עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מישהו יודע איפה ניתן להוריד Firmware לצורב PCRW804 של פיליפס??? באתר שלהם הם לא נותנים לינק! באתר CDRINFO הלינק שבור!! גררררררררררררררררררררר למישהו יש צל של מושג ירוק מאיפה ניתן להוריד את זה ?? (לינק שעובד) נ.ב. גרררררררררררררררררררררררר מי עורך לי את ההודעות?????????????????.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by NGO,

שלום לכם יצא סיקור ראשוני לתערוכת קומפיוטקס טיוואן את הסיקור תוכלו לקרא כאן: http://www.ngo.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=2

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by ZigZag,

יש כזה דבר בכלל פורטיסמו I ? או שהII זה סתם גימיק ? כי כאן לא מופיע II והמחיר הזול מחשיד: http://www.essencompu.com/nupplysingar.asp?ID=1523 תודה

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  4. יש לי ספק 500 וואט שנותן נטו 400 אם הוא מחזיק תמערכת הזאת תכנסו ותראו? תודה מעבד 3500 AMD כרטיס מסך 6800 הרגיל של XFX והשאר רגיל הספק לא ממותג יש סיכון במערכת הזאת תודה

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  5. ראיתי שממליצים על ברדר 7010 איזה עדיפה?אולי יש עוד אופציות?אני צריך לייזר שחור לבן.אולי בכלל עדיף סורק ומדפסת בניפרד?כי ראיתי מדפסות ב400.

6. Started by Boomer,

יש לי שאלה קטנה האם יש הבדל באיכות בין זיכרון DDR של יונדאי לזיכרון מאותו סוג של מיקרון? (לא בשביל OC) האם יש הבדל באיכות בין כרטיס רשת 10/100 של Realtech לאותו כרטיס של Genius? תודה.

7. Started by elikoko,

למישהו יש נסיון עם מקלדת RII i6, זאת שהיא גם שלט או המקבילה שלה של חברת iPazzPort? מצורף קישור לשתיהן: http://www.ebay.com/itm/2-4G-IR-Rii-Mini-i6-Wireless-Keyboard-Universal-Remote-Control-2-in-1-/280841486874?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item416375021a#ht_3529wt_1110 http://www.ebay.com/itm/iPazzPort-2-4G-Mini-Handheld-Wireless-Keyboard-with-IR-Remote-Laser-Pointer-/280844590604?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item4163a45e0c#ht_3019wt_1110

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by Sickp,

אחרי שהבנתי איך המשקפיים של נבידיה עובדות חשבתי עלזה... למה חייבים מסך מיוחד (עם 120 פריימים לשניה) והמשקפיים היחודיות של נבידיה שעולות איזה 600 שקל.. אין איזה משקפיים לא אלחוטיות זולות יותר שיסתנכרנו עם מסכי 60 הרץ ? גם 30 פריימים לשנייה לכל עין זה לא כזה גרוע.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by מושקי גבאי,

מתלבטת בין שני סוגים של אוזניות אלחוטיות אשמח לעזרה... https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1048392&utm_medium=cpc&utm_source=google&zapsrc=ppc&gclid=Cj0KCQjwy6T1BRDXARIsAIqCTXrjZxcyndviYy0h7QtgePmRpbiIv8SzL03dWk8Gow3KdCgryjNCwz4aAsT1EALw_wcB החברה לא ממש מוכרת אבל נראות מאוד נוחות https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1036065&utm_medium=cpc&utm_source=google&zapsrc=ppc&gclid=Cj0KCQjwy6T1BRDXARIsAIqCTXrZyUTRCXMfBqSu_GoC93zsgsYwnGVNIYrWrKHwqWmZfrrpg40XyioaAroVEALw_wcB חברה מוכרת אבל לא בטוחה שזה נוח באוזן. מי שמכיר אשמח לייעוץ תודה

10. Started by bah10,

לדעתי רק מי שראה את הפנטיום 4 החדש (northwood) יבין אותי... האם חייבים לשים משחת קירור לכל מעבד או שהגוף גוף מספיק? למה אני שואל... אני שואל כיוון שהרכבתי את המעבד pentium4 2000A mhz, שמו את המדבקת אחריות בדיוק על המעבד ובגלל זה המשטח על המעבד לא בדיוק ישר כמו פלס (הבדלי גובה מזעריים). שמתי משחת קירור בתקווה שזה יתן "יישור" של המשטח ולא יברח חום. האם הפעולה נכונה או שעלי להסיר את המדבקה (והלכה האחריות). והאם על כל מעבד צריך משחת קירור. דרך אגב לא קיבלתי משחת קירור עם המעבד אלא הוספתי לבד (היה לי).

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  11. Started by Fkl0ster,

אני יודע שה Ti4200 יותר מהיר, אבל הוא עדיין לא יצא לשוק (לפחות לא פה בארץ), והוא בודאי יהיה יותר יקר מה 8500LE. השאלות שלי הן: 1.)האם כדאי לחכות ל Ti4200, כמה צריך לחכות וכמה הוא אמור לעלות בהנחה שהוא ממוקם מתחת ל Ti4400? ( שעולה כ 1750 ש"ח בארץ, פחות או יותר) 2.)האם זה מצדיק את ההפרש במחירים?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  12. מפרט טכני: בעלת 3.1 מיליון פיקסלים ברזולוציה של 2048x1536 (אינטרפולציית חומרה) רכיב ה-CCD מיוצר ע"י SONY מסך צבעוני אחורי ענק (1.8) לצפייה ודפדוף בתמונות זום דיגיטלי X2 משמשת ל: צילום תמונות, צילום וידאו, וידאו קונפרנס (עינית אינטרנט) המצלמה מתחברת למחשב בחיבור USB חיבור AV לצפייה בטלוויזיה פלאש מובנה פוקוס אוטומטי לדיוק מקסימלי מפתח צמצם F2.8 צילום עצמי 10 שניות, לכידת וידאו 20fps (פורמט AVI) מידות : 116x75x42.5 mm משקל : 120 גרם (ללא סוללות) מצלמה מגיעה עם: חבילת תוכנות לצפייה ועריכת תמונות, 4 סוללות AA, כבל וידאו + כבל USB,תיק מהודר, רצועה, כרטיס זיכרון Compact Flash 16MB(נשלף) לצילום עד 180 תמונות. אז מה אתם חושבים? האם היא שווה 558ש"ח כולל משלוח (מ…

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by udiudi,

שלום לכם. יש לי בעיה בעכבר, העכבר הוא אופטי של מיקרוסופט. אני בקרוב אמור לקבל עכבר חדש (עוד שבוע שבועיים) אז עד אז חבל לי לקנות חדש. הבעיה היא כזאת, העכבר פשוט מפסיק לעבוד בשלם מסויים. האור האדום שלו נכבה וסמן לא זז. אני מנתק אותו מהUSB, מחבר מחדש..חוזר על זה כמה פעמים בחיבור USB אחר כל פעם והוא חוזר לעבוד לכמה דקות. למישהו יש רעיון איך אני פותר את זה? ניסיתי להשתמש בממיר הזה לעכבר, מן דבר כזה עם כניסה לUSB וחיבור לכניסה הירוקה של העכבר במחשב..אבל לא עובד. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by dante123,

מה נשמע? צריך מקלדת עד 250 שקל, אפשרות לחריגה קטנה אם שווה את זה אמור להיות לגיימינג ולעבודה משרדית. מומלץ עם תאורת LED מאחורי המקשים. כמו כן מקשי ווליום ושאר מקשים כלליים של מחשב. עדיפות באזור הוד השרון-כפר סבא- רעננה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by ata01,

קראתי פה באתר חוות דעת חמות על Wave וברשת יש חוות דעת טובות מאוד על ה-G15. למישהו יש נסיון עם שתיהן כדי להגיד מי מהן מומלצת יותר והאם ה-G15 שווה את המחיר מלבד ה-LCD שלא משמעותי לי יותר מידי?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by moshiklevi,

שלום לכולם, ברשותי מדפסת רשת מסוג HP Photosmart 2613. במחשבים שיש בהם מערכת הפעלה Windows XP Pro מתקבלת שגיאה בהדפסה. כאשר אני מנסה להדפיס ממשתמש פשוט (לא אדמיניסטארטיבי) מתקבלת הודעת שגיאה וההדפסה לא מתבצעת. This document failed to print יש לציין שבמערכת הפעלה Vista אין לי כל בעיה בהדפסה ממשתמש פשוט. האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה? תודה, מושיק לוי

17. Started by מטרייה,

אני קונה מחשב חדש,הבנתי ש-300W כנראה לא יספיקו לי אז אני צריך 400W אז חשבתי לקנות את 6A21-400 אבל הוא קצת יקר בשבילי 450 ש"ח, המארז הזה טוב? יש אולי מארז+ספק טוב במחיר נמוך יותר (בסביבות ה-300 או פחות)?

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  18. מחפש עכבר עם קליטה טובה למרחק של כ- 3 מטרים מהמחשב על מנת להשתמש בו כשלט. המחשב מחובר לטלויזיה והשלט הנכחי ליזר של חברה טובה מצליח לעשות זאת רק כשהסוללות חדשות לגמרי. אם ידוע על עכבר בעל יכולת קליטה טובה במיוחד או בעל שיטה שונה של שידור אשמח, לדעתי העכבר שלי עובד על אינפרה אדום. תודה

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by Boomer,

האם פיצול הדיסק הקשיח ע"י התוכנה Partition Magic 6 משפיע על מהירות הכונן? תודה

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  20. שלום, יש לי תחנת עגינה של wavlink מדגם WL-UG39PD1. אני מחבר אליה לפטופ עם שני מסכים אבל אני לא יודע איך לחבר אליה מחשב נייח (לא במקביל). האם זה בכלל אפשרי? אם כן - איך מבצעים את זה? מחברים את המחשב עם מתאם type-c לחיבור שאליו הלפטופ מתחבר? תודה.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  21. אהלן, קניתי לפני יומיים בהמלצת אנשים בפורום את המקלדת הנ"ל, עובדת מעולה, אך כמו שרשמתי יש לי בעיה קטנה איתה, השילוב שיוצר את הסמיילי : P [שיפט + נקודותיים + P], אם אני לוחץ אותו ביחד או מהר, המקלדת לא רושמת כלום והמחשב נותן צפצוף קל של "לחיצה לא חוקית" כזה...... זה בעיה ידועה במקלדת? [כאילו, זו בעיה בכלל או שכך בנויה המקלדת?] והאם יש משהו לעשות? ללכת לפנדה ולהחליף יעזור במשהו?דיברתי עם האיש בטלפון הוא אמר שזה לא נשמע לו בעיה.... -ג'ו

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by E-R-P,

צריך המלצה על מדפסת עד 500,שתיהיה משולבת עם סורק ללא פקס, שתיהי חי\סכונית בצבע, ושתיהיה טובה, שתיהיה מדפסת ציבעונית אם אפשר בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב תודה

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by colordew,

מישהו מכיר איפה ניתן לקנות כזה ?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  24. Started by 1stcowgirl,

שלום, אני זקוקה למצלמת רשת לצילום וידאו בחושך. מישהו יכול לעזור ולתת קישור ל KSP או IVORY או BUG? תודה

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  25. מחפש דיו תחליפי\ממוחזר 78 לHP 3816 שיש לי באיכות טובה! במחיר סביר ועם כמה ml זה בא הדיו הקודם שהיה לי היה הכי זול בZAP 78 תחליפי ואיכות הצבע שלו מאוד מאוד נמוכה

• 6 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים