ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811129154 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817703001 שווה לי את שניהם בבערך 1000 שח?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מארז HTPC ואני מתלבט בין שני מארזים של ף 1. ZALMAN HD-160 2. SILVERSTONE LC-16 מה יותר טוב? על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם להחליף FSP 400W THN ב- HEC Win 420w ???
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
צריך ג'ויסטיק לUSB (כמו של פלייסטשן) מומלץ רוטט... עד 100 שח תודה..
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מקלדת מסוג HARMA דגם HK-830 http://www.kakaku.com/akiba/images/03/02/20030208newpro_input_harma_03.jpg http://www.kakaku.com/akiba/images/03/02/20030208newpro_input_harma_01.jpg http://www.kakaku.com/akiba/images/03/02/20030208newpro_input_harma_02.jpg ואין את המקש backspace הוא פשוט לא נמצא מה עושים
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
נימאס לי מ480cools it haha שיחזיק את המערכת שלי [סכלו במפרט שלי]
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
האם מקלדת אל חוטית יכולה לעבוד במקביל עם ה-G7?? אולי משהו בעיניות...
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
פתאום ככה סתם התחיל לעשות רעש אני מת פה אם הצתרך אני יקנה ספק חדש זה ספק ג'נרי גרוע 400watt
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי תקציב של-500 ש"ח למקלדת אל חוטית (כבר עכבר כבר בחרתי G7 של לוג'יטק). איזה מקלדת אתם ממליצים?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ללא חריגות בבקשה.... אני מחפש מארז שיהיה מאוורר בצורה הטובה ביותר בהתאם למחיר המארז וספק צריכים להחזיק מעבד 920 של אינטל , 2 כוננים קשיחים , 7600GT ... זה בעיקר... תודה לעוזרים.. נ.ב. אני מעדיף מארז שאינו למתמלא באבק מהר. הברירת מחדל שלי זה מארז קמפיוסקייס 6a19. אני לא יכול לחרוג מזה כי זה באמת המקסימום ....
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
הי, יש לי מחשב נייד, ויש לי BLUETOOTH מובנה. יש אפשרות למצוא עכבר אלחוטי BT שיבוא ללא מתאם (Bundle) ככה שברגע שאני רוצה להשתמש בעכבר הוא מתחבר למחשב, ומצד שני לא יגזול בטריה כשהוא לא פעיל בתיק? אם לא, אילו עכברים אחרים אתם ממליצים? לא מפריע לי כ"כ אם הוא לא יהיה אלחוטי, רק שיהיה אופטי זול וטוב...
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
בקיצור מה שעשיתי עם ההגה הישן שלי זה לבנות מהרכיבים האלקטרוניים מתוכו ידית הילוכים מצויינת (בניתי מ 0 ויצא מדהים!) ולהשתמש בדוושות כמשענת (שמאל) וקלאץ' מצויין (מימין [שמאלה לברקס כמובן]). הבעיה היא שהידית היא רק "הילוך קדימה והילוך אחורה" ואני מתכנן לבנות ידית של גיר ידני נורמלי. הבעיה שלי היא שיש לי רק 4 לחצנים במעגל הזה ואני זקוק ל7. יש סיכוי להוסיף לחצנים? (מדובר ביציאה סיריאלית אם זה משנה) והאם יש אפשרות לבנות בקר חדש כלומר כבל, 8 לחצנים וציר אחד או שניים מחלקים שניתן לקנות בחנויות מתאימות? אם יש כזה דבר אני ישמח לעוד להסברים. אני מבקש לגלות קצת רצינות, רן
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
טוב אז לפני שנה וחצי בערך קניתי את האנטק סופר לאנבוי...חשבתי שיהיה לי מארז קל נורא וקומפקטי שיוכל להכיל את כל הדברים...הבעיה שהוא התגלה כקטן מדי...הOCZ MODSTRREAM שלי בקושי נכנס...והייתי דיי מוגבל מבחינת המקום ואפשרויות ההרחבה במסגרת שדרוג כללי החלטתי לסיים את מערכת קירור המים שלי...והאנטק קצת הגביל אותי... עכשיו הצלחתי במזל למכור אותו ב-300 שקל ואני עכשיו מחפש מארז חדש... אין לי יותר מדי דרישות...רק שיהיה לו מאוורר 120 מ"מ מאחור (רצוי שיגיע מוכן עם המאוורר שאני לא אצטרך להוסיף אחד) ושיהיה מספיק גדול בשביל שיהיה לי מרווח עבודה כמו שצריך...למען האמת רצוי טול פרי אני חשבתי על הג'יגהבייט אורורה או על הסאנבים כשהג'יגהבייט זכוה בנקודות אקסטרה בגלל שהוא קל(יתרון אדיר בשבילי שאנ…
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי תקציב של 2000+ שקל ליקנות טלויזה הצרכים שלי הם 1-ליראות שידורי כבלים 2-לחבר את הטלויזיה למחשב דרך S-video ולשחק באמולטורים ומישחקים כמו פרו אבולושן סוקר וניד פור ספיד לדוגמה בטלויזה הטלויזה לחדר רגיל (לא סלון וחשבתי על טלויזיה רגילה שטוחה 25 אינטש ) במידת האפשר גם מסך שחור חוץ עוד שאלה מה האבדל בין 50 Hz ל100 ? השאלה היא גם בחיבור דרך המחשב וגם לצפיה בסירטי DVD וכבלים אני בנתים חושב על הטלויזיה הזות- http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=21081 אבל אין לי הבנה בעינין ובבקשה על תיתנו לי המלצות לLCD גנרים ברזולוציה נמוכה אני לא בוחר LCD כי אני לא חושב שיש LCD נורמלי בתקציב הזה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
1)במה (בדיוק) הספק - Enermax Liberty 400W טוב יותר מהספק - FSP 400W GLN ? 2) עד כמה גדול ההבדל ביניהם/היתרון של ה - Enermax Liberty ? והאם הוא שווה 115 ש"ח? ( FSP 400W GLN עולה 380 ש"ח בנועה ו - Enermax Liberty 400W עולה 495 ש"ח בפנדה)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מקלדת+עכבר אלחוטיים של חברת Win2TECH. ביצעתי את ההתקנה של הרכיבים בדיוק לפי האמור בדף ההוראות, אך הרסיבר קולט רק את המקלדת. האם אמור להיות כפתור להדלקת העכבר? אני לא מצאתי אחד כזה, למעט הכפתור שמשנה את ערוצי הקליטה של העכבר. מה גם שאין אור כלשהוא מתחתית העכבר. יש לי עכבר נוסף, וגם אותו ניסיתי לחבר (עם רסיבר נוסף לזה של Win2TECH), אך ללא הועיל. אנא, עיזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הלוח אם שלי דורש חיבור הספק ליציאה של 20 פינים ועוד יציאה של 4 פינים. כמו כן רשום שהלוח א?ם יוכל לפעול רק במידה ושני הכבלים מחוברים ל- 20 ול- 4. אני מצרף תמונה. האם ספק שבמפרט רשום 20+4 Pin מתאים לי? האם ספק שרשום שיש לו 24 - אני צריך לחתוך באופן ידני את ה- 4 ???? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
החלטתי לקנות ספק כוח של FSP 400W THN עכשיו רשם לו 24PIN ואין לי מושג כמה יש לשלי איך אני יודע שהוא יתאים?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רק מתחיל בעסק של גרפיקה ממוחשבות, ואני חושב שאחרי הרבה משחקים בפוטושופ ו-BRYCE ו-3DS MAX, הגיע הזמן לשדרג לאיזה לוח גרפי טוב. אני רציני בעסק, אומנם דל בתקציב שלא עולה על 1000 שקל. אז חשבתי אם תוכלו לעזור לי למצוא לוח שהוא טוב ואיכותי, ולא עולה הון- כי אין לי וגם אם אפשר, אולי איזה סקירה קטנה על כל הפרטים שנוגעים לדבר, כלומר הרזולוציה (מה זה אומר?), הגודל (האם הוא באמת קובע?), האיכות של המכשיר (מאיזה חברה כדאי?) וכל הפרטים שמופיעים בעלון לצרכן באתרים ובמגזינים, שאין לי מושג מה הם אומרים תודה רבה מראש! :
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הפרט הזה: מעבד- Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box- 815 ש"ח מפנדה זכרון- GEIL 1GB (2X512MB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel 800ש"ח מפנדה לוח אם -ASUS P5LD2 Intel 945P chipset 865 ש"ח בפנדה -Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO-כרטיס מסך 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -240 מפנדה ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 460 מזיגזג- ש"ח סך הכל 6170ש" שיהיה חזק לעוד הרבה שנים שיחזיק גם שדרוכים כבדים וזהו תודה.....
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המארזים הבאים: HEC Compucase CI-6A21 400W HEC Compucase CI-69U6 400W והייתי רוצה לדעת מה ההבדלים ביניהם. ההבדל במחיר ביניהם הוא רק 10 ש"ח. באתר של קומפיוקייס אין את ה-69U6 (כנראה דגם קצת מיושן), מה שמקשה עלי לדעת אם הוא שווה את ה-10 שקל האלו. אז חוץ מזה שהוא יפה יותר, מה יש בו שאין ב-6A21?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? נגיד דיסק קשיח או כרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-