ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=419 הייתי מת לאחד כזה
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מקלדת ועכבר Microsoft, Wireless Laser Desktop 6000 V3 http://www.officedepot.co.il/catalog...124301&pr=&N=2 פה זה הפרטים שלו, מזמן רציתי לקנות אותו, אתם ממליצים? העכבר נראה נוח וכך גם המקלדת. השימושים שלי זה גלישה באינטרנט ומשחקים[לא כבדים, פעם בשבוע ככה יריות או MMORPG] מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראשי דיו למדפסת הישנה HP DESKJET 3845 ונתקלתי באלה - http://www.i-needyo.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=32&catId= רציתי לשאול אם אפשר לסמוך עליהם ולקנות אותם בלב שלם ? המחיר שלהם זול משמעותית (110 ש"ח לשחור+צבעוני לעומת 85 לשחור ו - 90 לצבעוני) לעומת דיו HP רשמי שמתאים כמו זה - http://ksp.co.il/?uin=6114 וזה - http://ksp.co.il/?uin=6115 ולא רשום מי היצרן שלהם.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה מדפסת עם פקס וסורק עד 800 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה? ומזה נחשב מדפסת טובה?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למצלמת אינטרנט טובה ולא יקרה לשימוש בסיסי. יש לי כמה מועמדות בבדיקה של בזאפ אשמח אם מישהו יוכל לעזור בבחירה: מצלמת רשת MINI CAM Viewcom - 80 ש"ח מצלמת רשת ICAM140 GPT במחיר 79-46 מצלמת רשת 310 Qcam במחיר 65-79 מצלמת רשת 330PC SILVER LINE במחיר 110-130 מצלמת רשת TwinkleCam Pro Quantum במחיר 118-174 מצלמת רשת ICAM340 GPT במחיר 128-141 מצלמת רשת Express Logitech במחיר 130-227 אני יודע שרשמתי הרבה אופציות ובסה"כ המחירים לא גבוהים. אבל בכל זאת אני מחפש לקנות פעם אחת מצלמה טובה ושלא אתאכזב יותר מידי, יש מבחר ממש גדול ואני לא ממש מבין גדול בזה. תודה למי שיכול להמליץ.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים לשמיעת מוזיקה,סרטים ומשחקים לחדר של 10 מטר בסכום של 370 עם חריגה של 50 שקלים
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת עד 70-80 ש"ח ושתהיה בעברית ואנגלית ושתהיה מTMS השימושים הם לגיימניג פשוט אני מעדיף להשקיע בעכבר
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ומקלדת למשחקים ולשימוש כללי עד 400 ש"ח. אני שם יותר דגש על המקלדת כי אני מקליד יחסית הרבה. יש גם עדיפות למקלדת מכנית. העכבר צריך להתאים לאחיזת claw ויכול להיות יחסית פשוט כדי לחסוך במחיר. חשוב ששניהם יהיו שחורים. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס FIREWIRE למחשב בשביל האולפן שלי. יש כל מיני ואני רוצה לקנות אחד איכותי מחברה טובה שאולי משהוא פה מכיר, עמיד ושווה את המחיר..? (יש באינטרנט הרבה זבל) ראיתי שיש גם PCI / PCIE אני צריך את הPCIE כי הלוח שלי תומך בזה (לא כל כך מבין בזה) סתם בשביל משהוא שאולי ישאל הלוח שלי הוא GIGABYTE P35 DS3L תודה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת עד 600 ש"ח. ע"פ מה שקראתי באינטרנט ה mp160 (שעולה 300 ש"ח) נראית לי הכדאית ביותר. הבעיה היחידה שקראתי עליה היא הסורק שלה... האם הוא באמת כל כך גרוע? לא מצאת מדפסות יותר יקרות שיתנו שדרוג באיכות הסריקה. אני לא אדפיס תמונות במדפסת ולכן איכות/אופציות/קראית כרטיסי זיכרון, להדפסת תמונות אינה מעניינת אותי. רוב ההדפסות שלי הם- טקסט בשחור לב (רובם ב draft)ן, כמו כן חשוב מאוד מחיר הדיו (אני כנראה אשתמש בדיו חלופי) עריכה: HP 3183/HP 4180/Bother 130C/Canon MP160 הם האופציות המובילות שלי כרגע, תודה לעוזרים וסליחה על החפירה
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
א. מישהו יכול לכתוב לי את כל הקריטייונים + הסבר קטן על מה הכי חשוב, לא חשוב, מה זה כל דבר וכו'. ב. איזה מצלמות מומלצות לצלם חובבן ביותר (אני ) עד 1000 ש"ח בערך?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המצלמה MUSTEK MDC 3500 3.1Mega Pixel שמחירה 1100~ שקל. עכשיו יש לי כמה שאלות. 1. האם כאשר המצלמה מחוברת למחשב אני יכול לצלם אין סוף תמונות? (שאלה קצת מצחיקה). 2. האם המצלמה עושה שימוש בסוללות כאשר היא מחוברת למחשב ? 3. האם יש דרך לפתח את התמונות כמו שמפתחים תמונות רגילות ע"י שימוש בפילים ? (שאלה שמאוד חשובה לי) 4. מה אתם אומרים על המצלמה? האם היא שווה קנייה ? והאם באותו מחיר אני יוכל לקנות מצלמה דיגיטלית יותר טובה ? תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אז ככה, התענינתי בזמן האחרון על מצלמה דיגיטלית למחשב. שתפעל גם כמצלמה רגילה(סטילס) וגם כ-מצלמת אינטרנט. חשוב לי גם שאיכות התמונה תיהיה טובה!! והסכום שאני מוכן להשקיע הוא בערך עד 1000 ש"ח (מה אתם אומרים על Premier DC1310?) אשמח אם תעזרו...
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
איך העכבר הזה ביחס לG5 ולG9? לצערי הבנתי שהחיישן שלו הוא לייזר, האם עדיין הMX518 והDeathAdder עדיפים עליו לגיימינג בגלל החיישנים (האופטי / אינפרה אדום) שלהם? תודה מראש. נ.ב, יש מצב שתצא לו גרסה אופטית? (כמו שלG5 יש מעין גרסה אופטית - MX518).
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות אחד מהשניים האלו... Logitech G5 או Razer Copperhead אני לא יודע מה לקנות ה G5 עולה בסביבות 400-350 שקל וה Razer Copperhead עולה בסביבות ה 500-550 שקל אני מתלבט מה מהשניים לקנות ? מה אתם אומרים מה כדאי יותר ?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
איך המארז הזה שלהם http://raidmax.com/product.php?pid=18 עדיף לקחת מארז של HEC Compucase במקום ?
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
האם הן באמת טובות? כי הזמנתי אותן ואחרי זה נתקלתי בביקורות לא משכנעות במיוחד: הבאס לא חזק ומספק ברב המקרים אין סראונד דיגיטלי צריכים להשתמש באקולייזר כדי שהסאונד יהיה ברור יותר. ובמשחקים גם כן הסאונד לא הכי מרשים שבעולם.. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שהבקר של הווליום שלי דיי נדפק ואני חייב לשים אותו כל הזמן על פול וויליום ולשלוט על הווליום דרך המקלדת, זה לא נוח לי בגלל שהרמקולים עושים רעש גם כשהם לא אמורים לעשות כשהם בפול ווליום. רמקולים של creative אגב. יש למישהו רעיון איפה קונים רק בקר? חיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי. כל פתרון אחר יבוא בברכה גם כן. תודה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
בעיה שהתחילה לי לא מזמן, הג'ויסטיק תקוע כל הזמן שמאלה(לא פיזית) וכל שאר הכפתורים עובדים מצויין ואין הגבלה של תנועה בידית עצמה. הג'ויסטיק לא קיבל מכה כל שהיא והחלפתי סוללות, עשיתי הסרה והתקנה מחדש של הlogitech gaming suite וזה לא עזר. :'( יש רעיונות לפתרון? :-\
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמת רשת איכותית (להעברת שידורים ברשת למספר משתתפים) מעניין אותי בעיקר איכות השידור, איזה מצלמת רשת אתם ממליצים לי? בנוסף, האם יש צורך לשדרג את מהירות האינטרנט כדי שהשידור יעבור חלק?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן תמקלדת הזאת ואני רוצה לדעת מה כל המקשי המאקרו עושים וגם איך מגדירים תמקשי הקיצור ואיזה מקשים הכי כדאי לעשות להם קיצור?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
עברתי על כמה חנוית בארץ ובחו"ל ללא הצלחה אין במלאי באמזון
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מיועדת לשיחות סקייפ. אינטרנט 15 מגה, 800 UPLOAD. תקציב: 100-250 ש"ח. מה דעתכם על: microsoft lifecam HD-6000 ו- Logitech c525
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-