עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by puNani,

התמונה הנ"ל: שימו לב שה ATI RADEON OEM עובר את הATI READEON 8500 המקורי בדרייברים הראשונים.. וזה לא הפעם היחידה שהוא עובר.... עקבו אחרי זה בכתבה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3211_932821__8 מעניין... למה באמת ה PLAIT/XPERTVISION הזה הוא כ"כ גרוע? אמנם זה לא ATI מקורי אבל זה עם הצ'יפ של ATI וחוץ מהעובדה שהוא פחות מפאור מבחינת האריזה והכל.. מה כ"כ רע בו? אולי BOOMER יכוכל לספר לנו קצת איך עובדים אצלו משחקים והכל...

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  2. לקחנו לביקורת את המכאנית הקומפקטית של המותג לבית קינגסטון - האם העיצוב המינימלי שלה שווה את המחיר? בואו לגלות לכתבה

3. Started by elgard,

אז עכשיו בדקתי על צורב אסוס וה16 של אסוס עולה 555ש"ח אז מה עדיף האסוס או הaopen (האשכול למטה)?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  4. באתר של מייקרוסופט יש דף שיש בו מנוע חיפוש ששם אני רושם שם של קובץ וזה כותב לי למה הוא מיועד ולמה הוא משמש ונותן עליו פרטים, למשל יש לי קובץ בתיקיית SYSTEM שנקרא msipcsv.exe, אני מעוניין לדעת מה הוא עושה ולמה הוא משמש, אבל שכחתי את הכתובת של הדף הזה במייקרוסופט וזה נורא חשוב לי. נ.ב - זה מן מנוע חיפוש כזה... תודה מראש.

5. Started by amit16114,

מחפש מצלמת אינטרנט עד 200 שקל. השימושים שלי הם בעיקר דרך המסנג'ר כשאני מפעיל שיחות וידאו. יש לי אור קצת חלש בחדר אז רציתי המלצה לגבי מצלמה שמספקת יותר אור כאשר אין מספיק אור בחדר. תודה רבה...

6. איזה מדפסות לייזר מומלצות?

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by shimon23,

מה דעתכם על המסך הזה? מסך "19 שטוח PROVIEW דגם: DX997 שפופרת מסך DynaFlat רזולוציה מקסימלית 1200X1600גודל נקודה 0.25 או למשל : SAMSUNG 955B או: sampo 870 '19 מבוסס גם על אותו שפורפרת מסך כמו ה proview, וגם אותו גודל נקודה. המסכים האלה איכותיים מספיק למשתמש לא מקצועי, לא יגרמו כאבי עיניים וכו... שווה לקנות אותם? או מסך 17 איכותי - ctx pr 705f ? לכל המסכים יש בערך מחיר זהה.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  8. רציתי לדעת עם הספק שמגיע עם ה-HEC Compucase CI-6A19 יחזיק טוב את המפרט הבא: Amd 2800 64 bit epox 8HDA3J S-754 sata, gbl A-Data 512MB RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 120 GB 7200 ATA-100 (8MB אמור לי הספק שלו הוא 300.. זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  9. קניתי צורב כזה לפני כשבועיים אני משתמש בתוכנת נרו ויש שמה אפשרות של אוברברנינג מישהו מכם השתמש כבר באפשרות הזאת ויכול לספר לי עליה? האם הצורב תומך בה? לא עושה בעיות? כמה אפשר לצרוב? תודה רבה לכם! תהנו עם הצורב - צורב מהיר!!!! חולה עליו!!!

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  10. Started by Haflo,

השנאי של הסורק שלי כפי הנראה נשרף ויש לי גם מחשב נייד שאני זקוק לשנאי בשבילו, למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות שנאים? (בעלי מתח ואמפר שונים)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ProDude,

שלום לכולם. אשמח לקבל המלצה לרמקולים למחשב. התקציב הוא עד 1200 עם אפשרות חריגה קטנה (אם זה שווה את זה). השימוש העיקרי הוא גיימניג וסרטים\סדרות (מוזיקה כמעט ולא). עד עכשיו השתמשתי ב- MicroLab SOLO6C ומחפש משהו שיותר טוב מהם (ירד להם האיכות לדעתי במהלך השנים). אם זה עוזר - יש לי במחשב את הכרטיס קול Sound blaster Z/ אשמח לשמוע מכם איזה רמקולים הכי מומלצים לי . מפה ושם מישהו בעבר הציע לי את הרמקולים : Mackie CR4 Creative Multimedia Monitor 4-inch CR4. תודה מראש על העזרה שלכם.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  12. שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת מחפש עכבר גיימינג איכותי כמה שאפשר במחיר שלא יעבור את ה170 שקל, התכנון הוא לקנות 2 כאלו לי ולאמא שלי יש צורך בעכבר נוח כמה שאפר בלי יותר מידי כפתורים, חשבתי על הMX518 קראתי עליו קצת והוא ניראה כמו עכבר מאוד נוח שיכול להחזיק תקופה יפה בין שנה לשנתיים, כמו כן דרושה המלצה לחנות שאפשר יהיה להזמין דרך האתר שלהם ולקבל את העכברים בדואר. בתודה ארתור.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  13. אני מודה שהשאלה הבאה שלי אולי תישמע טיפשית לחלקכם אבל האם יש תוכנה שלai שאפשר להוריד למחשב והיא תנהל ותעבוד ברקע של המחשב או משהו דומה שאפשר דקכו לתת למחשב פקודות (זה נישמע כמו מדע בדיוני אני יודע אבל אני סקרן).

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  14. למעשה במחשב הישן היו לי 3 אפשריות במחשב זה גם במצב AUTO DETECTION וגם במצב USER שזה מצב שצריך לאפשר לי בחירה ידנית ישנה רק אפשרות אחת ב BIOS FEATURES SET UP יש לי S.M.A.R.T ENABLE יכול להיות שזה בגלל זה? אינני רואה בשום מקום או מצב אפשרות להגיע ל LBA וזה מה שאני מקבל SIZE 61493 CYL 29437 HEADS 16 PRE 0 LANDZ 29437 SECTOR 255 MODE ON תודה רבה על עזרתך

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי מסך פרוויו 15 בן 5 בערך ותמיד הייתי משתמש בו ברזולוציה 800X600. רק לפני חודש הורדתי את הדרייבר שלו ושיניתי את הפריים רייט ל85. לפני כשבוע התחלתי לראות (זה בולט מאוד אם פותחים את הוורד וסוגרים את העמוד ונשארים עם הרקע חום אפור) ריצוד חזק שלא הרגשתי א עד עכשיו. אז כבר שבוע אני על 640X460 ורואה בסדר אבל ניסיתי לחזור ל800X600 ובכל הפריים רייטים רואים ריצוד חזק וגם ברזולוציה המעצבנת הזאת אחרי ששיחקתי קצת (100 פריים שהיה בסדר עד עכשיו) הוא כיבה לי את המסך וכרגע אני על אופטימל ונראה לי שככה זה הכי סביר מישהו יודע מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by Regev,

האם זה נכון שפנטיום 4 עבר אופטימיזציה עבור ווינדווס XP, ו-AMD לא עבר??? שאלה שנייה - מה אומר DUAL בכרטיסי מסך??? תודה מראש, ודי כבר לנעול את השאלות שלי!!!

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by izikd,

ברצוני לקנות מעבד AMD תעזרו לי בבקשה לבחור אני צריך משהו טוב ולא יקר ואני צריך גם לוח אם תואם לו

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  18. Started by IIIways,

אהלן חברה, מישהו כבר קנה את הזיכרון הזה? האם משהו יודע האם זה אותו זיכרון שיש גם בחו"ל? המחיר בKSP מפתה, אני חושב לקנות משם, אבל אני ממש לא בטוח בהם, למישהו יש ניסיון איתם? אשמח לשמוע חוות דעת ;D

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Pavel Yasko,

אהלן חברים, אני מעוניין לשדרג את המקלדת מיקרוסופט ב70 שקל שברשותי כבר כ15 שנים. בגדול אני מחפש מקלדת גיימינג (שקטה) למשחקי FPS בסביבות ה300 שקל, אין בעיה לחרוג טיפה במחיר. הזמנתי מקלדת מכאנית של חברת redragon מאמזון בעלת כפתורים כחולים (לפני שהבנתי שכחולים פחות מתאימים לגיימינג אלא יותר לכתיבה) והיא רועשת נורא ולא נוחה לי לכן היא נחה לה בצד בזמן שאני ממשיך להשתמש במקלדת הישנה. כמו כן אני חייב לציין שאני לא רגיל למקלדות מכאניות כי מעולם לא השתמשתי באחת (חוץ מהמקלדת שציינתי שהזמנתי והיא לא הייתה לי נוחה). תודה !!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי יש לי ספק כוח של 400W ואל פסק שמספק של 360W. השאלה שלי היא - כל עוד אין הפסקת חשמל והמחשב מקבל את החשמל מהקיר, האם האל פסק פשוט נותן לחשמל הרגיל לזרום והמחשב מקבל 400W? או שגם במצב זה המחשב יקבל 360W? תודה

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by dolev-r,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3935 אני בשלבי רכישה של מחשב. בחרתי במארז Centurion5 של CoolerMaster. בברור עם איש מכירות של החנות יש אפשרות לרכוש את המארז עם ספק 380W שמגיע איתו . הכוונה הראשונית שלי הייתה לקנות ספק FSP400-60GLN אבל התברר שכרגע אין אותו בחנות וייקח שבועיים עד שיגיע. איש המכירות המליץ לי להישאר עם הספק של המארז והדגיש כי הוא לא גנרי והוא 380W אמיתיים ולדעתו לא תהיה שום בעיה של התאמה בין הספק הנ"ל למפרט שלי. הוא אמר שאם בכ"ז אני רוצה לקנות ספק בנפרד הוא ממליץ לי על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4500 Thermaltake W0062RU Silent PurePower 420W V2.0 הוא אמר שהספק הזה מצויין. כמובן שסמכתי על הדעות בפורום שמראות על נטיה להתרחק מ…

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by XEON123,

מותקן במחשב SMART SHARE ואני משתף את הכונן עם המדיה על מסך LG OLED שמחובר ישירות לראוטר, בצורה חלקה ללא בעיה. יש לי מסך נוסף שאני רוצה לשתף עליו דרך WIFI .השאלה עם אני רוכש את ה-Xiaomi Mi Box S 4K שהוא אנדרואיד האם הוא יזהה את כונן המדיה דרך אותו ה-SMART SHARE ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by bg1987,

שלום לכולם, קניתי לפטופ בחו"ל, ואני מעוניין לצרוב על המקלדת שלו אותיות בעברית, רציתי לדעת מה טווח המחירים, ואיזה חנויות עושות את זה בירושלים. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by aaalon,

יש הרבה מצלמות דיגיטליות לצילום תמונות סטילס שאין להם פלאש. האם הן מצלמות טוב בחשכה או שלא רואים כלום? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם! אני עכשיו רוצה לקנות שני מאווררים למחשב שלי כי גיליתי שיש לו רק מאוורר אחד בחזית ואין מאווררים מאחרוה... אני כמעט משוכנע לחלוטין שיש לי ספק ג'נרי, כתוב עליו MONO MODE model :mpt-300 . אני לא בטוח ששני המאווררים שאני רוצה לקנות לא יגרמו לספק שלי לקרוס... המערכת שלי עד כה : מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ לוח אם בראונסוויל 2 כרטיס מסך 9800 פרו של msi. 2*256 MB RAM PC 3200 יש גם כרטיס רשת rhine fast ethernet או משהו כזה (אם זה משנה) ועוד מאוורר אחד שאני לא בטוח מהו... מה שאני הולך לקנות זה את זה, ה-?Thermaltake Volcano Silent Bost? וגם ?Aluminum Case Fan? מ-KSP במחיר כולל של 190 ש'ח. אתם יודעים אם הספק שלי יחזיק מעמד??? ואם אני אקנה את זה, איך אני אדע אם הספק 'גוסס'…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.