עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ibrow-Now,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1003179253&start=0]כללי[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מחפש משטח עכבר שיתאים לשימוש יום יומי, ללא משחקים, נוח, אם ניתן שיהיה ארגונומי ולא גדול במיוחד. אין הגבלת תקציב. העכבר שבשימוש הינו Logitech MX MASTER 2S. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם. עד היום יש לי לוח אם epox intel lx 440i והסתדרתי איתו טוב מאוד יש הרבה זכרון וכרטיס מסך טוב אז לא היו שום בעיות גם לא עם משחקים חדשים ועם ווינדוס אקס פי.בכל מקרה היום קיבלתי במתנה מעבד פנטיום 3 733 וניסיתי לחבר אותו עם מתאם לlx שלי.התברר לי שלא ניתן המחשב לא עולה והבנתי שאפשר לחבר אותו על bx פשוט.יש לי למי לתת את הלוח והמעבד הישנים שלי והוא אמר שבתמורה הוא יקנה לי את הלוח שאני צריך.בדקתי בקשר לקנייה של לוח אם חדש ועדכני אולי asus cusl2-c אבל הוא עולה די הרבה כסף שאני לא רוצה להשקיע כרגע והוא גם תומך ב512 מגה בייט זכרון בלבד ולחבר שלי שיש לו כזה לוח לא המליץ עליו וגם אני ראתי שהמחשב שלו לא ממש מהיר ויש לו מעבד 1000.בכל מקרה האם ניתן להשיג לוחות מבוססי bx והאם י…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ntl,

האם כדאי YAMAHA KVE0023WRC (X24) או ריקו (X20) או פלקסטור....? בקיצור תגידו איזה צורב הכי כדאי וטוב לקנות.....

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול עד 300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול חיצוני USB עם יציאת AES/EBU , ואני לא מוצא.. אשמח להצעות במידה ומישהו מכיר.. לPC בלבד.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by yair_gobani,

יש לי סלרון 500 ורציתי לשדרג לסלרון 900 ורציתי לשאול אם הלוח אם שלי יתאים יש לי לוח אם VIA CA64-BC זה חשוב לי מאוד בתודה מיאיר נ.ב מצורפת תמונה שבטוח תעזור היא מקווצת בזיפ.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by yirmi,

פשוט לפני חצי שנה בערך שידרגתי את המחשב ובין היתר החליפו לי לוח אם ואני לא יודע איזה צ'יפסט יש לי, לא שלפני זה ידעתי אבל לא משנה.... בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב בין כל הדברים שכתוב לי נמצא w6318ms, האם זה הצ'יפסט שלי? אם לא, אז מה זה אומר? אני שואל את כל השאלות האלה כי התקנתי windows98 בתור מערכת הפעלה נוספת ולא מזהה לי את היציאת USB וגם את הכרטיס קול שהוא OB, פעם כן היה עובד לי 98 וזיהה את כל הפריטים האלה, אבל לא נראה לי שאני התקנתי אותו אז, כנראה שזה היה במעבדה. בקיצור! אחרי שזיבלתי את השכל כ"כ הרבה אני שואל שוב, האם זה הצ'יפסט שלי? מאיפה אני יכול לעדכן אותו? אם זה לא הצ'יפסט אז מה זה? תודה רבה לכם!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by AdiR^SiNaI,

מזה הכבל הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הבדיקה נערכה על CD-R שמכיל שירים(702 מגה) ללא שריטות. הצורב הוא Aopen 2440.

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by eyalkrembo,

כותרת ^ ^ ^ ^ ^ מה עדיף? למשחקי FPS בעיקר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מזה זה שווה אם אין מקלדת ניידת? שישימו עם זה מקלדת ניידית לפחות.........

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by אוריפ,

לאחרונה פרסמתי כמה ת'ראדים בפורומים שונים באתר בנוגע לשדרוג שאני מתכוון לבצע בקרוב. אחד הנימוקים שלי לגבי ביצוע השדרוג הוא בעיית החום שיש לי במחשב. במאמץ, המעבד שלי מגיע ל77 מעלות במקרים רבים, ומצב זה אני בריא כלל! לכן, אני מתכוון לשדרג את המארז, לקנות ספק כוח חדש (עד עכשיו היה לי אחד ג'נרי) ושדרג את הHSF של המעבד. על הHSF החלטתי: ה7000ALCU של ZALMAN. בחרתי בו גם בגלל שהוא מקרר טוב וגם בגלל שהוא מתאים לסוקט 939, המעבד הבא שלי. כנראה... (כיום יש לי P4). עכשיו הבעיה היא במארז: 1. אני יכול לקחת את ה6920 של COMPUCASE, להוסיף עוד מאוורר 120 מ"מ לזה שבא עם המארז ולסגור עניין. הבעהי שהספק של יחסית חלש ("רק" 400W). 2. אני יכול לקחת את הGAMING BOMB של צ'נברו ולהוסיף לו מאווררים וס…

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by wooper,

היי האם טונר לא מקורי למדפסת מספיק לכמות הדפים כמו מקורי? האם זה פוגע באחריות או מזיק למדפסת? תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  15. אני רוצה לקנות עכבר חדש למחשב שלי לצורך משחקים. שמעתי שה G7 טוב אבל יש הטוענים שלהוא לא נוח במיוחד וגם יש לו כפתור אחד פחות בצד. על ה MX620 לא שמעתי הרבה אבל הוא נראה לא רע בכלל. אם מישהו יודע קצת יותר עליו אשמח לשמוע. בכל מקרה אם למישהו יש הצעה לעכבר אחר שניתן לקנות בארץ אז הוא מוזמן להציע, רק בבקשה לא להציע עכבר חוטי. תודה.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  16. תנו דעות שלכם ושימו לב גם למחיר. amd 1800 asus a7v333 GF4 Ti 4200 Asus 64 ddr - v8420 maxtor 60 GB 7200 pc2700 256 ddr - 333 1.44 52 LG p-4 atx עכבר לוג'יטק מקלדת מיקרוסופט 4500 ש"ח מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by EpoXi,

שלום.. ברשותי ג'ויסטיק ישן בעל חיבור GAMEPORT... רציתי לשאול אם אפשר ליצר מתאם לבד בבית מ GAMEPORT ל USB? תודה רבה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

אין לי ממש תחום מחיר (אולי בסביבות ה80$) כי אין לי מושג כמה זה אמור לעלות..

19. Started by GGUUYY5,

רציתי לשאול כמה שאלות על הG5 שאני כנראה יקנה.. 1. האם הוא יתאים לי למשחקי אסטרטגיה ? (אני יודע שהעכבר הוא למטרות משחקים אך השאלה לאיזה<<) 2.ראיתי שיש לו עיצובים שונים אז מישו יודע כמה יעלה לי לשדרג אותו לעיצוב אחר ? 3. קישור לנקודת מכירה באזור המרכז אמין שאוכל לקנות וגם במחיר הטוב ביותר כמובן 4. הסבר קטן בכלליות על לחצני העכבר בתפקודי הDPI שלו.. דרך אגב אתם חושבים שהוא בכלל עדיף על העכבר של RAZER Copperhead? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 ב 77 ש"ח. למישהו יש מושג איך אמורה להיות הקליטה שלו במרכז ת"א אם אני בשכונה צפופה מקומה ראשונה ליד חלון? ואיך המחיר? וזה המפרט שמצויין שם: ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 מותאם לדרישות הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, קולט ערוצים 1,2,10,33,99 מדריך תוכניות אלקטרוני (EPG ) התקנה ראשונית קלה ומהירה אוטומטית או ידנית אפשרות לעריכת ערוצים קבועים ממשק משתמש בעברית שידור בפורמט רחב 16:9 או רגיל 4:3 או אוטומטי תמיכה בפורמט וידאו: SD -Mpeg-4 Part 10, H.264 , תמיכה בפורמט אודיו : HE.AAC+ V2 תמיכה ברוחב פס MHZ /7/6 8 הקלטה בזמן אמת למחשב, הקלטה מתוזמנת, אפשרות קפיצה בזמן ( Time Shift ) הערכה כוללת : ממיר USB בצבע שחור , אנטנה ,…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by redead,

כרגע יש לי Logitech MX1000 , הוא נמצא אצלי כבר איזה 3-4 שנים ובאמת שירת נאמנה.. לאחרונה הסוללה קצת מזייפת וצריך להטעין אותו יותר מהרגיל וגם מדי פעם העכבר עצמו מזייף קצת. בעיקרון לא קריטי לי להחליף אותו אני מאמין שאני יכול למשוך איתו עוד קצת.. השאלה אם יש איזה דגם מסוים שכדאי יהיה לעבור אליו עכשיו או שבאמת עדיף לחכות? אני רוצה רק דגם שהוא אלחוטי..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by major winters,

שלום לכולם!! לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה אז שמתי את זה פה.... מקסימום תגידו לי באיזה פורום אני כן יכול לפרסם את זה.... בכל אופן...אני מוכרח לקנות מארז חדש, הצלחתי להקציב בשבילו 600 שקל. הדרישות שלי למארז הן שישמור את כל הרכיבים מקוררים כי כרגע יש לי בעיית התחממות רצינית. חשבתי ללכת על הסופרטאלנט אבל אני חושב שהספק שלי לא יחזיק מעמד אם אני אוסיף לו עוד מאווררים... (אני כמעט משוכנע שהוא ג'נרי) אז אני חושב ללכת על המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5508 כי הוא בא עם ספק. אני סה'כ צריך להוריד את הטמפרטורות ב-8 מעלות אני חושב (עכשיו אחרי מאמץ הוא מגיע ל49 מעלות וזה אחרי שהמארז חצי פתוח ויש מזגן ומאוורר גדול מאוד עליו... כלומר שאם לא היה את כל…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by moria1235,

שלום, לא מזמן החלפתי צבע חדש ציבעוני(שלקח לי הרבה זמן עד למציאת הדגם המתאים כדי שזה ידפיס צבעוני),הבעיה שלי זה כאשר אני מבקשת לפני הדפסה בהעדפות/מאפיינים להדפיס צבעוני אז אם יש דברים שכתובים בשחור באותו הדף זה מדפיס אותם עם צל אבל כאשר אני מנסה לבחור הדפסה של שחור לבן זה מדפיס בלי צל. טכנאי מחשב כבר בדקו לי אותו אולי הגדרתי צל-ולא הגדרתי! ניסו להתקין לי וורד חדש וזה לא עזר אמרו לי לבדוק את חיבורי המדפסת וזה גם לא עזר אמרו לי למחוק את התקנת המדפסת ולהתקין אותה מחדש וזה גם לא עזר אם מישהו יכול לעזור ולי ויודע את הפתרון אני אשמח כי כבר בזבזתי הרבה צבע רק על ניסיונות הדפסה כושלים,ואני צריכה להדפיס עבודות ואין לי פתרון לבעיה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  24. 1.הייתי רוצה לדעת מה המשמעות של ההגדרות INVERT MOUSE במשחקים? 2.מה דעתכם על משחקי מלחמה עם גו'יסטיק?האם אפשרי?נוח? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

מישהו יכול להמליץ? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.