ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לא מחפש משהו של גיימרים,רק כמה כפתורי עזר של ווליום מספיקים לי התקציב הוא 150-170 ש"ח איזה חיבורים נחשבים היום להכי מתקדמים ויעילים ? חיבור USB , אינפרא אדום ? והאם העכבר דורש החלפת סוללות בתדירות גבוהה או שעדיף כבר לקנות סט שבא יחד עם מטען ?
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה על אזניות איכותיות [עדיף אלחוטיות] לשימוש במחשב הכוללות מיקרופון. אם ישנה אפשרות גם לחיבור בו זמנית לסמארטפון ע"י בלוטוס - עדיף. חשוב, שהאזניות לא יהיו צמודות ולוחצות מידי, וניתנות להתאמה לבעל ראש גדול. חשוב: אני יוצא לארה"ב, ואם ניתן להשיג שם משהו טוב - עדיף! תקציב: בא נגיד עד 100$...
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת זולה, אבל ממש זולה, לשימוש כגיבוי למדפסת נורמלית. הדרישות מהמדפסת - 1. שתדפיס בשחור באיכות סבירה. 2. שהמהירות תהיה סבירה, לא מהירה אלא סבירה. 3. שתהיה זולה. 4. יציאת USB. ראיתי את ה- Z25 ב- 250 ש"ח (כולל שני ראשים למי שתהה). יש לה יציאת USB כמדומני. מישהו מכיר את המדפסת הזאת? משתלם לקנות אותה לצרכים הבסיסיים שלי, או כדאי להשקיע במשהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין התקן הקודם לתקן החדש v.2.0 ? האם התקן הישן יותר פחות טוב ? אני מתכוון לרכוש את המארז Antec 3700BQE שהספק שלו בתקן הישן יותר.
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
טוב בחופש אני טס לקנדה ואני קונה שם את ה7950GX2 עכשיו הספק לי לא יחזיק את הכ.מסך הזה אפילו שהוא של TT ויש לי 420W אבל העדין הספק שלו לא הכי איכותי וטוב, כי לחבר שלי יש אותו ספק שעשה לו בעיות עם ה7800GTX אז אני צריך ספק חדש =] . השאלה היא איזה? כבר התבלבלתי מרוב החברות =\ אז אחד ולתמיד על איזה ספק איכותי אתם ממליצים לי, ד"א מומלץ שיהיה עם סלאבינג כבר ושיהיה שקט =] . אז על מה אתם ממליצים ?
-
- 14 תגובות
- 939 צפיות
-
-
סה"כ אני מרוצה ממנה, אבל המקלדת לא קולטת שלוחצים עליה על 3 מקשים בו זמנית במשחקים כמו פיפא. האם יש פתרון לדבר?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
יש לי את ה LOGITECH MX 500 והייתי רוצה לדעת האם כאני מחבר את העכבר במקום בכניסת USB אני אחבר אותו דרך המתאם של ה PS2 אני עלול לקבל ירידה בביצועים או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
צריך המלצה ל kvm שמתאים למשחקים kvm ל 4 מחשבים עם חיבור hdmi usb 3 עם 4k 120hz האם יש kvm שעונה על הדרישות האלו ?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
אוקיי , יש לי את המערכת הבאה : AMD 2000@3000 2230MHZ 223X10 1.75V 61W EPoX 8RDA3i @ 446MHZ Samsung 512MB PC3200 @ 446MHZ 2.8V PowerColor RADEON 9800PRO @ 412/730 CDROM 52 CDRW 52X32X52 2 hardisks , WD 30GB + WD 40GB 2 led fans , silencer , blue cold cathode וששמתי אתמול את הכרטיס במחשב במקום ה9600 שלי הוא עשה בעיות , שהקטודה הייתה כבוייה הוא היה עובד ושהקטודה דלקה הוא לא היה מעלה את המסך , היום בבוקר הדלקתי את המחשב עם הקטודה והכל עובד מצויין , ואפילו ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב ועדיין עובד מצויין , השאלה היא אם זה לא מעמיס עליו ואם זה לא יהרוס אותו או משהו , הספק חדש לגמרי(חודש)
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
ראיתם את הכתבה באתר? IBM מפסיקה לייצר דיסקים קשיחים! המאבק נגד IBM הצליח, סוף סוף נעשה צדק, מגיע להם אני יוצא לחגוג!!!
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לילה טוב לאחר שרכשתי נוטבוק זה לא מכבר (אסוס 1005HA), אני מעוניין לרכוש עבורו עכבר להלן הדברים שאני מחפש: 1. תקציב-אני לא רוצה להתפרע. מקסימום 150 ש"ח, אבל אם יש משהו שממש ממש שווה ומתאים לדרישות שלי-אני אסכים לחרוג מעט, אבל לא יותר מדי 2. אלחוטי 3. באשר לטכנולוגיה-ראיתי שיש גם WIRELESS וגם BLUETOOTH. אשמח לשמוע את ההבדל ומה עדיף, ואני מעדיף את הטכנולוגיה שתהיה פחות בזבזנית מבחינת הבטריה. עם זאת, אני מאמין שאשתמש בעכבר רק כשאני בבית, כך שאני לא חושב שזה צריך להוות שיקול, אבל...נראה 4. העכבר לא צריך להכיל כל מיני פיצ'רים מטורפים. מספיק עכבר פשוט, לא צריך עכבר עם 100 כפתורים 5. עובד טוב על הרבה משטחים 6. כמובן שיהיה קטן (כלומר ייעודי לנוטבוק) 7. באשר לאופטי או לייז…
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מותג הגיימינג HyperX משתכלל - וינסה לנגוס גם בגיימינג בקונסולות ובגיימינג בסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי את הלוח K7T266 PRO2 של MSI השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ירצה לקנות GF4 האם יש עדכון שפותרת בעיה זו? והאם הוא יעבוד עם GF3 של GAINWORD אן HERCULES? (שניהם מדגם TI200)?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מזה זה שווה אם אין מקלדת ניידת? שישימו עם זה מקלדת ניידית לפחות.........
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג לG5 אבל אני לא יודע אם כדאי באמת
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מעוניינים בלוח אם חדיש או במקלדת מכאנית במחיר מעולה? אל תפספסו את ההזדמנות הזו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים. אני מחפש מתאם בלוטות עם כניסה לחיבור אודיו 3.5 (חיבור רגיל של אוזניות ורמקולים) כמו הדבר הזה (http://reltronics.shopy.co.il/products/82561) רק עם חיבור נקבה במקום זכר. יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
סרקתי את הפורום, ולא מצאתי תשובה מספקת, לכן פתחתי את התר'ד הנ"ל. כשקניתי את ה-mx500 קראתי על כך שהסורק שלו סורק 800 DPI. וההסבר דאז(למיטב זכרוני) היה שהעכבר הזה עדיף לגיימרים כי הגיימרים רוצים רזולוציה גבוהה יותר והעכברים אז היו עם סורקים איטיים מידי 400DPI, לא יודע למה אבל אז זה הספיק לשכנע אותי. לאחרונה רכשתי את ה g500 ולאחר שהתנסתי איתו לא הצלחתי להבין את ההעניין של עכבר עם 5700DPI, לפחות בכל הנוגע לשחקני FPS. מה שכן מצאתי הוא קשר לינארי ( ישיר ) בין הsensitivity שקבעתי לבין המצב DPI שבחרתי , כלומר: עבור 800DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב-SENS 4.5 עבור 1600DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב- SENS 2.25 וכן הלאה.. האם קיים בכלל יתרון לשחקני FPS בעכבר בעל DPI גבוהה יותר? אני אישית לא…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום חברים המ קורה? יש לי שאלה קטנה לא נראה לי שהיא כל כך מסובכת... רציתי לשאול האם אפשר להתאים עכבר אלחוטי למשדר של עכבר ומקלדת אלחוטיים אחרים. אני יסביר יותר טוב...יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט והעכבר כבר לא עובד ממש הוא דיי מקרטע עכשיו רציתי לשאול האם הגיוני איכשהו להתאים עכבר אלחוטי אחר אל המשדר של המקלדת והעכבר או שהרעיון מוגזם מסובך או אפילו לא הגיוני... תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
אני רוצה מארז חדש. מארז טוב שיפר את הקירור במחשב שלי ושיהייה כמה שיותר שקט. השימוש העיקרי במחשב הוא למשחקים, הרבה משחקים וגם לגלישה באינטרנט וכאלה אז אני מחפש מארז שיענה לי על הצרכים מה יכול להתאים לי? אני צריך אותו ללא ספק כוח, יש מארזים שבאים עם ספק כוח ואפשר להזכות עבורם אז אם יש לכם מארז טוב שבא עם ספק תכתבו, כי כמעט כל החנויות יכולות למכור אותו ללא הספק. תודה, טל
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מעביר להורים שלי את המחשב הישן - צריך רמקולים - הם יראו טלויזיה דרך המחשב וסרטים. אז צריך שיהיה סאונד נורמלי, אבל אין להם דרישות משמעותיות. רק שבאמת ישמעו טוב ברמה סבירה ויחזיק מעמד. כמה שיתר זול יתר טוב - בתנאי שעומד בתנאים האלה... תודה.
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-