עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. כזה עוד לא ראינו - לקחנו לבדיקה והתרשמות עכבר חדש של Corsair מדגם Sabe v2 Pro אשר מבטיח תצורה רגילה לחלוטין אך משקל שיגרום למשתמש להרגיש כאילו אין שום עכבר בכלללכתבה

2. Started by womry,

שלום, אני מחפש מדפסת זולה, אבל ממש זולה, לשימוש כגיבוי למדפסת נורמלית. הדרישות מהמדפסת - 1. שתדפיס בשחור באיכות סבירה. 2. שהמהירות תהיה סבירה, לא מהירה אלא סבירה. 3. שתהיה זולה. 4. יציאת USB. ראיתי את ה- Z25 ב- 250 ש"ח (כולל שני ראשים למי שתהה). יש לה יציאת USB כמדומני. מישהו מכיר את המדפסת הזאת? משתלם לקנות אותה לצרכים הבסיסיים שלי, או כדאי להשקיע במשהו אחר?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  3. ערב טוב, יש לי מארז לבן רגיל כרגע, אני מעונין להחליף את המארז לשחור. נתקלתי במארז הבא - Frontier Meridian LCD 500Watt . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2003&products_id=12707 המארז נראה יפה, לא גדול כל-כך, תצוגה מגניבה, והמחיר גם כן נשמע טוב. השאלה שלי, האם אפשר פשוט להעביר את המחשב הישן למארז החדש ולא יהיו עם זה בעיות? ואיך מחברים את התוצגה, זה מתאים לכל לוח ? לכל מעבד \ ספק כח ? צריך לקנות עוד דברים עם המארז חוץ ממה שיש במארז שלי עכשיו ? סליחה על השאלות הטפשיות, אני לא מבין הרבה בנושא תודה מראש, ושבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by gshhar,

אני מחפש מארז טוב ואיכותי שיהיה מקורר טוב (יש לי AND2000),כדי שבקיץ לא ייצלה לי המחשב. יש לי כמה אפשרויות והייתי רוצה שתחוו דעות והסברים על כל אחד מהם כי אני ממש חדש בעסק. 1 Enermax FS-710 Case (P/S not included) NIS 451.20 2 Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case (P/S not included) NIS 591.22 3 Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) NIS 676.80

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  5. Started by maximz,

אני מעוניין לקנות מצלמת רשת, כשבדקתי איזה מצלמות יש אז ראיתי מצלמות בטווח מחירים 50-350 ש"ח, השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם, האם זה שווה את הפרשי המחירים. ואיזה מצלמה מומלצת במחיר נמוך עד 100 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  6. מתנצל מראש על האשכול החריג אך מכיוון שאני לחוץ וחייב להוציא את ההזמנה, אודה לכם מ-א-ו-ד א תוכלו להתייחס למפרט שאני מתעתד לרכוש : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=35148 שוב מבקשבכל לשון של בקשה להשאיר את האשכול כאן יום אחד, לקבלת התייחסות החברים. תודה תודה !

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  7. Started by Shbd,

יש במחשב של אחותי כרטיס רשת Realtek TRL 8139 ואבא שלי טוען שיש שם חיבור Phone כאילו פקס לא יודע מה הוא אמר, אני לא מבין בזה. האם באמת קיים פקס בכרטיס ואיך ניתן להגדירו?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by Guy950,

שלום, עברתי בכמה נושאים בפורום הזה ובדקתי על סוויטצ'ים באינטרנט אבל אני לא מצליח למצוא את התשובות שאני מחפש להן, במיוחד כשאת הכל אני עושה דרך הסמארטפון כי המקלדת שלי מתה והמחשב הנייד לא בסביבה... יש לי מקלדת מכאנית של Razor, אני לא זוכר בדיוק את הדגם המדויק שלה, והיא עם מקשים כחולים. אני רוצה לקנות עכשיו מקלדת מכאנית חדשה, אבל אני מתלבט לגבי הצבעים של סוויטצ'ים. כמו שציינתי, במקלדת שלי המקשים הם כחולים, ואני אוהב את הרגשת הפידבק שלהם, כשאני לוחץ אז יש את הקליק וזה נעים בזמן הלחיצה אבל הקליקים, בשמיעה, מחרפנים אותי ואת כל מי שמסביבי. מאז שיש לי את המקלדת הזאת אני חייב להיות עם דלת סגורה מרוב שכולם שומעים את הקליקים האלה. אז אני מבין שיש פתרונות חלופיים - החומים, האדומים וה…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  9. משהו כמו זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15450 זה מומלץ? זה עובד כמו שצריך? הכי מציק זה שנראה לי שצריך לשים את המסך מחשב נמוך יותר, כי הכיסא נמוך. זה דבר נחוץ כי לנהוג על כיסא מנהלים שהפדלים שטוחים על הריצפה זה ממש לא עובד...

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by ilanZx,

אני מאוד מתלבט בין Microsoft SideWinder X4 ו Razer Blakcwidow עכשיו תחלס אני מעדיף את הBLACKWIDOW כי הבנתי שהיא יותר טובה לגיימינג אבל מה שמפריע לי זה הקול שמקלדות מכניות עושות.. אף פעם לא השתמשתי בהם אבל לפי מה שראיתי באינטרנט ובYOUTUBE היא עושה רעש מאוד חזק וראיתי אפילו שאנשים כותבים שבקושי שומעים אותם בSKYPE מרוב שהמקלדת מרעישה.. רציתי לדעת אם זה באמת ככה למה אני לא רוצה לקנות אותה ובסוף להעיר את כל הבית בלילה מהמקלדת חחחחחחחחחחחח... אז בתכלס מה ההבדל בקול שהיא עושה מול מקלדת רגילה?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  11. Started by yuraxp,

אני מחפש עכבר בתחום של 150 שח אופטי (לא אל-חוטי) וחשבתי על עכבר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2478 כיוון שאך פעם לא השתמשתי בעכבר עם כדור הייתי רוצה לשאול האם נוח לעבוד איתו במשחקים? כמו GUILD WARS? אינטרנט? ואם הוא נוח לשמאלים?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  12. אני צריך את זה כי רשום לי שהספק הוא 400 אבל בתכלס המחשב קורס עם הכרטיס החדש (רדיאון 9600 פרו) אבל כשאני מחליף לספק של חבר שלי שהוא בכלל 300 אז המחשב לא קורס!!! אז אם יש לכם תוכנה שממש מראה כמה ואט הספק כדי שתהיה לי הוכחה .... בבקשה תגידו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. Started by Shadowman,

איפה אפשר להשיג אותה בארץ? במחיר מוזל? אתר קניה או חנות? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  14. הספק שלי נותן 35A למסילה של ה3.3V, נותן 36A למסילה של ה5V, ונותן 15A למסילה של ה12V. רציתי לדעת איזה רכיבים במחשב משתמשים בכל מסילה, והאם זה מספיק למערכת שבחתימה?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. Started by NuXeR,

שלום ! רציתי להראות לכם כמה תמונות מהספק הג'נרי שלי -->

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום , צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי קליטה של עד 3 מטר עבור מחשב שמשמ מידה סנטר : כלומר גלישה באינטרנט , הצגת סרטים . לא למשחקים! תודה

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by Cypherlz,

שלום אני מחפש אוזניות התקציב שלי הוא עד 600 שקל ואני יכול טיפה לחרוג אני משתמש בהם לגיימינג סרטים ומוזיקה חשבתי ללכת על Sennheiser HD51 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  18. היי אני צריך מדפסת שהיא ראשית מהירה , לא של חברת brother , בשביל הבית שחור לבן בלבד , לא דיו ( לא ה-3 הצבעים האלו ... ) , יש את המהירים האלו , לייזר? מייזר? בלייזר? טיונר? איך שזה לא נקרא ושהיא גם פקס + סורקת + צילום המלצות? מחיר סביר ... אני יודע 500+- אשמח לכמה המלצות , תודה מראש !

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. הספק הזה - FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan ואיך הוא יחזיק את המערכת הזאת - Conroe - Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1280 ¤ 1 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 620 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1670 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 600 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 תודה מראש =]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by avihy,

אני מבקש המלצה למדפסת,האם עדיף לייזר או הזרקת דיו ? השימוש שאני עושה במדפסת הוא רק לצורך הדפסת עבודות (אני לא מדפיס הרבה עבודות) ולא תמונות. התקציב: עד 1,500 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  21. חיפשתי בכל אייביי ולא מצאתי.. ניסיתי באתר של רייזר לראות עם אפשר להזמין אבל אין אופציה כזאת לישראל מצאתי רק באמזון מישהו שמוכר אבל זה לא נותן לי לעשות הזמנה כי אני לא מאמריקה מישהו יש רעיון איפה אני יכול לחפש?? זה העכבר Razer DeathAdder Dragon Age™ II תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מארזTT shark ספק של HEC 475

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by akon1985,

אני מחפש מתאם dvi d והחנויות לא מציינות אם זה i או d. לדוגמא (http://www.electrocohen.co.il/items/731235-מתאם-DVI-זכר-ל-VGA-נקבה) למישהו יש קישור להביא לי משהו אם משלוח אקספרס אני צריך את זה דחוף.

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים: - Logitech Extreme 3D Pro - Thrustmaster T.Flight Hotas X Joystick - Cyborg F.L.Y 5 Flight Stick יש למישהו נסיון עם אחד מהם? הדרישה העיקרית היא שתהיה התנגדות טובה ולא דרדלה, הכיוון כרגע הוא לשני האחרונים בגלל שהמצערת נראית "יעילה" יותר, אשמח לחוות דעת או המלצות לג'ויסטיק אחר שפיספסתי תודה מראש, ישי

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by BloodFist,

שלום לכולם קניתי לפני 3 חודשים עכבר mx 510 אחרי שעבד חודשיים חלק התחילו לי בעיות זה קורה לרוב במשחק world of warcraft העכבר מתנתק מעצמו (נכבה ) ומתחבר כעבור 10 שניות בערך או כשאני מנתק פיזית ומחבר אותו לusb אחר התקנתי את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי עם העכבר שנקנה בנועה מחשבים לי כעיקרון נראה שהדרייברים לא בסדר אבל אני לא סגור על זה . המחשב והחיבורים עובדים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.