עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום הםא הספק hec300 שמגיע במארז של קומפיוקייס CI-6A19 (ד"א הוא מגיע עם הספק בksp נכון ?) יסתדר עם המפלצת הבאה ? Price list updated 19-07-2004 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1340 1 1340 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KV8 sata,GBL 580 1 580 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,VIVO 1850 1 1850 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 יש שם ge-force 6800 a643000 512ram ... מחשב חזק מאוד האם הספק יצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה ? ועוד שאלה קטנה הכרט…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מחפש מדפסת משולבת עם פקס עד 400 ש"ח לא חשוב אלחוטית או לא חשוב שתיהיה קטנה העדפה לחנות אופיס דיפו

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  3. Started by Sting,

קניתי את העכבר הנ"ל לאחר המלצות רבות, האמת הוא לא מרגיש פח כמו שהוא נראה בהתחלה בתמונות והאחיזה שלו באמת נוחה לאחיזת fingertip. השאלה שלי היא מבין ההגדרות שאפשר לבחור DPI 450/1150/2300 Hz 125/500/1000 מה הכי מומלץ לשולחן עבודה? ומה הכי מומלץ למשחקי FPS? אני יודע מה זה DPI אבל לא מצאתי מידע מפורט על מה משנה מבחינתי ה Hz? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מכיוון שכנראה בקרוב, גם הכבלים יספקו שירותי אינטרנט האם נצטרך(כמו ב-asdl) כרטיס רשת?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by WizMaster,

הכוונה בלוחות אם מן הסתם...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. והאם צפוייה הוזלה משמעותית במחירי הגי פורס 3 הרגיל ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ^In_Flames^,

שלום, יש לי צורב .Ricoh 32*8*8 והיו לי בעיות בצריבה איתו בכל התוכנות בהתחלה, אז החלפתי את הכבל מידע,מכיוון שלא היה לי אחר החלפתי את הכבל לכבל של הארד דיסק udma - 66. עכשיו הצורב עובד טוב בתוכנה easy-cd creator וב nero הוא כל הזמן עושה לי בעיות אמנם אבל לא הורס לי את הדיסקים, הוא נותן לי שגיאה : medium speed error ואין סיכוי לזה כי זה מדיות GPT 80 דקות מסוגלות לצורב עד מהירות *16 וגם כמו שאמרתי בתוכנה האחרת זה צורב לי. ??? האם לשלוח את הצורב לבדיקה?(יש לי אחריות עדיין), האם הכבל ששמתי במקום הקודם לא יעשה בעיות עם הצורב בינתיים?, או האם פשוט לצרוב עם התוכנה השניה?!!???. ??? ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by FiRe N IcE,

ככה: יש לי כרטיס מסך Nvidia RIVA TNT 2 model 64, וצג MAG768FD. מזה כמה חודשים שיש לי בעיה (קלה, אך בכל זאת) בצפייה בנתונים: בכל פעם שיש במקום מסויים על הצג צבע שהוא אחר מלבן (מצב די שכיח..), מופיע כתם כהה לכל רוחב המסך, משמאלו ומימינו של הקטע הלא-לבן הנ"ל. זאת ועוד - בעוד אני כותב דברים אלה, ככל שאני מוסיף יותר אותיות בתוך המשבצת הכחולה הזו, הכתם/קו השחור שמופיעו לרוחב המסך נעשה כהה יותר ויותר. בתודה מראש, רועי.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by asili,

וכמה עולה דיסק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by elad76,

יש לי משטח רגיל ב10 שקל והעכבר לא זז עליו טוב.. הוא נתקע כל הזמן.. רציתי לדעת אם זה רק בגלל המשטח או שיש בעיה בעכבר המשטח שלי הוא לא מהמוקשקשים..הוא חלק ושחור...דומה לQCK שיגיע אליי אבל לא!

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  11. אתם תחליטו אם זה שווה את זה או לא, אבל מישהו מוכן לברר פה אם הפילטרים שלהם טובים ?

• 50 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. Started by SharP,

מדהים כרטיס פשוט ענק! אני עשיתי O\C לרמה של TI500! וקיבלתי ב3DMARK 2001 SE 8300!!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by jackhammer,

(אני לא בטוח שזה קשור לכאן אז תעבירו אם צריך) שלום לכולם השאלה שלי היא האם ניתן לחבר מפצל חשמל למיצב מתח כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2125&CatCode=358 ואם זה בכלל יגן על כל מה שמחובר למפצל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by bona fide,

שלום. מחפש עכבר שיהיה: אלחוטי. נטען-הכי חשוב לי שיחזיק המון זמן בין טעינה לטעינה כי השימוש הוא 5 שעות ביום.יש לי אחד ועקב כך שאני שהשימוש בו הוא אינטנסיבי והוא לא נטען כל שבועיים אני מחליף סוללות . פחות חשוב לי ה dpi שלו כי אני לא גיימר ולא משחק משחקים בכלל. תקציב בין 200 ל450 אם חורג מהתקציב עדיין אפשר לציין. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 5.7k צפיות
  15. Started by urich,

יש דבר כזה והייתי רוצה לדעת עליו עוד למי שלא מאמין הנה קישור http://www.us.playstation.com/product_detail/product_detail.jhtml?PRODID=337933&CATID=405 בכל מקרה לא נראה לי אלטרנטיבה של ממש אבל ממש ממש מעניין

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by Lupos,

מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by alonlior,

.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by lusman,

שלום, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת. יש לי התלבטות בין 2 דגמים ורציתי לשמוע חוות דעת שלכם ומה אתם חושבים לנכון: 1. HP LaserJet P1005/6 מדפסת לייזר שחור לבן בלבד עם טונר שעולה 250-300 ש"ח מקורי ועד 1500 דף חיים. שלא מתייבש כמו ההזרקת דיו ומדפיס ברזולוציה dpi 1200, בפועל 600x600 DPI. לבין 2. HP OfficeJet 4680J מדפסת הזרקת דיו תרמית(מזה תרמית?) צבעונית עם 2 מחסניות דיו-שחור וצבעוני. משולבת פקס,סורק,מכונת צילום ו- wifi. מדפיסה בשחור גם ברזולוציה מיטבית של 600x600 dpi כשבצבע הרזולוציה גבוהה יותר. יש לה 2 מחסניות שחורות: ה"סטנדרט" שעולה בערך 74 ש"ח ומספיקה ל-200 ע"מ שחור לבן והשחורה "תמורה" שעולה 143 שח בערך ומספיקה -700 דף וצבעוני שעולה 100 שח בערך ל-340 דף-שפחות מעניין או…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי לכולם, אשמח לקבל המלצות למדפסת עם היכולות הבאות: 1. צבעונית 2. סורק דו צדדי עם יכולת היפוך דף אוטומטי 3. אלחוטית מטרת המדפסת היא לשימוש בייתי (רוב העבודה היא סריקה והעברה למחשב), נדיר שאני מדפיס אבל אם כבר מדפיס שיהיה בצבע. איכות ההדפסה או זמן ההדפסה לא חשובים לי. מאוד מעדיף משהו קטן וקומפקטי כל עוד הוא עומד ביכולות שכתבתי למעלה. מחיר: לא משנה לי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by rino,

שלום לכולם נשארו לי חלקים מפנטיום 3 ואני רוצה להרכיב מהם מחשב. האם מארזים לפנטיום 4 עם ספק יתאימו גם לפנטיום 3? אם לא אז מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  21. אהלן, אני מחפש מצלמת רשת איכותית, עם לכידת וידאו טובה. עדיפות למצלמה עם מיקרופון מובנה. הייתי מעדיף לא להוציא יותר מ100$ אבל זה לא קו אדום. אם יש שם מציאות - אז משלוח מארה"ב אפשרי. תודה.

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  22. מי יודע או יודעת איפה אני יכול להחזיר את ראשי דיו שלי ריקם BROTHER, LC900 ולקבל הנחה בקנית ראש דיו חדש???

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by davidpi,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת בתקציב של עד 600 שקל. למישהו יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by avihai007,

על פי הביקורת כאן, http://www.techimo.com/articles/index.pl?photo=58 עושה רושם שכן. מה דעתכם? תודה רבה!!!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.