ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
איזה מארז טוב יותר .....ומשתלם? 1.?Thermaltake Suprano VB1000BWS? או 2.?Thermaltake SViking VA4000BWS?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את העכבר הבא http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22608&catid=924 ואני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט, האם על אותו הקולטן שבא במקור עם העכבר אפשר לעבוד גם עם המקלדת?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=11140&PHPSESSID=3872b402e4b7bf820e941f9ab3ca9419 המארז כמו של הAlienWare בצבע לבן אני מתכנן לעשות עליו מודינג נחמד... ככה הוא נראה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קניתי מארז עם ספק כוח 400w ולי יש 350w ואני לא מה זה אומר זה מה יותר טוב?? ומה יקרה עם אני סם את 400 זה יכול לסרוף לי משהוו?. תודה לעוזרים!!
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ איתכם איזה עכבר יותר כדאי לקנות לגיימר G5: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1468 או MX518 http://www.skypc.co.il/pl_product~931352-0914~19~0.htm ועוד משהו אם יש לMX518 אפשרות לכיוון משקל כמו G5
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המשולבת J5783. שמתי לב כשאני עובד איתה יש רעשים די חזקים(בסריקה למשל וגם בהדפסה כשהראשי דיו זזים) האם אני צריך להיות מודאג או שזה משהו רגיל בדגם זה? לפני זה הייתה לי מדפסת HP 5550 והרעש לא היה חצי משיש בזאת.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכבר של לוג'יטק פשוט כזה אופטי הוא עובד חלק במחשב שאני מחבר בפעם הראושנה הוא התקין את עצמו והכל ולא ביקש אפילו דריברים עבד חלק ... עכשיו קיבלתי עכבר אופטי קטן כזה חמוד של מחשבים נישאים(ישלי נישא ד.א) באתי חיברתי ו פראאאאאאקדעעד לא עבד(צירפתי תמונה) עכשיו ניסיתי בשתי היציאות לא עבד... כמה פעמים ניסיתי ואז אחרי איזה שבוע אחותי באה לא מצאה תעכבר הרגיל חיברה פתאום עבד לה.. (אחרי שהיא ניתקה וחיברה איזה 20 פעם ברצף) ומאז הוא עבד חלק בחלונות XP HOME עכשיו התעצבנתי על ה XP HOME ופירמטי והתקנתי XP PRO ועכשיו שוב הוא לא עובד .. אותה בעיה של ממזמן...... צירפתי תמונה מה הוא אומר.. ד.א האור בעכבר נדלק והכל .. (לא יודע אם זה משנה) עכבר פשוט עם חברה בשם "COPA"(לא מוכר לפחות לי) …
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
היי לכולם.. קניתי היום באייבורי את העכבר "MX518 Gaming Grade" עלה לי 155 שח... מדובר על הגרסה של ה - 1800DPI בעכבר שקניתי הרגליות הן כמו בעכבר G5, גדולות כאלה אבל בכל התמונות שראיתי על העכבר Mx518 ראיתי שכל העכברים באים עם כמה רגליות קטנות. גם הקופסה של העכבר שקניתי שונה מכל קופסה שאני רואה בתמונות... אין לי קופסה כזאת: http://www.techpowerup.com/reviews/Logitech/MX518/images/packaging3.jpg אני לא מוצא בשום מקום קופסה כמו שאני קניתי.. על הדיסק שקיבלתי עם העכבר רשום REV.001 רציתי לדעת למה יש את ההבדלים האלה.. ואם זה הדגם הכי חדש שיש..(גירסה)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, זה נושא שיותר מתאים לתמיכה טכנית אבל קשור מאוד לציוד היקפי. אשמח אם מביני עניין יוכלו לעיין בנושא הבא ולתת עצות במידה ויש להם. תודה, גיא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559073.0
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למארז, שיהיה עד 600-700 ש"ח ככה, בהתחלה רציתי לקנות את ה-Antec P180 אבל הוא סתם יקר, מילא אם הייתי בחו"ל שם זה עולה 650 שקל +- אבל בארץ המחיר ממש מופקע. אני רוצה מארז שיתאים לגיימינג (יש כזה דבר בכלל?), שיהיה קפוא והעיקר שיהיה מאלומיניום. תודה, מאגף הגבייה 8)
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חחחח הגיעו דודים שלי מחול עם המקלדת והביאו לי אותה לכבוד יום הולדתי הקרב ובא!! קיבלתי את הדגם הכחול עם המסך המתקבל כלפי מעלה אחחחח איזה מקלדת איכות!!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז ככה בבית יש לי Surge protector שניקנה ב KSP מליפני שנה ומשהו עכשיו בגדול אמרו לי שזה רק מיצב מתח ברשותי 2 מחשבים אני רוצה UPS מספיק חזק שיחזיק 2 מחשבים ו 2 מסכים 19 17 רגילים שקניתי את הספק שלי HEC 580W ACE אמרו לי שהוא עם מיצב מתח ושאני לא חייב UPS עם זה נכון בקיצור איזה UPS אתם ממליצים לי ועם אני צריך אותו עם הספק HEC 580W ACE ? תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה לעכבר אלחוטי לעבודה ממושכת, איכותי, לא זולל סוללות, מבנה סטנדרטי כרגע יש לי את הWIRLESS 1000 מייקרוסופט והוא מתחיל לגסוס, המבנה שלו מבחינתי בסדר תוספת: שמתאים גם לימין וגם שמאל.. עבודה עם פוטושופ ההעדפה לאמאזון אם הוא שקט זה יתרון ממש גדול תקציב - רצוי זול, גג 300 תודה
-
- 29 תגובות
- 32k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מפרסמים אותם שם באתר? d4 21.83 - XP1.74@12x145(1.85v), Ti500 255/549, 512mb CAS 2.5 3-6-3 t2 - ultra - score:9549 מערכת הפעלה XP. אני חייב לעבור את ה- 10000 נקודות.. ;D ביינתים שניסיתי 1800 מגה-הרץ (150) הווינדוס לא עלה.. אבל הוא עבר את ה-post.. נראה לי שזה הכרטיסים. או הזכרונות האלה.. אני אנסה עוד דברים יום שני, מחר עושה לילה בבסיס.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ובכן!! לכל אלה שכל הזמן ממליצים על מסך שטוח!! זה סתם בזבוז כסף לדעתי!!!! הוא פחות טוב ממסך שולחני רגיל!!! היה לי מסך 19 אינץ ששבק חיים!! למרבה המזל אבא שלי מנוי על גלובס ....וכמו שאתם יודעים ...מי שחותם להם בקבל מסך שטוח!!! ובכן אבא שלי חתם לשנתיים וקיבל את המסך השטוח בחינם! קיבלתי את המסך בזמן מה שנקרה.... אבל!....דעתי עדיין נשארה ...עדיך מסך רגיל!! יכול להיות שאני אתחלף עם אחותי במסך יש לך LG
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לארגן לחבר שלי מחשב חדש. עכשיו התקציב שלו הוא 3000 ש"ח אולי קצת קצת יותר.המטרות של המחשב הוא בעיקר אינטרנט ואופיס ואולי קצת קצת משחקים. בקשר לכרטיס מסך אני לא חושב שהוא צריך יותר מגיפורס 2 mx. עכשיו יש לי התלבטות בקשר למעבד ולוח אם. אם אתם יכולים בבקשה לתת לי מפרט אחד של AMD ואחד של INTEL לפי התקציב. אההה זה כולל מסך 17 לא חייב להיות הכי טוב. תודה מראש!!
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי סידירום של LG X52 והוא פשוט מסרב לפעול בDMA. קודם הוא היה Primary Slave על הערוץ של ההרד דיסק ואז בכלל לא ניתן היה להפעיל בשבילו DMA, הוא היה תקוע על PIO. אחרי שהפכתי אותו לסלייב בערוץ השני שעליו עובד גם הצורב, ניתן להפעיל DMA והוא אף מודיע שהסידירום פועל בUDMA 2. למרות זאת, לא חל שום שינוי. כאשר אני מכניס דיסק המערכת קופאת לכמה שניות ארוכות ויש פעילות רבה של ההרד דיסק. רק לאחר כמה שניות ניתן להשתמש במחשב. ייתכן שהצורב פשוט לא אמור לפעול בDMA??? *אני משתמש בווינדוס XP
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
פורסם באתר על העכבר החדש של Razer.. מה אתם חושבים עליו... בהשוואה לG7/5 ולקודם של Razer.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתי יגיע למכירה הרדאון 8500 אל אין וונדר לכאן ?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הי, ראיתי שכמעט בכל המפרטים ממליצים על ?HEC 6A19?. אני מבין שהוא טוב וגם זול, אבל לדעתי הוא ממש ממש מכוער... נראה כמו קוביה חסרת מעוף. אני אוהב מארזים אלגנטיים (לא רוצה קישוטים למיניהם). המארז שכרגע סימנתי לי הוא ה-CoolerMaster Centurion 5. אבל הוא קצת יקר (והוא גם לא מגיע עם PS...) רציתי לשאול האם יש מארזים "נחמדים" במחירים שפויים..? למשל, ראיתי חברה שנקראת Simbadda. יש להם מארזים חביבים ואפילו זולים יותר מה-HEC... הם פסייידר? אני צריך את המארז ל- P4 3.0GHZ, לא מתוכנן OC רציני. מה אתם אומרים? תודה מוטי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לשלב בין הדריברים שיפעלו ביחד? כי כשמותקן אצלי דריברים של ASUS ואני מתקין דריברים של NVIDIA אז האייקון של ASUS נעלם! האם יש אפשרות לשלב ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ויש לי שאלה.. אני מקווה ששמתי את השאלה שלי בפורום הנכון.. אני רוצה לחבר מצלמה מהסוג הזה לכרטיס DVR האם זה אפשרי? איך אני עושה את זה? המצלמה היא עם יציאה של RCA והכרטיס עם כניסה של DVR אם אני לא טועה כמו של כבלים.. מה אני צריך לעשות? ועל איזה כרטיס DVR אתם ממליצים עם תוכנה טובה, ידידותית לשימוש ואם אפשר בעיברית (יותר קל) ומחיר סביר.. ועל איזה מצלמה אתם ממליצים: PRV2000CO provision אם אתם מכירים מצלמה שהיא קטנה בגודל יום ולילה צבעונית תציעו הצעות.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
זה מארז בלי ברגים ואני לא מצליח לפתוח אותו... אם מישהו אולי יודע איך פותחים אותו בבקשה שיעזור לי... ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 592 צפיות
-