עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ychamp,

למפרט הבא שלי אני רוצה לקנות את המארז הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811144109 המפרט msi ati radeon Xpress amd 3700+ 1 gig x800xl 160 gig hardrive nec 3540a בקיצר מערכת גיימינג שמותאמת לlan party.

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by Matrix,

1 האם הוא טוב מבחינת ביצועים? 2 האם ה-GA-7DXR יותר טוב מהלוח שעליו אני מדבר ? ולמה 3 והאם תוכלו להצעיה לי מארז טוב לאחד הלוחות הללו ובזול ושיתאים למעבד הT-BIRD 1.4 בבקשהההה :'( :'( :'( כי אני רוצה כבר להזמין. :-/

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by someone,

מישהו יכול לתת לי אתרים עם יותר מידע ותמונות על העכבר הנ"ל? (לא מהאתר של לוג'יטק)

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by hoomi,

האם מישהו יכול להסביר לי כיצד מגיעים לפוקוס אופטימלי בעזרת כוונון הבורג שנמצא על ראש הליזר של הסידי-רום האם יש דרך טובה לבדוק האם הכוונון במצב אופטימילי? אני רוצה לכוון ליזר של סידירום ישן כדי שיקרא צרובים יותר טוב!

5. שלום, אני מתלבט בין המדפסות המשולבות הבאות. 1. Canon MP530 2. HP Photosmart 6183 3. Brother MFC440CN אני מעוניין בכל היכולות של המשולבות וגם באיכות סריקה טובה של תמונות (ששמעתי שהמשולבות בד"כ לא משהו). על מי הייתם ממליצים? תודה

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by x-dream,

האם מארז P3 יתאים ל-AMD DORUN 1200 והאם הוא יתאים לAMD XP ושאלה נוספת יש אפשרות לחבר ספק AT ללוח ATX תודה

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by zZz.,

הפאד עושה לי לפעמים קטעים, הפינות והצדדים מרחפים.. היום היה איזור קטן באמצע הפאד שהיה "בועה". הוא לא התלכלך או משהו בחלקו התחתון.. יש דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

בספקים ג'נריים, כמה חשובה תוספת של מייצב מתח?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by מאור247,

יש לי מדפסת HP3920 ומשום מה הראש דיו שלי נסתם..(מלאתי אותו בדיו).....הכנסתי אותו למים חמים כמה שניות כמו שאמרו לי אבל עדין הוא סתום....יש למישהו פתרון להציע לי.???

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by michmich99,

שלום לכולם, יש לי כ-4 בקרי DS4. מערכת הפעלה: ווינדוס 10. התקנתי את התוכנה Inputmapper, וכמובן ביצעתי גם pair לכל הבקרים (הכל מזוהה כמו שצריך בווינדוס וגם בתוכנה). בזמן המשחק אני מרגיש דיליי של השלט, כשאני יוצא לתוכנה אני רואה שאני מקבל milisecond גבוהה מידי פעם. המרחק בין הבקרים לבין ה-BT הוא לא יותר ממטר. הדונגל BT שלי מחובר ל-USB הקידמי של המחשב (usb 2.0). זה ה-דונגל שברשותי: https://www.amazon.com/gp/product/B009ZIILLI/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 מישהו יודע איך לסדר את זה? אני די מיואש פה. או שקיים דונגל אחר שמיועד לשימוש ה-DS4 למחשב?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by The UnKnown,

My sis uses that cam and she lost the driver, can someone please help me find it on the internet or alternatively in other source ? Thnks !

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  12. http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=167 Point of View Gamer Mouse A1600 לייזר 1600DPI ועולה 70 שקל בארץ!(KSP)

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by puvsc,

יש לי כיום מארז של אנטק- Antec ‏P182 Black אני שוקל להחליף אותו בעיקר בגלל הגודל של הכרטיס מסך- קראתי את שני הביקורות המעולות שלכם על: Deep Silence 1 ,Define XL R2 ועל Define R4 יש המלצות??? או שבכלל לא כדאי להחליף? (אז המארז עלה לי איזה 800 שקל) תודה.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by eldad_z,

יש לי לוח של PCPARTNER עם VIA APOLLO PRO 133A ן AWARD BIOS ואני רוצה לעדכן את ה BIOS (FLASH) באתר של AWARD מפנים לחברה שדורשת כסף לעידכונים. משהו מכיר אתר עם BIOS UPDATES בחינם להורדה? אשמח לקבל תשובות חיוביות ושליליות באימייל ובפורום אלדד

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  15. יש ברשותי מחשב פנטיום 3 633 על לוח אינטל VC820, אני רוצה לשדר את המעבד ל 1 גי'גה אני יודע שהלוח תומך בזה הבעיה היא שאיו לי מושג אם יש כזה דבר : מעבד 1 ג'יגה SLOT1 ... אם אין , מישהו יכול להגיד לי אם הוא כבר ניסה להשתמש במתאם על לוח כזה ואם זה הצליח ? בפעם האחרונה שרכשתי מתאם עבור לוח , זה לא עלה יפה... הלוח לא זיהה את המעבד (זה היה לוח 440LX) תודה.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by sft,

אני מתבלט על איזו מקלדת ארגונומית לקנות, ראיתי את Happy Hacking Portable Keyboard אבל היא ממש קטנה וחסרים בה מקשים , אחרי זה ראיתי את Truly Ergonomic 207 והיא נראית מצויינת אבל נראה שהיא לא ממש ניידת (ואפילו טיפה גדולה) מישהו יכול להמליץ לי מה כדאי לקנות ? אני מחפש לקנות 2 אחת לעבודה ואחת לבית (מאותו דגם) אם יש משהו יקר אני מוכן לשלם, אשמח לעזרה/הצעות

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  17. Started by binyamins,

היי, זה עכבר של לוג'יטק. מה אפשר לעשות עם זה? מאוד אהבתי את העכבר. תודה רבה, בני.

18. *ניסיון אחרון פה בפורום... מה דעתכם על Kraken 7.1 והאם כדאי להוסיף 150 ש"ח לMegalodon 7.1 חשוב לי העמידות, נוחות, ואיכות השמע וכן היכולת לשנות את עוצמת הערוצים בנפרד... האם זה אפשרי בקראקן ?ובקראקן יש תוכנה לעומת המגלדון, חשוב ?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by 2Fluffy4U,

שלום, כרגע יש לי עכבר G500 עם פד QCK של Steelseries. אני מאד מרוצה משניהם. הבעיה היא שהפד הוא מבד, ולי יש חתול חדש שהחליט שהפד הוא המיטה שלו במרבית שעות היום ולכן אני סובל מפד מאד מאד מלוכלך שסופג את כל הפרווה +לכלוך נוסף שהחתול שמח להשאיר לי עליו.. אז לכן אני שוקל לעבור לפד קשיח לא מבד. אשמח להמלצות. התקציב הוא סולידי.. עד 100 שקלים.. אפשר לחרוג טיפה. תודה תודה תודה

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  20. אם לא איכפת לכם, אנא ממכם רישמו את הטמפ' שלכם ב-IDLE ו- FULL LOAD ותרשמו איזה קירור ואיזה דגם יש לכם. תודה רבה העניין חשוב לי מאוד !

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Microsoft® Comfort Optical Mouse 3000 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12998 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10640 Logitech R-20 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11446 אז איך הם?

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  22. האם ניתן להצמיד לסט מקלדת+עכבר אלחוטי של LOGITECH, עכבר אחר אלחוטי של LOGITECH ? אני רוצה לשלב את הסט Comfort Laser עם עכבר שונה MX Revolution או לפחות את ה- MX620... יש למישהו מושג/ניסיון?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by aseetoP,

טוב,קודם,כל,אתחיל,בזה,שהםקלדת,שלי,עכשיו,עובדת,בחלקה,היא,של,גייוס,אבל,חלק,םהםקשים,לא,עובדים,אז,םצטער,על,היסוח,הזה,,יופי,עכשיו,אןי,חפש,הםלצה,לקלדת,שחשוב,שיהיו,בה,הדברים,הבאים, 1שהיא,תהיה,בצבע,שחור, 2שתהיה,םקלדת,םולטיםדיה, 3עד,80,שקל,לא,יותר,ויש,להתחשב,בזה,שאןי,הולך,לקןות,םחןות,שןםצאת,בעיר,שלי,ולא,םהאיןטרןט, 4עדיפות,לםיקרוסופט,אבל,בתאכלס,כל,חברה,תספיק תודה1 עריכת המודר: טוב , קודם כל אתחיל בזה שהמקלדת שלי עובדת בצורה חלקית , חלק מהמקשים לא עובדים אז מצטער על הניסוח הזה. עכשיו אני מחפש המלצה למקלדת שחשוב שיהיו בה את הדברים הבאים: 1. שהיא תהיה בצבע שחור. 2. שתהיה םקלדת מולטיםדיה. 3. עד 80 שקל , לא יותר ויש להתחשב בזה שאני הולך לקנות מחנות שנמצאת בעיר שלי ולא מהאינט…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by shimon23,

קניתי היום את המקלדת הנ"ל. המקדלת יפה מאוד ונוחה (למרות שקצת קשה להתרגל אליה). אך אני נתקל בבעיה מוזרה, כאשר אני משחק במשחקים, ובעודי מחזיק לחוץ כפתור אחד ובאותו עת מנסה ללחוץ על כפתור אחר לעתים פעולת הכפתור השני לא מתבצעת. האם מישהו יודע אם ניתן לשנות הגדרות כלשהן על מנת לפתור בעיה זו?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  25. Started by edenbd,

שלום, יש לי מקלדת עם כפתורים שחורים וזה די מציק שאני רואה את כל האבק שמצטבר שמה. רציתי לדעת איך אני יוכל לנקות אותם. אם אפשר לפרק אותם ולנקות זה לא יגרום להם נזק? ואם לא, איך בכלל אפשר לפרק אותם?

• 9 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים