ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
עד כמה זה מורכב להחליף מקלדת במחשב נייד? והאם יש חשיבות לקנות מקלדת מקורית (במקרה שלי היא גם מוארת)? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה עכבר מומלץ היום בתחום של עד 400-450 שקלים. מעדיף אל-חוטי כאשר השימוש העיקרי הוא דברים רגילים ולא משחקים ולא עיצוב גרפיקה (אם כי יש משחקים מדי פעם). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, כידוע בעכבר MX518 אפשר לשנות רזוליציה מ-400DPI ועד ל-1,600 - במשחק Counter-Strike 1.6 מהו ההבדל בין 400DPI ו-sensitivity של 3, לבין 1,600DPI ו-sensitivity של 1 הם זזים כמעטו באותה מהירות, ואפילו על 400 DPI הוא מספיק מדויק, אז מה זה משנה? למה אפילו צריך 2000? תודה!
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי מארז מחשב שאמור להתחבר לטלביזיה וכדי שיהיה לי נוח יותר אני מעוניין במקלדת אלחוטית נטענת עם משטח מגע.ראיתי שיש ללוג'יטק מקלדת כזאת אבל שמתי לב שבשורה שצריך להיות ה-f1,f2 ...וכו ... יש לחצנים אחרים . אשמח להמצלה של מקלדת אלחוטית עם הלחצנים של ה-f ושיחזיק לי הרבה זמן בין טעינה לטעינה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם למישהו יש מושג איך נקרא באנגלית הראוטר שמתחבר שמתחבר למחשב דרך ה-USB שבתוכו אפשר לשים כרטיס סים של אחת מחברות הסלולר ולגלוש דרכו? אני רוצה לקנות מכשיר כזה מחו"ל אבל אני לא מצליח למצוא את השם המקצועי שלו. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
משהו מתקשר (נראה לי שזה קורה רק בנכנסות), אחרי 3 וחצי דקות - בום הפקס נכנס לשיחה. לפני זה, הפקס היה משתלט אחרי 8 דקות. הפקס מוגדר כרגע כ FAX ONLY שבו הוא מפעיל את הפקס לאחר 8 צלצולים (3 וחצי דקות והפקס פועל). לפני זה הפקס היה tel/fax של 60 שניות (8 דקות והפקס פועל). דברתי כבר עם התמיכה לפני שבוע והיום זה שוב קרה, הם אמרו לי מה לשנות וזה רק עשה את זה יותר גרוע 8 דקות ל 3 דקות, הפקס משתלט על השיחה מתי שבא לו ואין דרך לעצור אותו עד שהוא מסיים. מחר אתקשר שוב לתמיכה, אבל.. למשהו יש רעיון איך לפתור את המכת מצריים 11 הזאת? תיקון: הפקס היה מחובר בטעות למרכזיה במקום לקו ישיר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כולל אוברקלוקינג: 6800 GT ATHLON 64 3000+ עם מאוורר אנרמאקס 92 מ"מ עליו ABIT AV8 Maxtor 80GB 7200 8MB Buffer 390 DDR500 512MB A-DATA ?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני צריך לקנות למס' משתמשים בעבודה מצלמת אינטרנט (שיחות דרך SKYPE גם עם משתמשים מחו"ל) אני מחפש מצלמה שתהיה באיכות מספיק טובה אבל מצד שני מאחר ואני קונה כ - 10-15 מצלמות אני לא רוצה שיהיו יקרות מדי - למשל לא יותר מ- 80 ש"ח. ראיתי בזאפ כל מיני אבל אני מעדיף המלצה שלכם. לחלק יש לפטופ אז זה יעזור אם זה יתאים להם (אני יודע ש "אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" אז אם נאלץ לחרוג מהתקציב אז גם בסדר , העיקר האיכות ושלא תהיה יקרה מדי) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מחפש עכבר שמתאים לאחיזת fingertip, למשחקי FPS בעיקר. הבעיה אצלי היא שעכבר עם פרופיל רגיל מכאיב לי בזרת+קמיצה כי הם סוגרות עליו מהצד וזה מפעיל לחץ על המפרקים. אז אני מחפש משהו שבצד ימין אפשר להניח את האצבעות בצורה יותר נוחה. ראיתי את הCoolerMaster CM Storm Spawn נראה חמוד - האם יש המלצות מניסיון אישי? (כן, אני יודע שהוא מופיע ב"ציוד מומלץ") האם יש למישהו המלצה אחרת? תקציב: עד 200 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש... (6600gt)... עכשיו, יש לי 512 ראם... המקסימום שאני יכול להוסיף זה עוד סטיק של 256... (יש לי שני סטיקים כאלה כבר)... השאלה שלי אם זה בכלל ישפיע? האם 256 ראם יעשו הבדל כשלהו או שזה מיותר? (בביצוע המחשב במשחקים אני מתכוון...)
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ברשותי עכבר של ארגן 520 רגליות הטפלון שלו מואד קטנות ולא איכותיות זה לא ממש נורא אבל ..אם יש אפשרות לקנות מדבקות או פיתרון אחר ? אני זוכר שבעכברים הישנים חיברתי זכוכיות ששברתי מגולות זה היה טס!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מתכנת במקצועי ואני כותב הרבה מאוד טקסט ומהר מאוד במשך לפחות 9 שעות כל יום. אני מחפש מקלדת למחשב שולחני, כלומר, היא לא חייבת להיות ניידת, זה לא מעניין אותי. השולחן שלי גם מאוד גדול, אז לא מעניין אותי גודל המקלדת (אבל אני דווקא אוהב את הקטנות יותר, כל עוד הגודל מקשים נשמר). אני לא אוהב את המקלדות הארגונומיות האלה עם העיצובים המוזרים, פשוט לא נוח לי איתן. אני הרבה יותר מתחבר למקלדות low profile. לדוגמה, המקלדות בלאפטופים של IBM (הישנים) מעולות לטעמי. הסתכלתי על כל מיני מקלדות, ו logitech k360 קרצה לי, אבל אני לא יודע אבל כמה נוח להקליד עלייה לאורך זמן (או בכלל). אני חושב ש 200 זה מחיר יותר מסביר למקלדת, אבל אם אתה לא מסכימים איתי, אשמח לשמוע גם הצעות אחרות. אבל א…
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות הידיעה על העכבר החדש של OCZ הצלחתי להבין שכאשר משחקים FPS כצלף עדיף לעבור לרזולציות גבוהות (2000DPI ). אני משתמש ב MX-518 בדיוק בצורה ההפוכה בזמן שאני משחק אני נמצא ב 1600DPI ואז כל שינוי קטן ביד "מטיס את העכבר שלי" וכאשר אני רוצה לדייק בפגיעה אני יורד ל 400DPI ואז לעכבר יש תזוזות איטיות. האם אני באמת משתמש בפונקציה של שינוי רזולציה הפוך (דווקא כשאני רוצה דיוק אני אמור לעבור ל 1600DPI ? ) ??? רציתי לדעת איך אתם משחקים עם עכברים מהסוג הנ"ל והאם אתם בכלל משנים רזולוציה תוך כדי משחק?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה חרטא? שווה?
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב מאוד מקבל את עכבר הSentinel של CM ועל מנת להוציא את המקסימום מהעכבר רציתי "לשדך" לו משטח איכותי המתאים לגיימינג. המשחקים הם בעיקר FPSים. התקציב בכותרת בדולרים הוא לא כולל משלוח (שזה באיזור ה15$ מאתר Performance-PC's) ובשקלים אם יש משהו איכותי פה בארץ. מאחר והידע שלי בנושא המשטחים שואף לאפס חשוב לי שהמשטח לא יהיה גדול מידי (כלומר גודל בינוני 35-40X25-30 מבחינת מימדים) ושיהיה מותאם לשימוש עם חיישן לייזר. אני מתאר לעצמי שיש גם הרבה חארטות בנושא אבל חשוב לי שהמשטח יענה על ההגדרות הנ"ל. בינתיים ראיתי את אלה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=53_90_424_683&products_id=26955 http://www.performance-pcs.com/…
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לנסות מקלדת חדשה ארגונומית,מקלדת לדוגמא: Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000 USB Retail http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11230 איך המקלדת הזאת? בנוסף אשמח להמלצות למקלדות נוספות , תקציב 150 ש"ח . תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
לאחרונה, לאחר קבלת סכום-כסף מכובד, גמלה בליבי ההחלטה לרכוש משטח/פד חדש לעכבר שלי, המשטח/פד מיועד לנוחיות, לעיתים קרובות המשטח/פד הנוכחי שלי מגביל את התנועות שלי בגלל גודלו המצומצם. לפי מה שהבנתי רוב המשטחים הגדולים יותר עולים סכומים לא-נמוכים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_280&products_id=2675 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=7638 יש לי מספר שאלות: *האם ניתן למצוא בארץ משטחים/פדים גדולים יחסית במחירים זולים? *האם השימוש במשטחי-בד (cloth) שונה מהשימוש במשטחים ספוגיים למיניהם? *משטחי-זכוכית (Icemat) או מתכת (ultiMat), חוות-דעת נחוצה *האם ניתן למצוא את שני המשטחים שהבאתי לעיל במחירים נמ…
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לקנות בארץ? תודה עריכה: טוב אחרי שהפכתי את כל האינטרנט הזמנתי את העכבר בנפרד (Performance MX) חיפשתי את המקלדת שיש בMX800 בנפרד וגם לא מצאתי. וגם לא את המקלדת שהגיעה עם MX5500 בזמנו.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני כמה ימים (יכול להיות עקב התקנת DEAMON TOOLDS?) קיצר אני צרבתי קצת סרטים על דיסק DVD אני מכניס לכונן שלי(אשר בו צרבתי את הסרטים..) והוא מראה שה סידי ריק אבל כאשר ניסיתי לראות את הסרטים ב DVD ה DVD יודע לקרוא אותם כמו שצריך. Nec DVD RW ND-4550A תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
לילה טוב. יש לי גיימפאד רשמי של Xbox 360 שמיועד (גם) ל-Windows. ניסיתי להתקין את הדרייבר שלו וקופצת לי הערה שאומרת שהתוכנה לא עומדת בדרישות ושאני צריך SP1 או SP2, ולי יש SP3... נראה לי מאוד מוזר שהרי אם זה דורש SP1 או 2 מן הסתם זה אמור לתמוך גם ב-3 לא? בכל מקרה, יש דרך כלשהי לעקוף את זה? יש פיתרון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהוי, לאחותי בדיוק התקלקלה המדפסת+סורק+מכונת צילום(עלק) - LexMark x1180 אחרי ששירתה אותנו נאמנה בערך שנתיים. אז כמובן, שצריך לקנות אחת חדשה. אימי היקרה, רוצה גם פקס, וזוהי מהותה של שאלתי: נגיד המדפסת HP OfficeJet 5610, היא באה עם פקס, דה? עכשיו, האם אני צריך A Dedicated Phone Line בשביל שהפקס יעבוד? או שלא צריך קו טלפון בכלל(כלומר, דרך המחשב)? או שאפשר להשתמש בקו טלפון בזק הרגיל? אני לא מבין בנושא ואשמח להסבר תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה קיבלתי הון של 75 שקלים חדשים לקניות בכמה חנויות, בינהם באג (היחידה בתחום המחשבים), אני שוקל לקנות עכבר מאחר ועכשיו אני משחק בGTA וצריך שם עכבר קצת יותר טוב מהצעצוע שברשותי. האם יש שם משהו מומלץ? כמובן שאוסיף כסף..התקציב שלי הוא סביבות ה200 שקל. יש את זה שראיתי: https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14048 האם שווה להשקיע קצת יותר ולקנות את זה? : https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22174 או בכלל משהו אחר? ראיתי פה דיון שהמליצו על הg400 אבל אין אותו בבאג לצערי.. חבל.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-