עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אז ככה.... אני ממש חדש כאן - יש לי ידע לא רב במחשבים - אני ינסה לעזור כמה שאני אוכל!! ועם אני כבר כאן יש יל שתי בקשות קטנות!! המחשב שלי הוא ממש ענתיקה אז מה עושים בנידון?? ( קונים חדש- אין טעם לשדרג )!! אני מבקש עם תוכלו להציע לי כאן 2 מחשבים : האחד הכי טוב לדעתכם! שיביא את הביצועים הכי טובים- המחיר כאן לא חשוב כלל!! וכמובן שיהיה אפשר לקנות אותו בארץ!! : השני מחשב הכי ט7וב שאפשר למצוא במחיר של עד 4000 שקל!! תודה!

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by sergey_k,

אני יודע שהוא ניראה כמו ג'נרי אבל המחיר שלו טוב ואני לא משחק הרבה פה ושם פיפא רק http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4554578

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by BluedaY,

אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לגיימינג יעני משחקים כמו FPS CS, FarCry בעיקר. התקציב הוא בסביבות 200-300 עם חריגה ל350. מעוניין שיהיה גם מיקרופון וישמעו חזק. שאני יוכל לקנות מהארץ(עדיף KSP), ושלא יהיו אוזניות פשוטות שיהרסו תוך שבועיים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  4. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למדפסת משולבת לייזר,שחור לבן,כמה שיותר שזולה ואמינה. חברה לא משנה,לא גודל פיזי,ולא מהירות. עדיף שמתכלים יניבו הרבה הדפסות,ועדיף שהם יהיו לא יקרים/שיש תחליפיים שלא דופקים את המדפסת. תודה!

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by Wideblade,

שלום לכולם, אבא שלי מציג מדי פעם בשביל כל מיני חברות\אנשים, ולא תמיד יש להם מקרן. אז הוא מחפש מקרן נייד שיתחבר ללפטופ - חשוב שלא יצטרך כבל נפרד בשביל חשמל (שיעבוד על סוללות\יקבל כח מהלפטופ עצמו), ושיהיה באיכות טובה ככל הניתן (מדובר במצגות powerpoint ואולי סרטונים קצרים\תמונות - אבל לא משהו מפואר). מכירים מקרן כזה שאתם יכולים להמליץ עליו? התקציב לא חשוב, כל עוד המחיר סביר. תודה רבה :-) עריכה: לגבי התקציב - משהו בסביבות ה1,500 יהיה טוב :-)

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by X7-007,

יש לי את ADVICE SL VA1500 שעלה בזמנו ב 2008 1800 בערך, בעיקרון נגמר האחריות ושהתקשרתי לתמיכה אומרים שצריך להחליף מצברים וזה עולה 699 ללא מע"מ ו 800 עם מע"מ. עכשיו הבעיה שקוראת זה שברגע שיש הפסקת חשמל יש 6 מנורות וישר יורד ל 3 ומתחיל לצפצף גם כשהכל סגור, מחשב, טלויזיה,מסך. רק מה שדלוק זה מודם בזק DLINK 6740U, מודם טלפון של נטויזן ונתב LINKSYS כי גם בהפסקת חשמל אני צריך שיהיה טלפון למקרה חירום. עכשיו ראיתי מכשירים שיצאו או חברות אחרות שהמחירים לא בשמיים וגם יותר כח, יש לי הרבה מכשירי חשמל וכ-ש PS3 בתוך משחק, והמחשב בתוך משחק, טלויזיה 42", צריך אל פסק שיחזיק יותר מ 4-5 דקות שאני יוכל לבצע כל מה שאני צריך גם אם זה פתאום קורה. עכשיו בנוגע לאל פסקים יש מלא חברות, אני צריך אל פס…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  7. איזה חברות עדיפות וגם לא יקרות!! תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by card,

שלום מישהו מכיר עכבר עם הרבה כפתורים? אם יש לכם כמה דגמים, אודה לכם מאד אם תרשמו. הערה חשובה: העכבר לא מיועד לגיימינג, לכן אין צורך ברזולוציה מטורפת(שרק תייקר את המחיר). אני צריך שלעכבר יהיו כמה כפתורים נוספים לרגילים, וזהו.. תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by bennash,

יש לי סורק של מוסטק יובי פלוס 1200 שהיה לי לXP עכשיו יש לי חלונות 7 64 ביט ויש באתר של מוסטק ואלודה יבואנית מוסטק רק לXP אני רוצה דרייבר לחלונות 7 בבקשה?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  10. שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי עד 100 שקלים, בKSP, אני משתמש בו פעמיים בשבוע כשאני עם המחשב הנייד, כרגע יש לי עכבר אלחוטי של איזה חברת שקר "Delux" והרבה פעמים המחשב לא קולט את התנועות של העכבר. השימוש בעכבר הוא בעיקר אינטרנט ומשרדי... אני בזמנו נתקלתי ב Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000 , מה אתם אומרים עליו? נ.ב אני שמאלי, אז העכבר צריך להיות סימטרי :]

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  11. אני צריך המלצה לעכבר בתקציב של 200-250 שקל(יש לי QCK) ואוזניות גם בערך 200-250 שקל. חשבתי על עכבר Logitech G400 שמשתלב טוב מאוד עם QCK ואוזניות חשבתי על Plantronics Gamecom 777, מה אתם חושבים על זה? יש משהו יותר משתלם בתקציב?

12. אני כרגע עם logitech G5 והלחצן בצד ימין שלו נתקע ועושה רעשים מציקים כאילו נדפק שם משהו בצד, אז אני מחפש עכבר אחר עד 300 ש"ח שיתאים למשחקים וגלישה באינטרנט, לא משנה לי סוג העכבר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  13. שלום לכם אני מתחיל ספריה גדולה למשחקים רוצה להדפיס את דף הקידמה של המשחקים בצבעוני איזה מדפסת היייתם ממלצים כחסכונית ללכת על דיו או לייזר נא להאיר אותי תודה מראש .

14. שלום לכולם, אני מחפש מדפסת משולבת שכוללת סורק רציף (כזה שאפשר לשים כמה דפים והוא מושך אותם אחד אחד) ופקס. אני לא מדפיס תמונות אז אין חובה לאיכות פוטו. אשמח לתוספת של חיבור אלחוטי אבל זה לא הכרחי. אשמח אם היא תהיה חסכונית, קטנה ושקטה. יש למישהו המלצות?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by HeLg,

ישנם סוגים של מחשבי HP שניתן להחליף להם את הפנאל האחורי. איך קוראים לזה ויפה אפשר לרכוש את זה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  16. איך אפשר לשנות את ה RATE שלהעכבר ל 1000 HZ במקום 125HZ ? מבלי להחליפ קבצים למניהם [ניסתי וזה לא הולך]

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  17. רציתי לשאול איך המדפסת הזאתי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 היא טובה? ולמשל אם אני אצתרך לאחר כמה זמן קנות דיו שחור וצבועני אז כמה כל דיו אחד יעלה לי? וכל כמה זמן בערך אני אצתרך להחליפים את הדיו השחור והצבעוני? ואם יש מדפסת טובה במחיר של 400 ש"ח אז תציעו לי בבקשה.. תודה רבה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

שלום אני מחפש מקלדת בלוטות' עד 200 שקל הכי חשוב שלא תהיה גדולה ומגושמת כי אני אצטרך לשים אותה הרבה על הברכיים מקשי אינטרנט יעזרו גם אבל לא על חשבון הגודל תודה

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  19. מחפשת כרטיס עם יציאת S-VIDEO למחשב נייד בחיבור USB או אקספרס PCI אני פשוט רוצה לחבר את המחשב לTV בבתי מלון ואז לראות סרטים על מסך גדול. הנייד שאליו זה יתחבר הוא M912 של gigabyte http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713081

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by -LosNir-,

היי, יש לי כרגע את ה G5 והוא מאוד נוח לי ואני אוהב אותו, אני בזמן הקרוב עובר למחשב נייד ומחפש עכבר אל-חוטי: - שיהיה מעט גדול יותר מה G5, מומלץ אך לא חובה. (אך חובה שלפחות יהיה בגודל שלו). - שיהיה לו דונגל קטן, אני לא מעוניין להסתובב עם המחשב כשיש לו בליטה מסוכנת מהצד. (עריכה: יתרון, אך שוב לא חובה). - שתיהיה כמות נכבדה של כפתורים (לפחות אחד). - שלא ייטחן סוללות. אשמח להמלצות תודה.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  21. שלום, אני צריך המלצה לעכבר אל חוטי בטכנולוגיית לייזר או אינפרא אדום , נוח, שלא נתקע, עמיד ושלא עושה בעיות. אני לא גיימר . רציתי לדעת איזו טכנלוגיה עדיפה לייזר או אינפרא אדום? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  22. Started by koraldon,

האם שווה להוסיף עוד 80 ש"ח ל 2040? האם יש הבדל ברמת המילוי של הטונר? תודה

23. Started by silky,

למשרד של אבי, אולי משולב עם סורק. תודה.

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by Swimmer,

חשבתי על HEC 580W, יספיק?

• 8 תגובות
    • 841 צפיות