ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלומות! קיניתי מKSP את הספק הגנרי שלהם המתח של 400W ואת מארז הסופרטאלנט...עם 5 מאוורים ואחד זוהר.... אני רוצה לדעת אם הספק יוכל להחזיק את המערכת שלי... מעבד: INTEL PENTIUM 4 1.6 עם גוף קירור ומאוורר של טרמלטק כרטיס מסך: RADEON 9500 PRO עם הסילנסר 3 לוח אם:GIGABYTE 8IEXP הארד דיסק אחד בנפח 40 גיגה שני זיכרונות DDR 256 מגה צורב 1 של LITEON כנון דיסקים 1 כונן דיסקטים הסיבה שאני שואל פה זה בגלל במקום שהעבירו(KSP לא יכולו כי המחשב לא ניקנה אצלם...) לי את המחשב אמרו שהספק לא יוכל להחזיק את המערכת אם כול המאוורים כי אחרת הלוח אם יתפוצץ....=\ אבל מישהוא אחר אמר לי שבלי בעיה הוא יחזיק לי את המחשב...אם אפשר דעה פה זה יעזור.......
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה לדגום סרטים מאנלוגי למחשב. תודה.
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת עם סורק בסביבות ה-300 ש"ח. צריך שהיא תהיה חסכונית ומספיקה להרבה הדפסות, אם אפשר גם הדפסה דו-צדדית. האם יש באמת מדפסת שהיחס בין מספר ההדפסות למחיר של הדיו משתלם, או שתמיד יצא מצב שהדיו מספיק להרבה הדפסות אך הוא יקר מאוד או להפך, הדיו זול מאוד אך מספיק לקצת הדפסות ואז המחיר נשאר בערך אותו הדבר? אם אתם מכירים מדפסת שהדיו יחסית זול ומספיק להרבה הדפסות אשמח להצעות! תודה !
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני גר בחיפה ואשמח למצוא שותף שיקנה איתי במבצע של 1+1 וככה נקבל הנחה משמעותית. אני מעוניין באוזניות SteelSeries 7H. אם מישהו מעוניין שיגיב באשכול ואני אשלח לו את הפלאפון שלי בפרטי! אשמח להענות.. מחר המבצע מסתיים.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט מהסוג הזה http://www.maplin.co.uk/images/Full/a35cw.jpg עכשיו יש לי כבר הרבה זמן בעיה עם המקש I הוא נלחץ בסדר גמור אבל צריך ללחוץ עליו יותר חזק מהשאר כדי שהוא יכתוב את האות. זה מפריע בעיקר בכתיבה שוטפת שפתאום אני מגלה שכתבתי משהו וחסר בו I או ן אין לי שמץ מה יכול לפתור את זה ..לשמן את המקש? והאם בכלל אפשרי להוציא אותו כבודד מהמקלדת ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי לוג'יטק LX5 כבר כמה שנים(יותר מידי שנים). הוא ממשנוח לי הבעיה שלאחרונה הוא התחיל ללחוץ פעמיים במקום פעם אחת לפעמים וזה ממש מרגיז. אני מחפש עכבר שיהיה לי נוח כמוהו ואיכותי. מעדיף שלא יהיה מהעכברים הענקיים שיש היום. תודה.
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
רק לאחרונה שמתי לב לכך... ע"י נסיון צריבה של קבצים עם ה Media Player, אני פשוט מקבל הודעה שלא נמצא שום צורב במערכת. ה Clone וה Nero מזהות יפה מאוד. האם יש עוד משתמשים שבבעלותם הצורב הזה ובעיה דומה ב XP? וכן... עדכנתי את העדכון לצורבים שהיה לא מזמן ב Windows Update אין לי מושג מה לעזאזל הבעיה!
-
שלום לכולם! קיבלתי היום את המחשב החדש שלי. הם שלחו לי בסוף במקום את הצ'יפטק אלומיניום עם ספק אנרמקס 350W , את הצ'יפטק DX-01BLD עם ספק אנטק 430W האם כדאי לי להשאיר את זה או להוריד 100 שקל מהמחיר ולהחזיר להצעה הקודמת.
-
טוב הלך לי המאוורר של הספק הג'נרי, אז אמרתי לעצמי שאקנה כבר ספק נורמלי, וכצ'ופר גם מארז נחמד. אז את התקציב אני רוצה להשאיר בסביבות ה500 אולי 600, אלא אם תהיה לי סיבה טובה להעלות אותו. בקשר לספק, אני די סגור על הHEC 300ART שיספיק למערכת שלי (Intel 2.4C + P4P800Deluxe + 2*256MB + WD 80GB + Sapphire 9600P). בקשר למארז, חשבתי על הצ'נברו ספיידר אבל אני לא בטוח שאוהב את המראה ה"חזק" שלו. גם לא ממש חשובה לי העובדה שאין בו ברגים והוא מאוד נוח והכל, אני לא חושב שאתעסק בחומרה יותר מדי. אז בעיקרון אני צריך המלצה למארז קריר (אני אעשה OC כנראה ל3GHz) ויפה באיזור ה300-400 ש"ח. מה יש לכם להציע לי?
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה... אבל שלי רוצה מחשב כף יד (לא קוראים לזה Palm נכון? - Palm זה שם של חברה) הוא רוצה משהו נוח לשימוש, שיוכלו לעשות לו Backup על המחשב. בקיצור, אבא שלי לא מבין כלום במחשבים ואני לא מבין כלום במחשבי כף יד אז תעזרו לי בבקשה... במיוחד איך כל העסק הזה פועל - לפי מה נמדדים הביצועים וכל זה... פשוט ראיתי מחשב כף יד של Compaq פעם שיש עליו Win XP אז כאילו יש הבדל בביצועים של מעבדים וכל זה?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/razer-lachesis.html לפי הביקורת הזאת עושה רושם שחיישן הלייזר החדש של רייזר חף מהבעיות שאיפיינו את כל עכברי הלייזר הקודמים (מלבד אולי ה - IKARI). נשארת רק בעיית המחיר המאד גבוה שלו.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הרמקולים האלו איכותיים? או שיש בארץ יותר טובים מזה בסביבות המחיר הזה http://www.yamaha.com/cgi-win/webcgi.exe/DsplyModel/?gSPK00007TSS1W
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני לא מחפש איזה סט כזה, אני צריך עכבר טוב למשחקים וסתם שימוש במחשב, ומקלדת, עם מקשים כאלה כמו בלפטופ, כלומר שתהיה הקשה שקטה לגמרי אם לא מקלדת בסגנון של הלפטופ אז תציעו מה כן יהיה שקט כזה תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
טוב בחופש אני טס לקנדה ואני קונה שם את ה7950GX2 עכשיו הספק לי לא יחזיק את הכ.מסך הזה אפילו שהוא של TT ויש לי 420W אבל העדין הספק שלו לא הכי איכותי וטוב, כי לחבר שלי יש אותו ספק שעשה לו בעיות עם ה7800GTX אז אני צריך ספק חדש =] . השאלה היא איזה? כבר התבלבלתי מרוב החברות =\ אז אחד ולתמיד על איזה ספק איכותי אתם ממליצים לי, ד"א מומלץ שיהיה עם סלאבינג כבר ושיהיה שקט =] . אז על מה אתם ממליצים ?
-
- 14 תגובות
- 932 צפיות
-
-
סה"כ אני מרוצה ממנה, אבל המקלדת לא קולטת שלוחצים עליה על 3 מקשים בו זמנית במשחקים כמו פיפא. האם יש פתרון לדבר?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום לפני שנתיים בערך, קראתי על חברה ישראלית שפיתחה ומוכרת מוצר נחמד, שהופך כל מוצר USB רגיל, לאלחוטי. המוצר שלהם מורכב משני חלקים: החלק הראשון כולל זכר USB, ומתחבר למחשב לכניסת USB, החלק השני כולל USB נקבה, ומתחבר אל המוצר USB כלשהו שיש לנו. החלק הראשון והשני מתקשרים בינהם בצורה אלחוטית. (הפרוטוקול לא משנה, כלומר זה יכול להיות אפילו פרוטוקול proprietary שהם המציאו. מה שלנו אכפת זה שהמוצר USB שלנו ירגיש כאלו הוא חובר למחשב, ויעבוד כאילו הוא מחובר חוטית) היום אני צריך מוצר כזה, ולצערי אני לא זוכר את שם החברה.. מישהו זוכר או מכיר במקרה? שימו לב שאני לא לחוץ דווקא על החברה הישראלית, אלא כל מוצר כזה שיכול להפוך התקן USB פשוט לאלחוטי, יהיה מבחינתי טוב. השאיפה היא רק שזה לא יהי…
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
צריך המלצה על מדפסת עד 500,שתיהיה משולבת עם סורק ללא פקס, שתיהי חי\סכונית בצבע, ושתיהיה טובה, שתיהיה מדפסת ציבעונית אם אפשר בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג כזה דבר ככה שאני יוכל לחבר את המחשב לאוזניות שלי. פשוט החוט שלהם קצר מידי בשביל מחשב.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קרה המקרה והתחייבתי (בזמן שקיבלתי תיקצוב למחשב החדש שלי) לקנות מקלדת ועכבר למחשב הישן (שעובר לאח שלי).. עכבר אופטי כבר יש, חסרה המקלדת.. אני רוצה לצאת מזה כמה שיותר בזול, אך מצד שני אני רוצה שלאח שלי תהיה מקלדת נורמאלית שלא תהרס אחרי יומיים.. המקלדת חייבת להיות USB מאחר וכניסת המקלדת במחשב הישן הלכה פייפן.. עוד בקשה- שהמקלדת תהיה מTMS (כי המסך שלי אמור להגיע משם, שתגיע גם המקלדת איתו..) חשבתי על Logitech Value/Deluxe... אבל אינני יודע אם במקלדות אלה ישנו חיבור USB.. מישהו מכיר אותן? תודה לכולם מראש!
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אוקיי , יש לי את המערכת הבאה : AMD 2000@3000 2230MHZ 223X10 1.75V 61W EPoX 8RDA3i @ 446MHZ Samsung 512MB PC3200 @ 446MHZ 2.8V PowerColor RADEON 9800PRO @ 412/730 CDROM 52 CDRW 52X32X52 2 hardisks , WD 30GB + WD 40GB 2 led fans , silencer , blue cold cathode וששמתי אתמול את הכרטיס במחשב במקום ה9600 שלי הוא עשה בעיות , שהקטודה הייתה כבוייה הוא היה עובד ושהקטודה דלקה הוא לא היה מעלה את המסך , היום בבוקר הדלקתי את המחשב עם הקטודה והכל עובד מצויין , ואפילו ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב ועדיין עובד מצויין , השאלה היא אם זה לא מעמיס עליו ואם זה לא יהרוס אותו או משהו , הספק חדש לגמרי(חודש)
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
השאלה שלי היא קצרה ולעניין; מבחינת ביצועים ונוחיות עדיף לי לרכוש את ה-DA או את ה-Copperhead ? נ.ב - משתמש ביד ימין, גודל כף היד סטנדרטי לחלוטין.
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן חברה ל MX-700 שלי , התקלקל המטען , כבר תקופה ארוכה הייתי משתמש בסוללות נטענות ומטען סוללות רגיל. אבל זה היה דיי מייאש , למרות שאני משתמש בסוללות דיי חזקות הן לא מחזיקות יותר מכמה ימים. יש לציין ממה שראיתי , יש לי גם עכברים של מיקרוסופט , ניהול צריכת החשמל של עכברים של לוג'טק פחות טובה מהם. אבל כל עוד המטען היה תקין זה לא הפריע לי , פשוט לאחר סיום עבודה הייתי מחזיר את העכבר למטען. העכבר לבסוף התקלקל ואני מחפש עכבר חדש. מה שחשוב לי זה מס' דברים : אלחוטי שיהיה נוח ויפה שיהיו כמה שיותר כפתורים ניתנים לתכנות עדיפות למטען שמגיע עם העכבר - נמאס לי להטעין סוללות כל הזמן שיהיה מיועד להכל , החל ממשחקים ואינטרנט. התקציב פתוח למשהו טוב ועוד משהו - אם כבר באותה הזדמנ…
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב מחר ורציתי לשאול האם הספק Enarmax 350W 20Pin/24Pin Whisper series Rev 2.0 Protection OVP,OLP,SCP EG365P-VE מתאים למארז - SUNBEAM SAMURAI GAMING CASE SILVER ?? ואגב, נשארו לי 120 שקל. במה כדאי להשקיע - לעלות בדיסק הקשיח מ-80 ל- 120, או לעלות בספק כוח מ-350W ל- 420W? (לפי איך שאני יודע, הספק 350W מספיק למערכת שלי, אבל אולי לשידרוגים עתידיים הוא לא יספיק?!)
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
יש לי ספק 500 וואט שנותן נטו 400 אם הוא מחזיק תמערכת הזאת תכנסו ותראו? תודה מעבד 3500 AMD כרטיס מסך 6800 הרגיל של XFX והשאר רגיל הספק לא ממותג יש סיכון במערכת הזאת תודה
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-