ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני גר בחיפה ואשמח למצוא שותף שיקנה איתי במבצע של 1+1 וככה נקבל הנחה משמעותית. אני מעוניין באוזניות SteelSeries 7H. אם מישהו מעוניין שיגיב באשכול ואני אשלח לו את הפלאפון שלי בפרטי! אשמח להענות.. מחר המבצע מסתיים.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הי, אשמח להמלצה לרמקולים לסלון בעלות של כ300-400 ש"ח. בנוסף, אם אני מחבר את הטלוויזיה ל HTPC בחיבור HDMI ואני רוצה שדרך הרמקולים הנוספים יהיה אפשר לשמוע גם שידורים וגם את מה שה HTPC מנגן אז כל מה שאני צריך לעשות זה לחבר את הרמקולים לטלוויזיה? ואם אני מחבר ישירות ל HTPC, זה עלול ליצור בעיה בגלל שיש גם חיבור HDMI באותו זמן? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לא מחפש משהו של גיימרים,רק כמה כפתורי עזר של ווליום מספיקים לי התקציב הוא 150-170 ש"ח איזה חיבורים נחשבים היום להכי מתקדמים ויעילים ? חיבור USB , אינפרא אדום ? והאם העכבר דורש החלפת סוללות בתדירות גבוהה או שעדיף כבר לקנות סט שבא יחד עם מטען ?
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חלק כמו מראה. העכבר ממש מרחף... תענוג... אם כי בגלל שהמשטח מבריק יש לפעמים בעיות עם העכבר (אופטי). לפחות עכשיו המפרק של היד הפסיק לכאוב
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את ה- G5 מנועה אבל זה ממש רחוק לי ואין סיכוי שאני אגיע לשם. מה גם שההורים שלי לא אוהבים לתת את המספר כרטיס אשראי והם לא סומכים עליהם... יש פה מישהו שקנה את ה G5 או כל מוצר אחר מנועה ונתן להם את מספר כרטיס האשראי שלו ?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה הזמנתי טונר חלופי למדפסת ML2540, כאשר קיבלתי את הטונר, על החשבונית הייתה הודעה מטרידה: אזהרה !!! לבעלי מדפסות סמסונג. הורדת תוכנת עדכון למדפסת מהאינטרנט תמנע שימוש בטונרים חליפיים. אני, מעולם לא התקנתי את התוכנה של המדפסת (זו שמגיע ברירת מחדל עם המדפסת בגלל עומס של תוכנות מיותרות לדעתי שם), ב-WIN 7 מספיק לחבר את המדפסת, המחשב מחפש את מנהל ההתקנים ואם יש צורך מוריד מ-WINDOWS UPDATE מה שלדעתי קרה במקרה שלי. האם הפעולה שעשיתי נחשבת לעדכון מדפסת? זה אומר שנדפקתי? למען הספק עוד לא פתחתי את הטונר אז רציתי לבדוק כאן אם יש למישהו ניסיון בנושאים האלו.תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
-
אני יודע שה Ti4200 יותר מהיר, אבל הוא עדיין לא יצא לשוק (לפחות לא פה בארץ), והוא בודאי יהיה יותר יקר מה 8500LE. השאלות שלי הן: 1.)האם כדאי לחכות ל Ti4200, כמה צריך לחכות וכמה הוא אמור לעלות בהנחה שהוא ממוקם מתחת ל Ti4400? ( שעולה כ 1750 ש"ח בארץ, פחות או יותר) 2.)האם זה מצדיק את ההפרש במחירים?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
התיאור של הכרטיס: זהו כרטיס PCI שכאשר הוא מחובר ללוח, בצד שמול החיבור ללוח, יש חיבור כמו של כונן קשיח (IDE) ולידו (הצד שבולט מן המארז החוצה) ישנו חיבור כמו של מדפסת, פרללי. את הכרטיס הזה קיבלתי מחבר שידע שאני צריך עוד 2 מקומות בשביל לחבר עוד 2 כוננים קשיחים, הוא אמר שהוא חושב שהכרטיס הזה יאפשר לי לחבר אליו עוד 2 כוננים קשיחים אבל הוא לא בטוח. גם אני לא בטוח. לכן אני צריך שתעזרו לי ותאמרו לי בבקשה מה הכרטיס הזה ולמה הוא משמש?
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חבר מגיע מארה"ב ומציע עזרתו ברכישת הנ"ל. האם המחירים שם יהיו זולים משמעותית מהמצאי בארץ? ואם כן, על איזה סט ללכת? קראתי כאן על בעיות שונות ומשונות של תפקוד העכבר בסטים אלחוטיים שנרכשו במחירים בינוניים ומטה. לאור זאת, האם יש המלצה על סט מסויים שפועל באופן רציף וטוב וניתן להביאו במחיר "מנצח"?
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מה דעתכם על המשולבת 7283 של HP? אני מחפש משהו שיכלול הכל בהכי טוב שיש ושבטווח הארוך לא ישחטו אותי על דיו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
amikledet seli rak be anglit ba entarnet, ba mesenger ve ba word lo ma lasot? toda
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מעביר להורים שלי את המחשב הישן - צריך רמקולים - הם יראו טלויזיה דרך המחשב וסרטים. אז צריך שיהיה סאונד נורמלי, אבל אין להם דרישות משמעותיות. רק שבאמת ישמעו טוב ברמה סבירה ויחזיק מעמד. כמה שיתר זול יתר טוב - בתנאי שעומד בתנאים האלה... תודה.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני אנסח את זה הכי פשוט שיש.. יש לי 450 שקל. אני מחפש את המארז הכי שקט שניתן לקנות.. יש צורך בספק למערכת של AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 920.00 ¤ 1 920 ¤ 2 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 60.02 ¤ 1 60.02 ¤ 3 7053 Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 560.02 ¤ 1 560.02 ¤ 5 7024 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 690.00 ¤ 1 690 ¤ 6 6660 OCZ 1G (512Mbx2) Premier DDR 3200 Dual Memory 820.00 ¤ 1 820 ¤ 8 7085 Leadtek FX6600 PX6600TD PCI-e 256 Mb Retail Video Card 680.00 ¤ 1 680 ¤ השקט ממממאוד חשוב לי כי המחשב יושב אצלי בחדר. תודה!!
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
http://www.pc-spot.co.il/reviews/cs318102.php את המארז הזה מוכרים בפנדה ב372, עכשיו השאלה שלי היא מה הוא כולל, ספק? מאווררים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3101 האם אני אצטרך להחליף את הספק GENERIC 300WAT שלי, ואם כן לכמה ואט אני צריך בשביל עוד מאוורר ולכל הנורות של המארז? האם המארז הזה טוב והאם הוא יתאים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: ASUS A7V-E SOCKET A ASUS FEFORCE 2\GTS V7700 PRO DELUXE 64 MB SGRAM 256*2 SDRAM 133 ATHLON AMD 1400MHZ FLYVIDEO98 SB LIVE! VALUE DVD LF *16 YAMAHA 24*10*40 MODEM 56 K USB ADSL MODEM עכשיו השאלה היא מה המידות שלו כי לא הבנתי תמידות כפי שהם רשומות בפי סי ספוט... והאם אפשר לקחת את המארז בלי משלוח, פשוט לבוא ולקחת,?
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום! יש לי ג'ויסטיק (גיימפד) ישן של מייקרוסופט שהיה עובד עם חלונות 95/98. החיבור שלו הוא 15 פינים (שתי שורות - 8 ו-7) בצבע צהוב. השם המלא שלו: Microsoft SideWinder (Precision Pro) game device software 2.0. הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר אותו למחשב (P4-D), למרות שחיברתי לו כרטיס קול ששם יש את החיבור המתאים לו. כאשר אני שם את הדיסק התקנה שלו הוא רושם שלי שהוא לא יכול להתקין אותו על המערכת שלי. ניסיתי גם כמה פעמים להוריד מהאתר של MICROSOFT את הדרייבר שלו אבל לא הצלחתי. אם מישהו מכיר את הגיימפד הזה והצליח להתקין אותו על ווינדוס XP אז שיגיד לי בבקשה איך עושים את זה כי אני חולה על הגיימפד הזה. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לפני כמה שעות הזמנתח את הדיימונדבק לאבה +אקזקט מייט ולשאלותי: 1.הם שילוב טוב? 2.צריך להוסיף סקייטס לעכבר למניעת חיכוך או שאין צורך<
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מתחבר לאינטרנט ואני יכול לקנות את המדפסות למעלה מה יותר כדי כי לפי המחיר ה5510 עולה לי 828 ש"ח והשניה 630 . מה ההבדל ביניהם? האם שווה ההבדל בכסף? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי אני צריך מדפסת פשוטה שתתאים להדפסת טקסט, אין צורך בצבעוני (סטודנט) מה חשוב : חסכונית - יש עדיפות ללייזר ? אמינה קומפקטית מצאתי כמה דגמים בתקציב בזאפ הייתי שמח לשמוע חוו"ד : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692166 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711387 תודה נתי
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש כזה דבר בכלל פורטיסמו I ? או שהII זה סתם גימיק ? כי כאן לא מופיע II והמחיר הזול מחשיד: http://www.essencompu.com/nupplysingar.asp?ID=1523 תודה
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
התקלקל לי העכבר לאחרונה (גלגלת שבקה חיים, ולמרות שתיקנתי אותה היא פועלת לא טוב) אז החלטתי להתחדש בעכבר מבחינת עכברים חוטיים אז ראיתי שיש MX518 או G5 וכמה עכברים של Razor. אבל חשבתי להשתדרג לאפשרות אלחוטית ובזה אני לא כל כך מבין... אז מחפש עכבר RF או BT. מה שחשוב זה דיוק (פוטושופ), קצת למשחקים וכמובן נוחות (יש לי עכבר BT 5000 של מיקרוסופט ובשימוש ממושך היד מתעייפת ממנו כי הוא קטן). אין לי דרישות מיוחדות לעכבר, משתמש רק ב-2 כפתורים והגלגלת, ומעדיף לא להתעסק עם כל מני שטויות של משקולות וכפתורי האצה... באלה התעניינתי שתראו את הכיוון שלי: עכבר RF (נראה בגודל סביר, אבל צריך לבדוק אם הוא באמת לא קטן אחרת אין מצב...) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696907 עכבר B…
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, בידיוק שקניתי את העכבר שמתי אותו במחשב ועכשיו הבנתי שצריך להוריד לו איזה דרייבר שיכול שאני יעשה שהכפתורים בעכבר אני יחליט מהם וכל זה... עכשיו הורדתי דרייברים מכל הגרסאות עדכנתי את כל המחשב ועדיין הדרייבר לא עובד =/ אני עזבתי את זה לכמה חודשים ושוב בא לי לחזור לבעיה לנסות לתקן אותה =/ קניתי את העכבר לפני כחודשיים - שלוש. הבעיה בעכבר זה שהמחשב משום מה לא קולט אותו...במחשבים אחרים שניסיתי מורידים את הדרייבר של ה-G500 ורואים את השם של העכבר אצלי הורדתי את הדרייבר וזה לא קרה אותו ולא ראיתי את העכבר! אני פניתי לפורום בחו"ל של LOGITECH ופניתי ללוגיטק ישראל בטלפון ובפורום ישראל של לוגיטק אף אחד לא מבין/לא יודע את הבעיה שאני מדבר אליה...חזרתי לחנות שממנה קניתי ושם זה ע…
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט לשיחות וידאו (כדי שאמא שלי תוכל לראות ולשמוע את הנכדה...) חשוב שהתמונה לא תהיה מקרטעת (פריים פריים) ושהתמונה תהיה איכותית וברורה. חשוב שיהיה מיקרופון מובנה. לאחר חיפוש באינטרנט עלתה בחכתי המצלמה: Microsoft LifeCam VX3000 ממולצת? או שיש משהו יותר איכותי באותו טווח מחירים בערך? נ.ב מזה OEM? נתקלתי בזה בשיטוט באינטרנט ועל פי הבנתי זה מושג לכך שהמצלמה תגיע בשקית ולא באריזה קרטון... שאלתי במספר חנויות וכולם אמרו לי שזה מצלמה חדשה לחלוטין (ולא מחודשת) רק לא באריזת קרטון צבעונית. האם זה נכון? האם כדאי לקנות OEM ? (המחיר נמוך בכ-30-40%... ממש מוזר) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ברשותי winXP וכונן c שלי מוגדר כNTFS. האם אני יכול לחבר רשת למחשב שברשותו כונן המוגדר כFAT32 ו-windows Me ? שמעתי שאי אפשר בגלל בעיות אבטחה שיש בNTFS אבל אני לא סגור על זה לכן אני שואל אתכם. נניח וזה נכון ואי אפשר לחבר רשת בין שני המחשבים הנ"ל, האם יש דרך להפוך את הכונן שלי לFAT32 מבלי לפרמט?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן שלא רכשתי מדפסת, ועכשיו לפני שאני עושה את זה רציתי להתייעץ אתכם כאן(כמו תמיד) הדרישות שלי למדפסת: - שתדפיס שחור לבן - תהיה מחוברת למחשב אחד בלבד - תהיה אמינה - שהטונרים שלה יהיו זולים(וגם שיהיו קיימים טונרים תואמים) מסגרת תקציב: עד 350 שח תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-