ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם יש אותו בארץ ואם כן אז כמה הוא עולה ? למי שלא יודע על מה אני מדבר אז הנה לינק לאתר של העכבר: http://www.logitech.co.il/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=3,CONTENTID=7982 כרגע יש לי MX 500 עובד מעולה באמת עכבר פצצה אני סתם רוצה לדעת על ה MX 510 חבר שלי רוצה לקנות אותו... אם הוא לא ימצא אותו אני יגיד לו לקנות MX 500.... תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לכל הגולשים שלום הצלחתי סוף סוף למצוא מארזי NZXT TRINITY בחנות מחשבים מגניבה שנקראת טופסי מחשבים TOPSI COMPUTER בסניף בקרית אתא סוף הדרך של מארז
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חוקי הפורום התעדכנו. מעכשיו ניתן להקפיץ דיון לאחר 24 שעות . העניין יאכף בצורה רצינית ביותר! ככה שלא מומלץ לבדוק אם אחרי 23.5 אני אתן אזהרה או לא. העניין בא לטובתכם ולמענכם- הימנעו מלנצל אותו לרעה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת חדשה photosmart e hp b110. לאחרונה סקרתי את האפשרויות לרכישת מחסניות דיו. מקורי עלותו 85. כפול 4, יקר לי מידיי. ישנו תואם שיוצא זול בהרבה, אך אינו מכיל צ׳יפים, האם המדפסת תדפיס ללא צ'יפים? הבנתי שיש אפשרות וזה לא כל כך מסובך להעביר את הציפים מהמחסניות שבמדפסת לתואמים, האם כך הדבר? יישנה אפשרות לקנות מילוי למחסניות שיש לי כבר והגיעו עם המדפסת, זה גם סוג של פיתרון בברירת מחדל. אשמח לעזרה ממומחים תודה איציק
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את אחת המקלדות המעניינות ביותר בתחום המנגנונים המכאניים, אשר כוללת גם הגנה ייחודית נגד נוזלים. כמה היא נוחה בשימוש סטנדרטי? בואו לגלות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם יש צ'יפסט ספציפי שתומך בבאס הזה? האם ה KT333 יתמוך בזה? נשמע מעניין... כדאי לחכות עד אמצע ינואר. למרות שבאתר של VIA אין שום חדשה מרעישה או אפילו פיסת מידע קטנה שמובילה אותי לצ'יפסט החדיש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הרמקולים האלו??? אני מאמין שאני יקנה אותם, הם 2.1, 30 ואט סאב, 10 ואט כל סטאיליסט... XPS 210: Stereo Kit + Subwoofer Designed with the most demanding PC users in mind, the XPS 210 is Hercules' most lifelike 2.1 channel kit. The deep and powerful wooden 30 Watt RMS subwoofer completely submerges listeners by dramatically improving the sound reproduction of low-end frequencies. Satellite speakers with tweeters and medium-range response ensure incredibly natural reproduction of the rest of the sound spectrum. Featuring total sound control, including treble and bass master volume, the XPS 210 provides listeners with a truly amazing quality of sound, including stunning 3D …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
as every ADSL user in Israel, you all feel the major slowdown happening in the last few months. this is coused by cheap hardware Bezeq (=Nezeq) bought when starting the aDSL project. usally, the slowdown doesn't have anything to do with your ISP, but with the major load on Bezeq's servers. i've attached a trace, done at 2:15AM. the 1st "hop" is the nearest place to my modem, it's my ISP router, that writes down i'm connected, bla bla bla, and assign me with my own IP, usally, it would be XXX.XXX.YYY.??? when, X are always the same, and Y can be 2 options, and ? always change. as u see, it gives 50-70 ms ping, that is about the ping thats a ISDN connection gives. aD…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם אפשר להשיג אותם בארץ ? ???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי לפני זמן לא רב את מחשבי החדש עם הדיסק הקשיח המעולה של מקסטור D740X 40GB ועם ASUS A7V266-E. שמעתי וראיתי במו עיניי כתבה שמדברת על כך שיש ללוחות מבוססים צ'יפסטים של VIA בעיות קשות עם בקרים הצורכים מהירות PCI גדולה. האם תהיה לי בעיה עם הקונפיגורציה הזו? מישהו יכול להאיר את עיניי בעוד פרטים על הנושא? תודה רבה, עומר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה. התוכנה של המדפסת שמראה את מצב הדיו שבמיכלים, היא מראה מצב מדוייק, או רק שהם מתרוקנים היא מראה משהו. כי אצלי שום מיכל כבר לא מלא, ויש כמה שמתחילים להיגמר, והתוכנה מראה לי שהם מלאים. הבעיה אצלי? או ככה זה וזה אמור להודיע שממש יש קצת דיו? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה ATP 3, כלומר קניתי ואני מחכה שזה יבוא, ורציתי לדעת האם אפשר לשים את הסאב שלו על מדף מעץ, כלומר האם הוא יצור ויברציות לא רצויות ? (המדף עצמו יהיה מותקן באויר.) השאלה מופנית לבעלי הסט... (ואם עוד אחד שואל אותי למה לא קניתי את ה-621 אני לא יודע מה אני עושה ! )
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יום אחד הדלקתי את המחשב ופתאום התחילו להופיע לי על כל המסך מלא אותיות משונות והרבה אפסים ולפעמים הכל עוסד חלק ואחר כך ב-WINDOWS המחשב ניתקע ושעושים RESTART כל האותיות וכל הבלאגן חוזר מה עושים לעזעזל אני עצבני :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
זאת גרסת האלומיניום http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24814&catid=192#details זאת גרסת הבד http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24821&catid=192#details שניהם באותה רמת מחיר.. מה יהיה יותר נוח ליד ?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי נדפק לי אחד המקשים במקלדת ואני נאלץ להחליף אותו. יש לי מקשים cherry mx blue, בלי אור. אני מחפש לקנות מקש מקורי, יש מקום שמוכר בארץ? ואם לא - איך אפשר לקנות מחול ולדעת שזה אכן מקש מקורי? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני יודע שזה נדוש השאלה הזאת אבל בכול זאת, אני זקוק לתשובות. יש הרבה צורבים חדשים נהירים היום 24x, 32x, 40x. כולם פחות או יותר צורבים באותה מהירות, וגם הפרשיי המחירים לא גדולים. אז מה שמבדיל אחד מהשני זה קריאה ,קריאת אודיו, צריבת הגנות של אודיו ומשחקים, קריאת CDRW, רעש ועוד.... אני מסתובב כל היום משווה צורבים ועדיין אין לי החלטה. יש את plextor 24 ו 40 ויש את asus 32 ואת richo 24 ואת mitsumi 32 ואת yamaha 24 ואת LITEON 32.... כולם מהירים אין הפרשגדול ביניהם, אבל כמו שאמרתי זה לא הכל וגם חשוב שיהיו שקטים, כי YAMAHA הקודמים ממש מרעישים. אז מישהו יכול לתת הצעות , אשמח לקבל הרבה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי כבר שאני מבין את עניין ה-CAS של זכרון. שרצוי 2.5 או 2 זה ברור אבל לפי הבנתי לכל צ'יפ יש את ה-CAS שלו וניתן באמצעות סנדרה למשל לברר אותו. והנה מסתבר שהתוצאות בסנדרה משתנות לפי ההגדרות בביוס : אם התזמון ב-SDRAM CAS LATENCY מכוון ל-2.5 סנדרה מראה 2.5-2-2CL ואם מכוון ל-2 אז יהיה 2.0-2-2CL. אז מה קורה כאן? אין תכונה פיסית של צ'יפ שצריכה להיות מדווחת בסנדרה בלי קשר להגדרות הביוס? איך אפשר לדעת מה CAS "אמיתי" של צ'יפ?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת של HP דגם OFFICEJET 6313 ועכשיו שהחלפתי את הווינדוס שלי XP לווינדוס 7 אין לי את הדיסק התקנה של המדפסת, אז מאיפה אני מוריד דייבר לווינדוס 7? ועוד שאלה למדפסת יש פקס והוא מחובר ושושלח אבל ברגע שהמדפסת דלוקה אז הפקס ישר עונה אם יש טלפון ולא נותן הזדמנות לטלפון בבית לצלצל, הבנתי שאפשר לכוון את זה שהפקס יענה אחרי כמה צלצולים, איך עושים את זה? תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה זה אני חברכם הוותיק עכשיו אני בדילמה משהו משהו אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ומחר יש לי יומולדת (מזל טוב). כרגע אני עם הוודו3 הנצחי שלי שתמיד אזכור בלבבי והגיע הזמן להחליף. המערכת שלי p3/450 20Gigs 7200 Maxtor ATA100 196SDRAM וזה כל מה שחשוב... לא? הציעו לי GF3TI200 של ABIT בערך ב500 שקל הפרנטס יכולים לקנות לי אותו אבל השאלה אם הכרטיס (והכסף) לא יתבזבזו על מחשבי העגלון? ההתלבטות עכשיו היא בין GF3TI200 של ABIT, שאין לי מושג כמה טוב הוא (ואני חושב שיש לי רק 2X AGP... אני כבר אבדוק) או איזה GF2MX400 או לא להחליף או RIVA TNT2, שיש לו דרייברים לDX8.1 (טוני הוק) ואני לא רוצה תשובות של: "קח את הג'יפורס 3" אני רוצה נימוקים [glow=red, 20, 300]תשובה לא מנומקת לא תתקבל![/g…
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי NOKIA 3310 ואני רק פעם אחת הצלחתי להוציא את הפאנל האחורי... מאז, כלום! הדבר הזה פשוט לא זז! אני עוקב אחרי ההוראות הרגילות (ללחוץ על הכפתור התחתון ולהחליק כלפי מעלה) אבל לא זז! יש למישהו רעיון שלא כולל חומר נפץ בליסטי כלשהוא וישאיר את הפלאפון עצמו שלם? הפאנל האחורי זה זה שמצד ימין והכפתור זה זה שלמטה שם: הלכתי לפוצץ בניינים של חברה מסויימת בסקנדינביה, TNX!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 3 עכברים שאני מתלבט בינהם: 1 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10293&catid=281 2 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10291&catid=281 3 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14174&catid=281 מה דעתכם? איך העכברים למחשבים ניידים מבחינת הגודל הם קטנים והם נוחים?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-