עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הספק כוח שלו טוב? המעבד שלי זה 2.8 P RAM 786 אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש ניראה לי 6600 GT ג'פורס יש לי הרדיס 80 G ואני יוסיף עוד אחד של 250 G הספק כוח יחזיק?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by tgen,

איך יכול להיות שה- Liberty 400W של אנרמקס יקר יותר מה- noisetaker 420W? מה מייחד את סדרת ה- Liberty? ומה גורם להם להיות יותר חזקים למרות שהכח שלהם חלש יותר? (ככה זה נראה בכל אופן...) ???

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by eliXir,

יש לי את ה USB של Bluetooth שבעזרתו מעבירים מידע בין המחשב לפלאפון והפוך.. לפני הפירמוט זה עבד לי מצויין, ועכשיו אחרי הפירמוט אני מחבר אותו למחשב, זה מאתר את הדרייברים מתקין הכל, הפלאפון מוצא את המחשב שלי, המחשב שלי מוצא את הפלאפון. הכל טוב ויפה. אבל מה, אני לא יכול לשלוח קבצים מהפלאפון למחשב, רק הפוך. כשאני מנסה מהפלאפון לאתר קבצים במחשב זה עושה התחברות נכשלה, וכאשר אני מנסה דרך המחשב להתחבר לפלאפון זה פשוט לא עושה כלום.. אני רק מצליח לשלוח מהמחשב לפלאפון. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מדפסת לייזר משולב עם פקס סכום: סביבות ה800 ש"ח חשוב לי שתיהיה איכות סבירה של הדפסה, איכות סריקה שתיהיה קצת מעל הממוצע, מהירות הדפסת דפים לא כל כך משנה לי ומדפסת שיש לה עבר נקי מתקלות זה הכי חשוב לי שמעתי בעבר שיש מדפסות שצריך להחליף להם את התוף כל כמות דפים מסויימת, האם זה עוד קיים ואם כן אם יש מדפסות שאין צורך להחליף להם את התוף זה יהיה הרבה יותר טוב תודה מראש!

5. היבואנים כבר הזמינו אותו. המסך 22" הכי נורמלי שיש בישראל...

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  6. CHIEFTEC Dragon DX-01BD Tower זה לא (FULL)

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  7. אנשים יש לי ספק 380 מחובר לי 6 מאווררים אני רוצה קתודה גם זה יחזיק לי או שלא?

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by BenK,

הם הכרטיס קול הנ"ל של APACHe טוב? למישהו ניסיון איתו? Cyber Sound ACS-200

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by yuvalg,

מה מומלץ (עדיף עם סוללה רגילה ולא נטענת)

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  10. Started by dani,

יש לי מצלמת אינטרנט של Icatch שנראית ככה הבעיה היא שאני רואה את עצמי גם בירוק וגם הפוך: ניסיתי להכניס אותה בחיבור יו אס בי אחר במחשב וזה לא פותר את התקלה... מישהו יודע איך לפתור אותה? אני משתמש בתכנה AMcap בשביל המצלמה בכמה גירסאות

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by demultiplexer,

what do you think about the GIGABYTE GA7VTX-H+(CREATIVE - LAN +ATA 133? is this mother board good enough what mother board is good and has also lan and raid on board ?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  12. מודם פקס Pci יעבוד דרך קן טלפון של הוט ? תודה מראש. כמו כן האם זה מומלץ ? אומנם עולה רק 60 ש"ח אבל הבנתי שזה יכול להיות כאב ראש גדול. התקלות ההגדרות. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  13. הרשותי עכבר של גינויס דגם 520 הכפתור גלילה שלו עושה רעשים כמו שהוא צריך שימון הוא משהו כזה ... אם משהו נתקל בדבר כזה ? ואם זה אילה להפעיל את האחריות ?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by bluemail,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=site&action=display&num=1008484304&start=0]על האתר והפורום[/link] על ידי YuvYuv

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  15. שבת שלום לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת אלחוטית (2-3 מטרים יספיקו לדעתי) שתהיה שטוחה, אם אפשר בדומה למקדלת של לפטופ. ואם אפשר.. לקנות רק את המקלדת, בלי עסקת חבילה שכוללת עכבר. עושה רושם לאחרונה שניתן לקנות אותם רק יחד (?) אם בכל זאת חייבים לקחת גם עכבר, אז שיהיה עכבר פשוט.. לא עם 50 כפתורים ובגודל של חולדה.. עכבר רגיל עם גלגלת וכפתור צידי שמדפדף קדימה ואחרונה בדפדפן. התקציב למקלדת הוא כ250 ש"ח, אם חייבים עכבר אז עד 400. השימוש הוא שימוש כולל, מוסיקה, סרטים, משחקים, אבל בעיקר עבודה שוטפת בדפדפן. נראה לי שכיסיתי הכל.. תודה רבה לכל העוזרים והמיעצים

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  16. Started by chenrp,

היא משהה את כל תהליכי ההדפסה והמדפסת לא מגיבה. מיד לאחר הסרת התוכנה, המדפסת עובדת כרגיל. יש תחליף ? תודה. עריכה: מצאתי תוכנה בשם GreenPrint. אם היא עושה את העבודה? את זה נראה בעוד כמה חודשים. INKSAVER עשתה כך שאוכל להדפיס מעל 1000 דף על מיכל צבע אחד במדפסת שלי. תוצאות בעוד כמה חודשים.

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  17. האם ניתן? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  18. בבעלותי הכוכב הבא : זאת מצלמת רשת בעלת ראש מסתובב, בצבע לבן - זהו המידע היחידי שיש לי.. דרושה עזרתכם בזיהוי המוצר בשביל הורדת דריברים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by GZA3,

ראיתי את המארז הזה: http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/bws/va9000bws.htm מזה התלהבתי ממנו חבל על הזמן חשבתי לבדוק אולי להזמין אותו והבנתי שאין אותו במלאי בכל מקרה סתם בא לי על מארז חדש אז שמעתי על המארז הבא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3020&catcode=183 שהוא "אחד המארזים הטובים בעולם" עכשיו מישהו יכול להגיד לי מזה המארז הזה? יופי זה לא המילה החזקה שלו... מה טוב בו ?

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

יש לי את המקלדת הזאת -http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_208&products_id=3905 ורציתי לדעת איך אפשר לנקות אותה,יש לי אותה כבר קרוב ל-5 שנים ומתחת למקשים יש מלא אבק ועוד הרבה שטויות כמו פרורי לחם מה שגורם למקשים להגיב פחות טוב לחיצה פחות נוחה ולפעמים אפילו המקש נתקע. יש דרך לסדר את זה? אני אשמח גם לשמוע מה אתם חושבים על המקלדת הזאת בכללי(אף פעם לא שמעתי על אף אחד שהמליץ עליה), אני לא יודע אם זה הלכלוך עושה את זה אבל המקשים של המקלדת לא מגיבים טוב

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  21. לאתרונה התחלתי להתעניין בסט שכזה שמעתי דברים מאוד טובים על לוג'יטק ועל הסטים שלהם, אך כמובן שראיתי את הסטים של מיקרוסופט במיוחד ה PRO (והמחיר שלו הזול יחסית) אני חייב לשאול אותכם. כמשתמשים של אחד הסטים הנ"ל ואם יש לכם תלונות או בעיות איתם או בקיצור איזה לקנות.

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by lipa,

ובמה זה משפר ?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by Shadowman,

איפה אפשר להשיג אותה בארץ? במחיר מוזל? אתר קניה או חנות? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  24. שאני רואה על עכברים בחנויות "NANO" זה אומר שהמקלט USB של העכבר קטן יותר ? או שזה גם טכנולוגיה חדשה שמשפרת את איכות הקליטה בעכבר ?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by aabbcc,

נראה לי שפתחתי פעם אשכול כזה אני לא מוצא אותו.... טוב אז המחיר שאני מחפש הוא עד 350 ש"ח גג גג גג. בבקשה לא להגיד תוסיף X שקלים וזה יהיה שווה כי אין לי כל כך מאיפה אלחוטי אם אפשר...ושלא יבלע בטריות בקצב מטורף. אם זה אפשרי מצידי אפילו שמי שיכול "יבנה" לי סט, ז"א יבחר עכבר ומקלדת (אפילו משתי חברות שונות) העיקר שיעבדו טוב וישרתו כמו שצריך. שיהיה נוח להקלדה ולמשחקים... חברות מועדפות-לוגיטק ומיקרוסופט. מחכה להצעות, תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.