עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by KoK,

דודים שלי נוסעים לארה"ב וביקשתי שייקנו לי עכבר, בנתיים יש לי עכבר אופטי של חברה בשם APOMAX (סתם עכבר) והבעייה היא שאני לא יודע איזה עכבר כדאי לי (בלי שום קשר למחיר): Microsoft Wireless Intellmouse with Tilt Logitech MX500 Logitech MX700 מה אתם אומרים? מה הכי שווה לקחת? אני מדבר מבחינת נוחות, איכות ודיוק במשחקים. אף פעם לא היה לי עכבר אלחוטי והרעיון מלהיב אותי, מה אתם אומרים? שווה את התוספת או שהעכבר הופך לכבד ומסורבל בגלל הסוללות? (הקטע הזה לא מדאיג אותי כי במייקרוסופט הסוללות יחזיקו מעמד המון זמן ויש לי נטענות, וב-700 יש תחנת עגינה).

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Yuron,

שלום רב. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שאפשר לחבר אותן למחשב. אני רוצה להזמין אותן מ EBAY. סכום בין 20-40 דולר. מדובר באוזניות שתישבות על כל האוזן אוזניות קשת נקראות. אם יש משהו בארץ שהוא זול וטוב אני אשמח גם לקבל הצעות תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by m159,

שלום רב אני סטודנט לקולנוע ויש לי צורך בהמלצה לעכבר שישמש אותי הן לעריכת סרטי וידאו (העיסוק העקרי שלי) וגיימינג (צורת הבידור הראשית שלי). עד כה השתמשתי בעכבר USB סטנדרטי של מייקרוסופט, אבל הוא לא נוח פיזית והעבודה איתו לא מדויקת במיוחד. הארגונומיות של העכבר היא דאגתי העקרית, ואני מוכן להקריב DPI בשבילה. כאמור, אני מסוגל להשקיע עד 300 ש"ח בעכבר, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. Started by dolevh2,

שלום לכם! יש לי מחשב חדש (amd 64, gigabyte k8nf-9, windows xp) מקלדת ps/2 של מייקרוסופט מולטימדיה 0.1 a המקלדת לא עובדת! בלוח הבקרה היא מופיעה עם סימן קריאה וכתוב device couldn't start ניסיתי להסיר אותה ולהפעיל מחדש המון פעמים ובחלק מהפעמים כשהמחשב עלה היא פעלה ומיד בריסטרט הבא חזרה לשבות. ניסיתי לחבר את המקלדת הפשוטה והישנה שלי (ps/2) והבעיה נשארה וגם היא לא עובדת! בביוס של הלוח אם יש אפשרות usb keyborad support שלא משפיעה בכלל... אני יודע שהמקלדת תקינה (כי היא עבדה כמה פעמים) ולכן הבעיה היא איפה שהוא בווינדווז. לא הצלחתי למצוא דרייבר חדש באתר של מייקרוסופט, מה שלדעתי יפתור את העיה. צריך את עזרת המומחים עכשיו...... דולב.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. יש לי את החבילה WOW הכי נמוכה ואני מחובר גם ל 012 אני מוריד במקסימום ב 60KB לשניה זה מהירות בסדר נכון?? אם לא כמה גולשים במקסימום?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by zoyaniv,

שלום לכם רציתי לשאול שני שאלות 1)מה ההבדל בין הכרטיסים creative audigy ו hercules game theater xp ואיזה מהם טוב יותר 2)על איזה כרטיס קול אתם ממליצים למשחקים לחיבור מערכת ולהקלטה למיני-דיסק וממנו (חוץ מהשניים למעלה) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eytan,

יש לי בעיה במדפסת היא לא עובדת כבר כמה חודשים ואני לא מצליח להבין מה הבעיה. יש לי כבל USB שקניתי (USB TO Parallel Adapter), אבל ההתקן שיש לי במחשב ל- USB הוא של VIA TECH ואז נוצר בלבול והמדפסת לא מצליחה לזהות את יציאת ה - USB, ניסיתי למחוק את ההתקן של VIA אבל ברגע שהעלתי את המחשב מחדש ה- WIN זהה התקן לא מוכר והתקן לי בחזרה את ההתקן של VIA. ובהקשר לזה אם משהו יודע איפה אפשר להשיג דריבר לUSB הזה שיודיע לי (הדייבר שקיבלתי עם הקנייה של הכבל ישן מדי).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by demultiplexer,

איזה מסך עדיך לקנות במחיר של 2300 ש"ח מקסימום ? יש את ה iiama S902JT - VISION MASTE 19 19" 451 Max:1600x1200@90Hz 1280x1024@100Hz PITCH 0.22(H),0.26(D) H: 30-115KHz עולה 2300 ש"ח יש את ה samsung 900nf 19 0.25 1600*1200 87HZ TCO99 - OSD - MPRII 2200 ש"ח יש את הסמסונג 955df 19" 0.22 1200*1600@68Hz tco 99, osd 1800 שקל או כל מסך אחר במחיר של עד 2300 שקל רצוי פחות שאתם ממליצים ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. זה חלק ממה שכתבתם בחדשה על LEADTEK GF3 TI500: "לאחרונה התווספה לידקטק לרשימה העליונה של יצרני איכות של כרטיסי מסך ליד יצרנים כמו הרקולס, ועד לא לפני הרבה זמן אלסה המצוינת..." בקשר למה שאמרתם על ELSA, תקראו מה שהיה כתוב בPC PRO. רק באמריקה הם יפסיקו לייצר כרטיסי מסך לשוק הביתי, ביישראל אנחנו עוד נזכה לקבל כרטיסים שלהם.

10. Started by rroonnii,

http://ksp.co.il/?store=ksppetahtikva&uin=3901 http://www.tms.co.il/product/6652 https://www.tms.co.il/product/11200 אולי משהו אחר?.אלו טווח המחיר שמוכן להשקיע ..שימוש לילדים .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nadav275,

שלום צריך המלצה לאל פסק שיחזיק עד 3 מחשבים (למשך 3 דקות או משהו... אם אפשר יותר מה טוב...) קונה מארה"ב אז תמליצו מה כדאי הבנתי שהמחירים שם לזה נמוכים משמעותית נדב

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  12. בעבר הייתה לי לוג'יטק QUICK CAM ZOOM היה הייתה מעולה רק שלא עבדה ב64BIT של ויסטה. אני רוצה להשתדרג אז חשבתי לקנות של מיקרוסופט VX-1000 אבל היא באותה רמה של המצלמה שהייתה לי. ויש את ה VX 3000 שנראית לי טובה. מה אתם ממליצים? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by GiDo,

יש לי 2 מקסטור - כל אחד 40GB - 7200 RPM. אבל זה לא מספיק, כי אני מפעיל FTP גדול וחביב על אחד מהם ולא נשאר מקום ליתר. חבר שלי - בעל חברה לשיווק מחשבים שמע על הבעיה והציע לי לקבל מקסטור 120 ג'יגה בתמורה לשניים שיש לי כרגע, בלי תוספת מחיר. העניין הוא שההארד דיסק שהוא מציע לי פועל ב- 5400 RPM... האם שווה לי לקבל "תוספת" של 40 ג'יגה בתמורה לוויתור על מהירות הפעולה? ובכלל מה ההבדל במהירות בביצועים ואיך בדיוק אני ארגיש בהבדל הזה ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by guyw,

שלום, ראיתי קיטים באתרים בארה"ב למילוי טונרים למדפסות (באיזה 10 דולר) יש לי מדפסת HP LaserJet 1018, עם טונר דגם Q2612A. האם יש חנויות בארץ שאפשר לקנות רק את תוכן הטונר במקום לקנות טונר חדש ב200 שקלים ולמלא בעצמי? תודה מראש, גיא

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by No-One,

שלום לכולם לאחר שקניתי סט של Orico שהתברר כזבל סיני שכמעט כל ביט נהרס לפני שיצא הבורג הראשון, צריך המלצה לסט של מברג+ביטים. חשוב שיהיה חזק ובלתי נשחק עד מה שאפשר. שיעלה מה שיעלה. ובבקשה, אל תעשו גוגל ותמליצו על מה שנראה לכם אמין, תמליצו ממה שקניתם ועבדתם איתו ואתם מרוצים. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אין לי תמיכה של הדברים הבאים בכרטיס מסך asus 7700 ti 64mb: enviroment bump mapping game 4 - nature pixel shader מותקן אצלי directx 8.1 ודריברים של nvidia 21.81. מה אני יכול לעשות כדי להפעיל אותם? או שהכרטיס שלי לא תומך בהם?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by LermanIsUberCool,

פותחים לי בקרוב את החשבון מהבר מצוה, ואני שוקל ברצינות לקנות גיפורס 4. הדגם שראיתי שהכי עניין אותי הוא הLEADTEK TI 4600. השאלה היא: האם הוא שווה את הכסף הנוסף על ה4400, והאם יש משווק מורשה בארץ?

• 46 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by elad76,

לאחר שהאוזניות הלא איכותיות של OVANN שלי נשברו..עברה שנה של אחריות. אני צריך אוזניות עם מיקרופון לCS..עכשיו אני לא רוצה לבזבז הרבה כי אני חוסך ל8800GTX.. מה טוב יותר או שגרוע.. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15438&catid=930 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15461&catid=930 לCS אין איכות כל יפה כל כך..משחק ישן.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  19. Started by yonatan.mendelson,

יצרנית הציוד ההיקפי דאגה להפגין את המנעד המרשים של המוצרים והמותגים אותו צברה בתקופה האחרונה בדוכן שלה ב-CES 2020 לכתבה

20. Started by j,

היום אני משתמש בסט של לוג'יטק ה3100. ואשפר לומר שאני ממש מרוצה.. אני קונה מחשב חדש לדירה שלי ולכן אני צריך סט חדש, כמובן של לוג'יטק, אבל ראיתי שיצאו בינתיים כמה דגמים חדשים ודי לא זולים. למשל ה MX5000, שעולה בארצות הברית משהו כמו 150$ ותומך ב bluetooth.אני יכול להביא אותו מחו"ל ולא תהיה לי שום בעיה? או שיש איזו המלצה לסט אלחוטי אחר? חשוב שיהיה מדוייק, עדיף נטען עם עכבר טוב (פחות משנה לי המקלדת..)

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by babadrider,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. חיפשתי באתרים שונים ומצאתי סוגים שונים ומדפסות שונות שברמת העקרון כולן עונות על הצרכים : מדפסת לייזר צבעונית משולבת (סורק ופקס). עכשיו נשאלת השאלה הבלתי נמנעת... מה לקנות ? מבחינת צרכים אנחנו מדברים על הדפסה שהיא ברובה מסמכים ש/ל כאשר מתווספים גם צילומים והדפסות בצבע. כ- 600 דף בשנה. אודה לכם על תשובות.

22. Started by koodkid,

רכשתי לפני מספר חודשים את הלוח GA-MA78GM-S2H של גיגהבייט אתמול רציתי להשתמש בחיבור RS232 Serial וגיליתי שזה רק אופציה 1 x serial port header ז"א אין ממש יציאה בפנל האחורי ואם אני רוצה את החיבור אז אני צריך לרכוש את הכבל For purchasing the optional COM port cable, please contact the local dealer. יש למישהו מושג איפה אפשר לרכוש כזה דבר ??? חיפשתי הרבה אבל לא מצאתי ..... תודה

23. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=23632&PHPSESSID=4c8fca4cfe19028ad8fd934bd3b0f2a7 מישהו ניסה אותו? איך הוא מבחינת נוחות? ומבחינת תזוזה? ואיך הוא למשחקים או לעבודה רגילה?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  24. כבר 3 שנים שיש לי מדפסת לייזר ברדר HL-2035. הספקתי להחליף טונר פעם אחת לחלופי באמצע התקופה, נראה לי שכל טונר מספיק ל-2500 דפים. אז בשביל לתת אינדיקציה לשימוש הביתי, ב-3 שנים שיש לי אותה כסטודנט עוד לא עברתי את ה-5000 דפים, המספר האמיתי נמוך עוד יותר! דופלקס לא נחוץ לי ממש. פידר לסורק נשמע נחמד, אבל גם לא הכרחי במיוחד. אם יכנסו בלי להתאמץ אז מעולה, אבל הם לא מחייבים. בעניין לייזר מול דיו: אני די מרוצה מהמדפסת, לא עשתה לי בעיות, עדיין עובדת מצויין. חסר לי פקס וסורק, אז מכאן הרצון להחליף למדפסת משולבת. כאן אני נכנס להתלבטות! למרות שהסתדרתי עם לייזר שחור לבן, הדפסה צבעונית די קוסמת לי, לא יזיק שאוכל להדפיס מסמכים עם כותרות, מושגים, דגשים וכו' בצבע! האמת שזה אפילו יועיל לי בל…

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by 888,

XEROX - PHASER 3121 המדפסת הזאתי טובה? היא שווה את ה500 שח? מישהו ניתקל בבעיות איתה?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.