ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה... יש לי תקציב של בערך עד 250 שקלים חדשים טבין וטקילין. השאלה היא האם כדאי לי לרכוש עכבר איכותי/אלחוטי או סט מקלדת ועכבר אלחוטים פשוטים כאלה? ויש לי עוד שאלה,עכבר אלחוטי עם סוללות זה לא כבד?! תודה
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איך ה LX500\700 ואיך ה S510? ממולצים? אני צריך עכבר אלחוטי נטען נוח.. ומקלדת אני מעדיף אלחוטית מולטימדיה..שגם לא זוללת בטריות..שתהיה איכותית.. המליצו לי על הMX3000 ובKSP יש אותו ב480 אבל בזאפ יש כמה ביקורות לא טובות..הן נכונות?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שמעו אני מחפש צורב כונן לא יודע איך שקוראים לזה שעושה תמונות על דיסקים אבל מהיר אני צריך לעשות כמויות גדולות של דיסיקים איזה מכונה זאות בדיוק ? אפשר המלצה על מכונה כזאות ?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
במה תבחרו HEC 300W HEC-300AR-TF ב168 מלמיר https://www.lamir.co.il/product.asp?product=1081 או TOPOWER ZU400W 400W ATX COMBO 20/24PIN 3Y ב155 מלמיר https://www.lamir.co.il/product.asp?product=9837 והאם הTOPOWER יחזיק מערכת P-4 עתידית בסיסית אהההה כמעת שכחית להגיד שיש לי פ-3 866 עם כצאת OC שני הרדדיסק שני CD כ.מסך 5200 מאווררים 3 של 80 והספק הנוכחי עושה בעיות תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
סטילפד 4D או פאנק סרפייס 1030 ? מהניסיון שלי הפאנק טוב יותר מה QCK של סטילפד, בגלל זה אני מתלבט...
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי את המקלדת הזאת -http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_208&products_id=3905 ורציתי לדעת איך אפשר לנקות אותה,יש לי אותה כבר קרוב ל-5 שנים ומתחת למקשים יש מלא אבק ועוד הרבה שטויות כמו פרורי לחם מה שגורם למקשים להגיב פחות טוב לחיצה פחות נוחה ולפעמים אפילו המקש נתקע. יש דרך לסדר את זה? אני אשמח גם לשמוע מה אתם חושבים על המקלדת הזאת בכללי(אף פעם לא שמעתי על אף אחד שהמליץ עליה), אני לא יודע אם זה הלכלוך עושה את זה אבל המקשים של המקלדת לא מגיבים טוב
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
האם ניתן? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איך היא מבחינת נוחות למשחקים וכדומה? אשמח לחוות דעת... תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חשבתי על מקלדת כמו Razer Lycosa או יש גם את ה G15 של לוג'יטק אז מספר שאלות קודם כול איך הן לשימוש יום יומי (נניח הקלדה רגילה, תיכנות וכו') דבר שני, אין להם תמיכה בעברית, יש דרך שאפשר להוסיף? וכמובן כול דבר נוסף שיש לכם להגיד על המקלדות האלו או אחרות לGAMING, אשמח לשמוע בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ברשותי גיימפאד לוג'יטק DUAL ACTION. אני סובל מבעיה שיש הרבה משחקים שהוא פשוט לא תואם להם, והמשחק תומך רק בגיימפאד של ה- 360. לאחרונה שמעתי כי יש דרך להפוך את הגיימפאד שלך למקלדת שלא משנה מה הגייימפד ייתמך כי הוא כאילו מקדלת, לדוגמה אם אני לא לוחץ על L2 בגייממפאד זה בעצם האות כ' במקדלת. יש דרך לעשות את זה ? האם אפשר להישתמש בסטיקים האנלוגיים בדך זו ? אם אפשר לגרום למשחק לחשוב שיש לי את הגיימפאד של ה 360 זה גם יהיה טוב.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בזמן האחרון כף היד מתחילה להרדם לי ואני חושד שזה בגלל העכבר (כרגע אופטי של מיקרוסופט, בלי פד). החלטתי לקנות G5 בשעה טובה ופד נוח עם כרית סיליקון או משהו לתמיכה בשורש כף היד. אני עובד עם המחשב המון (כמעט כל היום, לומד, משחק, אינטרנט וכ"ו). אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על פד טוב, לא יקר מדי, לשימושים כלליים + מעט משחקים והעיקר שיהיה נוח ויוריד לי את הלחץ משורש כף היד. תקציב עד 100 ש"ח בערך אלא אם כן יש המלצה קבועה בקצת יותר. תודה עריכה: אולי אני טועה ומספיק לי פד פשוט והעכבר עצמו הוא הבעיה שתפתר ע"י ה G5. בכל מקרה אשמח לעצות.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
נראה לי שפתחתי פעם אשכול כזה אני לא מוצא אותו.... טוב אז המחיר שאני מחפש הוא עד 350 ש"ח גג גג גג. בבקשה לא להגיד תוסיף X שקלים וזה יהיה שווה כי אין לי כל כך מאיפה אלחוטי אם אפשר...ושלא יבלע בטריות בקצב מטורף. אם זה אפשרי מצידי אפילו שמי שיכול "יבנה" לי סט, ז"א יבחר עכבר ומקלדת (אפילו משתי חברות שונות) העיקר שיעבדו טוב וישרתו כמו שצריך. שיהיה נוח להקלדה ולמשחקים... חברות מועדפות-לוגיטק ומיקרוסופט. מחכה להצעות, תודה
-
- 12 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, ברשותי העכבר הזה : http://www.claygatecomputers.co.uk/images/shop/microsoft_mouse_wh.jpg ואני לא סובל אותו ! הבעיה שאין לי כל כך תקציב לקנות עכבר חדש ואני חושב איכשהו לשפץ את הנוכחי, יש אפשרות לעשות את זה ? הבעיה העיקרית היא השחורים האלא מתחת לעכבר http://www.edinformatics.com/inventions_inventors/300px-Optical_Mouse.jpg למעלה בצד שמאל, למטה, למעלה בצד ימין ויש אחד שלא רואים. הבעיה שניכנס בהם מלא ליכלוך וזה מבעס כל כמה זמן לנקות אותו ואפילו אחרי שאני מנקה אותם התנועה של העבר לא חלקה (אני לא מתכוון לתנועה של העכבר על המסך אלא פזית). יש רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לא אכפת לי אם צריך להזמין מחו"ל, יש לי דוד בארה''ב אז משלוח לארץ לא בעיה, הוא כאן פעם בחודש. תקציב: לא 700 שקל, גם לא 600. למטרות גיימינג. אני לא אפרט יותר מדי כי הרגל שלי תקועה בתוך כיסא וזה ממש לא נוח, אז זהו בערך. אה וחשבתי על הטרנטולה... כמה היא עולה בחו"ל (לא איביי)?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
סרקתי את הפורום, ולא מצאתי תשובה מספקת, לכן פתחתי את התר'ד הנ"ל. כשקניתי את ה-mx500 קראתי על כך שהסורק שלו סורק 800 DPI. וההסבר דאז(למיטב זכרוני) היה שהעכבר הזה עדיף לגיימרים כי הגיימרים רוצים רזולוציה גבוהה יותר והעכברים אז היו עם סורקים איטיים מידי 400DPI, לא יודע למה אבל אז זה הספיק לשכנע אותי. לאחרונה רכשתי את ה g500 ולאחר שהתנסתי איתו לא הצלחתי להבין את ההעניין של עכבר עם 5700DPI, לפחות בכל הנוגע לשחקני FPS. מה שכן מצאתי הוא קשר לינארי ( ישיר ) בין הsensitivity שקבעתי לבין המצב DPI שבחרתי , כלומר: עבור 800DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב-SENS 4.5 עבור 1600DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב- SENS 2.25 וכן הלאה.. האם קיים בכלל יתרון לשחקני FPS בעכבר בעל DPI גבוהה יותר? אני אישית לא…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
טוב, כמו הרבה אנשים, גם אני קראתי את הכתבה של Tom's hardware על הג'יפורס 4, ונחמד היה לראות את הפיטשרים החדשים של הGeforce 4ti, והשיפור שהוא נותן בביצועים לעומת כרטיסים קיימים. כמובן, שאנשים שיש להם כרטיסי מסך מהחצי שנה האחרונה לא בדיוק זקוקים לכרטיס הזה, אבל מי שבקטע של שדרוג כרטיס מסך ישן, מן הסתם ישקול את סדרת הכרטיסים האלה בחיוב. בעיקר את הTi4200, היות ובסדרת הTI של הג'יפורס 4 אין שום הבדלים למעט מהירויות שעון, שאפשר, כמו בכל המקרים הקודמים, לצמצם ע"י אוברקלוק קל. לגבי יציאתו אל הג'יפורס ,4 אין לי בעיה בכלל, כי בסה"כ המטרה של nVidia היא לעמוד בהבטחה שלה ובכל חצי שנה להוציא משהו חדש לשוק, גם אם מדובר בסתם שיפור של סידרה ישנה(מה שקרה עם הג'יפורס 3), ולמעשה יוצא שכל שנה …
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות בזמן הכמה שיותר מידי מצלמת וידיאו שהמטרה העיקרית שלה היא הנצחת רגעים משפחתיים וטיולים וכו'. ההתלבטות שלי היא בין מצלמת וידיאו דיגיטלית או רגילה או מצלמת וידיאו דיגיטלית עם תמונות סטילס, אני גם רוצה לערוך את הסרטים דרך המחשב אז חשוב לי הקשר למחשב. הבעיה היא שאני לא מבין בתחום הזה . לא יודע מה ההבדלים בין סוגי המצלמות והתכנולוגיות. הייתי מעוניין שימליצו לי על מצלמה שתשרת את הדרישות שלי בצורה הטובה ביותר פלוס כמובן יחס מחיר-תמורה הכי טוב ובנוסף הסבר על ההבדלים בין המצלמות יתרונות-חסרונות וכו'. בנוסף לזה ניסיתי לחפש ברשת אתרים בנושא אח לא מצאתי אתר שיענה לי על שאלותי. בתודה מראש אמיר.
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז ככה.... אני ממש חדש כאן - יש לי ידע לא רב במחשבים - אני ינסה לעזור כמה שאני אוכל!! ועם אני כבר כאן יש יל שתי בקשות קטנות!! המחשב שלי הוא ממש ענתיקה אז מה עושים בנידון?? ( קונים חדש- אין טעם לשדרג )!! אני מבקש עם תוכלו להציע לי כאן 2 מחשבים : האחד הכי טוב לדעתכם! שיביא את הביצועים הכי טובים- המחיר כאן לא חשוב כלל!! וכמובן שיהיה אפשר לקנות אותו בארץ!! : השני מחשב הכי ט7וב שאפשר למצוא במחיר של עד 4000 שקל!! תודה!
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הג'ויסטיק החדש האלחוטי של לוג'יטק שנקרא: Logitech Freedom 2.4 http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=12&CONTENTID=5032&countryid=25&languageid=1 ואם מישהו מכיר אותו הייתי רוצה לשמוע עליו חוות דעת. הוא עולה 407 שקל בחנות ליד הבית שלי. שווה את המחיר? בפנדה כתבו שהוא רוטט אבל באתר של לוג'יטק לא מזכירים את זה. האם הוא רוטט או לא? כרגע יש לי: Microsoft SideWinder Precision Pro אז שווה לקנות או לא??
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
עכשיו פנדס מתקשרים אליי, ואומרים לי שהמארז שהזמנתי (xaser II 5000) לא נמצא במלאי ולא יודעים מתיי הוא יגיע ... אז אני צריך למצוא מארז אחר ולהודיע להם מה אני רוצה לא משנה אפילו עם זה יהיה יותר יקר אני רוצה משהו טוב! ויפה לפחות ברמה של הקייסר 2. הם אמרו לי שכדאי לי את האנטק אבל לדעתי הוא אפילו לא מתקרב לרמת הביצועים של הקייסר אז מה אתם ממליצים? אני רוצה משהו עם קירור טוב כי שמעתי שהמעבד מתחמם בצורה רצחנית! ואל תביאו לי את המארז ההוא של אנרמקס שעולה 1700 שקל... התקציב למארז הוא 1000 שקל
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש דבר כזה והייתי רוצה לדעת עליו עוד למי שלא מאמין הנה קישור http://www.us.playstation.com/product_detail/product_detail.jhtml?PRODID=337933&CATID=405 בכל מקרה לא נראה לי אלטרנטיבה של ממש אבל ממש ממש מעניין
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המצלמה MUSTEK MDC 3500 3.1Mega Pixel שמחירה 1100~ שקל. עכשיו יש לי כמה שאלות. 1. האם כאשר המצלמה מחוברת למחשב אני יכול לצלם אין סוף תמונות? (שאלה קצת מצחיקה). 2. האם המצלמה עושה שימוש בסוללות כאשר היא מחוברת למחשב ? 3. האם יש דרך לפתח את התמונות כמו שמפתחים תמונות רגילות ע"י שימוש בפילים ? (שאלה שמאוד חשובה לי) 4. מה אתם אומרים על המצלמה? האם היא שווה קנייה ? והאם באותו מחיר אני יוכל לקנות מצלמה דיגיטלית יותר טובה ? תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אבל חובה שיהיה לו מטען ! עכבר אלחוטי כמובן !
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש, וכמובן תיכננתי לחבר לו את הסורק הישן, מדגם Agfa SnapScan 1212P, אבל הדרייבר שנראה שמותקן בהצלחה בחלונות XP, אך התוכנה ScanWise (שבאה עם הסורק ודרכה כל התוכנות כמו Photoshop סורקות) אומרת שהיא לא מוצאת סורק (למרות שהסורק מופיע ב-Control Panel תחת Scanners and Cameras). התקנתי גם את ה-Patch לדרייבר מאתר התמיכה של Agfa ושום דבר לא קרה, תוכנת הסריקה (ה-TWAIN) עדיין לא מזהה את הסורק (היא מבקשת לחבר אותו ולוודא שהוא דלוק - אבל הוא כבר מחובר כראוי ודלוק)! מה עושים?!? תודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ברשותי צורב philips 32*12*8 שכאני מפעיל את נרו, המחשב עושה סימן כיאילו שהוא טוען אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק. התוכנה עבדה מציון עם win Me עד שהתחילה הבעיה. פירמטתי (גם מסיבות אחרות) והתקנתי win 98 אבל הבעיה חזרה. לא בדקתי תוכנות צריבה אחרות. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-