עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by roadrunner,

קניתי אותם והמוכר טען שצריך מטען מיוחד בכדי להגיע לטעינה מלאה, יש למישהו מושג בקשר לזה ?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  2. Started by larry_lurex,

שלום ברשותי מחשב פנטיום4 2.8 פרסקוט לוח אם סוקט PERL865 או משהו כזה עוד מעט אקבל 7800gs oc agp כתוב באתר שלהם שצריך ספק 350, והנוכחי הוא 300. האם 350 יספיק בהחלט או עדיף לקנות 400? ועל איזה ספק אתם ממליצים מבחינת יחס ביצועים-מחיר כי אני לא רוצה משהו יקר יותר מדי.. סה"כ היה לי 5 שנים במחשב הקודם ספק גינרי והיה בסדר..אז אולי כדאי שוב גינרי? ואולי זה גם חשוב- יש לי 2 מאווררים קטנים וזלמן על המעבד..זה משנה הרבה?

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  3. ויש לו אפשרויות עריכה של סרטים ושמירה שלהם במחשב.... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by ag43,

קניתי ENERMAX LIBERTY 500W ורציתי לדעת האם המתח של המחשב התייצב המפרט שלי בצד זה הפלט של MBM5 Sensor | Current | Low | High | Average | +-----------------------------+----------+----------+----------+----------+ |Core 0 | 1.57 V | 1.52 V | 1.58 V | 1.56 V | |+3.3 | 3.38 V | 3.34 V | 3.42 V | 3.38 V | |+5.00 | 5.05 V | 5.05 V | 5.13 V | 5.08 V | |+12.00 | 12.16 V | 12.10 V | 12.28 V | 12.18 V |

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by Aviv C,

לפני כמה זמן החלפתי את שתי המחסניות שלי במדפסת (שחורה וצבעונית) למחסניות חדשות. את המחסנית השחורה קניתי לפני שבוע אבל את המחסנית הצבעונית קניתי לפני הרבה מאוד זמן (חצי שנה בערך). כשהדפסתי מסמך בפעם הראשונה עם המחסניות החדשות הצבע השחור הופיע והיה בסדר אבל לא הודפס צבע צבעוני בכלל. הדפסתי את המסמך עוד כמה פעמים וקרתה אותה תוצאה. הדפסתי גם עמוד ניסיון של המדפסת ולא הופיע צבע צבעוני. מה לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. שניהם באותו מחיר... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1248&products_id=9668 235 לחוטי.. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2108&scat=211&tcat= 243 לאלחוטי... מה עדיף לגיימר? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  7. Started by Aviv C,

יש לי מחסנית צבעונית שקניתי לפני כחצי שנה אבל לא הייתי צריך אותה ולכן השארתי אותה בקופסה המקורית. אתמול כשהכנסתי אותה למדפסת לא הודפס לי צבע צבעוני בכלל. כנראה שהיא התייבשה נכון? מה אני צריך לעשות כדי להשתמש בה?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  8. אני מרגיש בימי הביינים איתה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by Yoda_1168,

המקלדת הנוכחית שלי מאיימת להפסיק לעבוד והמצב לא טוב. חשבתי על דגם פשוט מהסדרה של לוג'יטק, המוצרים של מייקרוסופט נראים לי גדולים ומגושמים. אני מעוניין במקלדת עם מקשים רכים (חשוב לי מאוד) שנוח להקליד עליה, ועדיף שתהיה זולה. אין לי צורך בתוספות כמו אלחוט וhotkeys, אני צריך רק משהו פשוט. אם יש לכם ניסיון עם המקלדות של לוג'יטק תכתבו כאן, למרות שאני אשקול גם הצעות אחרות. קראתי דברים טובים על ה-Logitech UltraX (למרות שהיא די יקרה), האם היא שווה את המחיר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by zoyaniv,

היי אני בקרוב מחליף עכבר והנתי שה G5 הוא הטופ הבנתי גם שה 7 הוא המשך של הסידרה רק אלחוטי רציתי לדעת במחינת ביצועים האם הם זהים או שהחוטי נותן יתרון ובאופן כללי מה ההבדלים בנייהם

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  11. אהלן, יש לי את הספק כוח" xtreme p4 500w atx 12v " ואני מעוניין לדעת אם הוא יוכל להריץ את הכרטיס המסך של סאפיר X1800XT 256MB. בדקתי עליו נתונים מתוך המדבקה שעליו והיה כתוב את הנתונים הבאים : +12v = 20a -12v = 0.8a +5vsb = 2a -5v = 0.5a +5v = 33A +3.3v = 25a *אלו הפרטים החיונים בראיתי שצריך אם אני טועה תקנו אותי. אם לא, אז אני פתוח להצעות, 380ש"ח גג. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  12. היי, ראיתי את המוצר של sunbeam ששולט על התאורה ומגיע עם כמה מנורות כאלו שנקרא chameleon, אני מבין שהוא לא הגיע לארץ, מישהוא יכול לעזור לי ולתת לי אתר מחו"ל או אפילו אם יש מהארץ, שאפשר להזמין ממנו את ה-chameleon לארץ??? ועוד שאלה לגביו... האם כבל של uv יזהר ע"י הנורות שמגיעות איתו???

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  13. משהו שיהיה מובנה בתוך המארז, או אפילו סתם יונח על השולחן, אני מחפש סוג של צג... שיראה לי נתונים מהמחשב כמו: מהירות הורדה, כמה הורדתי... זה יהיה יותר ליופי מאשר שימושי... אני לא מחפש צג שמראה טמרפוטורות אלא מה שאמרתי-מהירות הורדה וכאלה דברים... יש חיה כזו? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. ראיתי איזה מחשב מאעפן למכירה באיזה אתר. מה שתפס את עיניי היה החזית של המארז המונפץ שלהם . . . מישהו יכול להגיד איזה חלקים מייצרים כיום אם חלק דומה לזה, או שדומים לזה בכללותם? אני מדבר על: - מאווררים למחשב - מארזים - גימיקים אחרים עם צורה זו. כל המכיר משהו כזה מוזמן לפרט ולהגיד "מה תפקידו בכח" . . .

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by EdenC,

שלום לכם, מישהו מכיר את הבקר שמצוין בכותרת? האם הוא כולל גם פאן בס (שליטה על מהירת המאווררים)? תודה רבה. עדן

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by no nick,

הדבר הזה אפשרי בכלל בהתקנת הסורק על המחשב הלקוח וסריקה מהסורק ישירות ללקוח? ד"א מדובר בhp5510

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by gilloze,

אני מעונין ליקנות ספק ENERMAX LIBERTY 400W איך הוא ? הוא יחזיק טוב 7900gt ASUS P5LD2 3.0 Doal core ושאר השטויות במחשב. האם הוא שווה קניה תכסף ומאיפה אתם מציעים ליקנות אותו מיחברה אמינה וזולה עם האחריות תודה מראש גיל

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by mushi,

יש לי לוח אם P4VMA-M של BIOSTAR על הלוח הזה יש כרטיס מסך OB אני רוצה לבטל אותו ולעבוד על ה AGP אבל אני לא מצליח ניסיתי לבטל אותו בביוס אבל אני לא מבין כל כך ואני לא אוצה להרס דברים שם. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  19. שלום לכולם.. המערכת: Pentium 930D 3.0GHZ 2x2CHACHE מאורר BT או ZALMAN 7700 לוח אם של ASUS דגם P5LD2 זכרון פנימי 2GB - 2x1gb ddr2 כונן קשיח - wd 2500KS (250GB SATAII 16MB BUFFER כ.מסך - 7600GT NVIDIA או אולי X1800GTO צורב DVD 2 מאוררים במארז. אני יודע שה7600GT הוא צרכן יחסית קטן של חשמל, אבל אם אני יחליט לשים את ה1800? תודה קובי

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  20. טוב בחופש אני טס לקנדה ואני קונה שם את ה7950GX2 עכשיו הספק לי לא יחזיק את הכ.מסך הזה אפילו שהוא של TT ויש לי 420W אבל העדין הספק שלו לא הכי איכותי וטוב, כי לחבר שלי יש אותו ספק שעשה לו בעיות עם ה7800GTX אז אני צריך ספק חדש =] . השאלה היא איזה? כבר התבלבלתי מרוב החברות =\ אז אחד ולתמיד על איזה ספק איכותי אתם ממליצים לי, ד"א מומלץ שיהיה עם סלאבינג כבר ושיהיה שקט =] . אז על מה אתם ממליצים ?

• 14 תגובות
    • 891 צפיות
  21. מה אתם אומרים על הספק הזה:SP-ATX-500W RockeTeer III הנה הקישור לאתר הבית(עולה 300 שח) http://www.spirecoolers.com/PSU.asp?ProdID=3

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  22. אני מעוניין בהתקן בעל הפונקציונליות הבאה: - מסך שניתן לקרוא עליו לפחות 150-200 תווים של טקסט (עדיף יותר), ב-10 שורות לפחות - מקלדת (אפשר שתהיה מחוברת חיצונית, אבל צריך אז שהמכשיר יתמוך בכך, ושתהיה מקלדת קטנה ו/או מתקפלת) - אפשרות שמירת קבצי טקסט - נפח אחסון כולל של לפחות, נאמר, 25MB (אפשר ע"י כרטיס) - אפשרות להעביר את התוכן למחשב (עדיף כבל טורי או USB, אבל מצידי שיהיה גם IR או BlueTooth או מה לא) - זמן בטריה ארוך - אפשרות טעינה משקע חשמל רגיל - מחיר נמוך! (רצוי גם - יחס ניגודיות טוב למסך, כך שאפשר לעבוד איתו באור יום - עמיד בטלטולים ונפילות שימו לב שאני לא צריך שום יכולת אחרת - לא ריבוי משימות, לא PIM, לא סרטים ומוזיקה, לא GPS ולא שום שטויות אחרות. אני פשוט צר…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. אני מוצא מיליון סוגים של כרטיסי PCMCIA לרשת אלחוטית, וכן לחיבור התקני USB, ב-ZAP - בכל מיני מחירים, מכל מיני חנויות, ובכלל לא ברור לי מה ההבדלים בין כרטיס לכרטיס (זולת דברים ברורים כמו USB1/USB2 וכו'). האם מישהי/וא יכול לתת לי המלצה או אנטי-המלצה על כרטיסים מסויימים, או לפחות לתאר לי הבדלים אפשריים בין כרטיס לכרטיס?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. לפני כשבוע וחצי המסך שלי "התפגר", לקחתי אותו לתיקון.. חיברתי אותו למחשב והדלקתי אותו.. ברגע שהווינדוס עולה המסך נכבה... חשבתי אולי זה בעיה במסך, אז בדקתי אותו על מחשב אחר והכל היה בסדר (כך הבנתי שהבעיה היא לא במסך)... ניסיתי גם לקחת מסך אחר (שכמובן תומך ברזולוציה שהוגדרה לפני) וגם הוא נכבה מתי שהוא הגיע לווינדוס... חשבתי לעצמי שאולי הבעיה היא בכרטיס המסך אז ניסיתי את האופציה "Enable VGA".. כששמתי אותו על האופציה הזאת הוא עבד אבל על רזולוציה הכי נמוכה (640X480 60 הרץ) וכשניסיתי להעלות את הרזולוציה המסך פשוט נכבה... לקחתי את הכרטיס מסך לתיקון ואחרי כמה ימים הם אומרים לי שאין שום בעיה במסך... אני כבר אובד עצות... מה זה יכול להיות? ??? ??? ??? תודה לכל העוזרים!! אהה ודרך אגב…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. :givemebeer: האם כדאי לי להחליף תספק למשהו טוב יותר או להשאיר אותו למרות שהכל עובד מצויין בלי שום בעיות!? תודה! :itschy:

• 5 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים