עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BONO,

טוב אז ככה אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לגטגוריה הזאת אבל לא נראה לי שיש קטגוריה שמתאימה לשאלה כזאת אז למנהלים בבקשה אל תמחקו את השאלה. אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל והוא עולה 2600 דולר זה המחשב של טושיבה שרשום עליו באתר. כמובן שדבר כזה אי אפשר להבריח במכס אז כמה כסף הם עוד לוקחים? לפי מה הולכים החישובים האלה לפי אחוזים אם כן כמה? בבקשה תעזרו לי זה חשוב תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  2. ראיתי שיש למכירה מארזים שקופים לחלוטין של 3 חברות 2 מהם אני לא זוכר את השם והשלישית זאת SUN BEAM הייתי רוצה לדעת אם יש כאן משתמשים בעלי מארז שקוף שנקנה - לא כאלה שבנו לבד את המארז יש לי מספר שאלות כמו על אופן ההרכבה, החוזק של המוצר, פגיעות לגבי שריטות, ועוד... תודה (:

3. Started by ofir123,

איפה אני קונה אותם? ואני באמת חייב רצועה?

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  4. כותרת אומרת הכל, למי שלא הכיר ואם הזכירו את זה מצטער

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by שלמה הדג,

אני בתהליכי קניית מחשב ומתברר כי המארז שרציתי לקנות (Compucase ci-6920) לא ימכר יותר בפנדס. לכן אני צריך מארז אחר, שיכלול ספק כוח טוב בהספק של בערך 400W. שלא יהיה יקר מדי, אך שיהיה איכותי. - תודה.

6. Started by speedo,

MUSTEK יצרן 3.1 מגה פיקסלים 16 מגה זיכרון כולל מסך מחיר 1200 שח'

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by zopi,

יש לי מצלמת ווידאו אנלוגית ואני רוצה לחבר אותה למחשב בשביל לערוך סרטים בMOVIE MAKER . חיברתי את המצלמה ליציאת של S-VIDEO אבל המחשב לא מזהה חומרה שמחוברת למחשב השאלה היא האם המחשב לא מזהה את המצלמה בגלל שהיא לא מוגדרת אצלו ברשימה של ההתקנים האפשריים להתקנה (דרך לוח הבקרה) או שהמחשב צריך התקנה מיוחדת . הדגם של המצלמה: SAMSUNG SCL810 תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  8. היי חברה אני צריך את עזרכתם, אני רוצה לקנות את האוזניות האלה וניסיתי לברר ולא הצלחתי, האם קימים מיקרופונים לשיחה בשתי האוזניות או רק באחת מהן. ובנוסף אשמח לשמוע המלצות או ביקורת עליהן. אני שואל כי לחבר יש דגם של JBL שיש רק באחת מהן אוזניה לדיבור וזה מאד מגביל.

• 0 תגובות
    • 313 צפיות
  9. Started by b-or,

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=931 אני יכול להשיג אותו במחיר הזה.. אולי יותר זול והרזולוציות מתאימות לי. לא מצאתי עליו שום מידע באתר של UMAX. הסורק נחשב דק? יש לו תקלות מיוחדות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by Ac-Boy,

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=10568 מה אתם אומרים עליה? מקלדת ששווה את הכסף שלה? כדאית? איך היא מכל הבחינות; חומרים, נוחות, מלאת אפשרויות וכו' אפשר למצוא משהו יותר טוב ב160 שקל?

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by Fire_Trooper,

מאחורי הספק (בצד החיצוני) רשום 230W וחוץ מזה לא רשום על הספק כלום. זה הגיוני שהספק הוא של 230W ? (יכול להיות שה - 230 מציין משהו אחר?) נראה לי מוזר כי המחשב שלי די עמוס ואין שום בעיות יציבות או משהו. איך אני יכול לדעת מה ההספק שלו? בכל מקרה זה חשוב לי כרגע כי אני חושב על לקנות כרטיס מסך חדש שידרוש עוד קצת כוח מהספק ואני צריך לדעת אם הספק שלי מספיק.

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי עכבר של microsoft רגיל לא אופטי והוא בדרך להדפק אז ריצתי לשאול אתכם איזה עכבר אתה ממליצים לי כמובן שיהיה אופטי

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. זה הדגם בדיוק ‏Microsoft‎ - ‏Wireless Mobile BlueTrack Mouse 4000 (Retail) קניתי ב KSP לפי מה שאני יודע אין על ה Dongle אחריות... השאלה שלי איפה אפשר לקנות רק את ה nano transmiter הזה. זה לא סיפור שעולה הרבה כסף אבל מחיפוש שלי בגוגל לא מצאתי דברים דומים מאחר וזה לא בלוטוס אלא טכנולוגיה של מיקרוסופט שעובדת ב 2.4 ghz help help help תודה רבה ליאור. נ.ב תזהרו לא לשבור את שלכם זה עדין רצח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by iziko,

שלום שאלתי בערך לפני שבוע לגבי ספקים המלצתם לי ללכת על ספקים של 400W ומעלה עכשיו כיוון שהחלטתי לחכות לקונרו התקציב יכול לעלות טיפה עכשיו חיפשתי ספקים ורק של hec נרים טוב אבל חבל על הכסף שלי עליהם מה לגבי OCZ? אני מחפש ספק של סביבות 500W ל600W צבע שחור עדיף ואם אור ושקט.. תודה עריכה: זה לא כ"כ קשור לפה אבל חבל לי לפתוח תר'ד חדש המלצה לזכרונות בסביבות 1500 ש"ח והאם שווה לקנות עכשיו או לחכות ללוחות אם שיצאו עם הקונרו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ??

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  16. המדפסת עובדת מצוין אך כנראה יש בעיה בהגדרות של הפקס נראה לי שיש להגדיר זה בתוך החון של המדפסת עצמה כנראה אולי לא במחשב אולי מהירות השידור או לא יודע מה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by alonn,

שלום חברים, לפני מס' חודשים רכשתי מ-K.S.P את המוצר הזה - Logitech Mini Booxbox עם אחריות לשנתיים. לצערי אחרי מס' קטן של פעמים בהם השתמשתי בו הוא הפסיק לעבוד בהדרגתיות. תחילה המסך מגע קירטע ולא הגיב טוב, ולבסוף כל המכשיר שבק חיים (הוא אמנם נדלק,אך המסך מגע כלל לא מגיב כעת ולא ניתן לזהות אותו ב-Bluetooth). כשניגשתי ל-K.S.P על-מנת לממש את האחריות, הם אכן שלחו לבדיקת מעבדה שקבעה כי קיים נזק פיזי למכשיר. חשוב לי לציין- המכשיר מעולם לא נפל או ניזוק בשום צורה!! כשהצצתי בצג של אחד המוכרים בחנות בעת הויכוח איתו על השירות המזעזע שלהם, ראיתי שבדו"ח מעבדה כתוב כי "כל הפאנל שבור ממקומו". לא היה ולא נברא! מה שכן, בתוך פנים המכשיר יש קרע מוזר. אבל ניתן לראות בוודאות שאם זה נגרם כתוצאה מ…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by nigger84,

שלום לכולם. אני מחפש מדפסת ביתית עם סורק וחיבור wifi. תקציב - עד 450. חשוב לי מאוד - עלות הדפסה נמוכה. אם אפשר גם כולל פקס אבל לא חובה. לגבי איכות הדפסה - אפשר להתפשר. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש לי שאלה יש לי מדפסת של Hp שקיבלתי ממשהו שעבד פעם ב-hp הדגם הוא: hp 895 cse מדפסת הזרקת דיו כמובן אני צריך דיו למדפסת רציתי לשאול אתכם מהן האופציות העומדות לרשותי חוץ ממחסנית מקורית של hp כי זה עולה מלא כסף ניסיתי לקנות מחסנית משומשת מ dmo נדפקתי ראש המחסנית מלוכלך מאוד (מדיו כמובן) צריך לנקות אותו אך הניקיון דורש דיו מן המדפסת מה שממש לא יעיל ונראה לי שהדיו נגמר במהירות מפתיעה 20 דפים וזהו אין צבעים חוץ מורוד וורוד יש המון אני לא מבין כנראה תקלה במילוי המחסנית אבל זה מעצבן זה קרה לי פעמים רבות רבות מדי עכשו אני מגיע לעצם השאלה מה אני יכול לעשות יש עוד אפשרויות חוץ מדיו מקורי ומשומש אולי ערכה למילוי עצמי או משהו ואם לא תוכלו לייעץ לי בעניין הדיו המשומש האם זה משתלם יות…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by okarmi,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בנוגע למדפסות ואני ממש לא מבין בתחום. המדפסת בה השתמשתי עד עכשיו היתה מדפסת לייזר מונו של Kyocera מדגם Ecosys FS-1750 אני חושב שכאן ניתן למצוא מפרט מדפסת - http://www.dooyoo.co.uk/laser-printer/kyocera-mita-fs-1750/details/ למדפסת היו שתי שימושים עיקריים: 1. שימשה כמה מחשבים במשרד. 2. שימשה להדפסה על מיילרים (זה כמו שקפים). כרגע, השימוש היחיד החשוב זה רק הדפסה על מיילרים. אשמח לקבל המלצה למדפסת על סמך הדרישות שפירטתי. תודה רבה!

21. אני צריך את זה כי רשום לי שהספק הוא 400 אבל בתכלס המחשב קורס עם הכרטיס החדש (רדיאון 9600 פרו) אבל כשאני מחליף לספק של חבר שלי שהוא בכלל 300 אז המחשב לא קורס!!! אז אם יש לכם תוכנה שממש מראה כמה ואט הספק כדי שתהיה לי הוכחה .... בבקשה תגידו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. אם המחשב שלי צורך 350 W והמסך 130 W, האם חיבור שניהם לשקעי החשמל של הספק אומר שהמסך יכנס לחישוב ה W שהספק נותן? כלומר הספק יצטרך לספק 500W (במקום 350 אם המחשב היה מחובר לשקע בקיר)?

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by BINI,

בימים הקרובים (אם אקבל תשובה היום אז אולי אפילו מחר) אני קונה מחשב. הכל כבר סגור חוץ ממקלדת + עכבר וספק. מקלדת ועכבר אני רוצה אלחוטיים, וחשבתי על הסט Microsoft® Wireless Optical Desktop OEM. אני משחק במחשב, אבל לא הייתי אומר על עצמי שאני "גיימר"...יענו משחק בשביל להעביר תזמן לפעמים אבל לא חורששש ימים שלמים...השאלה שלי אם כדאי להשקיע בסט מתקדם יותר שלא יהיה לי את הDelay הזה שמדברים עליו בסטים אלחוטיים וגם יש את הקטע הזה של רמת הדיוק אז רציתי לדעת אם זה קריטי בשבילי ואם אני יתאכזב מהסט ששמתי עליו עין? שאלה שנייה לגבי הספק. הבנתי שהאנרמקס מומלצים מאוד וכבר הייתי סגור על ה430 וואט שלהם. אלא שאז דיברתי עם כמה חנויות שציינו בפניי שהם כבר לא מוכרים אנרמקס בגלל בעיות עם היבואן ש…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  24. Started by guyishai,

היי, שלשום כשהדלקתי את המחשב, הוא נדלק לשתי שניות בערך ונכבה מיד, ולאחר מכן לא נדלק יותר. הבעיה היא כנראה בספק כוח, כי כאשר החלפתי אותו באופן זמני עם ספק אחר, המחשב עבד. הדבר הזה די מפתיע אותי, כי הספק שהיה לי (Hec 300W) היה אמור להיות ספק איכותי, שמחזיק הרבה זמן (הוא שרד שנתיים וחצי, אבל איכשהו זה עדיין נראה לי לא בסדר :). המערכת שלי היא כזו: Pentium 4 2.6 512*2 3200 DDR P4P800 Deluxe Albatron GF6600GT כונן CD צורב פלופי דיסק קשיח כרטיס קול עוד כ-4 התקני USB ללא ספק כוח משלהם (ג'ויסטיקים). האם זה נראה לכם עומס גדול מדי לתת לספק שהיה לי, או שסתם היה בו משהו לא בסדר? אולי ספקי כוח צריכים תחזוקה שוטפת של ניקוי מאבק (דבר שלא עשיתי, כי לא רציתי לפתוח אותו)? בכל …

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by guyby,

רציתי לדעת איפה אני יכול לרכוש מקלדת קטנה לנייד (בגודל כמו מקלדת של נייד) עם ספרות מצד ימין 0-9. אני עובד המון עם חישובים וקשה לי להקליד עם המקלדת של הנייד. זה ממש לא נוח.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.