עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by JBar,

שלום לכולם, לאחר סקירה קצרה של עכברי גיימינג, נראה שהקונצנזוס מושך לכיוון Deathadder. הבעייה היא שאין אותו בארץ. טוב, לא מדובר במוצר הראשון שלא מיובא באופן רשמי, אבל שתי חנויות ששאלתי אמרו לי שבכלל לא מייצרים יותר עכברי Deathadder, אלא רק את המחליף שלו, 3G (אני מניח שהתכוונו ל Diamondback). האם הדבר נכון? באתר של רייזר, כמובן, עוד לא "קברו" את ה Deathadder...

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by gimdy,

Chic TKM063 כולל מחשבון מובנה http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1090 מקלדת Genius LuxeMate Scroll Keyboard Slim USB/PS2 ENG/HEB http://www.gcomputer.co.il/pl_product~LUXSLIMH~158~0.htm איזו עדיפה ? אני מחפש מקלדת שחורה רצוי דקה עם מקום לידיים וחוטית .

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  3. שלום, קיבלתי הצעות כמעט זהו משתי חברות ואני מתלבט בין QuickCam® Sphere AF ל QuickCam® Orbit AF של logitech מישהו יכול להמליץ - או אולי להסביר לי על ההבדלים?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  4. שלום, משקולים של מחיר לפי דף ואיכות הדפסה החלטתי לקנות מדפסת לייזר. השימוש הוא ביתי ולכן לא צריך משהו יותר מדי "high tech", האמת שרציתי גם חיבור רשת למדפסת אבל לא נראה לי שאפשר להשיג את זה במחיר הנ"ל. ומכאן הדרישות : 1. מחיר - לא יותר מ 400-500 שקל 2. חדשה. 3. שחור לבן (ב 400-500 שקל אי אפשר להשיג משהו אחר) 4. תאימות ב windows (זה לא בעיה) אבל גם ב linux. 5. מחיר סטנדרטי לטיונר. בדקתי את האתר של KSP ומדפסות שנראו לי מתאימיות : Lexmark E120 ב 395 שקל HP LaserJet 1018 ב 460 שקל אשמח לקבל המלצות על מדפסות מתאימות והמלצות על שתי המדפסות הנ"ל בפרט.

5. Started by omrit,

אני מחפש מדפסת משולבת עד 600 ש"ח. ע"פ מה שקראתי באינטרנט ה mp160 (שעולה 300 ש"ח) נראית לי הכדאית ביותר. הבעיה היחידה שקראתי עליה היא הסורק שלה... האם הוא באמת כל כך גרוע? לא מצאת מדפסות יותר יקרות שיתנו שדרוג באיכות הסריקה. אני לא אדפיס תמונות במדפסת ולכן איכות/אופציות/קראית כרטיסי זיכרון, להדפסת תמונות אינה מעניינת אותי. רוב ההדפסות שלי הם- טקסט בשחור לב (רובם ב draft)ן, כמו כן חשוב מאוד מחיר הדיו (אני כנראה אשתמש בדיו חלופי) עריכה: HP 3183/HP 4180/Bother 130C/Canon MP160 הם האופציות המובילות שלי כרגע, תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

6. מודם פקס Pci יעבוד דרך קן טלפון של הוט ? תודה מראש. כמו כן האם זה מומלץ ? אומנם עולה רק 60 ש"ח אבל הבנתי שזה יכול להיות כאב ראש גדול. התקלות ההגדרות. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by oded6188,

חלק מהמקשים עובדים, וחלק לא... האלה שלא עובדים נמצאים רחוקים אחד מהשני, ולפעמים הם כן עובדים לפעמים לא מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  8. שלום אני מחפש המלצות למדפסת משולבת לטובת עבודות גרפיקה. חשוב לי שגם הסורק יהיה באיכות טובה. האם למישהו יש המלצות? אשמח גם אם יוסבר מדוע הוצעה המדפסת הספציפית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by naor-007,

היי אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי טוב עד 100 ש"ח. העכבר מיועד לגלישה באינטרנט ודברים בסיסיים. לא לגיימינג בכלל! על מה אתם ממליצים?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  10. Started by pergola,

מישהו יודע מתי המארז Aurora 570 אמור להגיע לארץ?? וכמה הוא אמור להעלות..?? ( לא משמועות אם יש לו הוכחה או משהו והוא בטוח או שאל בחנות מסויימת.. )

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by miki20008,

<צונזר ע"י אחראי הפורום>יש שם את העכבר הסוס הזה שהו יותר טוב מהדינואת של ראזר בפחות 329 לא כולל מישלוח אני קניתי אותו הוא סוס כזה כמו כפפה ודיות של מניאק טחון חח

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  12. מתי כבר ישווקו את הכרטיס הזה?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by Real_Me,

התכוונתי לקנות GF2 MX400 אבל נראה שקצת חלשים בתחום האוברקלוקינג שאולי ארצה ליישם אז בדקתי את ה-GF2 Ti/500 של GAINWARD, כרטיס שהציעו לי ב-800 ש''ח בערך ומצאתי ביקורות מצויינות, גם בתחום ה-O/C. שתי שאלות לי בכ''ז : הוצע לי גם Ti/200 בערך באותו מחיר. אני מניח שה-500 עדיף. ובסקירה שראיתי נקרא הכרטיס XP VIVO GOLDEN SAMPLE והתייחסו אליו כ-ENHANCED לעומת GENERIC. מה זה בדיוק (זכרון מהיר יותר?) ואיך אני יכול לוודא שזה מה שאני מקבל בחנות? דבר נוסף : הוצע לי כרטיס של אסוס V8200 DELUXE במחיר 900 ש''ח. ראיתי ברשת שזה כרטיס מעולה עם כל מיני תוספות (משקפי 3D, משחקים ותוכנות). צריך לברר מחר אם גם כאן הוא נמכר עם כל התוספות. אם כן ואם לא שווה ללכת עליו?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by pk1,

קניתי ספק hec 300er 300W ולפני שבאתי לחבר אותו למחשב ניסיתי לחבר אותו לחשמל ולראות אם המאוורר מאחור עובד, ולא עבד! ניסיתי בכמה שקעים ולא עובד! חיברתי מאוורר לחיבורי חשמל שלו כאשר הוא היה "דלוק" וגם המאוורר לא עבד! אני מפספס משהו? צריך לחבר אותו למחשב ורק אז הוא יעבוד?!

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by shimon23,

מה דעתכם על המסך הזה? מסך "19 שטוח PROVIEW דגם: DX997 שפופרת מסך DynaFlat רזולוציה מקסימלית 1200X1600גודל נקודה 0.25 או למשל : SAMSUNG 955B או: sampo 870 '19 מבוסס גם על אותו שפורפרת מסך כמו ה proview, וגם אותו גודל נקודה. המסכים האלה איכותיים מספיק למשתמש לא מקצועי, לא יגרמו כאבי עיניים וכו... שווה לקנות אותם? או מסך 17 איכותי - ctx pr 705f ? לכל המסכים יש בערך מחיר זהה.

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  16. אני וחברים חזרנו עכשיו מקוס, והקלטנו קלטת במצלמת וידאו רגילה של סוני... רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך להקליט מהמצלמת וידאו למחשב ?! או שיש אפשרות להקליט ממצלמת וידאו למצלמה דיגיטלית ואז למחשב....?!

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by nice,

אני מחפש מארז עם כמה תכונות ספציפיות: כל האוויר הקר יגיע מקדימה (שמאחורה האוויר רק יצא), בלי מאווררים בצדי המארז, עם מקום ללפחות שלושה כוננים, ולפחות שני כוננים קשיחים. ובכונן דיסקטים אין צורך. אני מחשיב את עצמי כחובב מודינג, כך שבכל מקרה אני אהיה חייב לעשות שינוי כלשהוא במארז, ואני שונא להיות עם מה שלכולם יש.

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by wollmann,

שלום לכולם... אני מקווה שהכותרת עניינית מספיק. רציתי לדעת מה אנשים חושבים על המארז הבא - http://www.mgecompany.com/xg/products_cases_xcase.php איך הוא מבחינת אוורור ונוחות?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  19. קניתי מארז חדש הכי טוב שמצאתי... Thermaltake Tai-Chi with liquid cooling עלה קצת יותר מ2000 שקל ואני צריך לקנות ספק כוח שלא יבייש את המערכת אני לא רוצה להשקיע יותר מ500 600 שקל התכונות החשובות הם המראה כמובן עם ציפוי סלייוינג לכל הכבלים וההספק שיהיה לא פחות מארבע מאות וואט

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  20. רוב השאלות בפורום על קניה של מצלמה דיגיטלית הם בתקציב של בערך 300-400 דולר אני רוצה לקנות בניו יורק מצלמה ב200 דולר חשבתי על canon powershot a40/60 (תלוי במחיר שאני אמצא) או nikkon coolpix 2100 מה דעתכם? יש עוד אפשרויות?

21. Started by pazer001,

אילו הייתם צריכים לקנות ספק כולח למחשב שלכם של 400W ולא היה לכם כסף, הייתם סומכים על ספק כוח כזה? ATX Power Supply 400 Watt for Pentium IV שעולה 105?

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  22. יש לי מתאם ישן כזה שקניתי לפני כמה שנים טובות ונראה לי שהוא דפק לי 3 דיסקים. עכשיו הוא בכלל לא עובד. האם יש מתאם כזה שאפשר לסמוך עליו שיעשה את העבודה? איזה סוג? מה מומלץ? יש לי פשוט כמה דיסקים ישנים IDE וצורב dvd שאני מעונין לחבר ב usb לאימק שלי - כי הצורב הפנימי נדפק לי.

23. Started by eranir,

מחפש מקלדת לשימוש כללי, בנפרד או כחלק מסט (צריך גם עכבר, יכול לקנות כחלק מהסט או בנפרד). חיפשתי מקלדת עם משענת לידיים שאינה קטנה מדי (כמו ב-MS Comfort 4000, רק מקלדת נורמלית), עם מקשים נוחים (לא slim), עדיפות לחוטית אבל לא חובה, וכמה שיותר "רגילה". לצערי לא הצלחתי לענות בעצמי על הדרישות, כאשר הכי קרובה היא ה-Wave של לוג'יטק, וגם ה-MS Comfort 5000 נשקלת. מכיוון שהמקלדת מיועדת בעיקר למשפחה, לא מצאתי לנכון לבזבז עליה 1000 שקל ולקחת משהו כמו ה-MX5500. אשמח לעזרה, ערן

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  24. אני רוצה לקנות ראשי דיו למדפסת הישנה HP DESKJET 3845 ונתקלתי באלה - http://www.i-needyo.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=32&catId= רציתי לשאול אם אפשר לסמוך עליהם ולקנות אותם בלב שלם ? המחיר שלהם זול משמעותית (110 ש"ח לשחור+צבעוני לעומת 85 לשחור ו - 90 לצבעוני) לעומת דיו HP רשמי שמתאים כמו זה - http://ksp.co.il/?uin=6114 וזה - http://ksp.co.il/?uin=6115 ולא רשום מי היצרן שלהם.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  25. מעוניינים בלוח אם חדיש או במקלדת מכאנית במחיר מעולה? אל תפספסו את ההזדמנות הזו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים