עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by spitzi,

היי, אודה על המלצתכם למקלדת+עכבר אלחוטיים, מקשים מוארים במקלדת ואם אפשר, אז גם בעכבר. רצוי שיהיה של מייקרוסופט, כי אני רגיל לעכברים ולמקלדות שלהם, הגודל והעיצוב נוחים לי. תקציב עד 400 ש"ח, אבל לפי ההיצע שראיתי בגוגל בחו"ל, אני כנראה מפנטז. אם אין בתקציב זה, אז אבחר מבין סט 2000 לסט 3000 של מייקרוסופט, האם יש הבדל באיכות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by amd950,

שאלתי היא האם קובץ וורד (לדוגמא) שנשמר בחלונות 95 כאשר קבצי הדיסק הקשיח היו מפורמטים לפי FAT 16 על דיסקט פלופי רגיל שיוכנס למחשב עם חלונות 98 שקבצי הדיסק הקשיח הם FAT 32 יוכל להפתח בלי בעיה. בנוסף האם ידועות לכם בעיות של USB בחלונות 95 תודה

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  3. אני רוצה לקנות ראשי דיו למדפסת הישנה HP DESKJET 3845 ונתקלתי באלה - http://www.i-needyo.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=32&catId= רציתי לשאול אם אפשר לסמוך עליהם ולקנות אותם בלב שלם ? המחיר שלהם זול משמעותית (110 ש"ח לשחור+צבעוני לעומת 85 לשחור ו - 90 לצבעוני) לעומת דיו HP רשמי שמתאים כמו זה - http://ksp.co.il/?uin=6114 וזה - http://ksp.co.il/?uin=6115 ולא רשום מי היצרן שלהם.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  4. חשוב גם שיהיה לה מתקן הזנת דפים (FEEDER) מבחינתי שתהיה רק שחור-לבן (יש לי כבר מדפסת צבעונית lexmark x7350 שזוללת לי דיו ובגלל זה אני רוצה משהו חסכוני יותר) אני מדפיס בממוצע 10 דפים ביום. עדיף שתהיה קומפקטית אבל לא קריטי. תודה !!

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by Home Boy,

קניתי לפני כשבוע את העכבר האופטי האלחוטי של מיקרוסופט ולאחרונה שאני לוחץ לפעמים על המקש השמאלי הוא חורק...מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by elgard,

א. מישהו יכול לכתוב לי את כל הקריטייונים + הסבר קטן על מה הכי חשוב, לא חשוב, מה זה כל דבר וכו'. ב. איזה מצלמות מומלצות לצלם חובבן ביותר (אני ) עד 1000 ש"ח בערך?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  7. לאחר הצילום אני רוצה לערוך את התמונות בפוטושופ, להחזיר אותם לכרטיס זיכרון ואז לפתח אותם. האם זה אפשרי? זה התנאי שלי לקניית מצלמה דיגיטלית .

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by dids22,

על איזה עכבר אתם ממליצים? אני מעדיף שהוא יהיה עם חוט והתקציב הוא בסביבות ה 150 שח

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  9. קניתי מיקלדת של MICROSOFT דגם multimedia Keyboard 1.0A ולמשהו כפתורי הF ביכלל לא עובדים..למה זה?? ככה זה בכול המקלדות מהדגם הזה..או שזה רק בשלי? סעמק..מחר אני ילך לחנות ....

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by ilanb0,

יש לי ג'ויסטיק עם חוט בעל ראש פראללי. איפה צריכה להיות הכניסה המותאמת? בכרטיס מסך או בלוח האם?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by pchoresh,

שלום רב מחפש המלצות למצלמת אינטרנט איכותית. תקציב 200-300 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום אני מחפש עכבר עד 100 שקל שהיה למשחקים ומהחנות KSP חשבתי על העכבר ?SilverLine Wireless? אבל אני לא יודע אך הוא תגידו לי אם יש משהו יותר טוב ממנו בKSP

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by Styx,

כפי שרשום אחראי שהרייזר קראקייס שבקה חיים החלטתי לקנות משהו חדש בנתיים כל מה שמצאתי מעניין זה את הroccat kave ואפשרי גם לקנות שוב את הקריקייס הקרקייס ב230 והקייב ב280 תודה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  14. Started by hlv,

קודם כל אני חייב לציין שהידע שלי בחומרה שואף ל0. קיבלתי את הדברים הבאים: מעבד - Athlon XP 1600 - 1400Mhz OEM SOCKET A - FAN לוח אם - ASUS A7V-266E כרטיס גרפי - ASUS 64MB DDR AGP Nvidia GeForce 3 GTS DELUXE - TV OUT/VIDEO IN - TITANIUM 200 עכשיו.. אין לי מושג מאיפה להתחיל ואיך להרכיב. לשלוח לחנות זו לא אופציה. כל טיפ\מדריך\עצה יתקבל בברכה. תודה!

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  15. צרכים: OC !

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by Norm4nde,

מחפש ספק+ מארז יפה התקציב : 750 ש"ח לא יותר.... הספק למפרט הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Extreme ?512MB 400MHz GeilX2 ?250GB SATA II 7200RPM 8MB? NEC ND-3550A x 16 Bulk DVD±R/RW Sony 1.44MB 3,5" FDD אני די רוצה את ה SunBeam Transformer Black case

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by RDS,

אוקי, הזמנתי מפנדה רמקולים מקלדת ועכבר: logitech media elite x-530 ergo 525 את הארגו אין להם המלאי ולכן הציעו לי עכבר מיקרוסופט שאני לא מעוניין בו.... בקיצור, המקום השני שראיתי את העכבר הוא ב-pcgames(נדמה לי ככה כותבים), והוא עולה 200, אז חשבתי שעדיף ב-30 שקל פחות 518 דרך הקופון של נעה... מה אתם אומרים? כדאי? להתעקש על הארגו? מאיפה אוכל להשיג אותו?

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  18. פעם כולם עפו על קריאטיב...אבל עם הזמן זה הפך נדוש ולא נדרש כל כך. העניין הוא שאני רוצה כניסה אופטית בכרטיס קול ובמובנה של הלוח אם אין. :\ נכנסתי לאתר של קריאטיב לראות מה חדש בתחום הכרטיסים וגיליתי שהם מוכרים שלושה כרטיסים עיקריים: X-FI רגיל PCIE X1 X-FI טיטניום (עולה כפול מרגיל) PCIE X1 ודגם נוסף שנקרא fatalaty אבל זה בטח אוברקיל. עכשיו, אני שואל את עצמי, נניח שאני קונה את הטיטניום הזה (יש באיביי במחיר של הגרסה הרגילה), אני אראה הבדל משמעותי בין המובנה לבין זה ? יש אלטרנטיבה דומה פחות יקרה? אני סה"כ צריך כניסה אופטית כדי לחבר את הפס3 למחשב ולהוציא סאונד לרמקולים של המחשב. אני לא רוצה להשתמש בכבל AV שמסופק עם הפס3 כי זה כבל מסורבל\מכוער\מתפצל ומקשה על העניינים + בעת…

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  19. קניתי לא ממזמן סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים - לוגיטק EX100. הלחצן השמאלי של העכבר חורק, וראיתי בביקורות של ZAP שזה לא רק אצלי, אולי פגם ביצור של העכבר. מישהו יודע אם ניתן לעשות משהו בנידון ? תודה חברס.

20. Started by hichcock,

היי. אני צריך כזה דבר: מקלדת אלחוטית בחיבור בלוטוט (לא חובה שיהיה מתאם מצורף), רצוי מקלדת מולטימדיה, כאשר חובה (!!) שיהיה כדור גלילה של העכבר במקלדת (לא עכבר מצורף, אלא כדור גלילה במקלדת). עד 500 ש"ח. משקל כמובן חשוב... קלה ככל האפשר.. ויש לי חיבה כלפי מקלדות של לוג'יטק ושל מייקרוסופט רצוי מאוד להישאר בתחום שלהן :-) תודה מראש!!!

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  21. אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה אבל אני לא יודע למה זה קשור... ונראה לי שזה הכי מתאים לפה... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין מארז מאלומניום לבין מארז רגיל..? עריכת המודר: הכותרת.

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by dyn,

שלום, אני מחפש מצלמת רשת למחשב עם האיכות הכי גבוהה של וידיאו ותמונה למחשב, שמעתי שה LOGITECH 9000 מאוד טובה עם רזולוציה של 1600X1200, יש עוד אפשרויות שכדאי לקחת? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  23. מישהו קנה פעם(בארץ) מצפן שמתחבר למחשב נישא? 1. אני מעוניין במצפן עם יציאה סריאלית שמעבירה למחשב נתוני כיוון. אם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג כזה אודה לו מאוד. :-X 2. אני צריך כרטיס/אלמנט שמאפשר למדוד טווח לגוף הקרוב ביותר בכיוון אליו הוא פונה . (חיבור למחשב נישא). יותר עדיף אם יש כזה דבר שמודד בו זמנית בכל הכיוונים ונותן מפת טווחים היקפית - כלומר מה הטווח לגוף הקרוב ביותר בכל כיוון בנפרד מסביב למחשב. מישהו יודע איפה אפשר למצוא כזה? (נערך ע"י מנהל הפורום)

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  24. Started by pssheba,

תקליטורי ההתקנה למדפסת שלי מדגם Canon pixma 495 אינם מועילים לי בהתקנת המדפסת לכן השתמשתי ב Plug & Play שזיהה את המדפסת והתקין במנהלי התקנים. הצרה שהסורק לא הותקן! איך אני מתקין סורק בנפרד מהמדפסת? קיים דרייבר להורדה? תודה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by MORIDIN,

אני מתלבט על מארז למערכת AMD (לא שלי). אוברקלוקינג לא מתוכנן בכל מקרה. יש המלצות? רק שלא יתחמם יותר מדי, בבקשה. עריכה: איך זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_262&products_id=1304 ?

• 7 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים