשב רק בסופ"ש :'( לאחרונה הספק הגנרי (300W) התחיל לעשות רעשים ולעשות אתחולים תדירים פתאום באמצע העבודה. ההנחה שלי היא שהוא לא סוחב את המערכת, לכן צריך להחליף לספק חדש. על מה אתם ממליצים? דגמים ואפילו חברות יקבלו בברכה. אני מחפש את הספק הזול ביותר (אמרתי, חייל...) שיכול לספק מענה למערכת שלי (כמה W היא צורכת בכלל?) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה של נובי. רציתי לשאול האם אני מקבל את הדבר הזה שאני קונה לוח? כי אני הולך לקנות מארז ולוח בנפרד ואני בדקתי והיציאות של הלוח לא מתאימות ב 100% למארז. תודה
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת אינטנרט i-cam gpt ומצלמה דיגטלית fuji finpix a205s ואני לא מצליח להתקין את שתיהם בגלל הוינדוס מה הפתרון???
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
עד עכשיו מצאתי שתי מדפסות EPSON STYLUS PHOTO R200 CANON PIXMA iP4200 משתיהן הבנתי שהקנון יותר טובה, אבל היא יותר יקרה. יש מדפסות אחרות שמדפיסות על דיסקים בשוק?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אל-חוטי של לוג'יטק תקציב עד 400 ..
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-