ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקחת את ה X6 SideWinder אך בינתיים היא נעלמה גם מKSP. אני חושב לקחת את הX4 מאיבורי ב220 שקל.מצאו חן בעיני המקשים הנמוכים כמו בלפטופ.יש המלצות נוספות? אגב אני לא גיימר.יש הבדל בתאורה בין X4 לX6 חוץ מהכפתור העגול והגדול בX6?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי יש לי מקלדת לוגיטק ויש אפשרות שכפתורי ה F יפתחו תוכנות אופיס, איך אני מבטל את זה ומגיע למצב כך שהכפתורים יעבדו במצב ברירת מחדל. תודה
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום :-) יש לי בעיה עם העכבר. כל פעם שאני לוחץ לחיצה ממושכת, הלחיצה "משתחררת" (כאילו עזבתי את הלחצן) למרות שלא באמת עזבתי אותו. אני מניח שהגיע הזמן להחליף עכשיו, מאחר וזה שירת אותי הרבה מאוד זמן. אני מחפש עכבר ששימושיו העיקריים יהיו גלישה מרובה באינטרנט, ומשחקים מחשב (World of Warcraft, Starcraft 2 ופה ושם קצת משחקי FPS). אני לא באמת רואה צורך לקנות עכבר ב 800 שקל, ואני מעדיף שהמחיר יהיה עד 200, אולי קצת יותר אם זה שווה את השידרוג במחיר. אני בדרך כלל אוהב את העכברים גדולים, כמו ה Explorer. אשמח לשמוע המלצות (כמו כן, אני מעדיף ללכת לקנות אותו היום או מחר, אז אשמח אם יהיה אפשר למצוא אותו בסניפי רשתות גדולים, כמו באג - ולא אצטרך לעשות הזמנה מ EBay).
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז וספק מארז:עד550 ספק:400 והמפרט שלי... intel p4 prescott 3ghz asus p4s800d fx5200 512 (ניראה לי של elixir...) W.D 80G ועוד שני מאווררי TT 120 ושתי קתודות... תודה ותודה לInstall
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
למי שיש את גיליון אפריל אז בטח שם לב שצורפה מעטפה עם הודעת זכייה באוזניות חינם. הקאץ הוא שדמי טיפול ומשלוח זה 50 שקל. לא כתוב שם את דגם האוזניות, רק תמונה, והאוזניות נראות ככה: http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=337 אני לא יודע אם זה אותו דגם בידיוק. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אני רציתי לקנות אוזניות חדשות, במחיר של 400 שקל. ראיתי את הAX180 במחיר הזה, והן נראות לי מצויינות. מה דעתכם? כדאי לקנות אותן או שיש משהו אחר עדיף?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך המדפסת הזאתי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 היא טובה? ולמשל אם אני אצתרך לאחר כמה זמן קנות דיו שחור וצבועני אז כמה כל דיו אחד יעלה לי? וכל כמה זמן בערך אני אצתרך להחליפים את הדיו השחור והצבעוני? ואם יש מדפסת טובה במחיר של 400 ש"ח אז תציעו לי בבקשה.. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האם מארז P3 יתאים ל-AMD DORUN 1200 והאם הוא יתאים לAMD XP ושאלה נוספת יש אפשרות לחבר ספק AT ללוח ATX תודה
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אם אתם מחבבים את מקלדת ה-Logitech G910 Orion Spark המכאנית אך אין לכם תקציב עבורה, אולי תתעניינו בגרסה החדשה שלוג'יטק משיקה כעת לפני שנה וחצי השיקה חברת Logitech את דגם ה-Logitech G910 Orion Spark המורכב ממקשים מכאניים מסוג ה-Romer-G, מקום לסמארטפון עם אפליקציה תואמת שיספק פתרון חלופי למסך ה-LCD המוכר שלה ותאורת RGB מרשימה ורבת פונקציות, מה שיכול לקבל את השם "מוצר הדגל" שלה בקטגורית מקלדות הגיימינג. השבוע השיקה החברה את מה שנראה כמו דגם מינימלי יותר של ה-G910 Orion Spark, מקלדת "אקסטרים" אם תרצו שאולי לא כל הפונקציות שבה היא מתהדרת חשובה לרבים מהמשתמשים והם עשויים למצוא בדגם המכאני החדש פתרון הרבה יותר פרקטי מאשר שבאחות הגדולה. הדגם החדש עונה לשם הזהה יחסית G810…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז...אני צריך הדרכה ביסיסת.. כל מי שיכול לעזור תודה..
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנטית לעיצוב גרפי. מחפשת מדפסת דיו צבעונית (אין תקציב ללייזר לצערי), שתתן תוצאה טובה מבחינת חדות וצבעים. חשוב לי גם סורק, השאר - פקס, מכונת צילום - לא ממש משנה. מעוניינת באיכות טובה, יחסית לתקציב כמובן... התקציב כרגע עומד על 500-700 ש"ח, אבל אם יש משהו מאוד מומלץ עם תוספת של כ-200 ש"ח ארצה לדעת. אשמח לדעת גם על צריכת הדיו של המדפסות המומלצות... תודה!
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש איזה לוח עם יותר מ2 יציאות IDE, של חיבור כוננים.? לא יצא לי לראות עד עכשיו... אם אין, מישהו יודע למה אין? אם יש, האם זה לוח לשרתים וכאלה או שיש גם למחשבים ביתיים?
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי ספק 300W HEC המפרט במפרט שלי וכללי איך מחשבים?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! ראיתי שמישהו פתח בקשה להמלצה על פאד לעכבר וכל אחד פשוט זרק את מה שיש לו בבית בלי להיות רלוונטי ואובייקטיבי. אז בבקשת אובייקטיביות, מה המשטח לעכבר בסדר גודל של 80-120 ש"ח פחות או יותר שהכי מתאים לגרפיקאים מקצועיים? (אין לי צורך בפאדים שמשנים צבעים זוהרים בלילה וכו'). יש לי את העכבר Logitech MX1000 אם זה עוזר. בתודה גדולה! איתן.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למארז, שיהיה עד 600-700 ש"ח ככה, בהתחלה רציתי לקנות את ה-Antec P180 אבל הוא סתם יקר, מילא אם הייתי בחו"ל שם זה עולה 650 שקל +- אבל בארץ המחיר ממש מופקע. אני רוצה מארז שיתאים לגיימינג (יש כזה דבר בכלל?), שיהיה קפוא והעיקר שיהיה מאלומיניום. תודה, מאגף הגבייה 8)
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האם קיימים מארזים זעירים לקונרו (לוח האם תואם לקונרו)? אם כן, אשמח לקבל המלצה למארז. המטרה העיקרית של המארז הזעיר היא ניידות ולא מרכז מולטימדיה, כך שאין חשיבות למראה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת לאחרונה עם הMX 518 כל כמה דקות החיבור של העכבר מתנתק ואחרי כמה שניות יש את הצליל הזה שהמחשב זיהה אותו בחיבור USB. לפעמים קורה גם שהעכבר לא עובד בכלל,רק שאני מחליף לו חיבור USB הוא מסתדר. וזה לא קשור לחיבור USB דפוק, כי ניסיתי את כולם. כולם עובדים אבל פעם ביום אני צריך להחליף חיבור.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, כתבתי את זה בפורום ציוד הקפי מכוון שאני לא בטוח מה אני צריך בשביל זה. לוח אם P5Q-DELUXE, כרטיס מסך 9800GTX+, מחוברים 2 מסכי DVI, אני מעוניין לחבר עוד מסך DVI. אין שום שימוש בו זמנית באף אחד מהם, בכל פעם מחובר מסך אחר. כרגע מסך אחד מחובר קבוע ועל הפורט השני יש כבל מאריך שאני מחליף ידנית בין 2 המסכים, זה סיוט. מה הפתרון הכי טוב לחיבור המסך השלישי? האם יש משכפל אות DVI במחיר סביר בארץ? אולי מתג ברירה (סוויץ') ? ראיתי כבר VGAים במחירים ככה-ככה, DVI לא ראיתי עדיין. ובכל אופן מכוון שב-P5Q DELUXE יש 3 חריצי PCIE X8\16 חשבתי אולי לחבר עוד כרטיס מסך רק בשביל הרחבת התצוגה. השאלה איך זה יעבוד עם הלוח הזה, האם בגלל שהכרטיס הראשון הוא של NV אני מחוייב שגם הכרטיס השני יהיה של NVID…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_165&products_id=330 מה יש לכם להגיד על הרמקולים האלה? האם המחיר שווה אותם? זה בערך התקציב שלי, חשוב לי שיהיה רמקולים לפחות 4.1 יש עוד הצעות במחירים האלה? אני מתאר לעצמי שאלה לא הרמקולים הכי טובים בשוק, אבל נראה לי שאפשר להסתדר גם בלי הכי טוב בשוק... יש כאן מישהו עם רמקולים כאלה? או אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_336&products_id=1114
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ה MX Revolution כבר דיי ישן, אני מחפש עכבר חדש אלחוטי לא לשימוש גיימר, שקלתי לקנות אותו אבל בגלל שהוא הרבה זמן כבר בשוק כנראה שבקרוב יצא חדש, אבל עם זה עוד שנה אולי אני כבר אקנה אותו.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני חשבתי לקנות מקלדת של Perixx PERIBOARD 307 השאלה שלי האם היא אכן מקלדת איכותית? הבנתי שיש עליה גם אלומניום תאורה וכו', יש למישהו ניסיון עם המקדלת הזאת?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למדפסת לשימושים ביתיים עם ראשי דיו שיחזיקו יחסית הרבה זמן (משמע גדולים), שהמדפסת תהיה חסוכונית יחסית ובאיכות הדפסה סבירה. לא מזמן יצא לי להתקין איפושהו את המשולבת של ברדר - 130C, אפשר להגיד שדי התאכזבתי מאיכות ההדפסה. אני בבייתי מחזיק CANON IP3000 מצויינת שעושה את עבודתה אם כי לא כל כך חסכנית בדיו. היות והקנון יקרה לתקציב הדרוש (הגרסא המקבילה שנמכרת כעת בכל אופן) איני יכול להציע אותה כאופציה ולכן אני מבקש מכם את העזרה בלמצוא את המדפסת המתאימה לתקציב, שתציע מיכלי דיו גדולים, חסכנות בדיו, ואיכות הדפסה סבירה (שלא תאכזב כמו הברדר שציינתי למעלה). המדפסת צריכה להיות מדפסת נטו ולא מכונה משולבת כלשהי. *עדיפות לראשים נפרדים. שינוי מטרת הת'רד בהמשך העמוד...
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד Lenovo ThinkPad L14 עם חיבור HDMI וחיבור Type-C לתחנת עגינה. אני מעוניין לחבר 2 מסכים. מסך אחד 24" 1920*1080 (Dell P2419H) את השני לא קיבלתי עדיין, כנראה יהיה 22" ואין לי פרטים על הרזולוציה (אני מניח שיהיה ברמה דומה לראשון) אשמח לרעיונות לא יקרים מידי (עדיף פתרונות שיכללו גם חיבורי USB עבור מקלדת, עכבר וכד'). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
על פניו, לא ניראה שיש נייר תקוע בפנים, שמפריע לכניסת הנייר החדש. כמו כן במסך הקטן של המדפסת כתוב e 0 2 וזה אומר שבעצם נגמר הנייר במגש, לפי המדרך של קנון עצמם, אבל כמובן שזו לא הבעיה, כי נייר יש בשפע :-). מישהו יכול לנסות לעזור? אגב, הנייר מתעקם לכיוון שמאל, כלומר צד שמאל נכנס מעט אבל ימין כניראה מסרב ואז הנייר נשאר עקום ותקוע. אגב, הוא יוצא בלי בעיה, כי הוא נכנס ממש מעט. אשמח לעזרה :-).
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי אתרים עם יותר מידע ותמונות על העכבר הנ"ל? (לא מהאתר של לוג'יטק)
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-