עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ניסיתי בתוכנה everest אבל לא היה רשום בה אם זה USB2... ד.א יש במחשב שמונה USB :שני חיבורים מקדימה,ארבעה מאחורה בלוח אם ועוד 2 שכנראה הוסיפו שהם נמצאים כמו כרטיס כזה והם לא כברירת מחדל של לוח האם

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  2. יש לי לוח אם asus p4p800 זכרון 512 DDR מעבד 2.4C של אינטל ATI RADEON 9600 PRO עכשיו שאלותיי הן : 1. האם הלוח שלי תומך בDDR2 והאם כדאי לשדרג לג'יגה של DDR 2 ואיך עדיף לעשות את זה עם 2 סלוטים של 512 או סלוט אחד של ג'יגה 2. אני רוצה לקנות כ.מסך חדש בAGP כמעט קניתי את ה7800GS אבל לפי מה שקראתי והבנתי זה לא שווה את הכסף והכרטיס 6800GT קרוב בביצועים ל7800GS מה אתם ממליצים שכדאי לקנות עד 1500 ש"ח כ.מסך 3. עכשיו אני לא כל כך מכיר מישהו מוכן להסביר לי מה פשר החברות כמו gainward ו leadtek וכדומה כי אני יודע שיש את המוכרים יותר ומוכרים פחות כמו כן ראיתי גם על הXFX שלא כדאי לקנות אותם בגלל שהגוף קירור לא הכי יעיל, הבעיה שראיתי כרטיסים זולים יחסית אבל של חברות שאני לא מכיר ולא שמעתי…

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by n.L,

שמעו אני יכול להשיג את שתי המארזים באותו מחיר-280 רציתי לדעת מה עדיף: זה Compucase 6A21 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6353 זאת הגרסה עם הספק אבל אני לוקח בלי..(אל תתייחסו ליופי כי אני ייקח אותו בצבע שחור-אפור) אם אפשר לקבל קצת פרטים על המארז כי לא ידוע לי עליו הרבה...איוורור,פח האם הוא טול לס? או זה Compucase 6A19 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=12195 תודה לעוזרים, נדב!

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  4. אני רוצה לקנות לקנות מארז חדש ויש לי כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה שאיתם אני אעשה "סלקצייה" אבל לפני הכול אני רוצה להדגיש, שעל כל השאלות האלה יש לענוש לפי מה שהכי טוב לשקט של המארז ולקירור המארז. השאלות הן: 1) א. שתהיה רשת בגודל של ה-COOLERMASTER ammo 533, שתעזור לזרימה טבעית של האויר אבל תכניס הרבה אבק ואז אני אצטרך לנקות הרבה את המארז ( עם רשת כזאת- כל כמה זמן אני אצטרך לנקות? שבוע? ). ב. שתהיה רשת קטנה כמו ב-CoolerMaster Centurion 532, שזה יכניס פחות אבק אבל פחות טוב לזרימת האויר כמו באפשרות א'. 2) לשים או לא לשים איירדאקט, שיעזור לקירור המעבד אבל יפגע קצת בסירקולציית האויר של המארז. 3) עדיף מארז מאלומינים שטוב יותר לקירור המחשב, או עדיף מארז מפח בגלל שאלומינ…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by LazyBoy,

טוב, באמת שלא ידעתי איפה לפרסם את זה.. http://ageia.vnewscenter.com/press.jsp?id=1143040307847 דווקא הרשימה המלאה של משחקים שתומכים בזה לא עובדת באתר שלהם :-\ אז הנה רשימה חלקית: http://www.ageia.com/products/games.html מה נראה לכם? שזה אכן ישנה משהו? האם יתחיל בקרוב "מירוץ חימוש" חדש של כרטיסי פיזיקה?

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Ic3 CuB3,

אני רוצה לדעת מה בדבר המארז הזה http://www.logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=295.00;7830 איך הוא ?? הוא לא מצועצע מדי, והוא נראה טוב...ויש לי עוד שאלה....הנורה הכחולה מסופקת עם המארז, נכון ?? חוץ מזה יש המלצות למארזים טובים אחרים ?? תודה !!

• 13 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by Norm4nde,

יש לי G5 שבועיים ובשלושה ימים האחרונים פתאום הוא מפסיק לעבוד בלחיצה ארוכה. לדוגמה במשחקים שאני יורה על מישהו ואז לפתע העכבר מפסיק לעבוד! ואז נתקע כמה פעמים! אשמח לקבל תמיכה במהרה... תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by ההוא משמה,

שלום,אני חדש פה דרך אגב. אני מחפש לקנות מדפסת לא משהו מיוחד רק משהו להדפיס עבודות וכדומה.. חשבתי ללכת על מדפסת שראיתי באיזה עלון: מדפסת לייזר brother HL 2040 *רזולציית הדפסה: 2400X2600 dpi *מהירות הדפסה עד 20 דפים בדקה *מזין נייר עד 250 דפים הייתי הולך וקונה אותה אבל היה לי מדפסת שדיי עיצבנה אותי,ההתקנה שלה תמיד הסתבכה ופעם היא עבדה פעם לא,פתחתי את הנושא הזה אם אפשר לקבל המלצות או סתם מידע בנוגע למדפסת שכתבתי וגם מדפסות אחרות אולי. יום נעים!.

9. Started by ymca,

היי מישהו יודע איפה אפשר לקנות מחשב כזה ומה היכולות שלו? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by alfus73,

מקווה שתוכלו לעזור לי ושלא טעיתי בפורום... ככל הנראה, אני צריך לשדרג את הספק שלי. יש לי מחשב חדש יחסית עם כרטיס מסך GetForce 6600GT. מדי פעם אני מקבל הודעה שלא מגיע כוח לכרטיס (ראו קובץ). כמו כן, לעיתים קרובות המשחקים שאני משחק בהם, הופכים, תוך כדי המשחק לממוזערים ואז אני צריך להגדילם משורת המשימות. הספק שיש לי היום הוא 250W. האם ספק טוב יותר יפתור את הבעייה ? הציעו לי ספק של Kmex שנותן 400W כולל שני מאוררים. האם הוא טוב? האם יפתור לי את הבעייה? הציעו לי מחיר של 250 ש"ח, האם סביר? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by yamedi,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה, יש לי שני מחשבים בבית, אחד חדש עם כרטיס מסך עם יציאה של DVI ואחד ישן שיש לו כרטיס מסך עם יציאה VGA עכשיו המקלדת והעכבר שלי הם הסט של לוגיטק MX5000, זה סט של BLUETOOTH 2 שמתחבר למחשב באמצעות כניסת USB. המסך שלי הולך להיות LCD עם יציאה דיגטלית, כנראה שזה יהיה אחד מהמסכים של DELL או ה-24 אינץ או ה30 אינץ, אז אני הולך לעבוד ברזולוציות גבוהות. האם יש SWITCH שאני יכול להשתמש בו ? לפתרון של הבעיה הזאת ? אני צריך שב-SWITCH יהיה כניסת USB (אחת מספיקה) וכניסת DVI למסך, * הערה קטנה * אני חושב שבמסך של DELL ה-30 אינץ צריך כרטיס מסך DUAL DVI, על מנת לחבר אותו, אז האם אני אצטרך SWITCH עם שני DVI ? או שמספיק SWITCH עם DVI 1 ואז לחבר לו מפצל לשני DVI ? העניי…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by EnerGy,

השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by alfus73,

שלום. שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל - GeForce 6600GT. שאר החומרה שלי היא סטנדרטית: פנטיום 4, 512 זכרון פנימי, Hd SATA, צורב DVD ו כונן CD ROM, 2 מאווררים וכו'. הסקפ כוח שלי הוא סטנדרטי כיום. האם נדרש לשדרגו????

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by tal_levi1000,

מה ההבדל בין ה Razer Copperhead לבין ה Razer Plasma Diamondback חוץ ממנוע ליזר נגד מנוע אופטי ומה ההבדל בין הצבעים? Chaos green anarchy red tempest blue למה הכחול הכי יקר?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  15. אני עורך וידאו, יושב שעות על המחשב לפעמים ממש כואבת לי היד... כרגע יש לי מיקרופסט האקספלורר החוטי, הישן והטוב! אני מחפש משהו שיהיה עם דגש על נוחות. אני לא משחק משחקים, אבל עוסק גם בגרפיקה, אז דיוק הוא דרישת ביניים. עדיף חוטי, ולא מחיר מוגזם... (סביב ה 200) חשבתי על ה MX510 , או האקספלורר 5000, או על ה 6000 החדש שראיתי. יצא לי להניח את ידי ממש דקה על MX1000, הוא נראה נוח כי יש מקום להניח את האגודל... עשיתי חיפוש כבר ורק התבלבלתי יותר. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני רוצה לקנות את הHP 1410, והציעו לי אחרי שאני אקנה ראשי דיו, לקנות ערכות מילוי חלופיות, שזה חוסך כסף. יש סיכון בשימוש של זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by PuMbA,

מה זה ה-3 ג'אמפרים שיש לו מאחורה ? והאם שתי המאווררים שלו מכניסים אויר לתוך הספק במקום שאחד יכניס ואחד יוציא אני לא מצליח להרגיש כל כך זה או ככה או שהמאוורר חלש ובגלל זה אני לא מרגיש כל כך ! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  18. שלום לכולם , אני מקווה שאני בפורום הנכון..יש לי כר מפרט מוכן לקנייה ונשארה ההתלבטות על ספק ומארז . המפרט כולל: לוח אם RS482M4-ILD MSI (כולל כרטיס מסך מובנה X200 ATI) צורב DVD מעבד AMD 3200 חיבור ל-TV +DVI מובנה (יהיה חיבור ל-TV בפועל ..אם זה משפיע על צריכת החשמל) 2 דיסקים קשיחים של 80 גיגה בעתיד כנראה שידרוג כרטיס מסך PCI-E 6600 ומדפסת - פקס USB בגלל שהלוח הוא MICRO , קיבלתי הצעה בחנות לקחת מארז MICRO ATX של COMPUCASE (מידי) מדגם 6k29 שכולל גם ספק HEC 300 WATT (זה בחבילה אחת) . המארז עצמו נמוך לעומת מארזי ATX אחרים שראיתי . 1. האם המארז+ספק יספיקו להחזיק את המחשב ללא קריסות ? 2. האם ייווצר עומס חום במארז קטן כזה עם המפרט שציינתי (כולל השידרוג העתידי) ? כל הצעה לסט …

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  19. פשוט: יש כיבוי צג, יש כיבוי דיסק קשיח, יש STAND BY האם יש כיבוי כרטיס מסך? האם כיבוי הצג מכבה גם את הכרטיס מסך? (מוציא אותו מכלל פעולה זמנית-> ומכאן עבודתו נפסק-> ואז המאוורר נכבה-> יותר שקט...!) לילה טוב ותודה מראש לעונים, דור

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Cyron,

איזה ספק מומלץ למערכת שתבוסס על 7900gt וכנראה על מעבד AMD ?

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  21. היי, יש לי נוהג נקות מקלדות בצורה יסודית פעם בשנה, ועם מקלדת רגילה זה הלך טוב, פרקתי אותה מהאלקטוניה ורק את הפלסיקים ניקיתי עם סבון, בכל אופן אני כמו מטומתם חשבתי שכך הדבר גם במקלדת microsoft elite ובאמת הלך טוב, שטפתי וייבשתי רק את הפלסיקים, וגם ההרכבה הלכה טוב, בעה שני מחבר את זה למחשב היא לא עובדת! בבקשה תעזרו לי !! זה מקלדת ממש יקרה וכבר אי אפשר להשיג כאלה היום!, תודה מראש *סליחה על השגיות, זה ממש קשז לכתוב עם וויטואל קיבורד*

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. אני מתכנן להרים שרתון AMD OPTERON 170 + DFI INFINITY RS482(כ. מסך און בורד) הבעיה היא שאני צריך ספק כוח כמה שיותר קטן, כי זה הולך לשבת במארז MINIATX(25X25), לא מדובר על מארז סטנדרטי אלא על מארז בייצור אישי בגודל של המארז(הגובה גבוהה יותר בגלל ההארדיסק)... הספק המדובר הוא זה: http://www.mini-box.com/s.nl/sc.8/category.13/it.A/id.300/.f PW-200-M עם 12A במסילת ה-12V... השאלה שלי, האם ספק כוח כזה יחזיק את השילוב בהנחה שאין מאיץ גרפי, וע"פ eXtreme PSU Calculator, המערכת צפויה לצרוך 182W במאמץ מלא... מה דעתכם או האם אתם מכירים ספקים מוקטנים/פיציים(אפשר להגדיל את המארז בכמה ס"מ בשביל ספק כוח קטן יחסית....)? מצאתי את זה: http://www.hecgroupusa.com/FLEX1.php?id=61 HEC-250 SR-T 18…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  23. ראיתי כזו במציאות ואני רוצה, בגלל שאני מתכנת הרבה וגרפיקאי בעבודה, אני צריך מקלדת עם כפתורים כאלו שיחסכו לי זמן ויהיה לי נוח כמה שניתן.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by arnon,

במה תבחרו HEC 300W HEC-300AR-TF ב168 מלמיר https://www.lamir.co.il/product.asp?product=1081 או TOPOWER ZU400W 400W ATX COMBO 20/24PIN 3Y ב155 מלמיר https://www.lamir.co.il/product.asp?product=9837 והאם הTOPOWER יחזיק מערכת P-4 עתידית בסיסית אהההה כמעת שכחית להגיד שיש לי פ-3 866 עם כצאת OC שני הרדדיסק שני CD כ.מסך 5200 מאווררים 3 של 80 והספק הנוכחי עושה בעיות תודה רבה

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  25. אהלן אנשים .. ברשותי המארז הנ"ל HEC COMPUCASE ... שעד כה היה מדהים ונוח עם המגירות .. אבל עכשיו אני צריך להתקין צורב חדש שקניתי וזה נראה בלתי אפשרי ! בהוראות יצרן של המארז כתוב: 1) צריך להבריג את 2 הברזלים על הצורב ולהשחיל את הצורב במגירה --> לא עובד ! אפשרות 2 ) להשחיל את הצורב ואז להבריג כשמראש לדאוג שהברזלים בפנים - קשה מאוד - יש משהו שחוסם את החורים לברגים.. אז איך עושים את זה ?! תודה.. כבר בא לי להתקין את הצורב אז תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים