ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק להמלצות לגבי לוח אם הן למעבד AMD XP והן למעבד פנטיום 4 הכוונה לדגם או שניים לכל אחד מומלצים ואיכותיים ועל איזה צ'יפ מבוססים לא מדובר בלוחות של ASUS על זה יש לי אלא על GIGABYTE למשל או אחרים תודה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
היי! היכן ניתן למצוא הסברים מפורטים בעברית! לכל אותן האופציות הקיימות בתוכנות הצריבה למיניהן או לעיקריות שבהן לפחות כגון:JOLIET מה זה בכלל? קשה לדעת מה לבחור ומה זה כל דבר בכלל. 2.האם ישנה בעיית תאימות של מעבדי AMD לתוכנות ומשחקים או שאין חשש בעניין אני מעוניין לרכוש את החדש XP של AMD ורציתי לדעת אם זה קניה כדאית על פני אינטל פנטיום 4 תודה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את הצורב plextor 24x10x40 רציתי לדעת כמה דברים: 1. מישהו יכול להמליץ על צורב אחר טוב יותר? 2. המחיר הכי זול שראיתי היה באתר של פלונטר כ 900 ש"ח, מישהו מכיר מחיר זול יותר? 3. למישהו יש את הצורב הזה? האם הוא עושה בעיות, עובד חלק? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית חדשה ואני צריך הצעות ממכם, עד עכשיו ראיתי רק סטים שבאים עם עכבר ואין לי צורך בעכבר, אני מחפש מקלדת איכותית וזולה יחסית תודה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
חברה אני הולך לקנות מחשב בשבוע הקרוב כניראה , אני סגור על המפרט שאני רוצה ,חוץ מהמארז . פה אני מבקש את המלצתכם , המארז שאני חשבתי עליו הוא הcompucase-hec בגלל שהוא ניראה טוב , היו עליו ביקורות טובות והעיקר , הוא במחיר טוב ! מה עוד יש לכם להציע בתקציב כזה ? אני הייתי מאוד שמח לשמוע חוות דעת על המארזים שיש לwww.ksp.co.il בגלל שאני הולך לקנות מהם את המחשב. תודה דוד
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מחפש אזניות טובות למשחקים והכי חשוב שיחזיקו מעמד לאורך זמן. התקציב הוא 200 ש"ח, ניתן לגלוש גם מעבר. מעדיף לקנות בחנות מאזור ראשון לציון.
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רציתי לקנות אוזניות חדשות, במחיר של 400 שקל. ראיתי את הAX180 במחיר הזה, והן נראות לי מצויינות. מה דעתכם? כדאי לקנות אותן או שיש משהו אחר עדיף?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד הביתי. צרכים שתהיה עמידה (חלקים איכותיים) אך עם זאת לא יקרה לתפעול עתידי (דיו) ופשוטה לתפעול אך עם זאת מגוון פונקציות רחב. ראיתי פה מספר דגמים אך איני יודע על מה ללכת; Brother MFC430 http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2741 HP Officejet 6500A Plus http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2390 יש לי גם הנחה לדגם Lexmark PRO901 ב800 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793160 אנא עזרו לי בבקשה להחליט
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מייקרוסופט הוציאו משהו שהם קוראים לו Mouse and Keyboard Center (החליף את ה-IntelliPoint ו-IntelliType) למי שמכיר. העניין הוא שהתוכנה החדשה מסרבת להכיר בקיומם של מוצרי מייקרוסופט במחשב שלי. ניסיתי להחזיר את הדרייברים הישנים - גם זה כבר לא עובד. יש לציין שהחומרה שלי נמצאת ברשימה של המוצרים הנתמכים ע"י הדרייברים החדשים ולפני שהתקנתי את Mouse and Keyboard Center (שהגיעה בעדכוני מערכת ההפעלה) הכל עבד מצוין. עכבר Wireless Optical mouse 2.0A מקלדת Wireless Multimedia Keyboard 1.0A למישהו יש רעיון למה זה קורה? הצעות?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת עד 70-80 ש"ח ושתהיה בעברית ואנגלית ושתהיה מTMS השימושים הם לגיימניג פשוט אני מעדיף להשקיע בעכבר
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בס"ד אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19783 המסך שלי זה https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17320&search= VA2419-SMH יש בעיה כלשהיא לשים את הרמקולים ליד המסך? תודה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני מחפש מקלדת מקלדת מכנית לגיימינג ולכתיבה התקציב שלי עד 750 ש"ח מה אתם אומרים על המקלדת של קורסייר דגם: k95
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לוח אלקטרוני או עט אלקטרוני לשימוש עם תוכנת onenote. אין צורך במשהו מקצועי, רק שאוכל לכתוב בשיעור ישירות לתוך התוכנה. אשמח להמלצות. תודה! נ.ב. אפשר גם לקנות בארה"ב.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמת רשת איכותית (להעברת שידורים ברשת למספר משתתפים) מעניין אותי בעיקר איכות השידור, איזה מצלמת רשת אתם ממליצים לי? בנוסף, האם יש צורך לשדרג את מהירות האינטרנט כדי שהשידור יעבור חלק?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מקלדת ועכבר Microsoft, Wireless Laser Desktop 6000 V3 http://www.officedepot.co.il/catalog...124301&pr=&N=2 פה זה הפרטים שלו, מזמן רציתי לקנות אותו, אתם ממליצים? העכבר נראה נוח וכך גם המקלדת. השימושים שלי זה גלישה באינטרנט ומשחקים[לא כבדים, פעם בשבוע ככה יריות או MMORPG] מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
יש לי 2 מדפסות של HP : deskjet D1360 עם חיבור USB ואחת יותר ישנה deskjet 720C עם חיבור מקבילי המדפסת עם חיבור ה- USB המחשב מזהה והכל אבל יש לה נורה והיא מהבהבת כל הזמן וכשאני מנסה להדפיס היא לא מגיבה וממשיכה להבהב ניסיתי לבדוק אולי תקוע נייר אולי חסר דיו אבל כלום הכל נראה לי בסדר גמור לא מבין מה יכול להיות הבעיה לגבי המדפסת השנייה... למעשה היא פועלת מצוין אבל יש לי בעיה במחשב לא עובד לי החיבור המקבילי... יש כבל שיכול להתאים לי את החיבור שלו ככה שאוכל לחבר אותו ל- USB? איפה אפשר לקנות כזה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי. אני צריך כזה דבר: מקלדת אלחוטית בחיבור בלוטוט (לא חובה שיהיה מתאם מצורף), רצוי מקלדת מולטימדיה, כאשר חובה (!!) שיהיה כדור גלילה של העכבר במקלדת (לא עכבר מצורף, אלא כדור גלילה במקלדת). עד 500 ש"ח. משקל כמובן חשוב... קלה ככל האפשר.. ויש לי חיבה כלפי מקלדות של לוג'יטק ושל מייקרוסופט רצוי מאוד להישאר בתחום שלהן :-) תודה מראש!!!
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן להחליף את העכבר שלי כבר הרבה זמן יש לי כרגע עכבר ג'נרי של חברה לא ידועה אני מחפש משו בסביבות ה150 200 ש''ח עדיף פחות מ200 ראיתי את הג'יניוס 525 ב160 ש''ח בפנדס האם הוא הכי שווה בתקציב הזה?
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת lexmark X2550, וקניתי לה היום דיו שחור חדש. אני רוצה להדפיס מסמך מהמחשב, אבל משום מה דרייבר המדפסת מתעקש שאני קודם אדפיס דף נסיון שיבזבז לי דיו בצורה רצינית, ואז אסרוק אותו. איך לעזאזל אני נפתר מהדבר הזה? פעם ראשונה לא שמתי לב וזה הדפיס, ומרוב עצבים על כמות הדיו הענקית שבוזבזה כמעט שברתי את המדפסת, רק שפעם לא הספיקה וההדפסה של דף נסיון ממשיכה להופיע לי בכל פעם שאני רוצה להדפיס משהו (בלי לקבל אישור אגב, אוטומטית). [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מתכוון לשלב את שניהם עם Steel Pad QCK... האם ה-G5 שווה את ההפרש של ה-100 ש"ח? תודה לעוזרים מראש נ"ב האם LOGITECH מתכוונים להוציא עכבר נוסף בקרוב?
-
- 13 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי עכבר חדש של חברת לוג'יטק ועכבר מגיע עם שני חיברוים ל-PS2 ול-USB... לאיזה חיבור משניהם עדיף לי לחבר אותו?? עכשיו העכבר מחובר ל-PS2 ועוד שאלה קטנה: לפי מה שהבנתי לעכבר יש תמיכה ב-800 DPI מה זה ?! תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המארז הזה CHIEFTEC DA-01BLD , האם הוא שווה משהו ?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכווווווולם. יש לי כרטיס Geforce 2MX400 של חברת PowerColor (אני יודע - כרטיס דפוק - אבל עושה את העבודה). התקנתי לו את הדריברים האחרונים (27.41), וכשאני מנסה להפעיל את תוכנת ה NVRefFix , התוכנה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי בכלל, ולא מאפשרת לי לתקן את קצבי הרענון ! התוכנה כן מציינת את שמו של הכרטיס , והוא אפילו מופיע ברשימת הכרטיסים המזוהים, אבל היא לא נותנת לי להתקדם לשלב ההגדרות, בטענה שהכרטיס לא נתמך. למישהו יש רעיונות ?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האם עכברים אופטיים - טובים ???? האם יש להם בעיה עם משחקים???? אני רוצה לקנות עכבר חדש ויש נורא הרבה מבחר, אני רוצה לוג'יטק, ובמפרטים שלכם אתם ממליצים על - logitech mouseman optical וזה עכבר מאוד יקר!!! 300 ש"ח בשביל עכבר...למרות שהוא עכבר מעולה, מחירו לדעתי מוגזם ושאלתי היא : האם יש לו בעיות עם משחקים????
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש איזה לוח עם יותר מ2 יציאות IDE, של חיבור כוננים.? לא יצא לי לראות עד עכשיו... אם אין, מישהו יודע למה אין? אם יש, האם זה לוח לשרתים וכאלה או שיש גם למחשבים ביתיים?
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-