עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BAR - moah,

מיועדת לשיחות סקייפ. אינטרנט 15 מגה, 800 UPLOAD. תקציב: 100-250 ש"ח. מה דעתכם על: microsoft lifecam HD-6000 ו- Logitech c525

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  2. Started by BenK,

המודם שלי נדפק.......... של רוקוול והוא גורם לניתוקים השאלה אם הקבלה נותנת אחריות על זה כיוון שלא כתוב עליה אם יש אחריות אלא שבעזרתה ניתן לקבל את האחריות לא עבר שנה... האם יש לי אחריות?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by אוריפ,

אני צריך מדפסת תמונות לחיבור למחשב, אין צורך בקורא זכרונות ואין צורך במסך LCD על המדפסת. משהו בסגנון המדפסת הבאה:

4. Started by BONO,

התלהבתי מאוד מהמארזים של enermax ושל antec עכשיו אני מחפש מארז שהוא כמו ה 710 של enermax רק עם 6 פתחים לדיסקים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה? ואיזה כדאי יותר enermax או antec?

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by PeaS,

אם הכל היה הולך כמו שרציתי, הייתי כותב לכם מהמחשב החדש שלי כבר מזמן, אבל בחיים כמו בחיים.. :-/ (למה הסמיילי הזה כבר לא עובד ??? ) אם כבר הגעתי עד עכשיו, כדאי לי לחכות עוד? עוד כמה שבועות לא יהרגו אותי, בעיקר אם זה יהיה "שווה" את הזמן. המפרט הבסיסי שלי הוא AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte GA-7VTXH Crucial 256 MB DDR 2100 Gainward Ti 200 (גיינווארד תמיד מבלבלת עם השמות, והשם המקורי של הכרטיס הוא Ti\550 או משהו כזה, אבל הוא מבוסס על הTi 200). אז רציתי לשאול, מתי הTbred החדש יגיע לארץ, או יותר נכון, מתי הוא ישפיע על המחירים של מעבדי AMD הנוכחיים. ואם אני כבר דוחה ודוחה ודוחה.. יש עוד משהו לחכות לו שיוזיל את המחשב (או להפך, אני יקנה את הדבר החדש)? אני מתכוון לדברים כמו הKT333,…

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by Shmonzi,

שלום! איני בטוח אם פניתי בפורום הנכון, אבל ביקשו ממני להגדיר ראוטר שיהיה לו static ip. איך אני ניגש לזה ?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by jimbo,

מישהו שיש לו את המארז הזה יכול להגיד לי בבקשה איך הוא? איך הפאנל לשליטה על המאווררים? על כמה הוא שולט? ואיך הוא בכלל. http://www.thermaltake.com/products/xaser3/v1000a.htm

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  8. איך אפשר לשנות את ה RATE שלהעכבר ל 1000 HZ במקום 125HZ ? מבלי להחליפ קבצים למניהם [ניסתי וזה לא הולך]

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  9. יש לי מתאם ישן כזה שקניתי לפני כמה שנים טובות ונראה לי שהוא דפק לי 3 דיסקים. עכשיו הוא בכלל לא עובד. האם יש מתאם כזה שאפשר לסמוך עליו שיעשה את העבודה? איזה סוג? מה מומלץ? יש לי פשוט כמה דיסקים ישנים IDE וצורב dvd שאני מעונין לחבר ב usb לאימק שלי - כי הצורב הפנימי נדפק לי.

10. אני מחפש מקלדת עם לחצנים רכים מאוד!! לא חשוב איזה צבע כעיקרון עדיף שחור אבל חשוב מאוד שתהיה נוחה ולחצנים רכים!!! בינתיים נתתי הצעה על המקלדת הזו.. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1721528 אני רוצה לדעת איך הלחצנים שלה..? אם הם רכים? ואם היא נוחה. התקציב שלי הוא עד 70-80 ש"ח גג כי זה התקציב בכרטיס אשראי שנשאר לי ככה שאני לא יכול לחרוג תודה מראש עומרי

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  11. אני מחפש לחבר סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים עם מרכז טעינה לעכבר בלי להחליף כל פעם בטריות, במחיר של 300-350 שקל... מה אתם ממליצים? (לא חייב להיות סט , אפשר בנפרד את העכבר ונפרד את המקלדת, אבל חובה שיהיה מרכז טעינה לעכבר) שיהיה משהו טוב, לא זבל שמתקלקל ומתרוקן מהר. תודה.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by X7-007,

יש לי את ADVICE SL VA1500 שעלה בזמנו ב 2008 1800 בערך, בעיקרון נגמר האחריות ושהתקשרתי לתמיכה אומרים שצריך להחליף מצברים וזה עולה 699 ללא מע"מ ו 800 עם מע"מ. עכשיו הבעיה שקוראת זה שברגע שיש הפסקת חשמל יש 6 מנורות וישר יורד ל 3 ומתחיל לצפצף גם כשהכל סגור, מחשב, טלויזיה,מסך. רק מה שדלוק זה מודם בזק DLINK 6740U, מודם טלפון של נטויזן ונתב LINKSYS כי גם בהפסקת חשמל אני צריך שיהיה טלפון למקרה חירום. עכשיו ראיתי מכשירים שיצאו או חברות אחרות שהמחירים לא בשמיים וגם יותר כח, יש לי הרבה מכשירי חשמל וכ-ש PS3 בתוך משחק, והמחשב בתוך משחק, טלויזיה 42", צריך אל פסק שיחזיק יותר מ 4-5 דקות שאני יוכל לבצע כל מה שאני צריך גם אם זה פתאום קורה. עכשיו בנוגע לאל פסקים יש מלא חברות, אני צריך אל פס…

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  13. עשיתי חיפוש אך לא מצאתי תשובות חד משמעיות בשבילי. אני עובד שעות רבות על המחשב- שימוש בעיקר עריכת וידאו וגם אינטרנט. אני לא משחק כלל. אני מרגיש קצת כאבים בזמן עבודה ממושכת ואני רוצה סט חדש של מקלדת ועכבר. כרגע יש לי עכבר מיקרוסופט אופטי, INTELLI. חשוב- אני לא רוצה אלחוטי. חשבתי לרכוש את MX500, או את האקספלורר החדש של מיקרוסופט. 1. אני רוצה לדעת מי מהם נוח יותר ליד (בינונית)? 2.ומה שלא מצאתי- האם הגלילה לצדדים שיש במיקרופוסט עובדת רק באקפלורר או גם יעבדו בתוכנות העריכה שלי כמו פרמייר, אפטר וכו' ? לגבי מקלדת- ראיתי את זו של לוגיטק- MEDIA http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1855&cID=276&c=142433 האם היא נוחה ליד? האם היא טובה ורכה ? אני מעדיף מקלדת שחורה, נוחה…

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by Sargon,

קראתי בביקורת שהמקלדת הזו, אם כל הטוב שבה, מתקלקלת די מהא בגלל הצורה שבה המקשים בנויים? האם זה נכון? אין טעם לקנות את המקלדת הזו? אבל הארגונומיות שלה הכי טובה מבין כל המקלדות בשוק. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by mulderfox,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008076098&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by 6kwar,

שמע אני לא כל כך חזק בעניין של הרשתות ורציתי לדעת אם אתה יכול לדבר איתי שמע זה המספר של האסיקיו שלי אז כנס ודבר איתי כי זה דחוף מאוד

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  17. תסתכלו במפרט שלי. עכשיו, האם לדעתכם אני אצליח למכור את המחשב בלי הצורב במחיר של 500 ש"ח ? ? ? (או יותר? ) המחשב במצב לא משהו, אבל הvoodoo יכול להיות פריט לאספנים למרות שאין לו TV CARD...אולי... : וגם אולי אפשר לעשות איזהשהו פרויקט קטן עם המחשב...לא יודע....אני פתוח להצעות....למרות שאני לא מעוניין למכור אותו לכם....לא שאתם תרצו אותו... ;D

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by parker8,

אני מתכוון לשלב את שניהם עם Steel Pad QCK... האם ה-G5 שווה את ההפרש של ה-100 ש"ח? תודה לעוזרים מראש נ"ב האם LOGITECH מתכוונים להוציא עכבר נוסף בקרוב?

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by BURTON,

אני צריך עזרה בבנית הפריבו אם יש פה מישו שכבר עשה את זה אנא שתף אותי במפרט המומלץ וכמה זה יעלה והאם פריבו יותר משתלם מה home media center של מיקרוסופט או של כל חברה אחרת??

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by elgard,

בשיטוטי בנטאקשין מצאתי את המכשיר הזה: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=447730#cl עכשיו כמה שאלות: 1. יש למישהו ביקורות/ את האתר של החברה? 2. למישהו יש את המכשיר? 3. כתוב שיש אפשרות במכשיר לתמיכה בשם של השיר אז זה תומך בעברית? 4. כתוב למטה את האפשרות הזאת: ניתן להוסיף זיכרון באמצעות כרטיס CFC עד ל 1GB. מה זה כרטיס GFC ???

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by aldema,

מחפש מארז משחקים שיראה מעולה ויהיה עם אורות יפים כאלה בצד... אבל יהיה שקט ואם אפשר יגיע בלי ספק אבל אפשר גם עם .. הכי חשוב שלא יעלה איזה 900 ש"ח אבל עדיין שיראה מחשב גיימרים... נ.ב למה כשאנשים כותבים פה מפרטים בפורום אף אחד לא כותב בהמלצה כרטיס קול...? בלוח אם הזהDFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard הכרטיס קול הוא אונבורד??? תגידו ,נכון במארזים עם חלון שקוף תמיד החלון השקוף בצד שמאל?? אז אני יכול לבקש מהם שיחליפו את זה שהחלון יעבור לצד ימין??

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  22. שלום לכולם. אני מחפש מכשיר משולב שחשוב לי שיהיה לו גם פקס. (אני לא מחפש HP. אם אפשר המלצות על חברה אחרת...) התקציב הוא בסביבות עד 900 ש"ח (אם יש בפחות , מה טוב....) האם יש חיה כזו?? תודה.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  23. עכשיו, אחרי שהתחלתי להתמקצע בצילום, אני מעוניין לפתח הרבה תמונות. אני לא עושה זאת באופן מקצועי, אבל אני רוצה להתחיל לפתח הרבה. אני מתלבט אם שווה לי לשלוח את התמונות לפיתוח דיגיטלי, או כבר לקנות מדפסת איכותית. מדפסות לייזר צבעוניות עולות בין 1,000 ל-,2000 ש"ח למיטב הבנתי, אבל קשה לי לשכלל את מחיר הדיו והדפים עצמם. אני לא יודע מה ייצא לי יותר זול בסופו של דבר, והאם האיכות של מדפסת תיהיה זהה לתמונה בפיתוח דיגיטלי בחנות. אשמח לעצות והמלצות. המון תודות, סער.

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by Bah_gots_pIII_450,

http://www.antec-inc.com/easyusb.html

25. מחפש מכשיר קל לתפעול למשרד בינוני - שניתן יהיה להפעיל את הפקס שבו גם ללא חיבור למחשב (השימוש העיקרי בתקופה הקרובה) מכשיר הפקס הפשוט שברשותי זולל לי דפי קופי ללא הפסקה. לא מעוניין במכשיר בזבזני ולהוציא כל חודש מאות שקלים על מחסניות דיו - ולכן שוקל אולי לקחת מכשיר לייזר על בסיס טונר (שיש לו תחליפים בשוק ושלא מתייבש עקב אי שימוש) המליצו לי על HP LASERJET 2727NF (תמיכת HP בעייתית בארץ) - שוקל אולי גם חברות אחרות XEROX , BROTHER, CANON וכו'. תקציב 1500- 1000 ש"ח. מחפש מכשיר שכולל תמיכה טובה בארץ למקרה הצורך. אודה להמלצותיכם

דיונים חדשים בפורומים