עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מומלצת ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714577

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מחפש מדפסת לבית ואני רוצה לייזר. ראיתי את xerox 3117 והיא מצויינת אבל מה אין לה אפשרות הדפסה בצבעוני. אומנם רוב ההדפסות שלי יהיו בשחור לבן אבל לעיתים צריך גם צבעוני ואני לא רוצה להיות מוגבל. האם למישהו יש את המדפסת הזאת והוא ממליץ עליה או שלא. בקיצור אשמח לקבל פידבק האם היא שווה קניה. תודה מראש

3. שמעתי שבזמן הקרוב נכנסת לשוק מדפסת לייזרק צבעונית ב600 שקל האם זאת הייתה סתם שמועה או שיש פה מישהו שיודע על זה משהו.. הסיבה לפתיחת התרד היא מכיון שאני רוצה לדעת אם עלי להמתין קצת או ללכת ולהסתפק במדפסת הזרקת דיו.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ilanb0,

מדפס הדיו המשולבת שבקה. כמי שיש לו 3 תלמידים בבית שגם מדפיסים הרבה בצבע וגם סורקים הרבה, רציתי להשתדרג לליזזר צבעוני משולב. מצאתי אחת של זירוקס, 6128MFP, הבעייה היא שהגובה שלה גבוה מדיי למקום המיועד לה. כמו כן, 4 ראשי דיו עולים 1,000 ש"ח. אולי למישהו יש הצעה אחרת?

• 36 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת, עדיפות לזירוקס. העדפה לאפשרות סריקה והדפסה אוטומטית משני הצדדים. אפשר עם כרטיס רשת/Wifi. מחיר בסביבות 1500 ש"ח. הסתכלתי על דגמים במקומות שונים, אבל קשה לי לדעת אם זה משהו ראוי או לא. אשמח לדעת גם עלויות דיו משוערות, התקשיתי למצוא אותן ולהתאים למדפסות. תודה

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  6. האם למישהו יש המצלמה על משהו טוב של HP או BROTHER ? אני רואה שהמבחר לא מזהיר אבל האם למישהו יש קצת מידע על אחזקה של מדפסות כאלה ועלויות של טונרים בהמשך ?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by tom123p,

שלום, האם מומלץ לרכוש מדפסת לייזר צבעונית? ואם כן, האם יש כזו במחיר סביר של עד 800 ש"ח? כמה הדפסות צבע היא יכולה לעשות טרם החלפת טונר? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני מחפש מדפסת לייזר עם הדפסה דו צדדית ובחיפושים מצאתי מדפסת Oki C301DN שכוללת את התכונות האלה וגם הדפסה בצבע, כרטיס רשת ו-3 שנים אחריות. המחיר נראה לי מאוד זול וזה חשוד, אבל ממעט הביקורת משתמשים ברשת נראה שהיא בסדר גמור. גם המחיר של טונרים חלופיים באיביי סבבה לגמרי. 150 ש"ח למילוי של טונר שחור + צ'יפ שאמור להספיק ל-2200 דפים (קישור). הדגם שמעל (Oki C321DN) עולה עוד 150 ש"ח ולפי הדף הזה כולל יותר זכרון, מעבד יותר מהיר ותמיכה ב-PCL6/PostScript/SIDM במקום ב-GDI (מה שזה לא יהיה). יש בדברים האלה תועלת למשתמש ביתי?

• 43 תגובות
    • 25.1k צפיות
  9. יש לי הזדמנות לקנות את המדפסת הזאת ב2000 ש"ח... אני יודע שמדפסות לייזר לא מתקרבות לאיכות של מדפסות פוטו הזרקת דיו... אבל... מישהו מכיר את המדפסת? איכויות ההדפסה הצבעונית?? (גם מבחינת תמונות וכדו'). חיפשתי הרבה היום על המדפסת ולא מצאתי ממש הרבה... תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. הזמנתי את המדפסת HL2030, אמרו שנגמר המלאי ויש דגם חדש - 2035. למישהו יש נסיון איתו ? יודע אולי מה ההבדלים ? כמובן שרצו כמה גרושים יותר.. במקום 275 - 300. שווה עדיין ? תודה למגיבים/יועצים !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. אני צריך מדפסת למשרד של אבא שלי לשימוש משרדי וחשבתי ברצינות על Xerox 3150 . טיונר מקורי עולה 390 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) טיונר חלופי עולה 190 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) מה אתם ממליצים לי ?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  12. האם ברדר 7010 עומדת במשימה?אני צריך רק מדפסת אבל אם יש גם מכונה משולבת כמעט באותו תקציב אז מה טוב. עריכה:עכשיו קראתי על HP1020 מה דעתכם עליו?יש משהו משתלם יותר ב560 שקל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Dark Respect,

אני מחפש מדפסת: חשוב לי: לייזר, שחור לבן, פקס, עלות נמוכה עד בינונית לטונר, לא חשוב: צבע סורק מהירות הדפסה וכל השאר יכול להיות נחמד: wireless עד 500 שקל קיים דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה עדיף? http://zap.co.il/model.asp?model_id=16395 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=18985

15. Started by ilanb0,

מחפש עבור חמי מדפסת לייזר שחור לבן. מדובר באדם בן 83 (עד 120) שמשתמש באינטרנט רבות אבל כשמדובר בעניינים טכניים הוא פונה אליי. הוא מבקש להדפיס כתבות מהאינטרנט על מנת לקרוא בנחת וכן פעילות בנקאית שלו (דפי חשבון/כ. אשראי) וכול'. איני מחפש משהו יקר (נניח עד 400-500 ש"ח) וגם רצוי שהחלפת הצבע שלה לא תהיה בעלות של מחיר מדפסת חדשה.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  16. אני מחפש לאבא שלי מדפסת כזאת, רצוי שתהיה חסכונית וראשי דיו במחירים "לא בשמיים". התקציב הוא 500-600 אבל אם צריך יותר יש אפשרות להוסיף. תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Dolev Binness,

שלום, מחפש מדפסת לייזר שמדפיסה רק שחור-לבן. בשביל סבא שלי. חשוב לו שחיצונית היא תהיה בצבע שחור ושתהיה אמינה אבל פשוטה לתפעול. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lee.,

אני צריך להדפיס בעיקר מסמכים, והבנתי שמדפסות לייזר הרבה יותר משתלמות, וחסכוניות בדיו, ורציתי לברר אם זה נכון הציעו לי lexmark E120 ב380 שח לטענתם דיו שמספיק ל 2500 דפים. אם שמעתם עליה משהו אני אשמח לדעת! הרזולוציה שלה היא רק 600X600 זה אמור להפריע לי באיזושהיא צורה?? או שזה רלוונטי רק להדפסת תמונות? תודה רבה

19. שלום! אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר שחור-לבן עם יכולת הדפסה דו-צדדית אוטומאטית. אני רוצה שלמדפסת תהיה אפשרות להדפיס מסמך משני הצדדים של כל דף (צד אחד אי-זוגי, וצד שני זוגי) באופן אטומאטי, ככה שאני לא אצטרך להדפיס את כל הדפים הזוגיים, להחזיר אותם למחסנית באופן ידני, ואז להדפיס את כל הדפים האי-זוגיים. אני רוצה שכל תהליך ההדפסה יתבצע בצורה אוטומאטית ומדוייקת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אני מחפש לחברה שלי מדפסת לייזר שחורה לשימוש ביתי פשוט (סטודנטית - הדפסת מאמרים, עבודות וכו') בתקציב של כ-500 ש"ח. אני מחפש מדפסת בלבד ולא מכשיר משולב כלשהו. אם הדבר מצדיק זאת, היא יכולה לחרוג מהתקציב ב-100 -150 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ykg,

היי, מעוניין במדפסת לייזר ביתית כמה שיותר זול. להדפסה של שחור לבן פעם ב-.. לא מעניין אותי מהירות, רק אמינות מחיר ושתגיע עם טיונר כמה שיותר מלא. 600 שקלים זה תקציב סביר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Pika007,

אין הרבה מה להגיד. ה HP- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5778 נגד ה Xerox- http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2634&c=30617 ניסיתי להחליט בעצמי, אבל ראיתי המון המלצות על 2 המדפסות. מהירות ההדפסה האיטית יותר של ה HP לא מהווה חיסרון פה, שכן זו מדפסת לבית ולא לעסק. הטונר בשתיהן מספיק לכ 2000-2500 דפים פר מחסנית. עזרו לי בבקשה להחליט תודה.

23. שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר שמדפיסה בשחור לבן. התקציב שהגדרתי לעצמי הוא 1000 ש"ח, אבל ניתן לחרוג במקרה שהתקציב אינו ראלי לדרישות. מה אני מחפש מהמדפסת- * מהירות הדפסה של 20 דף לדקה ומעלה. * עלות דיו פר דף- עד 8 אגורות. * אמינה ואיכותית. המלצות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מדפסת לייזר: 1.האם מאוד לא כדאי לקנות טונר דיו לא מקורי? 2. מהו התוף במדפסת שצריך להחליפו כל הרבה זמן? איך מחליפים אותו? קניתי את המדפסת לייזר MFC7420 Brother ורציתי תשובות לשאלות אלו.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. איזה מדפסות לייזר מומלצות?

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים