ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני צריך עכבר טוב לגיימר די כבד, לא משנה אם הוא חוטי או לא. התקציב הוא בסביבות 300 ש"ח. אם אפשר גם לינק לעכבר שאתם ממליצים עליו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה מחנות בארץ בבקשה..
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקלדת מולטימדיה אלחוטית של סילבר ליין, יש לי בעיה במשחקים אני לא יכול ללחוץ על יותר מ-3 כפתורים בו זמנית.... לדוגמה DOOM\HL2 אני לא יכול להתקופף ללכת קדימה עם סטרייף לשמאל... אני יכול רק להתקופף וללכת קדימה... עוד דוגמה NFS אני לא יכול לשים נייטרוס לנסוע ישר ולפנות... אני רק יכול לשים נייטרוס ולנסוע בלי לפנות... עוד דוגמה הכי מעצבנת: GTA אני לא יכול לעשות DRIVE BY ולתת פניות ולייצב את האוטו, או הכי הכי מעצבן אני לא יכול לנסוע ישר ולראות מה יש מאוחרי... רק מהצד... קיצר הבנתם מה הבעיה המקלדת מוגבלת ברמות זה בגלל שזה של סילבר ליין או בגלל שזה אלחוטי ? זה הדברים הקטנים שהכי מצעבנים אותך... רררר
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני צריך מתאם מסיריאל לפררל שבני הצדדים יהיו זכר. איפה ניתן להשיג מתאם כזה? בתודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל הני מתכוון להשקיע משו בסביבות ה700 שקל +- וצריך שהוא יהיה USB (למרות שאני לא מאמין שמיצרים אם חיבור אחר) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לפני שנתיים בערך, קראתי על חברה ישראלית שפיתחה ומוכרת מוצר נחמד, שהופך כל מוצר USB רגיל, לאלחוטי. המוצר שלהם מורכב משני חלקים: החלק הראשון כולל זכר USB, ומתחבר למחשב לכניסת USB, החלק השני כולל USB נקבה, ומתחבר אל המוצר USB כלשהו שיש לנו. החלק הראשון והשני מתקשרים בינהם בצורה אלחוטית. (הפרוטוקול לא משנה, כלומר זה יכול להיות אפילו פרוטוקול proprietary שהם המציאו. מה שלנו אכפת זה שהמוצר USB שלנו ירגיש כאלו הוא חובר למחשב, ויעבוד כאילו הוא מחובר חוטית) היום אני צריך מוצר כזה, ולצערי אני לא זוכר את שם החברה.. מישהו זוכר או מכיר במקרה? שימו לב שאני לא לחוץ דווקא על החברה הישראלית, אלא כל מוצר כזה שיכול להפוך התקן USB פשוט לאלחוטי, יהיה מבחינתי טוב. השאיפה היא רק שזה לא יהי…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי מקלדת חוטית של DELL שאני מחבר דיסק און קי הוא לא מזוהה במחשב. האם צריך להתקין דרייבר של המקלדת?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עכבר שפועל על ויפי או שאפשר לחבר אותו מבלי להשתמש בבלוטוס, ובUSB (שניהם לא פועלים אצלי בנייד), החיבור הישן (שאני לא יודע את שמו, גם לא טוב) מצאתי את הדגם HP X7000 אבל לצערי הוא יקר מדי, למישהו יש הצעות? השימושים שנעשים בו הם רגילים לגמרי, אין צורך בעכבר מיוחד עם כפתורים מיוחדים וכו' תודה!
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכים של החלפת מחשב נייח לבית. נכון להיום אני משתמש במחשב הנייח שלי כסוג של טלוויזיה - הממיר (ממיר ישן של יס) מחובר בכבל למחשב ואני צופה בטלוויזיה באמצעות התוכנה AVERTV (הדרייברים מסופקים ע"י דיסק בשם AverTV super 007 שנמצא ברשותי) של AVERMEDIA. המפרט של המחשב החדש שאני הולך לקנות נמצא כאן: http://www.tms.co.il/preview/spec/wj53x6gh האם יש צורך בקניית כרטיס טלוויזיה למפרט זה? אם כן - האם יש כרטיס מומלץ? האם יש אפשרות להוציא ולהשתמש בכרטיס הטלוויזיה שנמצא במחשב הנוכחי? אם כן - האם ההוצאה וההכנסה היא פשוטה? בברכה, עומר.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לפני בערך שנה קניתי מדפסת של לקסמרק מדגם X5495. משהו מוזר הולך עם המדפסת הזאת! בערך כל חצי שעה היא נדלקת לבד, מזיזה את המחסניות ונכבית.. השאלה היא אם זה משהו הגיוני שהמדפסת צריכה לעשות או שיש איתה בעיה?! אני משער שזה בטח בשביל "לשמן" שם את כל המנגנון אבל לא נתקלתי עוד בשום מדפסת שעושה את זה.. יש עוד מישהו ששמע או שנתקל בבעיה הזאת? תודה מראש, איתן
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי עכבר לייזר G500 של לוג'יטק ואני זקוק לפאד. עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר קטן. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
איזה ספק יתאים למערכת שלי (מופיע במפרט) שימו לב ל3 הרדדיסקים ו6600GT ואולי אני ארצה להמשיך איתו למערכות אחרות 300-450 ש"ח. עדיפות לקניה מלמיר אבל לא מחייב כמו כן האם הספק הזה יתאים למערכת שלי והאם הוא באמת טוב כמו שכותבים עליו http://kst.co.il/Product.asp?productid=391
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום חבר'ה... על איזה מצלמה תמילצו לי, הכי טובה ומשתלמת עד 150 ש"ח. וכנ"ל בנוגע למיקרופון... סה"כ השימוש הוא למסנג'ר וסקייפ בעיקר... ללא קשר למשחקים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
חברה צריך עזרה דחוף! מה אתם אומרים על העכברים של GENIUS ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1922 לעומת זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1921 פשוט אין במלאי את הMX518.. שווה לחכות לו וזהו ? עזרה דחוף בבקשה ! תודה OCELOT
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מעוניין לקנות עכבר מחשב תקציב 250 שקל . חשבתי על Logitech G5 אבל אני רוצה לשמוע עוד אצות..
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כבלים של 3-4 מטר, שצד אחד שלהם הוא RCA ובצד השני האודיו הופך לPL והווידאו נשאר בננה... מישהו יודע איפה אפשר לעשות דבר כזה ? בשד' הר ציון בתל אביב יהיו חנויות שיכולות לעשות לי דבר שכזה ? וכמה הוא צריך לעלות ?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי אני צריך מדפסת פשוטה שתתאים להדפסת טקסט, אין צורך בצבעוני (סטודנט) מה חשוב : חסכונית - יש עדיפות ללייזר ? אמינה קומפקטית מצאתי כמה דגמים בתקציב בזאפ הייתי שמח לשמוע חוו"ד : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692166 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711387 תודה נתי
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לאחר שהמדף עם הסאבופר שלי נפל על המקלדת ושבר אותה(למזלי הוא פספס את המסך והטלפון שלי) הבנתי שזה סימן להחליף אותה אני חושב או G15 או Wave(אם יש משהו אחר תגידו) עכשיו הרצתי בפרום חיפוש וקראתי תגובות והכול אבל מה שלא הבנתי זה ההקלטה מקשים בG15 אני יכול להקליט שם רק פעולות עם המקלדת או גם עם העכבר(נגיד לעבור קבוצה בCOD או דברים כאלה)... אם זה רק עם המקלדת כנראה אני ילך על הWave... תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כל שנה מתקלקלים לי כאלה חדשים שהייתי קונה ב30-50 שקל שהם היו מעולים היו מתקלקלים אחרי שנה למישהו יש בצעה למשהו איכותי ב100 ש"ח בערך? (שיהיו גדולות - על כל האוזן)
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
הי אני מחפש עכבר טוב וזול (כמובן) היו לי כבר בעבר שני עכברים של Microsot דגם Intelimouse V3&4 למען האמת הם לא היו גרועים אבל פחות משנה ולחצן שמאל לא עבד כמו שצריך(לא תמיד מגיב) אז ראיתי את העכבר הזה במחיר ~100ש"ח למישהו יש ניסיון איתו? ד.א אני חייב בעכבר שני לחצנים בצדדים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/razer-lachesis.html לפי הביקורת הזאת עושה רושם שחיישן הלייזר החדש של רייזר חף מהבעיות שאיפיינו את כל עכברי הלייזר הקודמים (מלבד אולי ה - IKARI). נשארת רק בעיית המחיר המאד גבוה שלו.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
דבר ראשון מצטער אם זה בפורום הלא נכון, לא ידעתי איפה לפרסם ועכשיו לשאלה אם יש לי מחשב ישן שהחיבורי USB שלו זה 1.1 אני יכול לקנות לו כרטיס PCI עם חיבורי USB2? ואז ככה יהיו לי חיבורי USB2?
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת הזרקת דיו לשימוש ביתי קל(לא משולבת) עד 400 ש"ח. חשוב לי שהמדפסת תהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. הדגמים שמצאתי עד עכשיו הם: HP 2360 - במחיר 270 ש"ח. Cannon? PIXMA iP2200 - במחיר 370 ש"ח. Cannon ?PIXMA iP1700? - במחיר 290 ש"ח. מה היא המדפסת העדיפה ביניהם ? ומה ההבדל בין שתי דגמי הקנון?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. סורק ופקס עצמאיים. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), וגם משטח סריקה (לספרים וכדומה). 3. עלות הדפסת דף נמוכה (אני מדפיס די הרבה). אין לי בעיה עם דיו תחליפי, אבל גם זה לא זול, ואני מחפש מדפסת שהתחליפי שלה זול יחסית לאחרות (לכמות דיו נתונה במיכל, כמובן). אם מיכלים נפרדים לכל צבע יוצא חסכוני במחיר - מה טוב. מעבר לזה, רצוי: 1. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). 2. מהירה ככל שניתן. 3. קומפקטית ככל שניתן. 4. תוכנות נוחות (סריקה של הרבה עמודים ישירות לקובץ PDF/TIFF, סטטוס מצב דיו, OCR בעברית וכד'). עקרונית, לא אכפת לי לייזר או דיו (שמעתי שלייזר לא בהכר…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום חברים , מישהו יכול להמליץ לי על UPS טוב עד 300 ש"ח ?? יש לי ספק של 500W (לא שזה משנה משהו .. אבל שיהיה ) תודה .
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-