עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by EMXMAN,

יש לי בעיה מציקה ראשית זה המפרט של המחשב שלי P3 933MHZ ASUS CUV4X-C 256 SDRAM 2X 60G קיצר בזמן האחרון מצאתי סידירום של חברת COMPAQ הוא עובד טוב והכל התקנתי אותו פרמטתי תמחשב למה היו לי בעיות ברשת אחר כך אני מכבה את המחשב ואחרי כמה שעות הוא לבד נדלק חיפשתי אולי זה אוטומטי מהביוס וזה לא אבל השארתי תמחשב יומיים דלוק לא דפק ריסט הוא נדלק לבד כשאני מכבה אותו אחרי כמה שעות מה הבעיה יכולה להיות ?:?? הוינדוס או משהו בחומרה? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בקשר לבעיה הזאת

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by demultiplexer,

מהם איכויות של היציאת טלויזיה והלכידת וידאו שמגיעות עם הכרטיס ? האם מישהוא יכול לשלוח לי לאי מייל איזה סרטון קצרצר שהוא לכד בעזרת הכרטיס ?<

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by DaniDin,

האם זה תופס גם לגבי ASUS E612 , כי ברוב גאונותי ניסיתי זאת, ו..!!?? המחשב עלה בסדר אבל נורת הכונן כול הזמן הבהבה, ובמנהל ההתקנים במקום גרסת ביוס, ראיתי FLASH_3 רשום, למזלי היה לי גירסת FIREWARE חדשה (למעוניינים 1.4 ), וזה תיקן את המצב. שאלה שניה האם הטיפ שלך קיים גם לגבי ה-ASUS E612?

4. Started by Dante_9,

העכבר עולה עולה 275 ש"ח ואמור לתת ביצועים טובים משל ה- MX1000. האם כדאי להשקיע?

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by stropic,

לאחותי יש מחשב עם המקלדת הזאת והכל עבד בסדר גמור עד שהמקלדת פתאום התחילה לעשות בעיות. כשלוחצים על מקש המחשב מצפצף וצריך להחזיק את המקש איזה 2 שניות כדי שהכפתור יגיב עד שהמחשב פותח את הWINDOWS אז אין את הבעיה הזאת, נגיד בBIOS המקלדת עובדת כמו שצריך. ניסיתי לחבר את המקלדת למחשב שלי והיא עבדה כמו שצריך, וניסיתי לחבר את המקלדת שלי למחשב שלה והיה את אותה בעיה. ניסיתי לעדכן ביוס, לעדכן דרייברים של לוח אם, לעשות את כל העידכונים של הווינדוס, לעדכן את הדרייבר של המקלדת וכלום לא עזר. המפרט שלה הוא כמו המפרט שלי רק שיש לה כרטיס מסך 8400GS וHD של 320GB מערכת ההפעלה שלה היא WINDOWS VISTA HOME PREMIUM 32BIT. תודה לעוזרים עריכה: הצלחתי לסדר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by hadarK,

אני רוצה להעביר תוכן 4K מהלפטופ בו קיים חיבור USB 3.1 Gen 2 Type-C / Intel Thunderbolt™ 3 (Power Delivery, DisplayPort) למסך טלווזיה עם חיבור HDMI 2.1. מניח שנכון למצוא כבל מתאים ואין צורך במתאם? אודה לעזרתכם איפה ניתן לרכוש כבל מתאים באיזור המרכז. תודה

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by ohad,

מאיפה יש לכם או אתם משיגים את כול הכסף כדיי לקנות את כול הדברים ההלו?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  8. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, יש לי תקלה במדפסת משולבת HP 6213. בזמן הסריקה יש פס כזה מעצבן , וזה הורס את מה שנסרק מצורפות 2 תמונות .. אחת עם המכסה של הסריקה קצת פתוח (איפה שהמצית) והשניה שמתי דף , עם מכסה סגור , אפשר לראות את הפס לפי השינוי צבע בתמונה. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? אולי תקלה ידועה של HP ? ואחריות כבר אין , זה קרה בדיוק חודשיים בערך אחרי סוף האחריות - בתמונה הזאת אפשר לראות את הפס , שינוי צבע בתמונה - וזה מה שקורה שהמכסה של הסריקה קצת פתוח ... תודה !

9. Started by michmich99,

שלום לכולם, יש לי כ-4 בקרי DS4. מערכת הפעלה: ווינדוס 10. התקנתי את התוכנה Inputmapper, וכמובן ביצעתי גם pair לכל הבקרים (הכל מזוהה כמו שצריך בווינדוס וגם בתוכנה). בזמן המשחק אני מרגיש דיליי של השלט, כשאני יוצא לתוכנה אני רואה שאני מקבל milisecond גבוהה מידי פעם. המרחק בין הבקרים לבין ה-BT הוא לא יותר ממטר. הדונגל BT שלי מחובר ל-USB הקידמי של המחשב (usb 2.0). זה ה-דונגל שברשותי: https://www.amazon.com/gp/product/B009ZIILLI/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 מישהו יודע איך לסדר את זה? אני די מיואש פה. או שקיים דונגל אחר שמיועד לשימוש ה-DS4 למחשב?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  10. שלום חברים, מכיוון שאיני יודע לאיזה נושא להיכנס בחרתי בנושא ציוד היקפי. יש לי בעיה ואני צריך עזרה בהמלצה לחיבור+קניית כבלים. 1.LCD MARANTZ FULL HD 2.מע' קולנוע ביתית SONY DVZ-30 3.XBOX 360 מחובר ע"י חיבור HDMI לLCD אז ככה: אני רוצה לחבר את המערכת לטלוויזיה ושגם הXBOX וגם הממיר יעבדו *ממיר HOT מחובר ע"י כבל SCART לTV ושומעים דרך המערכת.הבעיה היא שדרך הXBOX אני לא שומע (מחובר לLCD דרך HDMI),מהLCD אני יוצא עם כבל SCART למע' קולנוע ביתית כיוון שאין לי אופציה לחיבור אחר. מה אפשרי לעשות בנידון?? בעיה נוספת היא איך לצאת מהכרטיס קול שלי (מובנה על לוח האם- ABIT QUAD-GT X38) לLCD,לפי מיטב הבנתי מצריך מפצל רק איני יודע איזה לקנות?? *המלצה לכבל SCART TO SCART מועדף יתקבל בברכה. תודה…

11. Started by elgard,

הוא לא מתכוון לעשות אוברקלוק והשימוש העיקרי הוא משחקים: Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE 159$ (921ש"ח) Seagate Baracuda 40GB 7200RPM 92$ (533ש"ח) או מקסטור אתם תחליטו Pine 56.6K ESS CHIP 19$ (110ש"ח) TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 13$ (75ש"ח) Actima X 52 31$ (180ש"ח) AMD ATHLON XP 1600Plus 117$ (678ש"ח) gigayte gvrxp Mushkin 256mb DDR 3000 119$ (689ש"ח) אתם תחליטו Tsunami Virgo bLUE 300W 33$ (191ש"ח) אתם תחליטו סה"כ 748$ (4,332ש"

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  12. פירמטי את המחשב ואני לא מוצא את הדיסק.. אני צריך דרייבר למצלמה הזאת: http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg איך זה שבאתר הבית שלהם אין ?!

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by MoMo-P,

שלום חבר'ה... על איזה מצלמה תמילצו לי, הכי טובה ומשתלמת עד 150 ש"ח. וכנ"ל בנוגע למיקרופון... סה"כ השימוש הוא למסנג'ר וסקייפ בעיקר... ללא קשר למשחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by shimronfio,

שלום. בשש השנים האחרונות השתמשתי באוזניות מסוג pc151 של senheiser, אתמול לצערי הפסקתי לשמוע בצד שמאל של האוזניות ואני חייב להחליף אותם, האוזניות הקודמות שלי היו ממש טובות גם למוזיקה וגם לגיימינג ואני אשמח לקבל המלצה לאוזניות שיהיו שוות להם ואף יותר טובות. השימושים הם בעיקר מוזיקה, ופחות גיימינג ומחשב. רצוי שלאוזניות יהיה מיקרופון גם לגיימינג וגם לסקייפ.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by ZiX,

המקלדת שלי כבר כולה שבורה (8 שנים אצלי :\ מקלדת פשוטה של מיקרוסופט).. והפאד שלי גם כן נחרש כבר.. ומצבע שחור הוא הפך ללבן :\.. והאוזניות שלי כבר לא פועלות.. בגלל זה החלטתי פעם אחת להשקיע על משהו טוב וזהו , יש לי עכשיו עכבר של DA.. ואני רוצה לקנות מקלדת אוזניות ופאד חדשים.. התקציב הכולל הוא 1000 ש''ח.. אשמח להמלצות *כמו שציינתי בכותרת השימוש העיקרי שלי במחשב הוא גיימינג (4870X2) תודה

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  16. האם "האבק נייר " שנושר ממנו בהדפסה פוגם בה ושווה להשקיע גם בנייר? שאלה נוספת: האם "המבצע" של אופיס דיפו על הנייר שווה?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  17. אני מחפש מקלדת ועכבר טובים והמחשב יהיה רחוק בסביבות 3.5 מטר אבל שמתי לב שיש דיליי קטן במקלדת האלחוטית של אחי אז רציתי לדעת אם זה בכולם ככה? ואם כן איך אני משיג מקלדת ועכבר עם כבל באורך כזה ?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by TomB,

איך ניתן לגבות את הפאלם, או רק את הaddress book לכרטיס SD רגיל (לא כרטיס גיבוי יעודי)?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by Ghtm,

אני צריך המלצה להגה למחשב ב400 שקל בערך, ללא חריגות בבקשה. אני צריך שהוא יהיה מחנות באזור חיפה. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  20. אורח ^Rockford

Hauppauge WinTV Theater\WinTV-PCI לפי הביקורת ב Mentor.org.il ובכלל, נראה שלחברה הזו יש כרטיסים מדהימים אבל נדירים בארץ...

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by nutty,

קודם כל רציתי לשאול אתכם אם יש לכם מושג למה המחירים של הזכרונות התיקרו כל כך בחודש האחרון ??? בנוסף רציתי לומר שראיתי משהו מאוד מוזר: הכרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 3 TI-500 128 DDR\TV האם ה128 באמת או שזה סתם רמאות ??? המחיר רק 1200 ש"ח ( ) אז זה לא הגיוני ממש!!!!

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by White Raven,

יש לי ספק של sunshine or sunshine comma ויש לי דגם MI 400 ATX אני לא יודע כמה וואט זה בבקשה מי שיכול לעזור PS: אני ממש לא חושב שה-400 מסמל את כמות הוואט שהוא מספק זה רק הדגם.

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by nadavcj,

אשמח לקבל המלצה על דגם של מקלדת חוצה קירות. תודה

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  24. שלום! קניתי אתמול MX Revolution, ידוע לי שבד"כ בסוללות נטענות ההטענה הראשונית יותר ארוכה מההטענה הרגילה. בדקתי בהוראות הפעלה של העכבר לא ראיתי שצויין משהו על כמה זמן להטעין פעם ראשונה אלא רק לחכות שכל המנורות יתחלפו לירוק... יכול להיות שפיספסתי משהו, או שלא הבנתי משהו נכון. בכל מקרה ידוע למישהו כמה זמן צריך לחכות בהטענה הראשונה של העכבר? תודה

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  25. מחפש תוכנה חינמית למצלמת silver line יש להם תוכנה אבל היא בכס עריכה: מצאתי תוכנה כזו, יש לי 3 מצלמיות שמחוברות למחשב, איך אפשר לראות את כל שלושת הוידיאו בו זמנית? האם יש תוכנה שיכולה לפצל את המסך לשלושת המקורות?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים