ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... אני מקווה שהכותרת עניינית מספיק. רציתי לדעת מה אנשים חושבים על המארז הבא - http://www.mgecompany.com/xg/products_cases_xcase.php איך הוא מבחינת אוורור ונוחות?
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש, וכמובן תיכננתי לחבר לו את הסורק הישן, מדגם Agfa SnapScan 1212P, אבל הדרייבר שנראה שמותקן בהצלחה בחלונות XP, אך התוכנה ScanWise (שבאה עם הסורק ודרכה כל התוכנות כמו Photoshop סורקות) אומרת שהיא לא מוצאת סורק (למרות שהסורק מופיע ב-Control Panel תחת Scanners and Cameras). התקנתי גם את ה-Patch לדרייבר מאתר התמיכה של Agfa ושום דבר לא קרה, תוכנת הסריקה (ה-TWAIN) עדיין לא מזהה את הסורק (היא מבקשת לחבר אותו ולוודא שהוא דלוק - אבל הוא כבר מחובר כראוי ודלוק)! מה עושים?!? תודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר כבל מאריך להתקן שעובד ב-USB האם צריך כבל מיוחד או שהכבל USB הרגיל מתאים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי מקדלת ישנה עם חיבור גדול כזה שנראה כמו הPS החדש רק יותר גדול ועם חמש פינים ואני צריך מתאם לPS הרגיל/החדש מתאם כמו זה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לפי הכותרת מעניין אותי אם יש ספק שיותר מ1100 WATT ;D? ואם אפשר לינק של הספק תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שתיהיה מחברת לוג'יטק או מיקרוסופט או משהו אחר אמין וטוב.. דניאל.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי מדפסת+סורק של HP דגם 2050 וכל פעם שאני מנסה להיכנס לתכנת הפעלה של הסורק המחשב חושב טיפה ואז לא מעלה לי את התכנה. מצד שני כשאני רוצה להדפיס ואני נכנס לתכנת הפעלה של המדפסת זה נכנס לי חלק ללא קושי. אציין שזה לא בגלל שניסיתי לפתוח את התכנה כמה פעמים ובגלל זה היא לא פועלת, כי ניסיתי לחפש ולסגור אותה במנהל המשימות ולא מצאתי אותה. http://www.youtube.com/watch?v=jI9cBjpLwBo&feature=youtu.be
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בראוטרים יש אנטנת WIFI זה תדר דומה או משהו?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי טוב עד 100 ש"ח. העכבר מיועד לגלישה באינטרנט ודברים בסיסיים. לא לגיימינג בכלל! על מה אתם ממליצים?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש מ-KSP, ולמארזים שם כולם או שאין בכלל ספק או שהוא ג'נרי... אני רוצה המלצה לספק איכותי עד 200 שח, חשבתי אולי על ה-TT 300W PFC שעולה לי בערך 190 שח אבל אני ממש צריך המלצות! תודה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הדיבורית הזאת מתאימה לפלאפון של LG 820??? כי כתוב שהיא BLUETOOTH ואני לא בטוח שיש לLG בלוטות' .. דיבורית: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2789670&refid=6 פלאפון: http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1284&catID=164&tmpltId=27&fId=128 מה צריך לעשות כדי שהם יתאימו אחד לשני(במקרה שהם אכן לא מתאימים..)???
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008076098&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות מדפסת. ובנתוני המדפסת במקרה הזה, קנון LBP623cdw) אני רואה: רזולוציית הדפסה: עד 600*600 dpi איכות הדפסה: עד 1200*1200 dpi זה לא אמור להיות אותו דבר? תודה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ זיכרון: Micron 512 MB pc266 DDR לוח אם : ASUS A7V266-E מבוסס על VIA Chipset KT266A או שעדיף את ה- NFroce ?! מארז: Full Towr וזהו , בלי מסך, בלי כרטיס מסך, בלי מודם, בלי כרטיס קול רק מה שכתוב למעלה.
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בבעלותי הכוכב הבא : זאת מצלמת רשת בעלת ראש מסתובב, בצבע לבן - זהו המידע היחידי שיש לי.. דרושה עזרתכם בזיהוי המוצר בשביל הורדת דריברים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
איך היא מבחינת נוחות למשחקים וכדומה? אשמח לחוות דעת... תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מעבד 805 זיכרון 512*2 לוח אם+כרטיס מסך מובנה בעתיד 7600GS דיסק קשיח 250 גיגה SATA2 צורב וסידי רגיל 4 מאווררים צריך ספק שיפעיל את המערכת כולל ה7600GS. (אפשר מנועה,סקיי פיסי וגולד טופ.) שאלה אחרת שלא כל כך קשורה אבל לא צריך לפתוח עוד תארד כמה וואט צורך 6300 בסטוק ? וכמה 805 ?
-
- 13 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני לא מבין שאני מעלה את הdpi ל1600 העכבר פשוט ניהיה מהיר .!. אבל מהיר יותר מדי .מה אני אמור לעשות להאט את המהירות ב ... pointer speed ? או שיש משהו אחר לעשות פשוט אני השקעתי בעכבר 250 ש"ח ואני רוצה לנצל את הנוחות שלו עד הסוף
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לפד ועכבר כאשר אני מוכן להשקיע את רוב הסכום על העכבר, המקום שלי לפד הוא קצת קטן ולכן חשבתי על הפד הנ"ל http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1021 מבחינת עכבר, אני מתלבט בין ה-G5 החדש , mx518 או ה- DeathAdder. יש לי ידיים יחסית גדולות אם זה משנה. הייתי רוצה עכבר שיהיה כמה שיותר נוח ואם אפשר אז גם מגניב! תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר כמו Microsoft Mouse 5000 שלא שומעים בו את הקליקים של הלחצנים אבל עכבר גדול יותר בממדים(יד גדולה), אתם יכולים לייעץ דגם מסויים?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום אני מאוד!!! מעוניין לקנות כרטיס עריכה דיגיטלית עם יציאת וכניסת firewire. הבעייה היא שישנם סוגים שונים בשוק אשר ביניהם הבדלי מחירים עצומים!!! אם מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בין הכרטיסים שהרי הם דוגמים בצורה דיגיטלית, ככה שאין כזה דבר הורדת איכות וכו... אם אתם מעוניינים לקבל קצת פרספקטיביה למה שאני אומר כנסו ל- PCI FireWire HOST ADAPTER נמכר בפלונטר ב- 290 ש"ח PINNACLE STUDIO-DV-CLIP נמכר בפלונטר ב- 806 ש"ח תודה איל
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היבואנים כבר הזמינו אותו. המסך 22" הכי נורמלי שיש בישראל...
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה כמה חלקים להרכיב מחשב חדש יש לי שני אופציות 1. שני מעבדים פנטוים 3 1GHZ עם לוח DUAL ויש לי זכרונות ECC או 2. מעבד AMD 1900+ עם לוח טוב וזכרונות DDR 256 על שניהם אני אחבר HD SCSI 10000 RPM 18 GB מי יותר טוב ולאורך זמן ?? זקוק באמת לעצה טובה אני עובד על WINDOWS 2000 SERVER ISA FIREWALL ADSL IIS G6FTP משחקים וסרטים וPHOTOSHOP
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ידוע לי שהכבלים שבאים עם הספק הזה הם מיוחדים עקב היותם חיבורים נתיקים עם חיבורים שמתאימים אך ורק לספק הספיציפי הזה. עכשיו היות והמערכת שלי מכילה כמות לא סטנדרטית של דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ,חשוב לי לדעת כמה כבלים עם חיבורי molex (אותם חיבורי מתח סטנדרטיים לדיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ) מקבלים כאשר קונים את הספק הזה (על גבי הספק עצמו ישנם שישה חיבורים עבור כבלים עם סיומות molex) תענו בבקשה ,רק אם אתם בטוחים . בחנות טוענים שבקופסא מגיעים תמיד רק 4 כבלים שכאלו ,ושרק בתוספת תשלום ניתן לקבל עוד 2 כבלים כאלו . יש לי חשד שמישהוא בדרך פשוט דפק 2 כבלים . ההגיון הבסיסי אומר שאם ישנם 6 חיבורים על הספק ,אזי צריכים להיות 6 כבלים , לא כך ? עובדים עלי בעיניים? שימו לב ,אני…
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-