ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות GAMEPAD ואני לא יודע עם כדי לי להשקיע סכום של בערך 200 שח , 150שח על GAMEPAD ...או לקנות משהו זול ב 60 70 שח? כמה עולה GAMEPAD טוב כמו של סוניפלייסטישן? עם הסטיקים וכו'... ומאיזה חברה ואיזה סוג הכי כדי לי לקנות? מישהו מכיר חנויות בנתניה שיש שם GAMEPAD טובים?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מותקנות לי במחשב 2 מערכות הפעלה ויסטה וXP יש לי מקלדת אלחוטית Logitech EX110 המקלט מחובר דרך הUSB לוח אם Gigabyte GA-8I945GMF הבעייה: כשאני מדליק את המחשב אני לא יכול לבחור את מערכת ההפעלה + כשהתקנתי את מערכת ההפעלה כשמופיעה השאלה אם להפעיל מהסידי לא הצלחתי לבחור עם המקלדת האלחוטית אז חיברתי מקלדת חוטית תודה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים? לפי מה שהבנתי הוא אמור לצאת בארץ באותה סביבת מחיר של הProphet 8500LE. עד שמצאנו כרטיס מבית ATI עם Value יותר טוב מה Ti200 ,גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת איכות, זה מחזיק בדיוק יומיים... :'(
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר של לוג'יטק, יש עדיפות לאלחוטי, אבל לא חובה. חשוב שיהיו לו שני לחצנים בצדדים (אחורה, קדימה). מחכה להמלצות שלכם תודה
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב ואני לא מוצא את הדיסק.. אני צריך דרייבר למצלמה הזאת: http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg איך זה שבאתר הבית שלהם אין ?!
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
כי בשניהם הפלט הוא 3w. ,הלוגיטק, חלש במקום רועש
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקלדת עם כפתורים שחורים וזה די מציק שאני רואה את כל האבק שמצטבר שמה. רציתי לדעת איך אני יוכל לנקות אותם. אם אפשר לפרק אותם ולנקות זה לא יגרום להם נזק? ואם לא, איך בכלל אפשר לפרק אותם?
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
או קיי .. אני הצלחתי לדחוף את הP4 שלי לאחותי ב 1400 שקל = מעבד+לוח+SDRAM = יותר יקר ממה שקניתי את זה :smoke: :smoke: אבל עכשיו אני רוצה לקנות איזה AMD טוב עם לוח טוב וDDR מה עדיף .. איזה מעבד ואיזה לוח ואיזה חברת זיכרון???
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_165&products_id=330 מה יש לכם להגיד על הרמקולים האלה? האם המחיר שווה אותם? זה בערך התקציב שלי, חשוב לי שיהיה רמקולים לפחות 4.1 יש עוד הצעות במחירים האלה? אני מתאר לעצמי שאלה לא הרמקולים הכי טובים בשוק, אבל נראה לי שאפשר להסתדר גם בלי הכי טוב בשוק... יש כאן מישהו עם רמקולים כאלה? או אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_336&products_id=1114
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה את התוכנה ואני לא יודע אפילו מה השם שלה ככה שאני לא יודע איך להוריד מי שיכל להביא לי את השם שלה אני ישמח ועוד יותר אם תביאו לינק להורדה
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני צריך המלצה להגה למחשב ב400 שקל בערך, ללא חריגות בבקשה. אני צריך שהוא יהיה מחנות באזור חיפה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש התקן בלו טות' פנימי(pci) ואם כן אז איפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 633 על לוח אינטל VC820, אני רוצה לשדר את המעבד ל 1 גי'גה אני יודע שהלוח תומך בזה הבעיה היא שאיו לי מושג אם יש כזה דבר : מעבד 1 ג'יגה SLOT1 ... אם אין , מישהו יכול להגיד לי אם הוא כבר ניסה להשתמש במתאם על לוח כזה ואם זה הצליח ? בפעם האחרונה שרכשתי מתאם עבור לוח , זה לא עלה יפה... הלוח לא זיהה את המעבד (זה היה לוח 440LX) תודה.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר יותר מספק כח אחד למחשב??? אם כן האם ניתן לג'מפר ביניהם - ז"א כניסה אחת של 220 לשניהם??
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מתבלט על איזו מקלדת ארגונומית לקנות, ראיתי את Happy Hacking Portable Keyboard אבל היא ממש קטנה וחסרים בה מקשים , אחרי זה ראיתי את Truly Ergonomic 207 והיא נראית מצויינת אבל נראה שהיא לא ממש ניידת (ואפילו טיפה גדולה) מישהו יכול להמליץ לי מה כדאי לקנות ? אני מחפש לקנות 2 אחת לעבודה ואחת לבית (מאותו דגם) אם יש משהו יקר אני מוכן לשלם, אשמח לעזרה/הצעות
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה המלצה על פד איכותי לעכבר (מטרת המחשב גיימינג כבד) מTMS התקציב:100-150 גג. חשוב שהפד ידבק לשולחן.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
My sis uses that cam and she lost the driver, can someone please help me find it on the internet or alternatively in other source ? Thnks !
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
;D ;D אני מתכוון לקנות מחשב חדש פנטיום 4 1700לוח אם גריבלדי 850256 RDRAMכריאייטיב 12840 ג'יגה 7200 RPMורציתי לדעת אם כדאי לי להשקיע ולקנותge force 3 ti200
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אבל אני רוצה לקנות לחבר שלי מחשב ואם אני לא אעזור לו הוא יקנה פנטיום 4 עם SDRAM אז איך הכרטיס GAINWARD Geforce III CardExpert TI-500 **NEW** שיש בלמיר? גיינוורד הם חברה מצוינת בעקרון אבל המחיר יחסית נורא זול 221$ ושאר המחשב שאני רוצה לקנות לו (פחות או יותר): AMD XP 1.6Ghz 266FSB Case:ATX 300W, 2-Fan H.D: Maxtor 40Gb 7200rpm ATA133 MEMORY: Kingston DDR 256Mb CdRom: Samsungx52 FDD: Floppy 1.44Mb 128Bit Sound & SPK 300w Modem 56K V92 Quantom Keyboard Genius Mouse Scorle משהו בסגנון הוא רוצה מחשב בסביבות ה4K בלי מסך וזה יוצא סבבה עם הגיינוורד
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ראיתי בחנות אחת שזה עולה 250 .יש מקומות 320 .אני רוצה לדעת מה המחיר המקורי של העכבר .ואם יש מקומות שמוחרים יותר זול מ250 ?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מפרט טכני: בעלת 3.1 מיליון פיקסלים ברזולוציה של 2048x1536 (אינטרפולציית חומרה) רכיב ה-CCD מיוצר ע"י SONY מסך צבעוני אחורי ענק (1.8) לצפייה ודפדוף בתמונות זום דיגיטלי X2 משמשת ל: צילום תמונות, צילום וידאו, וידאו קונפרנס (עינית אינטרנט) המצלמה מתחברת למחשב בחיבור USB חיבור AV לצפייה בטלוויזיה פלאש מובנה פוקוס אוטומטי לדיוק מקסימלי מפתח צמצם F2.8 צילום עצמי 10 שניות, לכידת וידאו 20fps (פורמט AVI) מידות : 116x75x42.5 mm משקל : 120 גרם (ללא סוללות) מצלמה מגיעה עם: חבילת תוכנות לצפייה ועריכת תמונות, 4 סוללות AA, כבל וידאו + כבל USB,תיק מהודר, רצועה, כרטיס זיכרון Compact Flash 16MB(נשלף) לצילום עד 180 תמונות. אז מה אתם חושבים? האם היא שווה 558ש"ח כולל משלוח (מ…
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם "האבק נייר " שנושר ממנו בהדפסה פוגם בה ושווה להשקיע גם בנייר? שאלה נוספת: האם "המבצע" של אופיס דיפו על הנייר שווה?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת לאחרונה עם הMX 518 כל כמה דקות החיבור של העכבר מתנתק ואחרי כמה שניות יש את הצליל הזה שהמחשב זיהה אותו בחיבור USB. לפעמים קורה גם שהעכבר לא עובד בכלל,רק שאני מחליף לו חיבור USB הוא מסתדר. וזה לא קשור לחיבור USB דפוק, כי ניסיתי את כולם. כולם עובדים אבל פעם ביום אני צריך להחליף חיבור.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GM-2500&Cat2Cat1ID=33&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3728 נתונים יבשים פחות או יותר אותו דבר. יש מישהו שיש לו ויכול לתעדף?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-