עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה מארז FULL TOWER למודינג ואני צריך שיהיה זול שלא יעבור את ה-500 שח ואם תוכלו להוסיף קישורים לתמונות אני אשמח

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by daniel89,

אהלן, יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק,LX710. היום המקלדת הפסיקה לעבוד בערך.. כלומר רק המקשי קיצורוכלאלה עובדים אבל כל האותיות לא עובדות ועוד כמה מקשים... מה הבעיה ואיך פותרים אותה??? זה דיי דחוף.. תודה, דניאל.

3. Started by Regev,

האם הבלו והקריסטל אורב באים עם צלעות קירור ביחד כשקונים אותם? אם לא, היכן אפשר לקנות אותם? ושאלה אחרונה, איפה אפשר למצוא בלו וקריסטל אורב לRadeon? :-/

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by cold-fire,

אני רוצה לקנות מארז אם ספק טוב עד 500 ש"ח מארז ACHILLES SILVER GAMERS MIDI ATX 400W-24PIN מארז Q5-LCD MIDI ATX 520W USB2+FIREWIRE+AUDIO+WINDOW מארז COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN מארז MIDI ATX K809-1 520W COLOR : SILVER אם יש לכם משהוא טוב יותר במחיר ה500 שח תרשמו לי אתה השם שלו לא משנה אם המארז יפה או לא

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by amosbox,

אני מעוניין לקנות כרטיס FIREWIRE למחשב בשביל האולפן שלי. יש כל מיני ואני רוצה לקנות אחד איכותי מחברה טובה שאולי משהוא פה מכיר, עמיד ושווה את המחיר..? (יש באינטרנט הרבה זבל) ראיתי שיש גם PCI / PCIE אני צריך את הPCIE כי הלוח שלי תומך בזה (לא כל כך מבין בזה) סתם בשביל משהוא שאולי ישאל הלוח שלי הוא GIGABYTE P35 DS3L תודה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  6. שלום מעניין אותי לדעת כרגע יש לי MX500 של לוג'יטר ורציתי לדעת אם יש הבדל פיזי בגודל של העכבר לעומת הG5 ז,א אם הוא יותר גדול\קטן\רחב. בנוסף אני מחפש מקלדת חדשה לא משנה לי אם היא אלחוטית או לא שיהיה נוח לשחק בה ושיהיו לה כפתורים כמו מולטימדיה אבל שאפשר לתכנת עצמאית (אפילו לא אם את כולם). התקציב שלי הוא 200~ שקל תודה אריק

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by Dj_Infernal,

אני מתכנן לקנות את המצלמה MUSTEK MDC 3500 3.1Mega Pixel שמחירה 1100~ שקל. עכשיו יש לי כמה שאלות. 1. האם כאשר המצלמה מחוברת למחשב אני יכול לצלם אין סוף תמונות? (שאלה קצת מצחיקה). 2. האם המצלמה עושה שימוש בסוללות כאשר היא מחוברת למחשב ? 3. האם יש דרך לפתח את התמונות כמו שמפתחים תמונות רגילות ע"י שימוש בפילים ? (שאלה שמאוד חשובה לי) 4. מה אתם אומרים על המצלמה? האם היא שווה קנייה ? והאם באותו מחיר אני יוכל לקנות מצלמה דיגיטלית יותר טובה ? תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  8. שלום קניתי לאחרונה ATP3 שמי שמכיר יודע שאין עליהם יציאה לאוזניות...והמחשב בגישה לא כ"כ נוחה בשביל להחליף.. בכל אופן חיפשתי בזאפ מתאם מ-USB ליציאות סאונד ולא מצאתי...הדבר קיים ? אם כן מה טווח המחירים והאיכות? (על אוזניות אני לא הולך להשקיע...מקסימום 50 שקלים) כי אני מוכן לשלם טיפה על נוחות אבל לא יותר מדי P: ..רציתי לבדוק לפני מה המחירים וכו' תודה מראש, לירן

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  9. עד 2500 שח בערך. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by 2Fluffy4U,

שלום.. כפי שרשום בכותרת, יש לי מדפסת hp photosmart c - 4343 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&product=3546242 הבעיה היא שהמדפסת לא מזינה דפים ורושמת "Out of Paper".. עשיתי את כל הריסטים והנקיונות הדרושים - לא עוזר.. הזרוע הימנית כן עובדת מכנית וכן אוספת נייר כ - 1 סנטימטר.. אבל נראה שאין זיהוי בהמשך ובעצם לא מתבצעת עוד משיכה.. האם יכול להיות שיש איזשהו סנסור שפשוט נדפק ולא מזהה נייר ולכן לא נותן הוראה לזרוע להזין עוד נייר?.. אשמח לסיוע ועצות.. תודה

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  11. שנה טובה חבר'ה!!! רציתי לשאול האם בהגה שיש בו תיבת הילוכים(לא על ההגה עצמו כמו ב אלפא רומיאו) ובלם יד, משחקים של היום תומכים בזה? תודה יורה..

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות אוזניות למחשב שישמשו בעיקר לשמיעת מוסיקה ולמשחקים. אלה הדגמים שאני מתלבט בינהם: 1) SteelSeries 5Hv2 אוזניות מקצועיות לגיימרים כולל כרטיס קול USB 599.00 ש"ח (דרך אגב, אם אני לוקח את האוזניות האלו כדאי לקחת את הגירסה הזו או את הגירסה בלי הכרטיס קול שעולה 100ש"ח פחות?) http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5Hv2 2) Razer Barracuda HP-1 8 Channel Gaming Headphone 557.00 ש"ח http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=10518&showTube=29 3) SteelSeries Audio Siberia USB White 545.00 ש"ח http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5Hv2 איזה עדיפות? יש משהו בסביבות ה 600 ש"ח שלוקח את אלה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  13. Started by עובד,

אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by BONO,

טוב אז ככה אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לגטגוריה הזאת אבל לא נראה לי שיש קטגוריה שמתאימה לשאלה כזאת אז למנהלים בבקשה אל תמחקו את השאלה. אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל והוא עולה 2600 דולר זה המחשב של טושיבה שרשום עליו באתר. כמובן שדבר כזה אי אפשר להבריח במכס אז כמה כסף הם עוד לוקחים? לפי מה הולכים החישובים האלה לפי אחוזים אם כן כמה? בבקשה תעזרו לי זה חשוב תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by Itai Amit,

לפני שלושה ימים קניתי את המדפסת HP OfficeJet J5783 ואני נתקל בקצב הדפסה מאוד איטי (בשחור) ולפי מה שהבנתי היא אמורה להדפיס עד 30 עמודים שחורים בדקה מישהו יודע מהי הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by lior_kap,

מה זה פיירוייר(FireWire) ??? ? ויש לי עוד שאלה לא כל כך קשורה... מה זה הכוכבים שיש ליד כל שם בפורום??

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  17. מקלדת ועכבר Microsoft, Wireless Laser Desktop 6000 V3 http://www.officedepot.co.il/catalog...124301&pr=&N=2 פה זה הפרטים שלו, מזמן רציתי לקנות אותו, אתם ממליצים? העכבר נראה נוח וכך גם המקלדת. השימושים שלי זה גלישה באינטרנט ומשחקים[לא כבדים, פעם בשבוע ככה יריות או MMORPG] מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  18. מייקרוסופט הוציאו משהו שהם קוראים לו Mouse and Keyboard Center (החליף את ה-IntelliPoint ו-IntelliType) למי שמכיר. העניין הוא שהתוכנה החדשה מסרבת להכיר בקיומם של מוצרי מייקרוסופט במחשב שלי. ניסיתי להחזיר את הדרייברים הישנים - גם זה כבר לא עובד. יש לציין שהחומרה שלי נמצאת ברשימה של המוצרים הנתמכים ע"י הדרייברים החדשים ולפני שהתקנתי את Mouse and Keyboard Center (שהגיעה בעדכוני מערכת ההפעלה) הכל עבד מצוין. עכבר Wireless Optical mouse 2.0A מקלדת Wireless Multimedia Keyboard 1.0A למישהו יש רעיון למה זה קורה? הצעות?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by ravnadal,

עברתי על כמה חנוית בארץ ובחו"ל ללא הצלחה אין במלאי באמזון

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by felixb,

שלום, כיצד ניתן לזהות האם יציאות ה USB במחשב הם USB 1.0 או USB 2.0? תודה,

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by 343,

אני צריך מקלדת עד 70-80 ש"ח ושתהיה בעברית ואנגלית ושתהיה מTMS השימושים הם לגיימניג פשוט אני מעדיף להשקיע בעכבר

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by prince amir,

בקרוב אני קונה כמה חלקים להרכיב מחשב חדש יש לי שני אופציות 1. שני מעבדים פנטוים 3 1GHZ עם לוח DUAL ויש לי זכרונות ECC או 2. מעבד AMD 1900+ עם לוח טוב וזכרונות DDR 256 על שניהם אני אחבר HD SCSI 10000 RPM 18 GB מי יותר טוב ולאורך זמן ?? זקוק באמת לעצה טובה אני עובד על WINDOWS 2000 SERVER ISA FIREWALL ADSL IIS G6FTP משחקים וסרטים וPHOTOSHOP

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by matan147,

שלום רב לכולם אני עכשיו עושה פירוט להחלפת הציוד הקיים אני קונה ציוד חדש כמו רמקולים עכבר מקלדת ופאד עכשיו אני לא מבין ממש במקלדות ואני רוצה המלצה למקלדת טובה עד 400 שקל שמעתי על מקרסוט X6 איך היא? תודה מראש לעוזרים בברכה מתן

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  24. Started by NoamOpp,

היי, אני מחפש לקנות מקלדת אבל השוק מציע אין סוף שאני לא יודע מה מומלץ ומה פחות אז אשמח להמלצות על מקלדת עם סוויצים אדומים או חומים עד 350 שח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by BenK,

הם הכרטיס קול הנ"ל של APACHe טוב? למישהו ניסיון איתו? Cyber Sound ACS-200

• 4 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים