עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. חשבתי אולי לקנות סט אלחוטי כי נמאס לי שיש לי חוטים על השולחן. היה לי פעם סט אלחוטי של לוגי'טק שעבד ב 2.4 אבל היה לאגים בעכבר ששיגעו אותי ונפטרתי ממנו.. הבנתי שבלותות' הרבה יותר טובה ויציבה והתחלתי להתעניין.. רציתי לשאול אם יש סט כלשהו או אולי עכבר ומקלדת בנפרד שאפשר לקנות...? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by surui,

מחפש פד לעכבר שהיה טוב עכבר Laser שהיה טוב ונוח ושיעלה בערך 50 עדיף מאתר Pandas.co.il

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  3. נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה מאז שיש לי את המחשב הזה: כאשר המחשב עובד במשך כמה זמן בחדר נוצרת מן אווירה לא נעימה כזאת. כיאלו האוויר אצלי בחדר יותר חם משל כולם וכיאלו הוא יותר כבר כזה. לא הייתי אומר שהוא מסריח אבל יש משהו דומה. מן עובח כזה. ריח מוזר מאוד. אני בטוח שזה בגלל המחשב כי אם הוא לא עובד אז אין את זה. יש לכם לרעיון למה זה?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by Regev,

קניתי רמקולים חדשים מעולים במחיר מציאה בנטאקשן ואחר כך לא רצו למכור לי אותם כי הם הפסידו בעסקה, אבל בסוף זה הגיע. הבעיה היא שברמקולים האלו אני שומע בשירים את המנגינה יותר מאשר את הזמר ששר. מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  5. האלן חברה, צריך עזרה בבחירת מקלדת ועכבר. התקציב נמוך (בין 100-200 ) ואני לא יודע אם אפשר להשיג אלחוטיים במחיר שכזה אני משחק במשחקי FPS אם זה שוב כי הבנתי שיש דבר שנקרא DPI והוא חשוב במשחקים שכאלה.. אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל אחרי קניית המחשב לא נשאר הרבה כסף. תודה רבה רבה מראש! *חשוב לי לציין שאני לא גיימר בכלל ! אני לא אבדיל בין 800DPI לבין 50000000DPI ..! לכן אני לא צריך עכבר מיוחד לגיימרים או משהו.פשוט משהו שיהיה אמין ולארוך זמן.. תודה!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by 0xIDE,

יש לי סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק S520 ופאד אלחוטי RumblePad 2 הם באו עם סוללות רגילות ואני רוצה לקנות נטענות אבל אני יודע שצריך לקחת סוללות עם mAh מתאים כדי שלא סתם יתבזבזו כמה צריך (mAh)?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  7. לא ממש בעניין ורציתי לדעת מה זה בדיוק 4 ראשים למדפסת דיו אני יודע יש שני סוגי דיו : שחור וציבעוני אז מה זה בעצם 4 ראשים נפרדים? ועוד שאלה בקשר לדיו (נראה לי למדפסת לייזר צבעונית) ראיתי בחנויות רשום טונר ציאן, טונר מג'נטה, טונר צהוב.... מה זה בדיוק? הבנתי שלמדפסת לייזר שחורה צריך רק טונר שחור אז לצבעונית אני חייב 4 טונרים? אני מודה אם תסבירו לי פה בתרד איך זה הולך בעצם כול העניין במדפסות... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by charm,

שלום חברים אני יודע שהמארז של HEC 6A19 הוא מאוד מומלץ ובדרך כלל אני מציע אותו לאנשים אבל יש אנשים בעיקר אלו הלחוצים על הכסף שלא היו מעונינים להוציא 300 ש"ח ואף קצת יותר על מארז והיו רוצים מארז יותר זול ולכן הייתי מעונין לדעת איזה מארז יותר זול מ HEC אתם ממליצים בסביבות ה 150 ש"ח למשל כמובן שהכוונה מארז וספק ביחד בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  9. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש לא מבין איזה מארז עדיף ואיזה ספק לא נחשב גנרי ראיתי את המארז הזה-COMPUCASE CI-6a19 580w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE והוא נראה לי די טוב ועוד עם 580W , והוא עולה רק662. אבל אני לא ממש יודע עם הספק איכותי(580אמיתיים?), וגם יש מקומות רק ל2 מאווררים... אם יש לכם הצעה למארז נורמלי שיחזיק את המערכת פחות או יותר קרירה וספק נורמלי(מעבד 3200+ ומחשב די מתקדם). המחיר הוא 700 למארז+ספק

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by guyyug,

אני יודע שהנושא חרוש אבל בכל זאת אני מחפס מחשב נישא עד 8000 שח עם כרטיס מסך סביר שיוכל להפעיל תוכנית גרפיקה ואפשרות למשחקים הבנתי שיש חברות שמשלבות כרטיסי גי פורס במחשבים שלהם והכי חשוב מה ההבדל בין מחשב אמריקאי שמיוצר בטיואן לבין מחשב טיואני שעל הניר נראה זהה ועולה בדיוק חצי

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי מדפסת מדגם workcentre 3215 של zerox בעבר היא הייתה מחוברת לwifi עכשיו אתמול עברתי לסיבים ובעקבות זה יש צורך להגדיר את המדפסת מחדש ברשת וניסיתי לפי האינטרנט ולא הגעתי להגדרות הנכונות אשמח לעזרה

12. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. חשבתי עמוקות והגעתי למסקנה שאני יקנה את הLX710.. מכמה סיבות: *מבין הסטים של Logitech שהם אלחוטיים וטובים וחדשים, הוא הזול ביותר (דגש על חדשים). *יש לו מרחק קליטה גדול (הבנתי שאפילו עד ל7 מטר ? ). *יש לו תמיכה בVista (אני צריך את זה בשביל הMCE). * המליצו עליו כאן וגם בפורום מתחרה. - אם למישהו יש משהו נגד Lx710 ויש דגם אחר שהוא ממליץ עליו בחום באותו איזור מחירים, שיגיד עכשיו - חוץ מזה, היות והעכבר הוא עכבר LASER.. אני מניח שצריך PAD מתאים לעכבר (אם לא, תגידו).. היות וכך, אני מתכוון לקנות כזה.. וההמלצה שאני צריך היא לPAD.. דרישות מהפד: *זול. אני לא טופ גיימר, אני רק רוצה לשמור על העכבר בצורה טובה ואולי גם להפציץ מדי פעם בCOD4. *איכותי. אני קונה, אני רו…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  13. תקציב : 200-250 ( אם אפשר מעדיף לחסוך ) פד: SS َQck Mass משחקים : BF4 , GW2, TW3, GTA V ובעיקר משחקי MMO ... על ה G600 יש מבצע ב VGAMAES : http://esport.vgames.co.il/deal/1.html או שכדאי להזמין מחו"ל ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Stanly,

יש לי מקלדת של פאקרד בל (טעות טעות!!!) ויש לי למעלה מקשים כאלה לקיצורים והנמכה והגברה של ווליום סה"כ 12 כפתורים שונים עכשיו הכפתורים האלו לא עובדים לי (ת'אמת זה מלא זמן לא עובד אבל בכל זאת זה מפריע לי) אין לי דיסקט התקנה או משהו כזה, הXP לא מזה את המקלדת כמקלדת מיוחדת, ואני לא מוצא כלל את האפשרות להוריד דריברים באתר שלהם, עזרה!?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  15. אני צריך מדפסת למשרד של אבא שלי לשימוש משרדי וחשבתי ברצינות על Xerox 3150 . טיונר מקורי עולה 390 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) טיונר חלופי עולה 190 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) מה אתם ממליצים לי ?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by zoyaniv,

איך העכבר הזה והאם 800 DPI זה מספיק ואין איזה שהוא דיליי וכמה ההבדל בין האופטי הרגיל לאלחוטי קריטי בנושא הקצב ריענון

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by yirmi_opp,

יש ברשותי מדפסת בעלת חיבור USB בלבד. ברשותי גם שני מחשבים. הייתי רוצה ששני המחשבים יוכלו להשתמש במדפסת מבלי לחבר אותה כל פעם למחשב אחר. אי אפשר להקים רשת ביתית. האם יש אפשרות לשים מן מפצל ביציאת USB של המדפסת ולחבר שני חוטים משני המחשבים?

• 3 תגובות
    • 6.6k צפיות
  18. Started by CRYSMAN,

קניתי מצלמת אינטרנט microsoft lifecam cinema ב300 שקל ואני לא מאמין אין אופציית מראה בתוכנה !! מה אני יכול יכול לעשות!? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי עכבר של מיקרוסופט עם ה"BLUE TRACK".... בכל אופן לאחרונה קניתי שולחן מזכוכית לבנה (בפועל רק הלמטה לבן ומעל הצבע הלבן יש את הזכוכית). העכבר עובד - אבל מקרטע לפעמים , ולא משהו בכלל. יש עכבר אלחוטי שיעבור כמו שצריך ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by 3COM_LAN,

:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by redead,

מדפסת+סורק+פקס.. כמו שאמרתי זה לסטודנט והיא תשמש ב90 אחוז מהזמן להדפסת טקסטים.. התקציב הוא לא מוגבל פחות או יותר אבל חשוב כמובן שתהיה כדאית בקטע של דיו כי סטודנטים מדפסים מספיק :-) תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by roadrunner,

לוח אם gygabyte h55m-ud2, ברשותי מדפסת תוויות ישנה בעלת חיבור COM1 שאני צריך לחבר למחשב שלא כולל יציאה כזאת, יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. כותרת תודה הנה המצלמה http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ac1240,

אני מעוניין לקנות עכבר עד 30 דולר מאיביי הוא ישמע אותי למשחקים (לא חובה שיהיו לו 200 כפתורים) 2-5 מספיק אני מעוניין שהעכבר יהיה קצת יותר גדול מעכבר סטנדרטי ב 10 שקל אני ימני תודה קראיתי את הנושא שיש פה למעלה אבל זה נראה לי מעבר לתקציב שלי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. כמה הוא אמור בערך לעלות? וכמה עולה 256? תודה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.