עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gilad111,

קניתי את הנגן החדש של wd שמתחבר לרשת איתו קניתי ראוטר וכרטיס רשת של tp-link אחרי שחיברתי התברר שזה לא תומך בשיחה עם התמיכה הגעתי לעמוד הבא באתר של wd http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805&p_created=1255474998&p_sid=GVkccXLj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NTgsNTgmcF9wcm9kcz0yMDgsMjk5JnBfY2F יש שם באמת מוצרים של d-link שנמכרים בכל מיני חנויות אבל זה תקן N שיקר מידי בשבילי, ונראה לי שאני לא צריך אותו השאלה שלי היא כזאת, מישהו יודע איזה מוצרים (ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי) אידיאליים ותומכים במכשיר, ובנוסף, האם אני צריך באמת ראוטר מאד מהיר …

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by bennnn,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9572 האם האוזניות מתאימות למשחקים? יש לי אוזיות דומות שך TEAC שנראות דומה, אבל האוזניה מתחברת לסטריאו רגיל, האם בגלל שיש פה חיבור יו אס בי יהיה תליל ממש דיגיטלי? תודה לעונים אלו האוזניות שברשותי שאגב מעולות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6508

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by mosheva,

שלום! יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI ויציאת מחשב רגילה VGA וב LCD יש לי סקארט HDMI ס-וידאו בננה הכל חוץ מ VGA... רציתי לדעת האם יש כבל שהוא VGA בצד אחד ובצד השני ס-וידאו או כל חיבור אחר ממה שיש לי... אני יודע שהכי פשוט זה HDMI ל HDMI אבל הוא קצת יקר ואני לא רוצה להשקיע יותר מידי... ובכלל היכן אני יכול למצוא סט כבלים שיש כמו מתאמים לכל מצב שיהיה...? תודה!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by hichcock,

היי. אני צריך כזה דבר: מקלדת אלחוטית בחיבור בלוטוט (לא חובה שיהיה מתאם מצורף), רצוי מקלדת מולטימדיה, כאשר חובה (!!) שיהיה כדור גלילה של העכבר במקלדת (לא עכבר מצורף, אלא כדור גלילה במקלדת). עד 500 ש"ח. משקל כמובן חשוב... קלה ככל האפשר.. ויש לי חיבה כלפי מקלדות של לוג'יטק ושל מייקרוסופט רצוי מאוד להישאר בתחום שלהן :-) תודה מראש!!!

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by shikaka,

היי! היכן ניתן למצוא הסברים מפורטים בעברית! לכל אותן האופציות הקיימות בתוכנות הצריבה למיניהן או לעיקריות שבהן לפחות כגון:JOLIET מה זה בכלל? קשה לדעת מה לבחור ומה זה כל דבר בכלל. 2.האם ישנה בעיית תאימות של מעבדי AMD לתוכנות ומשחקים או שאין חשש בעניין אני מעוניין לרכוש את החדש XP של AMD ורציתי לדעת אם זה קניה כדאית על פני אינטל פנטיום 4 תודה

6. Started by TheTNT.COM2,

היי ! אז ככה... אני מעוניין לקנות עכבר אשר ישמש אותי למשחקי רשת, התקציב שלי כרגע עומד על 250, למרות שזמן הקרוב הוא יעלה לסביבות ה- 400, אני שמאלי ואני מעוניין בעכבר שנותן ביצועיים בינוניים-טובים, עדיף שלא יעלה על 250 שקלים. תודה ! עריכה: שמעתי על Razer Copperhead מתי הוא אמור להגיע לארץ? כמה הוא צריך לעלות ותכונות שלו..

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  7. היי, אני מחפש נואשות מדפסת לייזר ש/ל משולבת פקס וכו' במחיר סביר - ללא הצלחה.. דרישות: 1. הדפסה דו צדדית 2. הדפסה איכותית וחדה! 3. טונרים לא יקרים/שנגרמים בשניה 4. הכי חשוב - שלא תעלה 1200 שקל!! תוכלו לסייע? תודה!

8. 1750 ש"ח....

9. Started by avivboker,

מישהו יודע אם העכבר הזה עובד על בלוטוט או על FR?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  10. Started by ravsaa,

אני מתלבט בין 2 דגמים : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=6608 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32428&catid=931 התקציב הוא עד 200 ש"ח והשימוש הוא למטרת סימולטורים של מטוסים כמובן ואולי גם למשחקים... אם למישהו יש הצעה יותר טובה אשמח לשמוע תודה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  11. Started by llime,

אין לי עדיין אל-פסק וכמובן שאני רוצה לקנות ע"מ להגן על המחשב . שיקולים רבים יש בבחירת ה-UPS אך התייחסות לצריכת החשמל שלו עצמו לא מצאתי.... האם מדובר במכשיר זולל חשמל?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by JBar,

שלום לכולם, לאחר סקירה קצרה של עכברי גיימינג, נראה שהקונצנזוס מושך לכיוון Deathadder. הבעייה היא שאין אותו בארץ. טוב, לא מדובר במוצר הראשון שלא מיובא באופן רשמי, אבל שתי חנויות ששאלתי אמרו לי שבכלל לא מייצרים יותר עכברי Deathadder, אלא רק את המחליף שלו, 3G (אני מניח שהתכוונו ל Diamondback). האם הדבר נכון? באתר של רייזר, כמובן, עוד לא "קברו" את ה Deathadder...

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by asichen,

היי יש לי מארז פנטיום 4 ATX והשאלה שלי היא האם כל ספק מתאים למארז כזה ואפשר להתקין בו כל ספק?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by leoleo,

השימוש הוא ביתי, בממוצע אחת לשבוע. המגבלה העיקרית: אין לי הרבה מקום. המשולבת קוסמת לי בגלל מספר הפונקציות אבל אין לי איפה לשים מוצר בגודל כזה

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. Started by ASAF99,

יש לי מדפסת של brother מדגם mfc 250. במשך חודשיים היא עבדה כמו שצריך ןפתאום הפסירה להדפיס. הסורק והפקס עובדים כמו שצריך. המדפסת הותקנה נכון ומקוונת . ישנו וי ירוק ליד המדפסת כשאני מסתכל על התקנים ומדפסות. יש לי מע' הפעלה ווינדווס 7 פרימיום. ניסיתי למחוק את ההתקנה ולהתקין מחדש את הדייבר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב עדיין אין פיתרון..חייב להדפיס..והמוצא היחיד שלי זה איש מחשבים שיבוא במיוחד ויראה את הבעיה..האם למישהו יש פיתרון? ??? תודה

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by RaKaKy,

אני מתלבט בין 2 עכברים. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=26-104-151&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=26-153-102&depa=1 *הערה קטנה - אני לא סובל עכברים כבדים, ומתמונות נראה כאילו הMX510 ממש כבד וגדול. אה ובעקרון אבא שלי נוסע לארה"ב לקנות לי אותם (נסעה עיסקית מהעבודה), אז יש עוד משהו שההבדל במחירים כל כך גבוה שממש שווה לקנות שם? עריכה - http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=17-114-182&depa=1 - זה שווה תכסף?

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  17. האם קיים כזה בתקציב של עד כ-2000 ש"ח? עדיף של HP, רלוונטי גם לדיו וגם ללייזר. תודה.

18. אהלן, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג קושחה משופרת למצלמה: Logitech QuickCam Zoom הצבעים שהיא מציגה טיפה לא מדוייקים [ירוק הופך תכלת, תכלת הופך לטורקיז, וכו'] -ג'ו

19. צרכים: OC !

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by itaic,

שלום אני מפחש מדפסת ביתית משולבת (מדפסת,+צילום+סורק+פקס עצמאי) לשימוש ביתי אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב וחסכוני מבחינת עלות ההדפסה.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by RDS,

אוקי, הזמנתי מפנדה רמקולים מקלדת ועכבר: logitech media elite x-530 ergo 525 את הארגו אין להם המלאי ולכן הציעו לי עכבר מיקרוסופט שאני לא מעוניין בו.... בקיצור, המקום השני שראיתי את העכבר הוא ב-pcgames(נדמה לי ככה כותבים), והוא עולה 200, אז חשבתי שעדיף ב-30 שקל פחות 518 דרך הקופון של נעה... מה אתם אומרים? כדאי? להתעקש על הארגו? מאיפה אוכל להשיג אותו?

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  22. הגיע הזמן למקלדת ארגונומית חדשה ואני מתלבט בין שתי החברות הנ"ל. למיקרוסופט יש את דגם 4000 ב280 ש"ח בערך וזה של לוג'יטק (אלחוטי) בערך כפול במחיר. עכבר קניתי לא מזמן אז אין טעם לקנות סט. כדאי להשקיע באלחוטי?

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  23. אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה אבל אני לא יודע למה זה קשור... ונראה לי שזה הכי מתאים לפה... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין מארז מאלומניום לבין מארז רגיל..? עריכת המודר: הכותרת.

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by WizMaster,

שלום. במחשב המשני שלי יש את הלוח אם הזה: MS-6154VA הלוח הוא של MSI. רציתי להחליף את הכרטיס המסך למחשב הנ"ל במקום הכרטיס הדרעק שמורכב עליו(TNT2) בכרטיס מסך אחר, חשבתי על ה-Geforce 2 TI של הרקולס, הוא נראה לי הכרטיס שהכי מתאים למחשב זה(P3 733), עכשיו השאלה שלי היא, האם יכול להיווצר מצב, שמכל סיבה שהיא הכרטיס לא יתאים ל-AGP בלוח(X2)?

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מערכת 2.1 ישנה יחסית של GENIUS, בחודש האחרון צצה לי בעיה מעצבנת, מדי פעם הסאבוופר מפסיק להוציא את הבאס ורק אחרי כמה בעיטות( ) או הגברת הווליום הבאס חוזר, ובאופן רנדומאלי הוא יכול להיעלם שוב. תופעה מאוד מעצבנת וחוששני שמדובר פה בנפילת מתח בסאבוופר או משהו בסגנון. בדקתי את הכבלים, הכול מחובר כראוי... יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים