עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש מיקרופונים למחשב שמספקים סאונד סביר ולא נהרסים אחרי יומיים ? למישהו יש המלצה ?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by SugarFreeBoy,

המטרות הן סריקת מסמכים בשחור לבן, לא משהו רציני. תודה (:

3. Started by yariv1,

שלום לכולם : אני צריך ups שהוא גם מייצב מתח למחשב אחד , אמין , יציב , ועם אחריות טובה ב-300 ש"ח או אפילו להסתפק רק במייצב מתח (ups באמת חשוב לבריאות המחשב ? זה לא מחשב לעבודה רק למשחקים ושטויות ) אשמח לדעתכם תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מה יש לכם להציע? (מכל חנות) תודה!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. Started by behagai,

הי, אני מחפש מצלמת רשת איכותית לטובת פרויקט שאני מבצע בתחום זיהוי פנים. בתום הפרויקט התמונות ילקחו על ידי מצלמות של סמארטפונים שלהבנתי באיכות גבוהה יותר מהמצלמות במחשב, ולכן אני צריך מצלמת מחשב ברמה יותר גבוהה מאשר זו שמספיקה לוידאו צ'אט. התקציב יכול להיות מעל 300 אם יש בכך צורך, אבל כמובן מה שיותר איכותי במה שפחות כסף... (לא רוצה למצוא עצמי משלם הרבה כסף למשהו שלא יתרום לי). אשמח להמלצותכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, ממה שראיתי אפשר לדווח פה על מבצעים שווים שלא ממש קיבלו הרבה חשיפה (רק בידיעות אחרונות עד כמה שידוע לי) בכל מקרה, יש ממחר (יום שישי, 28.11) מבצע דיי רציני באופיס דיפו, כל הציוד ההיקפי, בכל הקטגוריות - עכברים, מקלדות, מצלמות אינטרנט, רמקולים, אביזרים לנגנים, מחשבי כף יד, וניידים, דיסקים לצריבה וכרטיסי זיכרון - הכל 1+1, שזה דיי מטורף.. וגם עוד כמה דברים בנוסף: כל הניידים ללא מע''מ לחברי מועדון לייף סטייל ראשי דיו וטונרים ללא מע'מ סרטים מוזיקה ומשחקים 1+1 דיסק קשיח 1 טרה ב500 שקל במקום 750 (לא ידוע של איזו חברה, סביר להניח ורבטים) על כל נגני אפל רמקול בשווי 300 שקל במתנה פס2 ב750 שקל וזהו, הבאתי לפה את הדברים העיקריים זה דיי שווה בקטע של הציוד ההיקפי כי אפשר לבוא עם חבר …

• 37 תגובות
    • 6.9k צפיות
  7. יש לי מחשב נייח שמחוברת אליו מדפסת רגילה לא אלחוטית וכמו כן מחובר ראוטר של אדימקס. בנוסף יש לי מחשב נייד שגולש דרך הראוטר. אני מנסה לחבר את הנייד דרך הרשת האלחותית כך שיוכל להדפיס ולא מצליח. הייתי עם התמיכה של אדימקס והם אמרו שבגלל שהנייח הוא 32 ביט והנייד הוא 64 ביט הם לא יודעים איך לקשר ביניהם אבל זה אפשרי. האם מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? תודה, גיל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. קניתי נגן MP3 ואני לא מצליח להתקין אותו. יש דיסק עם דרייברים אבל ההתקנה שלהם נתקעת. מדובר בנגן 512 מ"ב של יונדאי. בזיהוי של הווינדווס הוא לא מוצא שום דרייברים מתאימים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. ומה עדיף או שזה לא משנה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5212 תודה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  10. Started by ag43,

נשבר לי לקנות כל פעם ספריי לחץ אוויר. אני מחפש קומפרסור שינקה ביעילות את המחשב עם לחץ אוויר כמו של הספריי. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  11. שלום, יש לי קורא כרטיסים חכמים וכרטיס עם ג'וק כזה כמו טלכרטים של חו"ל מה אפשר לעשות עם זה? אני מכניס את הכרטיס והוא מזהה אותו ומראה כל מיני אופציות של ריסט לכרטיס וכאלה איך אפשר לכתוב / לקרוא מה שיש עליו? הבנתי שאפשר גם להשתמש בו במקום ססמא לוינדוס.. מישהו מבין בעניין קצת? תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  12. שלום, התעורר אצלי בבית צורך לקבל ולשלוח פקסים על דפי A3 (אמא שלי מתעסקת באדריכלות), כפי שציינתי בכותרת הדרישות הן: *אפשרות לקבל פקסים על A3 - חובה *עד 1000 ש"ח - אפשר לחרוג מעט אם זה ממש שווה את זה. *חסכונית מבחינת עלויות. *ethernet - יתרון. בינתיים מצאתי את brother mfc 5890cn, האם יש עוד מכשירים שעונים על הצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by arnon,

במה תבחרו HEC 300W HEC-300AR-TF ב168 מלמיר https://www.lamir.co.il/product.asp?product=1081 או TOPOWER ZU400W 400W ATX COMBO 20/24PIN 3Y ב155 מלמיר https://www.lamir.co.il/product.asp?product=9837 והאם הTOPOWER יחזיק מערכת P-4 עתידית בסיסית אהההה כמעת שכחית להגיד שיש לי פ-3 866 עם כצאת OC שני הרדדיסק שני CD כ.מסך 5200 מאווררים 3 של 80 והספק הנוכחי עושה בעיות תודה רבה

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by hararim,

שלום לכולם אני שוקל לרכוש מדפסת hp4500 ויש לי שאלה: האם הדגם שהוא לא אלחוטי תומך ברשת ביתי(האם ניתן לחבר אותו לראוטר)? ואם כבר אני שואל אז אולי למישהו יש המלצה על מדפסות אחרות בטווח מחירים הזה שכן תומכות ברשת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yotam360,

יש לי תקציב של-500 ש"ח למקלדת אל חוטית (כבר עכבר כבר בחרתי G7 של לוג'יטק). איזה מקלדת אתם ממליצים?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Snoopy2006,

שלום, היום נסעתי לטייל והשארתי את המחשב פועל. שחזרתי היה קצר בבית. לאחר מספר נסיונות כושלים לחדש את זרם החשמל גיליתי שמקור הבעיה במחשב. ניתקתי את כל ההתקנים במארז ועדיין ספק הכח ANTEC 380 W (בן 3 שנים ושבועיים) גורם לקצר חשמלי בבית שאני מחבר אותו לחשמל. האם ניתן לתקן את הבעיה לבד ? אם לא - האם כדאי לתקן ואצל מי ? כמה זה עולה ? האם זה הימור לקנות ספק חדש מכיוון שייתכן שכל המחשב נשרף ? מה אתם ממליצים לעשות ? תודה !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by stalbetman,

שלום רב, רציתי לדעת האם ספק של ג'נרי 450w הוא מספיק טוב? אני מתכוון לקנות אות וביחד עם מארז, זאת אומרת אני קונה מארז והוא מגיע בתוכו. ג'נרי מספיק חזקים? כדי להחזיק לי מחשב כבד, מעבד דו ליבתי כרטיס מסך חזק, 1gb של זיכרון מערכת קירור למעבד, צורב, די וי די, 3 מאוורים ודיסק קשיח. תודה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by arie2006,

ברשותי מדפסת חדשה HP D1663 . כאשר אני מבצע התקנה , בסיומה , כבר בהדפסת דף נסיון אני מקבל הודעת שגיאה :" spooler subsystem app נתקל בבעיה ועליו להיסגר". עשיתי התקנה חוזרת וקיבלתי אותה שגיאה. התקנה על מחשב אחר נותנת אותן תוצאות. ההתקנה נעשתה במחשבים עם מע' WIN XP PRO . מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה מראש על התשובות והפתרונות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום כולם. אני מחפש מדפסת לשימושים ביתיים. שהתקציב יהיה בסביבות ה300-400 שקל. אני לא יודע מה עדיף, לייזר או הזרקה. לא מכיר את היתרונות והחסרונות של כל אחת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדלים העיקריים בין שתיהן. צריך הדפסות צבעוניות. צריך שהיא לא תשתה דיו יותר מדי, ומתי שאצטרך להחליף דיו שזה לא יעלה לי כמו כל המדפסת. וזה הכל אני חושב תודה רבה לעונים. ** עדכון ראיתי בזאפ מדפסת לייזר צבעונית בשמונה מאות שקלים ואחת זולה יותר בשש מאות וקצת האם בשימוך במשך שנתיים שלוש המחיר של המדפסת יתקזז ואף ישתלם לעומת מדפסות הזרקה (מבחינת עלות החלפת מחסניות דיו)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DF30,

יש לי מקלט + שלט Infra Red של Packard Bell. הם באו בלי תוכנה. אני מעוניין בתוכנה שתוכל להפעיל תוכנות כמו winamp, mediaplayer ואחרות. (הייתה לי תוכנה בשם PC Remote Control שעבדה, אבל אחרי שהחלפתי H.D. לא התלחתי להפעיל אותה שוב...) ??? ??? ??? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by jonid14,

רציתי לדעת עד כמה מטרים אפשר לחבר מאריכי USB כדי להטעין פלאפון (דרך המתח ולא מהמחשב) בלי שהמתח יירד יותר מדי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Kiril,

אני רוצה לדעת איזו גרסה אתם ממליצים לקחת גרסת ה SPEED או גרסת ה CONTROL אני משתמש ב G5 ככה שמהירות היא לא ממש בעיה בשבילי ההבדל בכלל משמעותי ? אותו מחיר בדיוק ושניהם במלאי.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by B.D.B,

[ltr]I was thinking about buying PDA based on Windows Mobile 5.0 mostly for GPS purposes but not only. however the prices are outrageous compared to what you can get on ebay. the question is, is the Windows Mobile OS multilingual? I don't mean, does the OS come in different languages, but can I enter text in other languages, namely hebrew. because I know that old palm OS needs a special firmware to enable writing in hebrew. also do Windows Mobile 5.0 has handwriting recognition and will it recognize hebrew as well or on screen keyboard only?[/ltr]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. עד עכשיו היה לי איזה עכבר בחמישים שקל לא יודע איזה חברה אבל העיקר שהיה כתוב "PRO MOUSE". בכל מיקרה אחרי הפעם האחרונה שהוא לא דייק לי BF3 לא נשארתי חייב ואחרי טיפול נשלח לפח. אז אני מחפש בעיקר ל-BF3 בקודם הדיוק היה על 800 ו1600. כאשר בגבוה השתמשתי רק לטיסות. ב 800 במשחק רגיל וסנייפר הוא פשוט לא מדייק את המילימטרים. לגבי אחיזה אני לא יודע אם יש לי אחיזה ספציפית כי עד עכשיו כל העכברים היו קטנים על יד פשוט אז לכן CLAW. יש במוצרים מומלצים את M518. איך הוא? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6283 לא מחפש משהו יקר אבל יותר איכותי ומדויק. לא משתמש בפדים כי זה מגביל אותי ולכן העכבר יעבוד על שולחן מעץ כמו שיש ל99% מאיתנו. ואם כבר פדים באמת משנים משהו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by berner,
    • 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.