עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by moshe_ben_kipod,

מעוניין בהמלצות לאוזניות למחשב, לא אוזניות כפתור, אוזניות עם קשת, או כאלה שאוטמות את כל האוזן או אוזניות קשת "רגילות".

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by zoloboy,

העכבר שלי די חדש של microsoft בימים האחרונים אני מרגיש שהוא מגיב ביותר איטיות אולי צריך לנקות אותו אבל איך מישהו יכול להגיד לי

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by avi01,

מישהו יודע מהיכן ניתן לקנות את המארז שמופיע בעמוד החדשות תחת הכותרת מארז ה Dragon בגרסה חדשה ומשופרת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. השאלה בכותרת... יש לי בבית Logitech RumblePad II שהוא USB ואני מעוניין לחבר אותו לפלייסטשן 2 כלשהו. יש בו כניסות של USB, אבל כנראה לא בשביל גיימפאדס, כי הוא לא קולט אותו. אז האם יש אפשרות לחבר אותו לפלייסטשן?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  5. Started by iSolt,

http://ksp.co.il/?uin=28532 אהבתי את המקשים הנמוכים כמו בלפטופ, אהבתי תלדים חשוב עכבר שנח ליד במשך שעות של שימוש, לא מסורבל וכבד, עכבר מדויק שיהיה נח לעבודה עם טקסט ולגיימינג לא כבד

6. Started by 00Amir,

אתמול הגעתי הביתה אחרי העבודה וגיליתי שהתפוצץ לי צינור של המים במטבח ! כל הבית היה מוצף מים בגובה 3ס"מ ! - גיליתי שהנקודה הכי נמוכה ברצפה היא הנקודה של המחשב למזלי הרע החשמל של המחשב היה על הרצפה.. למזלי הטוב לפני חודש קניתי משטח גלגלים למחשב והוא עומד גבוה יחסית לרצפה. שהגעתי הביתה הדבר היחיד שחשבתי עליו זה - " רק שלא ישרף לי המחשב!!! " אחרי שהשקעתי עליו הרבה זיעה וכסף.... רק היום לאחר שייבשתי את כל הכבלי חשמל מהתקעים השונים חיברתי והנעתי את המחשב.. הוא עובד אני חייב להמליץ על הגלגלים למחשב - אצל מי שהמחשב יושב על הרצפה . אין לדעת מתי יקרה אסון בלתי מתוכנן... שתהיה אחלה שבת!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by R9547655G,

מתלבט בין : Thermaltake VD2000BNS MATRIX Black Coolermaster CAC-T05-WWA Centurion 5 ExtremEngine 3T ב 460Nis או שיש משאו בסגנונן . 500 גג ללא ספק שהיה אפילו בלי מאווררים אני מחליף את כל מערכת הקירור. עריכה: עריכה2:

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. תוסיפו הערות למה בחרתם במארז שבחרתם. אם בחרתם אחר - ציינו איזה.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. איך המארז raidmax 868 מבחינה טכנית? הספק טוב? האיוורור?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. יש לי מדפסת HP officejet j5783 עכשיו יש לי גם מדבקות לדיסקים. עכשיו שאני מנסה להדפיס דרך נרו על המדבקות זה לא מדפיס בדיוק.זה מדפיס בצד.איך אני עושה שזה ידפיס בדיוק על העיגול עצמו של הדיסק?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by alia,

הלוח במידות בערך 26x26 ס"מ והתושבת של המעבד בזוית של 45 מעלות ביחס ללוח לא הבנתי האם יש הבדל מבחינת תאימות דוגמא ללוח:d915 gmh של אינטל תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  12. Started by ydyehuda,

שלום מחפש סורק לבית לסריקת תמונות ושיקופיות: 1) האים 1200X600 מספק לדברים אשר נרצה להדפיס מאוחר יותר? 2) איזה חברה מומלצת? 3) מה האמינות של החברות השונות? מחיר: 300 סביר 500 נסבל 500< רצויה סיבה טובה בברכה, יהודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. שלום לכולם,יש לי את הרמקולים microlab solo 7c ורציתי לדעת מה המיקום הכי מומלץ בשבילם על מנת לקבל מהם את הסאונד הכי טוב + באסים עמוקים..זה המיקום שלהם כרגע אצלי: (מה דעתכם?) (קבצים מצורפים) תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום חברים, קניתי לאחרונה מדפסת לקסמרק X5650, וכשאני שולח הדפסה של קובץ וורד היא מדפיסה אותו מימין לשמאל אבל האותיות מתהפכות לדוגמא: אם כתוב "שלום" אז היא תדפיס "םולש". תוכלו לעזור לי להבין את הבעיה? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 9.8k צפיות
  15. מכל הבחינות... וגם- במילה אחת איזה עדיף? ושאלה שניה- איזה חיסרון יש דווקא בשימוש ב1600DPI, עובדה שקיימת האופציה להשתמש בעכבר בנמוך יותר.. עד 400, ה1600 מכביד על משהו?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  16. אהלן חברה, אני צריך שתעזור לי בקשה לבחור מצלמה ביחסי המחיר\תמורה הכי טובים מבין הדגמים הבאים: (בלבד!) Kodak CX 4230 Minolta AF75-300MM Minolta AF28-80MM Minolta Riva Zoom 90 Minolta CAPIOS Zoom 150 QD Kodak KE 115 Date Minolta DIMAGE F300 אני יודע שמדובר במצלמות לא מתקדמות במחיוחד (או שכן?) ההנחה שלי כרגע שהמתקדמת מביניהם זו ה DIMAGE F300 , אבל אני מחפש יחס של מחיר\תמורה הכי משתלם. כמו כן אני לא עוסק בזה וצריך את אחת המצלמות הנ"ל לצורך צילום תמונות פשוטות בלבד ככה שאני צריך שזה יהיה PAS (Point And Shoot) משהו כזה (זה צילום בצורה קלה או משהו, לא זוכר שמעתי על זה פעם , ושהאיכות של התמונה תיהיה נקייה. אשמח מאוד עם תעזרו לי בהקדם האפשרי... שלכם, DrowNz

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by civic,

אני רוצה בבקשה המלצה לעכבר בלוטוס שאפשר להטעין בעזרת הUSB ושיש לו כפתוריי קדימה אחורה ושליטה על מהירות העכבר תודה

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מקלדת "SILVER LINE " המקלדת תקינה ,אולם אני לא מצליח להפעיל את הכפתורים בחלקה העליון של המקלדת,ששולטים על המולטימדיה ומקשי הקיצור ( HOME E-MAIL PLAY\PAUSE STOP) קיבלתי את המקלדת במתנה ,כך שאין לי את ה-cd שאמור לבוא איתה,ואני גם לא מוצא ברשת את הדריבר שלה. (על המקלדת רשום אך ורק SILVER LINE ולא מופיעים שום פרטים נוספים בתחתית המקלדת כמו דגם ויצרן ) רעיונות?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by parker8,

אח שלי קנה עכבר של MICROSOFT 1000DPI. עכשיו, הוא התקין את הדריבר והכל ויש רק את האופציה לשחק עם המהירות של העכבר, האופציה המובנת של ה-WINDOWS, יש דרך שאפשר לדעת על כמה DPI זה נמצא ושכל פעם אפשר לשחק עם זה...? ועוד משהו, נגיד, הוא מעצב כמה דברים בפוטושופ אז בעיקרון זה יותר קשה לעבוד שזה מהיר, זאת אומרת מה הקטע של הדיוק פה? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by MS-D,

ערב טוב ! עקב קניית מחשב חדש אני מחפש מקלדת אלחוטית , רציתי להיתיעץ איתכם משום שמקלדות זה לא התחום החזק שלי אז רציתי שתמליצו לי על איזה מקלדת אלחוטית זולה (חשוב שתהיה זולה!) וממ.. שיהיה לה שם טוב (סיקורים או על בסיס של נסיון איתה) . תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by itzikin0,

היי חבר'ה,היום ישבתי על הדרייבר וחקרתי אותו ולא הבנתי משהו...אני נגיד רואה את זה מה שיש בתמונה ואומר אשכרה אני יכול לתכנת דרך הדרייבר את המקשים של ה-MW2 אבל זה ממש לא נכון...מה זה אומר בתמונה? לחצתי ובחרתי לשים על MW2 את הרימון בכפתור T1 במקלת ROCCAT ISKU ופשוט לא הבנתי מה זה...זה לא עבד לי אז למה אפשר לתכנת את הכפתור אם במשחק עצמו הוא לא עובד איך שתכנתתי אותו בדרייבר? '>http://jpg.co.il/view/50f5c88567335.png/"]

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by dlivneh,

אני מתכון לקנות מדפסת לייזר לבית/משרד בינוני. סביב מחיר של 1100 ש"ח. אשמח לקבל המלצות. בכללי אני מתלבט בין שתי חברות HP ו- XEROX. למשיב אודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by rony1880,

היי ראיתי באתר שהוא מומלץ , האם יש אפשרות לכיוון אישי של הDPI? ראיתי שיש לו 450-1150-2300 DPI , מה דעתכם האישית עליו?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Shpitz316,

אני מחפש מדפסת שפשוט תעשה את העבודה ותהיה כמה שיותר אמינה. שמתי עין על HP OfficeJet 6413 אבל לפי התגובות בZAP יש בעיות עם הדרייברים, מה שמביא אותי לסיבה שאני פותח את הנושא הזה. גם המדפסת הקודמת שלי היא של HP ולעיתים דחופות צריך לעשות איתחול למחשב כדי שיצאו הדפסות. לפי דעתי זה לא מצב הגיוני בכלל. אני רוצה מדפסת שפשוט תעבוד כל פעם ששולחים הדפסה. תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by Norm4nde,

שלום לכולם! לאחר זמן רב (כ -3 חודשים) אחרי החיבור האחרון החלטתי לחבר שוב את ההגה שברשותי למחשב ולשחק. אבל צצה בעיה קטנה , windows xp pro אינו מזהה את ההתקן הנוכח ולכן אינו יכול להתקין אוטומטית וגם לא לתת מידע. זהו ההגה שבדיוק ברשותי : http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/618/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618.jpg&imgrefurl=http://www.ciao.de/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618&h=150&w=200&sz=5&hl=iw&start=12&um=1&tbnid=yZblBhTVUgFpRM:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dguillemot%2BRacing%2BWheel%2Bfor%2Bwindows%2Bxp%26svnum%3D10%26um%3D1%26h…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.