ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שאלה שמעניינת אותי. לי ולאחי יש כרגע 320 ראמ כל אחד בבסיס היה לכל אחד 64 ואז שנינו קנינו ציפ של 256. הלוח שלי רץ על (112) 100 והזכרון המקורי הוא 100 והחדש הוא 133. הלוח של אחי רץ על 66 (75) המקורי הוא 66 אני חושב והחדש 133. בשני המחשבים השארתי גם את הישן, האם זה נכון? או שזה אולי בכלל מוריד ביצועים? אולי בפסח אני יעשה את זה אבל כרגע אני קצת מתעצל להוציא לעשות בנצמרקים ואז להחזיר. המספר בסוגריים זה המהירות בפועל לאחר OC. תודה
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני רוצה ספק של לפחות 300 וואט, אבל הכי חשוב שתתנו לי את הספק הכי טוב שעולה הכי פחות. אני לא ממש מבין בחברות של ספקים אז אני יודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
??? ??? ??? במחשב PC רגיל נגיד אחת ל-USB ואחת ליציאה הרגילה... או שיש איזה מתאם? בקיצור אפשרי? לא, נכון? :lsvader: תודה על הכל
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מה זה? *במכשיר למעלה בצד ימין רשום - APPLIC 3AM multi I/O module *למעלה בצד שמאל רשום - SES scientific educational systems ltd *בצד שמאל במלבן הגדול רשום - ANALOG INPUTS *במלבן הקטן מצד שמאל רשום - INPUT *במלבן הקטן מצד ימין רשום - OUTPUT *ובשורה המקשרת בין כל המלבנים רשום - COMPUTER BUS (רשמתי מה כל דבר כי אי אפשר להבין מה רשום מהתמונה...) נ.ב - החיבור שלו לחשמל הוא בעזרת שנאי כלשהוא. נ.ב2 - החלק שנמצא למעלה(בנפרד מהמכשיר) היה כבר כלול בתוך הקופסא עם המכשיר , וה"נקודות" הצהובות האלה שרואים עליו הם לדים קטנים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
קניתי את הנגן החדש של wd שמתחבר לרשת איתו קניתי ראוטר וכרטיס רשת של tp-link אחרי שחיברתי התברר שזה לא תומך בשיחה עם התמיכה הגעתי לעמוד הבא באתר של wd http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805&p_created=1255474998&p_sid=GVkccXLj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NTgsNTgmcF9wcm9kcz0yMDgsMjk5JnBfY2F יש שם באמת מוצרים של d-link שנמכרים בכל מיני חנויות אבל זה תקן N שיקר מידי בשבילי, ונראה לי שאני לא צריך אותו השאלה שלי היא כזאת, מישהו יודע איזה מוצרים (ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי) אידיאליים ותומכים במכשיר, ובנוסף, האם אני צריך באמת ראוטר מאד מהיר …
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אשמח להמלצה מהדגמים הבאים שבמבצע: https://www.shufersal.co.il/online/he/search?q=כסא עבודה:pricePerUnit-asc:categories-3:G2005:categories-3:G0304:priceValue_min:974.96:priceValue_max:3849.16
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן אני גר בנתניה ואין לי כרטיס אשראי{אז להזמין לשכוח להזמין מהאינטרנט} רציתי לדעת איפה הכי טוב להשיג ציוד קירור למחשב????? אני כל פעם רואה באתר כתבות על ציוד חדש ולא מיידעים איפה אפשר להשיג!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשנו למשרד לפני זמן מה מדפסת לייזר צבעונית של סמסונג, עם פקס וסורק כמובן. הדגם הוא CLX3175FN. היא לא גרועה כמובן, אבל היא אכזבה אותנו כי היא מעט איטית עד שהיא מוציאה את הדף הראשון (גם בשחור לבן!) ביחס למדפסת לייזר רגילה וישנה של brother שהיתה לנו, והטונר שלה נגמר יחסית מהר לפי התרשמותנו. 1. האם מישהו יכול להמליץ על מדפסת לייזר כלשהי איכותית, מהירה וחסכונית בטונר (עם סריקה, גם ל- PDF ופקס חובה)? בסדר הגדול הזה? גם אם המחיר גבוה יותר (נניח עד 2,000 + ש"ח) 2. הייתי מבקש גם המלצה על מדפסת הזרקת דיו מהירה וחסכונית, שתסרוק מסמכים מהר ובצורה איכותית - גם כאן, אפילו במחיר עלות גבוהה יותר (נניח עד 2,000 ש"ח). אולי יהיה עדיף לי ללכת על דיו מאשר לייזר. בכל מקרה אשמח גם …
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר לעבודה של הרבה שעות על המחשב, בעיקר תכנות, לא למשחקים בכלל. התקציב עד 500 ש"ח. צריך מקשים נוספים (forward, backward), מעדיף עכבר אלחוטי, אבל לא חייב. חשבתי על לוג'יטק, אבל לא ברור לי מה ההבדל בין העכברים הבאים חוץ מהמחיר והאם שווים את הכסף: MX1100, MX REVOLUTION, MX 1000, MX620, LX8 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ראיתי במפרט שלך שיש לך מסך בדיוק כמו שלי רק כשהמסך שלי ברזולוציה 1024X768 וקצב ריענון 85 הוא מרצד רציתי לדעת אם גם אצלך זה כך אתה יכול בבקשה לבדוק בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
-
יש לי ספק גנרי של 400W ורציתי לדעת יש סיכוי שהוא יחזיק X800GTO?
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שבועות MX 518 ולפני כמה ימים שמתי לב שמדי פעם הלייזר בעכבר נכבה ורק אחרי שאני מוציא אותו מהUSB ומנסה כמה פעמים הוא חוזר בסוף. כשהלייזר נכבה הכפתורים עדיין עובדים. יש למישהו רעיון ממה הבעיה הזאת נובעת?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מהיום אפשר להגיד שהפסקתי להשתמש ברמקולים שלי (סתם רגילים שבאים עם המחשב) ועברתי להשתמש באוזניות (במשחקים) באמא שלי אני מרגיש שיש לי סרואנד... זה כזה כיף
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות מדפסת משולבת. אני צריך שהיא תהיה חסכונית בדיו, ולא משנה לי מהירות ההדפסה (גם ככה אני מדפיס כמעט הכל במצב טיוטא). אם אפשר יותר זול מ350 אז עדיף. תודה.
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
נשבר לי מהעכבר הנוכחי ויש לי זכרונות טובים מהטראקבול של מיקרוסופט שהשתמשתי בו לפני 15 שנה. זה לא רק אני. מיקרוסופט הפסיקו לייצר טראקבולס, ו-MS TrackBall Exploer חדש בקופסא עולה היום ב-eBay 350$. ובצדק. בתור אחד שלא יכול להקדיש סכום כזה לעכבר, עברתי לבחון את האופציה הכי קרובה - Kensington Orbit Trackball with Scroll Ring: http://www.kensington.com/kensington/us/us/p/1444/K72337US/orbit%E2%84%A2-trackball-with-scroll-ring.aspx המוצר מקבל ביקורות טובות בסך הכל, אבל אף אחת מהן לא מתייחסת למשחקים. עם הטראקבול של מיקרוסופט שיחקתי קוייק 3, והוא אפשר לי חופש פעולה גדול מזה של עכבר בלי להתפשר על הדיוק. למישהו יצא אולי להתנסות עם המוצר הזה (או מוצר אחר של קנסינגטון) ויכול לומר ליעד…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 דגמים : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=6608 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32428&catid=931 התקציב הוא עד 200 ש"ח והשימוש הוא למטרת סימולטורים של מטוסים כמובן ואולי גם למשחקים... אם למישהו יש הצעה יותר טובה אשמח לשמוע תודה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כרגע יש לי שני עכברי גיימינג 1.LOGITECH G500 שיש לי אותו כבר מעל שנתיים 2.יש לי STEELSERIERS MMO GAMING MUOSE WORLD OF WARCRAFT LEGENDERY EDITINO עכשיו שני העכברים הללו שונים מאוד! הלוג'יטק הוא בעצם טוב מאוד, נוח, הבעיה אצלו שאף פעם לא הצלחתי לתכנת איתו בדרייבר אבל זה לא מזיז לי כלכך כי אין לו בו שימוש כלל בדרייבר, העכבר מאוד נוח, האחיזה והישבה של היד מאוד מעולה אצל הלוג'יטק. ה-MMO של SS בעצם עכשיו קיבלתי אותו והוא ממש נוח והוא מאוד קל, הוא זוהר ויש עליו ברקים של המשחק עצמו...עכשיו הבעיה היחידה הינה שאני לא משחק במשחקי RPG למיניהם וגם אין לי כלכך מה לעשות עם העכבר חוץ מזה שהוא נוח ומאוד כיפי להניח עליו את היד! אני מתבאס על העכבר ה…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפקסת לייזר משולבת + פקס לעסק, ורציתי לשמוע הצלצות של עד כ1200 ש''ח +\- חשוב גם שהצבעים שנקנים אחרי שיגמרו לא יעלו בשמיים. תודה רבה, חיים.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי יש לי מארז פנטיום 4 ATX והשאלה שלי היא האם כל ספק מתאים למארז כזה ואפשר להתקין בו כל ספק?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
כשאני מכבה את המחשב החיישן של העכבר(הנורה האדומה) נשארת דלוקה. רק רציתי לדעת עם זה צריך להיות ככה או שיש מתג כיבוי(לא שראיתי) אשמח לתשובה תודה.
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום ההמלצה דרושה לשם קניית מתנה לבר-מצווה כאשר הילד לא השתמש מעולם במוצר זה ולא יודע מה לדרוש (ויש גם תקציב). מה הדרישות ממוצר כזה?" רזולוציה? גודל שטח כתיבה? חברה זו או אחרת? מישהוא עם נסיון יכול לכוון אותי בבקשה? תודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ככל הנראה אני אקנה בקרוב G5 ורציתי פד טוב , יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-