עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by אושר (:,

שלום רציתי לדעת אם גם אם אני שם בהגדרות אותו לא על מהירות הכי גבוהה(קשה ככה להשתלט ) אז רציתי לדעת אם המדוייקות שלו עדיין תהיה גבוהה ומדוייקת או שזה גם קשור להגדרות שאני שם לעכבר?(מהירות..אייות..) אני מקווה מאוד שלא, כי מהיר מאוד זה קשה לשליטה ואני בטוח לכל אחד תודה[br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:38:15 שלום למה לא עונים ? [br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:59:52בבקשה תענו נו.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by itay na,

היי, אני מחפש המלצה למקלדת ארגונומית שתהיה נוחה להקלדה. אני מקליד עיוור ובעיקר באנגלית אז לא אכפת לי שהיא תהיה בלי האותיות(באמזון זול יותר מבאילת?) ובגדול אני סטודנט עני, מה שמשאיר אותי עם תקציב דיי מוגבל. הייתי רוצה להשקיע בזה לא יותר מ200 שקל, אם יש משהו סביר בטווח הזה. יש לי אפשרות להזמין מאמזון או לקנות את המקלדת באילת.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by alexta-z,

im looking for the combination mouse+kyeboard. i would actually like them to be from one brand (logitech etc...) and not wireless please thank you p.s they all should not pass the price of 450 nis. i need them for fps and startegy games thus high precison

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by aldema,

מחפש מארז משחקים שיראה מעולה ויהיה עם אורות יפים כאלה בצד... אבל יהיה שקט ואם אפשר יגיע בלי ספק אבל אפשר גם עם .. הכי חשוב שלא יעלה איזה 900 ש"ח אבל עדיין שיראה מחשב גיימרים... נ.ב למה כשאנשים כותבים פה מפרטים בפורום אף אחד לא כותב בהמלצה כרטיס קול...? בלוח אם הזהDFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard הכרטיס קול הוא אונבורד??? תגידו ,נכון במארזים עם חלון שקוף תמיד החלון השקוף בצד שמאל?? אז אני יכול לבקש מהם שיחליפו את זה שהחלון יעבור לצד ימין??

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by who_Cares,

אני מחפש מדפסת, עדיף משולבת עם סורק, בערך ב400 שקל. ישנן הצעות כלשהן?

6. מעוניינים בלוח אם חדיש או במקלדת מכאנית במחיר מעולה? אל תפספסו את ההזדמנות הזו לכתבה

7. Started by harel_d,

שלום לכולם, יש ברשותי מקלדת מכאנית Logitech G710+ (מקשים חומים). לאחר כמה שנים החלטתי לנקות אותה: שלפתי את כל המקשים וניקיתי אותם עם מטלית עם קצת חומר (להורדת כתמי הזיעה). במקביל, שאבתי את גוף המקלדת. החזרתי את המקשים למקום. לאחר הניקוי, המקלדת עצמה מרגישה מאוד נוקשה כמו כן, יש כמה מקשים שלא מגיבים טוב (צריך ללחוץ כמה פעמים כדי לקבל חיוי ו/או לא עולים נכון). מישהו מכיר את התופעה? יכול לסייע? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  8. אני רוצה לקנות ראשי דיו למדפסת הישנה HP DESKJET 3845 ונתקלתי באלה - http://www.i-needyo.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=32&catId= רציתי לשאול אם אפשר לסמוך עליהם ולקנות אותם בלב שלם ? המחיר שלהם זול משמעותית (110 ש"ח לשחור+צבעוני לעומת 85 לשחור ו - 90 לצבעוני) לעומת דיו HP רשמי שמתאים כמו זה - http://ksp.co.il/?uin=6114 וזה - http://ksp.co.il/?uin=6115 ולא רשום מי היצרן שלהם.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  9. Started by PrefaceAlumni,

למישהו יש תמונה של עכבר הDEATHADDER ליד הWMO של מיקרוסופט?(העכבר הלבן הפשוט). כרגע יש לי את הMICROSOFT ורציתי לדעת מה יחס הגדלים בינהם.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by approx,

מחפש רק מדפסת עד 400 שקל לא רוצה משהו משולב כי זה חרא ואני רוצה משהו שלא יזלול לי דיו

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by e-r-a-n,

מה השם המדוייק של הכרטיס מסך של הרקולס TI200

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by Regev,

האם הבלו והקריסטל אורב באים עם צלעות קירור ביחד כשקונים אותם? אם לא, היכן אפשר לקנות אותם? ושאלה אחרונה, איפה אפשר למצוא בלו וקריסטל אורב לRadeon? :-/

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by nice-1,

משפחתי ואנוכי עומדים לקנות את המצלמה החביבה הזו מחירה סביר ביותר (גם בארץ, יחסית לחו"ל) והזום (האופטי, הדיגיטלי לא מעניין לי את השערות באף) מצוין תגיבו מה אתם אומרים עליה

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by gbox,

שלום רב אני מעונין במדפסת חדשה של HP עם ראשי די'ו( שאין בהם ספוג בפנים) חיפשתי בזאפ וזה התוצאות אבל איזה מדפסת כדאי לקנות? אני מדפיס פעם בחושד בערך והרעש והמהירות לא מפרעים לי רק שיעבוד ויעבוד טוב http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Printer&DB135528=135532&DB5620=5621&DB56930=129045 איזה כדאי? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by mrraz,

אני לא מצליח להתקין הסידי במארז יש בטח איזשהו פטנט והמדריך לא מסביר טוב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by pk1,

קניתי ספק hec 300er 300W ולפני שבאתי לחבר אותו למחשב ניסיתי לחבר אותו לחשמל ולראות אם המאוורר מאחור עובד, ולא עבד! ניסיתי בכמה שקעים ולא עובד! חיברתי מאוורר לחיבורי חשמל שלו כאשר הוא היה "דלוק" וגם המאוורר לא עבד! אני מפספס משהו? צריך לחבר אותו למחשב ורק אז הוא יעבוד?!

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by alex15,

אני מעולם לא השתמשתי בעכברים האופטיים (זה בא עם הכדור מתחת )אני לא יודע תתנו לי ידע על עכבר האופטיי וגם תמונה להבין .. תודה

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  18. שלום, קיבלתי הצעות כמעט זהו משתי חברות ואני מתלבט בין QuickCam® Sphere AF ל QuickCam® Orbit AF של logitech מישהו יכול להמליץ - או אולי להסביר לי על ההבדלים?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  19. שלום לכולם, הhp המזדקנת עושה המון בעיות. הוחלט להחליפה בחדשה. הדרישות די רגילות, מדפסת הזרקת דיו ויפי משולבת סורק, לא יקרה, עם דיו לא יקר להחלפה וכמובן אמינה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by danielzxc,

שתיהיה מחברת לוג'יטק או מיקרוסופט או משהו אחר אמין וטוב.. דניאל.

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  21. בראוטרים יש אנטנת WIFI זה תדר דומה או משהו?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by טל,

איך המארז הזה שלהם http://raidmax.com/product.php?pid=18 עדיף לקחת מארז של HEC Compucase במקום ?

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by pazer001,

אילו הייתם צריכים לקנות ספק כולח למחשב שלכם של 400W ולא היה לכם כסף, הייתם סומכים על ספק כוח כזה? ATX Power Supply 400 Watt for Pentium IV שעולה 105?

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  24. אוקי אחרי שראיתי ומשמשתי את המשולבות היותר זולות, בחירה הסופית הגיע: HP LJ M1132 HP LJ1212nf samsung scx-3200 על מה ללכת? הHP מורכב ככה שנראה עוד שניה מתפרק לו החלק של הסורק/פידר הסמסונג יותר קומפקטי, אבל זה לא כזה קריטי, השימוש הוא לבית, לא עסק, צריך לפעמים להדפיס משהוא ונמאס כל פעם לקנות משולבת דיו שהוא מתייבש אחרי חודש של אי שימוש, וצריך לפעמים לסרוק פה ושם. על מה הייתם הולכים?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by Real_Me,

התכוונתי לקנות GF2 MX400 אבל נראה שקצת חלשים בתחום האוברקלוקינג שאולי ארצה ליישם אז בדקתי את ה-GF2 Ti/500 של GAINWARD, כרטיס שהציעו לי ב-800 ש''ח בערך ומצאתי ביקורות מצויינות, גם בתחום ה-O/C. שתי שאלות לי בכ''ז : הוצע לי גם Ti/200 בערך באותו מחיר. אני מניח שה-500 עדיף. ובסקירה שראיתי נקרא הכרטיס XP VIVO GOLDEN SAMPLE והתייחסו אליו כ-ENHANCED לעומת GENERIC. מה זה בדיוק (זכרון מהיר יותר?) ואיך אני יכול לוודא שזה מה שאני מקבל בחנות? דבר נוסף : הוצע לי כרטיס של אסוס V8200 DELUXE במחיר 900 ש''ח. ראיתי ברשת שזה כרטיס מעולה עם כל מיני תוספות (משקפי 3D, משחקים ותוכנות). צריך לברר מחר אם גם כאן הוא נמכר עם כל התוספות. אם כן ואם לא שווה ללכת עליו?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.