עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by The Ball,

אני מחפש מארז MIDI TOWER לא FULL TOWER שיהיה של חברה טובה ושחור מישהו יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  2. כרגע יש לי קורסייר 1300 שכבר די מזדקנות ואני די בטוח שהדרייבר שלהן התעייף. אז רכשתי לאחרונה 558 מאמזון. האם לגיימינג הן יהיו עדיפות? כי הייעוד של הקורסייר הוא גיימינג בעצם. למוזיקה ברור לי שיהיו טובות פי אלף, אבל סתם רציתי לשאול.

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  3. שימוש בעיקר למשחקים. ללא השקעה בכרטיס קול (שימוש בלוח אם ab9 pro של abit) האם שווה להשקיע ולקנות רמקולים 7.1 ? איזה דגמים מומלצים בתקציב של עד 900 ש"ח? אם אתם ממליצים על 5.1 התקציב עד 600 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by Wideblade,

שלום לכולם, אבא שלי מציג מדי פעם בשביל כל מיני חברות\אנשים, ולא תמיד יש להם מקרן. אז הוא מחפש מקרן נייד שיתחבר ללפטופ - חשוב שלא יצטרך כבל נפרד בשביל חשמל (שיעבוד על סוללות\יקבל כח מהלפטופ עצמו), ושיהיה באיכות טובה ככל הניתן (מדובר במצגות powerpoint ואולי סרטונים קצרים\תמונות - אבל לא משהו מפואר). מכירים מקרן כזה שאתם יכולים להמליץ עליו? התקציב לא חשוב, כל עוד המחיר סביר. תודה רבה :-) עריכה: לגבי התקציב - משהו בסביבות ה1,500 יהיה טוב :-)

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  5. איך אפשר לשנות את ה RATE שלהעכבר ל 1000 HZ במקום 125HZ ? מבלי להחליפ קבצים למניהם [ניסתי וזה לא הולך]

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by יואב גולדהורן,

לא אכפת לי אם צריך להזמין מחו"ל, יש לי דוד בארה''ב אז משלוח לארץ לא בעיה, הוא כאן פעם בחודש. תקציב: לא 700 שקל, גם לא 600. למטרות גיימינג. אני לא אפרט יותר מדי כי הרגל שלי תקועה בתוך כיסא וזה ממש לא נוח, אז זהו בערך. אה וחשבתי על הטרנטולה... כמה היא עולה בחו"ל (לא איביי)?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה לחבר כבל מאריך להתקן שעובד ב-USB האם צריך כבל מיוחד או שהכבל USB הרגיל מתאים? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  8. מחפש המלצה למכשיר משולב - פקס, מדפסת, סורק ומכונת צילום. 1. יש לי קו של הוט וגם תא קולי, לכן אמרו לי שחשוב שניתן יהיה לשלוט על תוך כמה זמן הפקס עונה לשיחה הנכנסת, האם מישהו מכיר מגבלות נוספות ? 2. איזה פרמטרים יש לבדוק (מהירות הדפסה, DPI/רזולוציה וכו') ומה הערכים הרצויים ? 3. האם יש פיצ'רים נוספים במכשירי ה AllInOne הללו, שכדאי לקחת בחשבון ? 4. אשמח להמלצה על חברה ודגם ספציפיים למשימה :-) חשוב לדעת שאני מדפיס, סורק ומצלם רק דפים בודדים בשבוע, ושולח פקסים בודדים בחודש. תודה !

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by shai56,

Sidewinder Mouse של מיקרוסופט נראה במבט ראשון כמו חללית חייזרים, אך לאחר שמתרגלים אליו, הוא מתגלה כאחד מעכברי הגיימינג הטובים ביותר בשוק. במבט ראשון על עכבר ה-Sidewinder Mouse של מיקרוסופט, קצת קשה לעכל את המראה האגרסיבי: תוך שהוא זוהר בצבע אדום בוהק, נראה ה-Sidewinder כחללית תקיפה סיילונית שנחתה בזה הרגע על שולחן המחשב שלכם, מוכנה לתקוף את החדר ולהשמיד את כל תוכנו. אלא שבתוך המעטפת הקשוחה הזו מסתתרים להם כמעט כל גימיק ותכונה טכנולוגית שאותן ראינו בעכברי הגיימינג של השנים האחרונות, החל מלייזר סופר-מדויק ועד ערכת משקולות להתאמה אישית של מרכז הכובד בעכבר. באופן מפתיע, אנשי מיקרוסופט הצליחו אפילו להמציא כמה גימיקים חדשים משל עצמם (בהם נתמקד בעוד מספר שורות), וכך הופך ה-Sidew…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by X7-007,

יש לי את ADVICE SL VA1500 שעלה בזמנו ב 2008 1800 בערך, בעיקרון נגמר האחריות ושהתקשרתי לתמיכה אומרים שצריך להחליף מצברים וזה עולה 699 ללא מע"מ ו 800 עם מע"מ. עכשיו הבעיה שקוראת זה שברגע שיש הפסקת חשמל יש 6 מנורות וישר יורד ל 3 ומתחיל לצפצף גם כשהכל סגור, מחשב, טלויזיה,מסך. רק מה שדלוק זה מודם בזק DLINK 6740U, מודם טלפון של נטויזן ונתב LINKSYS כי גם בהפסקת חשמל אני צריך שיהיה טלפון למקרה חירום. עכשיו ראיתי מכשירים שיצאו או חברות אחרות שהמחירים לא בשמיים וגם יותר כח, יש לי הרבה מכשירי חשמל וכ-ש PS3 בתוך משחק, והמחשב בתוך משחק, טלויזיה 42", צריך אל פסק שיחזיק יותר מ 4-5 דקות שאני יוכל לבצע כל מה שאני צריך גם אם זה פתאום קורה. עכשיו בנוגע לאל פסקים יש מלא חברות, אני צריך אל פס…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  11. Started by bennash,

יש לי סורק של מוסטק יובי פלוס 1200 שהיה לי לXP עכשיו יש לי חלונות 7 64 ביט ויש באתר של מוסטק ואלודה יבואנית מוסטק רק לXP אני רוצה דרייבר לחלונות 7 בבקשה?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  12. Started by Eladious,

חבר טס לחו"ל עוד מעט , רוצה את הציוד גיימינג הכי טוב שאתם יכולים להציע . אני אגיד לכם על מה אני חשבתי : עכבר - Razor Copperhead או Logitech G5 מה שהוא יבחר משניהם פאד - SteelPad 5L אוזניות - Zalman ZM-RS6F או SteelPad 5H מה שהוא יבחר משניהם מקלדת - ZBord או Logitech G15 מה שהוא יבחר משניהם מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by mulderfox,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008076098&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by x-dude,

חבר שלי קנה לפני איזה שנתיים שלוש מחשב ב KSP וקיבל ספק כח codegen cb ce pfc 480W האם הספק הזה הוא ג'נרי?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by daniel_geva,

שלום לכולם, אני קונה מחשב ואני רוצה עזרה, ראיתי בחנות פנדה כמה מארזים אבל די נסגרתי על אחד השאלה שלי אם הוא טוב, האם יש בו מספיק מאוורים, והאם מארז עם חלון נוטה להתלכלך יותר מהרגיל, האם הספק שהוא מגיע איתו (420) יספיק? המארז הוא: RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5506 או שגם יש מארז עם מסך lcd, השאלה מה מוצג בדר"כ במסכי אלסידי? האם זה שווה את הכסף? ולגבי המקלדת, ראיתי מקלדת של btc, עם מלא כפתורים וזה הדליק אותי והיא גם מאוד זולה יחסית. זו המקלדת: BTC 8190A HEBREW Smart Office BLACK http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3046 איך המקלדת, היא טובה? ועוד שאלה בכלליות, שקונים מארז-הוא מגיע עם כל…

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  16. זה חלק ממה שכתבתם בחדשה על LEADTEK GF3 TI500: "לאחרונה התווספה לידקטק לרשימה העליונה של יצרני איכות של כרטיסי מסך ליד יצרנים כמו הרקולס, ועד לא לפני הרבה זמן אלסה המצוינת..." בקשר למה שאמרתם על ELSA, תקראו מה שהיה כתוב בPC PRO. רק באמריקה הם יפסיקו לייצר כרטיסי מסך לשוק הביתי, ביישראל אנחנו עוד נזכה לקבל כרטיסים שלהם.

17. Started by card,

שלום מישהו מכיר עכבר עם הרבה כפתורים? אם יש לכם כמה דגמים, אודה לכם מאד אם תרשמו. הערה חשובה: העכבר לא מיועד לגיימינג, לכן אין צורך ברזולוציה מטורפת(שרק תייקר את המחיר). אני צריך שלעכבר יהיו כמה כפתורים נוספים לרגילים, וזהו.. תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by elgard,

בשיטוטי בנטאקשין מצאתי את המכשיר הזה: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=447730#cl עכשיו כמה שאלות: 1. יש למישהו ביקורות/ את האתר של החברה? 2. למישהו יש את המכשיר? 3. כתוב שיש אפשרות במכשיר לתמיכה בשם של השיר אז זה תומך בעברית? 4. כתוב למטה את האפשרות הזאת: ניתן להוסיף זיכרון באמצעות כרטיס CFC עד ל 1GB. מה זה כרטיס GFC ???

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. מחפש מדפסת אמינה, טונרים חלופיים זולים, טונר גדול כמה שיותר (10,000) דף. גודל פיזי כמה שיותר קטן(תעמוד על השולחן עבודה של הפקידה). בנוסף אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית + רשת, אמינה, כמה שיותר חסכונית ועדיף שתאהיה קופקטית עד כמה שאפשר. תקציב של 5,000 ש"ח. בנוסף מחפש מדפסת ניידת לאיש מכירות תקציב של 3,000 ש"ח. (שחור/לבן).

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  20. שלום, אני רוצה רכוש Edifier R1280DB Bluetooth Bookshelf Speakers כאשר השימוש הוא למחשב ע"י חיבור בכבל. ולטלוויזיה באמצעות חיבור בלוטוס. כמובן שלא מיועד לניגון בו זמנית. - האם זה אפשרי ששני מקורות יהיו מחוברים בו זמנית ואוכל לבחור איזה מקור ינגן בכל עת? - המחיר הוא בסביבות ה400 שקלים. האם במחיר הזה קיימים רמקולים(שמיועדים למחשב\משחקים ולטלוויזיה) טובים יותר? תודה.

21. או לקנות מדפסת חדשה אני מאוד מרוצה מהמדפסת שלי היא אצלי יותר מ - 5 שנים ולא היה שום בעיה אבל מגיע הזמן שהתקלות מגיעות ................... בדיקת מדפסת עולה 100 ש"ח הרכיב שאמרו לי שיש איתו בעיה עולה 250 ש"ח +- 1 האם כדי לתקן את המדפסת או לקנות חדשה 2 בשביל לתקן אני צריך לנסוע מאשקלון לאיזור המרכז 3 איפה כדי לתקן במעבדות HP (בחברה ) או במעבדות פרטיות 4 גם נשאר לי עדין דיו של המדפסת חדש שחור + צבע 57 + 56 מה הנכון לעשות

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  22. עכשיו פנדס מתקשרים אליי, ואומרים לי שהמארז שהזמנתי (xaser II 5000) לא נמצא במלאי ולא יודעים מתיי הוא יגיע ... אז אני צריך למצוא מארז אחר ולהודיע להם מה אני רוצה לא משנה אפילו עם זה יהיה יותר יקר אני רוצה משהו טוב! ויפה לפחות ברמה של הקייסר 2. הם אמרו לי שכדאי לי את האנטק אבל לדעתי הוא אפילו לא מתקרב לרמת הביצועים של הקייסר אז מה אתם ממליצים? אני רוצה משהו עם קירור טוב כי שמעתי שהמעבד מתחמם בצורה רצחנית! ואל תביאו לי את המארז ההוא של אנרמקס שעולה 1700 שקל... התקציב למארז הוא 1000 שקל

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by -Blaze-,

אני רוצה היום לקנות ספק, וללוג'יק יש רק את האנרמקס 420W, הוא יחזיק את המערכת שלי? וזה לא ליברטי, פשוט אמרנקס 420W רגיל, הטכנאי שמה אומר שליברטי זה כמו רגיל רק מודולרי, זה נכון?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by ymca,

היי אני מחפש ספק כח ללא מאברר ומצאתי שניים שכל אחד מהם שונה, יש שני סוגים... לא יודע כלכך מה ההבדל בין Passive PFC ל Active PFC. מה יותר טוב, מה עולה יותר ומה אני צריך בשביל עבודה רגילה? תודה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by prince amir,

בקרוב אני קונה כמה חלקים להרכיב מחשב חדש יש לי שני אופציות 1. שני מעבדים פנטוים 3 1GHZ עם לוח DUAL ויש לי זכרונות ECC או 2. מעבד AMD 1900+ עם לוח טוב וזכרונות DDR 256 על שניהם אני אחבר HD SCSI 10000 RPM 18 GB מי יותר טוב ולאורך זמן ?? זקוק באמת לעצה טובה אני עובד על WINDOWS 2000 SERVER ISA FIREWALL ADSL IIS G6FTP משחקים וסרטים וPHOTOSHOP

• 6 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.