ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כמה וואט אתם ממליצים לספק שיחזיק טוב את המערכת הבאה: לוח אם: asus p5wd2-e primum מעבד: intel pentium D930 זכרונות: crosair DDR2 667mhz 512X2 (בעתיד שידרוג בטוח ל 2GB ואולי גם ל 4 אז קחו את זה בחשבון). כ.מסך: GeForce 7900GT כ. קול: creative audigy 2 ZS p;tinum pro (הכרטיס בא עם ראק חיצוני) כ.קשיח: WD sata2 16mb chache 250 GB (בעתיד יתווסף לו עוד כונן) כונן דיסקטים רגיל צורב : LG GSA4167B DVDRW כונן DVD קירור אחר למעבד לא הסטוק לא החלטתי איזה עוד וכנראה גם קירור לכרטיס מסך בקר מאוורים עם תצוגה וחיישנים 2 קטודות וכנראה כבלים מוארים בתוך המחשב וכמובן שטח פתוח של וואטים למקרה שארצה להוסיף דרים אחרים בעתיד אני מחפש ספק בכיוון של חברת HEC ושקט ושחור כי הוא נכנס ל…
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם ספק של ג'נרי 450w הוא מספיק טוב? אני מתכוון לקנות אות וביחד עם מארז, זאת אומרת אני קונה מארז והוא מגיע בתוכו. ג'נרי מספיק חזקים? כדי להחזיק לי מחשב כבד, מעבד דו ליבתי כרטיס מסך חזק, 1gb של זיכרון מערכת קירור למעבד, צורב, די וי די, 3 מאוורים ודיסק קשיח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לדחוף 2 מחשבים בתצורת ATX לשטח יחסית קטן. עד היום הייתי עובד עם מארז Mid Tower גדול יחסית (Antec, Chieftec וכו') - ולהחזיק 2 מארזים גדולים כאלו לא בא בחשבון! הנה מפרט משוער של המחשבים (עוד לא נרכשו, למרות שחלק מהרכיבים כבר אצלי): מחשב 1: לוח ATX, מעבד Athlon 64, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-2 דיסקים קשיחים. מחשב 2: לוח ATX, מעבד Athlon 64 DualCore או לחילופין 2 מעבדי Opteron DualCore, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-3 דיסקים קשיחים. את שניהם אני רוצה לדחוף לשטח כמה שיותר קטן. רוב הציוד יחובר ב-USB/Firewire ולא בתוך המחשב, לכן כמעט אין כוננים וכרטיסים! כל הקונסטרוקציה הזו ככל הנראה תוצב מחוץ לחד…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי אל פסק: 1. אל פסק מחליף את ספק הכח שבתוך מארז המחשב, כלומר- אם אני קונה מחשב עם אל פסק אני לא צריך לקנות ספק כח (שבתוך המארז) 2. כמה VA אני צריך שיהיה לי באל פסק , בשביל המחשב: 1. כרטיס קול: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music 2. כרטיס מסך: nvidia leadtek 7900GT 3. מעבד: INTEL Pentium D 920 4. זיכרון:GEIL DDR2 2048MB (2GB) 667 MHZ 5. לוח אם: Asus P5ld2 - מבוסס שבב 945P של INTEL 6. כונן קשיח: Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 ?? ??? ?? 3. האל פסק הזה יספיק למחשב: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-UPS&model_id=360426
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב ב ksp ולא היה להם את המארז שרציתי החלטתי ללכת על מארז של hec דגם : ?HEC Compucase CI-69U6 400W? הוא נראה לי קצת שונה מהHec הרגיל והסתכלתי גם באתר שלהם והוא לא מופיע , אתם חושבים שזה זיוף של Hec ? ואם זה זיוף גם הספק שבא איתו עלול להיות זיוף לא ? מה אני עושה ???
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק עכשיו קראתי את הביקורת מלפני כחצי שנה. אני משתמש בגרסה היותר ישנה של אותה מקלדת ומאוד מרוצה ממנה. למעשה אני משתמש בסט האלחוטי אבל זה לא העניין. ראיתי שבנוסף לכל מיני שיפורים שהזכרתם, מייקרוסופט סוף סוף הבינה שכדאי לחזור למיקום הסטנדרטי של מקשי הdelete והinsert וזה שינוי מבורך. בייחוד למי שמשתמש הרבה ב insert שמשום מה מייקרוסופט החליטה שאף אחד לא צריך אותו.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום. עשתי קצת חיפוש בפורומים והבנתי שהרוב אומרים שהHP לא מומלץ ועדיף לקחת CANON\EPSON\LEXMARK\BROTHER ותקנו אותי אם יש עוד. ואני לא יודע במה לבחור ... אמא שלי זכתה במכרז על מכונה של EPSON - Stylus CX4100 ב550ש"ח. האם כדאי לקחת את המכונה או לבטל? כעיקרון בשימוש שלי למכונה הוא לצילום והדפסת מסמכים באיכות טובה (עבודות בית-ספר וכו'), למשל שכשאנסה לסרוק דף הכתוב בכתב יד ולהדפיסו אז שהכתב יהיה ברור ולא דהוי ובלתי קריא (תוצא שהתקבלה אצל כמה מהחברים שלי....) אממ...וזהוא בערך... תודה למי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן חברים,רציתי לשאול :יש לי את ה UPS הנ"ל. עכשיו,החברה מצהירה שהוא נועד לשני מחשבים + שני מסכי CRT 17 אינטצ'. מה שרציתי לעשות זה דבר כזה..ליציאה אחת של ה UPS לחבר לחוט שקע חשמל ועליו לשים מפצל,למפצל לחבר מודם ADSL (B-Focus 270PR)+מדפסת (Canon Ip1500)+מסך LCD (LG1720Q) + ספק כוח ג'נרי 250W (מפעיל שני מגברים של רכב,אחד 100W לסאב ואחד 250W לשני רמקולים רצפתיים) ועל יציאה אחרת של ה UPS לחבר את הכונן שלי (ספק של HEC475W שאפשר להגיד שהוא דיי עמוס..ראו מפרט מימין) מה אתם אומרים? יחזיק? ואם כן אז לא אמורות להיות בעיות עם זה? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מדפסת צבע איכותית ואני מתלבט בין CANON ל HP. עלות המדפסת צריכה ליהיות בין 600 ל 900 שקל. מה מומלץ ומדוע? האם קיימות מדפסות לייזר במחיר אטרקטיבי? תודה לכל העונים! :
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המארז שיש לי אין בעיית תקציב, מה הכי מומלץ? . (עדיף עם קרור מיים מובנה אם יש ) תודה.
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מארז חדש למחשב וספק כוח תקציב לספק בסביבות 500 של קראתי את הביקורת על הספק הנ"ל באתר, הבעיה היא שהביקורת ממש ישנה האם הספק רלוונטי גם היום? אני מחפש שקט וקירור טוב ,לא מתעסק באוברקלוקינג אבל מתעסק בהפקת מוזיקה וקצת משחקים ואם הספק אכן מיושן מה כדאי לרכוש בתקציב שלי?? מפרט המחשב : processor-intel pentium 4 3.0 motherboard-asus p5gl-x chipset-intel 915gl memory-1024 mb video: leadtek geforce 6600 256 mb hardisk: 120 giga wd sound: wsi waveterminal 192x תודה מראש ,וחג שמח
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש מארז, בטווח המחירים של Gigabyte Aurora שעדיפים עליו מבחינת קירור, משקל, איכות, קלות התקנה, ואולי אפילו תאימות לתקנים כמו EATX ו-BTX ?
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע דעות לגבי המארז ARCTIC COOLING Silentium T3 + 450W PS ומה ההבדל בינו לבין T4 (של אותה חברה)? תודה 8)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם הנתונים: יש מחשב אחד בחדר עבודה אשר מחובר אליו מסך ובחלק מהזמן יעבדו עליו. בסמוך לו, בחדר אחר, אשר מופרד על ידי קיר, ישנו מסך ענק ( שהוא בעצם קיר לבן) שעליו אמור להקרין מקרן ("ברקו" בשפה העממית), ובחלק מהזמן יעבדו עליו. השאלה: איזה סוג של חומרה צריך על מנת לפצל את המסך גם לברקו וגם למסך של המחשב מבלי להחליף כבלים בצורה ידנית וכנ"ל לגבי מיקלדת ועכבר אלחוטיים שגם הם צריכים להיות בסלון ולעבוד בחלק מהזמן מבלי שתבוצע החלפה ידנית של הכבלים. כמו כן האם יש מ?שדר של מקלדת אל חוטית אשר יכול לעבור דרך קיר או שנחשב חזק במיוחד? תודה מראש לכל העונים אורי.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=792566 לפי הרשימה הזאתי הוא לא הספק הוא cool it 480 הוא לא נימצא ברשימה הזאתי! החברה cool it גם מיצרת מארזים די איכותים ראיתי אצל חבר מארז של cool it אם סירוקלציה טובה מאוד!
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
האם הספק הנ"ל יחזיק את המערכת יציבה עם כל מה שמתוכנן? המערכת היא והתיכנונים:לוח אם: asus p5wd2-e primum מעבד: intel pentium D930 זכרונות: crosair DDR2 667mhz 512X2 (בעתיד שידרוג בטוח ל 2GB ואולי גם ל 4 אז קחו את זה בחשבון). כ.מסך: GeForce 7900GT כ. קול: creative audigy 2 ZS p;tinum pro (הכרטיס בא עם ראק חיצוני) כ.קשיח: WD sata2 16mb chache 250 GB (בעתיד יתווסף לו עוד כונן) כונן דיסקטים רגיל צורב : LG GSA4167B DVDRW כונן DVD קירור אחר למעבד לא הסטוק לא החלטתי איזה עוד וכנראה גם קירור לכרטיס מסך בקר מאוורים עם תצוגה וחיישנים 2 קטודות וכנראה כבלים מוארים בתוך המחשב וכמובן שטח פתוח של וואטים למקרה שארצה להוסיף דברים אחרים בעתיד ושיכנס למארז סופרנו של טרמלטייק …
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מארז של tt xsaer3 וחשבתי להחליפו במארז קטן יותר. ראיתי שניים שמצאו חן בעיני Cooler Master Cavalier 2, thermaltake tenor הקולרמסטר מגיע עם ספק, האם ספק רגיל יכנס לTT, ואיך המארזים האם מתאימים לשימוש כמחשב שפועל כל היום?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כן כן...אני יודע שנפתחו פה עוד 2 נושאים לגבי מחשבי כף יד..אבל זה טיפה שונה אני טס לארה"ב ואם יבוא לי טוב...ארצה מכשיר GPS. האמת שהדבר הראשון שעולה לראש זה מחשב כף יד...אבל ארה"ב זו לא מדינת עולם שלישי כמו פה ויש גם מכשירים רק ל GPS. האמת...אני לא רואה את עצמי יותר מידי מתעסק במחשב כף יד.. לא יודע אולי אתם יכולים לומר לי מה בדיוק שימושי שאפשר לעשות איתו [לא נוח להקליד בו לדוגמא]. תכלס השאלה המרכזית פה היא.. איך אני אדע שמה שארכוש בארה"ב יעבוד בארץ? תכלס אני צריך מכשיר שפשוט אוכל להתקין עליו DESTINATOR \ NAVIGATOR...וכו'... אבל האם המכשירים הללו שונים מאשר מה שמוכרים בארץ? צריך כולה גם להתקין עברית וזהו לא? בטח אפשר להשיג מכשיר שכזה ב200$ או משהו... יש לינקים? יש משהו חוץ מ…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, איפה אפשר להשיג את התקן/ים למארזים?(הכוונה מה חייב המארז כי לתפקד ולהתאים לחומרה הקיימת) אני מניח שיש בסיס על פיו כל החברות שמייצרות מארזים עומדות בו = מידות/חומרים/חיבורים וכו' וכו' בלי קשר לעיצוב אותו כל חברה מוסיפה בקיצור מה חייב להיות במארז(תוכניות מפורטות אם יש) (כבר עשיתי חיפוש, לא יצא מזה כלום) תודה
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני משחק CS בעיקר, עוד קצת משחקים, אולי גם BF2. עד עכשיו יש לי עכבר אופטי סטנדרטי של מיקרוסופט + השולחן שלי(מעץ, אפשר להגיד שהוא חלק יחסית, העכבר זז בקלות בלי יותר מידי רעש). ההורים שלי נמצאים עכשיו בארה"ב וחשבתי לבקש מהם שיביאו איתם עכבר + פאד טובים. לפי NewEgg זה יוצא הרבה יותר זול לעומת קנייה בארץ. התלבטות אחת היא בנוגע לעכבר - Logitech MX518 או G5. הבנתי ששני העכברים מעולים ומיועדים לגיימר. לפי מה שהבנתי ה G5 טוב יותר באופן כללי, וגם לייעוד הספציפי של גיימינג. השאלה היא האם זה נכון והאם שווה להוציא 10$ נוספים ולקנות G5 במקום MX518? מה השיפור שהוא נותן לאחד כמוני שרגיל לשחק עם עכבר סטנדרטי שלא נותן לי ה MX518? האם יכול להיות שאני אצטער שלא קניתי G5? התלבטות שניה היא בנ…
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows xp pro sp2 עכשיו יש לי ג'וייסטיק יחסית ישן ובעבר פשוט חיברתי אותו והוא פעל כראוי... כרגע אני נתקל בבעיות איתו... הנה הפרטים על הג'וייסטיק- http://www.activewin.com/reviews/hardware/joysticks/microsoft/game_pad_pro/index.shtml עכשיו ניסיתי שוב בעת כתיבת ההודעה וזה הצליח אבל אני רוצה לגרום לכך שזה לא יחזור על עצמו וזה נותן לי הודעה שהפורט או החיבור משהו כזה לא מזוהה טוב וזה מראה חלון על UNKNOWN PORT ערכתי כי הוא זיהה אותו אך הוא לא מגיב... שאני נכנס לפרטים שלו בלוח בקרה. בבקשה ותודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הגה טוב שיתן התנגדות טובה ליד וגם גודל נורמלי שישב טוב שהפדלים ושאר האביזרים אם יש ישבו טוב ויהיו מספיק גדולים עם התנגדות נורמלית לרגל וכמובן שיתן תנועה אמיתית במשחקים ולא כל נגיעה יתחיל להעיף את המכונית (אם אשר שגם יתאים לסוני 2 יהיה אחלה) תודה רבה! חג שמח!
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצות על מחשב כף יד בתקציב של 1500-2500. הדרישות שלי הן: GPS, מימדים קטנים (די חשוב לי, אבל אפשר להתפשר), ותמיכה בעברית. אני אשמח לדעת מה עוד חשוב שיהיה במחשב, איזה חברות מומלצות ואילו מכשירים. *חשוב לדעת שאין לי שום ידע בנושא ואני ממש מתחנן לעזרה! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כמובן עיברית, יומן פגישות, סרטים ,תמונות וכו' ,GPS לא הכרחי תקציב כ-1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-