ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
החלטתי להפתר מהרמקולים הגרועים והמרעישים שלי יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות את Hercules XPS 210 האם הם טובים? הכרטיס קול שלי הוא קריאיטיב 128 הרמקולים יעבדו? כדאי לקנות כרטיס קול חדש?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
אני צריך ציוד היקפי (מקלדת,עכבר,משטח לעכבר,אוזניות) עד 400 שקל. אני צריך ציוד ממש בסיסי שיתאים לגיימר מתחיל . אני מעדיף מקלדת היברידת ולא מכאנית ורצוי שהגודל של הפד שהיה בינוני
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
נזכרתי שלפני שנים רבות, לפני המעבר לעכברים ללא כדורים וללא חוטים היו בחנויות המחשבים עכברי trackball. גם לי היה אחד כזה, מאסיבי ביותר, בגודל של כף יד פתוחה מה אגיד לכם? אני עדיין זוכר לטובה את נוחות השימוש בעכבר הזה. אם בעבודה בתוכנות גרפיות, גלישה באינטרנט והכי חשוב - משחקי פעולה. בזכות העכבר הזה הפכתי לאחד השחקנים המובילים בזמנו במשחקי רשת כגון MOH:AA, et1.0, cs, cod ועוד רבים וטובים. העכבר שווק חיים לאחר מספר שנים ולא הצלחתי למצוא יותר כמותו בשוק. בין מדפי החנויות שהתהדרו כעת בעכברי שן כחולה אלחוטיים נותרו אולי 2 דגמים של עכברי trackball של לוג'יטק ומיקרוסופט וכל אחד עלה 500 שקל לפחות והתאים יותר לעבודה גראפית ופחות למשחקים וגלישה. לא היתה לי ברירה ועברתי יחד ע…
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה המלצה על פד איכותי לעכבר (מטרת המחשב גיימינג כבד) מTMS התקציב:100-150 גג. חשוב שהפד ידבק לשולחן.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
Platronics Gamecom 780 Corsair Vengeance 1300 Steelseries Siberia V2 בגרסת הבננות. לשימושי גיימינג ומוסיקה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
השימוש הוא בייתי, עבודות ללימודים וכדו'. אני רוצה הכל: סריקה פקס הדפסה והעתקה. 600DPI כערך מינימאלי להעתקה וסריקה נראה לי טוב. דופלקס היא אפשרות נחמדה מאוד שאשמח מאוד אם תהיה. חשוב לי שהיא תהיה אמינה כדי לצמצם עלויות תחזוקה ותיקונים. וכמובן מחירי טיונרים שלא יהיו בשמיים. היחידה שראיתי עד עכשיו שמתאימה לי היא : samsung CLX-3185FN רק שאין לי מושג מה מחירי הטיונרים. עוד אחת טובה היא : Xerox 6015NI באופיס דיפו יש אותה ב- 12 תשלומים. והנה עוד אחת למרות שאני לא סגור עליה : Brother MFC-7860DW אני בטוח שיש עוד שאני לא מודע להן. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אני מתבלט על איזו מקלדת ארגונומית לקנות, ראיתי את Happy Hacking Portable Keyboard אבל היא ממש קטנה וחסרים בה מקשים , אחרי זה ראיתי את Truly Ergonomic 207 והיא נראית מצויינת אבל נראה שהיא לא ממש ניידת (ואפילו טיפה גדולה) מישהו יכול להמליץ לי מה כדאי לקנות ? אני מחפש לקנות 2 אחת לעבודה ואחת לבית (מאותו דגם) אם יש משהו יקר אני מוכן לשלם, אשמח לעזרה/הצעות
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אז לפני שאני מחליט על תקציב (שגם אין לי מושג איך לקבוע) הרבה פעמים מפריע לי המיקום של העכבר והמקלדת. לכאורה פתרון אלחוטי יספק את הסחורה. מכיוון שאין לי נסיון עם סט כזה רציתי לדעת האם יש בעיות לסט אלחוטי, כגון עכבר שרגיש יותר לנפילות מהשולחן (קורה אצלי לפעמים, אבל בעכבר החוטי אף פעם הוא לא התקלקל), בעיה אחרת היא בעיית הטעינה, פעם בכמה זמן צריך לטעון? האם כשהבטריות נחלשות מתחילים זיופים? האם נוחות העבודה עם העכבר צפויה להשתנות. יש עוד שינויים שצפויים?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
המליצו לי עליה כמחליפה של ה Xerox 3117 (לא יודע אם מותר לפרסם חנויות כאן בפורומים). בכל מקרה, המחירים שלה די צנחו בחודשים האחרונים, מה יכולה להיות הסיבה לשיווק ההיסטרי של המדפסת? שאלה שנייה, בחנות אפשר להוסיף עוד 300 שקל בשביל שלוש שנים אחריות במקום שנה וטונר מלא במקום סטרטר. אני מניח שסטרטר הוא הטונר הראשון. זה כדאי? כמו כן, לגבי טונרים תואמים, יש תמיד את אלה שטוענים שאיכות ההדפסה פחותה וזה גלוי לעין. במה זה מתבטא?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ראיתי בחנות אחת שזה עולה 250 .יש מקומות 320 .אני רוצה לדעת מה המחיר המקורי של העכבר .ואם יש מקומות שמוחרים יותר זול מ250 ?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מקלדת שתהיה מיועדת בעיקר למשחקים, האמת שעד עכשיו הייתי די סגור על המקלדת WAVE, אבל קיבלתי את הרושם שהמיקום של חלק מהמקשים קצת מקשה על החיבור שלהם ביחד. התקציב שלי עומד על - 250 ש"ח, אם אפשר למצוא משהו יותר זול, יותר טוב. יש לי פאד טוב QCK, יש לי עכבר מעולה G9, ועכשיו רק חסרה לי מקלדת טובה =] אני אשמח לקבל חוות דעת אובייקטיבית למי שיש את המקלדת WAVE בכל הקשור לשימוש בה במשחקים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל עזרה לגבי המדפסת המשולבת שקניתי היום Lexmark x5650 ( מדפסת, סורק , פקס ) חיברתי אותה למחשב (מחשב שיש בו זכרון 500MB וWINDOWS XP במידה וצריך מידע זה) התקנתי אותה כמו שרשום בהוראות הכל טוב ויפה אבל שאני מנסה לסרוק משהו למחשב הוא פשוט חוזר על בעיה שרשום cannot retrive application list משהו כזה וזה מאוד חשוב לי ! עכשיו עוד דבר שיתפתי אותה לרשת ואני במחשב אחר WINDOWS 7 לא מוצא את המדפסת .. מה עושים ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש סט (מקלדת + עכבר) אלחוטי סביר עד 250 ש"ח. אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל לצורך העניין אפשר לקנות דרך אמאזון כולל משלוח, לראייה : http://www.amazon.com/Logitech-Cordless-Desktop-710-Laser/dp/B000HCUTU2 הדגש העיקרי שלי בסט אלחוטי הוא זמן סוללה. יש לי סט פח אשפה כרגע, של לוג'יטק והסוללה של העכבר דורשת תחלופה של אחת לחודש, בד"כ אפילו תחלופה קצרה יותר וזה מעצבן אותי. יש לי עוד עכבר אלחוטי, שהוא עצמו עלה לי בסביבות ה200 ש"ח ואני מחליף בו סוללה אחת ל3-4 חודשים באותו עניין, אני מוכן לגלישה של 150-200 ש"ח מהתקציב היות ואני צריך גם עברית ורוסית על המקלדת. עיינתי קצת במקומות שעושים הדפסות בלייזר על מקלדות וביינתים הכי זול שמצאתי זה 150 ש"ח. אם מישהו מכיר מק…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קונברטור מ- pci x 3.3v ל pci 3.3v כמו בתמונה http://www.costronic.com.tw/pci-x.JPG המתאם התחתון לא העליון או כמו פה: http://www.costronic.com.tw/09p35.JPG העליון איפה אני יכול למצוא דברים כאלו בארץ??? הלוח אם שלי יש pci 5v ויש לי כרטיס pci x 3v וכמובן החריצים שונים והכרטיס לא מתאים ואני מחפש קונברטור בדחיפות! תודה![br]פורסם בתאריך: 13.04.2010 בשעה 17:57:12 מקווה שלא התבלבלתם, בתמונה הזו תוכלו לראות... http://en.wikipedia.org/wiki/File:PCI_Keying.png בלוח שלי יש 5v pci והכרטיס שלי הוא 3v pci-x או 3.3v 64bit pci-x נראה לי אני כבר מתחיל להתבלבל פה מקווה שהבנתם...
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
קניתי את הנגן החדש של wd שמתחבר לרשת איתו קניתי ראוטר וכרטיס רשת של tp-link אחרי שחיברתי התברר שזה לא תומך בשיחה עם התמיכה הגעתי לעמוד הבא באתר של wd http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805&p_created=1255474998&p_sid=GVkccXLj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NTgsNTgmcF9wcm9kcz0yMDgsMjk5JnBfY2F יש שם באמת מוצרים של d-link שנמכרים בכל מיני חנויות אבל זה תקן N שיקר מידי בשבילי, ונראה לי שאני לא צריך אותו השאלה שלי היא כזאת, מישהו יודע איזה מוצרים (ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי) אידיאליים ותומכים במכשיר, ובנוסף, האם אני צריך באמת ראוטר מאד מהיר …
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת אינטרנט של teac ואין לי את הדריבר וחיפשתי אמון באינטרנט ולא מצאתי . תודה לעוזרים וחג שמח , שנה טובה . http://img11.imageshack.us/img11/3170/428j.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mmmwm2nmijyr.jpg
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אין לי עדיין אל-פסק וכמובן שאני רוצה לקנות ע"מ להגן על המחשב . שיקולים רבים יש בבחירת ה-UPS אך התייחסות לצריכת החשמל שלו עצמו לא מצאתי.... האם מדובר במכשיר זולל חשמל?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה את התוכנה ואני לא יודע אפילו מה השם שלה ככה שאני לא יודע איך להוריד מי שיכל להביא לי את השם שלה אני ישמח ועוד יותר אם תביאו לינק להורדה
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני על סף קניית מצלמה דיגיטלית (FUJI F31) וממילא המדפסת הישנה שלי כבר לא מה שהיתה, על כן אני רוצה לקנות מדפסת משולבת (לא זקוק לפקס) איכותית מספיק שתוכל גם מדי פעם להדפיס תמונות A4 טובות. חשבתי על ,HP C3183 , או ברודר .DCP130 . איזו מן השתיים עדיפה לדעתכם, או מודלים אחרים בטווח המחירים הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המארז TT SHARK VA7000BWA, והבנתי שיש בו הכנה לקירור מים ... מזה אומר ההכנה הזאת ? ועוד משהו .. מה אתםחושבים על המארז הזה? http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm תודה רבה !!
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
My sis uses that cam and she lost the driver, can someone please help me find it on the internet or alternatively in other source ? Thnks !
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם זה נכון שפנטיום 4 עבר אופטימיזציה עבור ווינדווס XP, ו-AMD לא עבר??? שאלה שנייה - מה אומר DUAL בכרטיסי מסך??? תודה מראש, ודי כבר לנעול את השאלות שלי!!!
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-