עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מחפש מקלדת ועכבר אל-חוטי של לוג'יטק תקציב עד 400 ..

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by kinggil,

שלום, יש לי שאלה של נובי. רציתי לשאול האם אני מקבל את הדבר הזה שאני קונה לוח? כי אני הולך לקנות מארז ולוח בנפרד ואני בדקתי והיציאות של הלוח לא מתאימות ב 100% למארז. תודה

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by yaloner,

שלום, אני שוקל לקנות את ה-HP DESKJET 2180 כי אני לא צריך פקס והיא נראית לי המועמדת המובילה. העניין הוא שלפעמים אני צריך לסרוק דפים קטנים או ספר, האם יש למדפסת הזאת גם סורק אופקי (כזה שמניחים עליו את מה שסורקים) ? לא הצלחתי להבין זאת ממפרטים ומתמונות... תודה

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  4. מי מעוניין לרכוש איתי מאיזור הצפון (קריון או קיון נהריה), סט של לוגיטק של עכבר ומקלדת אלחוטית במבצע של 1+1 במחיר של 1100 ש"ח. לכל אחד זה יעלה 550 ש"ח. יש מעוניינים ? יום טוב, עומרי

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  5. אני צריך מתאם מסיריאל לפררל שבני הצדדים יהיו זכר. איפה ניתן להשיג מתאם כזה? בתודה מראש!!!

6. Started by ohadaridan13,

שלום, יש לי אוזניות בלות'ות מסוג shb6110 אני רוצה לחבר אותם למחשב, איך אני עושה את זה ? תודה מראש.

7. תודה שניכנסתם , לא מזמן ניפתחתי לקטע של צילום הדבר ניראה לי מהנה ומושך :cistinebiggrinA: מי מבין מספיק בתחום זה שיכול להמליץ לי על מצלמה טובה ומשתלמת? אני ממש לא מחפש לקנות משהוא שיבאס אותי אחרי תקופה קצרה, אני מחפש משהוא איכותי אבל יחד עם זאת שלא יפוצץ לי את הכיס יותר מידי. כרגע אל תתיחסו למחירים, תנו פה בבקשה המלצות לכל מה שאתם מכירים וממליצים עליו, אני את הבחירה אעשה בסוף לפי תקציבי

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  8. עונה באה, עונה חלפה, והעונה השלישית בפתח, ענק החומרה Tom's Hardware לקח עשרה ספקי כוח איכותיים מחברות שונות והחל לבדוק אותם בתנאים שונים במעבדותיו http://www.tomshardware.com/howto/200507111/index.html http://www.tomshardware.com/howto/20050711/index.html

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by kobibo,

מה ההבדלים בין התקן הקודם לתקן החדש v.2.0 ? האם התקן הישן יותר פחות טוב ? אני מתכוון לרכוש את המארז Antec 3700BQE שהספק שלו בתקן הישן יותר.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by ata01,

קראתי פה באתר חוות דעת חמות על Wave וברשת יש חוות דעת טובות מאוד על ה-G15. למישהו יש נסיון עם שתיהן כדי להגיד מי מהן מומלצת יותר והאם ה-G15 שווה את המחיר מלבד ה-LCD שלא משמעותי לי יותר מידי?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by teh1archon,

שלום רב, אני הולך לקנות מחשב חדש וראיתי שבלוחות אם של Gigabyte (ומשום מה רק בהם) יש חיבורי TB. למה זה טוב בכלל? ככל שאני יודע רק מוצרי אפל משתמשים בחיבור הזה (אין לי וספק רב שגם יהיו לי מוצרי אפל בשנתיים הקרובות) ואני לא רואה אף מוצר אחר שמשתמש בזה. עכשיו לקנות לוח-אם כזה כהשקעה לעתיד זה אולי משתלם אבל אין לי מושג מה בעצם מתחבר לחיבור הזה והאם תתחיל מגמה להשתמש בחיבור הזה? אז למה זה טוב שוב בתכלס? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by urich,

יש לי מיקלדת חדשה של איכסקרוסופט והבעיה שלי היא שההקלדה על הכפתורים רועשת ביותר (קליקים שיכולים להטריף אדם שפוי) ביחוד על כפתור הרווח (space בלעז) השימושי כל כך ביחוד בהקלדות שימוש פופולרי ביחוד אצל אחותי הסטודנטית. הטם יש דרך לגרום למקלדת להיות שקטה יותר בבקשה!!!!!

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by EnerGy,

השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by 1stcowgirl,

שלום, אני זקוקה למצלמת רשת לצילום וידאו בחושך. מישהו יכול לעזור ולתת קישור ל KSP או IVORY או BUG? תודה

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by Kpro`,

מעוניין לקנות עכבר מחשב תקציב 250 שקל . חשבתי על Logitech G5 אבל אני רוצה לשמוע עוד אצות..

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  16. מישהו יודע איפה ניתן להוריד Firmware לצורב PCRW804 של פיליפס??? באתר שלהם הם לא נותנים לינק! באתר CDRINFO הלינק שבור!! גררררררררררררררררררררר למישהו יש צל של מושג ירוק מאיפה ניתן להוריד את זה ?? (לינק שעובד) נ.ב. גרררררררררררררררררררררררר מי עורך לי את ההודעות?????????????????.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by MATAN_BS,

הי קניתי/לקחתי KVM של ATEN USB לנסות בבית (עדיין יכול להחזיר). דגם: CS-62U לינק: http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=20050103163647001&psid=20050107104840001&pid=2005011817049002 אני מחובר עם מקלדת ועכבר MX900 ומקלדת Bluetooth תואמת של לוג´יטק. מהבסיס של העכבר יוצא כבל USB2 (וגם חיבור מיקלדת PS2 אופציונלי). כשאני מחבר את הUSB ל KVM אני מצליח ובצע Toggel בין המחשבים (SCROLL LOOK) המקלדת עובדת ב LAPTOP בצורהתקינה וגם העכבר, ובמחשב השני המקלדת מקרטעת (לוקח 5-6 שניות עד שעוברת פקודה) והעכבר לר עובד כלל. מישהו יודע למה ? מה אפשר לעשות ? ??? צריך תשובה דחוף (אני יכול להחזיר את ה KVM רק עד סוף השבוע) !!! MAT

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  18. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , מישהו יכול להמליץ לי על UPS טוב עד 300 ש"ח ?? יש לי ספק של 500W (לא שזה משנה משהו .. אבל שיהיה ) תודה .

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by lolgunr,

שלום לכולם, אני בתהליכים של החלפת מחשב נייח לבית. נכון להיום אני משתמש במחשב הנייח שלי כסוג של טלוויזיה - הממיר (ממיר ישן של יס) מחובר בכבל למחשב ואני צופה בטלוויזיה באמצעות התוכנה AVERTV (הדרייברים מסופקים ע"י דיסק בשם AverTV super 007 שנמצא ברשותי) של AVERMEDIA. המפרט של המחשב החדש שאני הולך לקנות נמצא כאן: http://www.tms.co.il/preview/spec/wj53x6gh האם יש צורך בקניית כרטיס טלוויזיה למפרט זה? אם כן - האם יש כרטיס מומלץ? האם יש אפשרות להוציא ולהשתמש בכרטיס הטלוויזיה שנמצא במחשב הנוכחי? אם כן - האם ההוצאה וההכנסה היא פשוטה? בברכה, עומר.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  20. אני מחפש מדפסת משולבת איכותית כולל פקס עצמאי, הדפסת ש"ל מהירה, ומחיר נמוך להדפסת דף ש"ל. בגודל סביר למשרד ביתי. שמתי עין על PhotoSmart C6183 אבל בגלל שאני לא אדפיס הרבה צבעוני/פוטו, חשבתי לקנות בינתיים לייזר ומאוחר יותר לקנות מדפסת פוטו ייעודית, זה משתלם רק אם יש ללייזר יתרון משמעותי (במחיר / מהירות) תמורת "ההפסד" של הצבע בינתיים. שאלתי היא - האם יש מדפסת לייזר ש"ל שתתמודד בכבוד (בתחום הש"ל, מבחינת מהירות, ומחיר לדף) עם ה-C6138 עד 1000 שקלים? (יותר יקר כבר לא משתלם כי צריך להתחיל לחסוך עבור מדפסת פוטו )

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by LIDOR_13,

התקציב:350-400 ש"ח שיהיו סראונד כמובן מה אתם אומרים על siberia v2?שווה את המחיר?הן יקרות... הא ואני שומע גם מוזיקה אז איכות למוזיקה לא תזיק

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by rangerman,

Aten CS-14 עולה 550 ש"ח. שווה?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  23. אני בשלבי קניית מדפסת משולבת ואחד השיקולים המרכזיים הוא כמובן עלות הדיו. הבעיה שאני נתקל בדיווחים סותרים של חנויות המחזור למיניהן על הנפח המכסימלי של מחסניות הדיו שהן מוכרות, מה שמקשה כמובן לעשות חישוב מדוייק. למשל מחסנית HP21. ב-DMO טוענים בלהט שהם מצליחים לדחוס פנימה פי 3 מהנפח המקורי כלומר 15 מ"ל בעוד שאחרים מבטלים זאת בטענה שלא ניתן למלא אותה בהרבה יותר מהנפח המקורי שהוא 5 מ"ל. אלה הבדלים רציניים. מישהו יכול לשפוך אור על העניין הספציפי ובאופן כללי? בטוח שהרבה יגלו עניין בעובדות הנכונות. תודה.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by Oranili,

תודה

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  25. אז ככה עבדתי וחסכתי לעצמי 3000 שקל.. אני רוצה לקנות את העכבר mx 518...אבל פתאום ראיתי שעכבר חדש מבית לוגיטיק נכנס לשוק... העכבר הוא Logitech® G5 Laser Mouse וצפי ההגעה שלו לישראל זה ב- 9.10 הוא יעלה בסביבות 380 שקל...בדקתי באתר שאני לא יפרסם את שמו.. עכשיו שווה לי לחכות לעכבר החדש?? שווה לי להשקיע בו? מה הבדל בין שני העכברים.. בבקשה תעזרו לי..אני ממש חייב את העצה שלכם... ושימו לב..מי שאין לו מספיק ידע..והוא בספק..שלא יענה לי בגלל שאני לוקח ברצינות את התשובות שלכם..ומסתמך עליהם.... עכשיו השאלה השניה שלי היא בקשר לפאד..אני וצה להשקיע בפאד עד סכום של 300 שקל... מה כדאי לי לקנות?? חברים בבקשה תעזרו לי...תודה מראש נשמות...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.