עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Tharbad,

זיגזג מוכרים אותו ב- 70 ש"ח. זה שווה את הקנייה? אני מחפש ג'וסטיק בשביל משחקים נוסח MS Flight Simulator. שבת שלום

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by omri_ro,

תמליצו לי בבקשה על אמצעי שליטה לHTPC שלי, כרגע יש לי מקלדת אלחוטית שכוללת עליה TRAKBALL קטן והיא די כבדה וגדולה. אני מחפש משהו קטן ונוח שיאפשר לי שליטה במחשב ובתוכנת ניגון הסרטים (MV2PLAYER) אני חשבטי על TRAKBALL אלחוטי (רצוי Bluetooth) שכולל כפתורים נוספים שניתנים לתיכנות אבל לא מצאתי משהו כזה. תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by eli_a2006,

תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by cold-fire,

אני רוצה לקנות מארז אם ספק טוב עד 500 ש"ח מארז ACHILLES SILVER GAMERS MIDI ATX 400W-24PIN מארז Q5-LCD MIDI ATX 520W USB2+FIREWIRE+AUDIO+WINDOW מארז COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN מארז MIDI ATX K809-1 520W COLOR : SILVER אם יש לכם משהוא טוב יותר במחיר ה500 שח תרשמו לי אתה השם שלו לא משנה אם המארז יפה או לא

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  5. רציתי לקנות מארז של HEC Compucase Cl-6A19 300W ובחנות שאני קונה אין להם את המארז הזה. הציעו לי את המארז Foxconn 3GTH002 400W ATX מה דעתכם על המארז הזה??

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by FeedMe,

אהלן צריך עזרה. מארז אקרילי שקוף לחבר- יש בארץ? ראיתי כבר כמה דגמים, אבל כולם mid tower או קטן יותר.... יש מארזים גדולים יותר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  7. כרגע יש לי קורסייר 1300 שכבר די מזדקנות ואני די בטוח שהדרייבר שלהן התעייף. אז רכשתי לאחרונה 558 מאמזון. האם לגיימינג הן יהיו עדיפות? כי הייעוד של הקורסייר הוא גיימינג בעצם. למוזיקה ברור לי שיהיו טובות פי אלף, אבל סתם רציתי לשאול.

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by pchoresh,

שלום רב מחפש המלצות למצלמת אינטרנט איכותית. תקציב 200-300 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  9. שלום לכולם, אז ככה, יש לי מחשב נייח שתפקידו מכרז מולטימדיה והוא מחובר לטלוויזיה. מרחק הישיבה מהטלוויזיה הוא 4-5 מטרים ואני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת בעלי יכולת תפקוד אמיתית מהמרחק הזה, קראתי קצת על מקרים שהם מצויין מרחק עבודה דומה אבל בפועל זה לא עובד בצורה טובה, לכן אם מישהו מכיר מנסיון משהו שעובד בצורה טובה למרחק כזה אני אשמח מאד. תודה מראש

10. Started by Dante_9,

העכבר עולה עולה 275 ש"ח ואמור לתת ביצועים טובים משל ה- MX1000. האם כדאי להשקיע?

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by nice-1,

אז הם הגיעו, מצוידים בXP Tablet Edition ובמפרטים דיי מפוצצים, נראים לא רע. האם באמת מחשבים אלו הם העתיד? אילו שימושים אפשר למצוא לזה? אולי אנחנו בעצם נתקלים בפאלם פיילוט לסופר סופר סופר עשירים (כרגע לא ראיתי בארץ אחד זול יותר מ 12579)? אשמח לשמוע את מה שאתם חושבים על המוצר שבנתיים נראה די מעורר הדים בעולם והתקבל כאן במעין מקלחת קרה.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  12. מחפש משו איכותי ואם יש אלחוטי זה יהיה טוב! תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  13. אהלן, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד הביתי. צרכים שתהיה עמידה (חלקים איכותיים) אך עם זאת לא יקרה לתפעול עתידי (דיו) ופשוטה לתפעול אך עם זאת מגוון פונקציות רחב. ראיתי פה מספר דגמים אך איני יודע על מה ללכת; Brother MFC430 http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2741 HP Officejet 6500A Plus http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2390 יש לי גם הנחה לדגם Lexmark PRO901 ב800 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793160 אנא עזרו לי בבקשה להחליט

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by Shak,

אני מחפש עכבר לעבודה של הרבה שעות על המחשב, בעיקר תכנות, לא למשחקים בכלל. התקציב עד 500 ש"ח. צריך מקשים נוספים (forward, backward), מעדיף עכבר אלחוטי, אבל לא חייב. חשבתי על לוג'יטק, אבל לא ברור לי מה ההבדל בין העכברים הבאים חוץ מהמחיר והאם שווים את הכסף: MX1100, MX REVOLUTION, MX 1000, MX620, LX8 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  15. מתי כבר ישווקו את הכרטיס הזה?

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by Satlan,

איזה מארז יותר שווה ? ה-Samurai של סאן בים או ה-Scorpio של ריידמקס ?

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  17. אני רוצה מארז FULL TOWER למודינג ואני צריך שיהיה זול שלא יעבור את ה-500 שח ואם תוכלו להוסיף קישורים לתמונות אני אשמח

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  18. שלום. אני מדפיס 200-300 עמודים בחודש (לרב שחור לבן, לעיתים צבע) ומחפש מדפסת משולבת, רצוי עם פקס, שתהיה חסכונית בדיו ואמינה וגם שאיכות הצילום שלה תהיה סבירה-טובה. ראיתי שממליצים עד דגם HP 6500 ואומרים שהיא חסכונית, לא הבנתי איך החסכון בא לידי ביטוי, משום שלמרות שיש מחסניות XL ל-1200 דפים, למדפסת יש 4 מחסניות שונות לכל צבע.. כך שבעצם צריך לקנות 4 מחסניות ולא 2. אשמח אם תוכלו להסביר לי בעניין זה ולענות על שאלותיי. 1. האם אתם ממליצים על דגם זה או על דגם אחר? 2. האם יש צורך ב-4 מחסניות דיו והאם זה חסכוני לטווח הרחוק? 3. האם ידוע לכם מחיר של כל מחסנית דיו לדגם הזה או לדגם אחר עליו אתם ממליצים? מקורי/תחליפי? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  19. Started by matan007,

כבר זמן רב אני שוקל לקנות את המערכת Z5500 של לוגיט'ק. אבל היא כבר לא מיוצרת והמעט שנשאר עולה יקר בצורה לא הגיונית. תכננתי לקנות אותה יד -2 אבל גם יד-2 אין הרבה וכל מי שיש לו אותה פתאום רוצה יותר ממה שקנה אותה כאילו זה איזה מוצר אספנות שמשתבח עם הזמן. בקיצור יש את ה- Z906 שהיא המחליפה של ה- Z5500 אבל היא לא הגיעה לארץ עוד ושהיא תגיע היא בטח תעלה ממש יקר עד שהיא תתיצב בעוד שנה בערך. אז אני שואל יש איזו מערכת בשוק בטווח המחיר שרשמתי שמגיעה לרמה של ה- Z5500 (היא עלתה 1200 שקל בימים הטובים שלה)? יש אפשרות להזמין מחול בלי בעיות מכס? לא אכפת לי שתהיה מערכת קולנוע ביתי או מחשב העיקר שיהיה חיבור אופטי ושתהיה עם סאב ברמה של ה- Z. וגם אם למישהוא יש הצעה ליד-2 כל שהיא שהוא מכיר גם …

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  20. Started by Potter,

משיהו ראה את המקלדת Genius KB-21e Silver Black keyboard ויכול לתת חוות דעת? נוחה?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  21. הי, יש לי מחשב נייד Lenovo ThinkPad L14 עם חיבור HDMI וחיבור Type-C לתחנת עגינה. אני מעוניין לחבר 2 מסכים. מסך אחד 24" 1920*1080 (Dell P2419H) את השני לא קיבלתי עדיין, כנראה יהיה 22" ואין לי פרטים על הרזולוציה (אני מניח שיהיה ברמה דומה לראשון) אשמח לרעיונות לא יקרים מידי (עדיף פתרונות שיכללו גם חיבורי USB עבור מקלדת, עכבר וכד'). תודה רבה.

22. Started by okitai,

שלום, אני כבר הרוס יש לי ספק כח של חברת SevenTeam (הם מייצרים ספקים לשרתים גדולים) של 570W (כן!). הוא בנוי עם חמישה חוטי חיבורי Mulex (קוו הספק פנימי אחד) לדיסקים כוננים וכ"ו (על כול חוט יש שני חיבורים "גדולים" ואחד "קטן"). בנוסף חיבור P4 וחיבור 6 יציאות (לא כמו של ה- PCI-e החדש אלה של חיבור מיוחד בשרתים) וחיבור ללוח האם של 24 יציאות. המחשב הוא: * מעבד: AMD 3000 (754) עם מפזר חום Evo 33 עם שני מאווררים (אחד כניסה, השני יציאה) * לוח אם: GA-K8NSNXP * זכרון: 1GB (שני סימים מיצרנים שונים) * כרטיס מסך: nVidia 6600GT (AGP, 128MB) * דיסקים: דטה - 2 * SATA(80GB( ראשי - 1 * IDE(80GB) נוסף - 1 * IDE(200GB) * מאוורים: 2 * 80cm מהלוח + פנל מיוחד לעוד שלושה מ…

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  23. Started by kalimero1234,

אני רוצה לקנות מקלדת מכנית למטרות הקלדה מרובה. לפי מה שקראתי המקלדות הממולצות להקלדה מרובה הן בעלות סוויטצ' כחול. המקלדת היחידה שראיתי בארץ בעלת סוויטצ' כזה היא Razer Blackwidow אך היא ממותגת כמקלדת גיימינג. האם יש מקלדות נוספות בעלות סוויטצ' כחול בארץ? האם הBW מתאימה להקלדה למרות שהיא ממותגת כ Gaming Keyboard?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  24. Started by hlv,

קודם כל אני חייב לציין שהידע שלי בחומרה שואף ל0. קיבלתי את הדברים הבאים: מעבד - Athlon XP 1600 - 1400Mhz OEM SOCKET A - FAN לוח אם - ASUS A7V-266E כרטיס גרפי - ASUS 64MB DDR AGP Nvidia GeForce 3 GTS DELUXE - TV OUT/VIDEO IN - TITANIUM 200 עכשיו.. אין לי מושג מאיפה להתחיל ואיך להרכיב. לשלוח לחנות זו לא אופציה. כל טיפ\מדריך\עצה יתקבל בברכה. תודה!

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by om510,

G5 או MX 1000 או MX 510 או MX 610

• 14 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים