עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by leoleo,

השימוש הוא ביתי, בממוצע אחת לשבוע. המגבלה העיקרית: אין לי הרבה מקום. המשולבת קוסמת לי בגלל מספר הפונקציות אבל אין לי איפה לשים מוצר בגודל כזה

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום אני מחפש עכבר עד 100 שקל שהיה למשחקים ומהחנות KSP חשבתי על העכבר ?SilverLine Wireless? אבל אני לא יודע אך הוא תגידו לי אם יש משהו יותר טוב ממנו בKSP

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by Styx,

כפי שרשום אחראי שהרייזר קראקייס שבקה חיים החלטתי לקנות משהו חדש בנתיים כל מה שמצאתי מעניין זה את הroccat kave ואפשרי גם לקנות שוב את הקריקייס הקרקייס ב230 והקייב ב280 תודה

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  4. Started by marking,

למה נגן DVD לTV עולה בערך איזה 4000 שח (איכותי כמובן) ונגן DVD למחשב עולה 200 שקל... ואיך זה שהנגן DVD לTV יותר גדול?

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by mironm,

טוב אני רוצה לקנות עכבר חדש עכשיו השאלה שלי מה עדיף למשחקי רשת מגוף ראשון אחרי כמה בירורים הבנתי שלכל עכבר יש יתרון אחד משמעותי על פני השני ל510 יש 5.7 מגה פיקסל לעומת 500 שיש לו 4.6 מגה פיקסל ל500 אפשר להתקין פאטץ שמעלה ל500hz לעומת 510 שפאטץ לא עובד עליו כמו שצריך ובעצם יכול להגיע רק ל250hz אז מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  6. אני רוצה לקנות אחד מהשניים האלו... Logitech G5 או Razer Copperhead אני לא יודע מה לקנות ה G5 עולה בסביבות 400-350 שקל וה Razer Copperhead עולה בסביבות ה 500-550 שקל אני מתלבט מה מהשניים לקנות ? מה אתם אומרים מה כדאי יותר ?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by cganir,

שלום לכווווווולם. יש לי כרטיס Geforce 2MX400 של חברת PowerColor (אני יודע - כרטיס דפוק - אבל עושה את העבודה). התקנתי לו את הדריברים האחרונים (27.41), וכשאני מנסה להפעיל את תוכנת ה NVRefFix , התוכנה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי בכלל, ולא מאפשרת לי לתקן את קצבי הרענון ! התוכנה כן מציינת את שמו של הכרטיס , והוא אפילו מופיע ברשימת הכרטיסים המזוהים, אבל היא לא נותנת לי להתקדם לשלב ההגדרות, בטענה שהכרטיס לא נתמך. למישהו יש רעיונות ?

8. Started by WizMaster,

שלום. במחשב המשני שלי יש את הלוח אם הזה: MS-6154VA הלוח הוא של MSI. רציתי להחליף את הכרטיס המסך למחשב הנ"ל במקום הכרטיס הדרעק שמורכב עליו(TNT2) בכרטיס מסך אחר, חשבתי על ה-Geforce 2 TI של הרקולס, הוא נראה לי הכרטיס שהכי מתאים למחשב זה(P3 733), עכשיו השאלה שלי היא, האם יכול להיווצר מצב, שמכל סיבה שהיא הכרטיס לא יתאים ל-AGP בלוח(X2)?

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by gilvi,

שלום, אני מעוניין בעכבר בלוטות' לנייד שלי, אני לא משתמש מתוחכם, רק משהו שיעבוד בלי חוטים ובלי USB התקציב הוא כ-200 שקלים, אבל אם קיים הבדל משמעותי כלשהוא, אני אשקול גם עכבר בעבור 300 שקלים. תודה לעוזרים, גיל.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  10. Started by Itai Amit,

לפני שלושה ימים קניתי את המדפסת HP OfficeJet J5783 ואני נתקל בקצב הדפסה מאוד איטי (בשחור) ולפי מה שהבנתי היא אמורה להדפיס עד 30 עמודים שחורים בדקה מישהו יודע מהי הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by crabrocket,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9837 מיועד למשחקים(x800gto) כפי שנאמר לי הוא מותג ולא ג'נרי

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  12. שלום מעניין אותי לדעת כרגע יש לי MX500 של לוג'יטר ורציתי לדעת אם יש הבדל פיזי בגודל של העכבר לעומת הG5 ז,א אם הוא יותר גדול\קטן\רחב. בנוסף אני מחפש מקלדת חדשה לא משנה לי אם היא אלחוטית או לא שיהיה נוח לשחק בה ושיהיו לה כפתורים כמו מולטימדיה אבל שאפשר לתכנת עצמאית (אפילו לא אם את כולם). התקציב שלי הוא 200~ שקל תודה אריק

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה לדעת את דעתכם איזו מקלדת עדיפה logitech internet keyboard microsoft office keyboard שניהם אותו מחיר

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  14. ברשותי גיימפאד לוג'יטק DUAL ACTION. אני סובל מבעיה שיש הרבה משחקים שהוא פשוט לא תואם להם, והמשחק תומך רק בגיימפאד של ה- 360. לאחרונה שמעתי כי יש דרך להפוך את הגיימפאד שלך למקלדת שלא משנה מה הגייימפד ייתמך כי הוא כאילו מקדלת, לדוגמה אם אני לא לוחץ על L2 בגייממפאד זה בעצם האות כ' במקדלת. יש דרך לעשות את זה ? האם אפשר להישתמש בסטיקים האנלוגיים בדך זו ? אם אפשר לגרום למשחק לחשוב שיש לי את הגיימפאד של ה 360 זה גם יהיה טוב.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by a-v-i,

היי, רכשתי היום MIO 168RS ואיתו מגן מסך. כשהדבקתי את המגן על המסך כנראה שהיו קצת לכלוכים על המסך ונוצרו לי בועות ולכלוכים בין המסך למגן. איך אפשר להוריד את המגן ולשים חדש? אני לא מצליח.. תודה

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by ofir667,

אני צריך מארז 400W טוב במחיר של מקסימום 450 ש"ח

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  17. אני מתלבט בין כמה סוגים/חברות (לגבי זכרונות): MUSHKIN 256MB PC2700 DDR SDRAM או Mushkin 256 rev 3+ cas 2 - הקטע שהוא די איטי לעומת האחרים. או OCZ DDR PC2700 Rev 2 256MB או ;D OCZ DDR PC3000 Memory 256MB לגבי לוחות אם: ASUS A7V333EA או Gigabyte GA-7VRXP הקטע שאני רוצה ציפסט 333 לא 266. בבקשה תעזרו לי לבחור משהו שווה ולא יקר כל כך. כי אני מעדיף ללכת על זול מאשר איכותי, למרות שאם יהיו הבדלים משמעותיים בביצועים אז אני אלך על הטוב.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  18. יש לי מדפסת קנון עם הכניסה הישנה(לא USB)איך אני מתקין אותה?המחשב צריך לזהות אותה אוטומטי? או שאני צריך עדין דריבר?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by dante123,

בעיקרון הייתי הולך noisetaker 420W ב420,אבל מסתבר שלסקייPC אין אותו ,לעזאזל. לגבי הליברטי-אני לא צריך אחד,ואני לא חושב שהמפרט שלי מצדיק אחד (1024 667 mhz, מעבד 3800X2, וכרטיס 7600GT). אם אפשר,לא לחרוג. *עדיף שהספק יהיה מסקייPC,כי שם אני מבצע את כל הרכישה,ומענייני אחריות,אני מעדיף שקניית הספק תתבצע שם. **אני צריך תשובה מהירה,בבקשה. עריכה:אם יש משהו איכותי בפחות מחיר (כאמור,אין לי מחשב כל כך חזק),זה גם יהיה טוב.העיקר שיחזיק. בלי OC מתוכנן. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by benor,

ראיתי במפרט שלך שיש לך מסך בדיוק כמו שלי רק כשהמסך שלי ברזולוציה 1024X768 וקצב ריענון 85 הוא מרצד רציתי לדעת אם גם אצלך זה כך אתה יכול בבקשה לבדוק בשבילי?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  21. Started by Cryptonite,

שלום,אני רוצה לקנות(או לעצב בהזמנה אישית) שלט אלחוטי למחשב שיאפשר שליטה גם בהדלקת המחשב וכיבוי (או אפשר לשלוט במצב מנוחה),ושיהיו לו אפשרויות נוספות כמו ניווט, בחירה וכו' חוץ מזה אני מחפש גיימפאד חזק שיוכל לשמש כתחליף גם לעכבר (במשחקי אסטרטגיה זה קל אבל לא יודע בקשר למשחקי 3D כמו אנריל) שיאפשר מרחק של 3 מטרים תודה יום טוב

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. למישהו יש מושג מה ההבדל בין שני הספקים הנ"ל? Noisetaker 495AX (485W) [EG495AX-VE SFMA] http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_42&products_id=74 לעומת Noisetaker 495P (485W) [EG495P-VE SFMA] http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_42&products_id=76

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by felixb,

שלום, כיצד ניתן לזהות האם יציאות ה USB במחשב הם USB 1.0 או USB 2.0? תודה,

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  24. אני רוצה מדפסת עם פקס וסורק עד 800 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה? ומזה נחשב מדפסת טובה?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.